Popüler Konu Sevgili günlük...

Liseye başlayacağımda o kadar acelem vardı ki okul bitsin üniversite bitsin diye.. bunu dediğim günün üzerinden on yıl geçti. Farklı okullar, yabancı şehirler ve benim fazla umutlarım geldi geçti.. Dün okuduğum lisenin kapısından geçerken o zamanları düşündüm. Şimdi aynı şehirdeyim, memleketimde ve yorgunum, o coşkun halim yok, büyük umutlarım büyük hedeflerim yok. Günlük bu kadar vazgeçmek için 24 yaş biraz erken değil mi?

Bitti günlük bitti, dönmücem geri, bu sefer kararım sonuna kadar arkasındayım.
İyiyim sakinimm, üzmücem kendimi, sadece boğazımda bi düğüm var.
İyiyimm hemde çok güçlü olucam, yıkılmıcam. Dönüp arkama bakmaktan da korkmucam !!!
4 senem gitti hayatımdan hiç sorun değil, 4 senemi ben belki geri getiremem, belki silemem beynimden, ama onlarla umursamaz bi şekilde yaşarım.
O düşünsün neler kaçırdığını, o yansın arkamdan ben yanmıcam.

Selam günnüküm..
Dün gittim bi şeyler aldım kendime yeni cicilerim oldu benimm Renk renk ojeler aldım, güzel güzel çamaşırlar aldım Kafamı dağıttım işte anlayacağın.
Askerim de çook yoruluyomuş bu aralar gene bankada gibi çalışıyorum diyo iki gündür de sesi baya yorgun geliyo önceden daha bi coşkulu konuşurdu. Neyse bu günlerimiz de bitecek elbet. 109 günümüz kaldı şu 100ler bi bitse artık yaa :26: Düğün tarihimizi belirlesek artık
Günlük bu aralar acayip bi şekilde böyle kozmetik alışverişi yapasım var Parfümler, rujlar, ojeler, farlar vs vs aklına ne gelirse almak istiyorum bi sürü ama tabi onları almak için önce paran olması gerekiyo Bi işe girbilseydim keşke Sıkıldım artıkkkk.
Bi de bazı insanlar canımı sıktı insanları anlamak çözmek ne kadar zor Amaaann banane yaa kim ne yaparsa yapsın beni hiç ilgilendirmiyolar. Sadece içlerindekini açığa çıkarmış oldular bana karşı onu gördüğüm iyi oldu değil mi. Ben de bundan sonra ona göre davranıcam olcak bitcek. Ama Allah büyük inşallah benm yaşadığım şeylerin aynısını ya da benzerini yaşarlar da beni o zaman anlarlar. Ben de o zamanda yanlarında olmıycam ama Neyse günlük böyle insanlar için can sıkmaya değmiyo senin de güzel sayfalarını boşa doldurmayım onlarla. Ben gelecekteki güzel günlerime odaklanmış vaziyetteyim. Allah inşallah hayalini kurduğum bütün güzellikleri yaşamamı nasip eder. O zaman işte o insanlara en güzel dersi yüzümdeki kocaman gülücüklerimle vericem

günlük pamuk_helvam'a söyle çok seviyorum onu,akşama msnde olucam oda iş çıkışı arasın beni... hoşçakal...

yine ben , yine benn :82:
ajansa gittim görüşme için , egitim çarş günüymüş (umarım aşk iznini cumaya alır egitime gdebilirim ) kadın tamam egitime gel haftaya başla dedi ..:82: yıl sonuna kadar sürücekmiş her haftasonu ama ben yılsnuna kadar sıkılırım darlanırım anacım neyse 1 ay çalışmayı düşünüyorum :89: 4 haftasonu yani 8 gün bu demek oluyoki 360 milyon ohh kendi paramla bi alışveriş yaparım ya , süper dimi hemde bir ay çalışmak derslerimide etkilemez yihuuuu :79: umarım aşk ve babamda huysuzluk çıkarmaz
bu arada bugün gidiyoruzzz çok özledimm minigimiii p.tesi görüşürz günlük aplamm
mezun olana kadar böyle işlerde çalışıcaz artık napalm bak yine çalışma hevesi geldii :76: büyük bi firmada mezun olmadan yarı zamanlı çalışmaya başlasm mezun oluncada devam etsem orda ahh ahhh çokmu şey istiyorum ya

Oyyy günlük söyle esmer_sekerime kiyamam ben ona bende onu cok seviyorum... Söyle ona bende aksam msn´de olacagim birazdan isten cikip rahat rahat konusuruz onunla bunuda iletmeyi unutma sakin

