Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük inanmıcaksın ama keyfim yerinde....
nasıl oldu bilmiyorum... iş yerinde bir keyif var...
müzik dinliyoruz birazdan cıkıcam..
annemle babam bizde kalıcak bu akşamda.. cünkü ben yanlız korkuyorumm neyseki son gece artık kocacım yanımca olucak...
eve gidince yemek yapma yemek düşünme derdi yok oh annecimin eline saglık..
ya demekki ben hakketen stresliymişim yaa suanda neden bu kadar rahat hissediyorum kendimi
ben bu evliliği beceremicem galiba 3. senemiz halbuki...

Uyusam uyanmasam...

Gözümü açsam ki sonsuz alemdeyim. Ne güzel olurdu...

Esra Erol'un programına süper ötesi güzel yüzlü, dövmeli, piercingli, kısacık saçlı bir kadın gelmişti bugün.
İngiltere'de yaşayan Polonyalı bir çocuğa aşık olmuş görüştükleri 1 hafta içinde. :97:
Programa da onunla bir daha görüşebilmek için çıkmış. Aşkını haykırıyordu. 1 haftada ne aşkı gibi saçma düşüncelere kesinlikle katılmıyorum, olmuş işte. Neyse mevzu şu ki çok kötü oldum izleyince onu.
Çocuğun terini sildiği peçeteyi bile saklıyormuş.
Tişörtünü kokluyormuş vs. Sürekli aşığım aşığım, çok acı çekiyorum dedi.
İçim gitti. Benim şu hayatta en çok arzuladığım şey bu. Böyle çok çok fazla sevebilmek birini.
Ama yok işte. Bunu da izleyince fena oldum yani.
İnşallah ben de aşık olurum günlük, çok sevmek istiyorum çookkk. Yazmaktan bıktım, istemekten ayrıca bıktım.
Ooffff...

Veee evkızı modundayım bu hafta gördüğün üzere.
Oturup tv programlarını izliyorum. Özlemişim ya. Yaz boyu hiç izlemedim zaten.
Bari bu 1 haftayı değerlendireyim. Hoş şeyler var çünkü. Olmasa izlemezdim zati.
Nasıl olsa pazartesiden itibaren yapamayacağım bunu, okuluma gideceğim.
Ama asla ve asla dizileri izlemem.
Aşırı sıkıcı bizim diziler. Hiç hoş adam, çok beğendiğim bir kadın da yok ki içlerinde, onlar için bakiim desem...
G.Kore dizileri foreva! Yeter de artar onlar bana.
Hem de en çok 20 bölüm oluyorlar genelde. Yani izleyici sömürmüyorlar mevzuları uzatıp uzatıp.
Bizimkilere baksan resmen seyirciyi dünyanın en gerizekalı varlığı yerine koyup saçma salak şeyler izletiyorlar.
İzleyende kabahat ama herkesin bi zevki var sonuçta ne diyelim.
Tabi hepsini aynı kefeye koymayayım. İyileri de vardır elbet ilk 10 - 15 bölüm için konuşursam.
Ama sonrası zırva. O konuda şaşmıyorlar. :86:

Onunla bi konuşsam mı bu gece onu düşünüyordum şimdi de.
Saat erken. Bir film izlesem, sonra da konuşsak güzel olabilir. Ama o müsait mi bilemiyorum.
Bi sorayım ben en iyisi. Bakalım neler yapıyor. Ankara'ya geldiğinde neler yaşadı. Hem Eskişehir mevzumuza da bir girelim. :97:

Mucks mucks...

off puff pofff
annem babam yazlıkta ben evde oturuyorum kös kös ya :95: bi değişiklik istiyorum artık hergün aynı şeyler çatlıcam :84: okul başlasa bi dert başlamasa bi dert zaten sevgiliyede kızgınım yoruluyo biliyorum ama özlüyorum her ne kadar atlattım gibi görünsede atlatamadm bazı şeyleri destegine ihtiyaç duyuyorum
dün yazdıgı msja çok güldm ama
bn: ne izliyosun aşkm
o: yatıyorum aşkm izlemiyorm bişy :)
bn: aa sevgiliye bakınız artık iyi gecelerde demiyo.
o : yok aşkım ondan deil erken yattın deme diye seni kandırıyooormmmmm :)))

ayy bu çocuk beni öldürcek ya

"Derdimi seviyorum. Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor. Seven, sevdiğinin nazını ölçüyor. Sevilen çekmesin de neylesin."

