Popüler Konu Sevgili günlük...

Uzun bir tatilden sonra ilk iş günü günlükcüm. İki arada bir derede yaşıyorum bu aralar. Sabırla beklemeye devam. Allah sonumuzu hayır etsin. Daha cıvıl cıvıl şeyler yazmak isterdim ama ne yazı ki çok yorgunum

5 gün dişimi sıkıp ders çalışırsam seneye şu maliyet muhasebesini kafama takmama gerek kalmayacak ama sevmeyince çalışamıyorum..offf başına oturmak çalışmak eziyet gibi :44:

Bugünlerde karabulutlar var üzerimizde. Herşey üstümüze üstümüze geliyor. Neye elimizi atsak kuruyor.

Oysa yeni evimizde huzurumuzun da tam gaz olacağını düşünmüştük. Boş yere demiyorlar; kul kurar, kader gülermiş...!

Offf canım sıkılıyor günlük. Çok sıkılıyor!

Canım sıkılıyo bugün günlüükk neden kiiiii :44:
Askerimi özledim
offffffffffffffffffffffffff

Günlük..
Bugün aşkımızla ay dönümümüz .. valla yanlış falan değil doğru duyuyorsun ay dönümümüz 26 aylık olduk sevdiğimle.. iki yıl iki ay

ya bide benim bilgisayarın kasasını kısa bi iş için değiştik. şuan kullandığım kasa çok beter bişey
aşırı derece yavaş çok gıcığım

hani bu smileyler varya onları bile elimle yazıorum düşün yani

incir reçelii
uzun süre merak ettigim halde aşkla izlemek için izlememiştim :123: ama bi türlü fırsat bulamadıgımız için dün tv de izledim :98:
ne sevişme ne öpüşme sahnesi var ama ne güzel anlatmışlar aşkı
aslında ne kadar şanslı oldugumu hissettim :103:
istedigim an sevgilimi öpebilme lüksüne sahibim!
2. yılımızda hediyesiyle filmin dvdsinide vermeye karar verdim :97:
aklımı karıştıran durumlar var keşke biraz daha düşünmeden yaşamayı becerebilsem zaman zaten olması gerekeni yaşatıcak bize :97:

Günaydın günlük
İfadeler gelmişşşş çok mutluyum heyooooo
Bir de beğen butonu gelse,oooh değmeyin keyfime
Okulun başlamasına çooook az kaldı günlük.Ben tabisi bütün yaz yattığım için acayip suçluluk duygusu yaşıyorum:18:
Halbuki çok çalışmam lazım artık benimmm!!! Ne tembelim yaa
Artık okul başlayınca günü gününe çalışıcam.Şimdiden işi sıkı tutmam lazım.
Şu lanet olası matematiğe bile çalışıcam.Allah kahretmesin günlük ya bak yine aklıma geldi söylemeden duramayacağım:
Lise hayatı boyunca seçtiği bölüm ne olursa olsun 4 yıl boyunca herkes zorunlu olarak İngilizce gördüğü halde,biz zavallı dil öğrencileri sadece 9.sınıfta gördüğümüz fizikten biyolojiden sorumlu tutuluyoruz sınavda!!!! Ama sayısalcılar tmciler ingilizceden sorumlu olmuyor 4 boyunca okudukları halde. Adalete bak günlük,bu mudur adalet??!! Yok kaçıcam ben bu ülkeden,beyin göçü yapıcam

Aybur kaza mı geçirmiiiiiş
Çok üzüldüm gerçekten,burda sevdiğim,çok iyi niyetli sıcakkanlı biri o.
Allah oğluna, eşine bağışlasın ve sağlık versin...
Çoook geçmiş olsun...
Aybur'um dualarım seninle....Allah şifa versin tez zamanda.

Sobrenatural ilk olarak bir dilci olarak sana yüzde yüz katılıyorum. Başımızın belaları ama napalım başa gelen çekilir.

