Popüler Konu Sevgili günlük...

Benim günüm henüz aymadı, seninki aysın inşallah günlüğüm.

Sabah birden kalktım bi baktım 20 geçiyo, o yataktan nasıl fırladım nasıl hazırlandım anlatamam En son yüzüğümle saatimi takarken saatimde bi sakatlık hissettim ama üstünde durmadım geç kaldım diye.

Koşa koşa duraga gittim, otobüse bindim aaaaa otobüsün saati 07:48 di. Nasıl yaaa dedim kendi kendime Yanımdakinin saatine baktım 07:45 Kendimi otobüsten Allaaahhhhhhh diye atmamak icin zor tuttum kendimi.

Ben saati 08:20 zannediyodum meğer 07:20 imiş, kuruma dokuzda gelmem gerekirken sekizde geldim iyi mi.

Oysa duş alıp saçımı yapıcaktım. Mal gibi makyaj bile yapamadan çıktım

Kendime kızıyorum, kendimeeeeeeeeee Cep telefonu kullanmıcam diye direttiğim icin mi gelio acaba bunlar başıma

Nolacak benim bu leyla hallerim

Sevdiceğim de yemekte beni birazcık üzdü ama sonradan aldı gönlümü Huzurla uyudum ama huzurla uyanamadım işte Kesin bugün iğrenç geçer ben sana söyliiim. Sonra bana vay ben duymadım, vay ben görmedim deme!

Son düzenleme:
benimkiyle kavga edesim var ama uyuyor daha. neyse uyansın da dün söylediği birşeyden kavga çıkarayım
bide öyle çok uykum var ki :84: uyumak istiyoruum.

gunluk
kufur eden ınsanlardan nefret edıyorum
hele de sınırlı anlarında ılk basvurmaları kafamı cok kurcalıyor
konusacak ızah edecek durumları yok da onun ıcın mı basvuruyorlar kufure
bu nasıl bır rahatlama tatmın olma bıcımıdır anlamıyorum
anlayamıyorum
aslında anlamalımıyım bılmıyorum

Sevgili günlük,

evet kimileri için bu güzel günler mutlu mesut geçsede, kimileri için hüzünlü geçiyor...
ama olsun herşeye rağmen olumlu düşünmeye ve umutlarımı kaybetmemeye kararlıyım...
sevdiceğime hep destek olacağım,biz ne günler atlattık, bunu da aşacağız inş.
evet bizi büyük sorunlar ve üzüntüler bekliyor ama olsun günlük biz birbirimize bağlı olduğumuz sürece hiçbirinden korkmuyoruz..
babamında dediği gib, herşey olacağına varır..
inş.hiçbirşey aceleye gelmeyecek,inş.kayınpederim iyileşecek ve düğünümüzde çok güzel olacak..
ben inanıyorum günlük ya kaç gündür kalp çarpıntılarım vardı geçti,sabır lazım bize sadece
elbet bizimde yüzümüzün solmadan güleceği, 32 dişimizin kapanmayacağı günler gelecek günlük
bak gör yazacağım buraya

günaydın günlük ...
epeydir yazmadım bende ...
hava karanlık ve iç sıkıcı...
terör mağdurları can yakıcı ...
borsa altüst ....
aman işte öyle gıcık bi gün yani ...

uzak kaldım senden, ara ara anca yazabiliyorum. Dün arkadaşımla oturduk ve 4 saat boyunca hayatımız hakkında konuştuk. yaptığımız yanlışlar, aileler, verilen değerler ve bu hayatın bizim elimizde olduğu gibi birsürü şey konuştuk. artık kendimi değiştirmek istiyorum mutsuz hallerimden bıktım. olucak olmalı yapmalıyım, şükredip mutlu olmayı bilmeliyim..

günnük şebomun dediği gibi
biriyle fena halde konuşmaya ihtiyacım var
biriyle fena halde dertleşmeye...

şöyle bi rakı sofrası olacak, karşımda da sağlam bi arkadaş, hemen sarhoş olmayanlardan bööle....o kadar ihtiyacım var ki anlatamam...

ama mümkün değil biliyorum
kendi kendime iyileşmeye çalışıyom yine
her zaman yaptığım gibi

Tünaydın günlük;

İstanbul'un bu havası hergün beni "ne giyineceğim" çelişikisine sürüklüyor. hava ne sıcak, ne soğuk. soğusa da bari ne giyineceğimi bilsem. ayrıca yağmurlu haftasonlarını özledim. yağmurlu haftasonunda evde oturup film izlemek, miskinlik yapmayı özledim. her pazartesi of nasıl bitecek bu hafta diye güne başlıyorsun arkanı dönmeye gelmiş cuma.

bu arada tezi toparlamam lazım günlük. misklinlik yakamı bırakmıyor ki az zamanım kaldı farkındayım 3-4 aya mezun olmam lazım. hocanın da beklentisi var. Allahım nolur yardım et de bir azimle sarılıp işleri yoluna koyayım. tüm suç bende, yaydıkça yayıyorum. ilkokuldaki haylaz bünyem ger döndü sanırım

benden bu kadar günlük.