Hz. MEVLANA..

günlük.. içim öyle kötü ki bütün gün sıktım kemndimi şimdi tutamıyorum, ağlıyorum içimi boşaltmak için... çok üzgünüm.... ne dersin günlük? dualarım kabul olur da içim huzura erer mi bi an önce.. ben mutlu olmak istiyorum çünkü.. O'nun da, benim de

Günnüş
Kaç gündür evde yoktum 1 gün teyzemlerdeydim 2 günde ablamda kaldım.
Ablamla annemle gezdik bol bol alışveriş yaptık.
Bugünde akşamüstü aşkımla görüştük.
Günnüş varya beni beğenen biri varmış beni izliyormuş sürekli offfff çok rahatsız oldum. İnşaat müh. ama karşımda kekeleyip durdu üzüldüm desem yalan olmaz hani
Sevgilimede söyledim iyi mi yaptım kötü mü bilemedim.
Heeee bugün aşkımla yemek yerken bi baktım Behzat Ç. yanına gidecektim ama sevgilimden tırstım
Geçen yılda Fatmagüldeki Kerim'i görmüştüm ismi neydi hatırlayamadım yine sevgilim yanımdaydı gidiyim dedim kızmıştı pffffff.Sevgilim yokkende görmem heeeeee

her mutluluğumun peşinden mutsuzluk mu gelmek zorunda ? biz 1 ay aralıksız kavga etmeden mutsuz olmadan duramayacak mıyız ? bıktım ama kurtulmak için hiçbir çabam yok. kaç kez denedim ayrılmayı, başaramıyorum işte beceremiyorum ! sonrada gururmdan inadımdan ödün vermem diyorum. bal gibide veriyorum işte. b*k gibi bir ilişki yaşıyorum. dengesiz, oluruna bırakılmış bir ilişki. kestirip atamayacak kadar da güçsüzüm demek ki.
yanındayken öyle iyi ki. ama telefonda vs. noluyosa oluyo işte. yanındayken paçalarından romantiklik akan adam aynısını telefonda da sürdüremiyorsa ne beklersin ki ondan ? ben bekliyorum işte. o benim sevdiğim adam olması için bekliyorum hala. 15 ay olucak ama hep aynı şeyler. olmuyor işte niye zorluyorum niye ayrılıp geri dönüyorum niye niye niye ? umut yok ki bu ilişkiden bunu bile bile devam ediyorum işte. hatta yine iyi olucak benim sevdiğim o adam olucak diyorum kendi kendime. ama b*k olucak. anlaşamıyoruz işte kardeşim, mutlu olamıyorum ben bu çocukla. mutluluklarımda en fazla 3-4 gün sürüyor. ama ben napıyorum ayrılıp tekrar değişecekmiş gibi geri dönüyorum. ama başkası olsa 'bırak bu çocuğu, seni mutlu edemiyo işte, niye onunlasın gibi beylik laflar ederdim. kendime hayrım dokunmuyor ki benim.
neyin umudu bu gerizekalı diyorum kendime. değişmiyor işte niye aynı filmi baştan seyrediyorsun ezberlemedin mi diyorum ama noluyo ben sıkılsamda,bıksamda,yorulsamda aynı filmi tekrar tekrar izliyorum.
son damlayı bekliyorum hep. sonuna kadar gidiyim sabrım taşsın diyorum hep. ne kadar da sabırlıymışım meğer ben. konu o olunca nasılda kendimden ödün verebiliyormuşum. olmuyor işte olmuyor. mutlu olamıyorum. olsamda kvga edeceğimizi biliyorum ezberledim artık. yarın alır gönlümü ben gelir sana ona olan aşkımdan bahsederim. ama 1 hafta sonra tekrar aynı satırları yazıyor olurum.

Son düzenleme:
Nihayet beklediğimiz günler bitiyor ama bende bittim!!!

Artık son 3 gün sadece!

Ha gayret Gnoti...:122:

Günlük şimdi sana uzun uzun yazıcaktım haykırıcaktım

Sg_ceyda'mın yazdıklarını okuyunca vazgeçtim.

Noktası virgülü aynı çünkü yaşadıklarımızın...!

Sadece o istediği zaman görebiliyo bende oda yok

Allah'ım sen bize yardım et hayırlısını ver

Nekadar yıprandığımızı sen görüyosun belkide bu bize bi imtihandır bilemiyorum

Sen yardım et bize Sadece normal mutlu olabilceğimiz bir ilişkimiz olsun istiyorum Allah'ım...

Olmuyo işte kafayı takmım düşünmim diyorum olmuyo...

