yarın dişçiye gidicem günlük kanal tedavisi oldum güya ama hala sancı çekiyorum ben üstüne bir de dolgum kırıldı sanırım off nefret ediyorum dişçiden ((
günlükçüüüüm... bazen hayat okadar çok zorluyorki beni en yakınlarına bile içinin yandığını anlamasınlar diye saçmalıyorsun evet dün çok saçmaladım belki, ama güçlü görünmek istedim, aslında ben yaralarım tamamen kapandı sanmıştıım, hayır kapanmamış sadece hafiflemiş, tamamen iyileşmemiş...
ne yapımki, bende yaralarımı kapanmış gibi göstermeye çalışıp saçmaladım, ama yinede içimin nekadar yandığını anlamadılar
neyse günlükçüm, sonuç olarak ilk zamanki acılar yok hala bedenimde, ama yinede bu konudan bahsetmek canımı acıtıyormuş bunu anladım
dün arkadaşlarımla buluşmuştum, tahmin ettiğin gibi bu konuşmada arkdaşlarımla aramda geçti, bi anlık bi acıydı ama yinede çok acıttı, sonra başka konnulara dönünce güldük eğlendik, gezdik yinede günün sonunda huzurla yatağa kafamı koydum ya günlük, işte bundan güzeli yok... çok şükür Rabbime, hiç beceremicem dediğim şeyleri becerdim, ve huzura kavuştum...
artık hayatımda aşk yok, ama biliyorsunki günlükçüm dertte yok, okadar acılı bi aşk yaşadımki, haksızlığa uğradımki, aşktan soğudum, erkeklerden soğudum, ben artık bulamam birini çünkü ben mutlu edebiliyorum ama mutlu olamıyorum, yada mutlu edilemiyorum bilmiyorum :26: şuanda okadar huzurluyumki zaten kendimde istemiyorum aşk meşk, bekarlık en rahatı, platonik takılmak en rahatı, çünkü platonik aşklarım beni hiç üzmedi, belki onlara olan aşkımıda hiç bilmediler ama benide üzmediler, demekki honour sen hiçkimseyle çıkma, o imkansız aşkını sev uzaktan uzağa resmini ismini cismini duyamadan sev işte artık benim için gerçek aşk bu, hiç üzmediğim üzülmediğim
öyle işte günlükçüm çok uykusuzum erken kalktım çünkü bugün hayır işlerim var hadi akşama görüşürz
gut morning beybi iyi haftalaımız olsun
yavaş yavaş çalışma temposuna alıştım günnük çok şükür, mecbur alışacan zaten çare var mı allasen:) kızım için, kendim için çalışmaya mecburum hem memnunum da halimden Allah kimseyi işsizlikle sınamasın diyorum efenim...
haftasonum cumartesi çalışarak geçti, akşam ablam İnciyi görmeye geldi işte...kıza "teyze" oluncca bi haller oldu günnük, evlendiğimizden beri 2 kere misafirliğe gelmiş insan, yeğeni olunca her hafta bizde:)))
pazar günü de hem accuk ev işi yaptım hem de kızımla ilgilendim gün çabucak bitti zaten pazartesi oldu geldik...
benden şimdilik bu kadar sevgili güllük si yu leytır eligeytır
devlet işi devlet işi diye bir tarafımı yırtım
onca sınava girdim onca emek verdim didindim durdum
yinede şükürler olsun rabbim bugünümüzü aratmasın
ama yok günlük yok çalışma hayatı bana göre değil
ne olursa olsun sorunlu benim kabul ediyorum
entrikalardan yalan dolanlardan arkasından çıkar çıkmaz birinin dedikodusunu yapmaktan
ben anlamıyorum günlük heralde de hiç anlamıcam, karı gibi her lafa atlayan erkeklere sinir oluyorum
allahım yaaaa erkek dediğin biraz ağır olur evli barklı adamsın sen yaaa
ay çatlıcam günlük ben niye böyleyim
al sana devlet işi desene günlük :18:
off evlenip çocuklarımın anası evimin kadını olayım diyorum ama o da olmuyo be günlük
emin bile değilim kararımdn
evde dursam daha çok sıkılırım duramam beş de parasız kalırım
sabır diyorum günlük sabırrrr..başkada bir şey demiyorum
gitmek istiyorum şuan burdan uzak bir yere gitmekk
bağıra bağıra ağlamak istiyorumm okadarrrrrrrr
istediğim başkada bir şey yokkkkkkkkkkkkkkkkk
Yine herkes sıkıntılarda... Ben de çok farklı değilim galiba. Aman ya... Dün akşam nişanlımla kavga ettik. Ne oldu nasıl oldu anlamadım. Daha da mesaj falan atmadı. Daraldı mı acaba orada bensiz? Canımı sıkkın? Şimdi sömestrda evlenicez dedik ya hep onu düşünüyorum diyordu. Ondan mı gergin acaba? Ben bu kadar kızdıracak bir şey yapmadım ki... Daha düne kadar aramız o kadar iyiydi ki. Arar di mi günlük? Bekliyim biraz daha.
