Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcüm,

evet bugün benim doğum günüm:)
sabah derse girdim, bir baktım öğrencilerime süpriz yapıp pasta almışlar :)
çok mutlu oldum,ben işimi gerçekten çok seviyorum :)
öğrencilerimide çok seviyorum..
ailemden, sevdiceğimden ve arkadaşlarımdan uzak olduğum bu şehirde birazda olsa iyi geldi..
biraz buruğum ama günlük eve tek başına gideceğim, bugünde yalnız olacağım...
sevdiceğim bugün beraber olamayacağız diye 2 gün önce kutlamıştı, ama bugünde bekledim bekliyorum bir mesaj...
aslında en güzel hediye atlayıp yanıma gelmesi ama...
ilk defa hiç hediye almadım doğum günümde offf
belkide büyüdüm artık günlük doğum günüde neymiş amannnnn

sevgili gunluk, hic farkinda degildim senin :) ilgincmis... nisanima bi kac gun kaldi, neden bu kadar sakinim acaba.. stres olmak istemem tabi ama, biraz daha heyecanli hissedebilirdim belki.. bakarsin son gun tutusurum :)

bu dogum kontrol haplarini reglimi duzenlesin diye verdi doktor ama yan etkilerinden biktim. elbiselerin icine sismis goguslerimi sigdiramiyorum bakalim nisan kiyafetime nasil sokucam bunlari! asabiyet ve isteksizlik de cabasi, kesin birakicam!

herkesin bebegini gordukce, ben de bebek istiyorum galiba diyorum; biz en erken bu yaz evlenicez, bebek en erken 2014 basinda gelebilir.. allah nasip eder insallah, o duyguyu cok merak ediyorum.

merhabalar günlük apla
okula çok tepkiliyim bugün sabahın 9nda ders eklicem diye kalktım , sonuç neeeeee sorun çıkmış saat 1 de açılcakmış sistem tamam dedim biblo sakin bekledim saat 1 bide ne göriyim ödeme yapılmadıgı için istedigim işlemi yapamadım ya yeni yeni şeyler çkarıyolar başımıza valla kurtulsam artık yeter ya neyse parayı yatırdık bu sefer neymiş Eft'yle yollamışız hesaba geç geliyomuşş .. saat 3 te zaten sistem kapandı işimi halledemedim yani
off offf yarın yine 9 da kalkcam ya bide kontenjan dolarsa onları öldürürüm neyse çok sinir-stres dolu bi günlük oldu bu :82: ayy dün gece rüyamda gerçekten görmedigim kayınvalidemi gördüm sogudum kadından yeminle burda okudugum konular birleşti bilinçaltıma girdi
bitane 'agzı kokuyor' die bi konu okumuştum rüyamda kaynanam bana sarılıyo ama leş gibi kokuyo 2. kaynanasından şikayet ediyodu bi kadın onun konusunu okudum oda girmiş bilinçaltıma tanımadıgım kadından nefret ediyodum ya töbe bismillah severim ben kaynişimi ya aşkımı dogurmuş konuşmalarımızdan iyi bi kadınada benziyo bakalım

bu arada Miska nişanlanıyomuş çok şaşırdım okudum direk aklıma açtıgı konu geldi nişandan sonra dokunur inş

günlük bu perşembe benim doğum günüm lütfen günlük benimkinin aklına geliyim beni hatırlasın doğum günümü unutmasın hediye hiç bir şey istemiyoru.zaten ayrıyız keşke karşıma çıksa oturup konuşsak her şeyi ama sanmam neyse günlük ben kaçtım...

