İçimi ne zaman dökmek istesem bir ağırlık oturuyor yüreğime...
Uzun zamandır yaşadıklarımın,verdiklerimin,yırtılmalarımın ne kadar boş olduğunu gördüm...
Oysa ben bunu haketmedim biliyorum, bazen isyana gidiyor düşüncem sonra boynumu büküp oturuyorum.
ben güçsüz değilim,herşeyi başarabiliyorum...
çok yorgunum sadece,bitkin ve yılgın...
kimseyle konuşmak zorunda olmasam sadece sus pus otursam saatlerce ve günlerce öylece kalsam...
uyusam hep uyusam...
içimdeki savaş bitti, bitirdi...
acılarımı bir ceket gibi giydim üzerime sanki...
hangi yokluğa alışayım biledim, hangi kayıba?
zor olsa gerek kalbimin buna alışması zira yürek bana bile alışamadı...
bir sızı var derinliklerimde,kara zindan gibi,ne soranı var halimin,hatırımın gidişatını nede gözyaşlarımın hesabınıı...
Olurda gülerse yüzüm bu hayattan alışmam uzun sürecek...
sokak çocuğunun dinlediği tüm masalların sonunda hep bir hüzün,mutsuzluk ve ayrılık beklediği gibi...
onlar sonunu dinlemeden eğerler boyunlarını...
Bir ses geliyor esir olduğum kalbimden 'dayan ,herkes iyi olsun ama sen dayan' diyor...
benmi 'peki' diyorum,cılız bir sesle...
belki hayatt şimdilik böyle ama bir mucize olacak, içimde hissettiklerim boşa çıkmayacak...
dün içimde bir yarayla konuştum pamuk_helvam'la gece bayağı geçti sohbet bittiğinde... söylesene en çok o koştu bana...
hep üzüldü 'acaba yardım edemiyormuyum sana diye ama hiç bilmedi,en büyük desteğim oydu benim...
Sana Sesleniyorum güzel dost (pamuk_helvam) ;
şunu bilki güzel bir hayat bekliyor seni,şimdi ki kararsız ve karamsar tavırlarını elinle iteceğin...
seni aşkla saracak kahramanına kavuşacaksın...
üzüntülerine, yıkımlarına ve sevinçlerine şahit oldum herkesin de, senin ki başkaydı anladım...
senden sonra senin için yaptığım ufak birşey var dün gece...
emin ol benden duyduklarından fazlasıydı bu,anladın beni...
anla zaten,sen anlıyorsun....
.....
Şimdi hayata başka yönden bakmalıyım, Mevlam'a açılan ellerime onun rahmetini,adaletini diliyorum...
Canımı yakan ve bunda payı olan kim varsa bir gram bile onu EN BÜYÜK HAKİME ŞİKAYET EDİYORUM...
BEN RAZI DEĞİLİM ALLAH'IM SENDE OLMA...
işte fırtınadan sonraki halimden bir kaç cümle döküldü sadece sayfana, sen gel de içimdeki hikayeyi gör..
dilerim kimse mutsuz olmaz...
hoşçakal,bugün kendimden gidiyorum...
herşeyimi topladım,yokum artık... :85: