Popüler Konu Sevgili günlük...

dün son misafirimide ugurladım..bugun öğlen eşime yemek hazırlarken 2 kişilik yemek yapmak garibeme gitti.5 gün 8-9 bazen daha fazla kişiye sofra hazırlamak toplamak yordu ama yine de güzeldi eğlenceliydi..bugun hem sakinliğin tadını çıkartıyorum hemde yalnızlıgın hüznünü..

günaydın
acısı geçiyo dedigim anda okudugum yazıyla yine boşaldı gözyaşlarım degişken bi ruh halindeyim bu sıralarr Gecekuşum beni sormuş iyiyim canm ne zamandırda görüşemiyoruz mutluluklar nişanlınla
hirasda bu akşam uçuyo son bi haftadır fln onlada sık görüşemiyorum :97: ama az çok biliyorum önemli olaylar atlatıyo inş hayırlısı neyse o olurr oraya gidince bi süre görüşemicez ama en yaknı zaamanda bekliyorum haberlerini
o falcıya bende mail attım geldi amaa çok uzun ve karışık azmış içim sıkıldı okuyamadım :18: biraz sonra okurum belki :44: yemek yaptımm esrayı bekliyorum annem kızıyo izleme şunları üniversiteye giden kızın haline bak diyo ama seviyorm o programı ya
böyle işteee içim sıkıldı bak yine okul bile stres yarattı ama evde durmaktanda nefret ediyorum bişeylerle ilgilenmem şart renk renk kalemler şirin defterler alıyımda adapte oluyım şu döneme baya zorlıcak gibi aşklada nası görüşcez bilmiyorum eve geç gidiyoo havada erken kararıyo artık pofffff :97: boş günümde olmazsa bittik yani biz
benden şmdilik bu kadar :89:​

ufff günlük canım çok sıkıldıııı yaaa...
öğretmenimiz oğluşuma izin vermiyor,
kocişimde memlekete erken gitcem diye tutturuyor...
tamam ilk günden izin alınmaz ama ne yapalım düğün yapanların düşünmesi lazım dimi ama
rabbim bir çıkar yol göster ...

Kötüyüm günlük!

Dert dediğin tek tek gelir, benimkiler toplaşıp geliyorlar. Acaba herşeyi toparlayıp İzmir'e mi gitsek? Belki sorun bizde değil de yaşadığımız şehirdedir ne dersin?

Sabahtan beri gözyaşlarımı içime akıtıyorum....

allahım hormonlarım sanırım yie tavan yaptı :76: esrada çalışan edanın düğün görüntülerine agladım çok güzel bi gelin olmuş maşallh ya darısı başımızaa :123: bide esranın dogum fotolarını gösterdiler ordada bi posta gözlerim sulandı :97:
iyice ev kadını moduna geçtim okul başlasa gelcem kendime

bu iş yeri iyice bıktırdı artık.
akraba dedik, şartlar iyi dedik , ama bu kadar da olmaz artık !!
yakındır resti çekip çıkmam
sabahın 8inden beri burdayım. öğlen yemeğe çıkamadım, boğazımdan bugün bişey geçmedi desem yeri.
2 tane kurabiye beni ayakta tutan
üstüne üstlük patron başkasına kızıp hıncını benden alıyo
yeter artık, herşeyin de bi sınırı var

offf günlük sıkıntılıyım yine sana geldim
mutlu olduğumda da geliyorum hayırsız değilim yani...

sevgilim gitti üniversite okuyacağı şehre...:82:
ben bu konuyu zamanında okadar kafama taktimki
gidince değişirmi, benden iyice soğurmu...

ne bilim okuyan arkadaşlar daha iyi bilir işte
yeni ortam yeni arkdaşlar eee bide biraz fazla yakışıklı puff:/
belkide bunları düşünmeyi bırakmam lazım
çünkü düşüne düşüne çağırcam kötü hisleri duyguları

Bana olan sevgisinden şüphem yok ama ortama güvenmiyorum
Bana söz verip bıraktığı içkiye tekrar başlarsa

Ayyyyyyy yeterrrrrrrrrrr düşünmicem zaman göstericek herşeyi

Hımmm bide günlüküm bugün saat 12yi geçtikten sonra bakalım nolcak
Doğum günümü hatırlıcakmı :97:

sevgili günlük, güne nekadar mutlu başlasanda devamı herzaman güzel gelmiyor işte rüyamda kötü kötü şeyler görmeme rağmen sabah iyiydim aslında, taki arkadaşlarımdan exle ilgili birşey duyana kadar. belki çok sinir bozucu birşey değildi ama benim ismini bile duymaya tahammülüm yok işte nefret ediyorum ondan, tiksiniyorum uğradığım onca haksızlığa rağmen yine onlar mutlu be günlük ben hala onun bigün yaptıklarının cezasını çekicek olması umuduyla yaşamaya devame edeyim bu dünyada adalet yok be günlük, asıl adalet öbür dünyada, neyse ben onları Allaha havale edeyimde , O bilir herşeyi....
işin kötü yanı bana zarar veren dost dediğim mahluk onun en iyi arkadaşı, bu mahluğun sevgiliside exle kanki olma yolunda, kısaca sürekli onla ilgili birşeyler duyucam çok güçlü sanırdım kendimi ama aslında çok çok çok güçsüzüm günlükçümmm
kafaya takmaya bile değmez insanlar işin kötü yanıda hepsine iyilik yapıp kötülük gördüm umarım Allahın adaleti her iki dünyadada bulur onları
bende bigün mutlu olcam günlük, ailemle ilgili sorunlarımda biticek inşallah, kendimede güzel bi gelecek kurucam inşallah,
sadece 1 sene sabretmeliyim, sonra hepsinden kurtulucam inşallah
kendimi clubber dinlemeye verdim, hareketli coşkun bişeyler dinliyimki kendime gelim diye
neyse günlük akşam yine yazıcam sana

merhaba canım günlük. :97: bugün okula gittim. bikaç kişiyle seamlaştım falan. neyse sonra çıktık. sevgilimle buluştuk. yemek yedik. o sırada sevgilim çok yakın bir arkadaşı var barkın onunla karşılaştık. ben onu çok soğuk biri sanarken geldi bana elini uzattı toklaştık naber kız dedi çok sıcak davrandı. ama ben aç gibi yemek yediğim için ağzım doluylu cevap veremedim. sonra akraba şakası yaptı. kötü kötü baktım şakalama o da yan yan baktı bana şaka şaka dedi. çok ılımlı çok sıcak kanlı bir insan. tanıştığıma memnun oldum onlarda bişeyler alıp yanımıza gelicekti ama benim bir anda miğdem bulandı çabuk kalkalım yoksa kusucam buraya dedim. malesef kalktık umarım yanımızda istemediğim için aşkımı kaldırdığımı düşünmezler daha sonra çıktık son durak 5 e biletlerimizi aldık. aşkımın dedesiyle buluştuk dişçide. çok sıcak çok bilgili ve çok zeki bir adam. ilişkimizin arkasında her zaman. belki de ilişkimizi tam anlamıyla destekleyen bir tek o. seviyorsanız birlikte her zorluğu göğüslersiniz dedi. konuştuk onunla da çok ılımlı bir adam. onunla da daha önceden yüz yüze gelmişliğimiz vardı o hastanede yatarken ama onunla oturup sohbet etmek gerçekten çok zevkliydi. onu da çok sevdim :81: daha sonra filmimizi izledik. film çok etkileyiciydi. etkisinde de kaldım zaten. yolda gelirken üzerime bisiklet geliyordu o bisikletin beni ikiye ayırdığını düşünüp çok korktum dondum kaldım allahtan çocuk yandan geçti. dah sonra ımmm sevdiceğimle çok güzel bir gündü. kuzeniyle de görüştük adını unuttum şimdi. o da yılışığın teki. ikinci kez karşı karşıya gelmemiz. ve resmen yılışık. tokalaşırken elimi adam gibi sıksana be dedi şakalama. gülümsedim. sevdiceğim de sinirlndi. yılışık bide bana göz kırpıp duruyo. eve geldim şimdi de. babam çoktan gelmiş de garaja arkadaşıyla buluşmaya gitmiş. babamın bizi görme ihtimali çok yüksek. dua et günlük, görmemiş olsun yoksa yandım ben. :18::26::96:

Bugün okula gittim günlük.
Okulun bütün düzeni yerle bir olmuş durumda.
Çevresel etkenler olumsuz ama bu yıl çok çalışçam valla bak
Başım o kadar ağrıyo ki şuan yazmaya üşeniyorum
Bir de servisle ilgili problemler var.Okula ben otobüsle falan gidemem
Perişan olmaya hiç niyetim yok
Canım sıkılıyo günlük.Öyle tuhaf geldi ki bana yazın bitişi
Yeni bi dönemin başlaması...Hazır değilim sanki daha
Hiçbir şey içimden gelmiyo şuan.Ben kaçar hoşçakal günlük

sevgili günlük
hayatımda ilk defa herkes okula giderken ben gitmedim
çok enteresan bi olay

Sevgili günlük bugün 3 aylık aradan sora öğrencilerime kavuştum! Üzerime öyle bir atladılarki düşme tehlikesi geçirdim:) Öğretmenler okulun önünde mikrofonla kendini tanıtıp branşını söylerken sıra bana geldiğinde küçük yaramazlarımın çığlık çığlığa beni alkışlaması ve bağırması beni o kadar duygulandırdıki anlatamam.
Ayrıca sevgilim geldiiiiiiii 15 gün ankarada olucak. Bu gece benim yanımda kalıcak. Ah be günlük bu ara çok mutluyum nazar değmesi nolur... Haftaya doğum günüm ve o bana evlenme teklif edicek... Bunu biliyorum.. Hissediyorum.. Ahhhhh :))))))))

Şu an ölsem hiçbir şey için üzülmem. Öyle bir durumdayım günlük.

