ayyhh günlük geçmişi oku oku bitmedi
ancak gelebildim. İki gündür yoktum soruyorum sana hiç dedin mi bu kız nerde?
Demedin di mi?
Ya evdeki masaüstü sorun çıkarınca laptopu da ele geçiremeyince giremedim. Zaten bi yorgundum ki dün sorma. Nöbetçiydim okulda Allahımmmm öldüm öldüm. 80 dk ders işle sonra teneffüste de koridorda gez o gürültüyü çek. 7 saat dersim vardı ders bitti gidemezmişim
ama diğer öğretmen gitti sinir oldum
Müdür yardımcıları gitmeyin diyo öğretmenler bekliyorum diye şaşırıyolar falan neyse bi saat daha durdum çıktım
Aslında ücretli öğretmene nöbet yazma hakları yok ama işte yapıyolar. Ya bari zorlamayın fazla. Zaten okullarda neyi düzgün yapıyolar ki
Neyse dün eve geldim akşama kadar sersem gibi dolandım durdum. Sonra da dayanamadım 22.00 da yattım
Sabah kalktım yine 7 saatim vardı gittim yoruldum geldim. Zor iş yavvv :26: Ama öğrencilerle aram iyi günlük ya.. Seviyolar beni hissediyorum
Okuldaki hocalardan da kafama göre birilerini buldum çok şükür yalnızlık çekmiyorum
Ama bi hoca var o da yeni atanmış,sevemedim onu. Neden biliyo musun? Sadece işi olduğu zaman konuşuyo. Bi de bir şey soruyo anlatıyorum ama dinlemiyo kalkıyo gidiyo deli oluyorum deli
Gözü hep başkalarında,ya madem dinlemiceksin ne soruyosun hey Allahım
Derse girmeden konuyu ona anlatıyorum bi de derste anlatıyorum bi de dinlemiyo ya işe bak :84:
Sonra dün kayınvalidemi görümcemi aradım. Gelemeyeceklerini biliyodum ama yine de davet ettim hatta ısrar ettim
Konuştuk ettik falan. Hani buraya yazmıştım kendim için bir şey yaptım diye. İşte nişanlım onu söylemiş onlara. Epey sevinmişler
Zaten her konuda destek oluyolar bana. Bi kere nişanlıma çok kızıp nişanı atmıştım. Görümcem arayıp telefonda ağlamıştı,barışalım diye uğraşmıştı. Ona kızmışlardı falan.
Bazen nişanlım kıyafetlerime karışır hemen kızarlar,bırak kız istediğini giysin derler mesela
Seviyorum yani günlük onları Allah bozmasın. Az görüşmek daha iyi galiba. Böyle daha bi güzel oluyo ilişkiler
Başka başka... Yarın hiç dersim yok biliyo musun? Evdeyim
Güzelce uyucam sonra belki eski okulumdaki öğretmen arkadaşımı görmeye giderim. Muhabbet ederiz. Yeni bi aşka yelken açıyodu ne yaptı onu öğrenirim. Zaten ben kapıdan girer girmez o bi başlar anlatmaya çıkana kadar susmaz
Böyle bi çene olamaz günlük nefes almıyo inan ki almıyo
Bi bu arkadaşımı bi de abimin kız arkadaşını dinlerken yoruluyorum
Hadi bu kızın muhabbeti güzel de abimin kız arkadaşı cıkkk
Benim de bi huyum var bi insanı sevemedim mi bitti daha kolay kolay değişmez düşüncem. Ama sevdim mi tam severim
Niye sevmediğimi de anlatsam hak verirsin belki de neyse anlatmıyım. Hayırlısı diyelim sonuçta seven sevmiş bize laf düşmez
Herkes mutlu olsun ben onu isterim sadece
Günlük ya sana yazıyım belki bi bilen vardır. Müdür yardımcısı okul kursu açmak ister miyim diye sordu. Daha önce açmadığım için bilmiyorum. Çok zorlar mı ya da getirisi nedir acaba? O pek bir şey getirmiyo dedi ama hani ek gelir olacaksa düşünüyorum. Malum evlenicez diyoruz
Daha çeyizimi tamamlamadım.
Bu arada altın da düşüyo pek bi sevindik nişanlımla
Mümkünse düşebildiği kadar düşsün
Starda bi program var Gelin Duymasın diye. Çok hoşuma gitti günlük ya özendim
15 milyarla baya güzel bi düğün yapılır ya di mi? Katılsak mı biz de? :26: Kızın her bişeyini damat seçiyo alıyo herkes gördü ya :78: Valla zor iş...
Neyse çok konuştum. Kardeşim bana coğrafya anlat diyo ben ne anlarım yaaa :26: İnşallah üniversiteye gidecek kardeşim onun için elimden ne geliyosa yapıcam coğrafyaysa coğrafya yapacak bi şey yok
Görüşürüz günlük