Popüler Konu Sevgili günlük...

Sabahı iple çekiyorum.
Şuan içimi dökücek kimsem yok,sabah olsa da birilerine anlatsam...
Bunu dostlarımdan başka kimseyle konuşamıyorum.
Suçlu ama mutlu hissediyorum.
Acı da veriyor ama o kadar tatlı bi acı ki...
İyi hissettiriyorsa hiçbir şey yanlış değildir dedi bana.
Gerçekten öyle mi dersin günlük?
Zamana bırakmak en iyisi galiba.
Bu arada hiç ders çalışamıyorum.Dün gece 10'da uyudum ama sabah zor uyandım.
Bütün gün uykuluydum.Yorgun,durgun,isteksiz...
Zamanla geçmesini diliyorum
Ama alamıyorum kendimi anlıyo musun beni günlük:84:
Onu öyle görünce tutuluyorum...

Çok hata yaptım şimdiye kadar. Tarifi zor,dönüşü imkansız. Ders aldıklarım oldu,almaya vakit bulamadıklarım da. Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş. Ahımı alanlar hala ödüyormuş. İyi ki yapmışım dediğim şeyler var,aynı zamanda keşkelerim de.. Engellemek istediğim başlangıçlar da var. Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var,unutamadığım ama elbet bi gün unutacağım dostlarım var. Hayatımdan seneler çalan insanlar var. Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var,silemediğim.. Sözler var,duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum. Kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var,ama bende saklı hala. İpince bi ipin üzerinde yürüyorum ben. Ve biliyorum ki düşersem yanarım. Herşeye rağmen isyan etmedim hiç birşeye,hiç bir zaman. Rabbim sınıyor,deniyor ama merhametinide esirgemiyor benden. Buna da şükür !!!

Son düzenleme:
Günlükcüm söylemeyi unuttum inanmak biraz güç ama benim gözlerim yeşil oldu. :s Bir kız da dalga geçer gibi oldu hatta bu yüzden. :86:
Çok da umrumda inanıp inanmamaları. :86:
Artık sadece güneşte yeşile dönen ela gözlerim yok yani.
Havada karada, karanlıkta, aydınlıkta yeşil gözlüyüm. :44:
Renkli göz meraklısı da değilim bu arada, önemli olan şekil ama çok güzel bir yeşil tonlu göz rengim var artık.
Sevindim yani.
Kahveden bal rengine, baldan elaya, eladan yeşile uzanan göz rengi yolculuğumda son noktada mıyım? Onu da zaman gösterecek artık. :86::86:

Tvde her zamanki gibi benim için izleyecek hiçbir şey yok bu saatlerde.
Şimdi bi Türk kahvesi yapıp kim sam soon'u izliim ben. :97:

sevgili günlük sana neler anlatıcam neler artık üstümden koca bir yük kalktı kaynanamı eltimi hayatımdan çıkardım yaşasınbundan sonra beni üzemicekler akşama dogru facedeydim eltim beni bir taciz etti herseferki gibi bende bir güzel onuyeter gari dedim oh be içimi kustum ona üstümden bir yük kalktıgünlükçüm ban dua et olurmu yarın 9 40 çapada randevum var ne etcem ben heyecan dorukta muayenede ediyolarmış ne zormuş kadın olmak yaallah yardımcım olsun burdaki arkadaşlar inanın dengesizler için canını sıkmaya deymez benim gibi yapın teknoloji çok gelişti lafı burdan taaa koyuyosun oraya kapak oluyo neyse benimki evde sonra bol bol yazarım geliyimde doktordan ban aşans dile günlükçüm çok tırsmaya başladım ben yaaa:18::18::18:yaRIN BİR GEÇSEYDİ BAKALIM BENİ NASIL BİR GÜN BEKLİYO

Mezun olup iş buldum diye havalara uçmuştum ya günlük, hayal kırıklığına uğradım. Patronun onca mesleğimi övmesi yalanmış, benim orda hiçbir sözüm geçmiyormuş meğer. Ben oraya diplomam için alınmışım, amele gibi işim olmayan şeyleri yapmak için alınmışım. Bu değildi benim hayalim, bu değildi beni mutlu eden. Kurumdaki çalışanlar da önce iyi gibi geldiler, sonra baktım da neler dönüyomuş meğer. Ne zaman kurtulucam, daha doğrusu ne zaman kovulucam bakalım. Sevdiğin işyerinde ve asıl sahip olduğun mesleği yapmak ne kadar önemliymiş meğer. Rabbim herkese gönlündeki işi versin.

