Popüler Konu Sevgili günlük...

çook yorgunum günlük,söyle bi yaıp uyayısım warkiii kimse beni günlerce uyandırmasın...:95:
bide şu uyuz kayınvalidemden bıktımmm artık yeterrrrr artık diye suratına bağırasım hatta bıraksalar daha ileriye gidesim var uyuz işte uyuz herkeste biliyor işte onu ohhh beee kendine söylemesemde sana söyledim ya hatta bugün arkadaşıma gittim onada anlattım bana yaptıklarını...

dövmelerimi yaptırdım sonunda... hayatımın anlamı hayat yazdırdım :123:
herkes anlamını bildiği için kimse neden hayat diye sormadı bile.. çok beğendim çok güzeldi..
bu akşam yine evde yokuz. dışarıda yiycez yemeğimizi. :97::97: yarında kocişe süpriz var doğum gününü kutlucazzzz :97::97::97:

p.tesi iş başı yaptım günlük. mükemmel bi tatil gecırdım belkide hayatımda gecırdıgım ılk ve son guzel tatılım olacak ... 1 hafta sivasta annemlerle kaldım. sonra ordan kapadokyaya gıttık eşim ve ben. perı bacalarını gezdık ordan antlayaya manavgat,düden,aspendos,...sonra 2 gün olimposta agac evlerde kaldık. deniz kum güneş. ordan ölüdenize geçtik 2 gunde burda kaldık tekne turuyla kelebekler vadisi akvaryum koyu st. nicholas adasına gıttık gezdık supperdı.. ordan marmarise gectik 2 gun orhanıyede kaldık kızkumunu gorduk ... sonra izmire eşimin kuzenının yazlıgında noktaladık tatili izmir çandarlıda 2 gün kaldık ve istanbula donduk hersey gonlumuzceydı cok guzeldı hıc donmek ıstemedım ..inşallah allah tekrarını nasıp eder. mukemmel yerlerdı..

Sana içimi dökmek bana çok iyi geliyor günlük
Ama bugün yazıcak pek bişeyim yok
Biliyor musun her akşam aynı şeyleri konuşup ertesi gün yine hiç bişey konuşmamışız gibi baştan alıyoruz her şeyi.
O anlatıyo,ben anlatıyorum ama bi orta yolda buluşamıyoruz
Çok sıkıldım,çok yoruldum artık
Ne zaman tam anlamıyla her şey yolunda giden bi ilişkim var diyebileceğim ben?
Bilmiyorum ve bu belirsizlikten çok sıkıldım.
:85:

ilk kez yazıyorum sana günlük, içinde bulunduğum durumu sen biliyorsun allahım çaresinide sen vereceksin inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer ve bu sıkıntılı günler biter allahım sen kimseyi sıkıntıda bırakma,çekemeyecekleri yük verme kimseye, amin

sıradan bi günle daha karşındayım :88: aşkın izni yarın iptal olabilirmiş :84: çarşambaya aldırmaya çalışcak izin gününü çünküüüü benim boş günüm çarşamba olucak inş sorun çıkmazda aynı gün boş oluruz
dün dedim ya ev fiyatlarına baktım diye işin içinden çıkamadım sonra bi fikir geldi aklıma işimizi kolaylaştırcak bişey bu :82: aşkımda olabilir kız kafan çalışıyo dedi biraz zor olcak ama bakalım belki olurr kısmet herşey
farkettigin üzere yine evlilik hayallerim başladı aldıgım radikal kararlar uçtu sanırm dün gece yatagımda tek yatmak koydu sanki :78:
neysee bugün zeytinyaglı dolma yaptım sanki yılların aşçısıyım tarife bakmıyorum ya pilav gibi bi dolma oldu çokta yaptım kimse yemez nası bitircm ya
bu arada ceydanın yazdıgına çok güldüm

bu arada uzun zamandır alışverş yapamadımm en son aşkımın aldıgı trençkotu aldık işte gidip bi iki bişey alsamm ne gzel olurr

Son düzenleme:
Çok açıımm. :84:

Ne kadar yesem de doyamadım bugün ki normalde çok az yiyen biriyim.

Malesef regl öncesi dönemin olmaz olasıca etkilerini yaşıyorum.

Az sonra mantı yiyeceğim ben de napiim.

Okula da hiç uğramadım daha. Pazartesi başlar dersler. Bu hafta gelen yokmuş pek.
Ders programım belli oldu. 32 saat ders alıyorum haftada.
Alttan 3 dersim var ayrıca. Anlaşıldı ki kendimi derslere gömmem gerekecek bu dönem. Eki Görüntüle 261457
İyi olur benim için de. Depresif tryamor geri dönüyor gibi şu aralar.
Derslerle kafamı belli şeylere odaklayabilirsem ağır bi bunalım halinde takılmam en azından.
Sonbahar geldiği için mi böyle oldum acaba ben?
Alakası yok bence. Neysee işte...

Bir de Eskişehir'e gitme mevzusu var.
Onunla asla beraber olabileceğime de, onu sevebileceğime de inanmadığım için biraz sıkıntı yaratıyor bende bu durum.
Bir an önce vakti gelsin de hayırlısıyla atlatalım şu dönemi.
Ona da çıtlattım benden çok şey bekleme tarzında bi şeyler çünkü kendimden hiç emin değilim.
Büyük bir üzüntü yaşamasın çocuk sonra. Zaten vaktinde mahvolmuş. Bir daha üzmek istemiyorum.
Lakin sanırım istesek de istemesek de ikimiz de üzüleceğiz gibi onu sevemediğim için.
Üstünde düşündükçe daral geliyor beaaa... Üüüüüffff... Eki Görüntüle 261459
Hem belli de olmaz belki hiç buluşmayacağız bile. 2 hafta sonrası için anlaştık aslında.
Bilemiyorum ne olacak ama onu sevmesem de bu buluşma bir şeyleri yüz yüze konuşup sonuca vardırma açısından çok gerekli bana göre. Yani ne yapıp edip, gözümü karartıp, hatta gerekirse rol yapıp bu işin içinden çıkmam lazım. Çıkacağım da. Hayırlısı olsun bakalım.

Ben kaçtım canım günlük.

Son düzenleme:
slm günnük çok boşladım seni:44:
ama resmen bana 24 saat yetmiyor pazar gecesi gidiyorum bir yandan arkadaşlarla buluşuyorum bir yandan akrabalar hazırlıklar çok yoğunum anlıcağınnyeni düğün atlattık birde o da çok yordu bizi
başlı başına zaten bu tatil beni yordu
aşkımıdaa çoookk özledim kıyamam o da ev işleriyle ugraşıyor bi yandan okula gidiyor sesi okadar yorgun geliyorki bide çok begenceksin diyor ahh ahh nası özledimm az kaldı ama haftaya kavusucazz
derslerimide sinirler geçirerek seçtim her sene aynı stress tabiki tam istediğim gibi olmadı program ama cuma günüm boşşşş
böylee işte az durayımm çıkıım saçlarımı maşalıcam daha yağmurda deli gibi yağıorr ya bozulmaz yarın inş
nesee görüşürüzz

günlükk
dışarıda yağmur yağıyo hava misss
sevmiyorum yazı yaa bana böyle hava olacak :79:
aşkımın güzel sesini de duydumm
daha görüşmemize bir ay var ama olsun napalım
şu anki huzurumu mutluluğumu hiçbirşeyin bozmasına izin vermiyorum
mutluyum allahıma şükürler olsun günlük

slm günlük, bugün eski bi arkadaşımla buluştum, dertleştik bayaaa... eskiden çok samimi olmasakta özlemişim onu

