ben geldiiiiim
bugün daha iyiyim günlük. evet gün geçtikçe daha çok özlüyorum ama kendimi iyide hissediyorum.
özlemin çaresi zaten yok. onun kendi kendine geçmesini beklemeliyim.
evi toparlamam gerek. 30undaki sınava çalışmam gerek.
bu arada 30unda dershanede sınava girdikten sonra, onunla buluştuğumuz yere gitmeye karar verdim.
oraya gidince geçiyor benim özlemim.
Bayanlar konuyu açtım bekliyorum hepinizi
son konuyu açmamın üzerinden 1 sene geçtiği için herkesi oturtabiliriz
siz istediğiniz kişileri bana mesaj atın profil linki ile beraber =))
Ben o kadar eşyayı nasıl götürcem günlük 2 valiz yapmak istemiyorum asla. Düşünmekten kafayı yiyyciiimmm:97: Bugün açıklanacakmış ehliyet sınavının sonucu 2'ye kadar bekleyelim bakalım ne olcak.... Telefon yurtta çekmiyor bence bozuk falan değil bu arada günlükcüm dışarı çıkınca anında düzelmiş sokakta yatar artık bana nee
Günlükkk heyoooo bil bakalım ne oldu? Aşkım geliyooooo Sözleşme feshi için Erzincan'a gitmişti. Sonra Balıkesir'e dönecekti ama ne otobüste ne trende yer yokmuş. Sadece İstanbul'a uçak bileti bulmuş. Yani hiç aklımızda yokken buraya geliyor. Hala şoktayım biliyo musun? Her şeyde bi hayır varmış demek ki... Otobüsler dolu olmasaydı görüşemeyecektik. Neyse 4 gibi havaalanına gidip aşkımı karşılıcam. Kıyafet olarak onun bayramda gönderdiklerini giyiyim diyorum. Saçlarıma ne yapsam karar veremedim daha duş alıcam Gece tekrar yola çıkacak ama olsun iyi oldu bu. Aslında ben de Balıkesir'e gitmek istiyordum ama şu sıra izin almam pek mümkün değil. Evin durumu malum Bu arada aşkım ilk defa uçağa binecek sağsalim iner inşallah.. Oh ya bugün gerçekten mutluyum
Havalar ciddi ciddi serinlemeye başladı buradaaa Günnükkk
Akşam üşüdüm balkonda bayağı, gece de üşüyorum battaniye çıkardım valla
Saçma sapan da bir rüya gördüm sabah aşkıma bir sarılışım var ki oyy ben onsuz duramam kiii hayatum benim o
Pazara gidicem birazdan taze taze sebze meyve alayım...Buranın pazarı da çok minik anacım ama gene de güzel sevimli
Ben Fndkzade Cumpa'yı özledimmm :84:
İstanbula gidişimi mutlaka Cuma gününü de kapsayacak şekilde ayarlicam sonra gelsin Zaralar Mangolar H&M ler ahhahaha
bir de şu indirimleri kaçırmak istemiyorum ya ayakkabı filan almak istiyorum
zaman ne kadar da hızlı akıyor...tatil tatil dedik onu da yedik bitirdikgelsin şimdi bekle ki kurban bayramı:97:
kuzucumla ilk defa tatil yaptık bu bayram kociş kuzu ve benn ohh kimseyi düşünme derdi yok onu aradım mı bunu sordum mu derdı yok çok güzeldi assos da misss gibiydi
devamı gelecek taillere inşallah..prensesımın dogum gününe tammm 24 gün kaldı pazar gunu eminönü ne gidip hazırlıkları hızlandırıp son dakıkaya bırakmayacagız inşallah bi aksılık çıkmaz isee...gumm bear ın ayıcıgı çıkmışşşşşşşşşşşşşş kuzucum ölüyo onun için netden şiparişini vericem hemen dogum günü hedayesii olsun balıma....aaa bu arada çok önemli bi fobimi yenmiş blunuyorum günnük beni tebrik ett beni tebrikk ettt artık trafige çıkabılıyorummm eşime çokkk şey borçluyum onun sayesınde oldu yoksa ben tırsak mahalle köşelerinde sürünüp dururdum kızımla rahat rahat gezbilicem artıkkk....şimdilik ben kaçarr iyi bak kendıne günnükcük....
