Günlük biraz geç oldu ama fulya1234 e doğum gününü kutladığımı söyler misin?İnşallah beklediği kişi hayırlıysa ona döner ve çok mutlu olur
sultan arkadaşımızın yazdıklarına da çok güldüm yavv
umutefeye de kocamaaannn bi selam söylüyorum umarım sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulur
Gelelim bana. Bugün ilk dersim boştu,o yüzden biraz geç gittim okula. Ben evdeyken yağmayan yağmur ben dışarı çıkınca birden yağmaya başlayınca güzel bi ıslandım
Aslında şemsiyem de vardı ama pantolonun paçalarını kurtaramadım. Bi de bugün çok şiddetli karın ağrılarım vardı
Allahım derslerde nasıl tırsıyorum otururken. 80 dk oturunca insan korkuyor. Ayağa kalksam ya bişey olduysa diyorum. Zil çalıyo çıkarken öğrenciler arkamdan bakıyo mudur bişey olmuş mudur diye korka korka gittim öğretmenler odasına :18: Neyse ki günü kazasız belasız atlattım.
İlk dersim rehberlikti benim sınıfın oturma düzenindeki sorunları çöziyim dedim demez olaydım
O güneşten rahatsız olur,ona tahta parlar,bunun gözleri kayar,o derse katılamaz,bu sesimi duyamaz çıldırdım çıldırdıııımmm :84: Yav 44 kişi dile kolay hepsinin dediğini nasıl yapıyım? Ama çaktırma seviyorum kendi sınıfımı
Temiz çocuklar hepsi,bakışlarından belli. Bi tane hiperaktif yunus emremiz var. Cidden hiperaktif Çenesi dursa eli kolu durmuyo,eli dursa ayağa kalkıp geziyo
Onu öyle kabul ettim kızmıyorum çok fazla. Arada dk tutuyoruz o süre boyunca susuyo ama o kadar zorlanıyo ki görmen lazım günlük
Merak ediyorum içimdeki çocuk sevgisinin yaş sınırı kaç acaba? :26: Hepsini seviyorum ben bu çocukların. Sapıkça bakıp,her lafı yanlış tarafa çekenler hariç tabi
Koridorda ya da merdivenlerde dersine girmediğim,tanımadığım öğrenciler laf atar gibi konuşuyo ya işte o zaman çıldırıyorum günlük :84: Neyse...
İşte öyle,bu haftayı böylece bitirdik bile. Bi bakıcam ilk dönem bitmiş olacak ve evlenmiş olucam günlük
Şaka gibi geliyo var ya. 6 yıl oldu ya nerdeyse sonunda evleniyo muyuz yani?
Gerçek mi bu? İnşallah bi aksilik olmaz inşallah
Neyse yine gelirim günlük bi şey yazacaktım unuttum galiba :44: