Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüük dün gece o kadar gelin makyajı resimlerini inceledikten ve makyaj videolarını izledikten sonra doğal olarak rüyamda habire makyaj yapıp durdum
Taktım ben bu gelin makyajına napıyım. Bi tane makyaj gördüm çook beğendim ve onu da yapan bayan ankaradaymış ona yaptırabilsem keşkee :97:
Anlattım benimkine de dün, böyle böyle diye, ama dedim pahalı biraz napalım olsun bi kere olcak böyle şeyler dedi Sürekli bi internette araştırma modundayım bu aralar günlük düğün için. Yok mekandı yok fotoğrafçıydı makyözdü ooo daha bi sürü iş var. Bi de ben fotoğraf olarak dış mekan çekimi istiyorum. İnşallah güzel bi fotoğrafçı bulabiliriz öyle.
Daha 8-9 ay falan var ama ben sanki önümüzdeki ay düğünüm varmış gibiyim bi görsen
Havalar ne kadar soğuukk yaa donuyorum 2 gündür resmen Ben böyle havaları sevemiyorum ama. Havalar sımsıcak olsun istiyorum dışarı çıkıp geziyim istiyorum. Zaten kozmetiğe takmış durumdayım bu aralar. Gidip bi sürü şey alasım vaar Öncelikle body shopa gidip biten kremlerimi duş jellerimi falan almalıyım. Sonra şööyle güzel kaliteli bi fondotenle pudra almak istiyorum. Bi de şeeyy rimel ve güzel güzel rujlar. Bu kadar sadece Sanki her gün dışarı çıkıyomuş makyaj yapıyomuş gibi bunları napcaksam :)) Ama napıyım düğünler var bu aralar ee fondoten sürmek lazım onu da uyduruk alamam kii. Onu almışken pudra da almak lazım. Hadi ruj ve rimeli biraz erteleyip sonra alabilirim Bu hafta ben gene bi alışveriş merkezlerine doğru gidiyim bi Yaa valla bana böyle evde oturmak yaramıyo kendimi alışverişe veriyorum. Bi an önce bi iş bulup kendimi meşgul etmeliyim :)) Benim bütün maaş bu gidişle kozmetiğe gidecek zaten aşkım da öyle diyo ben evlenince napcam seninle böyle diyo sanki çok bi harcamam var daaa Hem süslü ol bakımlı ol diye kendisi söylüyo ee bunlara da katlancak o kadarcık
Ben internet araştırmalarıma biraz daha devam ediyim de günlük bakıyım ne var ne yok kozmetikte neler iyi neler kötü. Sonra görüşürüz canım byeee

Hem müzik dinliyorum hem ödev hazırlıyorum günlükcüm
Dışarı çıktık 2 saatliğine aradaşla gezdik,gitti sıkıntım biraz,geldik.
Bu arada ben söylemeyi unuttum sana aşkımın yanına gittim ben İstanbul'a 2 gün dahi olsa gittim çok güzeldiiiiii
Şu an aslında başım çatlıyor biraz uyuyup devam ederim neyse görüşürük:80:

Kırık dökük bi haldeyim günlük... Bi sessizlik var ki insanı boğacak cinsten.. Tutuyorum kendimi gücümün yettiğince.. Sahi ne olacak şimdi? Bitti mi yani? Ne kadar daha böyle sakin kalırım bilmiyorum. Tükenir mi sence umudum? Beklemekten vazgeçer miyim bi gün? Unutmak mümkün müdür sevgiliyi? Hala çok severken üstelik...

Biz ne yaptık ya böyle? Ne hale getirdik bu ilişkiyi? Ya daha iki gün önce evlilik hayallerimi yazdım ben satırlarına. Nasıl vazgeçtik,ben nasıl vazgeçerim günlük? Yanlıştı biliyorum. Güzel zamanları hoyratça harcayıp sonra sızlanıyorum biliyorum. Ben birini sevmeyi,birine güvenmeyi bile beceremedim. Mutsuzluğumu,karamsarlığımı ilişkimize bulaştırdım ve sonunda dayanamadık bittik işte.

