Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın güllük,
biliyo musunn ben artııık kendime faydalı bi sürü şey yapıyorummm internette geçridiğim avkti iyiden iyiye kıstım, her gün ingilizce ve almanca çalışıyorum, yeni pc programları öğreniyorum veee uzun bi aradan sonra kitap okumaya başladım tekrar...disütopya çok seven biri olarak, Fahrenheit 451 ile başladım, 1,5 günde bitti zaten...bikaç tane e-kitap buldum onlarla devam edecem ve fakat mutlaka eve bi kütüphane oluşturup ilerde kızıma da aşılayacam kitap okumayı...
bende durumla bööle işte güllük iyiyiz hoşuz
hadi görüşürük takılayım ben biraz buralarda, sonra işim var pfff

cok canim s1k1n günlügüm cok... bugün eve gidince yapmak istedigim birsey var huzur bulacagima inandigim birsey bu...zaten her yerim dökülüyor hasta olacagim iyice hasasim bugün...

6'da uyudum 10'da uyandım günlük
Neden uyuyamıyorum ben :97:
Alerjim çok fena 365 gün hasta gibi dolaşmaktan bıktım artık
Sabah da astım kriziyle uyandım
Moralim de bozuk ne olacağı belli değil hala hiçbi şey belli değil
Kolay ağlayabilen biri olsam belki saatlerce ağlayıp rahatlarım ama ...

güne nasıl başlarsak öyle mi gider ki :18: gitmesin yoksa barut gibi dolanırım etrafta sabahın 9nda kalktım ders değiştirmek için hallettim yattım , telin sesinide kıstım ki uyanmıyım diye :44: sonra evden aramalar başladı fıttırdım iyice bi rahat bırakın uyuyım arkadaş boş günüm ya neyse tabiki kalktım bidaha uyuyamadım :97: eve şöyle bi baktım amanın sanki 3. dünya savaşı bizim evde çıkmış onlarıda gördüm bi fıttırdım :83: yani iyi bi başlangıç yapmadm işin özeti bu
daha sonra uğrıcam yine sana günlükaplaa şmdi dinlenmeye gidiyorum :78: bu arada yeni bi kitaba başladım güzel gibi bakalmm

yorucu ama çook güzel günlerin ardından burdayım :81:
en son sana yazdığım gün tatile gidicem, sevgilimin doğum günü bilmem ne falan demişimm. ay o güne geri dönsem keşke :97: birdaha tatile gitsem, birdaha sevgilimin doğum günü olsa olsa olsaaa
tatilimiz çok hoştu kafamıza göre takıldık.. çook güzel yerlerde piknikler yaptık.. denize girdik, güldük eglendik kızkıza kafaları çektik, üç çılgın hatun bir araya gelince makaranın dibine vurmak kaçınılmazdı ayy hala çektiğimiz videoları izleyip izleyip yarılıyoruzzz hohoytttttt
cumartesi gecesi balsuratımın doğumgününü 3 gün önceden kutladık kumpakıda hediyede aldım ona üç tane hemide, beğendi hepsini ohh o da kendine doom günüsü hediyesi almış , beni almaya gelirken arabayı deiştim siyah tempra aldım onla alcam seni dedi , hönkkkk oldum tempraya niye düştükü bu faln dedim ama ona belli etmedim aşşaladığımı düşünmesin fln diye sonraaa geldi bir baktım hain istediği modeli çekmiş altına , kandırdı benii ay darısı başıma, darısııı başımaaaaa :97::97: bende ayaba istiyorum ama niyetliyim seneye aliciyim inşallahh artık arabayıda çekersem altıma beni evde tutana aşk olsun, tek başıma bile çekerim sahile açarım müziğimi yakarım cigaramı takılırım valla, hiiiçççç çekinmem tabi işten güçten fırsat bulursam dün iş başı yaptımmm yapar yapmaz bu cadı kazanı kaynamışşşş yine felaket haberlerini bir bir aldımmm ruhumu daraltıyo burasıııı, ben alışkınım rahat çalışmaya burası beni gerim gerim geriyooo Allahımmm biran önce rrahat bir birime geçebilmeyii nasip eyleee bana yarabbimmmm, aminnnn
selayhusummmmmm geldiiiiii bu arada ve tabi selocanımdaaaaa
pazar günü bizde kaldı selayhusum ve selimim , alamancı kankitomda bizdeydi gece 5te yattık sohbet muhabbet yerim o selimi yaaa ölüyorum ona hastasıyız ailecek anam ve ben pazartesi günüde xzgitomuzla görüştükk, hep birlikte yemek yedikk onunda ben göbüşünü yerim yerimmm nasıl güzel omuş anlatamam yavruşum yaaaa
gitmeden görüşüciiz daha bırakırmıyız hemen onu bi yere o yeterki gelsin buralara
ben bi yemeğe çıkıyimmmmmmmmmmmmm

