ben geldim günlükçüm bu aralar yazmaya yazmaya sayfaların tozlanmış bir püf deyimde başlayayım yazmaya bari
psikologa gittim cuma günü anlattım olanları konuştuk iyi geldi aslında çok agladım
sagolsun bana herşeyi dedi seni üzen kıran yerlere gitme hayatından herkezi bütün kötü şeyleri çıkar bir müddet kimseyle görüşme dedi
aglamama dayanamadı kadın
3 kayıp dedim içim yanıyo bir bilseniz dedim oda destegini çekmedi sag olsun kroniklerşmişsin dedi panik atak hastasıyım dedim 8 senedir acaba omu bebegimi kaybetmeme sebep dedim
ondan bişey olmaz canım dedi eşimide çagırdı eşi olarak çok zor bir dönemden geçiyosunuz dedi destek olun dedi sag olsun destegk oluyorum zaten dedi ama daha çok yolumuz var dedi bir dahaki aya gene çagırdı bir daha hamile kalırsan stressiz gebelik geçiricen dedi nasıl oucaksa
bende bu elti
eşimin sülalesi varken çok zor kaynanamla 10 günü geçti görüşmüyorum eşimde görüşmüyo ama eltimin tacizleri sürüyo sagolsun rabbime havale ettim onu
ben beni böyle üzüyoya aglatıyoya allah nasıl biliyosa öyle yapsın oruç agzımlada bunu diliyorum genetik testler içinde cerrahpaşaya gittim kan pıhtılaşması testiyle genetik verdi pıhtılaşmayı 1 ay sonra vericekler genetigede 3 ay içinde çagırıcaz dediler onuda yaptırınca oda 1 ay içinde çıkıyomuş :18::18:işşallah erkenden aralarda olur biter bilmek istiyorum bebeklerim neden öldü neden erken dogum oldu şubata kadar alırım işşalah cevaplarımı
dün oglum burak umudumun ölüm yıldönümüydü oglum dursaydı 7 aylık olucaktı ördüklerim kıyafetleri aldım kokladım öptüm ultroson kagıtlarını öptüm kokladım göz yaşlarım pınar oldu
çok özledim ben yavrularımı ne yapayım allahım nerelere gideyim bilimiyorum kalbimin acısı nasıl geçer rabbim paşa kulunun canı çok yanıyo rabbim sen paşa kuluna eyüp sabrı ver rabbim ne olur bir daha canımı yakma yarabbim çünkü yıkık bir harebeden farkı yok kulunun acılar insanı güçlendirir kuvvetlendiri derler ama beni daha beter etti
içime öyle bir umut serpki bende umutlanayım diyeyim oldu diye içimdeki umur filizlensin rabbim bende anne olmak istiyorum bugün kaç tane hamile gördüm ben onlar gibi yürüyemedim bile hep yattım imrendim birde ben ne zaman anne olup bebegimi kucagıma alıcam günlükçüm ne dersin