Of uleyn offf bugün havanında böyle olması dolayısıyla tüm gün evden kafamı sokak kapısına dahi çıkarmadım, baktımki öğlen saat 12'de akşam olmuş gibi etraf dedim kalk gamze gir dolabına çıkar uzun kolluları ön tarafa ve koyuldum işe :128: dolabımdaki herşeyi yıkadım vernelledim kurutma makinesinde kuruttum va tekrar dolabıma dizmeye başladım, arka tarafa kısa kolluları üzülerek yerleştirdim ve bu havalarda giyilmesi gereken uzun kolluları öne aldım alırkende kafamda kombineler oluşturdum giymediğim boydan kısa gelen yada bol gelen pantalonlarımı güzelce katlayıp paketledim ve ihtiyaç sahipleri birini bulmak üzere ayırdım bi köşeye...
Karnımın acıkıtğını hissetim ve kalkıp bir güzel bol soslu makarna yaptım yanınada kırmızı pancar salatası yaptım ama bu farklı bi salata minik minik kırmızı pancarlarımı rendeledim sonracığıma yoğurtlu sarımsak yaptım bi kapta ve pancarlarımı onunla birleştirdim ve üstüne biraz tuz biraz sıvı yağ birazda sumak koydum ımmm dehşet efsane bişi oldu ( Tavsiye ederim) tabi ben yemek keyfinden sonra birde kahve keyfi yapmasam olmaz bir güzel kahvemi yaptım perdelerimi açtım koltuğuma oturdum yağmur eşliğinde tv'nin karşısına geçtim kanalları dolaşırken birden haber kanallarında şunu diyordu "Hafta sonu hava sıcaklıkları artıcak" Uleyn ben boşunamı kısa kolluları attım arka rafa:84::84::84: Sinirlendim kapadım tv yi aldım laptopu geldim sana günlükoviç burdan devam edim bari bende keyfime

Günlük biraz geç oldu ama fulya1234 e doğum gününü kutladığımı söyler misin?İnşallah beklediği kişi hayırlıysa ona döner ve çok mutlu olur

sultan arkadaşımızın yazdıklarına da çok güldüm yavv

umutefeye de kocamaaannn bi selam söylüyorum umarım sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulur

Gelelim bana. Bugün ilk dersim boştu,o yüzden biraz geç gittim okula. Ben evdeyken yağmayan yağmur ben dışarı çıkınca birden yağmaya başlayınca güzel bi ıslandım Aslında şemsiyem de vardı ama pantolonun paçalarını kurtaramadım. Bi de bugün çok şiddetli karın ağrılarım vardı Allahım derslerde nasıl tırsıyorum otururken. 80 dk oturunca insan korkuyor. Ayağa kalksam ya bişey olduysa diyorum. Zil çalıyo çıkarken öğrenciler arkamdan bakıyo mudur bişey olmuş mudur diye korka korka gittim öğretmenler odasına :18: Neyse ki günü kazasız belasız atlattım.

İlk dersim rehberlikti benim sınıfın oturma düzenindeki sorunları çöziyim dedim demez olaydım O güneşten rahatsız olur,ona tahta parlar,bunun gözleri kayar,o derse katılamaz,bu sesimi duyamaz çıldırdım çıldırdıııımmm :84: Yav 44 kişi dile kolay hepsinin dediğini nasıl yapıyım? Ama çaktırma seviyorum kendi sınıfımı Temiz çocuklar hepsi,bakışlarından belli. Bi tane hiperaktif yunus emremiz var. Cidden hiperaktif Çenesi dursa eli kolu durmuyo,eli dursa ayağa kalkıp geziyo Onu öyle kabul ettim kızmıyorum çok fazla. Arada dk tutuyoruz o süre boyunca susuyo ama o kadar zorlanıyo ki görmen lazım günlük Merak ediyorum içimdeki çocuk sevgisinin yaş sınırı kaç acaba? :26: Hepsini seviyorum ben bu çocukların. Sapıkça bakıp,her lafı yanlış tarafa çekenler hariç tabi Koridorda ya da merdivenlerde dersine girmediğim,tanımadığım öğrenciler laf atar gibi konuşuyo ya işte o zaman çıldırıyorum günlük :84: Neyse...

