Popüler Konu Sevgili günlük...

Sana o kadar gıcık oluyorum ki tarifi yok bunun..
Senin yüzünden kadınlardan soğudum..Lanetli gibi bişeysin..
Etme bulma dünyası ama bekleyelim ve görelimm

Selam günlükcağzım.... Bütün gün evdeydim annemle çeyizimi karıştırdık az ne var ne yok diye Keyifli... Nişanlımı çok özlüyorum her geçen gün her zaman olduğu gb 1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK!!

günlük....
liseden bir sınıf arkadaşım vardı..
kız evlenmiş çocuğu var yaa
ha böle kaldım duyunca şok oldum çok da mutlu oldum allah mesut etsin...
ama birşeyi de düşünmeden edemedim...
acaba oydu buydu şuydu işti askerlikti derken hayatta bazı şeyleri çok mu erteliyoruz?
bu arada tam 7 gün sonra aşkımın yanındayım inşallah

Günlük ben çok karışığım
Bir yandan istediğim gibi yaşamak istiyorum
Bir yandan bırakıp gitmek zor geliyo
Napıcam ben günlük
Hiçbir zaman hayallerim gerçek olmayacak dimi
Olmasını istediğim insanla olmayacak:84:
O asla değişmeyecek,o böyle
Hayal ettiğim gibi olmayacak
Ben burda kendimi kandırıyorum
Hayal kurup anlık mutluluklarla avunuyorum
Sonra onun gerçek yüzünü görünce bütün hayallerim yıkılıyo
Yok yok böyle olmayacak...
Bana bi gittin geldin değiştin sen diyor.
Haklı da...Evet değiştim.İçimde bastırdığım şeyleri açığa çıkardım.
Ben artık kendim olmak istiyorum günlük.
Ama bir yandan da onla mutlu olmak istiyorum.
Ve korkarım ki bu ikisi bir arada olmayacak.
Seçimler beni bekler...
Ve satırlarıma şu dizelerle son vermek isterim günlük:

''Hayatta kimseyi değiştiremezsin.
Ve kimse için değişmemelisin…
Ne sen başkası için mecburi istikametsin;
Ne de başkası senin için.
Yorma kendini;
Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin…''

