Popüler Konu Sevgili günlük...

selaaammm :)
saçımı kestirmeyi düşünüyorum şekerim. ama sonra pişman olmaktan korkuyorum.
uzatayım diye neler yaptım şimdi kestirmek istiyorum. neyse , 1 hafta daha erteleyeyim bunu ben
hava da nasıl soğudu böyle ya, çok üşüyorum
bugün de bitse de eve gitsem...:97:

sevgili gunlugum bewlki bu sana ucuncu yazisim ama sunu mujdelemek isterim sana yeni evime alisti m esimle problemler bitti su an hersey guzel gidiyor ins daha da guzel gunlere amin deyin akidislerevimide ailemide esimide evlatlarimida coook seviyorum onlar benim dunyam Allahim sana tesekkur ederim bana bunlari nasip ettigin icin...yeni tuller diktirdik...camlaraevu turkuaza boyaatikyesil pembe...ohh cok sukur alistim evime iasinmaya basladim öteki ev hemi cok sicakti hemi iki kat altimdaki irkci yetiyordu burasi yeni dunyam...Allahim hayirlara nasibet yeni yuvami...

merhaba günlük, biliyormusun çevremde herkese fal bakıyorum,birşey varsa yorumluyorum da bir Allah'ın kulu bende sana bakayım demiyor.
yaptığımı yüze vurmak değil. ama bazen bende birşey duymak istiyorum haksızmıyım... hem fala takılmam öylesine sadece ne bileyim.
neyse susayım saçmalamadan...
offf ...

o kadar yorgun uyandımki günlük sanki butun gece sırtımda taş taşımış gibi.şu andada başım çatlıyor ve bugun ssk ve stopajın son günü anlıyacagin kafayı yemek üzereyim.aksam olsada eve gıtsem ama malesef bugun mesai yapıcam nasıl durcam bilmiyorum.

ben geldim günlükçüm bu aralar yazmaya yazmaya sayfaların tozlanmış bir püf deyimde başlayayım yazmaya bari psikologa gittim cuma günü anlattım olanları konuştuk iyi geldi aslında çok agladım sagolsun bana herşeyi dedi seni üzen kıran yerlere gitme hayatından herkezi bütün kötü şeyleri çıkar bir müddet kimseyle görüşme dedi aglamama dayanamadı kadın 3 kayıp dedim içim yanıyo bir bilseniz dedim oda destegini çekmedi sag olsun kroniklerşmişsin dedi panik atak hastasıyım dedim 8 senedir acaba omu bebegimi kaybetmeme sebep dedim ondan bişey olmaz canım dedi eşimide çagırdı eşi olarak çok zor bir dönemden geçiyosunuz dedi destek olun dedi sag olsun destegk oluyorum zaten dedi ama daha çok yolumuz var dedi bir dahaki aya gene çagırdı bir daha hamile kalırsan stressiz gebelik geçiricen dedi nasıl oucaksa bende bu elti eşimin sülalesi varken çok zor kaynanamla 10 günü geçti görüşmüyorum eşimde görüşmüyo ama eltimin tacizleri sürüyo sagolsun rabbime havale ettim onu ben beni böyle üzüyoya aglatıyoya allah nasıl biliyosa öyle yapsın oruç agzımlada bunu diliyorum genetik testler içinde cerrahpaşaya gittim kan pıhtılaşması testiyle genetik verdi pıhtılaşmayı 1 ay sonra vericekler genetigede 3 ay içinde çagırıcaz dediler onuda yaptırınca oda 1 ay içinde çıkıyomuş :18::18:işşallah erkenden aralarda olur biter bilmek istiyorum bebeklerim neden öldü neden erken dogum oldu şubata kadar alırım işşalah cevaplarımı

