Popüler Konu Sevgili günlük...

Dayanamicak noktaya geldim ben artık
Nefes alışımı bile engelliyosun
Ne hakkın var buna?

Ya ben senin için neyim yada neydim...?
Bunu bize yapma nolur yapma
Üzme beni dedikçe üstüme geliyosun
Sana yaklaşmaya çalıştıkça uzaklaşıyosun benden
Başka birinin benden hoşlanması benim suçum değil...

Bana ne zaman sahip çıktınki sen yada ne zaman sahip çıkıcaksın..?
Aklıma yüzlerce soru tıkmaya ne hakkın var...
Sana verdiğim değermi bukadar şımarttı seni

Bişeyler elimden gitmiş yaşanılanlara engel olmak istiyorum ama olamıyorum
Sanki herşey benim dışımda sende bi okadar içimdesin

Rabbim Sadece sensin tek sığınağım sen..!

burda o kadar güzel insanlar tanıdım ki günlük
hiç görmeden seslerini duymadan çok sevdim.
gerçek birer dost arkadaş olduk. birlikte sevinip birlikte üzüldük.
hepsinin yüreği öylesine güzel ve temiz ki
iyi ki tanımışım onları

Son düzenleme:
Günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk geldimmmmm
Dün itibariyle vınn aldım günlük kardeş Derslerimi bir görsen oturup ağlarsın Pazartesiden beri bunalımdayım. Şu an bir dolu ödevim var sunumlar bloglar bir sürü yaa hocalar adımıza site kurmuş ordan yapacaz her şeyi şaka gibiii:84::84::84:
Odam çok iyi bu arada Yeni gelen kızlar da ing. öğr. okuyorlarmış ben hep yardımcı oluyorum. Tek onlara mı herkeseeeeee bıktım valla alim miyim ben be

Aşkmla da aramızda çok büyük problemler çıktı bugün bana ilk defa bitti dedi düşün bitti kesin bir kelime ama sonra pişman oldu afedersin ama köpek gibi pişman oldu. İyi olmamız için demek ki bu gerekiyormuş...
Bütün hafta sonu tek başımayım odada ama yazarım sana. Herkes evine gidiyor ohhh.
Neyse günlük özlemişim seni sana yazmayı

barıştık sanırım günlükkk ama bu sefer zeytin dalı uzatan ben olmadım,o aradı espri yaptı falan...Ben de nazlanıyorum ama konuşuyorum da

Akşam boyu viski ve bira içti daha da ses yok bi yere yığıldı kaldı garibimm....

Oh iyi oldu sana ama sen beni böyle üz sonra alkol al da unut,ya ben napıyımmm şekercim heeee???

Ama seviyorum ben seni beee

Yüreğinin büyüklüğü kadar yardım et…
Ve sus!
Sus...
Susabilmek öyle erdemdir ki,
Son sözü söyleyen sen olsan da.
Sadece sen bil ve kendine fısılda!
Bırak seni kim nasıl bilirse bilsin!
Yüreğince insan ol ve insan olabilmenin erdemini yüreğinde yaşa…
Bırak kimseler seni bilmesin.
Asla birilerinin umudunu kırma!
Belki de sahip oldukları tek şey odur.
“Keşke” kelimesi yerine “Bir dahaki sefere” demeyi dene.
Yaşlan,
Ama paslanma.
Bol, bol tebessüm et,gülümse.
Hem maliyeti sıfırdır,hem de değerine paha biçilmez.

çocukluğumu özledim anne koşar adım yürürken ıssız caddelerde vurdum duymazca şarkı söylemeyi özledim kimse kırmaSın diye kalbimi yalandan ağlamayı özledim ben beni özledim anne ben beni özledim

Ağlarım usul usul
Seni uğurlarken son yolculuğa
Ağlarım gidişine
Karanlık bir sonbahar sabahında

Zamansız çekip gittin
Zamansız kapandı deniz gözlerin
Söyle üşüdün mü
Bir avuç toprak örtünce üstünü

Senmisin bu cansız yatan inanmam

Uyan n'olur uyan
O kadar çok şey varki yarım kalan
Uyan n'olur uyan
Yorulmuş olamazsın yaşamaktan

Uyan n'olur uyan
Çekip al beni bu zor karanlıktan
Hani zaman çare derler ya yalan

Derdimi seviyorum... Derdimi veren de beni seviyor.. Seven sevdiğinin gücünü ölçüyor.. SeviLen çekmesin de neylesin.. Derdine de hamd olsun yarabbi.

ah günlükçüm bu kelimeler beni okadar güzel anlatıyoyo bilemezsin kelimenin bittigi yerdeyim

"Yanımda durmayan önümde de durmasın" sözünden hareketle yeni bir sayfa açıyorum bu an itibariyle kendime.

