Popüler Konu Sevgili günlük...

kardeşimle sahil sefası yaptık günlük çok iyi geldi bana canım kardeşim benimmmm

nişanlım da fena halde üşütmüş günlük, yapayalnızım keşke yanımda olsan da iki kaşık çorba yapıverseydin be hayat ağacım dedi durdu...içime oturdu allahım şifa ver nişanlımaa

tamam kabul ediyorum bu son kavgada çok bozdum kendimi. ben öyle bi insan değilim. ama çileden çıkardı beni.saçmaladıkça saçmaladı. yetmedi beni çocuk ilan etti. zaten olacağı buydu. her zaman bişeyler eksikti. ya anlayış , ya güven yada inanç....
ama itiraf edeyim özlüyorum arkadaşımı. bundan sonra hep mutlu olur inşallah. herşey olumlu ilerlesin onun için.
neyse...
kpss çalışmlarım tam gaz ilerliyor. inşallah sıkılmam sınava kadar.. zaten mayıs gibi işyerinden ayrılmayı planlıyorum. evde daha iyi çalışırım.
Dönüp geriye bakarak yenilgilerimi, hayal kırıklıklarımı, başarısızlıklarımı, acılarımı görmek istemiyorum. maziye bakma , mevzu derin hesabıbundan sonra pes etmek yok, ya olacak ya olacak

o kadar basit yani. Kocaman PES !!! İyi dileklerini kendine sakla, kimsenin duasına ihtiyacım yok o bozuk ağız hala kulaklarımda çınlıyor, bana karşı davranışların.... Neyse insan hak ettiğini yaşarmış öyle deyip kandırayım bari kendimi. Hayat devam ediyor üzerime pişmanlıkları ekleyerek. seni seviyorum hayat her ne olursa olsun sevmeye de devam edeceim

Gece 1 e kadar falan PS de oyun oynadık. Yani o oynadı ben yönlendirdim görevleri yaparken "Süpersiiinn aşkım" cümleleri koltuklarımı kabarttı, öhöm öhöm

ÖBGZ 'yi izlerken gözleri doldu minik kuşumun, özellikle annesiyle Ali kaptanın sarılma sahnelerinde kıpkırmızı oldu yüzü; yanıma gel dedi, kafasını boynuma gömer böyle zamanlarda. Gözyaşlarını görmemden utanıyor mu diye düşünmeden edemedim. Kolay mı yaa, 6 yıldır annesini görmedi garibim Askere giderken yoktu, nişanlanırken yoktu, evlenirken yoktu, çocuğu olur yine gelmez Almanya sevdası yüzünden. Yargılamak da istemiyorum ama kıyamıyorum aşkıma. Ağlamamak için kendini sıkıyor, kıpkırmızı oluyor suratı

O böyle olunca ben de; "hadi kapat şu salak diziyi, zaten içimi baydı oyun oynayalım" dedim Nasıl mutlu oldu anlatamam. E haliyle ben de uykusuz kaldım.

Yorgun, bezgin ama mutluyum. Süte batırılmış bisküvi gibiyim

Son düzenleme:
Günlüküm,

Boğazım çok acıyor. Tezahuratın dozunu kaçırdık mı ne 40 küsür bin kadın, çoluk çocuk oradaydık. Bütün gün sanal alemde küçük beyinli, kokuşmuş erkek espirilerine maruz kaldık. Kıskançlıklarını alaycılıkla bizden çıkarmaya çalıştılar. Olsun tarihe imza attık.

Bugün beni fazla yorma emi.

niye hayatımda istediğim şeylere ayıracak vaktim olmuyor..
almanca ve japonca kursuna gitmek istemiyorum...
platese kemana..
sonra bu dönem 3 tane makale yayınlamak istiyorum..
tezimi vermek istiyorum..
açılan tüm derslerde gözüm var resmen 3 tanesine gireyim istiyorum..
sonra iş güç bakıyorum; sabah altıbuçukta kalkıp yedide geliyorum eve..
bi babam bi ben yaşıyoruz artık zaten, yemekti çamaşırdı temizlikti derken eve gidip yatana kadar 5 dk oturamıyorum..
kuaföre bile uğrayamaz oldum..
söyle günlüğüm neden hayaller ve gerçekler ayrı ayrı yaşar?

