Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüüüük bugün yine staj vardı. stajı çok seviyorum yeaaaa bugün bi tane kadın geldi etanol baktık. yazık kadıcağız çocukcağızın birine çarpmış ağlıyodu. sonuç da negatif çıktı zaten. :97: yeni stajyer çocuk geldi başka okuldan ama. ama yarın acilde son günüm haftaya başka bölümde olucam. ama ben acil laboratuvarı çok seviyorum sonra acil muayanede kapıda güvenlik var. anneler le kızlarındaki enişteeye benziyo. geçtikçe süzüyo beni. pis herif. bide bir yığın çevik kuvvet geldi bugün. sağcı solcu tartışması çıkmış üniversitede. onlar geldiler. uzun kıvırcık saçlı taşlar bir taraf diğer kırolar da diğer taraftı sanırım uykum var günlük. hadi iyi geceler :82:

günnük sana yazmayi bu aralar bayagi bosladim farkindayim..
biliyorsun okul, sinavlar ve is hic birseye vaktim kalmiyor..
hatirliyormusun gecen sana cok büyük bir korkum var demistim..
tam bu korkumun yersiz olduguna inanmisken simdi yine pörtledi bu korku..
ne yapacagimi hic bilmiyorum..
eger korktugum basima gelirse ne yaparim hic bilmiyorum..
sinirlarim olmaliydi benim, bu kadar savunmamiz olmamaliydim aslinda..
tek suclu benim ve bunun yükü beni mahvediyor..
bakalim biraz daha bekleyip bu korkuya son vericegim..

Bazen insanlara kendini ifade edebilmek ne zor be günlük...
Daha çok alınganım,çok çabuk kırılmaya başladım,neden bunu göremiyorlar?
Hep alttan alan ben mi olmalıyım hayatın günlük gülistanlık olması için?:44::44::44:
Hiç mi benim duygularım yok,ben hiç mi kırılmam??
İnsanlar üzülmesin diye onların yanında hep neşeli olmaya çalışıyorum,gülümsüyorum diye vurdumduymaz diye mi adlandırılıyorum?:85::85::85:
İçim acıyor be günlük....
Çok kötü gün geçirdim,unutmak için yürüdüm saatlerce tek başıma,içtiğim sigaranın haddi hesabı yok...:18::18::18:
Küçücük bir sebepten ne hale geldik baksana...O orda huzursuz,ben burada huzursuzum...
Ağlıyorum şimdi,içimde biriktirdiğim gözyaşlarım dinmek bilmiyor..
Ağlıyorum şimdi,kalbim çok acıyor...
Ağlıyorummm

Çok sinirliyim çokkkk
Bir şeyleri kırıp dökmek,yıkıp parçalamak istiyorumm
İçimdeki gaddar insanı çıkartma bna lütfen:26::26::26:
Gaddarlığım hiç çekilmez ki bunu 9 yıldır biliyor olman lazım....
Ben her şeyi en ince detayına kadar düşünürken,Sinirimi zıplatmanın ne alemi var ???
Yat uyu sen,yarın da hiçbir şey yokmuş gibi ara benden canım cicim bekle...Yok artık daha neler....
Kaçan kovalanırmış,hadi bakalım şimdiye kadar hiç yapmadım ama bundan sonrası için kolay gelsin sana,umarım kovalarken çabuk yorulmazsın.....

