Popüler Konu Sevgili günlük...

sewgili günlük nişanıma 3gün kaldı çok heyecanlıyım uzun süredir giyemiyordum anlatıcak çok şey oldu sana :97::97::97:

elbisem duvarda asılı bana bakıyorr giy beni dercesine bakalım nasıl geçicek kıskananlar daha da çatlıycak gibi aman çokta fifi sankii

ama çok zormuş bi stres bende bi sinir aaa dedim noluyoo topla kendinii şimdi iyiymm neyse yne yazarım şekerimm muckk:76::76::76::76::76::76:

Ben hamileyim günlük sevimli yuvamızın neşesi gelecek kısmetse eşimle uçuyoruz,içimde minicik biri var adı can

Tebrik ederiim ne güzel bir mutluluk sağlıkla büyütmek nasip olsun.

bugun anneme sözlümle birlikte bulasık makinası aldık annemin haberi yoktu gorunce gözleri doldu aglayacaktı resmen
okadar mutlu oldu ki... bu hayatımdaki en buyuk isteğimdi anneme bulasık makinası almak cok istiyordum... sonunda oldu ve alabildim...
annemin gözlerindeki o mutlulugu hiçbirseye değişmem bitanemsin canım annem seni seviyorum

slm günlük uzun bir aradan sonra geldim yine.aslında dün geldim ama yazcak dermanım bile yoktu.tatil demek dönüste bolca çamaşır ütü temizlik vs demektir.
dün gelir gelmez az dinlenip akşam aşkımla buluştum sanki 1 ay görmemişim gibi nasıl özleşmişiz ama ben ayakta uyuyunca erkenden eve bıraktı beni
bayramın ilk günü onlarda gitmedi vee böylece bayramlaştık aramızda az biraz sorun çıktı gel annemlerinde bayramını kutla dedi tamam epeydir tanıyoruz birbirimzi ama böyle şimdiden gelin işlerine girmek istemiyorum ben.buarada çok güzel bronzlaştım bu kakao şeysiyle yılbaşına kadar idare eder artık bu bronzluk:92kullarada az kaldı
25 eylül gibi gitmeyi düşünüyorum artık güzelce açalım okul sezonunu bol gezmeli bol eğlenceli bir dönem olsun inş
birde çok güzel 10 günlük bir iş fırsatı geldi ayağıma hemde akşam 5 saat çalışıyorsun ama babam saolsun izin vermedi hooş benimkide şiddetle karşı cıktı ama çok iyi olcaktı günnük yaa
böyle işte kalkmaya halim bilee yok 2 gün uyusam anca geçer bu yorgunluk hadii görüşürüz sonraa yinee

günlük yavas yavas düzelcek sanırım herşey üstüne gitmiorum artık ne zaman kendini hazır hissederse 20 gündür bugün ilk kez o aradı beni akşama msn de görüşmek istio cnm bnm yaaaa inş hakkımız da hayırlısı olur

Heeeyyy günlükkk naberrr
Ben süperimmm.Dün doğum günümdü 22 oldummm kocam hediye alamamış şaşkaloz elinde bi yapma çicekle geldi önce kafasına geçirme isteği doğsada sonra gerçekten aşama atladığı için affettim
Sonra sofrayı o hazırladı malum işe başladım yorgundum yemek yapmamıştım baktım hazır almış gelmiş aşkım yaa Neyse kurdu yemeğimizi yedik bulaşıkları yıkadı
Aslında sadece doğum günüm diye değil normaldede bunları yapar
Ama düşünsene bunları yapacak kadar düşünceli olan adam neden bana hediye almıyor yaaa beğenemiyormuş pehhhh
Gelelim işe..Gayet güzel rahatım keyfim yerinde
Evriting iz okey bebeğimmm Görüşürük sonra yine

günün içinden merhaba günlüüükcüm :)
mutluyum huzurluyum....okula başladık çalışmak güzel... zaman daha çabuk geçiyo... offffff çok çalışmam para kazanmam lazım ki harika bi çeyiz düzeyim kaynanacııım bana bohça hazırlıyo pek telaşlarda.. nişanımdan çok aşkımın askerden geleceğine seviniyorum çünkü canımın içinin mutluluğu huzuru herşeyden önemli benm için... evde yalnız kalmak biraz zor oluyo olsun herşey güzel olacak seneye aşkım da buraya yanıma gelecek kanguru gibi çıkmıcam onun cebinden

