Popüler Konu Sevgili günlük...

ben geldim ve gayet iyiyim şuan. gerçi benim ayrılıklardan sonraki kötü anlarım hep üstünden 3-5 gün geçince başlıyor.
ama inanıyorum ki kolay atlatıcam. hayat o kadar uzun ki 14 ayımı geçirdiğim biri için hayatımı mahfedemem. dün en son attığım mesajdan sonra aramadı. hayatımı mahfetmemesini, önümde bir sınav olduğunu ve artık kendimi onunla meşgul etmek istemeyeceğime dair şeyler yazmıştım mesajımda. her zaman arardı ama aramadı bu sefer.
aramasında zaten. ama birgün arayacak eminim. açmıycam bende. yeniden başlamak falan istemiyorum artık.
hangi başlangıç yeni oldu ki ? sonu hep aynı olduktan sonra adına yeni demenin anlamı yok. senide bıktırdım dershane başlasın diye diye ama başlasın artık :84: benim miladım dershanenin başlamasıyla olucak biliyorum hayallerime daha çok yaklaşıcam dershane başlayınca.
bugün de halamlara gidicez. kuzenim sünnet oldu. gidip yardım edelim yemek falan yapmasına.
keşke içimdeki duyguları bir yere bırakma imkanım olsa. gerçi hiçbir zaman onu unutmak istemedim. çünkü unutmak istemekle olmayacağını biliyorum. vakti gelince zaten geçecek. önemli olan benim bu vakti iyi değerlendirmem. hayat kimsenin etrafında dönmüyor. hayat benim hayatım ve herşey bana güzel arada ağlayıp zırlarım, çok özlerim ama o kadarda olsun artık.
hadi görüşürüz günlük

Son düzenleme:
İyi degılım sanırım gunluk
Nerde hata yapıyorum ben ya

Sırtını donme askım bana sakın donme
ucurumun kenarında elını bırı sımsıkı tutar ya o bırakmıcaktır ama sen bırakmasın dıye
daha sıkarsın canını yakarsın normal sekılde tutacagı o elını yorarsın

Bu heralde benım yaptıgım:26:
Ama o kadar cok sevıyorum kı hıc benım ellerım acımıyor yorulmuyor
bırakma ellerımı nefesım benım sakın bırakma

gittin...
gitmek için mi geldin?
neden yaktın bu kadar canımı? ne yaptım sana?
sevdim canımdan çok sevdim,al yüreğimde senin olsun sensiz yaşayamıyorum...
yalan gülümsemeler,bak kimse yok içim parçalana kadar ağlıyorum...
hem kendime pembe babette aldım ama haberin yok...
videolarını izliyorum,resimlere bakıyorum canımdan can çıkıyor...
bir babam birde sen bırakıp gittin beni,neden en sevdiklerim gidiyor hayatımdan...
çok özledim seni,boğazımda hep bir hıçkırıkla yaşıyorum.
en saçma sapan dizileri izliyorum, yanlızlıkla konuşuyorum.
ama yetmiyorrrrrrrrrr!!!!

Allah'ım kalpleri evirip çeviren sensin,isyan değil ama dayanamıyorum ne olur yardım et...

Güzel bir gün bugün günlük. Ne bileyim yani kötü bir şey olmadı. Babam sabah kahvaltı bugün herkes evden dışarı çıkacak diye mir verdi resmen kardeşimle bana eve hapsettiniz kendinizi diye kızdı Akideşim var bi tane benim geçen sene ben saçımı kestirdiğimde kısacık cesaret edememişti. Bugün msj atmış kestirdim diye ben de nasıl dedim o da arkası kısa önü uzun işte nasıl olcak diyo töbeee dedim salakcım seninkinden desene diye hee işte seninkinden diyo Taklit edilmek güzel bir şey de bir sene arkamdan geliyo eh olsun o da bir şeydir Heee bu arada seviyorum aşkımı ben Mutluyummmmm arkama yaslandımmm iyi ki ona rastladıımmm lay lay lay lay

Selam günlük bugün dışarı çıktık. Çıkmadan tahmin ettiğim gibi babam tartışma çıkardı. Daha da çıkaracak biliyorum. Ama gemileri yaktım,vazgeçmiyorum.

Bir de bugün ilk kez gelinlik denedim günlük. Çok çok çok güzeldi Allahım. Nasıl heyecanlandım. Ba-yıl-dım. Harikaydı Allahım nişanlımla evlenirken giymeyi nasip etsin inşallah.