İşte öyle,bu haftayı böylece bitirdik bile. Bi bakıcam ilk dönem bitmiş olacak ve evlenmiş olucam günlük Şaka gibi geliyo var ya. 6 yıl oldu ya nerdeyse sonunda evleniyo muyuz yani? Gerçek mi bu? İnşallah bi aksilik olmaz inşallah

Neyse yine gelirim günlük bi şey yazacaktım unuttum galiba :44:​

Sevgili günlük...
Dün akşam, çıkış saatinden dolayı müdüre (müdür lafından hiç hoşlanmıyor ama müdür işte müdür müdür müdür)
karşı çıkardığım küçük çaplı isyanımın yankıları bu sabah da devam etti.
Amanın laf sokmalar mı ararsın, trip atmalar mı yoksa nazlı nazlı rica etmeler mi..
Ya sanırsın o bayan ben erkek.. Bir teke çiçek istemediği kaldı yani..
Küsmüş bana beyimiz, o kadar insanın içinde öyle denmezmiş, çok ayıp etmişim.
Niye denmesin kardeşim, sabahın sekizinde gelen o kadar insanı, akşam dokuzda ofiste bekletirken ayıp olmuyor mu

Ay bak yine isyan moduna bağlayasım geldi neyse..

daha demin yazıcaktım sana ama ağlamaktan ekranı göremeyince kapattım :S
baştan anlatıyım. sabah kalkıp hazırlanıp arkadaşımla gittik. önce dershaneye gidelim sonra kahvaltı ederiz dedik. o başka dershaneye gidicem demişti.
ama bana sürpriz yaptı benim dershaneme kaydolmuş meğerse. şok oldum duyunca ama çokta sevindim. ortamı nasıl olucak diye merak ediyodum hep. ama o olduktan sonra kimse olmasa da olur
neyse gittik kahvaltı yaptık. sonrada sınava girdik. çok iyi geçmedi ama kötüde değildi.
erken çıktık sınavdan. biraz dolaştık. sonra gel seni biyere götürücem dedim. o'nunla hep buluştuğumuz yere gittik.
ben zaten gidicektim onuda götürdüm. bindik minibüse gidiyoruz. yaklaştıkça nasıl heyecanlandım sanki beni orda bekliyomuş gibi.
indiğim yerde kötü oldum baya. beni hep ordan alırdı. gözüm onu aradı ama yoktu tabi. cafeye gidene kadar yolda her gördüğümü ona benzettim.
gittik cafeye hep oturduğumuz yere oturdum ama yanımda o yok :S bişeyler yedik, içtik. sahilde dolaşalım birazda dedik. onunla el ele olduğumuz yerlerde onsuzdum :S çok özlemişim onu farkettim.
yağmur başlayınca koçtaşa girdik ne alakaysa yağmur dinene kadar gezindik durduk. sonra bindik minibüse geldik.
minibüste ağlamamak için zor tuttum kendimi. eve gelince ağlama krizi geldi ağladım rahatladım. açtım sana yazıyodum, ağlamaktan ekranı göremeyince kapattım. b0k gibiyim. ama geçer birkaç güne. toparlanırım. özlem çok fena

günnük sanirim sana dün anlattigim korku yersiz.. :78:
ama eger sandigim korku degil o zaman baska bir dert calicak kapimi demektir..
off ne korkulu dertli bir hayatim var.. isyan etmiyorum tabisi.. :97:
en iyisi ben uzmandan yardim alayim..
eger aklima gelen basima gelirse vay halime..
aglanacak halime gülüyorum artik napim..
neyse bu korkular yüzünden askima soguk davranmistim, bari onun gönlünü alayimda ikimizden biri mutlu olsun dimi..

selam günlük ben geldim.....

öncelikle firarpereste iyi dilekleri için çok teşekkür ettiğimi söylersin..

gelelim bugüne bugün doğum günü vardı günlük canım çıktı neydi günlük o gürültü kafam bir ton oldu.
üstüne hava kötü ve ben gribe yakalandım yakalanıcam bu gidişle
zaten boğazım ağrıyor yüksek sesle konuşmaktan
öğrencilerim sağolsunlar doğum günüm için hediye almışlar içim buruk biraz günlük of vazgeçtim ondan bu sefer kesin.,
artık umudum yok zaten ne zaman vazgeçsem bir şey olur.
ama bu sefer cidden tam anlamıyla vazgeçiyorum hayallerime de çeki düzen vericem.
neyse günlük yarın ablamın bohçasını yapcazz.ablam nişanlancak kısmetse
hadi darısı senin başına diyor herkez diye dursun.
bu devirde evlenmek zor daha orta da aday yok.gönlümdekini atmam lazım once
neyse günlük ben kaçtım:79::79:

Günlük firarperest'e söyle; burda benim icin güzel dileklerde bulunan dostlarımın olması yüzümü gülümsetiyor

Günlük bugün okuldan gelir gelmez oje sürdüm Çok mutlu etti beni

Fakat sinir olduğum bir durum var ki söylemeden geçemeyeceğim:
İnsanların karşısındakinin görüşlerine,fikirlerine saygı duymaması,olur olmaz laflar etmesine aşırı sinir oluyorum!
Yahu sanane kardeşim? Neyi beğeniyosam beğeniyorum sana mı sorucam?!!!!
Saygı duy azıcık.Herkesin kendin gibi olmasını bekliyorsan o senin basitliğindir!!!

