Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok beğendim.Katılıyorum sana .

çoook daralıyorum dostum çooook... Boğazımda Bir düğümm.. Bıraksam içimden nehir fişkirircasına ağlayacam da yapamıyorum... çok daraldım artık.. ne istediğimi Bilmiyorum.. her gün değişir mi Bi insanın duyguları hayalleri.. kim ne kadarım Bilemez oldum.. sıkıldım yoruldum artık yara almaktan.. hiç ama hiç kimse tamamlayamıyor Beni.. sadece yalnız yapayalnız kalmak istiyorum.. sevdiğimi sandiğim herşey sanrılardan ibaretmiş ne acı.. onu hem özlüyorum.. hem acıtıyor yokluğu.. hem de geri dönüşünün imkansız olduğunu adım gibi Biliyorum.. nedir Bu ağrı o zaman.. Bi yandan da ona öyle Böyle Bi kızgınlık duyuyorum ki mutlu olabilme şansımızı tamamen kaldırıp attığı için.. onla aynı filmi Başa sarmayı hiç istemiyorum. ama yokluğu Bile varlığı gibi korkutuyor Beni.. artık Boğulduğumu hissediyorum.. yapayalnız kalmak istiyorum aylarca kimseyi görmeden kimseyle konuşmadan..

Kaç gündür belim ağrıyor günlük,oturup kalkarken bile kitlenip kalıyorum malum yaşlılık geldi çattı bile,yok yaşlı değilim ben yaaaaaa

iki gündür canım annem yanımdaydı tabi babam ve kardeşlerim de aile gibisi yok be günlük....bir de yarın iş var ))

arkadaşım ne kadar da haklı be günlük beğenicem ama beğenemiyorum beğendiğmi yazıcam ama görmeme ihtimali çok yüksek günlük aklıma bişi geldi acaba bazen siteler yapım aşamasına filan girer bakıma filan yoksa yeniliklerin mi habercisi bu değişiklikler duyurular kısmına baktım ama bişi yazmıyor merakkettim aıkçasıı

Meleklerle yasamak okudugumdan cok memnunum gunluk
en son sana gorsene ne kadar uzuldugumu yazmıstım gordu gunluk gordu cok mutluyum:)
ama kk da hersey sısteme fazla geldıgı ıcın kalkan smıller ve begen butonunu gerı ıstıyoruz.....

günnük biliyor musun yarin okul basliyor.. :105:
bir yandan baslasinda bir an evvel bitsin diyorum, bir yandan da baslasa ne olacak yine sorun, stres diyorum..
aman iste basliyor yarin ve ne olacagini yasayip görücegiz..
ama elimden geleni yapmak zorundayiz, daha fazla uzamasina izin veremem..
neyse okul bölümünü kapatalim..
sevdigimin arabasi tamirde günnük, yarin yine ben onu ise birakicagim..
bugün bulustugumuzda da ben aldim onu, oh ne güzel gezdiriyorsun beni dedi sisko..
keske hep yanyana olsak, simdi okul baslayinca ne yazik ki daha az görüsecegiz.. :105:
ben biraz daha gezinim kkda sonra güzellik uykusuna dalayim en iyisi..

noluyo bu kkya yahu. herşey birden yok oluverdi :/
neyse incir reçelini izledim az önce televizyonda daha öncede izlemiştim ama televizyonda da verince dayanamadım. evet ilk izlediğimde çok beğenmiştim ama daha sonra birkaç güney kore sineması izleyince o kadar beğenilmemesi gerektiğini anladım.
benimkiyle bu filmin üstüne çok konuşmuştuk. bu filmi izlerken Halil sezainin isyan şarkısını söylediği yerde ağlamış benimki, öyle demişti. bende o sahnede ağladım. gerçi bu aralar hiç ağlanmayacak şeylere ağlıyorum.
gündüz gayet iyiyim aslında. gülüyorum, eğleniyorum, güldürüyorum evet bazı anlarda gözlerim doluyor ama kendimi kötü hissetmiyorum. hayatımdaki boşluğa alışmam zaman alıyor sadece. geçeceğini bilmek rahatlatıyor içimi.
hıı bide gece olupta başımı yastığa koyduğum an ne kadar güzel anı varsa hepsi hatırlanmaya başlanıyor. sonra yaşlarım süzülüyor ve sessizce ağlamaya başlıyorum.
en zor anlarım o güzel anların hatırlanma kısmı yani. sonra çok özlediğimi anlıyorum. yine yine yine ağlıyorum. ama sabah bi kalkıyorum herşey geçmiş bitmiş gibi.
her zaman şu dengesizliğimle başım dertteydi zaten. ayrılınca daha çok dengesiz oluyorum.

