Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük...bende yazmak istedim sana çok yorgunum ister hayattan de ister evlilikten de ne dersen de ama yorgunum...Eşim o kadar garip ki işine gelmeyince benden kötüsü yok herşey benim suçum ve kabahatim,3 yaşında yaramaz ötesi oğlumla uğraştığım yetmezmiş gibi bide eşimin tafrası beni hasta ediyor,eşim yüzünden 6 tane ev değiştirdik bu evimizdede başladı sorunlar sürekli başkasının gürültüsünü dinleyip duruyor her an huzursuzluk yaratmaya hazır,ağzında küfür sanki bizim hiç gürültümüz yokmuş gibi gelen bi çıtırtıdan bile huylanan bi adam bu,artık bunaldım çekemiyorum,beni kırmasından yoruldum..iyiyken sanki melek ama canı sıkıldımı ondan çekilmezi yok bu hayatta ne yapsam yaranamıyorum en sonunda yine bi eksik bulup yüzüme vuruyor sürekli söyleniyor of ya ben artık çıldırmak üzereyim nefes almak istiyorum(

öğleden sonra teyzemlere gittik iyi geldi teyzemlere gitmek.
teyzemi, eniştemi, kuzenimi çok seviyorum zaten oturduk sonrada evin yolunu tuttuk. otobüste'de bi ağlama krizi geldi ki sorma. ne yapacağımı şaşırdım. gözlerim doldu ve bıraksam akacaktı gözyaşlarım. ama içime akıttım onları şimdide ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum.
telefonum da hala kapalı. 2. gün bugün. arıyor mu aramıyor mu merak ediyorum ama açmıycam.
cuma günü dershane sınavına giderken açarım.

Günlük insanları aşağılıyarak konuşanların tiplerini çok merak ediyorum... kendileri hangi ajansa bağlı? yada modelmi,dünya güzelimi? (birşey derdim boşver)
Günlük 1,55 boylu insanlar yaşamasın değil mi?

Günlük herkesi iyi tanıdığını sanıp,kendini bilmeyenlere ne demeli?

ne çok soru birikti değil mi bugün?

ben 1,55 boyunda değilim kimse düşünmesin ki neden yazıyorsun? BEN HAKSIZLIK VE KÜÇÜMSEMEYE GÖZ YUMAMAM!!! KİM Kİ O ŞAHSİYETLER DİL UZATABİLİYOR! bir ara oruçtan,namazdan,kur'an dan bahseden insanlar avaz avaz (niyeyse) şimdi insan haklarınamı saldırıyorlar?

insanlar ne olmuş böyle be günlük ayıp ayıp...Allah ıslah etsin...

Sinir oluyorum, inan günlük konuşursam fena olacak susayım NOKTA.....

Son düzenleme:
aramasını bekliyorum...biliyorum aramayacak... memleketimi,mesleğimi hafife alıyor,olumlu hiçbir şey konuşmuyor,ileriye dönük konuşmuyor,hatta dalgasını geçiyor...fiziki olarak çok beğenmiyorum,hayatım benim değişecek...ona bir şey olmayacak...sadece güzel konuşuyor,tatlı kahkaha atıyor,ailesinin nüfuzu var diye kendimi ateşe mi atayım? zaten söyledikerim bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor,face de arkadaşlarını gizlemiş...kahretsin... tüm bunlara rağmen vazgeçmek istemiyorum...aşık da değilim ama deliyim galiba...onun da beni yedekte tutmak hoşuna gidiyor olmalı...yoksa niye uğraşsın? Rabbim yardım et doğru olanı yaptır bana...

dün bunu yazmıştım ya herşey alt üst oldu günlük serdar cuma günü bana cüzdan almıştı maaş kartıyla onun fişini görmüş babam. hala görüşüyomusun dedi. evet dedim. ben sana görüşmüceksin demedim mi burda eşek mi os..uruyo dedi. sen beni hiç s.klemiyo musun lan dedi. ben hiç küfür etmem de sevmem de babamın böyle konuşması beni çok rhaatsız ediyor. ben senin ağzına s.çmasını bilirdim de ne halin varsa gör s.ktir git dedi. biliyorum çok küfürlü oldu ama aynen bunları dedi. ama bu sefer dövmedi. bıktım artık günlük kabullensinler artık:95: babamdan nefret ediyorum

