Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük leslie teyzeme başladım bugün koş allah koş walk walk walk öldürdü beni yeminle o kadın o yaşta bunu yapıyo ben de yapmalıyım diye kendi ağzıma tükürdüm iyi miher yerim ağrıdı yarın da kalkabilirsem yataktan sevdalımın aldığı pilates bantlarımla bi spor yapıyım hadi çüsssss

aslında söyleyeceğim pek birşey yok...
bir boşluktayım sallanıp duruyorum.. kah yükseklerden uçuyorum kah yerlere sürünüyor ayaklarım..
büyük bir karar vermek zorundayım, önümde çeşitli yollar var ve kararsızım..
sevdiğim bi yükseklerden uçuyor bir normal seyrinde..
hayatımı neye göre kurmalıyım bilmiyorum...
ani olaylara göre karar vermek istemiyorum.. ama en basit bir olayla dahi isyan bayraklarını açıyorum..

ben bile kendime uzağım...

Günaydın günlük..
Bugün gittim hastaneye kan verdim kan testi için..Sonuçları yarın alıcam hayırlısı :18:

Uyuz sevgiliye bozuğum günlük..Ciddi ciddi bozuğum..Aramasın ararsa kavga edicem çok fena

cecenn in doğumgünü kutlu olsun günlük.. :81:

Doğumgünleri büyük bi yaradır bende son iki senedir.. o hayatıa girdiğinden beri

çok sevmiş beni öyle diyordu bi aralar ama bi tamam bitti dememe bakıyormuş, ardına bakmadan çekip gitti , bu mu idi onun sevgisi yediremiyorum bir türlü kendime

odamı temizlicem günlük diğer taraflar başka güne kaldı canım istemiyo hiç. perdelerim yıkanıyo şimdi miss olcak misss

Kiz günlük nabersin bakalim?? Aman sakin ha diyim beni sorma pisman olursun bak demedi deme

Saka bir yana yuvarlanip gidiyoruz iste Midem gene fenalarda kiz hemde nasil

Ufff sisik bir karinla geziyorum gene ortalarda Hep su isyerimde yasadigim s1k1ntidan kaynaklaniyor bunlar. Full stres surdan bi gitsemde kurtulsam Insallah gönlümce bir yer bulurum günlügüm iyice sinirlerim geriliyor burda hemde nasil...Kafese tikmislar gibi hissediyorum kendimi her gecen gün boguluyorum burda. Ne yaptigim isi seviyorum ne ortami ne patronu. Kiskanclik, cekememezlik hatsafada Neyse bosver gülüm simdi iyice sinirlerim gerilmesin..

Kiz günlük yine gezmelere basladim iki gün üst üste saat gece yarisi eve gelince babam ikinci gün delirdi hemde rus dügününde fazla gec döndügüm icin haha Ama cidden 3 gün üst üste birseyler yapmak acayip yordu yaa ben...

Sana birde sir vereyim mi universitedeki arkadaslarimi tanidigim icin cok ama cok sansliyim hepside birbirinden degerli benim icin gecen cuma moralim sifirken benim icin yaptiklari cok hosma gitti ah aman iyiki varlar... Bu arada grubumuz 4 kiz bir erkekten olusuyor hehe ama nasil iyi anlasiyoruz sorma su 6 ayna neler yasamadik paylasmadik ki superiz yaw

Cumarteside dugüne gitmistim hemide rus dugunü ayy canim s1k1ldi yaw varmi bizim gibi davulu zurnali dügün gibisi hec yaa...

ama bizim masa yani is arkadaslari ruslardan beterdi...Kiminin cenesi düser, kimi uyusur...

Biri asildi biraz bana ya zaten normaldede ha bire erkek arkadasimi soruyo henüz beraber degiliz diyorum yok anlamiyo agizimdan laf alacak illa ama icince eh aradaki cekimserlik kalkinca iyice bi asildi gibime geldi. yok merdivenden tasiyim yok dans edelim yok sen düsersen seni tutarim güvende olursun ahaha manyak yaaa giderken kollarini acti kucaklamam icin dedim unuttttttt manyak Hatirlarmi acaba?? Aslinda öyle fazla sarhosta degildi aman neyse neyyyyyyy...

Cuma günü bizim askerlik basliyo kizzz :26: Cuma, Cumartesi bize yine universte yollari göründü basladi maratonn oh oh iyi iyi özledim yaw bizimkilerle derste catlaklik yapmayi

unutmadan sor bakayim benim esmer_sekerim
e ne anlatacakmis benimle ilgili ay beni desifremi edecek acep yok yoookkk canim o benim yaw

söyle günlükcüm esmer_sekerime o da benim canim dostum iyiki varrr...

bu kadan yeter bugünlük hadi görüsürükkkkk...

bütün gece uyuyamadım sürekli babanemi gördm ama yüzünü deil rahatsızdı sanki
sonra sabahn köründe kalktık ders seçimi gibi tabiki istediklerimizi yine seçemedik arkadaş madem sen kendi istedigini vericeksin neden sabahn köründe kaldırıyosn bizii ! neyse okula gittik yüzyüze knuşmaya biraz istedigimz hale getirdik programı amaaaaa bi dersi daha deiştirmem lazım
snra bize geldik yemek yedik fln giziimuu gitti bendeyemegimi koydum ocaga birazdan duş alcam kendime geliyim accık yaa :82:

Öldüm mü yaşıyor muyum? Toprak altında boş gözlerle geçmişime mi bakıyorum? Bir Monalisa gülüşü takınıp alay mı ediyorum dünyayla? Sadece sen varsın. Başkası yok. Bir gün geleceksin biliyorum.Hayatlarımdan birine beklerim.ister bir korsan, ister bir hırsız, ister tüm dünyanın katili ol! Yine de beklerim beklerim beklerim!!!!

