merhaba günlükçüm kahvaltıyı hazırlamadan sana içimi döküyüm dedim
bugün çok sıcak buraları günlükçük oda oda geziyorum inana eşim kalkmış yanıma gelmiş birde baktım dedim hop ne oliyi ne biliyim dedi sen burdasın diye geldim dedi
ulen dedim hava sıcak ben senden kaçıyon sen beni kovalıyon dedim
dedim kalk hade kahvaltı hazırlayalım ne yapsak acebe
neyse yatak odasında yatıyodum telefon çaldı eşim açtı arayan eltim
dedi yenge kaynanamlar memelketten geliyolarmış aksam 8 gibi burda olucaklar dedi eeee dedim hani sen gel dedi ben çocuklardan yemek yapamam dedi sen yaparsın evi toplarız vs işte
ne diyosun dedim hastalanmışım gelşemem kusura bakma dedim
dedi çocukları babanesi çok özlemiş alahım benim sinirime laf sokuyo bir gün ben ona öyle laf sokucamki biraz sabır paşa
sinirlerimi oynatıyo bu yav adını duydukça tüylerim ayaga kalkıyo:83::83:sinir oluyorum bugün paxzar kardeşim ne arıyosun erkenden
sinirlerimi oynatıyon şimdi oraya gidicem yemkelri yap paşa evi temizle paşa 130 mk evi nasıl temizliyim birde demezmi çocukları çok özlemiş çıldırıcim allahım inadımamı yapıyo
allahım ne olur canımı yakmasınlar benim neden böyle davranıyolar geçen kaynanam kıyafet almış oglana görünce çok canım acıdı benim olsa yaparmı bilemiyorum
yapmasında günlükçüm karar verdim bir sebep bulmam lazım kavga etmem lazım ama nasıl:26::26:hamileyken benden uzak olsunlar allaha yakın kimseyi yanımda yöremde görmek istemiyorum günlükçüm saçma sapan kouşup canımı yakıyolar ah günlükçüm okadar hasta oluyorumki sorma bildigin gibi degil ben yavrumu çok özledim canım ya eşim gidicegim doktoru aramış sekretere demiş 3 kayıp yaşadık genetige yolladılar diye eşime siz önce genetik testleri yaptırın sonrada buraya gelin boş boşuna masraf olmasın demiş dile kolay 250 tl muayenesi ben ayda 2 gün gidicem taksi parası filan 600 tutyo ilaçlar yok içinde ayda 1 milyar kesin gider şimdiden kara kara düşünüyorum ben ne yapıcam diye
çok şükür durumum eh işte ama ya bir yerden olmasa ya gene kavuşamazsam yavrularıma günlükçüm bugün çok kötü rüya gördüm ama anlatamıcam halen etkisinden kurtulamadım:18::18::18:allahım öle yapmasın işşallah
ah günlükçüm kahvaltıdan sonra eşim gene işe gidicek ben ise gene tek kalıcam nasıl bişey bilirmisin 10 senedir tek evde kalmak 4 duvar içinde şöyle evlatlarım olsaydı boy boy evimi şenlendirseydiler bende onları bagıma bassaaydım ne güzel olurdu degilmi
ama gene savaşı ben kaybettim malesef olmuyo olamıyo canım ya ne yapsamda neye çabalasamda hayattan ne istediysemde olmuyo ben nerde hata yanlış yapıyorum
mesela eltim şimdi telefonu kapamıştır kızmıştır kesin bana eşim bile dedi yalan zanneder dedi allah biliyoya günahımı alsın varsın benim rabbim beni görüyo
işim yokta gidicem yemekleri yapıcam evi temizlicem işin kötüsü laf sokucak ban birde üstüne üstün çocuklarını görücem gen karsımda şap şap öpücek
işleri ben yapıcam birlikte yaptı diye göstericek boşver günlükçüm ya bundan sonra kimse beni ezemicek üzemicek laf sokana öyle laf sokucamki artık yanıma yanaşması canımı yakanın canını yakıcamki canı nasıl yanıyomuş görsün işte o kaaa
bundan sonra böyle ya herro ya merro en azından üzülüp kırılmam degilmi günlükçüm hayatımda ilk önce eşim kendi ailem geliyo gerisi boş peh
baksınlar yeni paşa nasıl oluyomuş aman bişey demeyeyim aman üzülürler aman kırılırlar artık yeter hepsini boykot ediyorum baksınlar bakalım yeni paşanın tadına nasıl oluyo benim kaybediğcek bir şeyim yok artık günlükçüm bunu bil hayatta kalmak için önündeki engelleri kaldırıcaksın kimse için üzülmüceksin işte o kaaa