Popüler Konu Sevgili günlük...

barıştıkkkk güyaaaa ama bilmiorum kiii hiç bişi ilk zaman ki gibi tat vermio koptuk mu ki iyice dersin günlük olmasa daha mı iyi acaba bazen diorum beni bu kadar üzen bir ,nsanlaaaaa bnm ne işim var ben onun içine bakıorum günlük hatam bu mu ki acaba nasıl davranayım bilmiorum kimin omzunda ağlayayım çok üzülğyorum beee günlük kahrolıuyorum şimd, bana bişi mi dedi yooooo asla ama demek ki bir yerde bişiler kopmuş işlemiş içime motif motif dayanamıorum allahım bana güç ver dayanma gücü ver ki ayakta kalayım ona bir gün onsuz da olabileceğimi gösterebileyim

Günnüş;
Hani yazmıştım BİTTİ diye o akşamında barıştık
Aramız çok iyi
Tabi ben haksız o haklı olunca sessizliğimi koruyorum.Eğer o haksız olsaydı çenem durmazdı bıt bıt konuşur dururdum
Günnük o kadar para baydım çıt çıt aldım sadece ablamın kına ve düğününde kullandım.Artık ilk görüşmemizde bi kuaföre giderim.O gün çok güzel olmak istiyorum.Güzel ve masum.Sence hem güzel hemde masum olabilir miyim ben Dilay neyse sessizliğimi korumam gerekiyo Aşkımı çok seviyorum onu üzmeyim artık sinirlerime ve ağzıma hakim olmalıyım:84:

günlükkkk...
çoook güzel bir gündü bugün
aşkım yoktu yanımda ama 2 gün önce gördüm nasılsa
işe gittim doğumgünümü kutladılar
sonra kkdaki arkadaşlarım
heps,ne teşekkür ederimm
akşam eve glip o mesaj kutusunu açınca o kadar mutlu oldum ki
tek tek teşekkürlerrr
akşamüstü de aşkmdan çooookk güzel bir doğumgünü mesajı aldm
az önce de 1 saat konuştum
hayaller kurduk
herşey çok güzel günlüğümm!!
allah herkesin gönlüne göre versin inşallaaahhh

Düğünden geldimmmmmmm
Benimle yaşıt kız evleniyoooo yaaa daha yaşımız kaç ki bizim ben de çok istiyorum ama biz bu kadar büyüdük mü günlükcan yaa
Valla güzel bir gelin olmuş ama eğreti duruyor şahsen bu benim düşüncem
Ben de evlencem ammaaa bu kk da göreceğim çok şey var daha öğreneceğim fikir edineceğim hemencicik olur mu canımm

Son düzenleme:
bunaldım artık.
resmen ruhum daralıyor. bugün artık aramalarına dayanamayıp mesaj attım. artık olmıycaz benden ümidini kes dedim
ama o aramaya devam etti tabiki de. ruhumu bi kafese koymuşlar bırakmıyorlar sanki. öylesine bunalıyorum ki. yazasım bile gelmiyo işte

Son düzenleme:
günnnlük yine beeeennnn

geldim ama o bahsettigim vicdanımı rahatlattımda geldim..hak edio günlügüm işte hak edio herşeyii..benmde içim rahat

belkide sona daha yakınız..ama her son bir başlangıç degil miydi..bide onu deneriz

sevgili günlük.......
yarın 12.09.2011

yine regl tarihim geldi
lütfen günlük yarın regl olmayım ve hamile olduğumu öğreniyim buna bu ay okadar ihtiyacım varki anlatamam
eger hamile değilsemde sabretmek istiyorum günlük
allaha sığınmak ve o üzüntünün üstesinden gelmek istiyorum
şimdilik hoşçakal
uarım sana güzel haberlerle gelirim...

günlük bebeğime çok ihtiyacım var
ama yine gelmiycek sanırım bu belirsizlik beni mahvediyor
sanki yaşlanıyorum olgunlaşıyorum
günlük bebeğim gelsiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
onu çok sevicem .....

günlükcüm ayaklarımın tabanları resmen zonkluyor...
kaç yıl aradan sonra izmir fuarını gezelim dedik ama bin pişman olduk resmen...
ileri gitmesi gerekirken resmen gerilemiş, eskiden ne güzeldi...
şimdi hiç bir şey yok...
ne standlar kalmış, ne hayvanat bahçesi, ne kitapçılar offf ne hayallerle gitmiştim...
alacağım kitapların listesi beynimde kalakaldım öylece...
yorgunluğu da cabası...
bileydim böyle olduğunu en azından kordona gider bir çay içer deniz havası alırdık...
keşke öyle yapsaymışız...