aslında şükretmem gereken milyonlarca şey var biliyorum.
hayatta kimse için kendini üzmeye değmez, herşey geçer bunu da biliyorum.
ama konu 'aşk' olunca tıkanıp kalıyormuşum demekki.
mutsuz değilim aslında, aksine mutluyum
ama eksik işte birşeyler. doldurmaya çalıştıkça da yoruluyorum.
görmek istedikten sonra hayatın muhteşem güzellikleri var. en önemlisi sağlıklıyım.
ailem yanımda, kimseye muhtaç değilim. ama seviyorum, çok seviyorum vede olmuyor.
herşey o küçükken sandığım kadar kolay değilmiş demek ki.
küçükken birini çok sevicem ve onunla mutlu olucam sanıyordum. ama olmadı işte.
çok seviyorum, çok seviliyorum-bana göre- ama olmuyor işte.
o sevginin yanına koyulması gereken o kadar çok şey var ki.
'yeniden' denedim sevgiyi hep onda. bu sefer olacak dedim koyuldum yola.
sonra durdum napıyorum ben neden hep şans veriyorum dedim. cevap 'çok seviyorumdu'
hala çok seviyorum. yine veririm o şansı ama nolucak ?
hep aynı sonuca varıyorum işte. evet çok seviyorum ama yetmiyor demek ki.
olmayan şeyler var ve ben hala deli gibi umutluyum bizden
oysa umut etmek için elimde hiçbir sebep yok sevgimden başka.
sevgi diyip geçniyorum çünkü biliyorum çok zor bulunduğunu.
ben kolay kolay aşık olamam birine. zor severim zor bağlanırım ama seviyorum işte.
kaybetmek, özlemek istemiyorum da.
mutlu olmak çok çok mutlu olmak istiyorum. cefasını sürdüğüm bir ilişkinin sefa günlerini görmek istiyorum.
telefonumu kapatışım falan filan. bunlar sadece biraz kafamı dinlemek için. yoksa sınava girip çıktıktan sonra yapacağım ilk şey onunla buluştuğumuz yere gitmek olucak. çünkü ben onunla geçirdiğim her anı, her yeri seviyorum.
evet olamıyoruz belkide ben beceremiyorum bu ilişkiyi bilmiyorum ama bunlar vazgeçmeme yetmiyor işte.
hiçte pişman değilim onunla olduğum onu sevdiğim içim.
yaşadığım herşey benim seçimimdi, ayrılmakta aynı şekilde barışmakta.
yine bir seçenek sunsalar onu sevmeyi seçerdim. bundan sonra hiç hayatımda olmayacak olsa bile unutmayı istemiyorum ben.
zamanı gelince zaten unutulur bazı kişiler, anılar. yerini başkası alır veya almaz. hiç ümidimi kaybetmiyorum ben. evet ağlıyorum, ayrıyım olmuyoruz çünkü çok sevdiğim halde olmuyoruz. ama mutluyum ben
herşey benim seçimim çünkü her anım her günüm benim seçimim.
seni seviyorum

Günlük ELSlerimiz geldi Mis gibiler
Daha ilk görüşte onlarla bi duygusal bağ kurdum aramda.
Onlar benim için ömürlük. İnşallah üniversiteye giden yolda çooook yardımları olur bana
Biliyo musun bazen çok zor geliyo,yok diyorum nasıl yapıcam ben:44:
Ama yapıcam biliyorum,bunca insan yapıyo da benim ne eksiğim var:82:
Çok hayalim vaaaar İnşallah gerçek olurlar
Onunla
Ya da onsuz...Ama biz bu gidişle kolay kolay ayrılmayız biliyo musun
3.yılımıza çook az kaldı.Ablam da dedi dün.
Bizim sonumuz ya yıllarca çıkıp ayrılmak ve şiddetli depresyonla karşı karşıya kalmak
Ya da yıllar sonra hayallerimize birlikte kavuşmak
Hangisi olur bilmiyorum.O kadar erken ki daha.Akışına bırakıyorum.
Anın tadını yaşamaya bakıyorum...
Ha bu arada iyiyim genel olarak heralde.Yani bazı saçma şeyler canımı sıksa da,iyiyim.
Delilik bu biliyorum ama geçicek.Elbet geçicek.:97:

onu unutmaya çalışıyordum başarılı olduğuma da inanıyordum..hayatım gerçekten onsuz şekillenmeye başlamıştı..onun sesini duymadan uyumaya ondan mesaj gelmeden gün geçirmeye alışmıştım..kendime dönmüştüm..güçleniyordum..mantığım çalışmaya başlamıştı sanki..

ama ne olduysa son 1 haftadır o beni msn listesinden sildiğinden beri başa sardım..sürekli onu düşünüyorum yine..sesi kulaklarımdan gitmiyo..sanki beynimde onun sesi yankılanıyo..yüzü geliyo gözümün önüne..aklımı yitireceğim bu gidişle..onunla tekrar olmayacağını biliyorum bunu bilmek ve onu geri istemek ironisini yaşıyorum..onu unutmak istiyorum ben günlük..kim yardım edecek bana..ben ne zorlukları atlattım..onu mu unutamayacağım..ki o hayatımda çok da yer edinmemişti..çıkabilir değil mi kolayca..çıkmalı..unutmalıyım artık onu

onu unutmaya çalışıyordum başarılı olduğuma da inanıyordum..hayatım gerçekten onsuz şekillenmeye başlamıştı..onun sesini duymadan uyumaya ondan mesaj gelmeden gün geçirmeye alışmıştım..kendime dönmüştüm..güçleniyordum..mantığım çalışmaya başlamıştı sanki..