merhaba günlükçüm kahvaltıyı hazırlamadan sana içimi döküyüm dedim
bugün çok sıcak buraları günlükçük oda oda geziyorum inana eşim kalkmış yanıma gelmiş birde baktım dedim hop ne oliyi ne biliyim dedi sen burdasın diye geldim dediulen dedim hava sıcak ben senden kaçıyon sen beni kovalıyon dedim dedim kalk hade kahvaltı hazırlayalım ne yapsak acebeneyse yatak odasında yatıyodum telefon çaldı eşim açtı arayan eltimdedi yenge kaynanamlar memelketten geliyolarmış aksam 8 gibi burda olucaklar dedi eeee dedim hani sen gel dedi ben çocuklardan yemek yapamam dedi sen yaparsın evi toplarız vs işte ne diyosun dedim hastalanmışım gelşemem kusura bakma dedimdedi çocukları babanesi çok özlemiş alahım benim sinirime laf sokuyo bir gün ben ona öyle laf sokucamki biraz sabır paşa sinirlerimi oynatıyo bu yav adını duydukça tüylerim ayaga kalkıyo:83::83:sinir oluyorum bugün paxzar kardeşim ne arıyosun erkendensinirlerimi oynatıyon şimdi oraya gidicem yemkelri yap paşa evi temizle paşa 130 mk evi nasıl temizliyim birde demezmi çocukları çok özlemiş çıldırıcim allahım inadımamı yapıyoallahım ne olur canımı yakmasınlar benim neden böyle davranıyolar geçen kaynanam kıyafet almış oglana görünce çok canım acıdı benim olsa yaparmı bilemiyorumyapmasında günlükçüm karar verdim bir sebep bulmam lazım kavga etmem lazım ama nasıl:26::26:hamileyken benden uzak olsunlar allaha yakın kimseyi yanımda yöremde görmek istemiyorum günlükçüm saçma sapan kouşup canımı yakıyolar ah günlükçüm okadar hasta oluyorumki sorma bildigin gibi degil ben yavrumu çok özledim canım ya eşim gidicegim doktoru aramış sekretere demiş 3 kayıp yaşadık genetige yolladılar diye eşime siz önce genetik testleri yaptırın sonrada buraya gelin boş boşuna masraf olmasın demiş dile kolay 250 tl muayenesi ben ayda 2 gün gidicem taksi parası filan 600 tutyo ilaçlar yok içinde ayda 1 milyar kesin gider şimdiden kara kara düşünüyorum ben ne yapıcam diye çok şükür durumum eh işte ama ya bir yerden olmasa ya gene kavuşamazsam yavrularıma günlükçüm bugün çok kötü rüya gördüm ama anlatamıcam halen etkisinden kurtulamadım:18::18::18:allahım öle yapmasın işşallah ah günlükçüm kahvaltıdan sonra eşim gene işe gidicek ben ise gene tek kalıcam nasıl bişey bilirmisin 10 senedir tek evde kalmak 4 duvar içinde şöyle evlatlarım olsaydı boy boy evimi şenlendirseydiler bende onları bagıma bassaaydım ne güzel olurdu degilmiama gene savaşı ben kaybettim malesef olmuyo olamıyo canım ya ne yapsamda neye çabalasamda hayattan ne istediysemde olmuyo ben nerde hata yanlış yapıyorum mesela eltim şimdi telefonu kapamıştır kızmıştır kesin bana eşim bile dedi yalan zanneder dedi allah biliyoya günahımı alsın varsın benim rabbim beni görüyo işim yokta gidicem yemekleri yapıcam evi temizlicem işin kötüsü laf sokucak ban birde üstüne üstün çocuklarını görücem gen karsımda şap şap öpücekişleri ben yapıcam birlikte yaptı diye göstericek boşver günlükçüm ya bundan sonra kimse beni ezemicek üzemicek laf sokana öyle laf sokucamki artık yanıma yanaşması canımı yakanın canını yakıcamki canı nasıl yanıyomuş görsün işte o kaaa

bundan sonra böyle ya herro ya merro en azından üzülüp kırılmam degilmi günlükçüm hayatımda ilk önce eşim kendi ailem geliyo gerisi boş pehbaksınlar yeni paşa nasıl oluyomuş aman bişey demeyeyim aman üzülürler aman kırılırlar artık yeter hepsini boykot ediyorum baksınlar bakalım yeni paşanın tadına nasıl oluyo benim kaybediğcek bir şeyim yok artık günlükçüm bunu bil hayatta kalmak için önündeki engelleri kaldırıcaksın kimse için üzülmüceksin işte o kaaa

günlükcüm sen sevgili gibi bişey oldun sanırım bende sabah kalktım aklıma geldin ya töbe bismillah
neyse hani ben kuaföre kafa tutup saçımın içine etmiştim ya 97: hala eski haline dönemedi sacım :82: en son boyattım yine açılmış rengi tatilde neyse açılsın bakalm
saçımın önlerine kat attırmalıyım en kısa zamanda koylü kızı mod on geziniyorum ortalarda haftaya kestiriyim okulun açılmasına yakın uzamasn yine
okul başlıyo yine taksitler sınavlar gerginlikler amann açılsa bi dert açılmasa bi dert açılmasada sıkılıyorum bian önce açılıp bitsin artık mezun oluym istiyorum
evlilik hayallerine ara verdim artık , çünkü ilk günden beri evlenelim vs diyen adam ben agzımı açınca değişti anacım :82:
kendi bilir yine eski günlere dönücez yakındır o isticek ben cevapsz kalıcigimm
bazen diyorum sanslıyım çnkü bana güzel bi hayat yaşatıcak şartlar olgunlaşmadan evlenmicz o bakımdan bi yandanda diyorm ne zaman olgunlaşıcak acaba neyse daha 2buçuk sene okulum var benim
bekleyip görcezz
hiçbişy önemsemeden yaparız ederiz evlenelm dese bi ay sonra borç içinde aç kalcagımıza bekar takılırız hırslı sevgilim güveniyorum sana haydii bakalm :81:
saç konusundan burayada nası geldim bilemiyorum şuan çok knuştum yine

