Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok güzel bir gün geçirdim günlükcan.

Bi sürü hamile kadın gördüm. Ama çok fazla gördüm.
Hepsinin karnı balon gibi olmuş ama vücutları zayıftı. Çok bakımlı ve hoş insanlardı.
Özeniyor insan görünce.

Ayrıca yine bir sürü uzakdoğulu insan gördüm.
Ama hangi ülkeden bilemem tabi.
Hatta uzakdoğulu kadınlardan biri bir Türkle evliydi. 2 çocukları vardı çekik gözlü.
Çok tatlılardıı çookk.
İnşallaahhh ben de uzakdoğuya gelin giderim. Çin, kore ya da japonya olsun.
Tayvanmış, Singapurmuş, Vietnammış oraları istemem.

Hayal kurmak güzel.

Ama ama maybelline'in çok sevdiğim sürünce pudraya dönüşen köpük fondöteninin en açık tonu olan ivory hiçbir yerde yoktu bugün.
Kaldırılmış herhalde. :84:
Pislikler... :84::84:Ya sanki bu ülkede beyaz tenli kadın yok! Uygun markalar hep koyu hep koyuu...
Neyse ki pudrada cathrine arleyim var. Kim ne derse desin bu upucuz marka en havai markalara bin basar.
O kadar güzel yani. Ten makyajı çok yapmasam da arada bi lazım oluyor. El altında bulunması şart.

Ayyy günlükcüm bu arada o 4,5 saatte gelecek, ben ise 1,5 saatte ordayım. Eskişehir'de.
Aynı anda orada olsak da o benden saatler önce uyanıp yola çıkacak.
Benim için. Sadece benimle olabilmek, beni görebilmek için.
İnşallaaahhh çok güzel bir gün geçiririz. Ben onu bir arkadaş gibi görüyorum hala aşk yok.
Olsun yine de onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım.
Heyecanlıyım. Az kaldı.

Hadi muckslar canım günlük.

ne boş bi gündü yaaaa
yine aynı senaryoyla uyandım, artık sabredemicem gibime geliyor
uyumaktan korkar oldum
uyandım klasik şeyleri yaptım, ama ders çalışmadım bugünde
acilen başlamam lazım, ama o gücü kendiimde hala bulamıyorum
ve akşam kötü bi haber çıktı tvlerde... 5 asker şehit olmuştu ve çok sayıda yaralı var
Rabbim ailelerine sabır versin inşallah
yarında yine evde olurum büyük ihtimal, temizlik yaparım
toparlanmam lazım çokta kilo aldım...
birazda huzursuzum nedense, yada çok karamsar

fulya1234 ve kurabiyeye teşekkür ederek başlıyorum sözlerime Neye moralimin bozulduğunu tam anlatmış mıydım hatırlamıyorum ama çok iyi anlamışlar beni. Ya ben o kadrolu bayanın yerine ücretli yaptım geçen sene. Şimdi o geri gelmiş. Ve çocuklara sürekli siz şımarmışsınız,o hocanız size çok yüz vermiş,notlarınızı da fazla vermiş deyip duruyomuş. Her gün bi öğrencim msj atıyo hocam bize böyle böyle diyo üzülüyoruz,biz bu notları haketmedik mi diye soruyolar. Olaya bakar mısın günlük? Ne hakla hangi hakla benim öğretmenliğimi sorgular? Bi kere gelip dersimi dinlemiş mi,neyi nasıl yaptığımı görmüş mü? :26: Aslında tek sebep ne biliyo musun? Ücretli öğretmen olmam.. Çünkü insanlar ücretli öğretmenin işini iyi yapmadığını düşünüyolar. Halbuki ne saçma benim ismimin önüne ücretli,sözleşmeli,kadrolu sıfatını koyan devletin ta kendisi. Şimdi beni devlet atasa kadrolu olucam. Peki öğretmenliğim mi değişecek karakterim mi? :26: Ben yine çocukları sevicem,yine gülümsicem onlara.. Çünkü ben buyum beni hangi sınıfa koyarlarsa koysunlar buyum. Öğretmenlik öğrencilerin yüzüne gülmemek,onlara kötü davranmak değil. Ben doğru bildiğimi yaptım ve içim çok rahat.. Sadece beni seven öğrencilerime beni kötülemesine üzüldüm. Yazık...