ama ne olduysa son 1 haftadır o beni msn listesinden sildiğinden beri başa sardım..sürekli onu düşünüyorum yine..sesi kulaklarımdan gitmiyo..sanki beynimde onun sesi yankılanıyo..yüzü geliyo gözümün önüne..aklımı yitireceğim bu gidişle..onunla tekrar olmayacağını biliyorum bunu bilmek ve onu geri istemek ironisini yaşıyorum..onu unutmak istiyorum ben günlük..kim yardım edecek bana..ben ne zorlukları atlattım..onu mu unutamayacağım..ki o hayatımda çok da yer edinmemişti..çıkabilir değil mi kolayca..çıkmalı..unutmalıyım artık onu

sevgili günlükçüm ben geldim bebem
bugün erken kalktım güzel bir kahvaltı hazırladım eşimle yedik afiyetleama ben diyette oldugum için yeşil çay içtim ıyyykoca cüsse doyarmı be minnacık şeylerleama olsun kilo vericemki bebegime kavuşuyum şöyle bebegimi seyrediyim demiay hayali bile güzel günlükçümsabah bir keyifli kalktım sorma besmelemi çektim kahvaltımı yaptır erkenden eşimle çıktım dışarı o işe ben ablama metroya bindim arkadaşın kardeşi çok hastaymış allah korusun patolojiye sonuçlar gitmiş işşallah kötü bişeyler çıkmaz 2 aylık bebegi varmışselati tefficiye okunucaktı dedi paşa senden rica etsem okurmusun ne demek dedim 2000 tane var dedi amanın çokmuş dedim tamam işi sen bana bırak dedim bizim facede bir grubumuz var yazdım duayı okumak isteyen varsa bildirsin dedim allah razı olsun bir dememe kabul ettiler 2000 tane okundu bana 500 düştü dün yassıdan sonra başladım 285 kadar gelmişim uyuya kalmışım çektigim yerdeeşim dedi kalk üstünü çıkarda yatalım dedi nasıl üstümü çıkardım yattım bilemedim yanebu arada ben çok severim namaz kılarken degişik namaz baş örtülerini örtmeyi geçen eyüp sultana gittik orda bir namz başörtüsü vardı onu örttüm çekerken eşim didiki bunu hiç çıkarmasan olurmu dedinedenki dedim sana çok yakışıyo dedi beyaz kime yakışmaz degilmikocişim işte seviyorum len günlükçüm ben bu adamı neyse metroya gittim erkekeler kazık gibi oturmuş kimseye yer veririlermi mikroplarbirde neye kızıyorum günlükçüm ben kapalıyımya kolay kolay yer vermiyolar bazıları burda beni sakın yanlış anlamasınlar canım arkadaşlarım dogrusu öle hep açık bayanlara yer veriyolar benim gördügüm o yani neden bize bazıları öcü gibi bakarlarkibaşıma bir olay geldi paylaşmak istiyorum mümkünse tabi geçen metroya bindim neyse kadının çocugu var kucagında bana bir bey dediki bacım otur bende dedim abi bayan otursun bebegi var olur dedi neyse adam tam kalktı kadın oturucak bebegiyle sen yerine başka bir erkek oturmasınmı tepem attı kardeşim bey bana yer verdi bende oturmadım bayana verdim dedi agzını açıcagına gözünü açaydın dedi siz zaten hep böyelsiniz dedi küçümseyerek türban varya kafadasen benim kafa at amanın tutmayın dedim ne diyosun kardeşim sen ya dedim başladım söylenmeye adamın çenemden bıktıki inicegi durakta inmedi kaçtı gitti birde çıkarken demezmi örümcek beyinliler amanın dedim adamı yolucaktım orda he:57ne saygısızlar ya töbe yarebbim bugün metroya bindim ablama gidiyorum sen metroda benim panilk atagım azmasınmı oracıkta aman allahım ne etcegimi şaşırdım kalbim yerinden fırlıcak gibi terlemeler başladı:18::18:dedeim paşa sen yapıyosun yapma kafanın oyunu bir yandan duayı okuyorum biryandan besmele çekiyorum ne gündü yavindim metrodan oglumun yanına gittim özlemişim keretayı her salı ablamlara gidiyorum bugün pazara gittim birşeyler sipariş verdim kanepeme örtü pek güzel olucak minderleride degiştirdim ömürümün canım kızmın odası boş kalmasın kanepeyi örtücem minderleri degiştiricem çok güzel olucak işşallah odaişşalah bebegimde fazla bekletmez gelir beni perşembeye randevumu aldım bkalım ne olcek:18::18:ne zor günlükçüm ya kadın olmak neyse biraz pazarı gezdik ablam oglum eve geldik melemenlikleri hazırladım ablama ordan çıktım eve geldim tam dinlendim akşamı aradım eltim aradı gene laf sokto tabe benim sinirler herzamanki gibi tepedeüstüne balık almıştım onu eşim pişirdi bende salata yaptım dedi eşim annemi bir ra kızıyo hay aramaz olaydım oda canımı sıktımı sana ne olucek günlük sabah kalktım mutlu akşam ezanına kadar mutluydum eve geldim canım sıkıldı yaw neden bu kadar acımasız insanlar anlamış degilim çokmu hoşlarına gidiyo canımı yakmak kaynanam lafları soktur bir dedim yok iki dedim yok üçüncüsünde sen benim tepem at aman dedim anne senle ugraşıcam istemezsen isteme aramsanda arama umrum degil artık canımı yakmayın düşün yakamdan dedim onuda sildim günlük rabbim yeter bana kimseye ihtiyacım yok benim içim halen acıyo günlükçüm benim neden acımasız bir hayat var keyfim vardı oda gitti ben ne zaman şimdi mulu olucam diyorum her seferinde neden mutlu olamıyorum günlükçüm soruyorum sana
bu arad GECE-KUSUNA teşekkür ederim pek dadlu çıkmış bende öptüm onu ay bak şimdi çok utandım he