hayatım neden bu kadar zor ki ?
neden herşey üstü üste geliyor. Allah'ım sevdiği kullarına verirmiş sıkıntıyı biliyorum ve isyan etmeyişim bu yüzden.
canıım ananem öleli 9 ay oldu daha bugün. ama dedem evlenmekten bahsediyordu bayramda. biz çok umursamadık. herhalde birini bulmamıştır falan dedil. ama bugün arayıp birini bulduğunu bizimle tanıştırmak istediğini söylemiş.
işte yıkıldığım an :/ ananemin kemikleri sızlıyordur şimdi
oysa ben hep dedemin ananemi ne kadar çok sevdiğini düşünür dururdum. hatta evleneceğim kişi dedem gibi olsun derdim hep. ama noldu unuttu hemen ananemi :/ üstüne yeni birini de buldu.
biz onay vermesekte kafasına koydugunu yapacağı kesin.
ne olacak yani şimdi ? dedem başka biriyle evlenecek ve bizde o eve gidecek miyiz. hemde daha ananemin senesi dolmadan.
hiç yakışmadı bu dedeme. ananem ne kadar üzülüyordur kim bilir .
işte böyle zamanlardada en çok ona ihtiyacım oluyor. mesaj atmamak için çok zor tuttum kendimi. herşey üst üste geldi işte herşey.

Son düzenleme:
merhaba günlükçüm ben geldim

bugün oglumun yanına gitim sevdim öptüm oyunlar oynadık oglumla ablam dediki günlükçüm bu oglan sen gelince bir hoş oluyo bir oynadıkki sormaokadar sevimli bir oglan çocuguki sorma bugün alış veriş yaptım dedm beni metrodan al tamam dedi bebek arabasıyla gelmiş ablam oturmuş sigara içiyodu herzamaki gibi oglumun arkası dönüktü yavrum dedim paşa paşa dedi adımla başladı demey e kucak dedi okadar yolu kucagımda geldi keretatabi benimde anam agladı eee dile kolay 21 aylıkablamla yemek yedik bir çizgi filim vardı onu seyrediyorum çizgi filimdeki çocuk annesine şarkı yazmış başladı söylemeye benim gözler doldu ablam dediki şimdi neden aglıyosun ne biliyim dedim biri bana günün birinde anne dermiki dedim içimi çeke çeke agladım yemek yerken yapma paşa dedisana hiç yakışmıyo sen dedi inançlı birisin üzüyorsun benide bak dedi yavrum kucagıma oturdu o minnacık elleriyle tey tey yani teyze dedi sildi yanaklarımdan süzülen yaşları ne biliyim zaten bu aralar duygusala bagladım herşeyi
ah günlükçüm oglumla olunca varya dünya sanki duruyo sadece biz oluyoruz oglumla ah keşke benim olsaama nerde teyze anne yarısıdır biliyorum aama ne biliyim şimdiden ablam kıskanmaya başladı şimdiden günlükçüm erkek kardeşimin hanımı hamile dedi o dogunca dedi benim oglanın papucunu dama atarsın olurmu dedim o benim ilk göz agrım biyolojik olarak annesi olabilirsin ama dedim manevi anneside benim dedim çünkü günlükçüm hem maddet hem manen herşeyini karşıladım kıyafetlerine kadar aklına ne gelirse günlükçüm ben aldım çok şükür durumum yerinde günlükçüm ilk ben gördüm oglumu ilk ben giydirdim ilk altını ben aldım ilk ben uyuttum hep ilkleri ben yaptım ama şimdi eskisi kadar gidemiyorum uzaga taşındılaroglumdan mahrumum zaten onun için çok üzülüyorum yaben bu yavrumu bu kadar sevrken kimbilir evladımı ne kkadar severim hayal bile edemiyorumah oglum teyzem sana kurban olsun bebegim benim seviyo teyzen seni bebegim benim ah günlükçüm bende bebek istiyorum hemde çok benim gibi evlat isteyenlere tez zamanda evlat versin işşallah rabbimgünlükçüm 9 şişe gene melemenim attı azimliyim ama gene yapıcamsonunu getirene kadar birdaha birine bişey dersem nazara geldi melemenlerim uyuzlar ne yapcanbu arada 5 kilo uygun buldum kırmızı biber aldım onu attım şimdi fırına pişiyo közlüyüm hopp dondurucuya rabbim agız tadıyla yemeyi nasip etsinbenden bu kadr günlükçüm i,şlerimi halediyim belkim beni özleyen olmuştur diye yazdım

