Popüler Konu Sevgili günlük...

berbat bi gece ve berbat bi sabahtan sonra mükemmel bir gün hepsini sevgilim başardı günnük anlamıyorum noldugunu ama bi yerle bir oluyorum birde göklere cıkıp kayboluyorum :97: ama mutluyum eminim kendimden onu bırakmayı düşünmüyorum o düşünsebile zor bu napıyım ben başkasını ama dimi...oda seviyo ki nasıl bitebiliriz biz günnüüükk bırakmam işte gerçi sınıra dayanmıştı ama aramızda kalsın

bugn bitti ve ben eve girebildim ya şaşırıyorum neler geldi öyle başımaa neyseki sevgilimede bişi olmadı :18: erkek gibi görünüp aslında ortada olanlardan birisi sarıyodu sevdiçeime ama ona bile kaptırmam ben

herneyse herşey cok daha güzel

Öyle bir zamanda geldin ki seni nereye koyacağımı bilemedim..Kalbimin kuytu köşeleri vardı senin bilmediğin, bulması zor yerleşmesi zor...Sanki yolu biliyordun da bir anda giriverdin kalbimin kıvrımlarına...İçimdekiler sana doğru düşerken ısındım..ne güzeldi bir sonbahar gününde seni bilmek...Heyecanını havada hissetmek...Elim kolum her bi şeyim ol istedim.Bir anlığına duydum varlığını her bi yerimde..
Ama ... ama ,olmuyor ..ne zaman bu kadar mutluluğa yaklaşsam artık biliyorum sadece yaklaşmakla yetiniyorum..

Evlenicektik,ama o borçların ah ... Hayallerin üzerine çizik atılınca hayat oluyor yaşananlar

onu özledim...

kızarsın için için hayata ama O buna müsade etmez...
yüzünde zorunlu bir gülümse !
gözlerinden çıkan ateş dudaklarında bir kor...

onu çok ama çok özledimmm ........

günlüğğümm ben geldim
bugün güzel bi sabahın ardından gezmeye çıktım, kendime yeni ciciler aldım, bol bol yedim ve eve geldimmmm
kardeşimle beraber çok gaza geldik bu sene ikimizde okullarımızı güzelce bitirirde, sınavlarıda iyi bir şekilde geçirirsek şehirdışı herhangi bir yere gezmeye gidicez bi haftalığına
sakın kimseye söyleme daha annemle babama açılmadık
şimdi söylesek, açılmayla kapanmamız bir olur ama sene sonunda notlara göre izin verceklerini düşünüyoruz
yada umuyoruz
kendime bugün birde kişisel gelişim kitabı aldım, okula giderken onu okicam
malum okul yolu 1 saat sürüyor
ayrıca internettende klasik müzkler indirdim bundan sonra fırsat buldukça dinlicem, sakinleşmek için
ayyy ben herşeyde böyle heveslenip gaza geliyorum ama sonu gelmiyor
umarım buda onlara benzemez
ama bi amacım var bu sefer.... düşmanlarımı tam ortadan çatlatıcam, hatta ortadan ikiye bölücem
görücekler gücümü
ayyy bugün çok mutluyum günlük, yarında okula gitmicem ddaha teşrif edemedim hala
diğer gün gidicem, bakalım nolucak
hadi şimdilik öptüm seni günlükçüüüümmmmm
daha güzel olaylarda görüşmek üzere :79:

selam günlükcüm...

yaklaşık 1 saat sonrasında doğum günüm olacak,peki bu 1 senede hayatımda neler oldu bir gözatacak olursam???
şuan itibariyle evde tek başınayım,sevdiceğim bugün beraber olamayacağız diye dün kutladı..
neyse baştan başlayacak olursam bu sene
3.5 senedir hayatımda olan ve ömür boyuda olmasını istediğim bidiciğimden evlilik teklifimi aldım,
nişanlandım,
doktora yeterliliğimi verdim,
ama nedense çok yalnızdım bu sene günlük..genelde hep tek başınaydım...
çok sıkıldım sevdiceğimle çok görüşemedim,artık başbaşa kaldığımız anlar o kadar kısıtlıki...
şuan kayınpederim hasta ve şuan herşey muallakta...
ama ben bu gece en güzel dilekleri tutucam ve herşey çok güzel olucak günlük...
seneye doğumgünümde hayallerimi gerçekleştiriyor olacağım inş..