Bi romantik komedi dizisi izlemeye başladım, geldiler yine bana.
Ağlamak istiyorum günlük, çookk ağlamak...
Onu sevmiyorum.
Başka birini sevmek istiyorum. Amaa yokk yok!
Her şey var da aşk yok. Dünyanın en güzel şeyi bende yok!
İyi ki etrafımda aşktan sarhoş insanlar yok da çok takmıyorum bu meseleyi.
Ama diziyi izleyince o eksikliğin bi daha farkına vardım.
Kim istemez ki çok sevmek, çok sevilmek..
Geçen yıl ne çok ağlamıştım bu yüzden. Hiçbir şey değişmedi o zaman.
Bu yıl umrumda bile değildi ki zaten çok yoğundum okul+kurs+staj meseleleri yüzünden, yine hiçbir şey olduğu yok.
Umursama, üstünde düşünme derler. O vakit olur bir şeyler.
Kısmet bu nerden çıkacağı belli olmaz da bilmem ne. ..
Kısmetime s..........m!!

Kursum başladı günlük. Ablamla birlikte gidiyoruz, gerçi ayrı sınıflara düştük ama olsun ikimizin de seçilmesi çok çok iyi oldu. Onun sınıfına ne kadar saf, masum kız varsa doldurmuşlar, Benim sınıfıma ise nerde manyak , geveze kız varsa koymuşlar. Şans işte bendeki :) Öyle çok ve de boş konuşuyorlar ki delirmemek elde değil. 5 dakikada tanışıp, düğünde takılan takılardan bahsetmeye başlıyorlar birbirlerine. Sevmiyorum böyle laubalilikleri ben. Nefret ediyorum.
Bu yüzden konuşmuyorum hiç biriyle gerekmedikçe. Derste zaten konuşmaya gerek yok, mola olduğunda da ablamın yanına gidiyorum hemen. Hoca "ileri derecede bilgisayar bilen kaç kişi var?" dediğinde herkes parmak kaldırıyor ne hikmetse. Ama bilgisayarla ilgili bir soru sorduğunda benden başka kimseden cevap gelmiyor. Bilgisayar bölümü okudum ben, parmak kaldırmam çok doğal ama onların ileri derecede bilgisayar kullanımından anladıkları face yada msndir eminim. Kısacası hiç birini sevmedim. Seviyeleri çok düşük, yerlerde resmen. 2 ay kadar çekicez artık. :97:
Hoşuma giden tek şey, ablamla beni arkadaş sanmaları. Neden bilmiyorum çok mutlu ediyor bu beni :)) Neyse..
Dün kurs çıkışı eve gelip bir kaç saat sonra sevgilimle buluştum. Yeni iş yerini gördüm. Harikaydı. Akşama doğru beni eve bıraktı. Gittiği an özlemeye başlıyorum onu. Çok aşığım çok.
Hayatım şu ara mükemmele yakın diyebilirim. Aman nazar değmesin.