Günlüükk bana bir şarkının linkini atmış, bana armağan etmiş. :)) Dinledim. Hastası oldum.
Nasıl güzel bir şarkıdır, nasıl muhteşem sözlerdir öyle...
Ayyyy ağlayacağım yaaa... Şahane ötesi... Mükemmel, mükemmel, mükemmel!!!
Ayılıp bayılabileceğim bir şarkı bulabilmek benim için nasıl zordur biliyor musun?
O kadar kıymetli ki şimdi bu... Ooofff offfff... :)))))) Çookkk mutluyum çookk!!!

Son düzenleme:
kendimi ne kadar kötü hissettiğimi anlatamam :/
uyumak ve bir süre uyanmamak istiyorum. oysa bugün o kadar iyiydim ki ama şimdi
herşey bu kadar üst üste gelmek zorunda mıydı ?
bi travmayı atlatsaydım da diğerini öyle yaşasaydım keşke. güçlüyüm ben biliyorum ama bu kadarı ağır geliyor işte.
en kötüsüde bu anlarda hep ona ihtiyaç duyuyorum
yanımda olsa iki güzel laf etse bana destek olsa diyorum. sanki birlikte olduğumuz zaman bana çok destek oldu da ben ayrıyken bunları düşünüyorum işte :26:
bi sihirli değnek değse de herşey düzelse keşke. biraz olsun huzurlu mutlu olabilsem biraz.
bu halime çok şükür beterin beteri var biliyorum ama taş yerinde ağır işte.
aşk acısı, ailevi problemler hepsi üst üste geldi.
bu kadarını kaldıracak güçte miyim onu bile bilmiyorum daha.
kötü zamanlar yaşıyorum. ağlayamıyorum bile artık. en kötüsüde ağlayamamak zaten.
geçsin gitsin herşey lütfen Allah'ım.

Son düzenleme:
Bu saatte gezme mi olurmuş Günlük yeaaaaa :86:
Tırnaklarıma abuk sabuk ojeler sürdüydüm öylesine halbu kiii
Gezme çıkardı benimki :84: Uykum varrr benim
Olsun eğlenmeye gitçez ojene uygun bişiler giy dedi
Anam öyle garip bir renk ki o renge uygun kostümüm yok ahahahha
Neyse napim asi kızmış gibi olur hehe
:82:

sevgili günlük, hala evdeyim, artık biraz dışarı çıkıp, gezip tozup, arkadaşlarımla dertleşmeye ihtiyacım var, ama herkesin hayatında problemler olduğu için görüşemiyoruz... neyse herşeyde bi hayır vardır, en azından başkalarına ihtiyacım olmadanda sorunlardan kurtulmayı öğreniyorum...
bugün hiç istemediğim saçma şeyler öğrendim, insanın ailevi problemleride çok acı oluyor, ama ben ailemi düşünerek hareket edicem, ve kimseye pabuç bırakmicam, ama sabır ve zaman gerekli bana... bana yakışan şekilde davranıcam, zaten evin erkek çocuğu gibi görüyor herkes beni... bütün yük üstümde..

neyse günlükçüm birazda iyi haber, ben eski ben oluyorum, bir ay sonra falan inşallah dahada iyi olcak herşey.... öptümmmmm

daha deminki halimden eser yok şuan
bu site sayesinde çok iyiyim
onun bana attığı güzel mesajları saklıyordum ama sildim hepsini şimdi.
kendimi kötü hissetsem yapamazdım madem bu kadar iyiyim diyerek fırsattan istifade sildim.

Sevgili günlük..

ilk defa sana yaziyorum, icim cok aciyo, kendimi cok kotu hisediyorum.

2 aylik evliyim ama cok sevdigim esim canim kocamdan ayriyiz. ben yurt disinda o turkiyede..
onu cok ozluyorum biliyorum oda beni ozluyo ama elden bisi gelmiyo, katlanmak zorundayiz..

okulum bu yaz bitti ve is ariyorum. yazdan beri issizim.
canim cok sikkin, bulamiyorum is. bi yerde calismam lazim, maddi durumum iyice kotulesti. ne yapacam bilmiyorum.

