Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlükcan
sevgilimin yanındayım bugünde birazdan dışarı çıkcaz
gezip tozcaz falan filan..
ama bu ara maddi sıkıntı çekiyorum bi an önce iş bulmam gerek
gerçi iş arıyorum da ama yok yok yok
sinir oluyorum her geçen gün iş mevzusuna
bi yandan da kpss çalışmam gerek ne olucak bilmiyorum
yoğun bi dönem beni bekliyor sanırım
ve ben bu yoğunluktan kaçıyorum
oooffff günlük ooofffff çok istediğim şey var hepside maddiyata bakan şeyler
nalet olsun lidyalılara

Günlük merhaba ne zamandır yazamadım sana,
tatil günümüz yaklaşıyoo 5 ekimm : ))
YaNi çok şükür bi şikayetim yok, işide devrettikten sonra. Ara ara sinirlerim tavan yapıyo ama sessiz kalıyorum.
şimdi ki yeni patronumla geçinmek zor,salağın teki. bi şeyden anladığı yok ama herşeyi biliyorum havalarında.
Kendini bi şey zannediyo, tuhaf tavırları.
neyse ben kaçtım günlüğüm.

sevgili günlük bugün evdeyim, zaman geçsin diye arkadaştan öte yani (friends with benefits) filmini izledim
gerçekten güzeldi herkese tavsiye ederim, ama şimdiden uyarim biraz ayıp sahneler var:78::78::78::78:
sonrada kendime soslu makarna yaptım afiyetle yedim
saçlarımı kestirme düşüncesi var, daha doğrusu kat vermem gerekiyo, ama bulamıyorumki şöyle iyi bi kuaför
neyse 1 2 gün daha hem model hem kuaför araştırması yapayım en iyisi...
şimdilik benden bukadar öptüm günlükçümmmm

naber gunlukcan
ben ıyıyım yoruldum bugun:97:
gıttım kendımı bır kursa kayır ettım sevmedıgım bı bolume gene
ama olsun ıs ımkanım olucak ınsallah
ıs bulmam lazım benım ya hemde hemen:26:
nasıl olucak bılemıyorum ama malesef bu kurs bıtene kadar elım kolum gene baglı
tum gunlerım kursta hafta sonu harıc
umarım sıkıcı gecmez bı an once guzelce bıtırırım

Onun dısında bazen oncenden yasadıgım olaylar benı cok etkılıyor ya
hanı arada aklıma gelıyor
hayatımın olayı zaten hıc ıstermıydım boyle bıseyı hayır tabıkı ama oldu ıste
oyle vıcdanım acıyor kı oyle ıcım acıyor kı bazen
sevdıcegımınde aynı sekılde:97: uff dusunmeyeyım sımdı

gunluk ya artık evlensek dıyorum cok sıkıldım bu durumlardan ben:85:
benımde ıstedıklerım olsun ya onunu arkasını dusunmeden su ıstedıgımı bı yapsa benım ask
harıka olucak bakalım hafta sonu konusucam gene ınsallah yaparsın sevdıgım ya
cok mutlu olucam bak bılıyorum sende haklısın ama karart gozunu uy manyak askına

bugun arkadaslarımı gordum acıkta olsa vaktımız yoktu ama olsun
neyse su 2 gunde gecsın artık hadı kacayım ben sekerım

Selam günlüktoş
Bu sabah her şeye bi son vermeye ve hayatımın düz yollarında ilerlemeye karar verdim.
Hoş,böyle bir niyetim pek yoktu ama çok kötü bir şey öğrendim ve yıkıldım.
En doğrusunu yaptım.Gerçi hala pek alışamadım ama alışacağım elbet.
Her şey olması gerektiği gibi artık.
Neyse sana daha fazla bu konu hakkında yazmayacağım.
Aaa bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Az önce kahve içtim ve falımda kocamaaaan bir T harfi çıktı
Amaaan neyse boşver bunları
Herkes kendi yolunda mutlu olsun
Benim geleceğim var,hayallerim var
Şimdilik benden bu kadar günlüktoş,hoşçakal