Bana gelince günlükcüm uyandımm kahvaltı yaptım geldim yine sana Aşkımın sesini duydum uyanır uyanmaz rahatladım şimdi de doktorlarla müge anlı arasında gidip geliyorum Babam geldi öğle yemeğine müge anlıyı görünce kış geliyo anlaşıldı dedi doğru diyo valla kış eşittir müge anlı+esra erol Ben izleyemicem zaten ohhh Neyse günlük kaçar ben biletimi aldım 15 gün daha seninleyim :80::80::79:

Günlük;

Ben onsuz bir hayat düşünemezken,hayali bile kötüyken,canımı acıtırken

söylesene o da tutkuyla seviyor mu beni ?

Gerçekten sinir anında mı vazgeçiş sözlerini sarfetti,

yoksa asıl gerçekler bu anda mı duyulur bilmiyorum...

Aklım öylesine karışık ki...Bazen bu şehri terketmek,kaybolmak istiyorum.

Geride bekleyenim olmasın istiyorum,ne anam ne babam ne kocam...

Hoş gerçi ağlarsa anam ağlar gerisi yalan.

Ruhum hastalanmak üzere,aklımın iplerini zor tutuyorum,

bıraksam çıldıracağım,bıraksam delireceğim,bıraksam öleceğim...

Ben hep güçlü görünmek zorunda mıyım?

Kadın olmak masallarda bile zor... Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın, ya kurbağ öpersin, ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin, ya kuleye kapatılırsın, ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın, ya gece 12'de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır... ve en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa aşık olursun

resmen yarım saat önce uyanabildim !
kardeşim bıraksa hala uyuyor olurdum.
kendimi kötü hissettiğim zamanlarda canım hep uyumak istiyor ama bu böyle olmaz. en fazla 12ye kadar yatmam gerek benim. bugün ders çalışıcaktım sözde ama bu saatten sonra ne dersi(bak gördün mü dersten kaçmak için hep bi bahanem var). yok yok akşam 2 saatte olsa çalışıcam. 30unda dershane sınavım var ama bende daha adam akıllı çalışamadım bile.
gece baya kötüydüm. beynimin kıvrımlarından çıkardım iyi anları ve başladım onları izlemeye. ağlamaktan nefesim kesilecekti. sonra yeter dedim kalkıp yüzümü yıkadım uyumaya çalıştım. uyumuşum. rüyamda görürüm falan dedim ama görmedim çok şükür ki.
gerçi görmek isteyeceğim zamanlarda gelicek biliyorum ama o anlar şimdi değil. şimdi kendimce özleyip durayım.
telefonum hala kapalı 2 gün olucak. yarın gece açmam gerek ama arkadaşımla konuşmam gerekenler var. inşallah aramaz artık. bu ayrılık benim yüzümden olmadı. evet ben bitirdim ama kendisi işe girince değişti. zaten hiçbir zaman iyi anlaşan biri olmadık. hep kavga hep gürültü. inşallah aramazda benimde aklım karışmaz.
o bugün benim dershanede hızlandırma kursum var diye biliyor. aklından da kesin kıskançlık düşünceleri geçiyordur şuan.
neyse günlük ben çıkıyorum evin toparlanması gerek.

mikemmelmiyim neyimm ya
sevgilim ne sanslısın ya ! :76:
hem güzelim :89: hem okuyorum hem seni seviyorum :123: hemde yemek yapabiliyorum
:mercimekçorbasıyapıpkendinidünyanın8.harikasısananbiblosmili:

eskiden yazdığı mesajları tesadüfen okudum. bana önceki ayrıldığımızda attığı mailide okumuş bulundum. anlamıyorum. 2 hafta öncesine kadar sensiz yapamam ağlamana dayanamam diyen adam nasıl olurda bırakır gider. hemde bu kadar rahat. canım çok acıyor günlük çok. sabretmeye çalışıyorum. bütün gün kendi kendime konuşup kendimi ikna etmeye çalışıyorum. gitti kabullen devam et yoluna diye. ama bu kalp dinlemiyo bunu. onun beni mutlu etmesini özledim beni sevdiğini gerçekten hissettiğim günleri özledim. kabullenemiyorum. tam hasret bitti derken mutluluk zamanı derken. neyse günlük bende terkedilenler kervanına katıldım. toparlanmalıyım biran önce..

günlük bu sitede bana destek olanları görünce o kadar mutlu oluyorum ki
birazdanda telefonumu açıcam. kaçarak olmaz bu iş. ararsada açmam olur biter.

