merhaba gülüm balım tarçınım şekerim herbişeyim ben geldim
şuan beni görsen varya zevkten dör köşeyim:86::86::86:nedenmi söylüyüm bak dinle beni şimdi sabah erken kalktım besmelemi çekip üstümü giydim eşimi kaldırdım tam çıkıcaz eşim amanın dedi dedim ne oldu
yagmur yagıyo gülüm dedi
şemşiyede yok ya ne güzel yeni aldıgım feracemi giyicektim çantamı eşarbımı ayakkabılarımı akşamdan hazırlamıştım ya:84::84::84:haydi yagmur yagıyo eşarpı feraceyi ayakkabıyı çantayı degiştir
ugraş dur okadarda eşarbımı yapmaya ugraşıyom 1 saat yaw
dışarı çıktık yola düştük
baktım şemşiye var aldık eşime cest yapıcamya dedim şemşiyenin parası benden temem dedi kimin parasıyla kime hediye alıyosam
neyse metroya dogru yürüdük bindik ordan indik cebvizlibagdan başka metroya amanın bunaldım nekadar havasız ya metro
eşime dedim bunaldım tamam dedi cevizli bagda indik cerrahpaşaya gittik sen yagmur durdu güneş açtı
dedim rabbim evime gidiyim çöle yagmur yagsın ölede oldu
neyse kanı verdim 3 hafta sonra dediler onu ozaman alıcaz
eşiminkide kasımın 10 çagırdılar oda o gün gidicek benimde çapadaki testlerim 20 gün sonra çıkıcek
genetik için bir ay içinde çagırız dediler bakalım görücez :81::81::81:günlükçüm ilk defa bugün mutluyum neden bilemiyourm eşiminde dikkatini çekmiş dedi canım hayırdır bugün çok mutlusun nerden anladın dedim benle hiç kavga etmedin dedi
dedim hamdolsun olmazmıyım mutlu canım dedim sen yanımdasın dedim saglıgımızda çok şükür yerimizde dedim sevdiklerim yanımda sevmediklerin arkamda dedim testlerim yapılıyo yavrularım neden öldügünü bilicem dedi fenamı dedim
işleri hallettik eve gidelim kahvaltı yapalım dedim yok dedi dışardı kahvaltı yaptık
eve geldik telefonu şarja koymuştum dedim bir bakıyım arayan varmı o ney mesaj gelmiş
arkadaş yazmış eltinin defterini dürdük facede diye bir koşmam varmış bilgisayara amanın neler olmuş kötü laflar uçüşmüş durmuş arkadaşlar birlik olmuş lafları eltime yedirmişler
inan günlükçüm kahvaltının üstüne ne ka güzel tatlı oldu benim için
hay dedim agzına yüregine saglık diyenlerin dedim
inan yılarım imtikamını almışlar ondan içimin yagları eridi yane
çok yoruldum günlükçüm ev işleri beni bekler yemekleri yapayım işlreimi halledeyim birde akşama pazar var
çok seviyourm pazara gitmeyi günlükçüm
bu arada SULTAN arkadaşımıza söle yazdıgına çok güldüm bilsin sesim evi inletti vallahi
gece-kusuum ekliyourm seni faceye bakalım beni beyenicenmi merak ettim yüzümün güzelligi gibidi içim güzel benim tatlım
rabbim yardımcımız olsun hepimizin çalışanlara bol kazanç kavga edenlere sabır mutluluk bebegi olmayanlarada benim gibi tezden evlat nasip etsin işşallah ben çok mutluyum işşallah herşeyimi verdim nbakalım sonuç ne çıkacak
abbas yolcu günlükçüm ,işler beni bekler