Son düzenleme:
sevgili günlük
çok canım sıkkın mutsuzum hayatım o kadar sıkıcı ki çok monoton sıkıldım dertler bir yandan monotonluk bir yandan:95:
değişiklik istiyorum :26:

işte benim havalarım geliyooo:79:
üşümeye başlıyoruz:18:bayılırım yağmura,üşümeye,soğuğakış kızıyım zaten ki ben:87:
aşkımla grip olduk günlükoviç:2:hafta sonuna kadar geçer umarım,çünkü hafta sonu planlarımız var:97:
hafta sonu güzel bir makyaj yapmayı planlıyorumhatta topuklu felan takılıyım diyorumarada değişiklik iyidir
uzun zamandır istediğim saly hansen dudak ürünlerini sanırım netten sipariş vericem,net özürlü benhiç bir yerde bulamıyorum istediğim ürünleridudak pilinki,ve mat dudaklara renk veren parlatıcısını, artı diğer ürünlerini almak istiyorum.onları bir araştırıyım netten,umarım bulabilirim.öptüm seni günlükçük

3 saat spor yaptım fena ter attım günlük daha pilates yapcam vay bana vaylar bana

bu arada PAŞAM için durmadan dua ediyorum inşallah bebeğine kavuşur yakın zamanda. pek görüşmedik kendisiyle ama bana çok sıcak ve samimi geliyor,seviyorum onu

sabah buyuk bı hevesle gelıyorum işe ama yarım saat sonra kafamı allakbullak edıyorlar sagolsunlar hemen moralım bozuluyor burda soylenen laflara cok sıkıldım gunluk yaa bu ne boyle hergun moralımı bozmak zorundalarmı bunlar neden mıllet tum ısı bana yuklameye calısıyor anlayamadım daraldım ıyıcene kacıp gıtsem bı fırsatım olsada sehırde bunalttı benı ıyıceee bı sey olsada sehırdende uzaklassam artık...

Günaydın Günlük;

Sabah orta şeker halimle işe geldim, sıradan bir gün olsun dedim içimden. tam tersi oldu günlük, sabah gelen telefon beni çileden çıkartmaya yetti. sırf yaştan dolayı hep insan dezavantajlı duruma düşmek zorunda mı ya da kan bağından dolayı? neymiş ben küçükmüşüm, haksızlık da olsa ben görmezden gelmeliymişim. bunun yanı sıra ne zehir olan bayram, ne de ben yokmuşum gibi davranılması ne de bir telefonla bile sorulmayan hatrımın önemi var. ben küçüğüm nasıl olsa, herşeye göz yummam lazım benim tabii... kimseyi arayıp huzursuzluk vermeyip kendi yağımda kavrulmaya çalışırken insanların nasılncı keseri gibi rabbena hep bana demesi delirtiyor beni. onun sinirini bastırmaya çalışırken odada da hadi bir tartışma, bir gerginlik, kızlarla odadan kaçtık. zaten haftasonu gönlümce gezme planları da muhtemelen suya düştü. zaten ne için heveslensem kursağımda kalıyor Allahım nolur yardım et şu günü kazasız belasız az tahribatla atlatayım. çok keyifsizim ama çokkkkkkkkkkkk.............. bir o kadar da öfkeli...............

Günlükcan ben geldim
mutluyum sanki biliyor musun mutluluğun sankisi mi olur deme oluyor işte :78:
böyle bir an içim içime sığmıyor böle dolaşıyorum ortalıkta sonra bir hüzün gelip çöküyor üzerime ya olmazsa ya yine mutsuz olursam diye korkuyorum

speddymin geleceği günü 4 gözle bekliyorum
bizim burdaki kızlarda dalga geçiyorlar benle millet sevgilisini öyle beklemiyor diye
ama ne yapayım ki canım o benim
illa sevmek dost bilmek için yüzyüze görüşmek mi gerekir birisiyle
bence önemli olan gönül birliği
canım dostum benim az kaldı 2 gün sonra inşş beraberiz

günlükcan biliyo musun eğer işini ayarlayabilirse O da gelcek bursaya
bu sefer herkesin fikrini almak istiyorum
daha önce kimsenin yorumunu önemsememiştim ama
şimdi önemsiyorum
çünkü dedikleri çıkıyor ilerde
bakalım ne dicek herkes

hem biliyo musun bişiler var gibi yaa
dün canım çok sıkkındı onunla konuştuk biraz
kızdı bana söz vermiştin kendine iyi bakıcaktın üzmicektin kendini dedi
kim ki onlar diye sordu
seni üzeni bende üzerim bunu herkes böyle bilsin dedi. sen mutsuzken ben mutlu olamam ki dedi
sonra da caım çikolata istiyordu
hiç üşenmemiş almış getirdi kapıdan bıraktı ve gitti
hayatımda yediğim enn lezzetli çikolataydı biliyor musun
ne kadar basit bişey belki ama...

Rabbim sonumuzu hayır etsin.
bakalım gelecek günler bize ne gösterecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…