Popüler Konu Sevgili günlük...

günnükcüm naber ?
beni sorarsan iyiceneyim. hayat güzel,ben güzelim
dün anadolu ateşinin gösterisine gittim hayran kaldım.
nası bi vücudları var ya kırılcak sandım bacakları :92:
12:30 da paydos edip eve gitcem biraz uzanıp dogru kuaför. süslencem aksam kankamın
doom gününü kutlucaz.
yarın kkdan hatunlarla buluscam.
haftaya kursum baslıcak.
benimkiyle aramız eh orta şekerli.
ama bugünüme şükür diyorum .
esmer şekerim'e söle ben tarot kartları alcam eccüg ilerletiyim ona fal bakcam

geleceksin...
çok ağır gelecek yokluğum çünkü,anlayacaksın beni...
hiç gitmedim senden,sende vazgeçemezsin diyordun...
vazgeçmeyi,kabullenmeyi öğrettim kendime...
sende kendine güvenme çok...
benim ayrılığım seninkine benzemez yok olurum...
bekliyorum...
sen keyfine bak,sadece öyle san...
benim gözyaşlarım ağır geldi beni ağlatanlara...
en iyi sen bilirsin,yazık anlamamışsın ama...
anlayacaksın sevgilim, geç olacak...
Allah'ın adeletinden şüphem yok,yazık ettin kendine...

hayatım olması gereken düzende şuan ve hatta acayip evlenesim var sevdiceğimlen
fakat bazen sinir olduğunda bi iki kırıcı laf söylüyor tmm belkide bu normal
insan sinirlendiğinde kendini tutamayabilir.
ben alttan almasam daha büyük bi tartışmaya yol açacak bu durum
üzülüyorum ben onu seviyorum çünkü
biliyorum o da beni kırmak istemio sadece sinir anında söylüo bede ona bazen sinir olduğumda kırıcı laflar söylüorum
ama işte keşke hiç olmasa böyle şeyler
neyse ilişkinin tuzu biberidir diyorum artık
illa her daim mutlu olamazsın hayatta bunu anladım en azından ki beklentilerim ona göre

selam günlük. 2 gündür yazamadım çünkü yorgunluktan eve gelir gelmez uyudum. perşembe günü biraz sıkıcıydı. ama dün gayet çaabuk geçti. 20 kişiden fazla kan aldım. kan almayı seviyorum ama dün polisler bi adamı getirdi. artık alkol hastanede bakılıyomuş promil mi ne ondan bakmıyolarmış. oturdu adam. turnikeyi bağladım damar ararken kolunu birden çekip diğerini uzattı bundan alın diye. yok bundan alıcam dedim. sonra adam kolumu okşadı şoka girdim çok sinirlendim iğrendim. yanda teknisyen abi vardı.. siz alırmısınız dedim çıktım dışarı. çok utandım allahın cezası adam. sonra yine polisler 2 adam getidi. kavga etmişşler. birisi 30 diğeri 47 yaşında mı ne. sütten dilim yandı ya hemen içeri geçtim ben. ama onlar karşıda oturrurken laboratuvarın kapısında tekerlikli sandalyede bi yaşlıdan kan alırken göz göze geldik bana kötü kötü bakıyodu korkup hemen içeri kaçtım. ahh ah. acilde çalışmak zor. ama kan alabileceğim tek yer de orası. neyse ki haftaya son. başka labaratuvaara geçeceğim. perşembe günü nasıl yağmur yağdı varyaaa. o yağmurda sevdiceğimle dışarıdaydık çok ıslandık kuru bi tarafım kalmadı. dün akşam eve geldiğim gibi uyudum. 15 saat uyudum

günaydınn
birazcık agrıyla uyandım bugün malum hastalık böyle günlerde öyle arıyorum ki aşkımı gelsin belimi ovalasın dün uyuyakalmış yine iyi geceelr msjımı atmadı bende sinir yaptım aradım bi açtı resmen uykusunda konuştu benimle çok komik belki şuan hatırlamıyodr ohh uyandırdım seni senmisn iyi geceler demeyen dedm kaapattm
annem babam yok ama ben akşama kadar evde oturuyorm olcak şeymi allah aşkına ya :84: hoş ailemde çok karışmıyo bana zaten çıkıyorumda böyle daha bi ekşınlı olurdu
okul başlasaa dicem iki hafta sonrada bak gör aglarım sıkıldm sınavlardan diye almanca seçtim bu dönem mail gelmiş seviye tespit sınavı yapılcak diye ya benm almancada nasıl bi seviyem olabilürr ingilizceyi bi buçuk senede sökememiş insanm ben nası uluslararası ticart okucam ya :84: okucam dememe bakma yarıladk bile
ayy bi şirkette isim vermiyim satın alma müdürü kadın 12 milyar maaş alıyomuş oraya staja bile girebilsem benim için büyük kolaylık olucak ilerde allahım nolur nasip et güzel yerlerde staj yapıyımda iş hayatındada kolaylık saglasın bana sonra son dönemimde yarı dönemli çalışabiliyim para kazanıyım ,artık kavuşalım aşkımla
yine gelirim akşama dogru malum yine evdeyim :95:

günlük mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum.
en önemlisi kafamı dağıtmak.hayatıma mutluluk katmak istiyorum.bu hafta çok yoruldum.
çocuklardan önce veliler beni çok ama çok yordu şu düzen bir otursa da rahatlasam ne güzel olur
3 tane alışmayan çocuğum var ne yapıcam ALLAH bana sabır versin.
günlük be benim ki bana bir şeyler yazdı.sevindim demek ki hala beni düşünüyormuş aklındaymışım.
ama neden bilmiyorum ben hala kendimi kötü hissediyorum onunla konuşmak içimden gelmiyor.
seviyomuyum hala çok seviyorum.ama dedim yha içim bir tuhaf elim gitmiyor yazmaya.
zaman yine her şey yoluna sokucaktır.
Rabbim dualarımı kabul edicektir

günlük bu ara da firarperest te söyle sıkmasın canını bende öğretmenim.
öğretmen arkadaşlarım değil ama velilerim benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemiş ama ben kendimi biliyorum.
başkasının ne dediği hiç önemli değil.insan elbette ki üzülüyor ama işte bazı insanlar düşünmeden konuşabiliyor.

Esmer_şekerin inşallah ettiği dualar kabul olur da içi biraz da olsa huzurla dolar ve rahatlar.

neyse günlük

hadi kendine iyi bak :79::79::80:

Günlük bir geldim pir geldim günde iki sefer yazıyorum ama bu yazı Firarperest için.
Yokluğumu farkettiği için teşekkürlerimi ilet ona
Ve ekle o arkadan konuşan insanlar "arkada" kalacaklar. Hiiiiçç canını sıkmasın...
Allah'a havale etsin. İlahi adalete güvensin. O kendini biliyorsa, gönlü rahatsa fazla düşünmemeli.

Bu arada arkadaşlarımdan bir çoğu sözlendi, evlendi...Bir sürü düğün var yakında.
Çok fena evlenesim var benim de...:123::123::123:
Ama daha çok var ya:97:

Son düzenleme:
dün geceden beri kapalı telefonum, çünkü beni ikna etmesinden korkuyorum. daha demin okuduğum birşeyle dağıldım iyice
mutlu olamıyorum ben. onunla olmuyor işte. daha barışalı 2 hafta oldu ama yine bi kavga yine kırgınlık. ayrılacak kadar güçlü bile değilim demekki. kimse vazgeçilmez değildir diyen benim oysaki. kimse unutulmaz diyen benim.
ikna olmaya razı olmasam ikna edemez beni. ama öfkem, sinirim geçince hemen ikna olmaya meyilli oluyorum. sabah bile yataktan kalkarken keşke barışsak dedim. çünkü onunla mutlu olmayı istiyorum ben. olamayacağımı bile bile istiyorum. yanımdaki çocuk o değil sanki. yanımda kırmaktan, incitmekten çekinen çocuk o değil.
nasıl bu kadar değişebiliyor anlayamıyorum. ee bende ki hala neyin umudu o zaman ? niye değişsin diye bekliyorum ki hala ? 15 ayda değişmeyen şimdi mi değişecek ? gerçi hakkını yememek lazım değişti ama şimdi de değişse kavga etmesek. önceden de eski sevgilimle kavga etmiyoruz ne dersem evet diyo diye yakınırdım. şimdi de kavga etmekten bıktım, usandım yoruldum. telefonumda dayanabildiğim kadar kapalı kalsın. biraz geç ikna oluyım.