yağmur da var
çok sevdiğim rüzgar da
bugün pazar
daha uyanmadı komşular
damların üzerinde kuşlar
daha rahatlar
radyolarda eski şarkılar çalıyorlar bu saatlerde
gönül penceresinden ansızın bakıp geçenlere doğru
yağmur da var
çok sevdiğim rüzgar da
daha uyanmadı komşular
bugün pazar
ve ben seni çok özledim
dışan çıkmak istiyor canım
tek başına haytalık etmek
islanmak pazar sabahında yağmurda
boş caddelerde dolaşmak
vitrinlerine bakmak mağazaların
sinemaların afişlerine
sokakların isimlerine
telefon kulübelerinde uyuyan çocuklara
bir merhaba demek sessizce
sahilde martılara simit atmak
otobüslerin ilk seferlerine binmek
gitmek istiyor canım
hayatın gittiği yere
islık çalıp şarkılar uydurmak kendi kendine
fırından taze ekmek alıp
buğusunu çekmek içine
ve ben seni çok özledim

Bu sabah mutlu uyanmıştım günlük çünkü dün aşkımın babası arkadaşıyla otururken evde konuşurken adam ev al abi kendine bizim oralarda uygun fiyatı demiş o da yok ben oğluma alcam bu sene ileride rahat etsinler demişş Adamı çok seviyorum ya bi insan bu kadar düşünceli olabilir mii bize siz çok zengin olursunuz hiçbi şey yemiyosunuz demişti bir kere kahvaltı yaparken almam size bir şey diye dalga geçmişti ama alacakmışşş Allahım öyle mutluyum kii anlatamam Mutluydum yani böyle uyanmıştım sonra yine başkalarına olan sorumluluklar girdi aşkmla aramıza. Gerçi alttan alıyor şimdilik ama bakalım önümüzdeki 4 saat nasıl olacak..

Sana bir şeyler yazıcaktım ama yazılanları okumaya dalınca unuttum iyi mi:26:
Neyse aklıma gelirse yazarım...
Şu beğen butonunu da geri istiyorum yaaaaaaaa
Heee bir de adımı değiştirmeyi..Ne olurdu yani bir kerecik bu hakkı tanısalar yine..
Sevmiyorum artık fıstıklıkurabiyeyi işte

ben geldiiiiim
şu an o kadar iyiyim ki bu sitedeki biri sayesinde :) iyiki bulmuşum bu siteyi yoksa zaman daha zor geçer ve daha zor olurdu herşey.
telefonumu kapattım. çünkü aramaması için mesaj attığım halde aradı.
en iyisi kapalı kalması. halamlardaydım dün. yardım ettim yemeklere falan. ara ara gelen ağlama nöbetleri haricinde de gayet iyiyim :) halamlardan gelirken minibüste geçirdim bi ağlama krizi kendimi tutmasam hıçkırıklarımla inleyebilirdi minibüs ama hemen topladım kendimi.
iyiki güzel günlerin önümde olduğunu biliyorum. yoksa zaman geçmek bilmezdi.