Son düzenleme:
ibraaam tatlısesevlendi,derdi bizi girdi
adam evlendiği günden beri gelen giden vır vır başımın etini yiyo,sanki adam kankam:44:!
kapıdan içeri giren böyle yapıyo'ibrahim tatlıses evlenmiş biliyomusunnnn
ben:'yıl oldu öğreneli'...kanka bence derya tuna ile evlenicekti,bence ayşegül büyü yaptı kesssiiinnnişin içinde başka şeyler varfalan filan diye uzar gider
olum hastayım,konuşasım yok,milletten kaçıyorum,kafa dinliyim diyorum YOK!bazen inanılmaz sıkılıyorum insanlardan,hee bunu söylüyorumda yüzlerine=)ama arsızlar takmıyolarki beni
günlükoviç,zaten kaç gündür hastayım,tadım tuzum yok,sürekli akan bi burnum,elimde selpak,peşpeşe gelen hapşuruklarım:2:hırkam ve benistiyorumki ses seda olması,sakinlik huzurama nerdeğğğsırf magazin muhabbeti olsa iyi,bide kendi magazinleri var,saatlerce onu anlatıyolar banaintaar sebebi!
sabah kahvaltı ediyoruz,annem yiğenim ben...tam anakondalar konseyi,bende baş anakondatürlü geyik dönüyo zabaann köründe,kanal d sabah haberlerini sunan adama taktı benimki!yani annem!
bu adam iyi yapamıyomuş(ne bekliyosa artık sabah haberlerinden)yok şöyle,yok böyle tam gaz eleştirirken,zalak yiğenim lafa atladı...fatih porkatal daha iyi sunuyo benceçayı püskürttüm gülmekten,porkatal demesinemi kopıyım,büyük bi ciddiyetle yorum yapmasınamı,tipi gör kop anlıcağın.sonra reklamlar çıktı,adını bilmiyorum tuvelet temizleyici reklamı,annemin yorumu aynen yazıyorum:annem=bizim banyoyu maykıl ceksın temizledibiz yiğenimle böylepuahahhaha tabi 90 tane espiri bizden,kopmalarımızı yazmıyorum bileneyse abi,annem mistır masıl demek istiyo aslındaAllahım sen büyüksün=)neyse...
yarınki planım kısmetse solaryuma gitmek.açıldı tenim yine...aslında hamama gitmek istiyorum ama dur bakalım:97na odaklanırda gidemessem içime dert olur.hafta sonu planını iptal ettik sevgilimlemoral bozmak yokyine beraber olucaz inşallah
hala dudak bakım ürünlerini halletmiş değilim,almam lazım onları günlük,istiyorum,istiyorum istiyorumdaha önce kullanmıştım bi kaç ürününü saly hansen'in,(yanlış yazıyorum çaktırma)ama bu istediğim ürünleri kullanmadım hiç.dudak ürünlerine acayip meraklıyım,bu uğurda az paramda gitmedi hanidudakların büyüdümü dersen.....yuuooooama olsunben seviyorum,bakımlı duruyo en azından
ürünleri alınca dedikodu yaparız memnun kalıp kalmadığıma dair
iyi geceler günlüküm:2:

günaydın günlük,
dün akşam işyerinden kızlarla yemek yedik, sonra da sinemaya gittik ama bizimkiler filmi beğenmedi. ilk seanst
a çıktık dolaştık. çok eğlendik tabi benimki ilk kez onsuz böyle aktivitelere katıldığım için bozuldu ama aldım gönlünü
sabah uyandığımda da 46 tane mesajı vardı telefonumda. o kadar mutlu oldum ki, hemen aradım daha uykudaymış kıyamadım sonra görüşürüz dedim kapadım. ahhhh çok seviyorum çok

tayinim çıktı kurtuluyrum artık bu şehirden gidiyorum çok uzaklara, 10 yıldır gösterdiğim çabanın sonunda meyvesini aldım. Belki bir daha yazamam sana hastanede çalışacağım işler yoğun olacak, kendine çok ama çok iyi bak olur mu. Hoşçakal...

Günlük olmasını çok istediğim işim var hayırlısı ile bir kaç saat sonra haber gelecek eğer olursa çok rahatlayacam.
Rabbim hayırlısı ile olur İNŞALLAH........

Brr bugun hava ne soğuk günlük ya!! :2:
Sbah evden çıkarken yağmurluğumu ve converselerimi giymek beni hayata küstürdü şerepsizim :95:
Yazı seviyorum ben ya, sokaklarda efil efil otumayı, cıbıl cıbıl ve renkli giyinmeyiii, totom donmadan açık havada sigara içebilmeyiii falannn :89:, yaz hatunuyum abiii ben gelmesin soğuklar offf
Boğazımda bir acı, burnumda hep bir hapşuruk hissiyatı ve travestiye benzer bir ses sanırım hasta oldum kesin artık kaçınılmaz son, hasta değilimdir deilimdir diye birkaç gündür geçiştiriyodum kendimi ama
dün ümoyla buluştukkk kaç zaman sonra , ayağını yakmış salako motosikletin egzozuyla , bi normal arkadaşım yok valla
yeşilköye bodrum mantıya gittik ökküz gibi yedimmm yine gidişat kötü valla kötüüüü :18:
sabahta deli gibi yedik ama fulyayla hala öğlen ne yiceğimizin planını yapıoruz höhhhhh, napcaz böyle bilmiyorum :18: bari balsuratım iştahsız olaydıııı, beni frenliyeydi ama nerdeee tencere-kapak ! resmen
dün iş için çok ciks biyere gittim :94:
birçok şirketin genel müdürüyle falan tanıştırıldım, kartlarını cüzdanıma doldurup işe döndümmm, bakarsın ileride lazımmm olur :82: kaliteli çevre edinmek çok klass oluyoooo
off ev de göçüyoooo , annemin yazlıktan dönmesine birkaç gün kaldı hala elim işe gitmiooo kadıın eve şu halde girerse spazm falan geçirir yeminle bu akşam bi işin ucundan tutsam iyi olucak bi zahmet daha tatilden döndüğüm bavulumu kaldırmadım üşengeçliğin tembelliğin böylesi, tuzlıcam kendimi kokmayayım :86:
anacım evde oturduğum yok sayılır napiyimmm ama (diyerekten kendimi avutuyim )
kışlıklarıda çıkarmanın vakti geldi sayılır hırka mırka gömlek falan bide alışveri yapıyım kışlık ( çok ta lazımya ) taba süet dolgu topuk bootieslerden alcam bronz ten rengi çoraplarla giyicem üstüne salaş bir hırka , kafaya koydum
bi de bugün saçlarımımı kestirsem uccundan accıkkkk
kafamda deli sorularrrrrrrrrrrrr

