merhaba günlükçüm ben geldim
bugün bir özet geçiyim ne dersin sana
sabah erken kalktım bebegime kahvaltı hazırladım nede bebek koca bebek
güzel bir kahvaltı hazırladım patates kızarttım mis gibi demli çay ekmekte sıcacıktı
eşimi öpeker uyandırdım bu sabah
çünkü o benim için çok degerli günlükçüm:123::123:
eşimi yolladım faceye takıldım biraz makinaya çamaşır attım güzel bir yıkandı evi toparla derken öylen oldu çamaşırları astım duş alırken ezan okundu namazımı kıldım ve bir mucizeye dogru yürümeye başladım evet mucize günlükçüm dogru dedim sana kısa bir hikaye anlatıyım bak dinle beni
benim bir arkadaşım var ablasının 23 sene evet 23 sene günlükçüm çocugu olmadı anneligi tadamadı anlıcagın kaç kere gebe kaldı düşük yaptı helede 6buçuk aylık birde 5 buçuk aylık bebeklerinin yaşamına son verdirmek zorunda kaldı günlükçüm mevlam kimseye vermesin bilmillah diyeyim önce bir bebeginin yüzü yoktu digerininde beyni yoktu suni sancıyla dogrudu malesef doktor siz bu defteri kapatın demiş alahtan olmuyo oluyo sakat oluyo demiş
gelgit bu benim kızımla hamile kaldı aramızda 1.5 ay yok yane 40 yeni çıktı oglanın okadar kroktuki onada bişey olucak diye mevlüde gittim beşiginde yatıyodu dedim bakıyım mucizeme okadar güzel bir erkek bebekki sorma
herkez bana dediki allahım sanada nasip etsin anneligi dediler neden için acıyo günlükçüm böyle insanlar bana derken
içimden bişey koptu canım benim ya kendimle kıyasladım kıızm karnımda tam bugün 35 hafytalık olucaktı 2 hafta sonra rahimdeki dikişlerim alınıcaktı normal dogumu beklicektik olmadı
okadar sabrettim çırpındım emek verdimki rabbim biliyo ama rabbim benden çok seviyomuş evlatlarımı ben biliyorum şimdi çok mutlulur orda ben agladıkça onlarda üzülüyo biliyorum ama ne yapıcan ana yüregi günlükçüm içimin yangını geçmek bilmiyoki günlükçüm nasıl geçer bilemiyorum artık beni anca benim gibiler anlaya bililir evlat can nefes mis gibi koku hayal heyecam umut bence bende istiyorum ondan facede bir arkadaş yazmış evcladının bir gülücügüne herşeyi veririm bende istiyourm günlükçüm o gülüşlerden bazen diyorum kendi kendime acaba yavrularım dursaydı hayatım nasıl olurdu ilk oglum 8 yasındaydı ilk okul 3 gidiyo olucaktı hüda berkim annecigini bıraktı gitti kızmıyorum köyü yere gitmediki
2 oglum burak umudum oda beni bırakıp gitti şimdi dursaydı 7 aylık olucaktı onada kızamam allahım benden çok seviyodu yanına aldı 3 kızım sümeyye ömürüm ah ömürüm sanada kızamıyorum sende beni bırakıp gittin rabbim sizi benden çok seviyomuş boynum kıldan ince ben 3 melek annesiyim kimseye verilmez böyle güzel mükafat ama günlükçüm neden göz pınarlarım durmuyo neden aglayıp duruyorum bugün dikkat ettimde her arkadaşımın çocugu var benim neden yok:??????
imrenerek neden bakıyorum büün insanlara bugün kuranda günlükçüm bir görsen boy boy bebekler vardı herkez konuşuyo okuldan gazdan aylarından ben kala kaldım kimseyle konuşamadın
diyorum çok şükür rabbime eşim ben mutlıyuz saglıklıyız ailemde çok iyi allah var ama neden mutlu olamıyorum eşim gezmeye götürüyo beni zevk alamıyorumki nasıl alıyım aklım yavrularımda
şimdi cecen köşelerinde neler yapıyolar acaba benim yanıma geliyolarmı acaba öperlermi yzümden oksarlarmı yanagımdan anne ne olur üzülme aglama derlermi içim nedne kırık acıyo şuan görsen beni günlükçüm aglıyarak tazıyorum gözlerim kan çanagı artık 10 senedir bıktım evde tek kalmaktan keşke bir ugrasım olsa paşada olmasa kafayı yerim ben
ben ne yapıcam günlükçüm umud etmek istiyorum günlükçüm ya gene okadar testlere ragmen bebegime hamile kalınca ölüseler ben ozaman biterim
korkuyorum günlükçüm inan önceden hamile kalamıyorum diye aglıyordum şimdide bebeklerim oluyo ölüyo diye aglıyorum günlük ne olur bana bir akıl ver ben ne yapayım
eşim gelir birazdan sileyim gözlerimi kalkayımda yüzümü yıkayaym mutlu olmam lazım bazı yerlere yazıyorum gülmelikli bebek figürleri koyuyorum sevinsdinler diye iyi oldugumu bilsinler diye günlükçüm kendimi kandırıyorum
beni düşünen arkadaşlara teşekkür ederim canımlar söylemeni isterim
bu arada günlükçüm gece- kusuna dermisin resimlerini herkez gördü ben neden göremiyourm yazık degilmi ama bana:84::84::84::84: baktım bişey yok