AMİNNNNNNNN

günaydın günlük....bugun kocacım işe gıtmedi grip olmuş salgın var ortalıkta ona cok ii bakıyorum şuan ii duurmda...beraber kahvaltı ettik canımla...
gece ayrı yattık bana da grip bulaşmasın diye...gece zorla yatagıma gıttım o anda bile özledım ...off şimdi bi de formasyon işi çıktı eger basvurursam sureklı antalyaya gel gıt yapmam lazım....nolcak bılmıyorum şuan.....herşeyin hayırlısını nasip etsin Allahım.....hayırlı ise beri gelsin....AMİN.....

gut morning günnükkkk
dün anneme 8 tane her biri birbirinden gürültülü misafir teyzeler gelmiş, kızım da bütün gündüz boyunca uyuyamamış...gerçi sağolsunlar, gelmişler, etmişler misafir iyidir berekettir ama, yahu teyzeler sesinizi az kısın beaaa çocuklu eve geliyonuz, hadi geldiniz sesinizi de kısmadınız...arkadaş akşam 6 ya kadar oturulur mu, k.peder gececi çalışıyo biz eve geliyoz işten, kadın daha yemek yapack...velhasılı günnük, teyzeler, martı sürüsü misali viiyaaah viyahhh deyu bağıraraktan kızımı uyutmamışlarr..akşam başta trip yaptı bana, sonra uyuttum uyanınca kendine geldi kuzum...bak özledim yine şimdi heaa
bugün dee metallica denen terbiyesizlerin, lou reed ile kaydettiği yeni albümün ilk şarkısı nete düştü günnüküm, heyecanlan dinledim, değişik ama güzel buldum...yanlış anlaşılmasın, öyle metallica cenderme türküsünü söylese beğenecek türden bi fan değilim ve fakat beğendim işte...artık 31 ekim olsa da albümün kalanını da dinlesek diye bekleyeces...
benden havadisler bööle günlük, maaşımı alayım da imajımı düzelteyim
si yu öptüm bay

günlük nan
dün küçük bi olay yaşadım benim için önemsiz ama şaşırtıcıydı
bi kez daha insanlara güvenmemem gerektiğini anladım (hala akıllanacam bu konuda)
oğluma parti hazırlığı ile uğraşmaktan unuttum gittiydi
ama gece bi rüya gördüm hem o kişiyi gördüm 2 çeşit hayvan gördüm
anladım nasıl bi insan olduğunu
ne diyim günlük Allah ona yardım etsin ...

günlük nan
dün küçük bi olay yaşadım benim için önemsiz ama şaşırtıcıydı
bi kez daha insanlara güvenmemem gerektiğini anladım (hala akıllanacam bu konuda)
oğluma parti hazırlığı ile uğraşmaktan unuttum gittiydi
ama gece bi rüya gördüm hem o kişiyi gördüm 2 çeşit hayvan gördüm
anladım nasıl bi insan olduğunu
ne diyim günlük Allah ona yardım etsin ...

Selam günlükcüümm bugün bomba gibiyimm Ee tabi haftasonu aşkımı görmeye gittim o enerji var hala üzerimde :))
112 günümüz kaldı günlük valla azalıyo günler İlk başladığımızda 158di vay bee baya geçmiş zaman. Hemen geçsin ama 17 ocak gelsin artık :26: Neyse günlükcüm hayırlısıyla geçsin de nasılsa geçicek bi şekilde öyle değil mi ama.
Sabah kalktım kalkar kalkmaz kendimi koşu bandına attım 50 dk yürüyüş ve koşu yaptım sonra hemen duşa girdim bi ferahladım süper oluyomuş böyle ya bundan sonra her sabah bu şekilde yapıcam çok zinde hissediyomuş insan kendini Tabi rejime devaam. 2012 yazına 38 beden girmem lazım ki güzel bi gelinliğim olsun di mi günlükcüm. Şu anda 40 beden gibiyim biraz daha uğraşırsam olcak inşallah 38 beden.
Havalar da nasıl soğudu ya bi anda şu anda üşüyorum ve ben soğuk havaları hiiç sevmeem Bana sıcacık olcak hava. İnşallah ilerde güneyde şööyle deniz kenarında bi yere yerleşmek istiyorum aşkımla ohh ne güzel oluur
Dün aşkım aramadı heralde çok yoğundu bugün bekliyorum her an arayabilir diye. Off beklemek ne zor şey yaa ben de askerlik yaptım valla kimse kızlar askerlik yapmıyo demesin
Canım kahve istedi günlük ama kimse de kahve içmiyo bizim evde bi ben içiyorum öylde de tek başına güzel olmuyo yaa karşında içen biri daha olcak sohbet ede ede içiceksin sonra da fallara bakılcak ne güzel :) Neyse ben kendime yaparım birazdan belki falımda işle ilgili bi şeyler çıkar artık işimiz fallara kaldı :26:
Biraz daha gezineyim de sonra pilatesimi yapcam günlükcüm sonra gene uğrarım sana görüşürüz canım hadi byeee