Neyse bugün gittik çarşıya düğün için set baktım uygun fiyatlı güzel bir şeyler beğendim. Bi iki parça bi şeyler de aldım okulda giymek için. Sonra annemle neyi nasıl yapacağımızı planladık. Ocak ayında adaya gitcez ev tutulacak eşyalar alınıp yerleşecek çeyizimin bi kısmını götürcez falan... Ne mi diyorum? Evleniyorum diyorum günlük daha ne diyim.. İnşallah tabi.. Rabbim izin verirse...

Başka başka ne dicektim ya.. :26: Unuttum gitti günlük..

telefonum hala kapalı. gerçi arıyor mu aramıyor mu bilmiyorum ama her ihtimale karşı kapattım ben yarın da birşeyler almak istiyorum ama dışarı çıkasım yok. neyse bakarız artık.

aşkla buluştuk sonunda bi haftadan sonra nası özlemişim offf ya öyle bitkin yorgundu ki acaba bi hastalık mı var dedik önceden bu kadar yorulmuyodu
zaten primleriyle ilgili bi bilgi ögrendik iyice hayaller suda bizim düşündüğümüz gibi deilmiş bazen düşünüyorum neden herşeyi çabalayarak yapmak zorundayız yani bu isyan deil binlerce kez şükürler olsun halimize :97: durumu iyi olmayan biri alışmıştır haline ama çok çok iyi yerlerdeyken birden düşmek çok koyuyo insana :97: kendim için demiyorm erkek arkadaşm için ilkokul ortaokul üniversite hepsini özellerde okumuş sonuç ne ?? evlenmek için herşeyimizi kendimiz yapmamz lazm elimizde hiçbşy yok nolurdu özelde okutucagına para ayırsaydı çocuguna :97: uff bilmiyorm belki saçmalıyorum ama artık yanımda olmasıını istiyorum birlikte uyumayı istiyorum ve önümde bu kadar uzun yolların olması korkutuyo beni sanırım

yinede şikayet etmiyorum tabikii herşeyin hayırlısı olucak biliyorum
kaç şehit vermişiz ne diyim artık bilmiyorum !! terörü bitirdiniz he bu mu bitmiş hali ? allah bildigi gibi yapsın hepinizi o dagdaki böceklerin ve ailelerininde kökü kurusun inş. ben burda oturmuş ne zaman evlencem diye dert yanıyorum kimbilir şuan kaç sevgili kaç eş kaç çocuk kaç anne-babanın içi kan aglıyo allah sabrını versin inş
şehitler ölmezde demeyin artık allah aşkına ölüyolar işte ya ölüyolar vatan saolsunmuş vatan matan saolmasın kim için yani kim için gidiyo o canlar
!

Son düzenleme:
27 yıl önce bugün açtım dünyaya gözlerimi; yeni evli bir çiftin ilk çocuğu, babamın ilk gözağrısı, annemin ilk tekmesi olarak. Ne umutlar beslediler kimbilir beni büyütürken.... Babam ne hayaller kurdu, annem ne gözyaşları döktü ergen çırpınışlarımı izlerken. Yaptığım bütün hatalara rağmen her zaman arkamda buldum onları. Benimle ağlayıp, benimle güldüler.

4 yıl sonra evlat olma statüsünden sıyrılıp abla olma şerefine eriştirdiler. Minik bir kız çocuğu bıraktı babam titreyen kollarıma. Nedendir bilmem hiç kıskanmadım minik kurbağamı. Herzaman evcilik arkadaşım o oldu. Hıncımı çıkarabildiğim yegane kalp, serzenişlerimi dinleyen dost; herşey.... Babam; ben nasıl seni yetiştirdiysem sen de kardeşini yetiştireceksin dedi genç kızlığa adım attığım günlerde. Hiç utandırmadı beni. Hiçbirzaman "keşke, acaba" dedirtmedi.