Sonra eve gelirken mobilyacıda köşe takımı beğendim. Off çok güzeldi ya. Ona da ba-yıl-dım

Öyle işte günlük kendim için bir şey yaptığımdan mıdır nedir iyiyim baya. Kardeşim diyo ne kadar mutlu gözüküyosun ne oldu sana diyo. Annem de kararını uyguladı ya onun mutluluğudur diyo. Niye bu kadar bekleyip kendimi boşu boşuna üzmüşüm ki anlamıyorum. Öyle de yaranamadım babama böyle de. Uğraşmanın anlamı yok. Varsın kötü evlat oluyum. Kendim için bir şey yaptım. Çok mu???​

eskisi kadar kötü değilim günlük günden güne daha sakinleşiyorum ve olaylara daha normal bakıyorum
eski fevri çıkışlarım,asabiyetim,duygusallığım ve gözyaşım yok artık
mutlu olabiliyorum artık onsuzda bazen aklıma gelince içim cız ediyor tabi ama buda normal
zamanla buda geçicek biliyorum...tek istediğim bana yaşattığı üzüntüleri,acıları onunda yaşamasını istiyorum
kötüyüm belki ama napıyım ben üzüldüğüm zamanlar onun gülüp eğlenmesine katlanamıyorum

bayram tatili an itibariyle bitmiştir :82: aşkı özledik bizde aşıgız heralde
güzellik ugruna ögle güneşinde yaklaşk 5-6 km yürümüş insan var karşında :103: sanki akşama dogru dagdaki killer bitiyodu
pikinimle dolandm onca km yolu ve ulaştım kil yuvasına :86: killendim yeşil adam hulk gibin oldum :89:
birazda eve getirdim arkadaşımada götürcem kil iyi geliyomuş cilde
neyse ben tekim burda sıkılıyorum diye aglayıp sızlarken bi telefon çalar bibloooooo nirdesin :96:
tatildeyim amanın bizde ordayızzz
ve bu sayede biblo 3 gün huzurla tatil yapar arkadaşlarıyla gezer :82: amma velakin bu kızların sevgilileri ve babaları beni öldürüyo anacım :84: ne kadar sıkılıyolar ya ben katlanamazdım valla öyle babaya o yüzden free takılıyoruz mutluyuz

hirasımın dogum günüydü tam 00:00 da aradım annemin hattında tanı bakım dedim :82: tanıyamadım dedi
zaten tanıyamazsn dedm çünkü ilk kez sesimi duyuyodu ama hemen bildi ilk tahminde seviyorum bu kzıı kavuşaydık eyydiii :94:
neyse benden şmdilik bu kadarr

günlük geçmişinde bogulcam az sonra

gunlukcum huzurluyum cunku eski bene yavas yavas donuyorum, artik ismi bana okadar aci vermiuyor... gucluyum kuvvetliyim... hayatimi lehime yonlendiriyorum... ve onu ve etrafindaki bana nankorluk yapan insanlari sana havale ediyorum ya Rabbim... sen cok yucesin...
ve gunnluk buarada bugun en iyi dostumun bana yalan soyledigini duydum. tamam pembe bi ualandi ama gereksizdi... ben insanlarin ustune nekadar cok korku veriuorum yaaaa. herkes bana ulyalan soyluyor. en iyisi kendime ceki duzen vermeye calisicam... ama yinede bu en iyi arkimin bana yalan soylemesini gerektirmezdi... bildigimi ona caktirmicam. dostlar boyle gunler icin varlar... iyigeceler gunluk

sevgili günlük doktora gittim halaaa adet olmadığım için :44: (13 gün gecikti ya ) 5 yıl özlemim son buluyor mucize verdimi yoksa Rabbim tüp bebeğe filan gerek kalmadan yoksa bebişim göbişimdemi diye hheyecandan gerginlikten öle öle gittim :97: ama ultrasonla baktı doktorum basit bi kistin var dedi ben hemen sordum buna rağmen hamiş olma ihtimalim varmı dedim :18: evet çünkü kist basit dedi ayyy bi heyecan kan verdim ( haaa bide doktorum dediki rahim duvarın kalınlaşmamış dedi :92:) içimden tamam ben o zaman kesin hamişim dedim kan sonucunu 2 saat nasıl geçirdim bilemezsin günlük ama sonuç malaeseff negatiffff çok üzgünüm çokkkkkk dr dediki çok nadirde olsa basit kist adet geciktirir dedi veee en azından neden geciktiğimi öğrenip 2 kişi gidip 2 kişi döndük eve