Son düzenleme:
Sevgili günlük çok yorucu bir gün geçirdim ben çapa işini hallettim çok şükür şimdilik bakalım he olcek verdim kanları duş aldım okakadar yorulmuşki bedenim mecalim yok sana anlatmaya sonra artık içimi dökerim sana bu gün bişeye sahit oldum garip bir kadın vardı 2 yaşındaymış bebegi kalp hastası agırlaşmış nasıl aglıyo öyle drama gibi seyrettim içim acıdı kadına görseydin günlükçüm seninde gözlrin dolarmı benim doldugum gibi mevlam evladına şifa versin işşallah günlükçüm evlat acısı çok zor yarında cerrahpaşaya sevkettiler gene paşaya yol göründü ben çok yorgunum kaçtım günlükçüm

"Bazen susmak gerekiyormuş,
Bazen bomboş bakmak hayatın yalanlarına...
Anlamaya çalışmak saçmalık!
Anlamadan yaşamak gerekiyormuş.
Ama bazen,
Unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına.
Zaman değilmiş gideni getiren, aslında zamanmış var olanı götüren..."

Canım çok sıkkın günlük ya...Çokkk...​

Geçen gün vatan'a gittim kısa kolluylaydım alışveriş için arabadan indim üşüdümmmmm , ertesi gün laptopu almak için tekrar vatan'a gittim busefer gömlek giyim dedim ve terledim ( hay ben senin hava gibi diyerek iç sesim ve ben bayağ bi dertleştik) bugün gözlük taktım çıktım dışarı , yer yer bulutlanma oldu tak çıkar modundaydım :82: GELMESİN KIŞ YAAA Yada gelicekse birkerede gelsin olmuyo böyle
Giysem terliyorum, çıkarsam üşüyorum mevsimi açıldı..hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun

ben kış sevenlerdenim,hatta ölüp bitenlerden ama evet bir an evvel de gelmesini isteyenlerden..öyle gösterip kaçmıycak..şimdi temizlik yapmayı çok seviyorum ben,ama yazın kapı pencere açık oluyo tozlar içeri giriyo..ama kışın öylemi yaa..her gün temizle miss gibi.. kızım emeklesin ben sileyimm izlerini..şimdi uyuyo karşımda mışıl mışıl canım benim..azcık büyüsün veririm eline toz bezini böcüğümün..Dip notaz önce diyete başladım)

günlük bugün benim doğum günüm ama o kişi kutlamadı anladın sen onu.
amacım hediye falan hiç mi hiç değil.o kadar kendimi kötü hissediyorum ki.ayrıyız evet ama insan sevdiği kişinin doğum günün kutlamaz mı.demek ki onun için ölmemli değilmişimnubunu anladığım iyi oldu.küçücük bir umudum vardı o da yok artık olmasın da kim bilir nasıldır şu an.gerçekten çok merak ediyorum..ama off neyse
içim birhut af çok kötüyüm neyse sonra gelirim yine günlük

Yok yok kendime artık çeki düzen vermeliyim
Bugün uzuun uzun şöyle bi'düşündüm de
Herkesin sahip olmak istediği şeyler neredeyse var hayatımda
Çoğu kişinin imrendiği şekilde yaşamımı sürdürüyorum
Bu konuda Allah'a her zaman şükrettim
Ama gel gör ki yine her zaman çekilmez bi'insan haline büründüm
Hayata bakış açıma ciddi bir şekilde mantıklı yön vermem gerektiğine karar verdim şu andan itibaren
Teoride her şey mükemmel de pratikte hüsrana uğramaz umarım
Yarından itibaren tüm olumsuz düşüncelerden arınmış olacağım inşallah
Depresiflik, karamsarlık yok artık sahip olduğum her şeyin tadını çıkaracağım..
Şans dile bana hadi baş baş

Günlükte ve başka yerde yazan birini daha önce hiç okumadan geçmeme rağmen
Şimdi dikkatimi çekiyo yazdıkları...
Farklı bir tarzı ver ve kendini nasıl anlatacağını çok iyi biliyo:97:
Neyse geçelim bunu ....