4+9 yıl sonra da bi tekne kazıntısı bıraktılar kızçemle aramıza. Sonunda bulmuştu babam "erkek" evladı. Hiç dillendirmedi ama bilirdim içten içe heveslendiğini; bizi erkek gibi yetiştirmesinden. Annelik yaptım ona. Annemin yetemediği her boşlukta ben sarıldım küçük kollarımla. Hala anne yarısıyım onun için biliyorum.

Ve 20 yaşımın baharında tanıdığım Ömrüm. Herşeyin "en büyüğünü" yaşatan insan. En derininden kanatan kalbimi ve yine en heyecanlısından titreten ellerimi. Hep çok sevdin beni. Herzaman hissettirdin sevdiğini. Zaman zaman yaralasan da sana ait ruhumu, biliyorum ki hayatın taşlı yollarında her düştüğümde elimden tutan ilk sen olacaksın. Ayakların değmeden ayaklarıma uyuyamayacaksın. Küs bile olsak elimi sıkısıkı tutmadan yürümeyeceksin.

İşte benim 27 yıllık hayatımın kısa özeti. Bugün doğdum ben. Ama onlar olmadan anlam bulamayacaktı varlığım. Benim çekirdek ailem. Benim olmazsa olmazlarım.

Ama en önemli kişi sensin; benim canım annem. Sen olmasaydın ben senden bir parça olamayacaktım. İyi ki sizlerin evladı, ablası, eşiyim.

Umufe çok güzel yazmış günlük doğum günü kutlu olsun

Teröre lanet ediyoruz artık herkes bıktı tükentik bitsin bu illet...

Ve Rabbim Babam ve Annem ben onlardan sonuna kadar razıyım sende razı ol

Bana sonuna kadar annelik ve babalık yaptılar

Herşeyi öğrettiler .. Bir dediğimi iki etmediler Sen razı ol onlardan

Peki onların kızı napıyo aptal saptal aşk acısı çekiyo

Şimdi gözlerimi silip onlara layık bi evlat olma zamanı...

Son düzenleme:
sevgili günlükk

bugun tuhaf bir günnbugun yaklaşık bir yıldır yol aldığım grubumun göründüğü gibi olmadığını hissettimm..içim sızladı günlük..neden ben bunu yapıyorumm..artık anlamalıyım herkes aynı değil, herkes benim gibi değill..herkesi kendim gibi sanarak neden yol alıyorum kii..büyümedim mi halaaa..

günlükcüğüm bu saatte ayaktaysam şu lanet işi bitirmeye çalışmamdandırr..saat iki olmuşş..yatayım garii..biricik oğlum beni sabahın köründe uyandıracak , kaç saat uyuduğumu umursamadan:)

benım kaderım heralde bı mutlu bı mutsuz olmak gunluk
gecen gun cok mutsuzum derken suan cok mutluyum
herkesın boyle mı yoksa bana ozel bır durummudur kı bu:97:

Guzel bı ıs bulsam ıstedıklerımızı yapabılsek benden mutlusu olmayacakta
beklıyoruz bakalım beklemekte benım kaderım
zaten sabırsız ınsanlar sabırla beklemeyı ogrenene kadar hayat bekletırmıs onları
ama ınatla sabırsızım

bu arada sevdıcegım uyumakta suanda uyansada cıksak:2:
ozledım hemencık ozluyorum

sen sırma saçlarına kurban olduğum sevdiğim....sen ki yanımda her an elimi tutan tek sırdaşım can yoldaşım..seninle bu yolda yürürken diken olanları ezeceğiz..bunu biliyorum..

günlüüükkk bu sabah 7 civarıydı uyandım. aslında uyanmadım yatağımda dönüyordum telefonun ışığının yandığını gördüm bir baktım 67 yeni mesajj seni seviyorum yzmış bizim uğurlu sayımız 4. 44 ü kaçırmış 444 yapıcakmış ama ben uyandım ve bozdum işi dü akşam annemle konuşuyoduk mutfakta bende yemek yapıyordum. babam en son olayda ne ayrılın ne de görüşmeyi demedi. sonrasında da demedi dedim. yoksa kabulleniyo mu babam dedim. adam sözünü dinlettemiyo napsın dedi ben babanın sülalesinden bıktım sen onlaa karışıyosun dedi. serdar onlara benzemez anne dedim. siz ikinizde delisiniz dedi