sevgili günlükcan ;
gece totiş açık yattım heralde biraz üşütmüşüm hasta olmak istemiyorum
bugün her zaman olduğu gibi yine sevgülümlen buluşacağız
bi tavla atarız ben onu yenerim şimdi canım sıkılıyor eve kk da vakit geçirmeye çalışıyorum
dün sevdiceğimlen film izledik havada soğuktu sarılarak izledik hoşuma gitti
her gün biraz daha aşık oluyorum sanırım hem beni ondan iyi anlayan yok gibi...
birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum her konuda..
arkadaşım, ailem, sırdaşım, gelecekte evimin erkeği olcak kişim
seni çok seviyorum

günlük helvacı pamuk_helva'ya ne oldu yine, döveceğim bu kızı az kaldı... söylermisin buraya gelince msj atsın özelden

Günlükcüm selam..
İki gündür güne sporla başlıyorum çok enerjiğim o yüzden sorma yanii
Günlük benm doğum günüme 1 aya yakın bi zaman kaldı inşallah askerimin yanına gitmek istiyorum. o gün gidemem ama ertesi gün inşallah Allahım giderim. çook istiyorum bunu
Kaç yıldır birlikte kutlayamıyoruz doğum günümü Seneye inşallah evimizde başbaşa kutlarız
Eylülü de bitirdik şaka maka. 100lü günler de bitiyo az kaldı azz
Ben de evde vakit geçirmeye çalışıyorum işte bi yandan spor bi yandan kitap bi yandan internet derken geçip gidiyo zaman. Bi işim olsaydı ahhh :26: Neyse hayırlısı bakalım günlük.
Ay dünkü pilatesten sonra her bi kasım ağrıyo Süper bi şey ama. Oh ohh gitsin yağlar Bu gidişle gidecekler zaten kaçışları yok seneye çook güzel bi gelin olacağım Allahın izniyle

ruhum ve bedenim çok acıyo günlük
yüreğim haykırıyo ama klavyeye dökmek istemiyorum
unutmak istiyorum bir an evvel iyileşip oğlumu kucaklayıp gezmek istiyorum
ameliyat olalı 26 gün oldu ama hala düzelemedim
kırık nekadar acı verici birşeymiş ama en acısı yusufumla ilgilenememek oluyo
ayağa kalkıp yürümem bikaç ayı bulucak çok zor günler beni bekliyo
dün kontrole gittim doktor yere basmamı söyledi ama yapamadım defalarca denedim olmuyo olmuyo
kendimi pozitif düşünmeye veriyorum bebeğim için iyileşmem gerek

Son düzenleme:
günlükkkk günlük
naber kız nassın valla beni sorarsa keyfim yerinde bugün çok şükür
bugün sabah kuaföre gittim kırıklarımı aldırmaya birde kat attırdım biraz bir de fön
perçem de kestirmek istedim ama yine cesaret edemedim 2 senedir istiyordum ama hem yakışmaz diye korkuyorum hem de saçım dalgalı kabarıyor kolay kullanamam diye yine yaptıramadım içimde kaldı
ama bi 3-4 saat sonra birden bana geldiler ben kestiricem bunu dedim çok istiyorum içimde kaldı kötü olursa da olsun nasıl olsa uzar dedim tokayla falan tuttururum beğenmezsem dedim ve gözümü karartıp gittim ve sonuç:
mükemmel çok yakıştı gerçi şu an fönlü ondan dolayı da güzel duruyor bakalım fönsüz hali nasıl olacak:26:bir de habire gözüme giriyor bu ya alışmak zor olacak herhalde biraz da fönü şekli bozulmasın diye kasıyorum kendimi ellemek istemiyorum:95:çok güzel oldu ya sürekli aynaya bakıyorum:108:

günlük telefondaki sesten tahlil yapıyorum artık,çünkü herşeyi konuşacak uzun uzun vaktimiz yok,ses tonundan neşelimi değilmi hafif bile olsa rahatsızlığı var mı...konuşmalarımız ancak 1,5-2dk ya sığıyor...biz birbirimize ne kadar bağlıymışız meğer onsuz çok zor geçiyor,dayanacak pek hal,im kalmadı nasıl geçecek bu kadar zaman düşününce çıkamıyorum içinden....
geçen uzun zamandır hamile kalmaya çalışan bi arkadaşımın muradına erdiğini duydum,çok sevindim,inşallah tamamına erer bebeğini alır kucağına...1-2 gün önce bir teyzeye yardım ettim,ne muradın varsa versin Rabbim dedi,bebek bebek dedim...