özgürlük çok güzel be günlük, ex olsaydı, onla buluşamazdım aslaa

neyse işte aslında sabah hiç iyi uyanmamıştım yine saçma rüyalar gördüm, herşeyde bi hayır var demekten başka çaremde yok

sonra hazırlandım arkadaşımla buluşamya gittim, çok fazla değişmediğimi söyledi, halbuki ben onu en son gördüğümden sonra çok çok değişmiştim

yaşlandım, yoruldum, insanlara karşı güvenim kalmadı, yıprandım, fiziksel olarakta yaşlandım, beyinsel olarakta

ama yinede sıkıntılarımdan kurtuldum be günlük, içimde hala bi burukluk var. ama sıkıntıların getirdiği artılar, eksilerden daha fazla daha değerli

çok şükür Rabbime...

sonra çay kahve derken, kalktım onun yanından, başka bi arkadşım gelmiş buraya, oda buluşmak istedi ama çıkamadım yoksa annem beni reddederdi çok fazla gezdim bikaç gündür

hayatımla ilgili yeni atılımlar yapıcam hayırlısıyla, umarım yapabilirim bugün benim için yararlı oldu açıkcası yarınımda çok hayırlı olur umarım

yarın görüşürüz günlükçüüüüm

selamm günlük;:122::121:

yine haftanın son günü günler ne de hızlı geçiyo ne ara eylül 23 oldu ya 2011'de bitiyo ama elde var Sıfır 00000,,

olsun yinede şükürler olsun allahıma verdiği, yaşattığı herşey için,,,

o ne verirse en hayırlısını verir,,, sabırla ve duayla bekliyorum rabbim,,,

Günaydın Günlük;

Son bir kaç gündür içimde bir huzursuzluk söz konusu... Olmadık şeyleri kafama takıp kötü kötü senaryolar kurup kendimi üzüyorum. N'aparsam yapayım kendime engel olamıyorum Kimseyle paylaşasım da yok. Sanki paylaşınca olmayacağı varsa da olacakmış gibi geliyor. Elimde olmadan kendi kendimi sabote edip üzüyorum.

Sabaha karşı kötü rüyalar gördüm. Anlamlarına baktım pek içaçıcı değildi. İnşallah sadece benim bilinçaltımın yarattığı şeylerdir kabuslarım. Tüm dileğim sıkıntıda olan herkesin rahatlaması ve huzura ermesi. iç huzursuzluğu kötü birşey günlük. Sağlığımız sıhattimiz ve iç huzurumuz olsun bugün bunu herkes için o kadar içten diliyorum ki... İnşallah dualarım kabul olur.

En iyisi biraz kendimi meşgul edip kötü düşüncelerden uzaklaşmak.

Günlük ben geldim

Biliyormusun bir haftadır abur cubur yemedim Nasıl oldu bilmiyorum ama aklıma hemen hemen hiç gelmiyor..

akşamları callenetice yapıyorum günlük.. biraz zor bir spor ama yavaş yavaş alışıyor bünye :122:

dünakşam cnaım tatlı istedi.. bende kalktım leslie ile 500 adım yaptım unutturdu bana tatlıyı.. bundan sonra böylee

ablamın nişana az kaldı günlük.. elbise ayakkabı tamam.. az bir eksiğim kaldı...platform topuk aldım 185 filan oldu boyum seyyar minare diye dalga geçiyor ablamkendisi farksız sanki:82:tatlı telaşlar işte bohça gelsin bohça götür.. bu yaz nasıl geldi geçti anlamadım hep bir koşuşturma :26:önce isteme söz faslı şimdi aman geçsin ben zaten yazı sevmemki çabucak kış gelsin lapa lapa kar yağsın

bugn şöyle bir yazıya rastladım...