Cok kırgınım gunluk cok acı cekıyorum
Neden her seferınde hata bende mı dıye sorguluyorum
cok mutsuzum cok ıcım acıyo...

ne yapayım ben sımdı ne yapayım kı caresızlıgı dıbıne kadar yasıyorum
ölüyorum o yeter ki mutlu olsun dıye
ama bu duydugum lafları hakedıyomuyum gercekten
Allahım neden benı boyle sınıyosun.
neden bu kadar en mutlu oldugum ınsan uzerınden denıyosun sabrımı.
ne olur yardım et bana onsuz bırakma benı.

ne olursa olsun ama onsuz olmak ıstemıyorum ben.
kalbım acıyo cok acıyo hemde
kırgınım mutsuzum....

Keşke o olsa da şu küçük hayatımda, o zaman derim ki varsın göz yaşlarım onun için sel olup aksın.
Seviyorum. Sadece varlığı yeterdi onun. O kadar çok seviyorum aslında.
Kendimden vazgeçecek kadar.
Ama yok. Ben de bıraktım zaten. :/

dostummm.. nasılsın.. çoook şükür çook iyiyim huzurluyum mutluyum.. Bugün 18 yıllık arkadaşım geldi oturduk dertlştik dedikodu yaptık ohh iyi ettık .. sonra sporumu yaptm.. 3 gündür yapiyorum zayıflıcam artıkkkkk... akşam yemeeni de kestim... yarın da aşkımla havuza gidicem.. 3 aydan sonra ilk defa aynı heyecan.. çok şükür hersey yolunda.. işe girdi çalişiyor.. Bütün şartlarımı kabul etti.. Burnu iyi sürtülmüş =)) Ben de 3 gündür kendımle uğraşiyorum.. ağda.. saç.. spor.. selülit masajları.. manikur pedikur.. cilt Bakımı.. kendi kendimi süsleyip püslüyorum.. saçlarımı koyu çikolataya Boyadım Böyle daha çok yakıstı.. 3 gündür de Birilerinin paçaları tutuştu.. devam edelim unutalım olanları dedi.. hadi geçmiş olsun Bana inanmayan Bi adama ömrümü adayamam dedim.. 2 gündür ariyor açmıyorum.. korkaksın dedi.. açmaya korkuyosun dedi.. kokaklık değil de saygı diyelım açarsam hiç hoş olmayan şeyler söylerim .. gerek yok.. sana saygım var dedim.. peki dedi.. sen Bitirdin Bu ilişkyi.. hehee.. adamdaki şimarikliğa Bak yaa.. aramam merak etme dedi.. iyi olur dedim.. ama içimde ne varsa yazdım mesajla.. işte aklı sıra Blöf yapti yılanın küçükken Başını ezmeye çalişti.. halbuki karşısında kobra var anlamadı. =)))) özlemiş de Bişeyler onda Bitmemiş de çok sinirlenmiş ondan öyle demiş de günlerce eli tlf a gitmiş de... ayy ayy ayy yesinler onun kaprisinii.. agucuk agucuk aman da aman... neyse dostum sabah erken kalkıcam nargilem Btsin yatıcam.. yarın çoook güzel geçer umarım..

Konuşacağım insanları ben seçerim,

Kafama göre takılır istediğimle muhattap olu...r...um...
Kendime güvenirim, bunu sorgulayanı sorgularım...
Küçük şeylere takarım, olaycıyım...
Benimle oyun oynanmaz, mızıkçıyım...
...Hayat zordur bilirim ama bende kolay biri değilim...
Çocuklarla, çocuk kalmışlarla uğraşamam yol veririm
Ve de zekasından şüphe ettirenleri hayatımdan engeller silerim...
Herkes için mükemmeli değil
Ben sevdiğim için bana mükemmel geleni beklerim...
Ağır severim gerektiğinde masaya yumruğunu vuracak,
Saygı görecek, benim gözümde saygın olacak...
Benim için mantık en önemli şeydir, gerisi hoştur ama boştur...
Ben istemedikten sonra kim olursa olsun hiçtir...
Geçmişe takılmam mazi der geçerim...
Adımlarımda "kim ne der" diye düşünmem...
Basit kişilerle polemiğe girmem...
Bazı şeyleri asla affetmem...
Tutkularım wardır wazgeçmem...
Gidiyorsan eğer, çok özlesem bile dön demem...
Bazen çok severim ama söylemem...
Mütevaziyimdir, ukalalıkla ilgilenmem...
Yalan ve taktiklerle uğraşmayın, yemem...
Herkes haddini bilsin, dostlarıma laf ettirmem...
Artık kimseye kolay kolay güvenmem...
Bi daha güvenmedikçe sevmem...
Giden gider, kalan sağlar benimdir der yolumdan dönmem...
AĞIR GELİYORSA BUNLAR, FİRAR SERBEST, ÜSTELEMEM !!!!!

