Kiz günlük nabersin bakalim
?? Aman sakin ha diyim beni sorma pisman olursun bak demedi deme
Saka bir yana yuvarlanip gidiyoruz iste
Midem gene fenalarda kiz hemde nasil
Ufff sisik bir karinla geziyorum gene ortalarda
Hep su isyerimde yasadigim s1k1ntidan kaynaklaniyor bunlar. Full stres surdan bi gitsemde kurtulsam
Insallah gönlümce bir yer bulurum günlügüm iyice sinirlerim geriliyor burda hemde nasil...Kafese tikmislar gibi hissediyorum kendimi her gecen gün boguluyorum burda. Ne yaptigim isi seviyorum ne ortami ne patronu. Kiskanclik, cekememezlik hatsafada
Neyse bosver gülüm simdi iyice sinirlerim gerilmesin..
Kiz günlük yine gezmelere basladim
iki gün üst üste saat gece yarisi eve gelince babam ikinci gün delirdi hemde rus dügününde fazla gec döndügüm icin haha
Ama cidden 3 gün üst üste birseyler yapmak acayip yordu yaa ben...
Sana birde sir vereyim mi universitedeki arkadaslarimi tanidigim icin cok ama cok sansliyim hepside birbirinden degerli benim icin gecen cuma moralim sifirken benim icin yaptiklari cok hosma gitti
ah aman iyiki varlar... Bu arada grubumuz 4 kiz bir erkekten olusuyor hehe
ama nasil iyi anlasiyoruz sorma su 6 ayna neler yasamadik paylasmadik ki superiz yaw
Cumarteside dugüne gitmistim hemide rus dugunü ayy canim s1k1ldi yaw varmi bizim gibi davulu zurnali dügün gibisi
hec yaa...
ama bizim masa yani is arkadaslari ruslardan beterdi...Kiminin cenesi düser, kimi uyusur...
Biri asildi biraz bana ya zaten normaldede ha bire erkek arkadasimi soruyo henüz beraber degiliz diyorum yok anlamiyo agizimdan laf alacak illa ama icince eh aradaki cekimserlik kalkinca iyice bi asildi gibime geldi. yok merdivenden tasiyim yok dans edelim yok sen düsersen seni tutarim güvende olursun ahaha manyak yaaa
giderken kollarini acti kucaklamam icin dedim unuttttttt manyak
Hatirlarmi acaba?? Aslinda öyle fazla sarhosta degildi aman neyse neyyyyyyy...
Cuma günü bizim askerlik basliyo kizzz :26: Cuma, Cumartesi bize yine universte yollari göründü basladi maratonn oh oh iyi iyi özledim yaw bizimkilerle derste catlaklik yapmayi
unutmadan sor bakayim benim
esmer_sekerim
e ne anlatacakmis benimle ilgili ay beni desifremi edecek acep
yok yoookkk canim o benim yaw
söyle günlükcüm
esmer_sekerime o da benim canim dostum iyiki varrr...
bu kadan yeter bugünlük hadi görüsürükkkkk...