Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün hava kapalı,yağdı yağacak gibi günlük.
Birazdan annemlerle alışverişe çıkacağız.
Ders çalışmam gerek ama hiç canım istemiyor
Sıradan ve sıkıcıyım bugün

firar perese söyel günlükçüm onu okuyunca çok üzülüyorumüzmesin o tatlı canını sakıninan günlükçüm kimseye degmiyo biz canımızı yakıyoruz papatya çayı iç sin günlükçüm çok iyi geliyo sinirlere

dün gece biraz üzüldüm ama çokta tın oldu bi süre sonra kötü söz sahibine aittir dedim geçtim cahillik başa bela nerde nasıl konuşulur bilmediği için hoşgörmek lazım dedim hoş olmayanı kültür farkı var nede olsa küçücük kurbağa :82:

paşa bana üzülür ben paşaya bu nasıl bi hayat günlük? Öyle şeyler oluyo ki kelimeler kifayetsiz kalıyo. Burada sıkıntılarını okuduğum insanlara bir şeyler yazasım geliyo ama ne diyeceğimi bilemiyorum çoğu zaman. :26: Ama dua ediyorum iki cümle de olsa.. Olur ya rabbim kabul eder belki..

Az önce derdim vara konu açıyodum az kalsın. Vazgeçtim. Niyeyse düzenli olarak buraya yazabiliyorum sadece. Yorum yapılamadığı için belki de.. Konu açarsam kırılırım gibi geliyo. Mesela şimdi aklımda birtakım sorular vardı onun için açacaktım konuyu ama yapamadım ki... Belki dedim şu an karamsar bi haldeyim ondan böyle düşünüyorum. Ama geçmişe dönüp baktığımda sanki böyle düşünmekte haklıymışım gibi geliyo. Hiçbir şey anlamadın di mi günlük? Böyle yarım yamalak anlatırsam anlamazsın tabi.. Dur bakalım belki toplarım cesaretimi..

Evime yuvama döndüm Günnüüükkk!

Bu sefer yolculuk iyi geçti, çok korkmadım. Yanımda da bir yabancı adam vardı. Konuştuk biraz, Amerikancamı pratik etmiş oldum hahahhaha

1 hafta çabucak geçti, çok eğlendik, çok gezdik, alışveriş yaptık, coştuk, içtik, güldük, ağladık...

Dün akşam geldim işte, şimdi evi toplarladım;

Bugüün birazdan arkadaşlar gelecek, bizde toplanıyoruz, mutluyum mutluyuzzz
:13::13:

Paşam'ın sevimli kuşunu okuyunca hem şaşırdım hem maşallah dedim hem de üzüldüm be günlük.
Hayvanlar hassas oluyorlar, ve sanki bazen bu tarz şeyleri hissettiklerini düşünüyorum ben de.
Bir arkadaşımın kedisi de buna benzer bir şeyler yapmıştı da.
Üzülmeme gelince bizim de bi kuşumuz vardı aklıma o geldi.Mavişimiz... Konuşmazdı ama akıllı kuştu kendileri...

Çoğumuz üzülmüşüz bir şeylere....Hayat böyle işte. Güle ağlaya geçiyor günler...
Allah herkesin derdine derman, gönlüne ferahlık versin.

Bana gelinceee...Bugün sesini duydum ve pek mutlu oldum...
Başka da bir şey demiyorum

Yazıp yazıp sildim yine.
Acaba çok mu dramatikleştirdim olayı diye vazgeçtim yazacağım şeyi yazmaktan.

Bugün ne yaptığıma gelecek olursamm kitaplığımı düzenledim.
Okul notlarımdan oluşan kocaaamaaann, kapkalınnn 3 dosyam oldu.
Artık sığmıyor yeni bir dosya içlerine.
Tek tek inceledim, zımbaladım, elimin altında olması gerekenleri kitaplığa koydum.
Gerçekten yorucuydu çünkü hepsi dağılmıştı bi tarafa.
Uğraştım epeyce, ara vere vere yaptım ve çok güzel oldu sonunda.

Yarın 11de dersim var. 4. yılımın ilk günü olacak.
Artık okullu kız maduna girme vakti ama hiç o moda giremedim.
Ders çalışmak falan gelmiyor aklıma.

