Popüler Konu Sevgili günlük...

yarın okula gidicem çok gerginim. günlükcan dua edelim cümbür cemaat tatil 1 haftacık daha uzatılsın. henüz hazır değilim tatilin tadını çıkaramadım bile yeaaaa :84::84::84:

kafamın üzerine kocaman bir öküz oturmuş sanki. içimde bir boşluk ne yapacağını bilmez bir haldeyim. beroşumla da aramız iyi değil sanki şu sıra sanırım depresyondayım ve dr. a görünmem gerekiyor. hemen şimdi randevu alayım salı gününe.

bana sağlığın hayattaki en önemli şey olduğunu hatırlatan kadın hayata gözlerini yumdu komşumuzdu ama çok seviyordum onu. onu güldürmeye çalışmamız hasta haliyle bile gülümsemesi gitmiyor gözümün önünden. hayat aslında öyle boş ki. ölüm hariç herşeyin çaresi var. ama ölüm acısı bambaşka :26:
rahat uyu, nurlar içinde yat

Selammmm günlükcannnnn

off her seferinde bunu yaşamk beni deli ediyorrr:43dün nişanlım geldi denizliden çocukluk arkadaşlarımız evlendi günlük her şey o kadar güzeldi kii11 senedir mücade ediyorlardı kızın babası bir türlü razı olmamıştı ama gsonunda pes ettidüğünden sonraa hep beraber vakit geçirdik. sonraa e...yı otel odasına götürdümm biraz telkinde bulundum sanki başımdan üç beş evlilik geçmiş de bir kaç kere halvete girmişim gibi60: otel odasını o kadar güzel süslemişler ki hayran kaldım hemen nişanlıma dedim biz de burda kalalım düğünden sonra fotosunu gösterdim hemen o da bayıldı ki halvet odamız belli oldu şimdiden 1 töbee töbee neyseeee:76:düğünde çok oynamışım toğuklu ayakkabılarla ayakta duracak dermanım kalmadı... ayol düğün salonu çok garipti sanki gece kulübü gibi...bilirsin roman havasını pek bi severim,istek yatım başladım tek başıma oynama her şey iyi hoştu da birden başımda bir ıslaklık hissettim meğersem adam köpük şeysini açmış her yerim yapış yapış oldu gece 3 te eve geldim yatışım 5 i buldu ...sabah da erkenden kalktımm sevdiceğim s dışarda kahvaltı yapalım dedi....of manzara harikaydıı göle karşııı güzel bir kahvaltı ohh misssskahvaltıdan sonra kayınvalidemlere gittik çay keyfi yaptık beraber balkonda,muhabbet ettik..sonra nişanlım dedesini görmeye gitti ben de o arada valizini hazırladımm,her çamaşırının içine de küçük notlar yazıp sakladım,umarım görünce çok hoşuna gidderbzim eve geldik biraz muhabbet hoş beş yaotık annemlerle sonra da yolcu ettim onu gözyaşlarımı içime kaıtır uğurlama işi çok can sıkıcı be günlük her seferinde çok kötü oluyorum ve de itiraf etmeliyim ki evlliği seneye ertelediğim için çok pişmanım ama gururumdan kimseye sölemiyom

Yarın pazartesi...Okullar açılıyor ...85 küsür puan almak benim için çok uzak bir hayalken,bekledmediğim bir anda çabalarımla bu puanı aldım ve de açıkta kaldım be günlükk...Daha ne yapmalıyım bilmiyorumm...Keşke ben de atanabilseydim,keşke kurduğumuz ev hayalimizi bir an önce gerçekleştirseydik...Ben de yarın öğrencilerime kavuşsaydım,yarın ne giysem diye evin içinde bu saatte bile pırr dönseydim,ilk gün biraz sert oluyum diyee çaba gösterip öğretmenler tuvaletine girdiğide kahkahamı patlatsaydım.....

İnsanın her istediği olmuyo işte günlükcanımm,neyse ki halimize binlerce şükür.....