Çok kızıyorum kendime. Yok olsam keşke diyorum hiç var olmamış gibi.. Kimse hatırlamasa kimse üzülmese arkamdan da yok olsam... Belki ben olmasaydım o çok mutlu olabilirdi. Bazen diyorum keşke hiç sevmeseydik birbirimizi.. Keşke vazgeçmek bu kadar zor olmasaydı ikimiz için.. Keşke,keşke... Keşke ben biraz güçlü olabilmeyi,biraz sağlam durabilmeyi,ona güvenebilmeyi becerbilseydim.. Her bulduğum sebebe küsüp kırılmasaydım keşke..

Şimdi gidenin arkasından bınları söylemek ne saçma di mi? Dönüp dönüp aynı hataları mı yapıyoruz ne... Ya bu kez gerçekten bittiyse? Ne biçim bi yola girmişim ya ben.. Ne yapacağımı bilmez haldeyim. Berbat bi haldeyim.

"Aslına bakarsan bu gidiş gitmekten sayılmaz..
Mecburi bir itiş beni sensizliğe,
Sessizliğin sebep belki...

Nereye mi gidiyorum,
Nereye gideyim ki?
Ben dışında her yer müsait şuan,
Sen dışında her yer cehennem..."​

..........................

burada daha ne kadar öleceğim.mutsuzluktan ölür mü hiç insan?galiba ölünüyormuş.hiç biriniz görmüyorsunuz ama ben iyi değilim hiç hemde

Bu havalar çok geriyo beni be günlü,kaloriferler de yansa artık valla her yerim buz kesti...

bu arada Allah firarpereste sabır versin,çok ağır şeylerle imtihan ediliyor(((

paşama da söle faceden eklesin artık beniii

ben spora başlıyorum şimdi görüşürüzzz cicimmmm

Günlük nasılsın iyi misin? Beni soracak olursan başım feci halde ağrıyor.
Bir de ders çalışmam gerek.Kendimi çok suçlu hissediyorum.Kitap açmadım bu saate kadar:26:
Artık ağrı sancı demeyip çalışıcam napalım
Bu arada yarın kuaföre gidicem Kaşlarımı aldırma zamanım geldi sanırsam
Gerçi kalın değiller çok şükür ama bi düzelttiriyim dedim
Heheeeh Ben ne zaman bu kadar büyüdüm be günlük:44:
Hoş benim yaşımdaki kızlar bu işlere yıllar önceden başlamıştı,ben onlara göre geç bile kaldım
Ama doğallık her zaman daha iyidir.Hem erken başlayıp o acıyı niye çekiyim ki onca yıl
Ayy ne zamandır alışverişe de çıkmadım.Okul başlayalı hiçbir şeye zaman ayıramaz oldum.
Sabahın köründe gidip taa akşam geliyorum malum.Sonra da hiçbir şeye zaman kalmıyor
Şimdilik benden bu kadar günlük,ders başına geçiyorum ben.Hadi hoşçakal
Ha bu arada firarperest öğretmenime söyler misin ben onu çok sevdim,hiç belli etmesem de hep onun yazdıklarını okudum burada.
Ve onun çok tatlı biri olduğunu düşüyorum.Onun için dua edicem,inşallah her şey gönlüne göre olur.Allah sabır versin.

günlük baya yorucu bir günden sonra geldim sonun da evime.

neyse beni boşver

ama firarperest umarım iyi olur.onun için çok üzüldüm.umarım en kısa zaman da her şey yoluna girer.

Herkes benim için bi şeyler yazmış kötü oldum. Çok sağolsunlar günlük...

Bu saate kadar bi şekilde oyaladım kendimi. Ama şu an zor duruyorum. Bi yandan evdekilere belli etmemeye çalışıyorum,bi yandan aramamak için tutuyorum kendimi. Kaç kere mesaj gönderecek oldum vazgeçtim. Ne diyeceğimi bilmiyorum ki... Dönmemem gerekiyo gibi geliyo. Saçmalıyorum yani yine.