Hmm bu aradaaa eve geldikten sonra ablamlar aradı size yemeğe geliyoruz diye ve akşam güzel bi balık keyfi yaptık ailecekk ohh misss sonra çaydı tatlıydı derken onları yolcu ettim güzel bi duş aldım ve geçtim odama bi türlü nasip olmayan şu kaybedenler kulübü filmini oturup baştan aşağ izlim dedim, patlattım mısırımı ne olur ne olmaz yanına çekirdeğimide iliştirdim ve kolamıda aldım geçtim tv'nin karşısına taktım dvd'ye filmi, İnan bende büyük hayal kırıklığı yarattı bu film, iğrenç ötesi diyebilirim.. tamam bazı yerlerinde anlamlı şeyler söylüyorlar aşkla ilgili , müzikleride güzeldi amaaa çok fazla bel altı bi filmdi alkol ve sex'den ibaret bir film ilk kez nejat işleri beğenmedim bi filmde
Neyse birazcıkta okey oynim sonra belki sanırısam galiba herhalde uyurum hadi ben gittim baaaaayyyyyy

Not: sg_ceyda Haber bekliyorum ve merak ediyorummmmm ( anladın sen onu ) temmuzsendromu Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım, hakkında hayırlı bir kişiyse umarım seni 2 gün içinde arar içini ferah tut sen.. sedulu Umarım Seninde Hayallerin sevdiğin ve yanında olmak istediğin adamla gerçek olurr

Annem menopoza giriyor sanırım günlük ....yeri geliyor kahkaha atmaktan karnımız acıyo yeri geliyo bir anda her şey yerle bir oluyor...Bazen kedimi bu eve aitmişim gibi hissetmiyorum..Annem çok mükemmelliyetçi olduğu için hiç keyif yapmayı bilmezs,aman işler yetişsin. Hem iş yerinde yaptıkları mükemmel olacak hem de evdekiler....Keyif her zaman yapılır ama işler beklemez mantığında....Çamaşır yıkandı mı aynı gün hemencik ütü yapılcak o eşyalar ortadan kalkıcak... e hadi benim canım istemiyorsa??? bu sene evlenmediğime bin pişman oluyorum günlük,kendi evim olsun,kendi düzenim olsun,istediğim zaman istediğimi yapayım....Annem her zaman bana tembihler,ben hem çalışan bayanım hem de ev işlerinin hakkından geliyorum,,kimse kıymet bilmiyor, sen yorulduğunla erken yaşta çöktüğünle kalıyorsun,sen sen ol keyif yapmayı bil kendini ezdirme diye....E o zaman anne neden kendi evimizde buna izin vermiyorsun bazen??? Boş yere akşamdan beri sinirimden ağlıyorum anne...Odama kapanınca keyfi yaptığımı sandın,umursamaz gözüktüm ama sana ters bir lşey söyleyip de kalbini kırmaktan korktum....bu sene son senemiz evlenip 500 km uzağa gidicem,pişmanlıklarımla yaşamak istemyorum diye odama kapandım anne.....

o kadar kötüydü ki bugünn,moral bozukluğundan kendimi temziliğe verdim günlük... buzdolabını boşaltp sildim,mutfak dolaplarını temizledim... mutfağı dip temek hallettim yani anlayacağın...

Neyse ki bir saat nişanlımla konuştuk da keyfim yerine geldi... akşam üstü hava almak için dışarı çıktım.göl kenarına gittim.Suda huzur buluyorum be günlük...Bu arada boyum 1.60 neyse ki 5 cm ile kurtarmışım durumu,topuklu ayakkabıı giydim de ama valla billa diğer sıfatların hiçbirine uymuyorum ben

Günlükcüm GeCe_KuSu'ma söylermisin ben kendi günlüğüme bugünkü analizlerimi yazdım 1.55'lik hatun dediğim şahısta 17 18 yaşlarında kendini büyük göstermeye çalışan kişiydi diğer kişiler ise dediğim gibi otobüste olan yada gittiğim cafede bulunan ortama ayak uydurmaya çalışan concon kızlardı erkenden büyüme heveslisi olanlar yanii bu arada ben onun boyunu posunu yerimmm ve hem ona annesi konusunda KOLAY GELSİN diyorum bende o yollardan geçtim ve annemle çok şükür fazla bi problemimiz olmadan atlattım bizde artık gülmeler sinirlenmeler ani terlemeler kızarmalar geçti Kolay gelsin GeCe_KuSu'm