dün oglum burak umudumun ölüm yıldönümüydü oglum dursaydı 7 aylık olucaktı ördüklerim kıyafetleri aldım kokladım öptüm ultroson kagıtlarını öptüm kokladım göz yaşlarım pınar oldu çok özledim ben yavrularımı ne yapayım allahım nerelere gideyim bilimiyorum kalbimin acısı nasıl geçer rabbim paşa kulunun canı çok yanıyo rabbim sen paşa kuluna eyüp sabrı ver rabbim ne olur bir daha canımı yakma yarabbim çünkü yıkık bir harebeden farkı yok kulunun acılar insanı güçlendirir kuvvetlendiri derler ama beni daha beter etti içime öyle bir umut serpki bende umutlanayım diyeyim oldu diye içimdeki umur filizlensin rabbim bende anne olmak istiyorum bugün kaç tane hamile gördüm ben onlar gibi yürüyemedim bile hep yattım imrendim birde ben ne zaman anne olup bebegimi kucagıma alıcam günlükçüm ne dersin

günlükcann seni çook özledimm....
hasret giderelim
çok güzel bi yaz tatili geçirdim..1 ay memleketime gittim kuzenlerimle teyzemlerle çok güzel geçtii...koklaştık hasret giderdik malum herzaman gidemiyorum.

ardından ailemle ve amcalarımla birlikte bir haftalık güzel bi yalova tatili geçirdim.deniz kum güneş
sürttüm geldim anlıycan.
beni sorarsannnnn çok çok çok iyim maşalah de
harikayım mükemmelim.abartmıyorum cidden öyleyim..
huzurluyum.rabbime sonsuz şükürler olsun.
kafa dinledim epeydir.
hala bekarım sefam olsun :)
hayat bize güzel ya.
şimdi annemide yolladım evden.bir kakolu kek yapıyorum birde yanında mini demlikte çay.ben keyfim kahyası beraber takılcaz bugün. :)
çok özledim burdaki arkadaşları ...evlenen aprılımı tebrik ediyorum sonsuz aşk diliyorum
tanrıçayı özledim hiç haber yok..daha niceleri ya didem evo,susu,muhammedingamzesini,aslıyı,gamzeyi,tatlıkısı ..herkese selamlar

günlük arkadaşlara bişey diyeceğim ;

paşam3450
, oğlun en güzel yerdeymiş şimdi .. ama keşke senle olsaymışta Allah senden çok istemiş daha çok sevmiş demekki... bende kürtaj oldum .. bebk istemezken nasıl canım yandı .. senin acın kimbilir ne kadar çoktur .. rabbin sanada bana da cümle isteyenlerede tez vakitte nasip eder inş bu duyguyu ... inş kardeşini tez gönderir Burak ... Ama güçlü olman lazım .. bebekler güçlü anne ister ... unutma .. allah sabır ve gönül ferahlığı versin inş ...

why_be,
ben dün kestirdim aam çok kısaltmadan..ilkkezde üzülmedim.. üzülmeyeceğin kadar kestir bence değişiklik olsun :)

esmer_sekerim, bende olsam bende kızardım canım çok haklısın ..

günlük, dün tuba büyüküstün ün kızları olacağını öğrendim ... aklıma ne geldi biliyosundur .. bizim ikizler acaba yaşasaydılar cinsiyetleri ne olurdu ki dedim ? hep erkeklerdir diye düşünmüştüm ben onları .. ama belkide kız olacaklardı ... eskisi kadar sarsmıyoda yinede bi hüzünleniyo insan. hani diyolar ya ikiz gebeliklerin devam etmesi zordur diye ee onun nasıl devam etti .. allah kucağınada lamyaı nasip etsin tabi kıskanmadım da neden biz dedim ! ? ikizleri çok isterken bi sevindim bi üzüldüm .. dr un deyişi hala gözümde,

ailede ikiz var mı ? evet :) ikiz mi ? evet amaa ... yaşamayacaklar kalpleri atmıyo belki o mutluluk 10 sn sürmedi ... yeniden olur mu ki * yeniden ikiz anneliği nasip olur mu ikisi sağ salim doğar mı ? çok isterdim halada istiyorum ... ama tabi önemli oln gerekiyosa sağlıklı olsun tek olsun .. allah kimseyede evladın yokluğunu vermesin acısını göstermesin .. bu bile bu kadar zorken ya kaybedenler ( ....