Nbaer gunluk
Sozde bırılerı bugun benı lunaparka goturucektı
ne oldu gene lafta kaldı manevralarla lımonı moddayız gene
Cırpınmalarım bosa malesefkı beklıcem beklıcem beklıcem
ınsan en cok zorlandıgı seylerle sınanıyor heralde bende sabırımla:26:

Bende bende bende ! :)

Sevgili Günlüüük
Dün gece artık pozitif bir insan olmaya karar verdim hani düşünce gücü varya bir şeyi çok istersen olur gibisinden bende onu deniycem işte hem pozitif olmassak ve hep mutsuz olursak hayat nasıl geçer bakalımm inşallah bende dilediklerime kavusucam ve birşey daha söyleyeyim mi bende bu halimi çok sevdimm

Günlük, :79:
Dün çok halsizdim ama gene de evi topladım ettim yemek filan yaptım, dedim bir güzel duş alıp yatayım.
Duştan çıktım saçlarımı kurutup örmüştüm ki, sevdalım dedi, gece parti varmış gitçez dedi
haydee
Ama en yakın arkadaşımızın doğum günü partisiymişş, hazırlandım hemencik
Sevdalım da geldi üstünü değişti, biz gidene kadar saat 11 olduydu zaten tam pastayı kesiyolardı :119:
Eğlendik coştuk muhabbet dans vs derken 2 gibi diğer bir çiftimizin evine geçtik oyy bebişleri var bir tatlı kiiiii
Yedik öptük ısırdık bebişi, sonra evimize döndük tabiisi o kaa alkolden sonra sevdalıma vermedim arabayı. Ben de içki içtim ama her türlü ondan daha ayıktım
Zaten benim ehliyet gitse de sorun olmaz şuan için. Zaten en yakın arkaaşım vermiş ehliyeti 6 aylığına piff
Neyse çevirme olmadı, evimize geldik saat 3.30 falandı bayıldım resmen uyuduk
Bu sabah denizde azcık yüzdük filan sora evdeyim şimdi işte alışveriş etmee gitçem birazdan :86:
Şu çamaşırlar pişsin de çamaşır makinesindeee :78:

Görüşürük gene Günlükoviç

Mapustan yeni cıktım günlük can Başım hafif dumanlı Oksijen çarptı beni Az dolaşayım özlemişim....

Yazacak, anlatacak çok şey var belki ama sor bi bana bakim dermanın var mı diye

Dün zor bir gece geçirdim.. dua ederken uyuyakalmışım... Allah'tan bana bir işaret istedim bir işaret dedim doğru yoldamıyım diye.. Uyandım yeni bir güne, sağlığımla sınandım, dertlerin geçici olduğunu sağlığın önemli olduğunu anladım...
İşaret istedim ama ben işaretleri okumayı pek bilmem.. Ben hislerimle hareket ederim, hislerim beni yanıltmaz.. İlk aşık olduğumda başıma dünyanın en büyük faleketi gelecekmiş hissi beni yanıltmadı.. Hayatımda ikinci kez aşık oldum, mutlu olacağımı onunla bir yuva kuracağımı hissediyorum... Ama bu his mi yoksa kendi adıma bir hayal mi bilemiyorum..
Çok aşığım.. Bir gün sonra ne olucaz demeden doludizgin yaşıyorum hislerimi.. İçim içime sığmıyor çoğu zaman..
İşaret dedim, ama o işareti okuyacak akıl vicdan gönül nasıl bir istidat gerekiyorsa yani onu da versin Allah'ım bana..

hayat yalanın ta kendisi
nasıl da dönüyor dünya
nasıl da vermiyor geri
elimde yüzümde yalan bir masalın izleri
nasıl da inanıp sana
nasıl da ölüyor yine kalbim,
bir ıslak kelebek...

Sevgili günlük,
Forumda önce beğen tusu yok oldu şimdi ifadeler bi sinir oldum ki sorma,
Ama ben ne yaptım aynı ifadeler pcde kayıtlıydı bende yazdığıma ordan ekledim

Off günlük ifadeler de gitmişş halbuki çok güzeldi onlar Yönetimm artık bi çözüm bulsa elimizdekilerde gitmese süper olcakkk

Günlük cok sıkılıyorum
Artık kk'da zaman geiçremiyorum
Çünkü beğen tuşu kayıp ve ben nereye ne yazdığımı unuttuğum için konuları takip edemiyorum
Şimdi de ifadeler kaybolmuş
Haydaaa!..
Şuanki duygularımı anlatmak için onlara ihtiyacım vardı halbuki...((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…