Popüler Konu Sevgili günlük...

ne alakaysa rüyamda April'i gördüm hiç tanışmıyoruz halbusi yüzünü görmedim zaten dur anlatıyım :97: şimdik ben rüyamda yine KKdaymm sözde herkesin bi numarası var KKda aprilinkide 055051 gibi bi rakam şuan tam anımsamıyorum haberlerde diyoki işte KKdan aprilin taşıdıgı numaranın gerçek hayattaki sahibi çok saçma bi rüyaydı farkındaym neyse loto toto oynasın bu numaralara tutarsa bende ortagım :82: dicemde bu numaralarla o da olmaz

Günaydın Günlüük
Yarın okula gideceğim yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anlatıcak başka da bişeyim yok aslında
Artık buraya sık sık uğrayamayacağım.Malum en başından işi sıkı tutup günü gününe çalışmam gerek
İnşallah her şey yolunda gider günlüktoş

sevgili günlük
firarperest burayı okursa , özel mesaj kutusunun dolu olduğunu söyler misin:44:

:82: günayydın günnükkk

cok karışık duygularla tamamladım geceyi.anneme kızmış olmam benmkine patlamış olmam falan hepsi iyi sonuçlandı.yaneee tek bi sorun bile kalmadı geceye dair.
aslında cokta iyi oldu içimi döktüm aklımı kurcalıcak bişi yok artık iyi yaptım :87:
bideee babam balıklarla gelmiş olsaydı iyidi.boşuna okdr uykusuz kaldı ama hobi gibi bişi işte naparsın
şu okullarda bi belli olsaydı gidiverseydm güneye güneye .sahilde sabahlamak istiyorum bende günnük..böyle önce güneşin batışı sonra doguşunu izlicem yapıcam bunu eveetttt..kuzende bekliyo beni ztn evimde hazır..bitek beklemek kaldıbana umarım olur günnük sende dua ette olsun yanee
evde okdr sıkıldım ki.tırnaklarımla bile ugraşmak gelmiyo içimden..daha ben topik acıp yeteneklerimi sergilicektim ama içimden gelmio ki ama bekleyenler merakla tekip etmek isteyenler var biliyorum..dönüşüm mühteşem oluucakkk

amann neyse işte öyle daha gelirim ben.biliyosun canım sıkılıyo.
bugnde sevdiçeimin ömrü-hayatımın yanına gidemiiciim.artık oyunlar falan oynarız bütün gün netten napalım.:97: azcıkda özleşelim yahu :86: hadi snde özle beni günnük byee:80:

Günlüükkk.. Günlük..
Neler oluyor hayatımda şu sıralar yada neler olacak bakalım.
Ama yeniliklere alışmanın tadını çıkarmaya çalışıyorum.
"Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler."

Günlük dün yazamadım sana. Misafir üstüne misafir geldi. Abim gelince laptopu da pek boş kalmadı. Giremedim o yüzden. Mesaj kutum da dolmuş şimdi boşalttım. Temmuziki ye söyle emi?

Gerginim günlük ya yarın yeni bi ortama giricem napıcam ne edicem hiç bilmiyorum. Ben hep böyleyim zaten. Her ayrıntıyı düşünür dert ederim. Aslında biliyorum birkaç güne alışacağımı... İnşallah alışırım günlük..

Pek yazacak bir şey yok. Sıkıcı bir haftasonu işte.. Ablamlar bizde hala. Öyle oturuyorum. Aslında yarın ne giyeceğime karar vermem lazım. Bakım yapmam lazım. Off çok gerginim. Keşke atansaydım ya keşke...

Neyse ben gidiyim en iyisi..​

Günnüşşş;
Sabahın köründe kalktım bi baktım regl olmuşum.Karın ağrısıyla uyandıktan sonra yatmadım duş aldım saç baş
derken 2-3 saat oyalandım.Aşkımla güzel bir pazar kahvaltısı yaptık.Ama karnımın ağrısıyla 2-3 saat uğraşmama değdi
ki aşkım hep çok güzelsin deyip durdu
Sonra beni bıraktı eve kendiside işe gitti Oyyyyy şimdiden özledim parfümü sinmiş koluma.Kokladıkça daha da
özlüyorum
Askere gidicem dedi canım sıkıldı yaa
Yarın ki işte umarım olumlu sonuçlanır.

Bana bir masal anlat baba
İçinde denizler balıklar
Yağmurla kar olsun
Güneşle ay

Baba bir masal anlat bana
İçinde bütün oyunlarım
Kurtla kuzu olsun
Şekerle bal

Anlatırken tut elimi
Uykuya dalıp gitsem bile
Bırakıp gitme sakın beni

Bana bir masal anlat baba
İçinde tüm sevdiklerim
İçinde İSTANBUL olsun

Keşke masallar gibi masum olsa her şey

Günnükcan
BibloSurat'ın mesajına koptum demek rüyasında bei görmüş hahhaha
Özel mesaj attım şimdi kendisine çok manidar yaa

Şimdicik eve geldim ben de, Brunch yaptık arkadaşlarla. Akşama gidiyorum ya. :76: Bir sebep olmaya görsün hemen alem eğlence kurmaya başlıyor
Dönüşüme de parti verirler ahahhaha :86:

Şimdi İstanbulda da dostlarla eğleniriz, yazın son demleri

2-3 gün köye giderim şöyle kendime geleyim. Tavukların dötünden yımırtasını alayım en sevdiğim ayvan ineglerin memelerinden sütünü sağayım.
Efendime söyliyeyim sabah gün doğarken kırlarda yürüyüş yapayım akşam o mis havada rakı keyfi yapayım falan filan
Olsun böyle şeyler yapayım yane di mi Günnükoviç ? :44:

Hakettim ben bunları evet evet hakettim.