Bu arada bu sitenin ortamı çok farklı günlük ya. Hiç muhabbet etmediğim halde sevdiğim insanlar var benim burada. Ve bunun karşılıklı olması çok mutluluk verici. Şimdi ben biraz çekingenimdir kolay kolay diyalog kuramam ama burada sürekli konuşmak istediğim insanlar var aslında. Böyle bi geyik topiğim olsa diyorum bazen de dur bakalım. Zaten kendi laptopum bozulduğundan beri daha az giriyorum nete. Bu arada beğen butonunun geri gelmesini istiyorum onu da belirtiyim.
Perşembe günü ücretli öğretmenlik görevlendirmeleri açıklanacak. Umarım yakın ve güzel bi okul olur. Cuma günü de onun işlemlerini yaptırırım. Hala ek atama açıklaması yok biliyo musun? Düşünmiyim düşünmiyim diyorum ama olmuyo işte. Böyle plansız bir ülke olabilir mi ya? Öğretmenler zorlaya zorlaya mı alacak kadroyu? Zaten eğitimini almış senelerce,sınava da girmiş puanını da almış. Bi de kadro için çırpınacak öyle mi? Yok yok bu ülkede öğretmenlik ayaklar altına alınan bi meslek. Ben buna eminim artık. İnsanı okuduğuna okuyacağına bin pişman ediyorlar. Yazıklar olsun!!!
Günlük bıktım artık sorumluluklarımdan
Benim olmayan ama üzerime atılmış sorumluluklardan
Bir gün de söyle rahat rahat oturmak istiyorum evimde ya
Ay onu yapıyım şunu yapıyım derdinde olmaktan bıktım
Hiçbişeyi takmadan rahat bi gün geçiriyim artıkkk
Zaten başım dönüyo of bıktım artık bıktım deliricem
Nedir bu çektiğim ya
Uyandığımdan beri sersem gibiyim başım öyle dönüyo ki
Berbat bi haldeyim
Ve herkes her şeyi benden bekliyo
Yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
Burda da çoğunluk sıkıntı içinde...
Umarım herkes derdinin dermanını bulur...
Benim derdimin dermanı ise çoook uzaklarda.
Beni anlamadığını ve benim onu özlediğim kadar onun beni özlemediğini düşünüyorum bu aralar.
Haksızlık yapıyorsun diyorum sonra kendi kendime.
O da senin kadar emek veriyor, senin kadar acı çekiyor ve senin kadar mutlu oluyor...
Peki öyleyse niye böyle düşünüyorum..
Neyse zaten yorgunluktan ölüyorum bugün. Daha fazla yazmaya mecalim yok
Herkes iyi baksın kendine
günlük,
benim de hiiiç keyfim yok bugün.üzerine de şöyle bir olay duyunca iyice bozuldu moralim.
iş yerime az önce biri geldi patronla görüşmek için.
adam hayattan ümidini kesmiş, onca varlıktan para puldan bir anda eksilere düşmüş.
bu düşüş yüzünden eşini kaybetmiş,iflas etti diye kocasını ve 3 çocuğunu terk etmiş kadın. tam da destek olması gereken zamanda...
sigortası olmadığı için çocuklarını hastaneye götüremeyen bir baba... adam o kadar çok ağladı ki...ücretli muayene olun önerisine verdiği cevap da çok üzücüydü.
çocuklarından biri daha bebekmiş. süt alacak param dahi yok dedi,içim sızladı.
ahh, herkesin hayat sınavı farklı işte...