merhaba gülüm balım tarçınım şekerim herbişeyim ben geldim
şuan beni görsen varya zevkten dör köşeyim:86::86::86:nedenmi söylüyüm bak dinle beni şimdi sabah erken kalktım besmelemi çekip üstümü giydim eşimi kaldırdım tam çıkıcaz eşim amanın dedi dedim ne olduyagmur yagıyo gülüm dedi şemşiyede yok ya ne güzel yeni aldıgım feracemi giyicektim çantamı eşarbımı ayakkabılarımı akşamdan hazırlamıştım ya:84::84::84:haydi yagmur yagıyo eşarpı feraceyi ayakkabıyı çantayı degiştirugraş dur okadarda eşarbımı yapmaya ugraşıyom 1 saat yawdışarı çıktık yola düştükbaktım şemşiye var aldık eşime cest yapıcamya dedim şemşiyenin parası benden temem dedi kimin parasıyla kime hediye alıyosamneyse metroya dogru yürüdük bindik ordan indik cebvizlibagdan başka metroya amanın bunaldım nekadar havasız ya metroeşime dedim bunaldım tamam dedi cevizli bagda indik cerrahpaşaya gittik sen yagmur durdu güneş açtı dedim rabbim evime gidiyim çöle yagmur yagsın ölede olduneyse kanı verdim 3 hafta sonra dediler onu ozaman alıcazeşiminkide kasımın 10 çagırdılar oda o gün gidicek benimde çapadaki testlerim 20 gün sonra çıkıcek genetik için bir ay içinde çagırız dediler bakalım görücez :81::81::81:günlükçüm ilk defa bugün mutluyum neden bilemiyourm eşiminde dikkatini çekmiş dedi canım hayırdır bugün çok mutlusun nerden anladın dedim benle hiç kavga etmedin dedidedim hamdolsun olmazmıyım mutlu canım dedim sen yanımdasın dedim saglıgımızda çok şükür yerimizde dedim sevdiklerim yanımda sevmediklerin arkamda dedim testlerim yapılıyo yavrularım neden öldügünü bilicem dedi fenamı dedimişleri hallettik eve gidelim kahvaltı yapalım dedim yok dedi dışardı kahvaltı yaptık eve geldik telefonu şarja koymuştum dedim bir bakıyım arayan varmı o ney mesaj gelmişarkadaş yazmış eltinin defterini dürdük facede diye bir koşmam varmış bilgisayara amanın neler olmuş kötü laflar uçüşmüş durmuş arkadaşlar birlik olmuş lafları eltime yedirmişlerinan günlükçüm kahvaltının üstüne ne ka güzel tatlı oldu benim içinhay dedim agzına yüregine saglık diyenlerin dediminan yılarım imtikamını almışlar ondan içimin yagları eridi yane
çok yoruldum günlükçüm ev işleri beni bekler yemekleri yapayım işlreimi halledeyim birde akşama pazar varçok seviyourm pazara gitmeyi günlükçüm
bu arada SULTAN arkadaşımıza söle yazdıgına çok güldüm bilsin sesim evi inletti vallahi

gece-kusuum ekliyourm seni faceye bakalım beni beyenicenmi merak ettim yüzümün güzelligi gibidi içim güzel benim tatlım rabbim yardımcımız olsun hepimizin çalışanlara bol kazanç kavga edenlere sabır mutluluk bebegi olmayanlarada benim gibi tezden evlat nasip etsin işşallah ben çok mutluyum işşallah herşeyimi verdim nbakalım sonuç ne çıkacakabbas yolcu günlükçüm ,işler beni bekler