Günlükcan,
İçimin acıdığı yetmiyormuş gibi bir de o acıtıyor içimi...
Çok gerginiz, 2 kelime edemiyoruz hiç..
Bir de yetmiyormuş gibi nişanımızdan 1 gün sonraya görümcem çocuğunu sünnet yapıo..
Nişanlılığımızın tadını bile çıkartamayacağız, yine başbaşa bişeyler yapamıcaz gezemicez, zaten nişana kadar yüzünü hiç göremicem sevdiğimin.. bari nişandan sonra azcık görürüm diodum...
nefret ediyorum başkalarının hayatımıza müdahale etmesinden.. rahat bırakıni bi düşün yakamızdan yaa
Ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ki....:85:

Günlük nasılsın epeydir yazmadım arada öyle tanıdıklarım yazınca okuyorum o kadar
haftasonu eşimin doğum günü, gerçi biz kutladık çoktan ama bitmedi hala cuma yeniden süprizimiz olacak arkadaşları ile.
Karşımdaki insanı mutlu edince neden bu kadar neşeli oluyorum. sanırım eşimi çok seviyorum :82:
3,5 ayımız doldu bile öyle hızlı geçiyor ki zaman anlatmak mümkün değil Geçsinde onun yanında geçsin zaman.
Kimse huzurumuzu bozmasın :123:

Günlük dün işten gelince bırakmadım kendimi.
Yemeğimi yedim.
Odamı toplandım.
Biriken ütülerimi yaptım.
Banyomu da yapıp 23:00 gibi yattım
İşten gelip hiçbir şey yapmadan yatıyorum çoğu zaman.
Ama artık buna bir dur demenin zamanı geldi
İşten dönüşüm de çok zor oldu, onun da yorgunluğu vardı.
Biliyorsun Ankara'da patlama oldu dün
Tam da benim dolmuş yolumun üzerinde.
Yolu kapattıkları için dün dolmuş Güven parka girmedi, yürüdüm.
Evin orada da yol çalışması var.
Otobüsten erken inip bir dünya da eve varana kadar yürüdüm.
Ama yine de eve gidip bütün işlerimi yaptım.
İnsan isteyince yapabiliyor her şeyi.
Şimdi yavaştan akşamları İngilizce çalışmaya başlayacağım.
Barış dolu bir gün olmasını istiyorum günlük :26:

1,5 aylık uzun bekleyiş nihayet son buldu.bugun beklediğim iş görüşmesinin sonucu geldi yarın hemen başlıyorum.Allah yüzümü kara çıkartmasın umarım hayırlısı budur benim için.

artık yazmam lazım içimdekileri döküp rahatlamam lazım.niye hiç bişey istediğim gibi olmuyor.birine güvenip sıkıca sarılmak artık benim için çok zor gibi.ama o bana yaşattıklarına rağmen hayatına yeni bir başlangıç yapıp mutluluğa yol aldı bile..acaba bendemi hata vardı da onun bedelini ödüyorum ozaman gözyaşlarımın sorumlusu kim di yine ben mi? bütün suçu kendimde arar oldum ya meğer ne kötü bir insanmışım ki hala hayatım yoluna girmiyor mutlu olamiyorum:44:

başıma ağrılar girdi.nasıl bir yol izlemeliyim şaırıyorum ya.
ben seviyesizlik ve şok durumlarında debelenirken karşı tarafın bunu kıskançlık sanması beni öldürüyor.
şu hayatta bi kendine güvenli olamadım ya ,yanarımda ona yanarım...
sevmiyorum işte sevmiyorum var mı diycennnnnnnnnnnnnn

Sonunda beklenen oldu ve iki yıllık emeğim gitti.
Şuan yaptığım işi bırakıyoruz. Son bir yılda herşeyle tek başıma mücadele ettim.
Koskoca ofiste tek başıma bütün işleri yaptım. İnsanlara ve patronlarıma laf anlattım.
Şuan gözyaşlarımı inan zor tutuyorum günlük
İşsiz kalmıyorum ama inan emeklerime üzülüyorum sonunun böyle olacağını bilseydim kendimi bu kadar yıpratmazdım.

İçimi ne zaman dökmek istesem bir ağırlık oturuyor yüreğime...
Uzun zamandır yaşadıklarımın,verdiklerimin,yırtılmalarımın ne kadar boş olduğunu gördüm...
Oysa ben bunu haketmedim biliyorum, bazen isyana gidiyor düşüncem sonra boynumu büküp oturuyorum.
ben güçsüz değilim,herşeyi başarabiliyorum...
çok yorgunum sadece,bitkin ve yılgın...
kimseyle konuşmak zorunda olmasam sadece sus pus otursam saatlerce ve günlerce öylece kalsam...
uyusam hep uyusam...
içimdeki savaş bitti, bitirdi...
acılarımı bir ceket gibi giydim üzerime sanki...
hangi yokluğa alışayım biledim, hangi kayıba?
zor olsa gerek kalbimin buna alışması zira yürek bana bile alışamadı...
bir sızı var derinliklerimde,kara zindan gibi,ne soranı var halimin,hatırımın gidişatını nede gözyaşlarımın hesabınıı...
Olurda gülerse yüzüm bu hayattan alışmam uzun sürecek...
sokak çocuğunun dinlediği tüm masalların sonunda hep bir hüzün,mutsuzluk ve ayrılık beklediği gibi...
onlar sonunu dinlemeden eğerler boyunlarını...

Bir ses geliyor esir olduğum kalbimden 'dayan ,herkes iyi olsun ama sen dayan' diyor...
benmi 'peki' diyorum,cılız bir sesle...

belki hayatt şimdilik böyle ama bir mucize olacak, içimde hissettiklerim boşa çıkmayacak...

dün içimde bir yarayla konuştum pamuk_helvam'la gece bayağı geçti sohbet bittiğinde... söylesene en çok o koştu bana...
hep üzüldü 'acaba yardım edemiyormuyum sana diye ama hiç bilmedi,en büyük desteğim oydu benim...

Sana Sesleniyorum güzel dost (pamuk_helvam) ;

şunu bilki güzel bir hayat bekliyor seni,şimdi ki kararsız ve karamsar tavırlarını elinle iteceğin...
seni aşkla saracak kahramanına kavuşacaksın...

üzüntülerine, yıkımlarına ve sevinçlerine şahit oldum herkesin de, senin ki başkaydı anladım...

senden sonra senin için yaptığım ufak birşey var dün gece...
emin ol benden duyduklarından fazlasıydı bu,anladın beni...
anla zaten,sen anlıyorsun....

.....

Şimdi hayata başka yönden bakmalıyım, Mevlam'a açılan ellerime onun rahmetini,adaletini diliyorum...
Canımı yakan ve bunda payı olan kim varsa bir gram bile onu EN BÜYÜK HAKİME ŞİKAYET EDİYORUM...
BEN RAZI DEĞİLİM ALLAH'IM SENDE OLMA...

işte fırtınadan sonraki halimden bir kaç cümle döküldü sadece sayfana, sen gel de içimdeki hikayeyi gör..

dilerim kimse mutsuz olmaz...

hoşçakal,bugün kendimden gidiyorum...

herşeyimi topladım,yokum artık... :85:

sevgili gunluk..
bu sana ilk yazısım. kilo konusunda takıntılıyım ama iradem de yok hos cok kilo yok 66 yım ama eski hallerimi, o havalı durusumu ozluyorum. esim de bazen saka yollu laf sokuo ne vardı azmedip eskisi gibi 50 li kiloların basına donsem..zaten kızımdan fırsat bulup kendime bakamıorum

Selam günlükcüümm
Bayadır yazamadım sana yoğundum bu aralar. Geçen hafta c.tesi günü bi sınava girdim iş için çook kazıktı be sorular Keşke orası olsa ama şu an için çook zor gözüküyo :26:
Bu arada günlük p.tesi dukan diyetine başladım vee süper bi şey bu diyet. 2 günde 1 kilo 300 gr vermişim Kilolar gidiyo yaşasıın
Haftasonu da bi aksilik çıkmazsa aşkımı görmeye gidicem hem çarşı iznine hem ertesi gün ziyaretine Özledim günlükk Tam 40 gün bitmiş günlük vay bee baya geçmiş 118 günümüz kaldı o da inşallah hayırlısıyla biter di mi :44:
Bu arada evde otur otur kendimi kitap okumaya verdim. 1 haftada biri 475 diğeri 800 sayfa iki kitap bitirdim ve yeni bi kitaba daha başladım. İşte evde oturmak bi yandan iyi bi yandan kötü.
Ahh benm de bi işim olsa artık. Hayır bi de etraftan gelen sorulara seni gıcık eden imalı laflara bakışlara falan da sinir oluyorum sanki her yer beni almak için birbiriyle mücadele ediyo da ben iş beğenmiyorum. Kimse kimsenin halinden anlamıyo valla günlük.
Kendime internetten dukan diyetine uygun tarifler buldum onları yapıyorum bugün bi tatlı yaptım mesela bakalım nasıl olcak
Kilolarımdan kurtulayım da gidip gelinlik falan bakcam artık yavaş yavaş :)) Eee aşkım gelince başlıycaz artık hazırlıklara ne de olsa
Benden bugünlük bu kadar canım belki akşam gene gelir yazarım. En kısa zamanda görüşmek üzere günlüükk hoşçakaaal

