Popüler Konu Sevgili günlük...

pamuk_helvam bana neler aldı günlük bir görsen
benim kuzuma nasıl bir süprizim var gelince görecek
ayrıca yolladığı çikolatalar yüzünden rejimi bozucam ama değer

sabahtan beri içim bir başka bu kız yüzünden

Merhaba Günlük ,yaklaşık 1-2 aydır bu siteye üyeliğim var inanılmaz iyi geliyor bana artık her gün saatlerce takılıyorum çalışmamöa rağmen..Bugün içinse hiç iyi değilim eşimle tartıştık ve canım çok sıkkın ..O kendinden başkasını düşünmeyen bencilin biri vee her zaman o haklı bu tavırlarından bunaldım artık ..Zaten son 2-3 haftadır teraziye koysan verdiği sevgi 150 gr. gelmez söylememe rağmen napayım diyr artık hiç bişey eskisi gibi değil sanki bilemiyorum çok defa yolun sonuna geldik bir türlü kopamadık ne o vazgeçti ne ben ama sevgii lanet olası sevgisi bitmedikçee kopamayacağızda ama artık isyanım içime sığmıyor artık ne diyim ne söliyim bilemedim sana boişalltttım içimi bir gün gelirde beni anladığında çook geç olacak....

maskemi yaptım nemlendirici mi sürdüm mis gibi oldum
şimdi birde oturuup ders çalışmam gerek hiç içimden gelmiyor ama 2 saat çalışıp sonrada gece çalışırım. az kaldı 30 eylüle

Son düzenleme:
günlük yoğun bir hafta sonu geçirdim bak anlatayım;

cumartesi annemle eminönüne geçtik,teyzemin torunları için eşofman takımları aldık,bana çeyizim için mutfak havluları ladık ,ordan fatihe geçtik,abim sözlüsü ve annesi ile geldiler,nişan elbisesi bakıldı,kırmızı diyor başka bişey demiyor.sinir ediyor beni ya ,güzelim renkler varken ne kırmızısı..ordan kuzenime şişliye geçtim doğum gününe yedik içtik,maçkaya lunaparka gidelim dedik ama orasıda kapanmış d,iğer kuzednimin sevgilisiyle tanıştım çok sıcak kanlı bir çocuk sevdim oda beni sevmiş beni enişte:))ordan eve geçerken babamın teyzesini eşi ölmüştü duaya gittim annemelr beni yoldan aldılar.sonradan gece 23.30'da eve döndük ve 00.30'da yattım.

pazar günü sabah 06.00'da uyandım,saçımı yıkdadım,giyindim eşofmanalrımı,makyajımı yapmıştım,annemele çıktım yola.pangaltıdan otobüsümüz kalktı maşukiye-sapanca turu yaptık,harika bir gün geçirdik annemle.

ve burada okuyan herkese tavsiye ederim ,harika bir yer ve kiremitte mantarı çok güzel maşukiyenin,şehri keyif'te fırsat haal devam ediyor..gitmelerini öneriyorum kk bayanlarının :)

öyle işte yorucu ve güzel bir haftasonu geçirdim..

Günlük gün buz patenine gittik kızlar.. Düştümm

Ama yok yok bişi olmadı.. sağlamım çok şükür

Sonrasında gittik kokoreç yemeğe.. ordan dedim hadi bize gidiyoruz.. bize geldik anneciğim düğündeydi.. kahvemizi içtik üstüne kakara kikiriyle fallarımızı

"salladık".. güzel bir akşamdı günlükk

günlükcüm siyah_incime söyler misin?

Kendisi hakediyor,konuştuğu kelimeler felan çok yanlış,bir kayınvalidenin yanında nsıl konuşacağını bilmiyor ya..

bir tek ben değil ,kızın annesi bile istemiyor kırmızıyı.sonunda annesine gidin siz alın ,beğenin ben giyerim dedi.söylenilecek laf mı ,herkes onun güzelliği,iyiyliği için çırpınıyor.

yok yok ben sevmiyorum bu kızı...

Sevgili Günlükcüm sonunda gelivedim yaa ben Egelilerle geze geze egeli oluvecem ya ben sonunda

Sonunda sana yazma firsati buldum. Sevmedigi bir is yapipte verimli olmak ne kadar zor neyse simdi biz bu konulara girmeyelim en iyisimi..

ah su esmer_sekerim yokmu günlük duygulandirdi beni seviyorum bu kiz ben ya O olmasa ben bu s1k1ci zor günlerimin üstünden nasil gelirim ki günlük karamsarligimin icinde bogulup giderim

Önce rabbim onsa babam izin verirse insallah yanina gidicem bakalim düsüncemiz bu yönde. Buralardan, ailemden, isimden uzaklasmaya cok ama cok ihtiyacim var benim ona dostluguna cok ihtiyacim var..Bakalim insallah olur ve gidebilirim bir ay sonra yanina gerci 2 tane ders kaciracagim ama olsun kendimi iyi hissedecegim gidersem biliyorum..simdiden cok ama cok heyecanlandim neler neler yapariz bi düsün esmer_sekerimle

Valla bu kiz beni utandiriyor yaa o herseyin en güzeline layik rabbim insallah gönlüne göre vericek kuzumun...

Not: esmer_sekerim aksami iple cekiyorum haberin olsun anladin sen onu

Son düzenleme:
günnüş gamzebelinaya teşekkürler altın gibi bir kalbi var...dün gece aramadı öküzüm...nette gezinirken yeni falsolarını buldum...en ilginci bunca tersliğe rağmen vazgeçmek istemiyorum...hay ben aklıma...

çok mu şey istiyorm ki günlük ?
mutlu olabileceğim insanla, mutlu olmayı istemek çok şey mi anlayamıyorum
2 insan birbirini böylesine severken neden anlaşamaz, neden olmaz ki böyle şeyler ?
mutluluk haketmediğim birşey değil biliyorum. herşeyin en güzeline, en iyisine layığım ben.
ama ilişkim istediğim gibi olmadı hiçbir zaman.
bitiremedim de birçok kez denememe rağmen.
ilk kez sevdim çünkü. ilk defa birinin elini tuttum ben. o sıcaklığı ilk kez hissettim çok sevdim
şuan bunları yazarken bile ağlayacak kadar çok seviyorum ben.
bazı anlar o sevgiyi hissedemesem sevmiyomuşum gibi hissetsemde çok seviyorum.
ee noluyor peki ?
niye ilk defa böylesine çok severken, ilk gözyaşlarımı onun için dökerken, insanın canı nasıl yanarmış öğrenmişken neden olmuyor bazı şeyler.
'ilk'ler çok değerli değil midir ? kaybetmek istemiyorum ben o ilki.
anlaşmak, kavga etmemek onunla mutlu olmak istiyorum işte ne var ki bunda ?
anlaşabilenler bizden daha mı çok seviyorlar birbirlerini ?
sarıldığım, kokusunu içime çektiğim kişi o benim. özlemeyi öğreten, yatarken sabaha kadar ağlatmayı , birine karşılıksız içten kendinmişsin gibi dua etmeyi öğreten o bana.
ama gösteremiyorum sevgimi hiçbi zaman. bende böyleyim işte.
ama çook seviyorum çok özlüyorum.
herşey bu kadar zor olmasaydı da doyasıya yaşasaydım o mutluluğu. bu bi ayrılık değil biliyorum biz yine barışıcaz. ama mutlu olmak istiyorum günlük.
mutluluktan ağlamak, Allah'ım bu mutluluğu bozma diye yalvarmak istiyorum.
çok şükür halime yine de isyan etmek zaten haddim değil.
elimdekilerle yetinmeyi de biliyorum.
herşey o burnunu saçıma dayayıp kokumu içine çekişi ve sonrada 'herşeyimsin' dediğindeki kadar güzel olsun istiyorum ve o güzellik hiç bozulmasın.
çok mu şey bunlar ?

Ben geldim günlük.. Çok yorulmuşum ya. Bugün altı dersim vardı okulda. Bu blok ders olayı beni çok yoruyo yav.. Ders işliyorum işlemesine de kafam allak bullak oluyo. Yarın da nöbetçiyim yedi dersim de var off. Benim bünye buna dayanır mı bilmiyorum. Okula yeni ücretli hocalar geldi. Bayan olanı çok sevdim. İyi oldu bu yeni arkadaşım..

Nişanlımla da daha yeni düzeldi aramız. Ya o asabi ben asabi olunca bizim ipler geriliyo günlük... :18: 6 yıl oldu hala birbirimizi yanlış anlayabiliyoruz yok mu bunun bi ilacı falan? İçsek de kurtulsak...

İlaç dedim de balık yağı hapına başladım belki biraz bünyem toparlanır,kilo alırım diye.. Sonra küt diye bayılıyorum orda burda.. :44:

Bi de günlük ya ben geceleri çok kabus görüyorum,çok korkuyorum. Bugün bununla ilgili birine danıştık,tavsiyeler aldık. İyice korktum. Allah sonumu hayır etsin.

günlüüüüük
çokmu şey istiyorum zayıflamak istiyorum artık yaa
insanlrın bana kılo almışsın nolmuş sana demesinden bıktıııııım

merhaba günlükçüm ben geldimbugün bir özet geçiyim ne dersin sanasabah erken kalktım bebegime kahvaltı hazırladım nede bebek koca bebekgüzel bir kahvaltı hazırladım patates kızarttım mis gibi demli çay ekmekte sıcacıktı eşimi öpeker uyandırdım bu sabahçünkü o benim için çok degerli günlükçüm:123::123:
eşimi yolladım faceye takıldım biraz makinaya çamaşır attım güzel bir yıkandı evi toparla derken öylen oldu çamaşırları astım duş alırken ezan okundu namazımı kıldım ve bir mucizeye dogru yürümeye başladım evet mucize günlükçüm dogru dedim sana kısa bir hikaye anlatıyım bak dinle benibenim bir arkadaşım var ablasının 23 sene evet 23 sene günlükçüm çocugu olmadı anneligi tadamadı anlıcagın kaç kere gebe kaldı düşük yaptı helede 6buçuk aylık birde 5 buçuk aylık bebeklerinin yaşamına son verdirmek zorunda kaldı günlükçüm mevlam kimseye vermesin bilmillah diyeyim önce bir bebeginin yüzü yoktu digerininde beyni yoktu suni sancıyla dogrudu malesef doktor siz bu defteri kapatın demiş alahtan olmuyo oluyo sakat oluyo demişgelgit bu benim kızımla hamile kaldı aramızda 1.5 ay yok yane 40 yeni çıktı oglanın okadar kroktuki onada bişey olucak diye mevlüde gittim beşiginde yatıyodu dedim bakıyım mucizeme okadar güzel bir erkek bebekki sormaherkez bana dediki allahım sanada nasip etsin anneligi dediler neden için acıyo günlükçüm böyle insanlar bana derkeniçimden bişey koptu canım benim ya kendimle kıyasladım kıızm karnımda tam bugün 35 hafytalık olucaktı 2 hafta sonra rahimdeki dikişlerim alınıcaktı normal dogumu beklicektik olmadı okadar sabrettim çırpındım emek verdimki rabbim biliyo ama rabbim benden çok seviyomuş evlatlarımı ben biliyorum şimdi çok mutlulur orda ben agladıkça onlarda üzülüyo biliyorum ama ne yapıcan ana yüregi günlükçüm içimin yangını geçmek bilmiyoki günlükçüm nasıl geçer bilemiyorum artık beni anca benim gibiler anlaya bililir evlat can nefes mis gibi koku hayal heyecam umut bence bende istiyorum ondan facede bir arkadaş yazmış evcladının bir gülücügüne herşeyi veririm bende istiyourm günlükçüm o gülüşlerden bazen diyorum kendi kendime acaba yavrularım dursaydı hayatım nasıl olurdu ilk oglum 8 yasındaydı ilk okul 3 gidiyo olucaktı hüda berkim annecigini bıraktı gitti kızmıyorum köyü yere gitmediki2 oglum burak umudum oda beni bırakıp gitti şimdi dursaydı 7 aylık olucaktı onada kızamam allahım benden çok seviyodu yanına aldı 3 kızım sümeyye ömürüm ah ömürüm sanada kızamıyorum sende beni bırakıp gittin rabbim sizi benden çok seviyomuş boynum kıldan ince ben 3 melek annesiyim kimseye verilmez böyle güzel mükafat ama günlükçüm neden göz pınarlarım durmuyo neden aglayıp duruyorum bugün dikkat ettimde her arkadaşımın çocugu var benim neden yok:??????imrenerek neden bakıyorum büün insanlara bugün kuranda günlükçüm bir görsen boy boy bebekler vardı herkez konuşuyo okuldan gazdan aylarından ben kala kaldım kimseyle konuşamadın diyorum çok şükür rabbime eşim ben mutlıyuz saglıklıyız ailemde çok iyi allah var ama neden mutlu olamıyorum eşim gezmeye götürüyo beni zevk alamıyorumki nasıl alıyım aklım yavrularımdaşimdi cecen köşelerinde neler yapıyolar acaba benim yanıma geliyolarmı acaba öperlermi yzümden oksarlarmı yanagımdan anne ne olur üzülme aglama derlermi içim nedne kırık acıyo şuan görsen beni günlükçüm aglıyarak tazıyorum gözlerim kan çanagı artık 10 senedir bıktım evde tek kalmaktan keşke bir ugrasım olsa paşada olmasa kafayı yerim ben ben ne yapıcam günlükçüm umud etmek istiyorum günlükçüm ya gene okadar testlere ragmen bebegime hamile kalınca ölüseler ben ozaman biterimkorkuyorum günlükçüm inan önceden hamile kalamıyorum diye aglıyordum şimdide bebeklerim oluyo ölüyo diye aglıyorum günlük ne olur bana bir akıl ver ben ne yapayım eşim gelir birazdan sileyim gözlerimi kalkayımda yüzümü yıkayaym mutlu olmam lazım bazı yerlere yazıyorum gülmelikli bebek figürleri koyuyorum sevinsdinler diye iyi oldugumu bilsinler diye günlükçüm kendimi kandırıyorumbeni düşünen arkadaşlara teşekkür ederim canımlar söylemeni isterim

bu arada günlükçüm gece- kusuna dermisin resimlerini herkez gördü ben neden göremiyourm yazık degilmi ama bana:84::84::84::84: baktım bişey yok

sevgili günlük
tatlikisima bidaha söle nişan onun- annesinin-kızın annesinin nişanı değil.. gelinleri ve abisinin nişanı olduğunu hatırlatır kendilerini öper saygılarımı sunarım efem

Son düzenleme:
Günlük bana olmaması gereken şeyler oluyo korkarım ki...
Ama olmamalı,kesinlikle olmamalı
Ben o huzura aşığım.Onun sıcaklığına aşığım.
Her ne kadar anlaşamadığımızı düşünsem de,nerdeyse her günü tartışarak geçirsek de
Ben çok seviyorum...
Hayallerimi onsuz gerçekleştirmek istemiyorum
Allahım durdur beni
Ondan başkasına gözüm kör olsun

Bugün çoookkk güzel bir gündü.
Oysa dün hiç havamda olmadığım için bi tereddütle uyumuştum ve bu yüzden doğru düzgün uykuya dalamadım da.
Kesik kesik uyuyabildim, huzursuzdum. Ama çok şükür hiç problem olmadı.
Gören de ilk kez okula adım attım sanar. 4. yılımdayım.
Lakin bu kez bir heyecan telaş gibi şeyler yaşadım; elimde değildi. :))
Okul nasıl kalabalıktı nasılll ayyy... 1. sınıflar doldurmuş herhalde bahçeyi çünkü tanıdık yüzler çok azdı.
Herkes birbirini süzmekte, kendini göstermekte...
Her biri enerji dolu, yüzlerde gülümsemeler...
İçim açıldı yahu. Süperdi. :)))))))))))
Havalar da çok dengesiz beaa. Kimisi askılılarla dolaşırken, kimisi de kalın hırkalar geçirmiş omzuna. :))))
Çok beğendiğim bir kız vardı bizim sınıfta ilk yıl ama 4. sınıf olması gerekirken 2.yi okuyor daha. :s
Onu görmek çok hoşuma gitti. Çok etkileyici. Uzuunn beline kadar düz inen saçları şahanee. Maşallah diyorum kendisine. Ve o da benim gibi balık burcu. :97:
Balık kızının farkı işte. Hıııhhh!!
Ben gidiim şimdilik. Sonra yine geçerim net başına.
Kim Sam Soon dizisine başladım. Onu izleyeceğim.
Bu arada diziye başladım ya, bugün markette görünce dayanamayıp kendime ramen aldım yine o vesile ile.
İnşallah bir gün oralara gidip de yerinde yerim şu ramenleri, pilavları, soslu tavukları.:97:

Mucks mucks canım günlük...

merhaba
ilk defa buraya yazıyorum. normalde kadınlar kulubünü sıkıştığımda okurum ama hiç içimden gelenleri dökmemiştim.
yalnız yaşıyorum ve bu yalnızlık bazen ağır geliyor ama bazen de ihtiyaç oluyor. çevreme bakıyorum, bütün arkadaşalrım evlendi neredeyse, bir çoğunun çocuğu oldu. bense hala bekar ve yaramaz bir şekilde takılmaya devam... artık evimde bir ses istiyorum, akşamları soframda sevdiğim insanın yüzünü görmek, onunla televizyon izlemek, beraber uyumak istiyorum. hayatımı biriyle paylaşmak istiyorum. fakat sırf bunları yaşamak istiyorum diye de yanlış kararlar vermek istemiyorum. hayatıma bir sürü kişi girip çıktı ama hiçbirine "evet, evlenebilirim" diyemedim. evlenmek ve birlikte yaşamak birbirinden çok farklı şeylermiş, bunu anlıyorum şimdi. hep keşke şartlar farklı olsa beraber yaşayabilsek derdim. sanırım örfler, adetler, zorunluluklar, dünürler işin içine girmediği iiçin daha cazip ya da daha kolay gözüküyor. evlilik dedin mi herkesi hayatın boyunca mutlu etmeye çalışmak zorunda kalıyorsun. sen ve eşinin dışında da bir hayat var ve herkes her şeye burnunu sokmaya çok meraklı oluyor nedense.
uyumlu olabileceğim biri olsun, "evet, ben bununla hayatımı geçirmek istiyorum" diyebileyim. onu her gördüğümde yüzümde gülümseme oluşsun, her daim aşkla ve sevgiyle ona bakayım, onun için bir şeyler yapmaktan mutluluk duyabileceğim biri... insanlar nasıl buluyorlar hayatlarını birleştirebilecekleri kişileri... ya da nasıl karar veriyorlar onun doğru kişi olduğuna... ya yanlışsa, ya mutsuz olursam diye düşünmüyorlar...
neden bu kadar zordur hep bu işler...
ben de artık evet diyebileceğim biri olsun hayatımda istiyorum. sorunsuz bir gelenek dönemi ve sorunsuz bir evlilik yaşamak istiyorum.
bunun eksikliğini hayatımda istiyorsam demekki bir şeylerin vakti gelmiş artık....

günlük ben geldim yineeee

PAŞAma söylee açtığım konulara baksın topiğim var nişan fotolarım ordaaaa çok öpüyorum onu
ben de spor yaptım dizi izlicem

bi günlükle daha başbaşayız öyle degişken bi ruh haline sahibim ki bu ara nolucak bilmiyorum :97: dün akşam saat 12 e kadar arkadaşlarımla konuştuk güldük eglendik sonra yataga yattım aglamaya başladm babanem geldi aklıma o yokken o eve nası giricem onu düşündüm sonra uyku tutmadı sinirlerm bozuldu yine açtım internete girdm saat 1de kızlarda açıktı onlarla knuştum yine gülmeye başladm (komik bi durum vardı) :97: bi gülüyorum bi aglıyorum geçicek ama biliyorum
bugünde okulun içinden geçtim kızlara gidicem diye ama okula girmedm ilk günden ders mi olur yarında saabahki erse gitmicem ama ögleden sonra gitmek zorundayım sınav var ne sınavı diyosn ikinci günden dimii almanca alıcam bu yıl seviye sınavıymış ya benim almancada nası bi seviyem olabilir arkadaş zaten 1. dersi alıyorum hey allahm
neyse devam edelim evde sıkıldık sonra dışarı çıktık yemek yedik bikaç bişey bakındık bende makyaj temizleme kremi falan aldm :82: 18 milyonluk krem indirime girmiş 7 milyon yazıyodu heeemen alıyım dedm kasaya bi gittim 4.95 dedi kadın nee dedim evet indirimde dedi bi sevindirik oldum sonra ordanda çıktık kahve içmeye gittik .. güzel bi gündü işte :97:

aşkı çok özlüyorum ben ya görüşemiyorz pek offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…