mutluyum aslında ama birşeyler eksik gibi günlüğüm :44:
gerçi neyin eksik olduğunu biliyorum 'o' eksik.
telefonum hala kapalı, arıyor mu aramıyor mu bilmiyorum bile. açmakta istemiyo canım telefonu.
aslında onunla öyle çok mutlu olmak istiyorum ki. seviyorum çünkü onu :101:
aslında kavgada haklıydı ama büyük bi tepki gösterdi gerçi 2 gün önce de aynı sebepten kavga etmiştik ve beni uyarmıştı ama of neyse.
biliyor musun hiç ders çalışmıyorum ve cuma günü dershane sınavım var. napıcam böyle bilmiyorum :44:

Son düzenleme:
sevgilim yanına geldim günlük
ama o uykucu şirin gibi uyanmıo
bende uyandırma çabalarına son verip kk da vakit geçiriyorum
şimdi kahvaltı hazırlayım ona da yemek kokularına uyanır sevdiceğim

günlükçüm öncelikle esmer -şekerime ve fulya 1234 teşekkür ederim acımı paylaştıkları içininan çok mutlu oldum bu hediyemi kabul etsinler oldumu onlara layık degil amaay bak utandım şimdik heneyse gelelim bana beni sorarsan sinirden kuduruyorumbugün biliyosun günlükçüm pazar degilmi karşımda bir insaat var aman allahım o ney ses ya tak tuk vuruyolar çivilere telefon bir yerden çalar üsteki halıları silkeler birde yatak odasından kardeşim cama vurdu durdu korkmamda cabası uykusu emesi :83::83: eşim dedi çamaşır varsa ondan burda sirkelemiştir dedi gittim baktım dedigi dogru insan bakar kardeşim degilmi birde cam üsten açıkmı sana üstede çamaşrı makinası çamaşır makinasını sıkıyomu aman alahım dedim bu ne güzel bir pazareşime kahvaltı hazırladım işe gitti çok şükür oruçlarım bugün bitiyo çok mutluyum çokyarında maydonoz kürüne başlıcam ablamlar yaptı epey verdi koloyı kolostrolüde düşürüyomuş sarımsak ablamınki tavandı gittik çok düşmüş dedi doktor şaştıkta kaldık hegünlükçüm ben gene aglama pozizyonuna girdim tek kalıyorum günlük evde canım sıkılıyo dün eşim dayısına ugramış anneside varmış orda dedi miletin gözünü boyucakya dedi sarıldık öpüştük dedi lafıda gene sokmuş benim için anna gelir yakında anana gidersin beni ne yapıcan demiş kardeşim geçen salıdan beri aramıyosun 3 kere buruya geliyosun neden ugramıyosunhadi ben aramıyorum sen neden aramıyosun burnunu soktu onun yüzünden testlerimi yaptıramadım çapada randevuyuda iptal etmiştik onun yüzüne neymiş çapa para alıyomuş peh eşim araştırdı para mara almıyolarmış eve geldi sen sinirlerimi tahmin et artık hop oturup hop kalkıyorum herşeyime neden karışıyolarki benide utanmadan geçen salı aradı ne yaptınız diye dedim senin yüzüne iptal ettik randevuyu herşeye karışsa töbe töbe artık istemiyorum günlükçüm ban karışmasın kimse işte o kaeşim eve geç gelicek anlıcagın iftarda gene tekimtekte çekilmıyoki yemek günlükçüm ya ne yapıcam bilmiyourm paşamda olmasa varya kafayı yirim herhalde onunda astımı azdı gene ne yapıcam bilemiyourm bugün peş peşe hapşurdu aman allahım pek dadlu oluyo ya hapşurunca yirim onu yiryanına bir dişi alıcam günlükçüm belkim babanne olurun ne dersineşim diyo yavrusu olursa veriririz birine dedim nasıl veriyim yavrusunu nasıl ayırırım annesinden babasından dedim hayvanda olsa evladı dedim vermem günlükçüm anca büyük olursa ay ne güzel oluyo bebekleri muhabbet kuşlarının netten baktımda ama benim oglum gibi