Son düzenleme:
fax çeker gibi oluyo böyle günlükgamzeme söyle ben sadece öylesine takıldım çünkü herkes kendine yakışanı giymeli düye düşünüyorum...umarım onun dediği gibi olur da yakın zamanda atlatırım atlatamazsam da evlencem zaten,babamla kardeşimi de yanımda götürürüm bazen yanardağ gibi oluyo annem daha annemde terlemeler falan başlamadı sadece sinir var.. terleme ataş basması başlarsa bir de bu düğün telaşının arasında,vay bana vaylar banaÇ

günlükkkk günaydınnn,herkese iyi haftalar...

dün bir pamuk_helvamla birde fulya1234 ile konuştum msnde...gece bayağı geç yattım :)

fulya1234 gördüm maşallah ne kadar güzel bir kız öyle...

günlük şu pamuk helvam varya hani birtane biliyorsun,deli edecek beni kıza anlatıyorum başa sarıyoruz elimde kalacak

sorma onunla bir planımız var :) bakalım tutacakmıııııııııııııı!!!!
İzmir'e gelecek bitanem, ailesiyle ben görüşeceğim gerekirse :) babasını neyle tehdit edeceğiz tahmin edemezsin :86:

Güzel dostum o yüzü güzel,içi güzel herşeyi güzel, akşama görüşeceğiz onunlaaaa

pamukşeker gibiyim.. yumuşacık...
mutluyum huzurluyum... çok şükür...
Allah'ım öyle güzel bir insan nasip etti ki bana, her gecem günümden daha aydınlık..

günaydın güllük apla...
3 gün izinden sonra yine sahnelerdeyim efenim...
cuma günü İncimin 4.ay kontrolü vardı, maşallah diyelim herşey yolunda, önümüzdeki ay ufaktan ek besine başlayacaz...başlangıçta çok üzülüyodum anne sütü emmiyo cadım diye ama toparladı işte...gerçi ben de emmemişim ama maşaallah çelik konstrüksiyon gibi gacıyım, inşallah kızım da irade konusunda bana benzer...neyse efenim işte doktordan geldik, mantı açtı annem ona yardım ettim sonra kız uyandı onla eğleştim derken gün bitti
cumartesi bööle haftalardır hayal ettiğim gibi inciyi yanıma aldım, ne güzel birlikte uyuyacaz derkeeen yavrum bizim evi yadırgadı, tam uyuyacakken bi ağlamaya başladı kiii...Allahım doğduğunda bile bu kadar ağlamamıştı içim koptu...neyse annemi çağırdık mecburen aldı kadın eve götürdü tekrar...ama ben koptum bi kere..."bu çocuk beni sevmeyecek istemeyecek" diye o kadar ağladım ki arkasından, muhtemelen en son babamı kaybettiğimde bu kadar çok ağlamıştım...neyse kocam zar zor teselli etti felan yattım uyudum
dün de annem kızı sabahtan bize gönderdi, ama çok şükür bu sefer ağlamadı hiç, güldük oynadık beraber, uyku zamanında da uyudu hiç üzmedi beni, ben de rahatladım günnük...aman o ağlamasın da, gerekirse haftasonalrı gündüz alırım yanıma ne yapiim...Allahtan evler yakın her akşam birlikteyiz yoksa ölürdüm heralde ben..
ayh günlerden pazartesiiii işler beni beklerrr güllük yine görüşürük ay lav yu

Günlük, hadi bakalım. Bindik bi alamete gidiyoruz. Allah pişman etmesin. Hem seviniyorum, hem de tarifsiz bir rahatsızlık var içimde. Formasyon almaya karar verdim. Kasım başı gibi işi bırakıyorum. Sonunda istediğim bir yönde adım atmış olacağım, çok sevinçliyim. Ama bir yandan da çok rahat olan işimi bırakıyorum, üzgünüm. Rabbim pişman etmez umarım.