ayyhh günlük geçmişi oku oku bitmedi ancak gelebildim. İki gündür yoktum soruyorum sana hiç dedin mi bu kız nerde? Demedin di mi? Ya evdeki masaüstü sorun çıkarınca laptopu da ele geçiremeyince giremedim. Zaten bi yorgundum ki dün sorma. Nöbetçiydim okulda Allahımmmm öldüm öldüm. 80 dk ders işle sonra teneffüste de koridorda gez o gürültüyü çek. 7 saat dersim vardı ders bitti gidemezmişim ama diğer öğretmen gitti sinir oldum Müdür yardımcıları gitmeyin diyo öğretmenler bekliyorum diye şaşırıyolar falan neyse bi saat daha durdum çıktım Aslında ücretli öğretmene nöbet yazma hakları yok ama işte yapıyolar. Ya bari zorlamayın fazla. Zaten okullarda neyi düzgün yapıyolar ki Neyse dün eve geldim akşama kadar sersem gibi dolandım durdum. Sonra da dayanamadım 22.00 da yattım Sabah kalktım yine 7 saatim vardı gittim yoruldum geldim. Zor iş yavvv :26: Ama öğrencilerle aram iyi günlük ya.. Seviyolar beni hissediyorum Okuldaki hocalardan da kafama göre birilerini buldum çok şükür yalnızlık çekmiyorum Ama bi hoca var o da yeni atanmış,sevemedim onu. Neden biliyo musun? Sadece işi olduğu zaman konuşuyo. Bi de bir şey soruyo anlatıyorum ama dinlemiyo kalkıyo gidiyo deli oluyorum deli Gözü hep başkalarında,ya madem dinlemiceksin ne soruyosun hey Allahım Derse girmeden konuyu ona anlatıyorum bi de derste anlatıyorum bi de dinlemiyo ya işe bak :84:

Sonra dün kayınvalidemi görümcemi aradım. Gelemeyeceklerini biliyodum ama yine de davet ettim hatta ısrar ettim Konuştuk ettik falan. Hani buraya yazmıştım kendim için bir şey yaptım diye. İşte nişanlım onu söylemiş onlara. Epey sevinmişler Zaten her konuda destek oluyolar bana. Bi kere nişanlıma çok kızıp nişanı atmıştım. Görümcem arayıp telefonda ağlamıştı,barışalım diye uğraşmıştı. Ona kızmışlardı falan. Bazen nişanlım kıyafetlerime karışır hemen kızarlar,bırak kız istediğini giysin derler mesela Seviyorum yani günlük onları Allah bozmasın. Az görüşmek daha iyi galiba. Böyle daha bi güzel oluyo ilişkiler

Başka başka... Yarın hiç dersim yok biliyo musun? Evdeyim Güzelce uyucam sonra belki eski okulumdaki öğretmen arkadaşımı görmeye giderim. Muhabbet ederiz. Yeni bi aşka yelken açıyodu ne yaptı onu öğrenirim. Zaten ben kapıdan girer girmez o bi başlar anlatmaya çıkana kadar susmaz Böyle bi çene olamaz günlük nefes almıyo inan ki almıyo Bi bu arkadaşımı bi de abimin kız arkadaşını dinlerken yoruluyorum Hadi bu kızın muhabbeti güzel de abimin kız arkadaşı cıkkk Benim de bi huyum var bi insanı sevemedim mi bitti daha kolay kolay değişmez düşüncem. Ama sevdim mi tam severim Niye sevmediğimi de anlatsam hak verirsin belki de neyse anlatmıyım. Hayırlısı diyelim sonuçta seven sevmiş bize laf düşmez Herkes mutlu olsun ben onu isterim sadece

Günlük ya sana yazıyım belki bi bilen vardır. Müdür yardımcısı okul kursu açmak ister miyim diye sordu. Daha önce açmadığım için bilmiyorum. Çok zorlar mı ya da getirisi nedir acaba? O pek bir şey getirmiyo dedi ama hani ek gelir olacaksa düşünüyorum. Malum evlenicez diyoruz Daha çeyizimi tamamlamadım. Bu arada altın da düşüyo pek bi sevindik nişanlımla Mümkünse düşebildiği kadar düşsün

Starda bi program var Gelin Duymasın diye. Çok hoşuma gitti günlük ya özendim 15 milyarla baya güzel bi düğün yapılır ya di mi? Katılsak mı biz de? :26: Kızın her bişeyini damat seçiyo alıyo herkes gördü ya :78: Valla zor iş...