men geldimmm
bu dönem okula hiç hoş bi başlangıç yapmadım :82: bi haftadır adım atmadım okula desem yeridir :89: bugünde gitmedim niden deeee çünküü gizem gitmedi tek başıma derse gidicek halim yok :76: dünde ben gitmedim diye o gitmedi :94: böyle geçinipo gidiyoruz işte
ayy sana bişey dicemmmmmm arkadaş insanlar nişanda giriş parçası falan seçiyo ben hala ders seçiyorum ya yetkililere sesleniyorum
off poff afra tafraaa geçen gün bi kitaba başladım 'ölümün kimyası' diyee ayy korkudan gece yatamadım ya :83: gerilim kitabıydı bende yeterince gerildim :83: ama begendim tam gaz devam 2 güne bitiririim
bu arada ajansı aradım megersem bu günki egitim değil ön görüşmeymiş sanki genel müdür alcakalr ya alt tarafı stand elamını olcam he o da bi iki hafta sabredersem yaparım belki yani bende bugün annemlerle abbas yolcuu bi yandan iyi olduu bebişim vanilyamı görücem öyle özledim ki onu sıpam benim yaa minik huysuzum :103: biyandanda aşkla beraber uyuma planı sulardaaa :84: hayat böyle işte

Dün aradı sırnaşıyo bi de öpim mi diye öpme deddim bozuldu iyi geceler ddedi kapattı.Bana hiç nazlanmıyorsun diye kızardın canım bak bakalım bu naz sana nasıl gelicekk

Günnüş;
Offfff yaaa havaların böyle kapalı ve soğuk olması içimi daraltıyooo.
Sabah erkenden kalktım giyindim süslendim püslendim sevgilimle kahvaltı yaptık.Hava buz gibiydiiiiii:84:
Haftaya kışlıklarımı çıkarıcam.Hiç gözüm yemiyo yaa.Kaç günden beri sürekli abur cubur yiyorum.Bu aralar bonibona taktım yemeden uyuyamıyorum
Günnüş yaaa bu aralar çok tembelim.Yemek yemek haricinde bişey yapasım yok.Şu lanet tezi verip kurtulmam lazım.Bir an önce kendime gelmem lazım:26:

Güvendiğim dağlara bir bir kar yağıyor. Bi insan yüreği kafese sıkışmış gibi hisseder mi? Ben ediyorum! Nefes almakta, yutkunmakta zorluk çekiyorum!

Hayat bana hep bir ikilem veriyor; birileri için ölmeli miyim, kendim için yaşamalı mıyım?

Spora baslamaya karar verdım gunluk bırkı bırkı
aslında dans etmekte spordu demı onuda yapıyorum kendı kendıme ama
yuruyus felan yapsam su bedava spor aletlerıne bınsem
cok zayıfım ya azıcık bacaklarım felan kalınlassa hanı kütük gıbı olmasında sıkı olsunlar
ebru sallıyla plates mi yapsam ki:26:

ya bıde ısın kötusu oglene kadar yatıyorum ya
erken kalkınca gün bitmiyor
Şu kurs baslasa erken kalkarım sporumu yaparım sonrada kursa gıderım
hafta sonuda cabuk gelır boylece

tabı bu planlar cok leyla planlar bacım oyle aktıvıtelerden once iş lazım iş:97::97:
asıl planım iş bulup para kazanmak olmalı
en acilinden bir is bulmam kenara üc kurus atmam lazım kı evlenebilelim
neyse ne yapalım artık bekleyıp gorucez ne yapıcaz bakalım

kışlık hayat programıma haftaya başlıorum sevgili günlük ptesileri pazarım evle boğuşmalar, salıları ahşap rölyef kursum akşamları öyle bir geçer zaman ki eşliinde keyifli ütüler çarşamba free takılmalar akşam yoğunum ne de olsa kuzey güney hürrem arasında zaplaşmalar, perş arkadaş günüm,cumaları da kendimi spora adıyım diyerek kendimi kandırmalarım akşamları da ferihayla ağlarız artık o ben niye kapıcı kızıyım die, ben nie kooca popoluyum die zırlayıp dururuz..
tabi bu programın gerçekleşmesi için kızımın okula gitmesi lazım..geçen hafta su çiçeği ve devamlılık 1gün..bu hafta grip eşliinde geçirilen berbat geceler ve hergüün erken çıkışlar geç gidişler..öyle zor geçer ki bu kış..diziler garanti neyse ki:90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…