Günlükcan

Şafak doğan güneş biliyor musun...
Bitti artık... yarın akşam geliyor. En kötü ihtimalle pazar günü görüşeceğiz.
Duygularım karmakarışık, bir an diyorum ki gel ne olacaksa olsun görelim, bir taraftan diyorum ki biraz daha zaman lazım bana...
Saatin sarkacı gibi bir o tarafa gidiyorum, bir bu tarafa.
Bakalım durduğu zaman ne tarafta olacağım...
Dua et bana olur mu. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Allah asker bekleyenleri biran önce kavuştursun, Sabır versin hepsine...

Gideyim ben şimdi gelişmelerden haberdar ederim seni....

Günlük bebeğimi çok merak ediyorum acaba miniğim nasıl tipi nasıl sesi nasıl nasıl biri olacak çok heyecanlıyım biran önce geçse zaman bebeğimin doğumu yaklaşsa yavrucuğumu kucağıma alsam öpsem koklasam Allah'ım bizi ayırmasın hiç oğlumla beni güzel ve uzun bir ömrü olsun kuzumun

Günlük;

Aşkımla dün konuştuk,karar verdik ilk adımı atacağız hayırlısıyla,

o üzerine düşeni yapacak ve gerisi de bana kalmış olacak.

Şimdi yana yakıla dua ediyorum,rabbim bize aratmasın,sabırlıyız bekleriz,dogru zamanda ,hayırlı evlat versin.

Hayali bile öyle güzel ki...Düşününce bile içim kıpır kıpır oluyor .

Arkadaşım doğum yaptı onu zıyarete gittiğimizde,bir bebeğide annesi doğurmuş 2 gün sonra hastaneden kaçmış.

Polısler annesini arıyor ama kadın ortada yok,o bebeği nasılda kıyıp öylece bıraktı günlük.Hiç mi vicdanı sızlamadı.

Ben ve diğer insanlar,rabbine sıgınıp gecelerce yalvarıp bir mucize beklerken, dilerken.

Nasıl olurda başkası sahip olduğu bu mucizeyi terk edip gider anlamıs değilim.

Biran o bebeği alıp eve getiresim geldi,benim olsun istedim bilmiyorum belkide güvende olmasını istedim.

Muhtemelen yurda verecekler ve o daha doğustan şanssız,onun içinde dua ediyorum bahtı güzel olsun diye.

Aklımdan çıkmıyor günlük üzülüyorum,içim acıyor...

günlükkk
felaket saçımı boyatmak istiyorum ama cesaret edemiyorummm
allahım sen beni tutttt

Günlük nabersin gezdim geldim ben yorgunum
Liseden çok tatlı bi kız arkadaşımla buluştuk onun tanıdığı bi kız daha vardı

Normalde ben girişken değilimdir hiç buluşmalarıda ekerim :97:
Ama moralimde bozuk ya gidim dedim bugün
Çokta iyi geldi

Kız bana bi iltifatlar ediyo ne kadar tatlı yüzün var senin diye canım hemen sevdim kızı
Benimkinii anlattım dertleştik
Barışırsınız diyolar...
Artık herkes alıştı bana ve tuaf ilişkime

Neyse baya iyim ya moralim süperrr

kendi kendime alışveriş merkezini dolaştım geldim. minibüsle giderkende bi tane kadın 'kızım sen şu ölen çocukla dizide oynayan değil misin ?' dedi. anlamadım kim olduğunu. kim o kız ? diye sordum ya hani trafik kazasında öldü ya o çocukla oynuyordu yalancı bahar da da oynuyor dedi. anladım merve sevi olduğunu sonra minibüstekilerin hepsi evet evet o kııııız demeye başladılar hayır diyorum yok yok osun diyolar. daha öncede çok yerde benzetmişlerdi. ama bu kadar ısrarla osun sennn diyen olmamıştı.

