sevgili günlük,
haftasonunu özet geçeyim sana:
cumartesi günü sabahın köründe tangur tungur gürültüyle uyandım sonra kapı çaldı çıktım baktım bi adam bizim su saatiyle uğraşıyor;
"belediyeden geliyom apıla su saatini değitirecez" dedi, neyse dedim senelik bakım için götürüyorlar gene sandım.
sonra doğru yatağa biraz daha uyumaya çalıştım ama ne mümkün! apartmandaki tüm saatleri değiştiriyor adam cumartesi cumartesi!
kalktım kahvaltı evi topla falan saat 13 oldu. tabi ben bu arada makineye bulaşık attım, iki makine çamaşır yıkadım. kız kardeşimle yarım saatten fazla telefonda konuştum.
çöpü dışarı çıkartırken baktım o da ne? kapının önünde kocaman makbuz, bizim su saatini akıllı saatle değiştiriyormuş meğer adam! eşime telefon açtım dedim bu su saatinde ne kadar yüklüdür öğrenelim hemen yoksa haftasonu susuz kalmayalım,
neyse sormuş falan biryerlere içinde 1ton su varmış bitince yükleme yapılıncaya kadar kesiliyormuş, yüklemeyi de pazartesiden önce yapamıyormuşuz
dünden beri gıdım gıdım kullanıyorum suyu, az önce bu zamana kadar ki en hızlı duşumu aldım
oğluşumu da yıkadım
bir de dünden beri sistit olmuşum günlük, 1,5litrelik şişe sulardan kaç tane bitirdim hatırlamıyorum, bişey değil su zehirlenmesi olacağım yakında, içim dışım su oldu
2gün evde oturdum ama birsürü yazacak şey var
yarın bizim grubun staj günü ama hemencik başlayacaz mı bilmiyorum, hocamız da deccal gb soru sormak ümkün değil, Allah yardımcım olsun yarın