Günlüğüm
Bu gece yola çıkıyorum
Kaydımı yaptırıp döneceğiz
Annemle gidiyorum yol iz hiçbi şey bilmiyoruz bakalım ne yapacağız
Umarım bi sorun çıkmadan kayıt işlerini yurt işlerini hallederiz
Bana şans dile
Bugün sana zor geldim cici günlük inan yataktan kafami kaldirasim yok:2:
ama simdi beklersin gelmezsemde üzülürsün diye kendimi zar zor toparlayip geldim ay bu ne bicim bir grip olus nasil bir hastalik ölmeden sürünüyorum resmen,
aman cicim dikkat ette kendine havalara aldanip acilip sacilma sonra benim gibi yataklik olursun,
hadi bana müssade
a unutmadan söyleyeyim bugün yine kirk defa ""Ben tekrar anne olmak istiyorum ""dedim hergün söyler oldum
hani kirk defa söyleyince olur deniyor ya o umutla yatip o umutla kalkiyorum hastayken bile aklimda bir sen birde annelik istegi var......
Günlük çok sıkılıyorum
Ama canım evden çıkmak istemiyor
Bütün gün bilgisayar başındayım kök salıyorum valla sabah bi oturup taa akşam kalkıyorum
Bu akşam ders çalışacağım.Yani çalışmalıyım
Ama yeni bi dizi başlıyo onu da izleyesim var çok merak ediyorum
Hangisini yapsam
Hiç plan program insanı değilim biliyo musun günlük.
Onu yapıcam bunu yapıcam diyorum sonra hiçbişey yapamamış olarak buluyorum kendimi
Ama yeni bir karar aldım.19 Eylül'den itibaren ben de yeni bir sayfa açıp bomba gibi bir yıl geçireceğim.
Hadi bakalım buraya yazıyorum,bu hedefimden de şaşarsam beni uyar günlük
Keşke uyarabilsen di mi
Her gün kendimi motive etmeliyim.
Bu yaşımda yapmam gerekenleri yapmalıyım.Çok çok çook çalışıcam günlük.
Üniversite beni bekler
günlük geldim yeni haberlerle bakalım neler olcak iş bitti o bunalımlı beni delirten işimden kurtuldumbiliyorum sende cok şaşırdınbundan sonrası cok önemli aksam evimide tutucam inşallah cok zor günler geçirdim ama sanırım artık hepsi bitecek değilmicok agladım cok sey zoruma gitti e insanın annesi kaldıgı yerden seni kovarsa ne olcak ama güçlü olmalıyım daha çok bundan sonrabitti benim annem yok bundan sonra kolum hala acıyo günlük:84:neyse kötü oldum yine daha sakinleştiğimde gelicem yine
geçen sene oldugu gibi bu senede aklıma aynı soru takıldı
2. üni için başvuru yapsammı :26: dersleri zorlarmı acaba beni
napsam ya :97:
harcı ne kadar acabaa bide o masraf çıkcak :26:
keşke devlette okusaydmda şu dertten kurtulsaydım
gelecegime bi faydası olurmu acep okusam :97: bilemedim onu düşünme aşamasındayım suan :97:
Sevgili günlük sen sorunu biliyorsun ama sağolsun o çoook anlayışlı biri...Onu çooook seviyorum be günlük...
Allah bizi ayırmasın ve beraber yaşlanıp ölmeyi nasip etsin...
İnanıyorum ki günlük, içimde bulunduğum bu aşaglık kompleksini yenicem, saklamıyorum bi özgüven eksikliğim var ve bu yüzden evliliğimde işimde çevremle ilgili sürekli sorun halindeyim.
Ama bu benim gibi herkesin başına gelebilicek bi durum.
Sorunum ne olduğunu biliyorum değiştiricem kendimi bak görüceksin.
Bunun için psikologada gidicem, gidicem valla utanmıorum Allah Allahhh.
Daha fazla kendime eziyet etmicem. bu durumu değiştiricem bak görüceksn
dayan yüreğim diyorum her gece başıma yastığa koyarken ... geceleri daha da bi acıtıo tek kalınca ... yanım yörem mutlu insanlarla dolu gözüme sokar gibi yaşıo herkes aşkını neden ben onlar gibi değilim diorum ben ne yaptım kiiii onu sevmekten baskaa
aklımm mantığım kavramıo halaaaa ... tek suçum onu sevmekseee sevgimin mükafatı terk ediş mi olmalıydı bilmiorum alalhım :26::26: anlam veremiorum bu sessiz gidişlere İlk zamanlar alışamıosun elin gidio telefona ya da resmini eline alıosun sonunda kabullenirsin. Aslında ayrılığın veda değil bir başlangıç olduğunu ! peki ben neden kabullenemiorum neden :84::84:
öle mutlu bi aşkımız vardı ki günlükkkk göze geldik biz gözeee rabbim tekrr bi araya getirmeyi nasip etsin bizi inşallah
Güncem...;
Çok yoğun koşuşturmalı günler geçiriyorum...
Öyle bi döneme girdim kii aynı andaa bir çok şeyi yapmaya başlıcamm...
Kaça bölüneceğimi bi anlatsam şaşırırsın...:78:
Olmalıı... Olacak.... Durmak yok....
Küçük bir tiyoo sanırım kendi işimin patronu omaya ramak kalıyo....
İyiki Vakıa süresi var....
Çok şükür sana RABBİM...
Kafam çok dolu olduğunda, günler su gibi akıp gittiğinde, yapılacak bir dolu şey olduğunda sana hiç yazasım gelmiyor günlük niyeyse.
