merhaba günlükçüm ben geldim
bugün oglumun yanına gitim sevdim öptüm oyunlar oynadık oglumla ablam dediki günlükçüm bu oglan sen gelince bir hoş oluyo bir oynadıkki sorma
okadar sevimli bir oglan çocuguki sorma bugün alış veriş yaptım dedm beni metrodan al tamam dedi bebek arabasıyla gelmiş ablam oturmuş sigara içiyodu
herzamaki gibi oglumun arkası dönüktü yavrum dedim paşa paşa dedi adımla başladı demey e kucak dedi okadar yolu kucagımda geldi kereta
tabi benimde anam agladı eee dile kolay 21 aylık
ablamla yemek yedik bir çizgi filim vardı onu seyrediyorum çizgi filimdeki çocuk annesine şarkı yazmış başladı söylemeye benim gözler doldu ablam dediki şimdi neden aglıyosun ne biliyim dedim biri bana günün birinde anne dermiki dedim içimi çeke çeke agladım yemek yerken yapma paşa dedi
sana hiç yakışmıyo sen dedi inançlı birisin üzüyorsun benide bak dedi yavrum kucagıma oturdu o minnacık elleriyle tey tey yani teyze dedi sildi yanaklarımdan süzülen yaşları ne biliyim zaten bu aralar duygusala bagladım herşeyi
ah günlükçüm oglumla olunca varya dünya sanki duruyo sadece biz oluyoruz oglumla ah keşke benim olsa
ama nerde teyze anne yarısıdır biliyorum aama ne biliyim şimdiden ablam kıskanmaya başladı şimdiden günlükçüm erkek kardeşimin hanımı hamile dedi o dogunca dedi benim oglanın papucunu dama atarsın olurmu dedim o benim ilk göz agrım biyolojik olarak annesi olabilirsin ama dedim manevi anneside benim dedim çünkü günlükçüm hem maddet hem manen herşeyini karşıladım kıyafetlerine kadar aklına ne gelirse günlükçüm ben aldım çok şükür durumum yerinde günlükçüm ilk ben gördüm oglumu ilk ben giydirdim ilk altını ben aldım ilk ben uyuttum hep ilkleri ben yaptım
ama şimdi eskisi kadar gidemiyorum uzaga taşındılar
oglumdan mahrumum zaten onun için çok üzülüyorum ya
ben bu yavrumu bu kadar sevrken kimbilir evladımı ne kkadar severim hayal bile edemiyorum
ah oglum teyzem sana kurban olsun bebegim benim seviyo teyzen seni bebegim benim
ah günlükçüm bende bebek istiyorum hemde çok benim gibi evlat isteyenlere tez zamanda evlat versin işşallah rabbim
günlükçüm 9 şişe gene melemenim attı
azimliyim ama gene yapıcam
sonunu getirene kadar birdaha birine bişey dersem nazara geldi melemenlerim uyuzlar ne yapcan
bu arada 5 kilo uygun buldum kırmızı biber aldım onu attım şimdi fırına pişiyo közlüyüm hopp dondurucuya
rabbim agız tadıyla yemeyi nasip etsin
benden bu kadr günlükçüm i,şlerimi halediyim belkim beni özleyen olmuştur diye yazdım