Bennn geldim günlükkk
Tatil bana çok iyi geldi böyle olcağını bilseydim hiç durmazdım Ankara'da Yaz başlar başlamaz soluğu Sivas'ta alırdım

Gelene kadar dua ettim ya bize ve yola çıkan herkese sağ sağlim geldik
Birazdan geçmişi okumaya başlıcam ne zaman biterse artık

Ders çalışmaya devam bu arada tatildede çalıştım 1hafta sonra sınavım var inş veririm bütün derslerimi :97:

Şimdilik bu kadar

Günlüküm sabah çok isteksiz gitti işe sevgilim
Aklım onda hep :44:
Bu yoğunluk bizi çok bunalttı yaa...

Dün canım kayınvalideciğim geldiiii. :80: Çok özlemişim çok! Allahım bu nasıl bir güzel kadındır Allahım nazarlardan saklasın yareppim
Aşk yaşıyoruz resmen kayınvalidemle var mı böle bişe
O bana hayran hayran bakar ben ona hahahaha Allah herkese onun gibi kayınvalide nasip etsin amin
Sevdalım da ikimize garip garip bakıyor şanslı godik
Akşam ben size geliyorum diye aradığında zaten mutfaktaydım. Z.yağlı fasülye ve biber dolması yapıyordum. :87: Onlar piştiği an geldi canum. Hemen bir de salatayla çorba yapıverdim. Gücel gücel muhabbetle yidik çayımızı kavemizi içerken gene düğünlerin CD lerini izledik
Sevdalımın bir komik hallerine gülmekten yerlere yattık hahahha
Bana Ankara'dan çok gücel hediyeler getirmiş asla da eli boş gelmess, İpekyol indiriminden bütün 36 bedenleri toplamış resmen canım ya
Hepsini çok sevdim giyer giyer gezerim hehe :78:

Şimdi de şakşuka yaptım yidim bakalım akşama kadar 1 çeşit daha yapsam mı? :44:
Yarın pazar var yehu taze taze sebzelerimi aliycim :86:

Ayburumla konuşmuş Selayım canım benim hemen iyileşir inşallah

selaam
kız gunluk bayagı uzun bı aradan sonraa benı gordugune umarım sevınmıssındrr
tam alısmıstım derkeeen ıstanbula yıne gelıverdım ılk baslarda cok zorlandım ama karadenız gercekten harıka
herseyıyle yagmuru bıle guzeldı vesselam:26:ve bız cok kalabalıktık aksamları 14 tane kuzen oluoduk dusunsene ısteyen okey oynuodu ısteyen ıskambıl yada partı yapıoduk ahaha hersey partı yapmak ıcın bı sebeptı dıebılırımgunduzlerıde plaj cok yakın evımıze
denıze gıdıoduk...bazen ısler oluodu anneme yardım edıodum ben...bı eksık askımdı ama sureklı msjlasıp yada konusuoduk sorun olmuodu acıkcası tabıkı cok ozledım ama orayı bırakıp gelmekte ıcımı sızlatmadı deıl...aaa bıde yaylaya cıktıım ohhh orası cok soguktu manzara falan harıka ama buz gıbıydı yaaa....
kıs gelmeden bıyerlere daha gıtmek ıstıorum bu sefer samımı arkadasımla...antalya dıe dusunuorum ama bılmıorum yenı rotamız neresı olurrkısında bı arkadasım evlencek sanırım yurtdısına gıdıceemgezmek ıcın yaratılmısım been yaaa....
bu hafta da hep arkadaslarımla buluscam dha dorusu 10 fln surer ama ılk basta yarın askıtomu goruceem
sımdılık bnden bukadar hadı gorusmek uzereee

ne güzel yazmıssın tıpkı benı anlatıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…