Selam günlükcük;

dün akşam eltim geldi ardından da kayınvalidem eşler de halısaha maçına gittiler

biz 2 gelin 1 kaynana 8 de oturduğumuz mutfak masasında bir dedikoduya dalmışız bi baktık saat 00.30 olmuş

Allahım bu muhabbetimizi bozma hep bu seviye de ve güzellikte devam edelim.

Akşama da en sevdiğim yemeklerden etli lahana dolması yapmış anneciğim,oraya kaçıcaz oyh şimdiden ağzımın suyu aktı valla

hayat benimle dalgamı geçiyor acaba
istediğim hiç bişey olmuyo yoruldum sıkıldım bunaldım daraldım ümit etmekten beklmekten
iyi değilim mutlu değilim
benimsediğim bi söz var artık 'palyaço gibiyim ağlayamadığım için gülüyorum'
ben dua etmeyimi bilmiyorum acaba

Günlük kaç gündür yazamıyorum sana.. Okulda üç günü geride bıraktım. Her şey yolunda.. Bugün 9. sınıflarla ilk dersimi işledim oldukça keyifliydi. Okuldaki ortam da fena değil. Bi bayan hocayla baya iyi anlaşıyoruz. Okul çok kalabalık. Sınıflar 46 kişilik. Sayı çok fazla evet ama yapacak bir şey yok. Öğrencilerimi sevmeye başladım bile. Özellikle kendi sınıfımı. Sanırım onlar da beni sevdiler. Bugün kapıdan girer girmez bir alkış koptu sınıfta. İnşallah hep iyi olur bakalım.

Bunun dışında pek bir şey yok aslında. Günler çabucak geçmeye başladı bile. Bu arada ben topuklu giymemeliyim günlük... Dün bi giydim ayaklarım mahvoldu bugün babet giydim ama hala çok kötüler.. Yok yok bi daha giymicem. Tamam güzel duruyo uzun gösteriyo falan ama çekilir dert değil. Zaten okul çok yakın değil epey yürüyorum. Kendime işkence etmicem artık..

Nişanlımla da her şey yolunda. O da yeni okuluna başladı. Akşamları bol bol fikir alışverişi yapıyoruz. Sömestrda evlenme kararımız değişmedi. Bunun için elimizden geleni yapıcaz. Ben de ilk maaşımı alır almaz eksiklerimi tamamlamaya başlıcam.

Bu arada üç gecedir üst üste korkuyorum,kabuslar görüyorum günlük. Bi tanesinde ağladım hatta. Niye böyle oluyo anlamıyorum. Dua da ediyorum ama Öyle işte günlük görüşürüz.

selam günlükk..
ne zmandır yazmıyordum sana ama canım istemedi napiim
şu an da pek istediği söylenemez ama içimi dökeyim biraz dedim...
canım çok sıkkın günlük... evde iyice sıkılmaya başladım
bizim okul geç açılıyomuş heralde onu bekliyorum
aşkımın okulu başladı ama hasta olmuş sesi öyle kötü geliyodu ki kıyamam yaa
hiç de dikkat etmiyo orada kendine..
yanımda olsan da nanelimon yapsan bana diyo kıyamam sana dedim
yakınımda bir yerde değil ki sabah erkenden gideyim kendi çorbamla besleyeyim.
11 saat gidemiorum ki istediğim zaman
bizimkiler de mırn kırın etmeye başladı iyice..
doğumgününe yanında olmak istiyorum ama bizimkilerden nasıl izin koparıcam o zaman da
aman günlük böyle işte canım sıkkın kendimi temizliğe vurdum ben de
hadi görüşürüz yine :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…