öyle kötüyüm ki şuan dokunsalar ağlıycam.
Allah'ım bu kadarı ağır geliyor bana yalvarırırım hafiflet yükümü.
dedem kendine evlenecek birini bulmuş bile. ananem ise daha öleli 9 ay oluyor. o eve başkasının gireceğini tahmin ediyordum ama bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim.
kaldıramıyorum bu kadar yükü, altında ezilmekten korkuyorum.
Allahım yalvarırım sen yardım et bana
bu kadar güçlü değilim ki ben :/
artık ağlayamıyorum bile. gözlerim doluyor ve kalıyorum öyle.
herşey bu kadar zor olmak zorunda mı ki ? ananem bunları görüp üzülüyor mudur acaba ?
taş kesti ruhum:26: sıkılıyorum, bunalıyorum.
hiç iyi değilim hiç

evet evet,, kesinlikle canım sıkkınken oje sürmek bana iyi geliyor... kırmızı ojelerimi çıkardım yerine vizonlarımı sürdüm.. ohh rahatladım valla

hissizlikse devam ediyor.. hafiften pişmanlıkla beraber.................. biblomun dediğine geliyorum yavaş yavaş.. böyle olcağnı da çok iyi biliyordum ama, çok büyük bir rahatlıkla yanlış bir karar verdim sanırım

eğer ondan ayrılmasaydım iki kişiyi aynı anda idare ediyor konumuna düşecektim, yapamadım ve bıraktım..

hayırlısı olsun

ama bugün gönderdiği tek taşı taktım parmağıma.. öyle güzel durdu ki, içim cız etti..... hayallerimizi düşündüm, 4 yıl boyunca paylaştıklarımızı.... her şeyi gerçekten bir heves uğruna mı yakıp yıkmıştım? yoksa çok boğulduğum ve nefes almak istediğim için mi?

kafa karışıklığı had safhada...

haftaya bu gece yola çıkıyorum.. hem bilinmezliğe, hem de yeni bir hayata doğru..... 6 aylık avrupa dneyimi iyi gelir mi bana? gelir dimi günlük.... evet de

yılbaşında yanıma gelmek için bilet almıştı... pasaportu filan her şeyi hazır... sence gelcek mi yine de? gelir mi yanıma dersin ?

Saatler birbirini kovaladı bi gün oldu ...
Günler arda arda kondu ve gitme zamanı yaklaştı...

Merhaba tatlım, tam sana ısındım falan derken yazmayı unutmam çok kötü bir davranış değilmi Ama geldim bak hemde gecenin bir yarısı tüm neşemle yazıyorum sana Bodrum.... ah keşke sende orda benimle olabilseydin günlükçüm senden ayrıyken bak nerdeymişim gördünmü :) Rüya gibi 2 gündü içime yaşam sevincini bir kez daha çektim derin deriin,çook mutluyum çok,Mutluyum,Mutlu ol,MUTLULAR : ))

Son düzenleme:
Daha iyi geceler demedim bak hala burdayım ancak sabah çok erken kalkmam gerek nasıl olacak bilemiyorum uykumda yok neyse biraz daha dolaşayım yine sitede ,veda için gelirim unutmadan bir şey daha sana tatlım; sana yazılan acıları sevince çevir bu gece sabaha kadar, nolur mutsuz kimse kalmasın olurmu

Son düzenleme:
Günnük Bilmiyorum nezaman çıktı bu film ama dvd'si elime yeni geçtii ve iyikide geçtiii az önce onu izledimm harika bir filmdiii...

Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha anlamak için 'Çınar Ağacı' filmi Herkes Kesinlikle İzlemeli diyorummm.....

Evet tatlım sonunda iyi geceler, her gecenin mutlu sabahlarına uyanmak adına tabi, bir ara yine uğrarım ama ne zaman blmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…