Başarabilir miyim dersin? Onsuz hayatta tutunabilir miyim? 7 yıldır hayatımın her köşesinde, her nefesimde yanımda olan adamı, uğruna gururumu çeyiz sandığına kaldırdığım adamı terk edebilir miyim?

Ben istersem yaparım! Ben istersem unuturum! İstersem ölürüm, istersem yaşarım.

Kinim yok, öfkem de yok; sevgim biter! Ben bilirim kalbime nasıl söz geçireceğimi....!

Vurmayacaktın sırtımdan, hep hayatında olacakmışım gibi umarsızca yaşamayacaktın! Benim de ademoğlu olduğumu unutmaman gerekirdi! Herkesin bir dayanma gücü var; benimki de buraya kadar işte.

Deli gibi seviyorum seni. Gözlerin yanımda olmasa bile gözlerimin önünde. Ama benim de sırtımı dayamak istediğim bir dağa ihtiyacım var, her ağlayanın, her yıkılanın gölgesi olmaktan çok sıkıldım!

Şimdi gidiyorum baba ocağına, onlara da söyleyecek iki satır sözüm var. Herkes mutlu olsun şimdi. Yorgan gidince bitirsinler kavgalarını!

Gitmez sandınız, bitirmez sandınız! Silmez sandınız! Bana benden başkasının faydasının olmadığını kalbimi kanata kanata öğrettiniz!

Ama şunu unuttunuz; siz vurursanız dikiş; ben vurursam toprak atarlar!!!:82:!

Kötü anlar yine geldi kapıya dayandı. Bir şeyler yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Eğer hep böyle olacaksa bitsin bile diyebiliyorum. Hatta keşke yapabilsek de aramasak birbirimizi diyorum. Severek ayrılmak lafı bile saçma gelirdi eskiden. Ama oluyomuş. İnsan sevse de mutlu olmayınca,mutlu edemeyince gitmek istiyomuş. Gitmek en güzel çözüm gibi geliyo şimdi. Gidebilirsem tabi.. Bunca zamanı unutabilir miyim bilmiyorum. Çok zor çok.. Bi daha hayal kurabilir miyim? Sanmıyorum. Kurmak istemem ki.. Aynı hayalleri başka biri üzerine kurmak bana küfür gibi geliyo. Birini bu derece sevmek hata belki de.. Karşımda beni sevdiğini söyleyen ama benimle anlaşamayan,yorulmuş bi insan var. Ben de ondan farklı değilim ki.. Önce kırılıp sonra unutmaktan yoruldum. Belki gerçekten hata bende. Belki huysuz,aksi,alıngan bi insanım. Bilmiyorum. Zaten gidiyorum. Her söylediğini kabul edip gidiyorum.​

Merhaba günlük!

Sabah sabah bir gerginlik var üzerimde. Canım kocam banyoda slikon işlerine el attı ve laf aramızda becereceğinden şüpheliyim. Becerse bile o slikonu öyle bir yamuk çekti ki şimdiden bana sinir geldi.. Ayrıca 2 haftadır kapıda boyanması gereken ufacık yeri hala boyamadı. Üşenmesem gidip boya alacağım ve kendim boyayacağım. Ama boya demeyeceğim. Yine aynı şekilde 2 haftadır bağlanması gereken bir telefon hattı var ki hala öylece bekliyor. Ayyy sabah sabah kocama çok sinir oldummmm Benim kocam biraz beceriksiz be günlükcan ne yapacağız biz bununla bilemedim