Bu arada BİBLOOOMMMMMM iyidir umarımmm onu çok seviyorum günnük...

Akşam uyudum zerre uykum yok az dolanıp kitap okuyum bari,okuduğum kitap da bi garip ayol,kadın sevişmelerini o kadar detaylı anlatmış ki her bişey gözümde canlanıyo tübeeeeee

Yarın görüşürüz günnnük spora başlıyommm nefes nefese yazmaya gelirim sana!

Tümmmmmmmmmmmmmm gün sıkıntıdan patladım resmen be günlükkkkkkkkkkkkkkk sebebi bilirsin nişanlım görevdeydi. Çok şükür az önce aradıııııııııııııııııııııııııııı görev bitdi bebeeeeeeeeeeeeeeeğim dediiiiiiiiiiii kendime geldim sesine kurban olayım çok seviyorum çok........ bu arada plakalarada düştük pek bi mutluyum git gide askerime yaklaşıyorum ilk zamanlar ne zırlaktım dimi geçiyor gidiyor işte be günlükkkkkkkkkk yiyoz şafakları

günaydın günlük can nasılsın
bizde herşey aynı
kardelenin yemesi uykusu üstü başı derken bir bakmışım akşam olmuş
planlarımız var inşallah hepsini gerçeklerştirebilirz
allah herkesin yardımcısı olsun

Yeni bir haftaya kocamaaaaaaaaaaaaaaan bir umutla günaydın sana günlüğüm

Bu hafta benim haftam. Eylül ayının bu haftası hep özeldir benim icin....

Allah'ım gülen yüzlerimizi soldurmasın inş.

Son düzenleme:
günaydın günnük iyi haftalar olsun
haftasonum nasıl geçti yine anlamadan geldim işe beybi...cumartesi zaten çalıştım, sonra ufak tefek alışveriş ve kızıma kavuşma, oynama zıplamayla geçti...dün de yine akşama kadar kızımın yanındaydım, doyamıyorum gerçi ama yine de baya bi koklaştık iyi oldu...yalnız eşime çok kızdım.
küçüklüğünden beri takıldığı mahalle arkadaşları var ve ben evliyiz diye her vakit toto totoya olacağız diye bi kaide olmaığını düşündüğüm için haftasonları biraz dışarda arkadaşlarıyla takılmasına izin veriyorum ama dün resmen abarttı...idda bayisindeki arkadaşının yanında 3, at yarışçı arkadaşının yanında da 3 saat takıldı akşama kadar evde kös kös onu bekledim...ben ki hafta içi 2 satır yanyana oturalım konuşalım diye uykumdan feragat ediyom, o arkadaşlarını bırakamıyo günnük...
geçenlerde de içimi bööle bi tuhaf yapan bi hatası oldu, burda anlatamayacam bişey (ama sanki bööle tahtaya tebeşir sürtülmüş gibi cıııııııyyyk etti içim öyle diyim...)bu 2. oldu, bakalım 3. hatası nolcek...
benden şimdilik bu kadar günnük si yu

Günaydın günlük.. Bana gün daha aydamadı desem yeridir doğrusu..
Dün arkadaşlımla abiye bakmaya gittik.. Acısı gece fena çıktı benden.. Bacak ağrılarımdan sabah 4 e kadar uyuyamadım günlük Dört döndüm yatakta.. Sabahta erkenden kalkmak zorunda olduğum için uykum var çok fena.. :100:

Bütün gelgitlerin sonunda yorgun ve mutsuz olduğum bir hayal görüyordum sanki.Şimdi bir parça aralanan karanlığımın köşesinden hayatımın şeytan çemberinde açtığım geçici boşluğa bakıyorum.çıkabilirim. hep bunu istedim. ama zincirlerle yaşamaya o kadar alıştım ki kaçmayı bile düşünemiyorum.

