günlükçüm öncelikle esmer -şekerime ve fulya 1234 teşekkür ederim acımı paylaştıkları için
inan çok mutlu oldum bu hediyemi kabul etsinler oldumu onlara layık degil ama
ay bak utandım şimdik he
neyse gelelim bana beni sorarsan sinirden kuduruyorum
bugün biliyosun günlükçüm pazar degilmi karşımda bir insaat var aman allahım o ney ses ya tak tuk vuruyolar çivilere telefon bir yerden çalar üsteki halıları silkeler birde yatak odasından kardeşim cama vurdu durdu korkmamda cabası uykusu emesi :83::83: eşim dedi çamaşır varsa ondan burda sirkelemiştir dedi gittim baktım dedigi dogru insan bakar kardeşim degilmi birde cam üsten açıkmı sana üstede çamaşrı makinası çamaşır makinasını sıkıyomu aman alahım dedim bu ne güzel bir pazar
eşime kahvaltı hazırladım işe gitti çok şükür oruçlarım bugün bitiyo çok mutluyum çok
yarında maydonoz kürüne başlıcam ablamlar yaptı epey verdi koloyı kolostrolüde düşürüyomuş sarımsak ablamınki tavandı gittik çok düşmüş dedi doktor şaştıkta kaldık he
günlükçüm ben gene aglama pozizyonuna girdim tek kalıyorum günlük evde canım sıkılıyo dün eşim dayısına ugramış anneside varmış orda dedi miletin gözünü boyucakya dedi sarıldık öpüştük dedi lafıda gene sokmuş benim için anna gelir yakında anana gidersin beni ne yapıcan demiş kardeşim geçen salıdan beri aramıyosun 3 kere buruya geliyosun neden ugramıyosun
hadi ben aramıyorum sen neden aramıyosun burnunu soktu onun yüzünden testlerimi yaptıramadım çapada randevuyuda iptal etmiştik onun yüzüne neymiş çapa para alıyomuş peh eşim araştırdı para mara almıyolarmış
eve geldi sen sinirlerimi tahmin et artık hop oturup hop kalkıyorum herşeyime neden karışıyolarki benide utanmadan geçen salı aradı ne yaptınız diye dedim senin yüzüne iptal ettik randevuyu herşeye karışsa töbe töbe artık istemiyorum günlükçüm ban karışmasın kimse işte o ka
eşim eve geç gelicek anlıcagın iftarda gene tekim
tekte çekilmıyoki yemek günlükçüm ya ne yapıcam bilmiyourm paşamda olmasa varya kafayı yirim herhalde onunda astımı azdı gene ne yapıcam bilemiyourm bugün peş peşe hapşurdu aman allahım pek dadlu oluyo ya hapşurunca yirim onu yir
yanına bir dişi alıcam günlükçüm belkim babanne olurun ne dersin
eşim diyo yavrusu olursa veriririz birine dedim nasıl veriyim yavrusunu nasıl ayırırım annesinden babasından dedim hayvanda olsa evladı dedim vermem günlükçüm anca büyük olursa ay ne güzel oluyo bebekleri muhabbet kuşlarının netten baktımda ama benim oglum gibi yakuşıklu olsun
çok kişi istedi vermedim para teklifinide duysan şaşarsın günlükçüm benim oglum koyu galatasarlı maşşallah çok güzelde konuşuyo
annesi olarak veremem teyzemin eşi dedi kız paşa sana para veriyim ver paşayı dedim biraz varlıklılar altındaki arabalarını evini versen dedim nafile vermeme evlatlarım öldü ban çok destek verdi helede son dogumumda hiç unutmuyorum günlükçüm kızımda bir aglama kirzlerine girmisim sorma kafesindeysi yem yiyodu sesimi duyunca uçtu üstüme kondu öyle suratıma baktı konuşmaya başladı sanki ne olur üzülme bende üüzlüyorum bu haline dermiş gibi çok destek oldu çok 2 gün hastanede aldım eşim yemin ediyo ne yem ne su nede kıvırcık yedi dedi şaştımda kaldım oyun bile oynamamış dışarı bile çıkıp dedi uçmedi dedi ne ettiysem ne yaptıysam dedi çıkmadı kafesten öle kös kös oturdu dedi eve geldik kapıyı açtı eşim bagırdı paşam canım oglum bak annen geldi hgel bende sesimi çıkardım paşam oglum dedim inanmazsın günlük o sesimi duyduya kafesten bir uçup omzuma konası vardı sorma neşesi yerien geldi kahvaltı yapamadım canımın acısından günlükçüm sonra aksam yemegi yerken eşim dediki çok şükür dedi ne oldu dedim sen dedi hastanedeyken hiç keyfi yoktu dedi çıkmadı kafesinden ne kıvırcık ne yem nede su içti dedi inanmadım baktım yem kapına elini bile sürmemiş nredn biliyorum günlükçüm ben temizledim oglumun kafesini ondan gözlerim doldu çok agladım kızımı sancıçekerkende öyle gözlerini benden alamdı baktı durdu eşime bile dedim canım paşanın gözü benden neden ayrılmıyo dediki san öle geliyo yavrum paşam anlamış meleklerim kıızmı götürecegini
allahım paşama uzun ömür versin evladım gibi o onu birakıp bir yere gidemiyorum bugün eşim elme vermiş yesin diye bir tatlı yiyo dedim kapıdan çıkarken insan evladını seyrediyo hareketlerini bizde kusumuzun dedim gen göz yaşlarım pınar oldu günlükçüm
evlat kokusu nasıl günlük güzelmi sence kokusunu günün birinde bende koklarmıyım dua ette günlükçüm testlerim temiz çıksın ne olur çenem düştü gen günlükçüm neyse ben sayfayı kapıyorum işşallah yarına bakarız bişeyler yazarız bu arada 10 senedir dört duvar arasında durmak çok zormuşi onu anladım derlerya malım mülküm var herşeyim var mutluyum çok şükür herşeyi satın almama kudretim var ama bebegi alamıyorum ben günlükçüm
odası bom boş günlükçüm keşke dursaydıda o çok beyendigim bebek takımını koysaydım llerimle ördügüm işledigim şeyleri serseydim inan aldıklarımla kaç bebek giyinir hiç eksigim yok günlükçüm sadece tek eksizgim bir bebek cennet kokan bir bebek