Günlük Hayatım değişiyor sanırım
Bunca sıkıntıdan sonra herseyde bir hayır varmış....
bebişim geliyor sonunda...
herkese bütün dünyaya hakykırasım var daha cok yeni ama herkes bilsin istiyorum

İçimde Kelebekler Uçuyorrr

rabbim sana şükürler olsun diyerek başlamak istiyorum yazıma
şükürler olsun sağlıklıyım,şükürler olsun mutluyum,ve şükürler olsunki istediğim kişiyle istediğim aşkı yaşıyorum
şükürler olsun rabbim sana...herşey için
ne kadar mutsuz,umudunu kaybetmiş insan varsa onlarda çok mutlu olsun,ve umudunu hiç kaybetmesin
yeterki dua etsin,güzel düşünsün ve gerisini rabbine bıraksın...
evet günlükoviçgördüğün gibi enerjim çok güzelumarım herkes güzel bir enerji ile buraya günlüğünü yazsın,müjdeli haberler versin,reçel tadında günlükleri olsun
hayat öyle güzelki,hayattan zevk almayı bilmekte öylebakış açımızı değiştirirsek herşey çok daha kolay olucak.tüm negatifliklerden kurtulmak dileği ile herkese güzel bir hafta diliyorum

hastalık banada bulaştı..
babam ve abim hasta tabi bu gruba bende dahil oldum...
grip olduk ailecek ya.bi annem normal
haftasonu yatarak geçti desem yeridir hiç halim yok yürümeye bile.
şimdi birazcıkta olsa temizlik yaptık...ve dün gamzenin bahsettiği konuyu okudum.....
sazan kısmına ise çok güldüm .seni seviyorum gamze ya ne kızsın sen çarpar adamı valla ona göre,ayrıca bende bi hevesle izlediğim kaybedenler kulubünden gerçekten iğrendim hiç begenmedim oysaki nejat işleri çok severim ama yarıda kapattım filmi.
pardon sizinle hiç s...x yapmışmıydıkda nedir yahu direk bunu soruo adam :18::18:
ayyy bidee şu alerji meletiyle uğraşıyorum iki ilacım var bitsin bakalım iyi gelmesse ben biliyorum napıcamı uyuz şey
bu arada evlenmek isteyen biri var !! ailemle değil direk bana söyledi..
yani hep aklımdaydın dedi çok istyorum senle evlenmeyi ama önce çıkmak görüşmek istiyorum 1 yıl birlikte oluruz sora nişan ve dügün dedi deli ya çokda insan olarak sevdigim biridir :)
ama gel gelelim ben çok safoz biriyim ya kimseyi istemiyorum kibarca red ettim herşeyin kısmet olduğunu söyledim:44:
ne olcak benim bu halim.
hee birde kuzenim 1 yıla nişan düşünüyor ve kınasında bana şarkı söyletcekmiş hayalleri bunlar sesim birazcık güzeldirde bi türkü patlattımmı bizim tüm sülale ağlar ya..

sonbahardan nefret ediyorum günlük...
bir hüzün, bir kasvet, bir melankoli hali...
kış gelsin artık... bebeğim sağlıkla doğsun...
sonra yine bahar ve güneş güzel yüzünü göstersin bize...
olur mu...

AY ay ne cok özlemisim seni cicim

Bugün tarifini yapamadigim bir heyecan var icimde

icim kipir kipir dans edesim sarki söyleyesim var

haydi beraber söyleyelim cicim

eskiden bambaşkaydım
herkes tamdı ben yarım
boşluklar hep dolar ya
yalnızlık benim yanım

bir gün aşka rastladım
sildim yeni başladım
bir omuzum oldu sonunda
ha hay... başımı yasladım

gözüm kara kalmadı yara
oldum rengâ rengârenk
bazen her şey sararıp solar
biz hep rengâ rengârenk

ben suysam o ateş
ruhu var ruhuma eş
griler hep düşmanım
kırmızılar bana kardeş

dilinde o nağmeler
seviyorum demeler
saçlarım hep koynumda
ha hay... ne güzel kareler

sevgili günlük
bugün kendimi duygusal olarak baya bi eski günlere götürdüm
yaşayamadığım zamanlara
80 lere 50lilere....
müzik eşliğinde zaman yolculuğu yapıyorum
ve düşünüyorum
ya bu insanlar 50lilerde müziği ustaca kullanmışlar
bizimkilerin aklı nerdeymiş
yada hala nerde
bi türlü sevmiyorum günümüz şarkıcılarını ( kendini sanatçı zanneden sahışları )......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…