Son düzenleme:
canım yanıyo günlük sevincim kursağımda kaldı yine ne istiyosunuz ki benden varlığım herkezi rahatsız ediyo çok kırıldım günlük çok akşamdan beri uyku uyuyamadım sevinçten bugün 1 saat içinde bütün sevincim gitti birisi yüzünden Allaha havale ediyorum seni evlenince bazı şeyler deişti sanmıştım değerimi anladığını sanmıştım ama verilen değer sadece beni enayi yerine koymalarıymış
bişeyi anladımki kocamdan başka kimseye güvenmemeliyim

günlükçüm bugun çok üzgünüm.....kocacım neden böyle yaptı napacagımı bilmiyorum konusmalımıyım bılmıyorum((((((

Günlük ben geldim. Bugün güzel bi gündü. 6 saat dersim vardı. Girdiğim sınıflar da iyiydi katılım yüksek olunca ders de zevkli geçiyo 80 dk dile kolay ha deyince geçmiyo Ders programı değişti saatlerimi de azaltmışlar ama sonra yine değiştirmeye karar verdiler. İnşallah sınıflarım değişmez alıştım çocuklara :44: Yorulmuşum günlük ya hem de çok yorulmuşum Uyusam mı bi? Ya günlük benim kilo almam lazım. 5 kilo kadar alsam yeter aslında ama olmuyor :97:

Günlük ya gidiyorum ben görüşürük

gördüğüm herşey garibime gidiyor artık, bi tek ben mi normalim, yo hayır bende normal değilim elbette ama... gördüklerim şaşkına çeviriyor beni...
hayat çok acımasız, ama insanlar dahada acımasız
bi insanın merhameti yoksa günlük, insanlığıda adamlığıda yoktur
ne gördünde bukadar şey yazdın diye sorucaksın... birşey gördüğüm için yazmadım, 2 senenin acısı yeni yeni çıkıyor sanki
yaptıklarıma karşılık gördüğüm nankörlükler tek tek aklıma geliyor
hani onları havale ediyorum ya Allaha! yinede canımın yanmasına engel olamıyorum
yine hepsini Allaha havale ediyorum, O herşeyi görüyor, biliyor... Çok şükür Rabbimmmmm çokçok çok şükür

neyse günlük birazda bugünden bahsedim, gece yine aynı senaryo girdi rüyalarıma
bu rüyayı görmeye devam ettikçe ben geriye gidiyorum
aklıma gelmesini istemediğim acı anılara dönüyorum
istemiyorum günlük, bu tarz rüyaları görmek iste-mi-yo-rum
hep bilinç altı... gündüz aklıma gelmeyenin, gece rüyama girmesine engel olamıyorum
nolucak bu böyle bilmiyorum sabretmeliyim galiba, bigün hepsi geçicek... en azından umuyorum

yine konu dışına çıktım, bugün gittim geleceğimle ilgili önemli bi adım attım
belkide herkesten 10 adım öte gittim, bu hareketimle
umarım en hayırlı şekilde tamamlar Rabbim

öyle işte günlükçüm... karmakarışığım yazdıklarımdanda belli olduğu gibi
umarım hayırlısı olur herşeyin
akşam görüşmek üzere :80:

çok pahalı bişiy değil mutluluk değil mi?
Istersen herşeyden çıkarabilirsin bu tadı.
O yüzden şimdi kendime okkalı bir çay ısmarlayacağım.
şükrü dilimden ve kalbimden eksik etmemem gerektiğini bir kez daha tekrarlayacağım.
Verdiğin ve vermediğin herşeye hamdolsun Rabbim...

