sevgili günlükçüm ben geldim bebem
bugün erken kalktım güzel bir kahvaltı hazırladım eşimle yedik afiyetle
ama ben diyette oldugum için yeşil çay içtim ıyyy
koca cüsse doyarmı be minnacık şeylerle
ama olsun kilo vericemki bebegime kavuşuyum şöyle bebegimi seyrediyim demi
ay hayali bile güzel günlükçüm
sabah bir keyifli kalktım sorma
besmelemi çektim kahvaltımı yaptır erkenden eşimle çıktım dışarı o işe ben ablama metroya bindim arkadaşın kardeşi çok hastaymış allah korusun patolojiye sonuçlar gitmiş işşallah kötü bişeyler çıkmaz 2 aylık bebegi varmış
selati tefficiye okunucaktı dedi paşa senden rica etsem okurmusun ne demek dedim 2000 tane var dedi
amanın çokmuş dedim tamam işi sen bana bırak dedim bizim facede bir grubumuz var yazdım duayı okumak isteyen varsa bildirsin dedim allah razı olsun bir dememe kabul ettiler 2000 tane okundu bana 500 düştü dün yassıdan sonra başladım 285 kadar gelmişim uyuya kalmışım çektigim yerde
eşim dedi kalk üstünü çıkarda yatalım dedi nasıl üstümü çıkardım yattım bilemedim yane
bu arada ben çok severim namaz kılarken degişik namaz baş örtülerini örtmeyi geçen eyüp sultana gittik orda bir namz başörtüsü vardı onu örttüm çekerken eşim didiki bunu hiç çıkarmasan olurmu dedi
nedenki dedim sana çok yakışıyo dedi beyaz kime yakışmaz degilmi
kocişim işte
seviyorum len günlükçüm ben bu adamı
neyse metroya gittim erkekeler kazık gibi oturmuş kimseye yer veririlermi mikroplar
birde neye kızıyorum günlükçüm ben kapalıyımya kolay kolay yer vermiyolar bazıları burda beni sakın yanlış anlamasınlar canım arkadaşlarım dogrusu öle hep açık bayanlara yer veriyolar benim gördügüm o yani neden bize bazıları öcü gibi bakarlarki
başıma bir olay geldi paylaşmak istiyorum mümkünse tabi geçen metroya bindim neyse kadının çocugu var kucagında bana bir bey dediki bacım otur bende dedim abi bayan otursun bebegi var olur dedi neyse adam tam kalktı kadın oturucak bebegiyle sen yerine başka bir erkek oturmasınmı
tepem attı kardeşim bey bana yer verdi bende oturmadım bayana verdim dedi agzını açıcagına gözünü açaydın dedi siz zaten hep böyelsiniz dedi küçümseyerek türban varya kafada
sen benim kafa at amanın tutmayın dedim
ne diyosun kardeşim sen ya dedim başladım söylenmeye adamın çenemden bıktıki inicegi durakta inmedi
kaçtı gitti birde çıkarken demezmi örümcek beyinliler amanın dedim adamı yolucaktım orda he
:57ne saygısızlar ya töbe yarebbim bugün metroya bindim ablama gidiyorum sen metroda benim panilk atagım azmasınmı oracıkta
aman allahım ne etcegimi şaşırdım kalbim yerinden fırlıcak gibi terlemeler başladı:18::18:dedeim paşa sen yapıyosun yapma kafanın oyunu bir yandan duayı okuyorum biryandan besmele çekiyorum ne gündü yav
indim metrodan oglumun yanına gittim özlemişim keretayı her salı ablamlara gidiyorum bugün pazara gittim birşeyler sipariş verdim kanepeme örtü pek güzel olucak minderleride degiştirdim ömürümün canım kızmın odası boş kalmasın kanepeyi örtücem minderleri degiştiricem çok güzel olucak işşallah oda
işşalah bebegimde fazla bekletmez gelir beni perşembeye randevumu aldım bkalım ne olcek:18::18:ne zor günlükçüm ya kadın olmak
neyse biraz pazarı gezdik ablam oglum eve geldik melemenlikleri hazırladım ablama ordan çıktım eve geldim tam dinlendim akşamı aradım eltim aradı gene laf sokto tabe benim sinirler herzamanki gibi tepede
üstüne balık almıştım onu eşim pişirdi bende salata yaptım dedi eşim annemi bir ra kızıyo hay aramaz olaydım oda canımı sıktımı sana ne olucek günlük sabah kalktım mutlu akşam ezanına kadar mutluydum eve geldim canım sıkıldı yaw neden bu kadar acımasız insanlar anlamış degilim çokmu hoşlarına gidiyo canımı yakmak kaynanam lafları soktur bir dedim yok iki dedim yok üçüncüsünde sen benim tepem at aman dedim anne senle ugraşıcam istemezsen isteme aramsanda arama umrum degil artık canımı yakmayın düşün yakamdan dedim onuda sildim günlük rabbim yeter bana kimseye ihtiyacım yok benim
içim halen acıyo günlükçüm benim neden acımasız bir hayat var
keyfim vardı oda gitti ben ne zaman şimdi mulu olucam diyorum her seferinde neden mutlu olamıyorum günlükçüm soruyorum sana
bu arad GECE-KUSUNA teşekkür ederim pek dadlu çıkmış bende öptüm
onu ay bak şimdi çok utandım he