Son düzenleme:
sevgili günlük yazacakken,bir şey beni tuttu ve dedi ki; günlükte kim? ona derdini anlatıyorsun,hatta bazen yardm bile istiyorsun,ey insan senin herşeye gücü yeten Rabbin varken kime sesleniyorsun öyle,kime dertleniyorsun...

sonra şöyle başladım seslenmeye...

sevgili Rabbim.. der demez bir huzur doldu gönlüme,hissettim duyulduğumu,görüldüğümü,ve kale alındığımı..

ve devam ettim konuşmaya.. anlattım anlattım,ağladım,güldüm anlatırken,hüzünlendim,kendimi değersiz hissederken çookkda nimetlendim.. öyle çok konuştum ki,öyle çok dertleştm ki hemde hiç kıpırdatmadan dudaklarımı..
duruldum.. rahatladım.. teslim oldum.. ak,pak oldum.. özgür oldum gözüm kapalı.. zengin oldum ellerim semada.. yüreği ferah oldum.. inşirah buldum..

ah Rabbim... öyle mahcubum ki sana karşı...

bundan sonra istermiyim kuldan,bakarmıyım o ölümlü gözlerine beni anlasn dileğiyle...
ah benim ol dediğinde olduran rabbim.. ah kullarına çokça sabırlı,çokça şefkatli Rabbim...

şu aciz kulunu yalnz sana meyilli ettir.. derdini tasını yalnz sana söylettr.. ey benim dert ortağım,dünyaya değil,nefsime değil,kula değil,yalnz ve yalnz sana kul ettir.. sana öyle sadık olayım ki,sana öyle bağlı olayım ki,rızan için yarışayım,rızan için susayım,yalnz rızan için seveym sevileyim...

beni ve bizi affet Allahım,seni çokça unuttuğm için...

...

Günlük "uhu" arkadaşa yazdıkları için kocamaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn bir "AMİN" dediğimi söyelr misin? Hem de nasıl yürekten söyledim.....

Çok iyi geldi bana çoook

günlük bugün çok acayip bişey oldu:)
Sabah saat 8:55 gibi Kocacımla üst geçitte karşılaştık... Evet yaa insanın kocasıyla yolda karşılaşmadı da çok komik oluyomuş...
Öyle öptüm aşkımı gönderdim bende işe geldim..
Güzeldi uzun zamandır ilk defa böyle garip bu duygu yaşadım..
bugünde herzamanki gibi geçiyor ekstra değişik bişey yok..
Akşama ablama gidicem annemle babamda orda akşam yemegi yiyip bize gecicez bu akşam bizde kalıcaklar.

Günlük kızgınım. Ya anlamıyorum günlük. Beni hiç tanımayan bi insan arkamdan konuşuyomuş biliyo musun sürekli? Bu nedir ya böyle? Bu nasıl bi saçmalıktır anlamıyorum. Bi kere oturup konuşmuşluğumuz yok. Nasıl böyle peşin hüküm verebilir? Nasılsa duymayacağımı düşünerek mi yapıyo bunu? Ama duydum Duydum ve kırıldım. Yapmadığın bir şeyden dolayı suçlanmak ne kötü bir şeymiş Ben gittim diye benim hakkımdaki güzel izlenimi yıkmak zorunda mıydı? Bu kadar mı rahatsız etti ondan önce orada bulunmuş olmam? Neyi hazmedemedi? Anlamıyorum günlük anlamıyorum Bazı insanlar gerçekten çok kötü,gerçekten

Kendimi çok yorgun,çok halsiz hissediyorum. İşe başladım ama daha sabah erken kalkmalara alışamadım. Sonra ücretli olmak beni rahatsız ediyo. Hasta gibiyim günlük ya.. Yine zayıfladın diyolar. Zaten zayıftım Niye böyle oluyo ya? Sanırım kan değerlerim iyice düştü zaten kansızlık vardı. Off.. Böyle sanki yaşama hevesim yok,bıraksalar sırf zaman geçsin diye günlerce uyuyabilirim. Kötüyüm günlük kötü

mutluluk ve huzur...
ikisinin de anı anlama geldiğini düşünürdüm ama yaşadıkça anlıyorum ki bambaşka anlamları var. ikisi de bambaşka ...
huzurluyum, çünkü herşey normale dönüyor,eksik taşlar yerine oturuyor.
ve ben hayallerim uğruna ciddi bir emek sarf ediyorum. bir çocukla olmaz diyenlere inat yılmadan devam edeceğim bu kez.Herşey kızım için.seni iyi ki doğurmuşum bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…