Selam günlükcüümm bugün bomba gibiyimm
Ee tabi haftasonu aşkımı görmeye gittim o enerji var hala üzerimde :))
112 günümüz kaldı günlük valla azalıyo günler
İlk başladığımızda 158di vay bee baya geçmiş zaman. Hemen geçsin ama 17 ocak gelsin artık :26: Neyse günlükcüm hayırlısıyla geçsin de nasılsa geçicek bi şekilde öyle değil mi ama.
Sabah kalktım kalkar kalkmaz kendimi koşu bandına attım 50 dk yürüyüş ve koşu yaptım sonra hemen duşa girdim bi ferahladım süper oluyomuş böyle ya bundan sonra her sabah bu şekilde yapıcam çok zinde hissediyomuş insan kendini
Tabi rejime devaam. 2012 yazına 38 beden girmem lazım ki güzel bi gelinliğim olsun di mi günlükcüm. Şu anda 40 beden gibiyim biraz daha uğraşırsam olcak inşallah 38 beden.
Havalar da nasıl soğudu ya bi anda şu anda üşüyorum ve ben soğuk havaları hiiç sevmeem
Bana sıcacık olcak hava. İnşallah ilerde güneyde şööyle deniz kenarında bi yere yerleşmek istiyorum aşkımla ohh ne güzel oluur
Dün aşkım aramadı heralde çok yoğundu bugün bekliyorum her an arayabilir diye. Off beklemek ne zor şey yaa ben de askerlik yaptım valla kimse kızlar askerlik yapmıyo demesin
Canım kahve istedi günlük ama kimse de kahve içmiyo bizim evde bi ben içiyorum öylde de tek başına güzel olmuyo yaa karşında içen biri daha olcak sohbet ede ede içiceksin sonra da fallara bakılcak ne güzel :) Neyse ben kendime yaparım birazdan belki falımda işle ilgili bi şeyler çıkar artık işimiz fallara kaldı :26:
Biraz daha gezineyim de sonra pilatesimi yapcam günlükcüm sonra gene uğrarım sana görüşürüz canım hadi byeee