Rabbim herkese hayırlısını versin.
günlük direksıyondan gectımm uzerımde yuk gıbı kaldıydı :))
dun askımla bulustuk guzel vakıt gecırdık cok ozlemısım onu.ama bana dedıkı ben senı karım olarak goruyorum ama sen benı sevgılın olarak goruyorsun ben sensız yapamam yasayamam ama sen bensızde yasarsın.sana katlanmak gercekten zor dedı ayol ben bısey yapmıyorumkı ona neden boyle dedı anlamısta degılım ya neysee..mesaı bıtımıne tamı tamına 1 saat 14 dakıka kaldı.askımın bugun ıslerı cok 2 defa aradı benı onuda acele acele konustuk neyse bıtsın ıslerı bende sıkmıyım onu.
sabah 08,30 da evden çıktım.ocakta eşime yumurta kaynatıyordum.unut git sen saat 10.00 da aklıma geldi altını kapatmadıgım hemen eşimi aradım.gelip kapattı altını ama evde nasıl bir koku anlatamam.bu saat oldu her açık evdeki kokuda eksilme yok.kaçasım var
Evettttttt günlükkkk sonunda kararımı bir anda vererek gittim saçımı eski rengine yani kendi rengine boyattımmmmm.. Saçımın önüne de şekil verdirttimmm ohhhh güzel gacı oldum ha beğendim kendimi Saçlarım sanki benim değil takma gibi duruyo allahımm bayıldım Hayra alamet değil benim kendimi beğenmem ter bir şey olacak ya bakalım
Kardeşime götürsün diye yastık alacaktık ben de bi baktımmmm pembiş pembiş yastık bana bakıyo anne ben bunu alıyorum dedim kardeşime benim kendime aldığım kaldı çok sevdim yastığımııı hem de şu kyk nın pembe çarşaflarına da pek uygun
Sonra gittim kk dan gördüğüm denemeyi düşündüğüm şampuanı ve serumunu aldımm ohhh rahatladım bakcam saçlarıma artıkın bana ne
Veeeeeeeeeeeeeee son olarakkk lay lay lay lay laaaayyy Fenerrrrbahhhçeeeee'mmmmm Maçımız varrrr çok heyecanlıyız ailecek tvnin başına geçtik hemn gelir gelmez... Bu taraftar başkadır eyyy insanlıııkkk görün izleyin ibretlikkkk..... Allahııımmm bugün yenelim ezelim geçelim kemik sesleri gelsin o sahadan başka bir şey istemem asla... Yenemesek de hiç problem değil zaten en azından bizim bir amacımız var
Bi de artık bayanlar ve 16 yaşından küçük çocuklar stadlara bedafeee giriyo günlük kardeş buyur gel birlikte gidek maça herkes gitsin kadın eli deysin sahalaraa :92:
meğer ne yanlızız insan olmuşsak
yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak
yeri gelmiş acıyada gülmüşsek
sana olan sevdamdandır bilesin
yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek
sana olan sevdamdandır bilesin...
bi günlüğüm olsada iki satır birşey karalasam dedim az öncee ama bu zamana kadar ne zaman günlük tutsam bizimkiler tarafından çakozlandı o günlük özel hayata saygı diye bişey yok ayol bizim evde bende buraya yazıyım dedim, hoşş burada yüzlercesi çakozlucak günlüğümü ama
tatile gidiyooorumm benn eylül tatili miss yazın sevdiceğiminde olduğu bodrum tatilinden daha güzel olmaz o ayrı ama bu tatilimde hiç fena geçmez biliyorum.. benim kankitoo var, çatlak derya var e daha ne olsun sevdiceğimde olsaydı iyi olabilirdi tabi :78: onlarınsevdicekleri yanlarında olcak, ben tek tabanca olcam ama neysee tatilin iyisi kötüsü olmaz hesabıııııı, buraları terkedicem uff ne kıyafet götürsem derdine düştüm iyimi :84: yazın bodruma cıbıl cıbıl elbiseler götürmüştüm, geceside gündüzüde aynı cehennem sıcağı olduğundan hiç sorun olmuyordu.. e şimdi hem eylül hem hava serinledi hem ege , çorap bile götürmek lazım gelicek gibi uff bi dünya kıyafetmi götürücem yine ya şu an bavul kısmını düşünmesem iyi olucak, afakanlar basıyo valla
