Günlükkkkk ben geldim
Seviyorum ben bu öğretmenliği ya
Valla bak... Tedirginlik,endişe falan hiçbir şey kalmadı biliyo musun? Düşündüğümden iyi oldu. Sabah gittim okula. Hemen birileriyle tanıştım hepsi de zümremmiş meğer.
Hatta onlar da okula yeni gelmişler falan. Kendimi hiç acemi hissetmedim. İyi kızlar ya sevdim
Şimdi bugün derse falan girmeyecektik aslında öğretmenler odasında oturuyoduk. Sonra okulun hizmetlisi geldi oğlu benim sınıftaymış tanıştık falan. Hocam öğrenciler sizi merak ediyo kitaplarını da almamışlar bi ilgilenir misiniz dedi. İyi dedim bi bakıyım
Sınıfım 40 kişi falan
Birkaç tane sınıf tekrarı yapan azılılar var
Biraz canımı sıkacaklar gibi geldi ama genel olarak sınıfı sevdim. Güya ciddi olacaktım ama arada güldüm yine
Ne kadar gülümsemeye müsait bi insanım ya ben
Neyse tanıştık konuştuk falan. Çocuklara kitaplarını dağıttık. Ben de kendi kitaplarımı alıyım dedim. Kitap dağıtımını yapan beni de öğrenci sandı dedim insafff
İşte sonra da eve geldim. Yani dediğim gibi heyecan falan kalmadı günlük. Alışırım ben bu okula. İyi de olacak inşallah. Bu arada herkes kpss puanımı soruyo atanırsın diyolar mutlu oldum ne biliyim
İnşallah ek atama olur inşallah. Aynı işi yapıp farklı muamele görmek pek hoş bir şey değil açıkçası
Neyse moral bozmak yok.. Görüşürüz