O bu şiiri paylaşmış içinde bulunduğum durumu en iyi anlatan şiir demiş. Biliyorum o da üzülüyo,hissediyorum. Biz ne yaptık böyle günlük???

"Bu Gece !

Ağlamak kifayet etmez acıma,
Şen kahkahalarda hüzün bu gece.
Teselli sözleri gider gücüme,
Şarkılar bir başka hazin bu gece.

Yüreğim fırtına gözlerim durgun,
Varlığın ilacım yokluğun vurgun.
Hayattan kovuldum kaderim sürgün,
Ölüm fermanımı yazın bu gece.

Herkese kalbimi vermezken öyle,
Yaşatmak için sen ne yaptın söyle.
Ne kadar şen şakrak olmuşsun böyle,
Halime gülüyor yüzün bu gece.

Talebim çok değil yalnız beni sev,
Umut sefil cüce,acı koca dev.
Üstadım geçiver bir hicaz peşrev,
Sevdadan dert yansın sazın bu gece.

Neşenin kapısı yüzüme örtük,
Bir resmin yok bende olsa da yırtık.
Arkana bakmadan sende git artık,
Hadi benden sana izin bu gece .."

Sanırım hayatımda iyi olan tek şeyi de kaybettim. Başarısızlık haneme bir tane daha ekledim. Kendimi tebrik ediyorum!!!​

sevgili günlüğüm, firarperestin yazdığı yazıları şiirleri gördüm, bi sancı girdi kalbime
eskiye döndürdü sanki beni
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah firarperest
herkes bişeylerle imtihan ediliyor işte güçlü ol, umarım Rabbim sıkınıtınıda tez zamanda giderir...

neyse günlüğüm küllenmiş acıları bikenara bırakıp bugünümüde nasıl geçirdiğimi anlatim
netten bol bol tavla ve okey oynadım, aman ne iyi yaptım
derste çalıştım aslında ama söz verdiğim kadar çok değil
sonra telde arkadaşlarımla uzun uzun muhabbet ettim, şimdide bi uyku bastıki anlatamam
daha bu saatte
neyse abdestimi alıp uyucam ben...
Allah derdi olana derman, hastalığı olana da şifa versin inşallah...
senin içinde dua edicem firarperest, umarım hakkında hayırlısı olur

evetttt balım kaymagım artık bir yaşındaaa:) cok cok mutluyumm çok guzel bi dogum gunu organıze ettık ve şükür sorun olmadan çok ıyı bı şekılde atlattık veeeeeeeeeeeee bomba gunluk kızım yas gunu hedıyesı olarak ılk adımlarını attııııııııııııııııııııııııııışuan babasıyla sıkı sıkı sarılmış uyuyorlarr oysa geçen sene bu zamanlar daha evımıze bıle taburcu olamamıştıkk Dogum gununde slayt hazırladık ultrason resımlerınden şimdiki her anına kadar çekılmış olan resımlerınden arka fonda da erhan güleryüz dogum günü ohhh çok duygusldı çok guzeldı mısafırlerımızde çok begendi büyüdügünde kızım da seyrettıgınde çok begenır ınsallah... her anı çok guzel di kuzumunn....günlük hayat hep böyle bayram olsun bize inşallah en azından kızımaa balımaaa.....

okul bitiyor..

sınav stresi başlıyor..

evlilik planları yapılmaya başlandı iş ciddiye bindikçe sanki birileri beni sıkıyormuş gibi geliyor.. sanırım yıllardır evlensek bi cümlesini kurması kolaymış ciddiye binince zor olacağının farkına varmamışım..

Stresli günler beni bekliyor

Kaçasım varr

Tryamor fazla takmasın kafasına günlük Herşey olacağına varır

Ve

Firarperest kalbin okadar temizki üzülme Her şerde bi hayır vardır ...!