İyi olmaya çalışıyorum.
Zaten çok mutluydum aslında da, aptal aptal şeyler geldi aklıma, canımı sıktım yok yere.
Kendime gelmek için uğraşıyorum dakikalardır.
Dün iki sevgili gibi konuştuk ama hala kafamda hiçbir şey net değil!
Ona çok aşıkmışım gibi konuştum, ki dün gece gerçekten öyle hissediyordum.
Şimdi de seviyorum gibi.
Yanında olmayı da çok istiyorum bu günlerde... :s
Ne olacak ilerisi için Allah bilir.
Yeni biriyle güzel bir ilişkiye başlamayı o kadar çok istiyorum ki halbuki...
Ama onunla görüşmeden de yapamıyorum. Çok karışığım çok.
Belki bu dönem her şey değişir kim bilir. (((
Gunluk bir doktor var mi buralard bisey sorucam da:44:
Bunun disinda iyiyim sekerim
idare ediyorum ofke nobetlerimle birlikte
baskada bisey yok ya sevdicegim yakin tarihte ise basliyor bende evde oturma moduna geri donus yapiyorum
Kursa felan yazilicam bakalim
kendimi gelistirmek adina yapabilecegim herseyi yapicam insallah guzel olucak bu bekleme suresi
ne kadar kolay olabilirse artik
baska havuza gitmek istiyorum ama gidemiyoruz suan icin
cok gidesim var ya havalar serinlemeden gidebilicim insallah:44:
yarin doktora gidiyoruz gunlukcum cok gereksiz buldugum halde gitmem gereken doktora degil farkli bir bolume gidiyorum
Annemin icatlari
farkli bi konuda doktor lazim suanda en kisa zamanda insallah hepsini hal edicez neyseki onemli seyler degil hadi kactim sekerim
bugün o kadar uyudum ama hala uyumayı düşünüyoru.
halbuki biliyorum yastığa kafamı koyar koymaz ağlamaya başlayacağımı.
nasıl oluyor anlamıyorum. şuan o kadar iyiyim ki ama yatağa ayattığım an ne kadar güzel anı varsa aklıma geliyor ve bende ağlamaya başlıyorum.
dün nefesim kesilmişti ağlamaktan.
biliyorum geçecek. önümde uzuuun ve güzel günler var. ama bu durum da acısını çekmeden atlatılmıyor.
o napıyor acaba ? bu arada telefonumu açtım ve tahmin ettiğim gibi aramış.
buluşmak istese naparım bilmiyorum. yüzüne karşı söylemek istediğim o kadar çok şey var ki.
ama ya buluşunca yumuşarsam diye de korkuyorum. ne diyorum ben ya sanki buluşmak istedide bunları düşünmek kaldı.
neyse günlük görüşürüz.
25 ay olmuş günlük Allah'ım 25 seneleri gösterir inşallahAynı şey gibi kaç yaşında bu bebek diye sorduğunda 19 aylığız ablası diyenler gibi Ablacım benim matematiğim mi var nasıl hesaplayayım ya söyleyiver işte ne olcak he bi de aylığız sanki o aylık
Aslında canım sıkkın günlük msjlarımız iletilmiyor telefondan mı anlamadık ama bakalım yarın ola hayrola...
Feriha'yı gördüm şimdi çok şirin bi kız bu ya elbisesi falan pek beğendim valla
Net aleminde ilginç bir şeyler bulamıyorum artık kk nın da her yerini yani ilgimi çekenlerini de incelediğime göre napıcam ben şimdi
Bu arada demiştim ya sana milli takım falan yok artık benim için diye. Basketbol için geçerli değil ha aşığım ben o spora yaa nasıl da yendiler bugünn Ntvsporun da reklamına bitiyorumm hedo diyo ''bu bir takım oyunu aaaaaa'' bütün gün söyledim evdeAllahım da kardeşimi öyle büyük basketbolcu yapsınn amiiinnnnnnn
Hadi görüşürük :79:
tek kelime ile mutluyum... hemde hiç olmadıgım kadar. bugun dondurma yemege gittik her zamanki yerimize uzun uzun sohbet ettik konustuk
evliligimiz için nişanımız için plan yapmaya basladık... zaman su gibi akıp geciyor söz dedik söz gecti simdi sırada nişan...11 kasım hemen gelse
uzun zamandır iş arayıpta bulamamak gercekten cok zor yarın bir iş gorusmesine gidecegim ve cok heyecanlıyım umarım hersey yolunda gider
ve bu sefer ki olur... bu arada aşkımla yarın anneme bir süprizimiz var... uzun zamandır aklımda olan o bulasık makinasını anneme alıyoruz...
eminim bunun için cok ama cok mutlu olucak...
Günlük.. biraz önce düştüm elimdeki fincan tuzla buz oldu.. ama napıym ya bu akdar kaygan olmalımı bu yerler benimkine söyledim telde düştüm diye ettiği lafa bak " seni kim yerden kaldırdı" bana bişey olmuşmu bi yerim acımışmı bişeyim varmı hiç aklına bile gelmiyor beyefendinin siyah_inci öldü deseler cenazeyi yıkayan erkek miydi diye sorucak ya.. dellendirdi beni yine
Bugün doktora gidiyorum günlük dua et benim için kötü şeyler söylemesin :18:
Sonraa bugün kaza oruçlarıma başladım Rabbim kabul eder inşallahhh
Sonraaaaa bide karar verdim yemek hayatımı düzene sokucam sonracıımmaa egzersizlere başlıcam.. kararlıyım inatçıyım başarıcam