evet evet,, kesinlikle canım sıkkınken oje sürmek bana iyi geliyor... kırmızı ojelerimi çıkardım yerine vizonlarımı sürdüm.. ohh rahatladım valla
hissizlikse devam ediyor.. hafiften pişmanlıkla beraber.................. biblomun dediğine geliyorum yavaş yavaş.. böyle olcağnı da çok iyi biliyordum ama, çok büyük bir rahatlıkla yanlış bir karar verdim sanırım
eğer ondan ayrılmasaydım iki kişiyi aynı anda idare ediyor konumuna düşecektim, yapamadım ve bıraktım..
hayırlısı olsun
ama bugün gönderdiği tek taşı taktım parmağıma.. öyle güzel durdu ki, içim cız etti..... hayallerimizi düşündüm, 4 yıl boyunca paylaştıklarımızı.... her şeyi gerçekten bir heves uğruna mı yakıp yıkmıştım? yoksa çok boğulduğum ve nefes almak istediğim için mi?
kafa karışıklığı had safhada...
haftaya bu gece yola çıkıyorum.. hem bilinmezliğe, hem de yeni bir hayata doğru..... 6 aylık avrupa dneyimi iyi gelir mi bana? gelir dimi günlük.... evet de
yılbaşında yanıma gelmek için bilet almıştı... pasaportu filan her şeyi hazır... sence gelcek mi yine de? gelir mi yanıma dersin ?