Ben geldiiiimmm...
Kaç gündür gelmiyordum buraya...
Biliyorum yokluğum farkedilmemiştir bile ama ben özledim burayı
Son olaylardan sonra gönüller alındı ama ben hala kararlıyım. Daha güçlü bir duruşum olmalı ve inş. olacak artık.
İyice ev kızı moduna bağlandım bu ara. Annemle kışlık biber,patlıcan közleyip duruyoruz
Yeni tarifler deniyorum...Bu gidişle ben evde oturmaktan kilo alıcam galiba. Aman Allah korusun
Dün de top pastalar yaptım üstlerine de nazar boncuklu kürdanlar yapıp taktım çok şirin oldular.
Işık var işte ama tutuyorum kendimi
Kurs kayıtları da başladı...Ebruya ön kayıt yaptım bir ara gidip evraklarımı vermeliyim.
Haftada iki gün de olsa iyi gelecek bana inş.
Evde otur otur sıkıldım artık...Ders çalışmaya başlamadım hala...İçimden gelmiyor hiç.
Ama tabi başlamak lazım bir yerlerden
Böyle geçiyor günler işte....
Hadi eyvallah günlük

Son düzenleme:
Günlükkk ben geldim. Yine pek bi karamsarsın. Sıkıntıda olan arkadaşlar inşallah çabuk toparlanırlar. Haklarında hayırlısı neyse o olsun.

kurabiyenin yokluğunu ben farketmiştim kendisine söyler misin?

Ben haftasonu olmasına rağmen erken kalktım günlük kendimi tebrik ediyorum. Kalktım kahvaltı yaptım bulaşıkları yıkadım. Birazdan da hazırlanıcam. Alışverişe gitcez. Bi iki bir şey alıyım ya her gün ne giyicem derdi oluyo. :44:

Sonra bugün kayınvalidemler aşkımın yanına gittiler,adaya yani. Ya buraya da gelsinler istiyorum ama gelemeyecekler sanırım. Ya iyi olurdu hem onları hem aşkımı görürdüm,düğüne dair bir şeyler konuşulurdu. Bi yıldır nişanlıyım 2 kere yüzyüze görüştük farklı memleketlerde olduğumuz için. Öyle işte canım sıkıldı biraz ama bi arayıp davet ediyim diyorum yine de.. Belki gelirler.

Bir şeye moralim çok bozuk daha önce yazmıştım biri arkamdan atıp tutmuş ve dedikleri kulağıma geldi. Üstelik beni doğru düzgün tanımıyo bile. Ne diyim.. Allah'a havale ediyorum.