Güzel bir haber veriyim mi sana, bunca huzursuzluğuma rağmen. 13 mayısta evleniyorum günlükcan. Geçtiğimiz haftasonu düğünü konuşmak için toplandı bizimkiler. Ama nerede oturacağımız belli değil, inşallah Ankara olur da çok zorlanmayız sevdiceğimle.

ya bunca olumsuzluğa rağmen vazgeçmiyorum deliyim galiba...elde etmek çok önemli oldu...ah bir çıkıp gelse...

naber gunlukcan uzun zmn oldu :)
bugun benımkıyle otubuste karsılasık bana bakmadı ama olsun
bnde ona bakmadım okuldada 2 kez bakısını yakaladım ama umut baglamıyorum artık
cok sevıorum ama elımden gelenı yaptıgım ınanıyorum gunlukcan kendımı gerıye atmktan baska bı carem kalmadı
bıde otubuste bı kız arkadasıyla oturdular kız bn bınerken sacı feln duzeltıodu off ya gunlukcan o kız hoslanıosa ya ?
elımden hıcbırsey gelmıo

neyse bn sorularımın cevaplarını bulurum sana tekraradan yazarım bb

açtım telefonumu ve aramamış. aslında aramayacağını tahmin ediyordum ama neyse.
elbette arayacak. hemen gelsin şu cuma patlıycam yoksa :84:

Yine bir sonuun yoluna geldım sanırım bır sayfa daha kapanıyor hayatımda vicdanım rahat ben çabaladım maddi ve manevi bu ilişkiye adadım kendime. Ama olmadı onun kibiri,inadı bitirecek bu yolculuğu.çekemiyorum artık.çekmekde istemıyorum kalan sevgı kırıntıları yetmıyor buna artık. Evet günlük 1.5 yıllık evliliğime bay bay gelene hay hay :)

Fenalardayım yine..
Dün gece ki rüyam da tam oldu
Nette araştırıp okudukça ürperdim resmen, oysa ben basit bir şey sanıyordum.
Off offf ! Nasıl geriliyorum bi bilsen.
O kadar dua ettim ki..
O umursamıyor nasıl olsa bir şey olmaz diye ama ben her zaman ki gibi deliriyorum olumsuz düşünüyorum hep.
Şu 1 hafta geçse de rahatlasam stresten adet olamayacağım sanırım :26:

Herkes Üniversiteye giden erkek değişir diyo delircem

Harbiden beni sonunda delirtceksiniz ama...

İstisna diye bişey yokmu ? töbe töbe

Değişme sakınn sana güveniyorum ben...

sevgili günlük yarın ilk staj günüm, tanışma olacak
yatıp zıbarayım artık yoksa kan çanağı gözlerle hocayı korkutabilirim

Günaydın günlüğüm sana bir sır vereyim mi Bak kıymetimi bil eşime bile anlatmadım havaya girip bana mobing yapmasın diye

Çok hoş bir rüya gördüm bugün; ben hamileymişim. Karnım paaat diye büyüyor, içimde kıpır kıpır bişi var. Erkek olacakmış. Herkes karnımı sevmeye çalışıyordu...

Sabah gözümü bi açtım hala etkisindeyim. Elim direk karnıma gitti ama yağdan başka bişi gelmedi elime Neyse hazırlandım işe geldim. Eşim aradı(evde uyuyordu). "Sen neden bu kadar erken kalktın" diye sordum. "Hiç sorma karışık karışık rüyalar gördüm hala etkisindeyim" dedi. "Hayırdır" dedim. "Kızım varmış 2-3 yaşlarında, sarışın kıvır kıvır saçları vardı, onunla oynuyordum, birden uyandım etrafıma baktım, sanki gerçek gibiydi" dedi.

Bu bi tesadüf olabilir mi günlükcan? Yanyana uyuyan iki insan benzer rüyalar görebilir mi? Bunlar bişeyin işareti mi? İşaretse neyin işareti?

Bu üçünü istiyorum

günlükcan hayatım harap oluş durumda...Ailem yanımda dğl beni desteklemiyor...Halbuki ben istemedğim halde 2 yıldr babamla çalışıyorum...Benim zerre kadar değerm yok gözlrinde...Ailemi kurtardım ben,sonra şirketi kurtardım ama hep yılan ben oldum...İstediğim meslek oldu ama sırf babamın gönlü kalmasın ah almayayım diye bu şirketi bırakıp gtmedm...Dün akşam çok kötü şeler olduu...Herşey berbat bana biri yardım etsn ben bunları haketmiyorum

dört işlemden ibaret parmak hesabıyla bütün hayatım...

Son düzenleme:
Günlük biraz önce çok kötü bişey oldu
Yemekten çıktım. Eve gidiorum ben yemeğe, biliosun işyerimle evim aynı binada.. Kapının önünde küçük bi kedi yavrusu..Arabann altına girio onu ordan çıkartmaya çalıştım araç ezer falan diye.. Oynadım birazcık..İleridede köpek yavrusu vardı bitane o gözüme çarpmıştı..Sonra bi ses geldi..Ben kediye çarpmasınlar ezmesinler derken köpeğe araba çarptı
Ama nasıl bağırıo ya çok kötüydü çok kötü günlük..Bacağına bişey olmuş herhalde nasıl canı acıodu Hemen işyerime geldim belediyeyi aradım durumu anlattım veterinerlik birimiyle iritibaa geçiceklerini söylediler..Beni arıcaklarmış..Geri gittim köpeğin yanına..Yanında bizim apartmandan belediyede çalıştığını bildiğim bi adam var oda bu konuyla ilgili birileriyle irtibattaydı..Sonra benmi götürsem köpeği acaba dedi..Mümkünse eğer hiç durmayın götürün dedim..İşyerimden koli çıkarttım onun içine koyduk adam aldı gitti.. O kadar üzüldüm ki çarpan kişi ise hiç durmadı Nasıl durmaz ya bu canı nasıl görmez..Çok kötüydü günlük çok İnşallah iyileşir yavrum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…