Günleerrr sonra bir sesi duymak nasıl bir mutluluk verebilir ki bir kalbe?
Nasıl bir mutluluktur gözyaşlarını dindirmeye çabalayan birilerinin olması?
Mutlu olmak istiyorum günlük çok mutlu olmak istiyorum

bugün çeyizimi yerleştirdik evimize..çok farklı bi duygu yaa..bir yanım çok mutlu,bir yanım çok hüzünlü..nasıl ayrılcam ben ailemden..

heee bu arada doktordan sonra çok sitresliydim yaa günlük gittim kuaföre saçlarımı kestirdim güyaa imaj değiştirip moral depolayacaktım ama hiç işe yaramadı moralim naparsam yapayım bi süre yıkık vaziyette olcak galiba birazdan da saçlarımı boyuycammm

anladımki günlük bu hayatta hiçbirşeye hiçkimseye güvenmiceksin. tekrar tekrar anlıyorum bunu. tekrar tekrar güvenerek aynı hatayı yapıyorum. ben sadece mutlu olmak mutlu etmek istedim. hayalini kurduğum bi ilişkiye sahip olmak istedim. çabaladım ağladım belli etmedim. onun gitmesi çok koydu bana günlük hemde çok. ben dayanmaya çalışırken onun beni bırakıp gitmesi beni çok üzdü. herşeyi biranda silip atması. geri dönüşü olmayan bir yol artık bu. bitti bu kadar. yalnız koca bi hayat beni bekler. gücümü geri kazanmalıyım. yardım et bana allahım nolur..

sevgılı gunlukcan dostum ;

bugun duygusallıgım hat safada , platonık sevmek ne zormus gunluk hergun onunla ılgılı haber alcam dıye dıken uzerındeyım
neler oluyo gunluk bana daha basımı koycak bı omuz bıle yokken ben bu yuku 2 sene boyunca nasıl cektımkı sımdı nasıl cekmeye devam etcem bılmıorum
aglamaktan goz pınarlarım kurudu bee gunluk kendımı hıc degerı olmayan bırı gıbı hıssedıyorum kımse yok sankı yanımda yakınımda hersey yalan be gunluk artık yasama sevıncım bıle kalmadı bazen ölsem hersey daha guzel olurdu yada hıc dogmamıs olsaydım. Tam hersey yoluna gıtcek bnı sevıyor dedıgım anda hoslandıgı bı kız oluo hayatında niye bn onun kadar kalpsız deılımkı bu sene kacan kovalanır taktıgını uygulayacam denemeten bısey kaybetmek galıba herkes bu gunlere guleceksın dıyor ama bu yuregımın acısını hafıfletmeye yetmıyo .. ben sadece onu ve onu anlatabılecegım bnı sıkılmadan bıkmadan usanmadan dınlebılecek bnmle aglayacak bnmle gulcek bırını ıstıorum cok mu sey ıstıorum gunluk etrafımdakı sahte ınsanlarda arkadaslıklardan sıkıLdım herkes bana kendını anlatıo ama bnm kendımı anlatabılecegım kımsem yok gunlukk ınsanların bana yeter of sus demelerını ıstemıorum gunluk neyse gunluk senınde ıcını sısmıyım bana dost oldugun ıcın cok teşekkurler dostum

Şu an hem kk da geziyorum hem de 2015le ilgili hayallerimizi kuruyoruz aşkmla. 2015 bugünler. Ne güzel olur 4 sene birden geçiverse. Birazdan uyusam uyandığımda düğün sabahı olsa. Biz 2 senedir hayal kuruyoruz günlük benim için koskocaman bu 2 sene her gün her dakika hayal kurduk ve ne kurduysa sıkıntılı da olsa bazen gerçekleştirdik. Bazen korkuyorum bu kadar hayal kuruyoruz da olmayacak nazar değecek diye habire kaşıyorum valla bi yerimi nazar değmesin tütütü Kurduğumuz hayaller olamayacak şeyler değil günlük sadece zaman zaman zaman bakalım neler yaşayacağız o günlere gelene kadar ben neler yazacağım sana . O günleri buraya yazdığımı da göstersin allahım bana. Bu kadar temmenni yeter galiba biraz daha dolanayım kitap okuyayım sonra da uyuyayım saat kaç olmuş haberim yok

gunlukcan ben geldım:)
belkıde bıdaha evlı mutlu olarak ugrucam sana
yarın ceyızım gıdıo naıspse ıns
persembe kınamız cuma dugunumuz var kısmetse
ıns hersey cok hayırlı guzel olur
Allah tum bekarlara da nasıp etsın bole duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…