Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük
çok sıkıldım
çok sıkıldım
çok sıkıldım
ama haftaya sıkılacak vaktim olmıyacak hepsi üst üste geliyor, bugün kimse yok hafta hem iş başlıyor hemde teyzemle kızı ve onun kızı geliyor annemde evde yok herşeyle benim ilgilenmem gerekiyor alışveri yapacak ama bnim kıreşin ilk günleri olduğu için izin almam çok ama çok zor nasıl yapacağımı bilmiyorum.....
çok sıkıldım
çok sıkıldım
çok sıkıldım
.....

Ben geldim günlük
Bugün ayağımızın tozuyla hoşgeldin quizimizi olduk
Çok iyiydi İnşallah hep böyle devam eder. Bi çalışma isteği duyuyorum, bi inekleme modundayım ki anlatamam
Nazar değmesin
Şimdi yine ders çalışacağım.Erken geldim bugün eve.Son derslerimiz boştu.
Güzelce dinlendim,ders vakti geldi artıkın
Aşkitomla aramız limoni Konuşmuyor,derdini anlatmıyor.
Aramıza soğukluk girdi,düzelmiyo
Neyse bilirim ben bizim soğukluklarımızı.Buluşunca bişeyciğimiz kalmaz
O,her ne kadar bana karşı eski ilgi ve sevgisini göstermese de,hala onun bi gülüşüyle benim içim eriyo
Neyse günlüktoş iyiyim ben.Bugün kendime geldim.Her şey yolunda
İnşallah hayal ettiğimiz gibi olur her şey.En çok bunu istiyorum günlük.
2013 bizim yılımız olsun İnşallah o güzel günleri birlikte görelim
Ben kaçıyorum günlükçüğüm,sobrenatural ders başına

sevgili günlük, okulum başladı, fitne fesatta başladı çok güzel bi gün gçirdiğimi söyleyemicem, ama dik durmalıyım, güçlü olmalıyım, vardır herşeyde bi hayır

meraba günlükçümmm

bugün çok hastayım doktordan geldim şimdi karnım ağrıyor hemde gripim..Bugün minik bebiş kardeşimde çok yordu beni..Ama o kadar tatlı kiiii..Del del demeyi öğrendi..Gel gel demeye çalışıyo aklınca
Minik sıpacık..
Neyse çok hastayım ama elimde olmadan içimde bir mutluluk var..Bence kış geliyor bu yüzden sanırım..
Yağmurlar başladı bile ..oh çok şükür Allahım Sonunda yaz bitiyor..

Off günlük of..Ben kime aşık oldum dersin..Kerime
Evet evet Engin akyüreğe
Ya rüyamda fatmagülün kılığına girmişim konuşuyodum onunla şimdi fatmagül olmadığımı öğrenirse napıcam ben diyodum.. günlükk Vuralı kaçırdık kerimi kaçıramam evlenmeden onunla tanışmam lazım
Bunları benim yakuşuklu askım duymasın tabii
ya ama napiyim hayranlık öteye gitti millettle dalga geçiyodum haa bide

Günlük şu 1,5 ay içinde sınavım olucak sanırım öyle söylentiler var..E bende elimden geleni yaptım çalıştım çabaladım olur inşallah..Gerçi çalışmaktan çok torpil ayarlasaydım daha iyi olurdu ama napalım
neyse günlük görüşürüz

seni düşünmek güzel şey

seni düşünmek ümitli şey

dünyanın en güzel sesinden

en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey

fakat artık ümit yetmiyor bana

ben artık şarkı dinlemek değil

şarkı söylemek istiyorum

Nasıl anlatim günlük

Şöyle kimsenin beni duyamayacağı bi tepeye çıkıp

Avazım çıktığı kadar bağrasım var...

Hatta bağra bağra şarkı söyleyip dans edesim var...

bi aksilik yzünden sabahn köründe yine okula gittik şunu anladım ki bilgi işlem isterse herşey olur bu okulda iki dakikada hallettiler iki gün uğraştıgımız şeyi keşke ilk oraya gitseydik yeni mekanım Bilgi-işlem
eve geldik arkadaşımla tv izliyoruz baktık kısır yapıyolar canımız çekti gidip malzemeleri aldık yaptık yedik bi güzel sonra neyimize gerekse ev baktık internetten anamm en ucuz ev 200 milyar falan :97: o fiyatada pek yok hatta bi iki tane belki bulunur
en az 150 milyar kredi çekmemz lazm 120 ay ayda 2 milyar demek oluyo bu :44: off offfff evlilik zor zanaatmş :84: düşünmesi bile zor :84: ee sevgilim bişey bilipte diyomuş çok çalışmam çok kazanmam lazm diye :97: bende bian önce işe girsem off ya
böyle işte umutsuzluk kapladı biraz içimi kaç yıl beklicez ki daha öyle işte mutsuzluk kapladı içimi biraz :96:

bu arada iki gündür rüyalarıma giriyo babanem .. dün gördüğümde babanemlere gitmiştik dedem vardı saatlerce oturduk , hatta annemlere dedim ki gidelim artık babanem hayattayken bile bu kadar oturmuyodk yüzünü yine göremedim rahat değil mi acaba orda :97: geçti sanıyorum ama durup durup aklıma gelebiliyo evet kahkaha atabiliyorum ama durup dururken bogazımda düğümleniyo en son 7 snde giittik eve onsuz oldugunu anlayamadım evin kalabalıktı ama haftaya dedemi ziyarete gittigimizde çok koyucak eminim o olmıcak orda :97: babaneme çok düşkün deildim ama yine bu kadar etkilendim belkide yaşadıgım ilk acı diye ..

günler daha hızlı geçsin istiyorum günlük yaaa..
hemen hemen gecsin bende meleğimi kucagıma alayım hayırlısıyla...
şu sessiz evimde bi şenlik olsun inşallah...
henüz cinsiyetini öğrenemedik çok küçük daha kuzucugum..
ekimin ilk haftası kısmetse öğrenicez..
ve bende inşallah cicilerini almaya başlıcam...
şimdilik bulantıları maalesefki ilaçla bastırıyorum
ilacı almadıgım gün bittiğim gün oluyo be günlük
hayırlısıyla bi gecse...
istanbulda çok mu yagmur yagıyomuş öyle duydumda
burdada yagar inşallah
toprak kokar heryer umarım...

Eveeet...

O kadar beklemenin,belirsizliğin ve heyecanın yanında bir de kendimle uğraşıyorum.

Tek tek kendi geçmişimle,korkularımla yüzleşiyorum.

Bir insanın kendiyle uğraşması,kendi özünü çıkarması ne kadar zor ve cesaret gerektiriyormuş...

selam günlük. bugün başlarda kötüü birgündü. tartıştık biraz ama sonra kıyamdı bana ve barıştık bankaya para yatırıp staj defterimi aldım. staj için hem para vermiyolar hemde defterine 80 tl verdik kazık yemekten bıktım şu okuldan. yarın ilk staj gnüm. iş hayatına atılıyorum. çok heycanlı ve çok gerginim. herkes farklı bölümde olucak tek başına. bu da biraz ürkütüyor tabi. bende bu hafta acil laboratuvarında çalışıcam. çook gerginim çoook:18::18:

günnük ugramadim sana kac zamandir..
okul basladi biliyorsun, ise gidiyorum haliyle hic birseye vakit kalmiyor.. :97:
yine ayni korku yapisti yakama, cok korkuyorum cok.. :18:
yarin bu korkum bosuna mi yoksa korkudan cikip büyük bir dert mi olucak onu ögrenicem..
allaha yalvariyorum günlerdir, bu korku beni mahvetti ölmeyi bile istiyorum bazen..
umarim korkum bosunadir, umarim sana olumlu seyler yazarim bir dahaki sefere..
neyse ben biraz kkda takilip sonra ders calisayim..

ben geldiiiim. ya kaç gündür doğru düzgün giremiyorum siteye yorgunluktan. ama bugün fırsat yaratıp sevgilimle buluştum gerçi yapmam gereken bir işim vardı ama kardeşime devrettim o işi sağolsun o da ikiletmedi sözümü ama annem ben yaptım diye biliyor aman öyle bilsin napıyım özlemiştim.
yolda giderken kavga edip gittim. zaten dün gecede tartışmıştık biraz. yoldayken mesaj attı 'bugün sıcak olmamı bekleme sana karşı' diye, tamam dedim gittim bi baktım elimi kavramış sıkı sıkı soğukluk falan yok
biliyodum zaten görünce yumuşayacağını. dünkü tartışmada da haklıydı ama haklısın demedim
neyse. yine arkadaşının kafesine gittik. oturduk orda kahvaltı yaptık. arkadaşının da sıkıntıları varmış :44:
karısıda o kadar cana yakın biri ki 2.kez görüyorum ama geldiğimizi göünce kalktı sarıldı hemen. ben çok severim sıcak kanlı insanları. ama karşımdaki soğuksa bende taviz vermem hiç.
neyse yine aşk dolu bi gündü. bi ara durgunlaştım. baktım güldürmeye falan çalışıyo. seni üzücek birşey mi yaptım dedi. hayır dedim. niye duyrgunsun dedi bilmiyorum dedim. bilmiyodum çünkü birden durgunlaştım. neyse kırıcak birşey söylediysem özür dilerim dedi. canıım benim ya
keşke hep yüz yüze olduğu gibi olsa keşke. neyse buna şükür önceden böyle bile değildi ama yonttum böyle oldu odunum bi romantikki sorma Allahım nazarlardan saklasın
bi ara yanındayken onu sevmediğimi sıkıldığımı falan düşündüm ama sonra anladım ki dengesizliğim tutmuş yine seviyorum ben onu
eve bıraktı sonra beni. saçma ama onunla otobüste el ele yan yana olmayı çok seviyorum neyse öyle işte. byeeee

Aaayyyyhhhh yazıp yazıp siliyoruuuummmm.

Çok karışığımmmmm çoooookkkk çokk.!!!

insanlarla uğraşma ne zor..
2 gündür çileden cıktım resmen..
ne acaip insanlar var günlük:26:

Ankara'ma yağmur yağıyo günlük...

İçimdeki yangını duydumu dersinn

Biraz hızlansada sicim gibi yağsa...

Balkona çıkım havayı içime çekimm ohh misss

bugun dun ondan onceki gun aynı muhtemelen yarın oburgun ve sonraki gunde aynı olacak icimde kocaman bir boslukla bıraktıktan sonra toparlanmam kimbilir ne kadar surecek onun umrunda bile degilken benim bu kadar uzulmem ne kadar adaletli dimi herseferinde o degilde ben uzulmek zorundayım sanki hersey oyle anlamsızki

Son düzenleme:
günaydın cancazım istanbul puslu karanlık son bahar gösterdi kendini
ben aslında kışları daha çok severim sıcacık evimde oturmayı tv seyretmeyi tam bana göre :))
ama çocuk olunca işler değişiyormuş canı sıkılıyor kuzumun yazın çıkıp dolaşmak daha kolay
hayırlısı artık evde kendimize uğraşlar bulucaz yeni planlarımız var durumlar kritik biraz buaralar
inşallah hyaurlısıyla atlatabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…