ben geldim
ev kadınlıgı zor zanaat dün yaptıgım mercimek çorbasını babam bitirmiş :78: halbusi ben bugünde idare eder diye sevinmiştim
bugün ne yapsam acabaaa :97: patlıcan yemegi yaparım
benim eşşeksıpası bi arkadaşm özledim özledim diye bi yerini yırrtı ama gel gör ki hala buluşamadık şebelek suratlı yarın kesin buluşmak isticek naza çekiym kendimi
markafoniden bi şort etek aldım gereksiz bi aktivite ama olsun
aaa bide şeffaf odaya önermişler beni :81: kim merak ediyo ki bu kzıı :82:
bu akşamdasevgiliyle buluşcam özledim keratayı :82:
okul 26snda açılcakmış :88: seviniyimmi üzülüyimmi bilmedim boş durmak sıkıyo ama beni
ilerleyen saatlerde buluşuruz
seeuuu
İstedimki günlüğün yazı rengi farklı olsun ve öylede yaptım,deniz bana ben denize bakıyorum martılar yarış ediyorlar hangisi suya daha önce dalıp nevalesini çıkaracak evet evet işte benim seçtiğim yine önde : )evet bir yük gemisi geçiyor nasılda heybetli ama asla estetetik değil gü<el bir hava masmavi gökyüzü sessizliği bozan tek şey şu trafik bende kulaklık takıp yine bir çözüm üretirim şimdi bu güzelliği hiç bir şeyin bozmasına izin vermicem,ben iyi güzel düşündükçe gerçekten de öyle olıuyor artık kötü diye bir şey kalmadı artık geri kalan tüm zamanlarda,düşünmek yok güzel düşünmek var öylede olmalı oluyorda.Aydınlık hep yanıbaşımda,sevgi ama koşulsuz olanından,merhamet zaten içimde ama gerektiği kadar,gereksiz olan ne varsa artık yok, sadece ;kalemim ve ben ve deniz ve MARTILAR harikayım,harikasın harika : )
yine sana yazıyorum.Birisi beni boğazlıyo gibi geliyo çoğu zaman ve şuan olduğu gibi.hiç halim yoktu aslında yazmaya ama şuan bebişim dışında sen varsın yanımda.Canım çok sıkılıyor.Dünya üstüme üstüme geliyo sanki.İnancım yüzünden beni reddeden sülalem ve eşimin inancını bilmeyerek batıllarla evimi dolduran eşimin ailesi.Yeter üstüme gelmeyin artık.zaten eksiğim bu dünyada.denizsiz herşey eksik geliyo.canım oğlum bensiz ne yapıyo acaba.annemi hiç affetmiycem.inancım yüzünden bana bu kadar düşman olacağını tahmin bile edemezdim.seçimlerime neden saygı duymadınızki.oğlumu elimden aldınız.alın bakalım elbet almasını bilirim.canım yanıyo ama sabredicem.denizde gelince işte o zaman mutlu olacağım.eşimi seviyorum anne anlıyormusun onun yaşı yada nasıl bir hayat sunduğu bana umrumda deil.ben onla mutluyum.hayatımda yanlış bir karar verdim ve acısını zaten 2 yıl çektim ama yanlışla ömür boyu yaşanmaz.lucas benim için doğru bir karar.şuana kadar suratını bile asıp durmadı karşımda.ben ona aşığım o da bana anne.umarım birgün bunu anlarsın.deniz konusuna gelince oğlumu sana bırakmıycam ya seve seve ya da zorla alıcam. o benim oğlum anladınmı?onu ben doğurdum bennnnnnnnnnnnnnnnn
uzun zaman olmuş sana yazmayalı günlük özlemişim sana yazıpta rahatlamayı.nelermi oldu yazmayalı aslında cokta birşey olmadı direksiyon sınavına gırdim suremedım arabayı cumartesı tekrar gırecem bu sefer geçerım umarım.issizlik maasını aldım alalı param bırıkmıyor gunluk üstelik daha cok gıdıyor emek harcamadan aldıgım para cıkıyor ıste.haftaya bartına diploma almaya gıdecem o kadar bunaldımkı gunluk 3 gun bana 3 asır gıbı gelıyor işlerden evdeki sorumluluktan öyle bunaldımkı kendıme vakıp bıle ayıramıyorum.aslında cok nankörüm rahat batıyor iste
1 saat 15 dk sonra mesaı bıtıyor sunun surasında ne kalmıskı bak 1 saat 14 dk kaldı sımdıde.aşkımı özledim
Sevdiğim adamı filmde klipte bişeyde izlemeye bayılıyorum...