ayoll bu necla napmış kendine ya, hiç beğenmedim eski havası eski hali kalmamış :120: neclayı necla yapan siyah krapeli saçları falandı filandı saç demişken bu kafayla gidilmez tatilebi dip boya şart acaba kendimmi boyasam yoksa kuaföre gidip yine bi harakirimi yapsam :26: bulamadım anasını satıyım kafamı istediğim renge cukk diye sokan bi kuaför ya, trilyonları saydım bu zamana kadar yok kardeşim yok tatilden gelince şu saçları kessemmi acaba ya, uçları berbat saç kremleri falan olmasa yaşayamazdım sanırım, buna bir durmu desem :44: bazende hoşuma gidiyo uzatmışsın kızım diyorm bu kadar kesme çatal çatal gez böylee ben bi süre daha bekliyim en iyisi, illa her aklıma eseni hemen yapcam, kurtlu gibiyim
tatilden dönüşte aşkomelimin doğum günüsü var, ne alsam hediye düşün düşün kafayı sıyırıcam teknosa gibi adam yok yok!teknolojik alet alamıcağıma göre saat yada güneş gözlüğü falanmı alsam acaba:44: kendimi tekrar ediyorum zilyon kere bunlardanda aldım ama napiyimmmm erkeğe ne alınır ki ne yanii ben benim sevgilim olsam bana minumum bin tl yatırılmış bir para kartı hediye ederdim ! ah ne makbule geçerdi benim tarafımdan
kart demişken içime yine alışveeriş şeytanı kaçtı bu sefer yol üstü mağazalarda değil zarada berhkada park bravoda falan yemeye başladım hepten paraları :18::18: beni ara sıra tutar markalı alışveriş çılgınlıgı ama bu kadarda uzun kalmaz ara sıra şu o mağazadanda bişey alır atlatırdım , yaz başından beri yok anacım yokkk dadandım mağazalara maclere,narslara, jimmy choolara falan :18::18: hele dün nine westte nefsimi terbiye ettim almadım o şahane papiyi, al-mı-cam-da !!
eve sokamıyorum artık annemin korkusuna, nolcak bu stress bilmiorum vala bazen sırf bu stresten dolayı evlenesim geliyo, o zamanda koca dırdırı olur mu ki :26: olmaz mı be aptal ben bu tarz alışveriş çılgınlığı kocayı bile çıldırtır.. kadının çalışması kendi ayaklarının üstünde durması ne kadar önemli be günlük , kocn dırdır yapsa bile istersen boyun eğmeme lüksün var, gizli bile olsa alırsın para varr, huzur var sonuçta gelirken pankek almıştım havuçlu-tarçınlı öküz gibi ymk yememe rağmen aklıma düştü bak şimdi aklımda durucağına midemde dursun, dizide başladım çayda dökiyim kupama hem yiyim hem içiyim hem yatiyimmmm :125:
hadi bana oxxo
O ufak
O cılız
O solgun ses var ya içimizde bizi huzursuz eden işte onu önemsememezlik etmemek lazımmışş..
Bir gün bir DEV olabiliyor küçük huzursuzluklar....
İmtihandayız değil mi tatilde değil...
Kendime geliyor muyum ne...
Çok ama çok sıkıcı bi gündü bugün. Günün yarısını nişanlımın tavırlarıyla geçirdim. Sinir etti beni sinir! Çok çabaladım düzelsin diye olmadı Sonra vazgeçtim çabalamaktan. Kapattım telefonumu uyudum birkaç saat. Sonra uyandım açtım telefonu mesaj atmış :84: Herzamanki gibi pişman olmuş. Ama ne anlamı var ki? O kadar söyledim boşu boşuna yaşatma bunu bize diye. Sinirlerine hakim olamamış,gururunu yenememiş,üzülmemi istemiyomuş. Kızdım ya ben de barışmıyorum şimdi. Ben gururumla mutlu olamadım belki sen olursun diyo. Lafa bak Yapmasaydın o zaman,üzmeseydin beni. Bizim için yaptıklarını görmüyomuşum Ne alakası var? Görüyorum tabi ki... Hepsini görüyorum. Off ya hala barışmadık yani günlük. Ne saçma di mi?
Bugün sözde gidip vesikalık foto çekilecektim. Moralim bozulunca yattım uyudum gün öylece bitti. Böyle oluyorum işte ben. Bi tanecik sorun çıksın ben kopuyorum hayattan. Ne gerek var ki tüm bunlara? Daha düne kadar her şey harikaydı Off içim sıkılıyo günlük. Hoşçakal