Evet, çok uzun bir aradan sonra kendimi diplerde hissettiğim bir gün yaşadım bugün malesef.

Urideul-ui haengbok-han shigan'ın da bitiş parçasını açıp iyice efkar yaptım hatta. Eki Görüntüle 259148

Ama birazdan kendime getireceğim kendimi.

Kimsenin beni üzmesine izin veremiiceemmm. Eki Görüntüle 259151

Muck muckkkkssss...

ders seçimi 9 daymş 9 buçuk sanıyodum ben ayy sabahın köründe güne başlıcamm kızlarda bize gelcek birlikte yapıcaz seçimi babam umarm erken gider yarın işe her dönem aynı şey sözde ders seçimi aama yine istedigimiz grupları seçemicez boşa kalkıyorz sabahın köründe de neyse

günlük çok ama çok kötüyüm morelim sıfır.
öğrencilerim görsen hepsi birbirinden tatlı sevdim onları.
ama benim içimde ki acı çok ağır nefes bile alamıyorum.
burda esmer_şeker teşekkür ederim.dedikleri çıktı ama bu sefer tamamen bitti.
esmer_şekerin özeline mesaj yazdım ama özel mesaj kutusu doluymuş.
neyse son olarak zaman diyelim günlük

Günlük Tryamor'a sor kendini nasıl kendine getiriyo banada öğretsinn

günnüş Allahın sevgili kuluymuş maddi manevi rövanşını aldı...ben de artık bu konularda türlü dengesizlikler yapmaya tövbe etmeliyim.hafif kız olmak bana göre değil.üzüntü değil utanç duyuyorum.artık gönül işlerindeki bahtsızlığım tescillendi.5 aralıktan sonra 19 eylülü de al listeye.bu dünyadan karşılıklı bir aşk yaşamadan gideceğim de o olacak.karşılıklı olsa da kavuşmadan...un,yağ,şeker olayı...diğer bir tövbem kahve falı başta olmak üzere şaka da olsa hepsine tövbe....bu kesin.kendimi işime vereceğim ve bu acıyı unutacağım başka yolu yok.rezil ettim kendimi,ailemi...ilginci acıdan haz duyuyor oluşum ve denedim diyebilmem...bu şekilde olmasaydı keşke...sen hafif kız olamazsın,deli inadını,cesaretini at.özel hayatını da herkesle paylaşma.artı safsın...uyanık birine akıl danışmadan bir daha girişme...

Günlük sana bir günde birden fazla yazmak istemiyorum ama kötüyüm şuan:26:
10 dk sonra benim doğum günüm ama ben çok mutsuzum

Bugün msnde konuştuk onunla
Bişey anladımki benim psikoljim çökmüş...
Aradığında çok mutlu oludum konuştum
Ama msnde konuşurken herşeyi batırdım
Şuan gitti yattı çok yorgundu ayakları çok ağrıyomuş yani bu gece doğun günümü kutlamıcak...
Çokmu haksızlık yapıyorum ona sence yoksa beni bunlara iten o mu?
Daha bunun ayrımını bile yapamıyorum yapamicak hale geldim..!

İyiyim iyiyim diye kendimi kandırıyorum ben
Ondan uzakta geçirceğim yılları düşündükçe içim daralıyo
Niye herkes gibi bir ilişkim yok niye göremiyorum istediğim zaman niye...

Nasıl dayancam nasıl sabredicem
Şimdi iyice ilgisiz olucak bana dersleriydi bilmem neyiydi

Ama bildiğim bişey var onsuz yapamam
Çok seviyorum
Çaresiz kaldım
Şu dönemleri atlatsam bi an önce kendime gelsem onuda kendimide üzmesem keşke...

fulya1234 söyle günlük msj kutumu boşalttım...

ayrıca sana pamuk_helvamla ilgili anlatacaklarım var ama yarına...

seviyorum dostumu...

günnük bugun yani dün senin sayende tnıştıgım bi arkadaşımla buluştuk. kısa bi süreydi ama yinede güzel degerlendirdik :13: güzel bi duyguydu :93:

herneyse coook güzel sevgi dolu aşk dolu bir gün daha geçirdim ve öyle aşklada bitirdim sevgilim bana dert olmuştu aama yeniden mutlulugum neşe kaynagım oldu..hata yaptı cook büyük hata yaptı ama ben yıkılmadım oda telafi etti ve artık cook mutluyuzz evlilik falan diyo ama naynn öyle bişi yok daha neler her neyse benim artık uyumam gerek snnle ugraşamıciim

gögüşüğüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…