Günlük Cuma günü gidiyoruz.. Bursaya Allahın izniyle..
KK'da tanıştığım ve devamı gelen Dostum ile görüşücez çok şükür
Söz,Nişan,Düğün beraber atlattık. İyiki var dediğim kişidir. kendisi...
şimdi ise yüzyüze görüşme zamanı

günlkü merhaba...
aslında yazacak hiçbirşeyim yok sana çünkü herşey berbat...
aşkımla çok bozuk aramız nolcak hiç bilmiyorum moralim çok bozuk...
şimdi de okula gidicem ders kaydı için imza atmaya...
kızlarla gidicez belki kafam dağılır dünden beri hiç iyi değilim çünkü
tek istediğim herşeyin yoluna girmesi günlük gerçekten...
içim huzursuz olmasın içim rahat olsun yeter..
bunu da hakediyorum ama di mi...
günlük nolur herşey bir an önce yoluna girsin..
dua et bana...
bu akşamm sana barıştık demeye.. güzel haberler vermeye gelmek istiyorum...
inşallah

Günlükcann bu hafta çok güzel geçecek =))

Şafağını saydığım an gelip meraklandığım an gelip kızdığım kişi geldi askerden
pazar günü peri_kry ın eşinin doğum gününü kutladık hep beraber
özlemişim biliyor musun
hani kendimi tutmasam boynuna atlıcaktım
allahtan tuttum sonra çocuk deli bu deyip kaçcaktı benden
mesajlaşıyoruz da
sanki sanki ii şeyler olcak gibi bakalım görcez
hayırlısı

veee haftanın bombası
gizoşumm canım kardeşim speddym gonzalesim bursaya geliyorrr
o nasıl bir mutluluktur anlatamam sana
birbirimizi zaten o kadar iyi tanıyoruz ki
yalnızca yüz yüze görüşmemiştik o kadar
o da olacak cumartesi günü inşş
daha iyisi ne olabilir kii değmeyin keyfime

Sevgili günlük hamilelik güzel bir duygu hemde çok ama bel ağrım çok oluyor. 5 ekimde izine çıkacağım. doğum kasımın 2. haftası olacak. günler biran önce geçsin bebeğimi sağ sağlim kucağıma alayım inş.

Çok kötüyüm günlük çok! Boğazımda bi yumru var; lanet olası gözyaşlarımı içime akıtıcam diye tıkandım!

Hayat bu kadar üzerime gelmek zorunda mı? Benim sabrımın sınırı bu kadar işte! Bu kadar!

ben geldiim günlüğüm. moralim idare eder ne çok iyiyim ne de çok kötü.
telefonum hala kapalı. bugün 4.günüm. aruyor mu aramıyor mu öyle çok merak ediyorum ki :26: ama tutuyorum kendimi açmıycam.
aramıyorsa kapattığımla kalıcam ama napalım. eğer arıyorsa bu kadar süredir açmadığım için merak etmiştir. ne düşünüyor acaba :44:
cuma günü gelse de açsam telefonumu. cuma günü dershane sınavım var :26:
çalışmadığım için nasıl geçeceği belli aslında. ama napıyım ben kendi kendime çalışabilen biri değilim. biri bana anlatacak sonra ben gelip tekrar yapıp testimi çözücem.
şu dershane başlasada görsem ortamını, öğretmenlerini falan. neyse az kaldı cuma sınav pazartesi ders
herşey çok güzel olsun. bende gidiyim maskemi yapıyım yine

Günlükcan

Tanrı alın yazımı değiştirirken, ben en güzel murç olacağım yine.. Elbette canım eşimle el ele.

rüyamda bir sürü bonibon çlaıyordum günlükkkk ne anlama gelir bilmiyorum ama çok utandım valla

günnüş bitireceğim...şimdi önemsemeyeni ömür billah nasıl çekeyim? gel gelelim aklımın dediğine kalbim isyanda....

anladım ki bana değer verenden ve kızlarımdan başkası yaşan imiş, boşu boşuna bir şeylerin içine yanlışta olsa girip çıktım. Keşke yaşanmasa idi ama yaşanması gerektiği için yaşamışım. Pişmanlıklarım diz boyu. Fedakarlıklarımın farkında olunmaması, kıskançlığın aşılamaması, üçüncü kkkkkkkkkkkkkkkk faktörler vs vs vs.. Artık evime aitim ben. Yapmayı düşünmediğim üçüncü çocuğumu almak istiyorum kucağıma. Belki onun gelişi ile herşey daha da güzel olur, mutluluğuma mutluluk katmış olurum birde izmire yada tekirdağa gidebilirsek eşim ile ne mutlu bize. daha ne isterim mevlamdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…