Konnichiwa günlüükkkk kardeş...

Japoncadan ders alabildim bu dönem. Çooook şükürrrr, oohh beaaa.
İlk dersimdi.Alfabeden başladık bugün ama daha bitirmedik harflerin hepsini.
Okuma yazmaya başlamadan önce elimize defter alıp defalarca harfleri yazarız ya öğrenmek için, bunda da aynen o hesap. Eki Görüntüle 266088
Tek tek şekilleri çizip kafama sokmam lazım hepsini.
50 harf var şu an için toplamda. Daha 20 civarını yaptık. :26:
Diğer alfabelere geçer miyiz bilmiyorum.
Çok mutlu oldum yea çookkk.
Bölüm derslerimden çok japoncaya çalışırsam hiç şaşırmam. Eki Görüntüle 266088
Dün gece 2den sonra uyudum; okula gitmem diye düşünmüştüm, canım istemiyordu ama 9 gibi uyanıp, bir de kendimi dinç hissedince hazırlanıp çıktım. İyi ki de öyle yapmışım.
Güzel bir güç bana yardım etti herhalde.
Çok iyiydim bugün her bakımdan yani. Dünkü tatsız olaylara ve insanlara rağmen.
Okuldan sonra ABD tarihi diye bir kitap aldım doğubatı yayınlarından çıkan.
Çok güzelmiş, hocamız önermişti. Kapağı da çok güzel kitabın, çok etkilendim ben.
Acil okumam lazım.
Bir de Gotik diye bir kitap gördüm bakınırken. Richard Davenport Hines diye biri yazmış.
Gotiğin tarihini anlatıyor. Çok hoşuma gitti çok çok çok.
Onu da kısa sürede edinmek istiyorum. Ama fiyat biraz fazla. :s Nette 23 yazmış, kitabevinde 33tü. :44:
Akşam da misafirler geldi. Karı koca. Hala da bizdeler.
Kadın anneme ilk görüştüklerinde kızım çok güzel, kızım çok güzel deyip durmuş.
Annem sevmez öyle şeyleri, hiç bir şey dememiş balım.
Bu akşam geldiğinde verdik biz ona gereken cevabı. Hadi yine söylesin bakiimm benim kızım çok güzel diye.
Kaldı öyle beni görünce.
Bu aradaaa son 7 gün. Aayyy heyecan git gide artıyor.
Çabucak geçip gitsin şu hafta ve buluşalım artıkkk.
Sabırsızlanıyorum. Muckss... Ben biraz misafirlerin yanına geçiim.

Sayoonara! :79:

Bazen facebook profillerine bakıyorum da, insanların ne çok kardeşleri var. Aşiret sanki..
Birde millet anne diye kendi yaşındaki kişiyi annesi yerine koymuşş baba diyede ondan biraz ufağı sonracığımaa ilişki var konumuna kendi hemcinsini yazanda varr bu facebook iyice sapıttı yahu yada insanlar artık farklı yerlerde farklı şeyler arar oldu

böyle havaları çok seviyorum günlük önceden yaz aşığıydım ama bu sene yazdan sıkıldım artık :84:
kış gelsin bir an önce. bugün bi deri ceket beğendim muhteşemdi ! taba rengi. aynı renkte botlarım da var çok güzel olur. salı günü gittiğimde alırım belki. denedim yakıştı da
bide kazak aldım bugün lacivert. 17 lira verdim. triko başka yerlerde daha ucuza bulurdum belki ama almış bulundum bi kere. salı günü de ilk ders başlıyooooor

Son düzenleme:
Böyle bi acı yok günlük yok. Bi söz insanın canını nasıl bu kadar yakabilir ya. Canım daha ne kadar yanabilir? Bi anda nasıl vazgeçilir yaşamaktan? Parçaladı sanki kalbimi. Her seferinde aynı acı. Dayanamıyorum artık. Yanlış mıydık biz? Olmamalı mıydık? Hem zaten artık yokuz. Nasıl sevdim onu,nasıl sevdi beni? Biz böyle miydik ya? Ben kaldıramıyorum ya kaldıramıyorum. Ben mahvoldum artık,tükendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…