Son düzenleme:
günlük dışardaydım eve dokuz buçukta geldimm.. havalar iyice soğumuş ev sıcak ama öyle üşümüşüm ki hala ısınamadım..

ama olsn ben seviyorum soğuğu kışı,sonbaharı;kar ve yağmuru

ama Allah dışarda evsiz barksız olanlara yardım etsinn bu açıdan bakınca da üzülüyorum bu sefer

Keşke ben de aşk acısı çeksem.
Aşk için üzülmek, ağlamak paha biçilemez bir şey olurdu benim için.
Bunu sadece benim gibiler anlar; benim gibi hiçbir şey hissedemeden yaşayan otlar.
Üzülüyorum, seviniyorum bir şeylere de kalp atmadıktan sonra neye yarar?
Şu aşk nasıl bir şey ki ne yaşarsan yaşa o olmadı mı hep eksik hissediyorsun anlamıyorum.
Şimdi sadece karşıma hala sevebileceğim biri çıkmadığı için ağlıyorum ne yazık ki.
Keşke birine duyduğum büyük aşk olsaydı beni ağlatan, aşksızlık değil.

Uyumamış henüz,benim her şeyim uyumamış daha.. Belki beni düşünüyodur ha ne dersin? Bi şiir yazmış bu kez kendi yazmış sanırım..

" Saati geldi ayrılığın..
Yine çıkmaz ağzımdan bir tek kelime..
Oysa çok sözüm var söylenecek..
Öyle ki..
Nefesim yetmez haykırsam..
Boşver..
İçimde kalsın bütün çığlıklarım.."

Elim sürekli ona bi şeyler yazmak için çırpınıyo sanki.. Kendimle savaşıyorum. Tam 24 saat geçti ve biz tek kelime etmedik. Bu bizim için ne kadar da imkansızdı oysa.. Dedim ya bütün gün bi şekilde durdum ama buraya kadarmış. Acımı dibine kadar yaşıyorum şimdi.. Ya ben bunu nasıl yaptım kendime? Öyle üzgün,öyle pişmanım ki.. Sürekli kendimi suçluyorum. Ben yaptım diyorum ben! Neyin doğru olduğunu idrak edecek durumda bile değilim. Tartışırken her şey sorunmuş gibi gözükürken şimdi hiçbir şey için değmez diyorum. Değmezdi ya.. Onu kaybetmeye değmezdi.

Bu gece nasıl geçer,yarınım nasıl olur bilmiyorum. Kendi ellerimle hayatımı mahvettim. Sayfalarca yazsam geçmeyecek acısı biliyorum ama kimseye anlatmadım. Böyle çok zor,tek başıma kaldıramıyorum.

sana en son yazdığımdan beri neler neler geçti be günlük...
herşey bedenimin taşıyacağından daha ağır...
nefes alamıyorum..Hayallerimi aldı götürdü günlük...
Eğer başarabilseydik bugün evlilik yıldönümümüz olacaktı ne hayallerim vardı..
Daha 1.yılımızı bile deviremedik..
Değmezmiş ne yazıkki değmezmiş geç olsa da anladım..bi ömür dayamazdım..
25 gündür ailemin yanındayım 1 kere bile aramadı biliyormusun hani bensiz yaşayamazdın!!!!!
Yalan YALAN.....
Hakkımı helal etmiyorum iki cihanda elim ailesinin ve onun yakasında..Rabbim bana yaşattıklarının aynısını onlara yaşatsın...

Firarperestim..yazdığın her yazında sana içten içe hayran oldum..Aklı başındalığın o kadar belli ki..Şunu bil Rabbimden herşeyin hayırlısını iste..
İnan eğer hayırlı değilse bu aşamada üzülmen unutman daha kolay..İnan evlenip boşanmak daha zor..bu her zaman aklının bi köşesinde olsun..
Bütün güzellikler senin ve hakeden herkesin olsun

"BANA GÜVEN" Sahi GÜVENMEK nasıl bişiydi?? kime neden nasıl güvenim ben.. Zoru Görünce Kaçanamı? Kolay Yolu Seçenemi?? Sahi GÜVENMEK Neydi Kime Güvenilirki.... ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…