Fotoğraflarına gün içinde defalarca bakıyorum..
Haberi yok ama sigarayı tutuşuna sert bakışına yanıyorum..
İyi ki varsın...
Selam Günlük naber nasılsın bakalım???
Bugün yeni bir şeylerin başlangıcıydı benim için. teamcoco arkadaşım sağolsun,sayesinde ders çalışmaya başladım.Allah onun tuttuğunu altın etsin.Hiç tanımadığım birinin bana bu iyiliği yapacağını hiç düşünmezdim
Bu sabah birazcık kelime çalıştım.Sonra durup dururken başım dönmeye başladı.Yattım ama nasıl dönüyor sana anlatamam.Düşüp bayılıcam sandım,çok korktum:18: Nerden çıktıysa bu baş dönmesi,hala da biraz var.Off hiç doktorla uğraşamam şimdi biliyo musun günlük.Bende bi gerçekleri duyma korkusu var.Bişeyim varsa bile bilmeden yaşamak daha iyi geliyo bana:85:
Başım dönüyooooooooooooo dünya dönüyoooo offfffffffff:84::84::84::84:
son yarım saat gelırsın ınsallah
cok sınırlıyım suanda ınanamazsın sen dua et ılac etkısını cabuk gostersın
gozumu kararttın bu sefer ınan kı
beklemek en nefret ettıgım sey ya
yine aradı ama açmadım
sonra kapattım telefonumu mesaj atmış.
mesajın tamamını okumadım. aslında hiç okumayıp silmem gerekiyordu ama okudum. hala benim suçlu olduğumu düşünüyor.
bende kendimi tutamayıp mesaj attım sonra. şimdi ise attığım mesaj için pişmanım. suskunluğumu korumam gerekiyordu ama tutamadım işte kendimi
neyse onun için canımı sıkmıycam.
evet günnük karsinda uzun zamanda sonra yine okula gitmeye karar vermis bir ögrenci duruyor.. :82:
dün o okula giderken yine ayni yerdeyim hayatimda ne degisti ki diye kendine kendime sorgulama yaparken farkettim..
benim hayallerimi baskalari nasil da gerceklestirmis öyle sanki kendine aitmis gibi..
ama umrumda degiller..
hayatimdaki tüm radikal degisimlerden fazlasiyla memnunum..
onlarin karakterlerindeki defolarla ugrasamam daha fazla..
dost diyip arkadan film ceviren, her basarini kiskanan, mutlulugunla mutsuz olanlara ihtiyacim yok benim..
üc tane birbirinden mükemmel kiz kardes, herkesin hayran oldugu bir anne, iki tane muhtesem teyze ve ruh ikimizin olan kuzenlerim var benim...
bir de varligini hic birseyle degismeyecegim canim sevdigim var..
neyse sey diyecektim bana basarilar dile günnük, hic sorun yasamadan ve daha uzatmadan mezun olayim okulumdan..