Uzuun bir aradan sonra yeniden merhaba...
Tüm arkadaşlara, beni tanıyıp sevenlere sevmeyenlere selam olsuun
Açılış konuşması yapar gibi oldu ama özledim burayı.
Bağımlılık yapıyorsun resmen günlük haberin olsun...
Şöyle kısaca bir geçmiş turu yaptım kimileri mutlu kimileri mutsuz..
Allah herkese mutlu günler nasip etsin, gerçkten üzülüyorum üzülen insanları gördükçe
Yalnız gözüm daha çok yıllarca emek verip de üzülün aşklara takıldı...
Yıllar geçtikçe insan daha çok bağlanıyor bu kesin ama neden kırgınlıkların verdiği acı da artıyor aynı hızla.
Oysa o insanı daha iyi tanıyorsun, yüreğine dokunuyosun...
Ben de çok yaşadım da ondan takıldım bu mevzuya...
Neyse günlük...
Yazıp yazıp siliyorum sonra görüşelim olur mu:97:

Sonbaharı o kadar çok seviyorum ki..
Bu mevsimdeki yağmur, rüzgar bi'başka oluyor
Hele yağmur sonrası toprak kokusu,
Dökülmüş sarı çınar yaprakları yok mu olağanüstü estetik
Çok çok seviyorum yahu aşığım sonbahara
Çoğu kişi sonbaharı hüzüne,kedere yorumlar
Benim için çok farklı duygular yüklü bu mevsimde
İçime bir huzur doluyor yaşama sevincim tavan yapıyor
Kısacası anlatılmaz yaşanır..
Yağsın yağmur essin rüzgar ben bir kez daha aşık olayım sonbahara..

günaydın günlükçümm çok çabuk değişen bi ruh halim var, sabahında ağladığım günün akşamında gülebiliyorum
bu demek oluyorki iyileşiyorum
ekimede girdik günlüğüm son 15 gün, hızlı maraton için
umarım hayırlısı olur hakkımda
bugece çok enteresan bi rüya gördüm ama çok güzeldi
sonrada kahvaltı falan filan
bugün ders çalışmaya başlasam iyi olucak sanırım, umarım başarabilirim:44:
çünkü doğru düzgün ders çalışmayalı tam 2 sene oldu...
şimdilik hoşçakal günlüğüm umarım akşam ne kadar çok ders çalıştığımı yazarım buraya

Günnüş;
Sevgilim o kadar yoğun çalııyor ki sinir oluyorum:84:Sebebi ise evlenmemiz için.
Bende evlenmeyecem kariyer yapacam
Çalışmalara başlamam gerek.Kafamı toplamam lazım.Haftaya alışverişimi yapayım dolabımı doldurayım o gazla güzel güzel yazarım tezimi
Gören herkes kilo almışsın diyoo biliyorum alla alla alt tarafı 10 kgcuk bişi aldım.Ne yüzüme vuruyolarsa.Allahtan kilomu göstermiyorumTek sıkıntım pantolonlarıma zor sığıyorum o kadarcık.Hem kilo beni güzelleştiriyoo
Ayyyy gidiyimde en iyisi kitaplığımı düzeltiyimkarmakarışık yaa

Kafam çoookkkkk karışık günlük. Taktım yine yaşanan bazı olaylara aklımı.
Artık kaldıramıyorum galiba bazı şeyleri.
Kaç gündür ne zaman uyursam uyuyayım 8, 9 gibi uyanıyorum hep.
Uykularım da bölünmüş durumda yani stres içinde olduğumdan dolayı.
Her şeyin düzeleceğini ümit ediyorum. Beklemekten başka çarem yok.

Eskişehir'in 15 günlük hava durumuna baktım bir de.
Cumartesi 24 derece ve az bulutlu olacakmış. Umarım üzerime ekstra bir şey giymem gerekmez. (
Ne giyeceğimi çoktan belirledim çünkü ve o kombinin dışına çıkmak istemiyorum.
Çok soğumamalı havalar. (

Gördüğün gibi en detayına kadar bu meseleyi de çok düşünüyorum.
Elimde değil. Kim olsa aynı şekilde davranırdı herhalde. ://
Hatta ve hatta alacağım sakıza, şekere, çeşitli kokulara dek araştırma yapıyorum.
Çok ama çok önemli. En ince ayrıntısına kadar beni izleyecek, inceleyecek biliyorum.
3 yıl öncesi gibi toy olmamam gerekiyor, ilk buluşmamızdı o zamanlar.
Artık 22 yaşında olgun bir dişiyim.
Değişip geliştiğimi görmesi lazım davranış ve kafa açısından özellikle.
Tip konusunda zaten çok şaşıracak bence. Suratım çok değişti, ifadem çok değişti gibi geliyor bana bilmiyorum ama... Ondan da duyacak mıyım bakalım değiştiğimi... Çok merak ediyorum cevabı.