günlüüüükkk
şu 1 haftam zehir gibi geçti..O kadar iğrençti ki..Anladım ki ben onu çok seviyorum!! Evet evet evet barıştık sonunda..Hatırlıyorsan geçmiş günlerden muğlaya gidicem demiştim ya gittim çok eylenmiştik deniz güneş tatil aşk
Sonra ayrılmıştık ve ben isyanlardaydım:78ün gece barıştık..Sabah erkenden aramış napıyosun diye
-napıyosun aşk..
-sence napıyor olabilirim bil bakalım?saat 7?
-Ariyim o zaman
aradı..Şimdi napıyosun ? 1dk geçmedi aradan hmm ne yapıyorum..Rüyanın son rütuşlarını yapıyorum
o da heveslenmiş özlemiş belliiii..çok tatlı yaa maviş maviş
Barıştığımızın şerefine bir tatil daha yapıcaz bu hafta sonu hadi bakalım
2 gün olucak ama olsun idare eder

Günlük senin aracılığınla buradan bir şeyler söylemek istiyorum
edebiyat yapmak gibi olmasın ama tamamen şu son olaylardaki tecrubelerimi anlatiyim önerilerimle:
"Hayatta her zaman istediklerimizin olmasını istiyoruz.Ben gibi tezcanlıysanız eğer istediğin şeyin olmama lüksü yok.
Olmazsa bunun bedelini başkasından çıkarıp,nedenini başkasının üzerine atıyoruz.Kendimizde suçu en son arıyoruz.
Sürekli dua ediyoruz inançlarımız doğrultusunda. Eğer istediğimiz şey olmazsa "isyan" ediyoruz. Neden? diyoruz.
"artık dua etmiyorum"dedim en son olayımda. Çünkü nedenini bir şeylerin üzerine atmalıydım.Öyle yapmazsam rahatlayamazdım."Allah benim dualarımı kabul etmiyor dedim. Acaba? demeye başladım..kuşkular şüpheler başladı..
Ama ben bunları derkende içten içe Yalvardım hep..Acabalarımı yok et diye..
Acabalarımı yok et dedim ama bunu derkende bu duam kabul olsun öyle demedim.
Bir şekilde yok et Allahım acabalarımı dedim..
Duayı bırakalı olmuştu 2-3 kadar..En son ettiğim duanın tamamen birebir gerçekleşmesiyle kendime geldim.
Üstelik ben o istediğim an gerçekleşseydi çok değil 2-3 gün önce gerçekleşseydi hiç iyi olmıycaktı benim için..
"değersiz" hissedicektim o zaman kendimi. şimdiyse hakettiğim yerdeyim.
Velhasıl..asla vazgeçmeyin duadan..İnancınız ne olursa olun inanın..İstediğiniz şeyin mutlaka en doğru zamanda gerçekleşiceğine inanın..

bundan sonra böyle şeyler düşünmem..Acabalarımı yok ettin teşekkür ederim..
Söylediklerim içinde özürdilerim Allahım.."

sevgili günlük
aşkımlan 1.5 yılı bitimişiz ama görüyorum ki hala ilk günkü gibi içimde heyecanı var.
bu mutluluk verici bi duygu
tabi o da bana ilk günkü gibi yaklaşıyor
haftasonu süperdi sevgilimlen tatil yapmak paha biçilemez
şimdi uyuyor prensim uyansın yanına gidicem hemen
bi sarılıp günaydın öpücüğü kondurcam yanaklarına
çok seviyorum ki biz evlencez :119:

Korkuyorum günlük. ( Çok abartıyor bazı şeyleri. Gören duyan da hint kumaşı sanar beni. O kadar abarttı son zamanlarda. :s Ama her aşığın gözünde kendi aşkı dünyanın en güzeli, en eşsizi, en büyüleyicisi değil mi ki zaten? Melek gibi bir kız da değilim gözünde, her şeyin farkında bir insan. Ne kadar değişken bir ruh halim olduğunu, kendimi çok düşündüğümü falan da biliyor yani. Ama ne zamandır beni görmediği halde hala beni hatırlatan her şeyde heyecanlandığını söyleyebiliyor. Geçen gün buraya geldiğinde de, düğünde küçük bir kızı bana bana çok benzetmiş. Saçlarını, burnunu, yüz yapısını, ve fena olmuş. Vücudunda dalgalanmalar, heyecan, panik bir sürü duygusal ıvır zıvır... ( Ben ise bir insan nasıl yıllarca bitmek bilmeyen uçuk bir sevgi yaşar başka bir insana anlayamayacağım sanırım hiçbir zaman. Yok anacım bende aşk meşk duygu buhranları. ( Biri gelse de çarpsa beni, aşkından kör etse günlük. Keşke.! (

canım çok sıkkın günlük...babam hala büyüdüğümü kabullenemiyor.Erkek arkadaşımın ailesi gelmek istiyor...Düşüncem ddi babam ama hala 2 haftadır düşünüyor kara kara ben ondan başkasını istemiyorum günlükk...bu sabah bana başkasına veririm seni dedi günlük kafam acaip bozuldu...ben de tanışmanzı istiyorum dedim sözlencen mi dio bana yaaa napıcam baba turşumu mu kurucaksın diyemedim

canım çok sıkkın günlük...babam hala büyüdüğümü kabullenemiyor.Erkek arkadaşımın ailesi gelmek istiyor...Düşüncem ddi babam ama hala 2 haftadır düşünüyor kara kara ben ondan başkasını istemiyorum günlükk...bu sabah bana başkasına veririm seni dedi şakayla karışık...günlük kafam acaip bozuldu...ben de tanışmanzı istiyorum dedim sözlencen mi dio bana yaaa napıcam baba turşumu mu kurucaksın diyemedim

Berbat bir yolculuk geçirdim akşam Günlük! Anlatmaya bile üşeniyorum. Bu uçak korkusu beni mahvediyor. Dönüşüm de uçakla ve şimdiden tırsıyorum :26::26::26:

Neyse akşam ablam gelicik, gece de annemle babam. heyyooo :86:

sevgili günlükçükkkkkk yaklaşık 20 gün süren izinden sonra bugün iş başı yaptımmmm sence bugün geçer mi???????? anammmm çok fena beeee ne güzel alışmıştım evde ense yapmaya...

Günlükkkkk ben geldim Seviyorum ben bu öğretmenliği ya Valla bak... Tedirginlik,endişe falan hiçbir şey kalmadı biliyo musun? Düşündüğümden iyi oldu. Sabah gittim okula. Hemen birileriyle tanıştım hepsi de zümremmiş meğer. Hatta onlar da okula yeni gelmişler falan. Kendimi hiç acemi hissetmedim. İyi kızlar ya sevdim Şimdi bugün derse falan girmeyecektik aslında öğretmenler odasında oturuyoduk. Sonra okulun hizmetlisi geldi oğlu benim sınıftaymış tanıştık falan. Hocam öğrenciler sizi merak ediyo kitaplarını da almamışlar bi ilgilenir misiniz dedi. İyi dedim bi bakıyım Sınıfım 40 kişi falan Birkaç tane sınıf tekrarı yapan azılılar var Biraz canımı sıkacaklar gibi geldi ama genel olarak sınıfı sevdim. Güya ciddi olacaktım ama arada güldüm yine Ne kadar gülümsemeye müsait bi insanım ya ben Neyse tanıştık konuştuk falan. Çocuklara kitaplarını dağıttık. Ben de kendi kitaplarımı alıyım dedim. Kitap dağıtımını yapan beni de öğrenci sandı dedim insafff İşte sonra da eve geldim. Yani dediğim gibi heyecan falan kalmadı günlük. Alışırım ben bu okula. İyi de olacak inşallah. Bu arada herkes kpss puanımı soruyo atanırsın diyolar mutlu oldum ne biliyim İnşallah ek atama olur inşallah. Aynı işi yapıp farklı muamele görmek pek hoş bir şey değil açıkçası Neyse moral bozmak yok.. Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…