Günlük bugün benim doğum günümm:)::):)
İyi ki doğdumm ozamannnnnnn :):)

sevgili günlükçüm iyi geceler demeden bir bakıyım dedm neler yapıyosun günlükçüm bebek figürleri olmadan tadı çıkmıyo nedense neyse gelelim bana 12 eylülde aldım randevuyu çapaya eşimle gidicez işşallah temiz çıkar kan sonuçlarım günlükçüm bakalım ne zaman sonuçları alıcaz sabırsızlıkla bekliyorum sonuçlarım çıksın 2 doktor ayarladım onlara hem test sonuçlarımı göstericem hemde allah nasip ederse muayene olucam dananın kuyrugu ozaman kopucak bebeklerim neden düştügü anlaşılıcak canım benim tek istedigim herşeyim saglıklı çıksın ah günlükçüm çok korkuyorum ya kötü bişey çıkarsa ben ne yaparım işşallah herşeyimi hallediyim güzeler güzeli bir anne oluyum daha bişey istemiyorum inan şimdiden sana iyi geceler ben kaçötım sonra yazarım sana ara ara merak etmeyesin öptüm canım yapraklarından mucuks:)))))

Günnük Ayburum kaza geçirmiş yine ahh bu nazar
Dualarımız onunla melek kankam o benim..
Çok üzgünüm çok

Ayburum kaza yapmışş günlükk yaa offf smileyler de yok idafe edemiyorum kendimi şu an çok üzgünüm.......

c.tesi günü ayburum go kart ta kaza yapmış alyadua olmasa haberimiz olmicaktı sağolsun o verdi haberi ve dualar etmeye başladım Rabbim yusuf eymene bağışlasın ayburumu kırıkları varmış ve en son alyaduadan gelen mesaj şu oldu "ameliyat olmuş gece sabaha karşı 4 te narkozdan uyanmış çok acısı varmış
3 ağrı kesici iğne 2 de morfinli serum vermişler ama hala bas bas bağrıyordu
Rabbim acısını dindirsin inş."

Ben çok seviyorum ayburumu yaa rabbim eymenine bağışlasın biran önce ayağa kalkmasını nasip eylesin şafi adında şifalar versin rabbim

sevgili günlük;

hayatımda hiç tanımadığım yüzünü görmediğim tenine dokunmadığım bir erkekle aileler aracılığı ile tanıştık bir hafta önce..dışarıda da iki defa görüşmenin üzerine şimdi şekli siması gözümün önünden gitmiyor....hele o tamam dercesine iki gözünü birden kırpışı yok mu..maşallah.. şimdi o kilometrelerce uzağa,işine dönüyor...bilmem hayat bana ne göstericek...

Sevgili günlükcağzım bugün kızlarla dısardaydık bişeler yedik magzaları gezdikkkkkkkk.. Her zaman oldugu gb nişanlımın kokusuna hasretim hergeçen gün özlem artıyor bit be askerlik=)

günlükk sen de söle ona, ben de seviorum biblomuuuu.. hem de çok ve beni en özel günümde şaşırtıp mutlu ettiği için daha bi ayrı seviorumm iyi ki tanımışım onu kk sayesinde

Günlük uykum var ama aşkım ulaşana kadar uyuyamam biliyorum kendimi. Ha gayret son 2 saat daha kaldı. Ne geçmek bilmez yolmuş yahu 5 saat oldu. gerçi benim 12 saatin yanında ne ki bu bana git deseler giderim yani O gidene kadar kitap okuyayım bari. Bu baba ve piç i niye okumamışım ben yahuuu odadakiler soğuttu beni elif şafaktan. Halbu ki bir hevesle bütün kitaplarını almıştım Neyse kaçıyorum ben kitabın içinde Asya varrrrrr Asya ismine başka bir bakış açısıyla bakmamı sağladı ama her neyse kitap bitince silcem kafamdan Hadi iyi geceler günlükcümmm:80::80:

günlükcüm günaydın... iyice kilo aldım günlük, buaaralar maddi sıkıntılarım yüzünden kendime hiç mi hiç bakmıyorum daaha doğrusu bakamıyorum, kredi kartı borcumda gldi 5 kuruşum yok, ailemde kredi kartına bukadar fazla borcum olduğunu bilmiyorki, yoksa onlardaan isterdim madden çöküntüdeyim günlük, napıcam hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…