Uzun zaman sana yazmayınca bir esksiklik hissediyorum günlükcan..
Kendi günlüğümde gitti zaten şuan onun ellerinde
Oyüzden sana yazmak daha iyi geliyo artık

Yine herşey yoluna girdi hayatımda
Demekki böyle oluyo
Her günü iyi olmuyo insanın Mutluluğa alışmışken birden bütün büyü bozuluyo

Sonra tekrar Mutluluk
Oyun gibi çok tuaf:97:

Saygılar günlüğümm...

Son düzenleme:
gel 30 eylül dedim, dedim ve de geldi işte sonunda
yarın dershane sınavım var. umarım en güzel şekilde bitiririm sınavı. mezun grubuyum son şansım yani bana göre. inşallah o dershane de çok büyük sevinçler yaşarım. en güzel yerleri kazanırım umutluyum bu konuda.
arkadaşım aradı onunda yarın sınavı var. birlikte gidelim dedi. bende olur önce kahvaltıya gideriz dedim tamam dedi. dışarı çıkacağım için öyle mutluyum ki. ailem kısıtlamaz beni hiç ama kendimi şu sınavdan sonra gezmeye o kadar çok hazırlamıştım ki ondan önce dışarı çıkasım gelmedi. görende sınava çalıştım sanar hiç çalışmadım bakalım ne olacak yarın
iyi geçsinde iyi bir sınıfa düşeyim :26: ortamını çok merak ediyorum dershanenin nasıl olacak acaba. ne giyeceğime de karar verdim.
gördüğün gibi iyiyim günlük aslında iyi gibiyim. dün hiç olmadık bi sebepten ve hiç olmayacak yerde geldi bi ağlama krizi nedeni o değildi ama anladım ki benim bütün ağlayışlarım onsuzluğa, anlaşamamamıza. çok özledim be günlük çook
neyse yarın sınavdan sonra onunla hep buluştuğumuz yere gidicem galiba :26: bilmiyorum napıcağımı ama aklımda öyle birşey var. neyse yarın olsun da hele bi bakalım o zaman ne yapmak gelicek içimden. görüşürüz günlüğüm.

günlük aplaaa
sabahki 3 derse gitmedim hemde sınıftan hiç tanıdıgım yok umarım ders işlemedi kadın ilk dersi kaçırırsam ayvayı yerim :18: sonraki derse gittim bitaneye girip çıktım sonra aşkla buluştum yani hepi topu bi ders için gittim okula yarında gitmicemmm haftaya bi başlangıç yaparım artık :82:
aşkla buluştuk her zamanki gibi bi yemek yedik sonraa sinemaya gidicektik saat gelene kadar oturduk bi çay içtik orda bi hesaplama yaptık gören deli sanar sayı dogrusu içinde gelecegimizi çizdik neyi ne zaman yapıcaz diye off offf şu ev sorunu varya herşeyimizi alt üst ediyo ya :84::84: herşey kısmet İnsanlar plan yapar ALLAH gülümsermiş ya o mesele ..
Aşk ankaraya gitme isteginden söz etti ilk defa bana söylemiş daha iş yerininde ailesininde haberi yok gitmek için başvurcam olursa mart gibi giderim ocakta gelirim dedi pek bişey demedim çünkü orda para biriktirmem daha kolay olur dedi.. kalıcagı yer ayarlanıcak ve yeni proje olucak orda daha çok satış yapıcak yani :78: off ayrı kalmak istemiyorum ama biyandanda 10 ay eger hayatımızı kolaylaştırcaksa gitsin istiyorum :18: karmakarışık duygular içindeyim yani
neysee can sıkan konuları geçelim sinemaya gittik güzeldii 'friends with benefit' başroldeki kızaa ba-yıl-dımmmmmmmm :78: aşka ne kadarda bana benziyo dedm bi güldü sonra filmin ortasında valla benziyo aşkm ya çok tatlı kız dedi kızın çok degişik bi çekiciligi vardı yaaa :78: hemde gögüsleride küçüktü ama çok hoş duruyodu onu görünce benimkileride sever oldum
aaaaaa bu aradaaa internetten anket doldurarak para kazandımmm daha parayı çekmedim paypal hesabı açtırmam lazım :82: eger yaparsam sorunsuz bi şekilde alırsam parayı burdada konu açıcam az bi miktarda olsa ögrenci için iyidir herkes kazansın
bide yarın yine gitmicem okula sabahtan gidip bi sabıka kaydı alıyım c.tesi pazar ajansta başlarım belki ruh halime baglı yalovayada çok gitmek istiyorum offff hangisini seçsem acaba