Tabi ben bunlara dalmışken bi dolu derse, bir sürü konuya kim çalışacak... Oooffff...
Ama ilk haftayı atlattık ya henüz, çok istekliyim çalışmaya karşı bu yüzden.
Düzenli çalışmazsam biterim bu yıl.

zannediyordum ki sadece ben seviyorum sonbaharı,
içim huzur doluyor,
gelen karanlığın rüzgarın yağmurun aksine karamsarlıkdan ziyade yüreğim hafifliyor.
bu yaz çok yoruldum bedenen değil ruhen.
sevemiyorum yazı ,çok zorluyor insanı.
şu hayatımızdaki eksikte bir doldursa boşluğunu herşey tamam olacak sanki,,,
herkesin asli eksiği önemsenmek.
ama asıl kişi tarafından.
ay zaten hiç melankoli sevmem gibi birde sonbahar geldi.
ver elini hüzünler ben yine geldim

günnük nolmus buraya neden herkes mutsuz? :105:
ve niye herkesin üzülmesine sebep olan hep bir erkek? :113:
ne kadar kolay vazgeciyoruz kendimizden onlar icin..
hayaller rafa kalkiyor, öncelikler degisiyor, büyük büyük lokmalari yutmayi ögretiyor, asla yapmam dedigin ne varsa yaptiriyor..
gercektende ne kadar cabuk, ne kadar kolay vazgecebiliyoruz herseyden "mutlu olma ihtmali" yüzünden..
ve sonrasi genellikle mutsuzluk olan, kalbimizin bize oynadigi en kalles oyunu olan "ask" zimbirtisi yüzünden..
neyse günnük eminim ki hepsi tekrar sonu mutluluga varacak yollarda yürüyecektir, eminim hersey yoluna girecektir.. :114:
beni soracak olursan, bilmiyorum dünden beri basim dönüyor, tuhaf tuhaf seyler oluyor vücudumda..
en iyisi pazartesi doktora gitmek..
aklima gelen basima gelicek galiba, napicam peki ben sonrasinda, hic bilmiyorum..
off neyse benim aklimi biraz dagitmaya gidiyorum..

ah hermes ah
fena taktım hermes çantalara bu ara günlükovskidesene aç köpek,...ünde don yok ne hermesi
inanılmaz sevdiğim bir müşterim var,aşmış bi kız,karşılıklı olarak bayılıyoruz birbirimizebirbirimizi her gördüğümüzde baştan aşşağı süzeriz,inceleriz,ne giymiş ne takmış,saçını nasıl yapmış ne sıkmış vs....uzar gider.:76:hatta gösteririz oramızı buramızısenin oran nası,senin şuran nasızalağız yaLondra da yaşıyo kendisi,bu gün ziyaretime geldi sağolsunbaktım el kol dolu,alış veriş yapmış,dibim düştü aldıklarınainceleme,fiyat sorma,çok güzel felan faslını geçtik,anam bi baktım hermes çanta takmışhermessssdedim aldım incelemeyeuzun zamandır hermes manyaklığım var,çok sevdiğim bi dostumda görünce iyice depreştimsahtesini almam an meselesi dur bakalımgerçi sahteleride ucuz değilde işte:97:ilk defa görmüyorum hermesi,birebir daha önce flört etmişliğimiz var kendisiyleama daha önce ilgilenmezdim,şimdi kafayı takınca bu kadar görmemişler gibi takıntı yaptım
80'li 90'lı yılların popüler olan yabancı ve türkçe şarkılarını dinlemeye devam ediyim şimdilik,akşam alışveriş yapıcamhadi günlük akşam olsun bir an önce
no haş haş,no vitamindr albanımı açıyım son ses mucuk tatlım

dün beni ağlatan şarkı bugün duygusallaştırmıyor bile
salı günü de ders başlıyor. çarşamba burda tanıştığım biriyle görüşücem. o'nun oturduğu yerden o da. benim oralardan kurtuluşum yok

Günlük yaa Şu makyajın ehliyeti falan çıksın, bilmeyene yaptırmasınlar, sokağa çıkartmasınlar. Bunları gördükçe hayattan soğuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…