”Müslümanların herşeyini bozduk, yok ettik. Dinleri inançları, dine bağlılıkları ve insanı duyguları yok oldu. Onların milli ve manevi değerlerini, batı medeniyeti potasında eriterek kendimize benzettik. İslamiyeti öğrenmeyi, yaşamayı, namaz kılmayı, Kur’an öğrenmeyi suç ve gericilik olarak göstermeyi başardık. Artık çoğu hiçbirşeye tam olarak inanmıyor.XIV Asırlık dinlerini, itikatlarını, ibadetlerini tartışılır hale getirdik! Onları derin boşluğa düşürdük.Bundan sonra siz misyonerlerin işi daha kolay oldu! Maaş bağlayarak, vize vaadi, yurt dışı imkanı, hatta cinselliği kullanarak Müslümanları hıristiyan yapınız…. (Misyoner Şef, Lois massignon, su dergisi,yıl 1,sayı:3,mayıs-haziran 2005)

ve öyle üzüldüm ki.. üzülmem bunca tuzak ,hile ve münafıklığa değil... elbet düşman düşmanlığını yapıcak... üzülmem çok çabuk kanışımız,aldanmamız,dik duramayışımız,kardeş olamayışımız.. ah Rabbim,naslda sabrediyorsun.. naslda sabırla bekliyorsun... biliyoruz ki senin sabrın düşmana mükafat değil,sen dilesen o niyet etmeden daha helak olup gider,ama sabrediyorsun.. azın bakalım,sizi ebedi ateş bekliyor diyorsun.. azabı çetin kılmak için gözyumuyorsun...

Allahım bizi aldanlardan eyleme.. bizi dinimize,emirlerine sımsıkı sarılanlardan eyle... ölümü,ahireti,hesabı unutturma.. her daim şuurlu eyle... aminn..

günlük günlük :))
saçımı kestirdim ..
ilkkez hiç üzülmedim saçımın az kısalmasına :)
ama süper oldum yani :)
çok beğendim kendimi ve 100 puan verdim :)
hemde ilkkez gittiğim kuafördü .. ucuzdu da ..
bunadan sonra ordayım hep :)
koçişkom sabaha gelince beğenecek mi bakalım imajımı :)

merhaba sevgili günlük,

güne maşallah çok güzel başladım,galiba olumlu düşünmenin faydalarını görüyorum..
nişanlım gece çok güzel bir mesaj atmış sabah uyanınca gördüm,bugün 8.ayımız bitti nişanlanalı:)
allah kısmet etsin inş. düğünümüzüde çok güzel yapacağız.
radikal kararlar aldım günlük,inanılmaz tasaruf yapacağım artık,çünkü çok fazla harcıyordum
birde artık sayısal loto oynayacağım her hafta içimden bir ses zengin olacağımıda söylüyor :)))
görüşürüz günlükcannn

evde olmak gibisi yok günlük
evdeyim ve 11e kadar uyudum bugün. dün benimki sabah günaydın mesajı falan atmamış işe gitmişti sonrada niye mesaj atmıyorsun diye trip attı. cevap atma bana dedi. hiçbirşey yazmadım
gecede mesaj atmış beni arar mısın diye. aradım hiç kavga etmemiş gibi konuştuk. bizim en büyük sorunumuz kavga ederken birbirimizin üstüne gitmekmiş meğer. gecede 5e kadar çalıştı. sabah bi baktım mesaj atmış bugün napacağına dair böyle olsun canımı yesin. neyse gidiyimde kahvaltı yapıyım ben

Son düzenleme:
beni merak ettinmi günlükyeni işimdeyim ama sanırım ilk günlerin alışma safhasının verdiği bir sıkıntı var üzerimde:18::18::97:ama zaman lazım sanırım iyi olur:82:evimede yerleştim sayılır insanın kendi evi gibisi yokmuş çok şükür allahıma bugünleride gördüm sonundaartık güzel günler beni bekler değilmi:78:inşallah diyorum amin okuyanlarda amin diyebilirmi:78:çokçok zor günler atlattım neysem ben kaçar.su anda yenyim henüz masam yok ama olunca bos zamanlarda gelirim sanırımklavye sesi var ama:18:ne olcak neyse alıscaz tek değilimçünkü yeni işte acıtkım bide:89:neyseki abla güzel yemek yapıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…