Son düzenleme:
bende pürüzsüz bi cilt istiyorummm sorunlu bi cildim yok allaha şükür ama tertemizde durmuyoo bi iki tane sivilcem ve yaklaşık bi yıldan beri geçmeyen ufak kırmızı lekelerim var
şimdi ricama geliyimm :86:
KK'da bu tür sorunlar için dogal maske kullanıpta fayda saglayan arkadaşlarım özelden msj atabilirlermiii biçok maske tarifi var ama hangisi fayda sagladı bilemiyorum kırmızı lekelerime çare arıyorum deneyip memlun kaldıgınız maskeler varsa rica ediyorum

Nassın günlük :|
Beni hiç sorma şu sıra olur olmaz şeylere ağlıyorum :|
Dün akşam yine ağlayasım vardı açtım bi kore dram filmi kendimden geçmişim ağlarken
Bi'ara gözümde yaş kalmadı ağlamaktan zannettim ağlayamadım falan
Bizim ev de bir garip zaten kasvetli bir hava var sanki
Depresif olmamak için hiçbir sebep yok anlayacağın
Dün çok sevdiğim melek gibi bir kalbi olan arkadaşımı ağlarken gördüm
Hemen gittim yanına teselli etmeye ama gel gör ki ben de ağlamaya başladım
Niyetim neydi sonuç ne oldu
Sevdiğim insanları bu halde görünce çok üzülüyorum ağlamaya başlıyorum
Sonra da elimden bir şey gelmiyor diye kendime kızıyorum ama tutamıyorum kendimi n'apayım
Anneme kendine iyi bak sana bir şey olursa intihar ederim diyorum küsüyor bana
Allah ikinci kez yaşatırsa sevdiklerini kaybetme acısını hayattan koparım gibi geliyor
Olmaz öyle bir şey di mi günlük
Offf ne kasvetli bir yazı oldu hiç kimsenin içini karartmaya hakkım yok diyerek sonlandırıyorum bu yazıyı Kalbi temiz olan herkes çok mutlu olsun günlük Allah herkesin gönlüne göre versin herkesin mutlu olmaya hakkı var..

nişanlım hasta ben hastayım offf....

annemle babam iskenderuna gittiler el ele sahilde yürüyorlarmış

Allahım mutluluğumuzu daim eyle...

sevgili günlük
yine çok sıkıcı bir günde daha yazıyorum(gerçi buraya ilk defa yazıyorum ama olsun)
çok sıkıldım hava kapalı burda televizyonda da hiçbirşey yok patladım sıkıntıdan akşam olsa da iffet başlasa onu izlesem
yarın da ne halt edeceğim acaba onu düşünüyorum off offf
komşunun köpeği havlıyor kafam şişti ya ne kadar çok gürültü var bu mahallede çekip gidesim var len burdan isyan ediyorum artık:95:
ben en iyisi biraz balkona çıkayım hava alayım

günlük buradaki bir üyenin kullanıcı adını görünce canım fıstıklı kurabiye çekti ya
ben ne zaman bu kadının adını görsem canım fıstıklı kurabiye çekiyor

Off günlük son senem bu sene umarım istediğim yeri kazanırım.. Sevdiğim çocuk ile dershanede aynı sınıftayız onunla da artık konuşmak ve arkadaş gibi olmak istiyorum lütfen yaa çok mu bişey istiyorum ::44:

sevgili günlük
bugün çok yazdım farkındayım ama içimi dökmeye ihtiyacım var çok mutsuzum depresyondayım eski günlerimi unutamıyorum hep o günlerde yaşıyorum gerçi eskiden daha kötüydü şimdi biraz daha iyi sanki ama yine de mutlu değilim çünkü başka dertlerim var kendimi mutlu etmeye birşeyleri düzeltmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama sonuç hüsran bu sefer de başaramayacağım kesin ben hiçbir zaman mutlu olamayacağım hayatım çok değişti ne hale geldim ben nasıl özlüyorum eski hayatımı eski halimi bir bilsen

evde eşimin futbol partisi var günlük
4 erkekler :)
çılgınca maç yapıyorlar PSP'de..

bu gece yanlız takılıcam :26:

Günlüktoş naber
Bugün çok güzel bi gündü Aşk mıdır nedir bilmiyorum,emin değilim ama
Seviyorum onu ben
O bakışları,kokusu,dokunuşu, bana verdiği huzur o kadar duygulandırdı ki beni
Mutluyum onunlayken.Ama neden yanında değilken yokmuş gibi hissediyorum bilmiyorum
Bildiğim tek şey onun bana iyi geldiği.
Allahım nolur bozulmasın
Sadece birlikteyken değil,aylarca görüşmesek bile hep mutlu olalım.
İnşallah nazar değmez günlükçüm,yarın da,öbür gün de,öbür öbür gün de ve hergün buraya mutluluğumu yazarım inşallah
Şimdi ders çalışacağım,bütün gün kitap açmadım günlük.
Her şey yolunda çok şükür
Hep böyle olsun başka bişey istemiyorum

sevgili günlükk.. bugn hyatımın ennn mutlu en güzel en harika günüydüüüüüüüüü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…