Bugün iki arkadaşla oturduk saatlerce.
Sohbet ettik, konuştuk epey.
Enerjim sıfıra indi. Boğuldum, daraldım.
Her şeyleri var ama gel gör ki yakınmaktan başka yaptıkları bir şey yok!
Pişman oldum onlarla oturduğuma.
Bi de bi kez daha en yakın arkadaşım dediğim insanın neredeyse bir pislik olduğunu fark ettim.
Benden hakkımda konuşulan şeyleri, birebir ona söylenen şeyleri saklayan birinden ne beklenir ki zaten!
Bu kadar fesat değildi önceden bu kız. Şimdi şeytanlaşma yolunda çok emin adımlarla ilerlemekte.
Ama arkadaşlığımı bitirir miyim dersen hayır diyorum.
Hep olumlu yanlarını görmeye çalışıyorum çünkü. Anladım ki ben asla bir kıza güvenemem hiçbir koşulda.
E madem o konuda yapılabilecek bir şey yok, iyi yönlerini görüp devam edeceğim.
Hiç de aayyy arkadaş böyle mi olur, bir daha yüzüne bakmam falan demem.
Böyle gittiği yere kadar sürecek.
Yadırgasam da üzüldüğümü söyleyemeyeceğim doğrusu.
Çok umursamazım genel anlamda da zatii...
Bugün güzel olan şey ise Eskişehir'e gidiş biletimi almam oldu.
İnşallah hayırlısıyla 8 gün sonra sabah hızlı trende yolculuğuma başlamış olacağım.
Şimdilik odaklandığım şey bu.

Son düzenleme:
dün uzun ve ciddi konuştuk...onu sinir de ettim...kazın ayağının o kadar da uzun olmadığını gösterdim...ama ters teperse diye de korkuyorum...hem istiyorum hem itiyorum...o istekli ama umursamaz...bak bugün de konuşurduk diye hayal ettim ama maçtaymış güya...odun aramaz da şimdi...yarın ve sonraki gün ben iptalim sonra o nazlanır falan filan...oy Rabbim oy...en çok da kendime sinir oluyorum...o hayatına devam ederken ben her şeyi ona odaklıyor,gün boyu onu düşünüyor,olmadık triplere giriyorum...bir sürü işim var yapacak...kızım aklını topla...işini yap...zamana bırak...sallıyor mu yedekliyor mu anlamadım...ben onun boş zaman aktivitesi miyim?
şimdi böyle olan sonra nasıl olur? neden silemiyorum? Rabbim hayırlısını versin...

Merhaba sevgilim.

Bugün tam 9 gün olmuş sen gideli. Hayır, günler yavaş geçmiyor, aksine ben daha çok olmuştur diyordum. Hayat, kaldığı yerden devam ediyor. Edecek tabii. Sadece ilk buluştuğumuz yerden her geçişimde anımsıyorum seni. Her gün kalkıyorum, duş alıyorum, işe gidiyorum, çalışıyorum, yeni kıyafetler alamıyorum bu ara çünkü maaşımın yarısıyla anneme hediye aldım biliyosun, gerçi nerden bileceksin. Ütü masasını merak edersen, olduğu yerde. 'Ne kadar ilginç' dediğin yüzüğüm her gün parmağımda. Ara sıra da konuşmalarımızı anımsıyorum, tabii sadece iyi olanları. Her gün daha iyi oluyorum, hedeflerime, ideallerime ulaşmak için kendimi geliştiriyorum. Hayır, seni beklemiyorum. Sadece özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…