Aylak aylak oturmak, gezinmek, düşünmek dışında hiçbir şey yapasım yok.
Umarım yarınla beraber gaza gelirim artık.

Bu yıl farklı olmalı. İneklemek istiyorum. Çok çalışmak istiyorum.
Kendimi daha daha fazla geliştirmek istiyorum.

Şu sıralar en çok düşündüğüm şey buluşma günü başka bir şey değil aslında.
Ondan kaynaklı bu haleti ruhiyem. :/

Ayrıca aile içi sorunlar yaşıyoruz bu dönem canımı sıkıyor.
Ama yine de kendimi o sorunlardan dışarıda tutmaya ve aile üyelerimi de olumsuzluklardan uzak durmaları için bardağın dolu tarafını görmeye davet ediyorum.

Bazen bir ooofff çeksem de hep olumlu düşünebildiğim için mutluyum.
O konuda bir problemim yok çok şükür.
Artık dediğim gibi istesem de yakınamıyorum, şikayet edemiyorum.
Hangi ara böyle oldum anlamadım.

Hayat güzel. Mucks mucks.

Ben onu çok sevdim be günlük,her şeyden çok... Hayatımın merkeziydi o benim. Daha 17 yaşındaydım onu tanıdığımda. Tanımadığım,bilmediğim bi şehre gitmiştim üniversiteyi okumak için. Aklımın ucundan bile geçmiyordu birini sevmek falan,hem korkuyodum zaten. Gidicem buradan diyodum ben bu şehirde tek başıma yapamam diyodum. O kovaladı ben kaçtım durdum bi süre. Ama aşktan ne kadar kaçılabilirdi ki? Ben kaçabildiğim kadar kaçmıştım ve sonunda teslim oldum. Gelicem diye söz verdiğim anneme ağlayarak anne ben gelemem dedim. Ve başladı. Rüya gibiydi ya. Benim hayal dünyama sığamayacak kadar güzeldi. Ağzım kulaklarımda,gözlerim ışıl ışıl yaşadım 4 yıl kadar. Tartıştığımızda içim dışıma çıkacak kadar ağlar,kendimi kaybederdim. Ama mutluluk hep ağır basardı. Mutluluktan ağladığımı da bilirim. Kahkahalarım hiç eksilmezdi onun yanında. İlk kez birine bu kadar güvenmiştim. O kaçıp kurtulmak istediğim şehir benim mutluluğum olmuştu.Tatillere bile gitmek istemezdim. Her anımız birlikteydi. Zor günlerimiz de oldu. Acılarımızı paylaşıp karşılıklı gözyaşı da döktük,en deli maceraları da birlikte yaşadık. Yeri geldi iki lirayı paylaştık. Ve sonra okul bitti. O memleketine gitti ben memleketime. Ama bitmedik. Özledik,bekledik,sonra nişanlandık.

Neredeyse altı yıl olmuş onu hayatıma katalı,ona teslim olalı... Ha pişman mısın diye sorarsan değilim de günlük yoruldum sanırım. Benim bu güçsüz bedenime,hassas kalbime fazla geldi böylesi ağır bi aşk.. Söylenen her kötü söz ok gibi saplanır oldu yüreğime.. Eskiden olsa tutup çıkarırdım o okları devam ederdim yoluma. Ama şimdi gücüm yok,tahammülüm hiç yok. Zaten çıkmazdayım. Ona güvendim,onu sevdim günlük... Geldim 23 yaşına tek erkek onu bildim. Dedim ki madem bu adam benim yüzümü güldürdü sadece bu adam gelip isteyecek beni,o gelinliği bu adam için giyicem dedim. Ben sadece o adamı sevdim ve sadece onu istedim günlük...