Neyse çok konuştum. Kardeşim bana coğrafya anlat diyo ben ne anlarım yaaa :26: İnşallah üniversiteye gidecek kardeşim onun için elimden ne geliyosa yapıcam coğrafyaysa coğrafya yapacak bi şey yok Görüşürüz günlük

günlük bugün veli toplantısı yaptık.
velilerime içimden ne geliyorsa söyledim
bazıları benim hakkımda yalan yanlış şeyler konuşmuş ama
çok güzel cevabımı verdim oh rahatladım.günlük yarın doğum günüm keşke ama keşke öyle bir şey olsa ki çok sevinsem.
anladın sen günlük ama neyse bir şey beklemiyorum.aklına bile geliyormuyumdur bilmiyorum.yarım benim için çok özel bir gün
hemde çok ama o hatırlar mı ki offf günlük yha..çıldırıcam nedendir bilinmez aşk niye vardı ama aşk aşkı yaşattığı kadardır.
nerden çıktı bu bende bilmiyorum ama yazmak istedim sadece.
neyse günlük yarın güzel bir gün olması dileğiyle..

selam günlüğümmm, bugün nedense çok mutluyum halbuki çokta farklı birşey yapmadım ama mutluyum
dostumla buluştum ve bayağı dertleştik... içimi döktüm rahatlamanın verdiği bir mutluluk sanırım
okulada gittim bikaç derse gittim, sonra bi arkadaşım gelmiş bizim okula, aradı beni 5 dk onla konuştuk
çıktıktan sonrada falcıya gittim inanmıyorum söylediklerine, ama umduklarım var arada tabii
annemede hediye aldım gelirken herzamanki gibi kızdı, "neden okadar para verdin" diye ama içten kızmadığını biliyorum
mutlu olduğunu gördüm çok seviyorum onu çoooook
hadi günlükçüm şimdilik bukadar yeter, 1 saat sonra kuzey güney var gidiiimde abur cubur hazırlim

Fakülteden bir arkadaş vardı şimdi mezun oldu o. Saf saf diyorum ki ben de yyaaa çocuğa bak yıllardır benden hoşlanıyormuş. O yüzden öyle davranıyordu falan filan...
Bugün öğreniyorum ki pek sevgili(!) arkadaşıma demiş ki kendime engel olamıyoruuum, onun bembeeyaaazz teeeniiii, dudaklarıııı vs... Beni anlatıyormuş yani. Tül çorapla beni düşünüyormuş...
Bunlar arkamdan konuşuluyor ve ben yine en son öğrenen kişi oluyorum.
En azından uyarılmayı beklerdim. Bak bu çocuğun düşünceleri pek masum değil gibi şeyler söylenmesini.
Söylemedi. E ben her ne kadar benim için ne düşündüğünü tahmin etsem de bu kadar fantezi boyutunda olduğunu bilmiyordum. Resmen sapıklığa geçmiş. Gerçi hoş kim birini sevse onun bedensel olarak da arzular tabi ki ama bu kadar da aleni söylenilmez ki. Hem de yakın arkadaşıma.! Anlam veremedim. Diyorum ya daha kimler neler demiştir de kimse bahsetmiyor bana. Ne diim günlük...

"O"nun da işleri yoğun herhalde görüşemedik doğru dürüst. Bilet alacağım ama nasıl yapacağımızı bilsem ona göre dönüş bileti de alırım belki. Hala ses seda yok. Evine gidememiş daha. :s
Son 9 günümüz kaldı buluşma için. :97::97:

Yorgunum bugün bi de 3 dersin 1 tanesine girdim sadece.
Sohbet, gez toz, sinema derken asmış olduk dersleri.
Bir daha olmaz böyle. Hadi mucks.

Son düzenleme:
günlük aplaa yine geldimmm bikaç saat önce ajanstan aradılar bu haftasonu iş varmış boş boş durcagıma gidiyim diyorum ama cuma günü egitim 3bçukta ben okuldan 2 de çıkıcam bide gidip sabıka kaydı almam lazım o süre içinde pofff üşeniyorum bide ya :78: ama bi yandanda durup dururken iki günde 90 milyon gelicek aşkta başta hayır napıcaksın dedi ama sonra sen bilirsin dedi :81: kıyamaz zaten o bana ya :123: annemde diyo haftasonu yalovaya gidicezz poffff aslında gitmekte istiyorum ordakileride çok özledimmmm bakalım son kararım ne olucak
aşkında yarın izin günüüüüü :81::81: özlüyorum yaa ders programımıda istedigim şekilde ayarlayabildim sonunda biraz uğraştım ama olsun çarşamba günlerim boş ,cuma günlerimdee 2den sonra boş :82: aşkta artık ona göre ayarlıcak izin gününü :86:
bugünde hem muhteşem yüzyıl hem kuzey-güney var poffff ben muhteşem yüzyıl istiyorum kardeşm kuzeyi aman ya valla bu kız canımdan bezdirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…