Ama aşkım... Ama sevdalum... Ama yarim...

O gene full mesai çalışacak aah ah! ben enercimi yüklenip geleyim de o da faydalanır bu enerciden nasılsa öhüm töbe tanrıma hahaha

Neyse çamaşır neyin yıkıyom ben gömlek neyin ütülicem, görüşürüz Günnük! :79:

Sevgili günlük,
Bugün hayatımda en çook istediğim şeyi yaptım.Yani dövme:) Artık insanların o garip bakışlarından kurtuldum diyebilirim.Gerçi şimdi de dövmeme bakıcaklar dikkatli dikkatli ama olsun:) Acıyor diyorlardı ya halt etmişler sinek ısırığı gibi bir acısı vardı aslına bakılırsa acı bile denmez ama o acıya alışmışım.Ve bagımlı gibi gene dövme yaptırmak istiyorum.Böyle o iğne dolaşsın vücudumda.Sanırım psikopata baglıyorum.Neyse çok güzel bir gündü yani benim için.Nice dövme yaptırmalı günlere ....

Son düzenleme:
günlük online bi sitede fal baktırdım adımı, doğum tarihimi falan gönderip ve kadın herşeyi bilmiş
salladı da tuttu mu acaba ya ? dengesiz bir ilişki yaşadığımdan ve bu ilişkinin sağlam temelleri olmadığından bahsetmiş aynende öyle. 3-4 ay sonra bu ilişkinin kesin biteceğini belirtmiş :44: şaşırdım. birkaç şey sordum ne dicek bakalım onlara ?

Yüreğimin Kıyısına Vurdu Minicik Bir Dalga

Susmalıydım Tutamadım Kendimi

Bir Canım Var Feda Etsem Sevdamı Bilemezsin

Bir Acım Var Anlatsam Önünü Göremezsin

Herkes Unuttu Gitti Ben de Unuttum Herşeyi

Bari Sen Unutma Beni

Günlükk...ne oldu ki şimdi bana.Ne ara bu kadar umursar oldum ben onu?Çok garip bir durum benimki.Gitmiş günlük gitmiş.Kilometrelerce öteye.O mesafeyi düşününce canım yandı sanki biraz.Oysa burdayken de sadece bi kere gördüm onu,uzaktan uzağa o da.Ama unutmuyorum,unutamıyorum o bakışını.O bana bakarak masumca dalıp gitmiş halini:)Farkettiğimde kalbimdeki o hareketi :) aşkın belirtileri bunlar günlüğüm.Ama keşke başka zaman başka şartlarda olsaydık,, o zaman ben bu adamla ömrümü geçirirdim belki,ne dersin :) ama belki yine de.....,yok yok sanmam

Bir saat sonra otobüs kalkıyor günlükcan:80:
Kardeşimi bırakıp geldik ama içim o kadar rahat etti ki.... Yurt o kadar mı güzel olur halbu ki devlet yurdu. Hocaları da çok iyi. Annemi teselli ettiler. Annem yemeği sordı onlar sporcu günde 10 öğün yerler gece de yerler yat geber dedi Teselli ettiler bizi sağolsunlar. Çoktan alışmış basket maçı yapmışlar bile şimdi konuştuk bitanemle kıyamam ona ben....
Aşkım da uzaklarda ama o da alıştı hemen dinlenmekte şu an. Herkes bir yerlerde ama ben yolda olcam günlük hem de 12 saat.
Bu sana son yazışım ben gideyim biraz daha ortalığa bakayım bir şeyler unuttum mu diye
Kendine çok iyi bak olur mu herkesi dinlemeye tam gaz devam

Sevgili günlük güzel bir gündü herşey güzel gidiyor çok şükür arada patvatsızlıklarımda olmasa iyi olacak hani dahada iyi olabilir gibi geliyor bana bu hayat,onca olumsuzluktan sonra bunca ilerleme bana sevindirici geliyor..

günlüğüm;
ne zamandır yazamıyorum sana farkındayım...
bu aralar halet-i ruhiyem pek iyi değil...
okullar açılsa bir dert, açılmasa daha zor...
başlıyacak yine sinir harbleri...
ahhh şu kocacımı çok seviyorum,
her huyu iyi güzel neyse de
bir de şu çocukların dersleriyle okullarıyla ilgilense
fevkaladenin fevkinde olacak yani...
yani okulu önemsese biraz hiç fena olmayacak...
tamam ben de biliyorum herşey olacağına varacak ama
tedbir almakta bizim elimizde...
yani önce devemizi sağlam kazığa bağlayacağız sonra tevekkül edeceğiz...
dimi ama günlüğüm...

Zaman birer birer çevrendeki kötü niyetli at kafalıları farkettiriyor insana...

Sende mi Brütüs.. diyeceğin kadar yakın insanlar hemde...

Günlüüüüük hayır hayıırr hazır değilim ben daha
Kocaman sorumluluklara hazır değilim
Ben daha okul psikolojisine giremedim günlük hala inanamıyorum yarın başladığına
Yarını atlatsam alışıcam ama yarın çok zor geliyo:84:
1 haftacık daha tatil olaydı keşke:84::84:
Günlüktoş hadi kal sağlıcakla,ben şimdi çantamı hazırlayacağım
Artık beni buralarda sık göremeyebilirsin
Hoşçakal

selam günlük
defalarca ev alma niyetine girmiştikte hani olmamıştı ya günlük
bari bu sefer olsun be.
gerçekten istiyorum.
yoruldum artık...
dualara ihtiyacım var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…