19.09.2011 tarihini yani dünü aşkımla kız kulesinde yemek yediğim saatleri dakikaları saniyeleri her kelimesini nefesine kadar tekrar yasamak istiyorum :)))

İstediğiniz yerde istediğiniz kadar bomba patlatın...

Allah bir gün sizinde belanızı vericek...

Bu ülkeyi bölemediniz yıllardır ve bölemiceksiniz...

''İnsanlıktan nasibini almamış mahluklar''

Allah ölenlerin Ailelelerine sabır versin...(AMİN)

Ankara'mda neler olmuşşş günlüükkk.

Bu arada cecenn iyi ki doğdu günlük. İnşallah hep çok mutlu olsun, nice nice güzel seneler yaşasın.
Tanımama rağmen pek bi seviyorum onu.
Kendimi kendime getirme meselesi de bir takım tecrübelerle edindiğim bir şey.
Okuduğum kitaplardan öğrendiklerimle de ilgili vs. Uzun mevzu. Anlatılmaz yaşanır.
Onu da belirtiim.

Ben haberleri izlemeye gidiyorum günlük. Görüşürüz. (

Ama iyi ki o bomba patladığında orda değildin ya olsaydın.. düşünmek bile istemiyorum

Günlük bugün çok başını ağrttım ama bu son ...
Tryamor'a çok çok teşekkür ediyorum...
Bende seviyorum onu
Ankara'da olduğunu biliyorum ya bugün aklıma o geldi hep

Son düzenleme:
günlükçümmm kızılayda patlama olmuş az öncede evin arka sokağında sahipsiz bi valiz vardı:18: herşeye korkuyla bakar olduk:18:
bugün arkadaşlarımla buluştum, çok güzel bir gündü, dertleştim bol bol..
bazen çok yalnız hissdiyorum kendimi ama arkadaşlarımla her buluştuğumda bu his gidiyor
dertleştim onlarla, çoğu şeyi anlatamıyorum ama, anlattıklarım kadarıyla destek görmem bile yetiyor, arkamda olduklarını bilmek çok güzel
insanın samimi bi erkek arkadaşının olması çok güzel be günlük, seni koruyup kolluyor
abim olmadığındanmıdır nedir korunmaya, desteklenmeye ihtiya dyuyorum bazen tipime bakanda çok güçlü bi kız olduğu söyleyip (sanıp) duruyor
değilim işte, öldürmeyen acının güçlendirdiği kadar güçlüyüm:26:
onunla ilgili çok şey duyar oldum artık eskisi kadar rahatsızlık vermiyor, alıştım heralde bilmiyorum
buarada erkekler çok dedikoducular bunu zaten biliyordum ama bikez daha şahit oldum çok sevilen, hanımefendi bi kız olarak bahsediliyormuşum diğer kızlar hakkında nasıl babhsettiklerini bilmek istemezsin ama onlarda hakediyor yaaaa, bizim okulun kızlar çok fena günlük, kin nefret entrika, intikam, ahlaksızlık diz boyu, hepsi öyle deeğil tabiki çoğu öyle dallas gibi valla
nyse bende yeterince dedikodu yaptım yarın okulda olucam bakalım neler olucak günlükkkkçüm :79:

kahvemi aldım,geçtim masama..
kızım ve babası uykuda..
benden huzurlusu var mı?

bugün okulda otur otur o kadar sıkıldım ki. neyse ki sonunda kitapları verdiler gittik. canımla buluştuk her şey güzel olacak inşAllah :80: haa birde bugün defne sabunu aldık aşkımla. eve gelip saçlarımı onunla yıkadım. o kadar güzel ki yumuşacık. çok güzel köpürüyor. medplusımı da sürüyorum oh miss. bu sabah ilk defa dudaklarımı sağlam gördüm. deri bütünlüğü vardı. çok sevdim o halini ama hala vaz geçemiyorum dudak yolma alışkanlığımdan. dün akşam saçımdan gliserini çıkarana kadar 6 kez yıkadım. gliserin mi? aman uzak dursun

Platonik aşık olmak istiyorum günlük
Acı çekmek istiyorum
Her tavrını üzerime alınmak istiyorum
Şimdiye kadar hoşlandığım kişilerin genellikle bana da ilgisi olduğunu farketmişimdir
Sonra da uzaklaşmışımdır platoniği olmuşumdur o kişinin
Ama bu sefer roller değişsin istiyorum
Tuhaf bir durum farkındayım ama istiyorum işte n'aparsın
Aslında işin özü; aşkın her türlü haline razıyım istediği gibi gelsin durumundayım
Ama yeter ki gelsin..
:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…