yakuşıklu olsun çok kişi istedi vermedim para teklifinide duysan şaşarsın günlükçüm benim oglum koyu galatasarlı maşşallah çok güzelde konuşuyoannesi olarak veremem teyzemin eşi dedi kız paşa sana para veriyim ver paşayı dedim biraz varlıklılar altındaki arabalarını evini versen dedim nafile vermeme evlatlarım öldü ban çok destek verdi helede son dogumumda hiç unutmuyorum günlükçüm kızımda bir aglama kirzlerine girmisim sorma kafesindeysi yem yiyodu sesimi duyunca uçtu üstüme kondu öyle suratıma baktı konuşmaya başladı sanki ne olur üzülme bende üüzlüyorum bu haline dermiş gibi çok destek oldu çok 2 gün hastanede aldım eşim yemin ediyo ne yem ne su nede kıvırcık yedi dedi şaştımda kaldım oyun bile oynamamış dışarı bile çıkıp dedi uçmedi dedi ne ettiysem ne yaptıysam dedi çıkmadı kafesten öle kös kös oturdu dedi eve geldik kapıyı açtı eşim bagırdı paşam canım oglum bak annen geldi hgel bende sesimi çıkardım paşam oglum dedim inanmazsın günlük o sesimi duyduya kafesten bir uçup omzuma konası vardı sorma neşesi yerien geldi kahvaltı yapamadım canımın acısından günlükçüm sonra aksam yemegi yerken eşim dediki çok şükür dedi ne oldu dedim sen dedi hastanedeyken hiç keyfi yoktu dedi çıkmadı kafesinden ne kıvırcık ne yem nede su içti dedi inanmadım baktım yem kapına elini bile sürmemiş nredn biliyorum günlükçüm ben temizledim oglumun kafesini ondan gözlerim doldu çok agladım kızımı sancıçekerkende öyle gözlerini benden alamdı baktı durdu eşime bile dedim canım paşanın gözü benden neden ayrılmıyo dediki san öle geliyo yavrum paşam anlamış meleklerim kıızmı götüreceginiallahım paşama uzun ömür versin evladım gibi o onu birakıp bir yere gidemiyorum bugün eşim elme vermiş yesin diye bir tatlı yiyo dedim kapıdan çıkarken insan evladını seyrediyo hareketlerini bizde kusumuzun dedim gen göz yaşlarım pınar oldu günlükçümevlat kokusu nasıl günlük güzelmi sence kokusunu günün birinde bende koklarmıyım dua ette günlükçüm testlerim temiz çıksın ne olur çenem düştü gen günlükçüm neyse ben sayfayı kapıyorum işşallah yarına bakarız bişeyler yazarız bu arada 10 senedir dört duvar arasında durmak çok zormuşi onu anladım derlerya malım mülküm var herşeyim var mutluyum çok şükür herşeyi satın almama kudretim var ama bebegi alamıyorum ben günlükçümodası bom boş günlükçüm keşke dursaydıda o çok beyendigim bebek takımını koysaydım llerimle ördügüm işledigim şeyleri serseydim inan aldıklarımla kaç bebek giyinir hiç eksigim yok günlükçüm sadece tek eksizgim bir bebek cennet kokan bir bebek

yarın evlilik yıldönümümüz...ne hayaller kurmuştum oysa ama malesef hiçbiri olmıcak çünki yalnız olcam.eşimin amcası vefat etti cenazesi memleketine götürlcek

ne bahtsız bi kızım ben ya

Günlük yaa dün gece nişanlımla tartıştık ve hala aramadı. Ben de aramadım. Hayır ben biliyorum şimdi benim regl yaklaştı muhtemelen bi hafta falan patlamaya hazır bomba gibi dolaşcam. O da ilk nasibini aldı bundan. Gerçi o da hatalı ama ne biliyim çok asabi davrandım. Of var ya offf...

Zaten böyle bi mutsuzluk,halsizlik var üzerimde. Zevk almıyorum hiçbir şeyden. Ne biliyim ya öyle işte..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…