merhaba günlük gen aglayan sahibin geldi gene sayfaların ıslanacak kusura bakma bugün eski arkadaşlarıma baktım teker teker doguruyolar resimlerini koymuşlar okadar mutlularki alahta işşallah dahada mutly eder saglıcanla alsınlar yavrularını kucagına odalar yapılmış kurulmuş benim kızızmın odasıda hazırdı ama olmadı okadar hazırlık boşa gitti anlıcagın çık stresliyim be günlükcan kimse beni anlamıyo anca bagırıp kızıyolar neymiş bir benim çocuklarımmı ölüyomuş içim acıyo öyle diyenleri varya gebertsim geliyo başlarına gelmeyince sana bişey diyeyimmi günlükçüm daha kızım evlenmedim yasım 14 filan hiç unutmuyorum annemlere biri geldi ama bir gör nasıl aglıyo haline acımadım degil okadar aglıyoduki gözyaşları pınar oldu garip benim gibi elatlarını habira kaybediyormuş meyerseannem diyoki yavrum allahın takdiri karşımı gelicen dedi ama anacım dedi içim yanıyo çok kötüyüm ne yapayım dedi olup ölüyolar dedi gözümün önünden gitmiyo o hali gitti o kişi dedim anne çok üzüldüm haline işşallah yaradan verir birdaha dedim gene olur üzülme dediydim kadına nerden bilirdimki bende yaşıcam evlat acısını başa gelmeyince insan anlamıyomuş çok acı bişey içinde bir canlı yeşeriyo tekmelerini duyuyosun bir heyecan bir ümit diyosun allagım çok mutluyum diyosun bir an geliyo o mutluluk senden geri alınıyo hastaneye gidiyosun muayene oluyosun diyolar dogum gelmiş hayde doguma doguruyosun kedinin cigere baktıgı gibi evladına bakıyosun elinden bişey gelmiyo diyosun allahım bir mucize sonra hastaneden çıkıyosun arkana bakıyosun diyosun ey koca hastane gene aldın yavrumu diyosun milletin sana acıyarak bakması gene olur demesi helede kendini bilmeyen dengesizler olunca insanları gebertesim var neyi unutmuyorum günlükçüm biliyomusun oglumda canım mandelina çekmişti eltimle aramızda 1 ay var hamile kaldık dogum ettim benimki gitti ben hüngüt hüngür aglıyorum o ise hiç umrunda degil bana laf sokması helede şu lafı demesi oglumda mandelina çekmişti canım aşvermiştim suratıma kaldırıp ee elti mandelina yiyebildinmi bari bebek ölmeden demesi beni çıkdırtışimdi onun oglu duruyop benimki öldügeçen iftara gittik orda oglanı bir öpüyo bir laflar sokuyo sorma ban dünde faceden mesaj atmış sen kaynanamlara gelmicenmi diye aman demiş bende gitmicemde babannesi çagırıyo malum torunlarını özlemiş demezmi caka satması varya günlükçüm rabbim deseki kulum günahı yok al öldür inan zevk ala ala öldürüdüm ama ben inaçlı biriyim yapamam okadar sinir biri yani laf sokar fesattır hiçç sevmiyourm nefret ediyorum ondan ne ararım ne sororım evine bile gitmem işimde olmazbenim hayatımdan çıksa ne güzel olur yaneyse kafanı şişirdim ben gene gelelim asıl mevzuya çapadanda randevu aldım hem cerrahpaya gidicem hemde çapaya allahım emeklerimi boşa çıkarmaz işşallahinanınyorum sonunda yavrumu alıcam kucagıma doya doya öpücem koklucam içime çekicem kokusunu benimde bir bebegim olsun allahım ne olurrrrrrrrrrrrinsanlara çok kızıyorum günlükçüm hamile kalıyolar aldırıyolar nedenkiben burda bebek bebek için ölüyourm ama milet zevkine aldırıyo geçen arkadaş dogurduydu oglu 8 aylıklı bir daha hamile kal aldır revamı bu birde tembih etmişler aan paşa duymasın kızar demişler bende ögrendim çok kızdım çok agladım ben dedim burda çocuk çocuk diye kıvranıyourm senin yaptıgına bak vay be dedimne şekilde alınırsa kızmam annenin hayatı teylikeye girer ölyle günahı yok günlükçüm oglumu dogum ettim yatıyorum yatakta bir bayan geldi bagırsak kanseriymiş 2 evladı varmış kadının bebegi 3.5 aylık hamileykiş kortizon ilaçları içiyomuş hamileligine son verildi ben yavrumu tutamadım diye aglıyorum oda hiç umrunda degil bebeginin ölmesi çok dogal bişey gibi gördü şaştım kaldımbelkim içten üzülmüştür bilemem çocuk sakat dogar demiş doktor onun için aldırmak zorunda kalmış rabbim kürtaj yapanlara akıl fikir versin işşallah
işim bugün çok günlükçüm evi temizlicem yemekleri yapıcem zeytin yaglı dolma sarıcemnamazdı tespihti iftara kadar işim biter anca neyse çok çenem düştü ben kaçtım günlükçüm herkeze hayırlı güzel mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyourm orucum işşalah pazar bitiyo rabbim herkezin orucunu kabul etsin işşallah :

canım kurabiye çekti şimdi he benimde gözlerim aradı beni ama kimse aramaış gözler bakıyourmda :::((

Son düzenleme:
cecennimin yazdıklarını okudum.
kaderdaşım o benim. birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. çokta seviyorum cecennimi
dün gecede birden hem ağlayıp hem gülmeye başladım. ama nasıl bir gülme anlatamam bir yandan kahkahalarla gülüyorum diğer yandan gözlerimden sicim gibi yaşlar boşalıyor.
ama kavga ettiğimiz için ağlamadım. sadece kendime kızdım, çok kızdım. gülmemin nedeni de hep aynı sahneyi görmeme rağmen hala umudum olması.
iyice dengesizleştim. Allah sonumuzu hayır etsin.

Allah, pasam3405 ve onun gibi insanlara tez zamanda evlat versin günlüğüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…