Bugün çok kırgınım,yorgunum günlük...​

yarın okul start veriyoo bakalım nası bi sene bekliyo benii :97: derse gitmicem tabiki ilk günden hatta kızlara gdicem okulun dibinde oturuyolar belki okulada bakarım kim var kim yok yine bana geldiler çalışmak para kazanmak istiyorum bennnnnn :84: planlarım son dönem yarı zamanlı bi işe girmekti ama şuan planlarımıda aşan bişey düşündüm son sene çalışmaya başlamak istiyorum başka türlü valla işsiz kalıcam gibime geliyo çok korkuyorum :95: hem bian önce maaşa baglanmalıyım ki mutlu yuvama yaklaşıyım

artık iddaa oynamaya karar verdim ayrıca belki tutar bellimi olur :97: anlıcagın kafayı yemiş vaziyetteyim ara sıra geliyo işte bana böyle derslerin stresi başlayınca geçer biiliyorum aşkı yine pek bi özledim dün doyamadım ki bi saat oturabildik alttarafı :84: çok özlüyorum :78: aman tek derdim özlemek olsun tabi başka sorun çıkmasındaa

şaşkın ördek gibiyim Be günlük.. iyi mi ettim kötü mü Bilmiyorum. ailesi çok mutlu.. kutlama yaptık dün gece.. şarap içtik.. annesi ne zaman gelelim dedi nişan yapmaya.. abimin hanımı doğumunu yapsın adanaya gelebilecek duruma gelsinler öyle olur anca dedim tamam kızım sen nasıl ne zaman istiyorsan Ben hazırım dedi.. . çok güzeldi havuz.. yüzmeyi öğrenmişim allahımmmm 1.75 metreydi havuz ve yüzdüüüüüüüüüüüüüüm.. ama nedense gereksiz Bi hüzün var üzerimde.. allahımmm yanımda ol verdiğim kararlardan pişmanlık duymama engel ol ..

sevgili günlük,
haftasonunu özet geçeyim sana:

cumartesi günü sabahın köründe tangur tungur gürültüyle uyandım sonra kapı çaldı çıktım baktım bi adam bizim su saatiyle uğraşıyor;
"belediyeden geliyom apıla su saatini değitirecez" dedi, neyse dedim senelik bakım için götürüyorlar gene sandım.

sonra doğru yatağa biraz daha uyumaya çalıştım ama ne mümkün! apartmandaki tüm saatleri değiştiriyor adam cumartesi cumartesi!
kalktım kahvaltı evi topla falan saat 13 oldu. tabi ben bu arada makineye bulaşık attım, iki makine çamaşır yıkadım. kız kardeşimle yarım saatten fazla telefonda konuştum.

çöpü dışarı çıkartırken baktım o da ne? kapının önünde kocaman makbuz, bizim su saatini akıllı saatle değiştiriyormuş meğer adam! eşime telefon açtım dedim bu su saatinde ne kadar yüklüdür öğrenelim hemen yoksa haftasonu susuz kalmayalım,

neyse sormuş falan biryerlere içinde 1ton su varmış bitince yükleme yapılıncaya kadar kesiliyormuş, yüklemeyi de pazartesiden önce yapamıyormuşuz dünden beri gıdım gıdım kullanıyorum suyu, az önce bu zamana kadar ki en hızlı duşumu aldım oğluşumu da yıkadım

bir de dünden beri sistit olmuşum günlük, 1,5litrelik şişe sulardan kaç tane bitirdim hatırlamıyorum, bişey değil su zehirlenmesi olacağım yakında, içim dışım su oldu

2gün evde oturdum ama birsürü yazacak şey var

yarın bizim grubun staj günü ama hemencik başlayacaz mı bilmiyorum, hocamız da deccal gb soru sormak ümkün değil, Allah yardımcım olsun yarın

İyi akşamlar günlüğümmm
Yeni bir sezona daha başladık :) OKul hayatında tabiki
Staja başladım bu dönem. Şuan herşey güzel gidiyor
8-6 Çalışıyorum yani :) Evraklar içindeyim :)
Ama en sevdiğim işimi yapıyorum benden mutlusu olamaz sanırım
Gerçi ne zaman güzel gidiyor desem mutlaka bir aksilik çıkıyor ya hadi hayırlısı
Sevdiğimlede aram güzel
Ama ben çok seviyorum onu bugün bunu bana bir kez daha hatırlattı
Bu günlük bu kadar olsun ...
Hadi iyi Akşamlar günlüğüm