Son düzenleme:
Huhu huhuuuuu ben geldimmmmm em_oss gelirde ben dururmuyum ya varya şu sıralar ayaklarım yere basmıyor o derece mutluyum yaniii, nedemi? hemen fısıldim sana nette gezinirken bi ilan gördüm ( şarköyde ev ilanlarına bakardım hep) ve bir tane buldum eşyalı dayalı döşeli 2011 yapımı harika bir site içerisinde deniz manzaralı bir ev, offfff dedimmm koşullarına baktım ve hemen babamı çağırdım, merül merül babamı izledim o ilanı incelerken ve sonra ilan sahibinin numarasını istedi ( sahibindendi ve bu en güzeliydi) verdim numarasını konuştular p.tesi için sözleştilerr ben aynen böylee evet evet p.tesi günü saat 9.30 arabasına yer ayırttık hemen ve ver elini şarköy annem gelemedi dedemler burda olduğu için bizde baba kız gittik, neyse 5 saatlik yolcuğun ardından şarköyüme kavuştumm ev sahibini aradık, evin adresini zaten biliyordum her yaz şarköyde tatil yaptığım ve eskiden orda yazlığımız olduğu için elimle koymuş gibi bulduk çok güzel karşıladılar bizi eşiyle.. Girdik ilk önce tanıştık sonra eşi bişiler ikram etti babamların sohbeti koyulaştı derken evi gezdik her odası birbirinden güzel her yer harika çift cepheli ön taraf tamamen denize arka tarafsa sitenin bahçesine bakıyor neyse bizimkiler tekrar konuştu ve ev tutuldu 1 yıllığına kiraladık evi kontratı bana yaptırdı ev sahibi ve ben evi sana teslim ediyorum sen yaz ismini ve at imzanı dedi babama baktım oda kafasını salladı okeyi verdi ismimi ve imzamı çaktıktan sonra ibrahim amca anahtarımı teslim etti hayırlı olsun dedi banka babam yani ödemeleri o yapıcak ama ev sahibi benim anahtar bende .. ilk defa 1 yıllıkda olsa bir evim oluyor ilk kez kontrat yapılıyor ilk kez bir ev için imzamı atıyorumm... RABBİM İNŞALLAH EV SAHİBİDE YAPAR BENİ AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN...

Böyle işte günlükcüm sonra ordan ayrıldık yemeğe gidelim dedik baba kız karşılıklı yemek yedik sahilde tur attık kalabalık ve denize girenler var havada inanılmaz güzeldiii tam sakin zamanları emekliler var tam tadından yenmelik yanii neyse 6 otobüyle istanbula dönüş yoluna geçtik ve 11 gibi evdeydik, şimdi babişimle plan yapıyoruz eve gidip dolabı doldurmalıyız yicek bişiler almalıyız sonr pike takımımızı yastık kılıflarımızı ve bornozlarımızı havlumuzu götürüp oraya koymalıyız.. ablamlada konuştuk bi hafta sonuda ablam eniştem ben kaçamak yapıcaz ee anahtar bende artık istediğim zaman 2. evime gidebilirim Neyse anlicağın şuan için çok şükür mutluyum ayaklarım yerde değilll dilerim bu mutluluğum daim olurr HAKETTİM BEN BUNU ÇÜNKÜ....

Son düzenleme:
Günlüğün bu pembe sayfasını dolduran değerli KK arkadaşlarım duanıza ihtiyacım var. Bi iş için haber bekliyorum. Benden dualarınızı esirgemeyin olur mu?

Hepinizi

içimdeki iyi dilekler için umutefe'ye kocaman bir AMİN dediğimi ilet günlüğüm...

günlük içim kıpır kıpır akşamı düşünüyorum ve deli gibi heycanlanıyorum acaba nasıl geçecek gün ?

Selam günlük
Servis işi halloldu Okula 1 saat önceden gittik ama olsun değerdi
1 haftayı bitirdik bile be günlük.Artık yoğun bi tempoya iyice alışmam gerek.
İnşallah her şey hayal ettiğim gibi olur
Bu arada duygularımdan pek emin değil gibiyim.
Bi söz vardır,çok severim.
''İçi dolu bir bardak gibiyim ve sen, karıştırdıkça çöktüğün yerden yavaşça içime karışıyorsun.''
İşte bu duyguyu yaşıyorum ben de.Biliyorum ki yarın karıştırdıkça içime yine karışacak.
Ama sonrası için garantisi yok
Hayırlısı olsun ne diyeyim günlük

uzun zamandır yazmıyorum sana günlükk

geçen hafta çok güzell şeyler oldu ama bu hafta o aldığım habere bile sevinemiyorum mutsuzum,heyecan yok ya

başım çatlıyor ağrıdan

böyle işte sıkıcı bir hayat..

bana aşık biri varmış.ama ben görmedim konuşmadım bile kendisiyle,facede görmüş.anlamıyorum ya en azından mesAJ Atsa ya ben meraktan çatlıcam nasıl biri acaba:?:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…