18 yasimdan beri kimseden para harclik almadim. babamdan bile almadim. hep kendi maasim vardi (calisiyordum ve okul maasi) ama simdi?? 23 yasindayim ve kimseden para falan isteyemem ne babamdan ne esimden, zoruma gidiyo, oyle alismamisim. ustelik bugunki zarf canimi iyice sikti. pc almistim borcunu odemezsem iki kati zam olacakmis. isin icinden cikamiyorum offff offffff

bugunde esimle aramiz kotu. sanki durduk yere kavga ariyo, bos seyleri sorun yapiyo.. bende biktim ama bunu anlatamiyorum. bana hep tavir yapiyo ama ben yapsam kiyameti koparir. onu cok seviyorum ama dayanamiyorum artik. bazen ne olacaksa olsun diyorum ama onsuzda yasayamam ki..

unutamiyo unutamiyoo unutmicakda.. evlendik ama hala aklina geliyo. benimle zorla evlenmis gibi davraniyo. canim cok aciyo.

bana dediki ben seni arayana kadar sakin beni arama!!
aramicam bende ama inss ici rahat olmaz, beni bos yere uzdugu icin ici kan aglar.

ona bazen beni bu kadar uzdugu icin bedua etmek geliyo ama edemiyorum kiyamam ama umarim beni uzdugunun farkina varir, butun bunlarin bos seyler oldugunun farkina varir.

icim okadar doluki anlatamam, bu yazdiklarimi hic kimseyle paylasamiyorum esimle bile. sikintilarim hep icimde, icimde saklaniyorlar..
biliyorum buraya yazdim ve hic kimse okumayacak. okumasinlar, sadece icimdekileri cikartmak istedim

cok seviyorum seni ama bazen kiriyosun
incir cekirdegini doldurmayacak seyler bunlar ya
her mutlu animin arkasindan bi vukuat mi olmali:26:
Neden ama neden yani
canimsin sen benim asiri seviyorum seni ben huysuz sen huysuz
Aramiz acilmasin ya mesaj at insallah ben suan susuyorum ters tepmemesi acisindan:44:
yarin beni yalniz birakmazsin insallah
cok kizdin saniyorum ki sesin cikmiyor
konumuzda cok basit ses ver ya

neyse ya bende bisey demiyorum ne diyim
Allahim yardim et bana sevdicegimle sinama beni ne olursun
deli askim benden vazgecme sakin
ektigini biciyorsa insan bunlari ekmiyorum allahim sevgi sadakat ask sonsuz bi sevgi karisiliginda askimi sogutma benden

Hiç bana göre değil ayrılık sonrası ayılıp bayılmalar
Bir erkek uğruna kendini heba etmeler
Giderken o ağladı bense bir haftalık depresiflikten başka bir şey yapmadım
Aklıma gelmiyor değil ama her an onu düşünüyor da değilim
"Gözden ırak olan gönülden de ırak olur" ne kadar doğru bir söz
Tabii ki şimdi yine bal gözlerine bakmak vardı
Ay dengesiz miyim neyim
:44:

Çok değişik duygular içindeyim şu an. Kitabı bitirdim ve asla ama asla böyle bir son beklemiyordum. Şaka gibi bir 400 sayfa boyunca hiçbir ipucu almadım:97:
Ama bayıldım resmen aşık oldum kitaba. Her zaman bir filme ya da kitaba çekingenlikle başları yok mok deyip okurum izlerim sonunda böyle mest olurum işte
Asya.... Çok farklı bir isim bence bu isim duygularımı değiştirdi demiştim ya bu kitap bu isim için ama değiştirmedi daha da ısındım günlük. Farklı bir hava farklı bir isim bence bu...
Ayrıca bugün aşkımla konuşurken telde aşure den konu çıkmıştı işte konuştuk sevmiyodun de mi aa sen de falan filan neli olursa yersin diye kitabın orta yerinde aşure tarifi verdi resmen yapılışını malzemelerini yazıyodu şok oldum
Çok sıcaktı bugün hava oturdum mutfağa balkona karşı esmiyordu hiç dedim aşkıma hiç esmiyo burası falan o da eser bekle dedi birden bi serinlik geldi günlük gülümsedim ben de kendi kendime aşkım gönderdi banaAşk böyle bi şey galiba yan yana olamasan da hissetmek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…