uzun aralıklarla yazıyorum sana böylesi daha iyi belki...
çok zor zamanlar atlattım günlük.ama şimdi iyiyim çok şükür.bir yıldır çalıştığım yerden ayrıldım.yarın başka bir yere başlıyorum.tertemiz, huzurlu, keyifli bi ortam olsun inşallah.korkularım var doğal olarak yapabilir miyim diye.çünkü çok uzun zamandır bu işi yapmıyorum.umarım zamanla alışır, değişir, alır götürürüm.ayın 8 inde yazmışım sana ayrıldık diye.bugün 25 i.hala bir iletişim halindeyiz ama hala ayrıyız.açıkçası istemiyorumda tekrar birleşmeyi.son kez görüşmek istediğini söyledi peki dedim sadece.bakalım o gün ne zaman.hiçbir şeyi değiştirmeyecek bu görüşme biliyorum.ama artık yoruldum ona laf anlatmaktan.bari yüzyüze görüşelimde bitsin.günlük ben heyecanlıyım galiba.ilk kez okula giden çocuklar gibi hissediyorum:)

sevgili günlük, bugün uzun bi aradan sonra yine gözyaşı döktüm arada bir ağlamak iyi gelyor sanırım
sıkıldıkça anılara sarıyorum, boş kaldıkça geçmişe gidiyorum
bi an önce okul başlamalı bende artık saçma sapan şeylere sarmamalıyım
ama şuna eminim günlük, " Birinin gözyaşları üzerine kurulan her mutluluk, günü geldiğinde en dayanılmaz acılarla intikamını alır!...."
bu söze çok inanıyorum, kimsenin gözyaşı üstüne mutluluk kurmamaya çalışıyorum:97:
ama benim gözyaşım üstüne mutluluk kurmaya çalışan çok oldu
bakalım o sahte mutlulukla nereye kadar gidicekler:97:
biliyorumki o çok gezip, serbest kalıp, özgür olmayı seçen o insan var ya!!! işte gece kafasını yastığa koyduğunda aklına gelenlerden kaçamayacak
belki bugün belki yarın çok pişman olucak çoooooooooooooooooook
neyse işte bugünümüde bu düşüncelerle geçirdim, kendi kendimi yoruyorum ama elimde değil
yarın gezip kafa dağıtmam lazım, şimdillik hoşçakal günlüğümmm :80:

Bugün Nişantaşına gidim dedim ay gitmez olaydım ne insanlar var yahuu vallahi cinci fıtık oldum 1,55 boyu olupta topuklu ayakkabı giyen,bacaklarına kadar düşük belli kot giyipte üstündekini çekiştire çekiştire belini kapatmaya çalışan, altı kilo makyaj yapıp kendini güzel sanan, numaradan ağlayan, saf ve masum rolü yapan, aynı anda iki üç erkekten hoşlanıp hepsine taviz veren, terk edilince köpek olup yalvaran, kafası çalışmayıp da az konuşunca zeki olduğunu zanneden, araba yada motor görünce dibi düşen, milyarlık telefonla dolaşıp ayda on milyonluk kontür almadığı halde; yedi yüz TL telefon faturası ödemiş edası ile dolaşan kendini süper model sanıp burnundan kıl aldırmayan ben sen o biz siz onlar olan kişi zamirlerini ban san o bis sis diyen inanmıyoruaam cıddaanmıı? Şaka yapıoosuun! cümlelerini kuran, kendini bişey sanan HEMCİNS'lerim. Cidden Komiksiniz...!

ay kusura bakma ama 1.55 boyundakiler degil de 1.85 boyundakiler mi topuklu ayakkabi giysin buarada boyum 1.68 alindigimdan degil yani:)

her gün sevgilimin yanına gidiyorum
ona yemekler yapıyorum oturuyorz konuşuyoruz geziyoruz tozuyoruz
ama ben bunları istemiyorum ki ben artık onunla yaşamak istiyorum
evimiz olsun akşamları çay demleyim film izleyelim
yeri gelsin alalım içkilerimizi içelim sarhoş olalım
bunlar çabuk olsun evlenelim bi an önce
ayrı durmak bize göre değil
çocukça geliyor artık dışarıda gezip tozmak
günlük; umarım en kısa zamanda evimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…