Merhaba ben geldim ekmek kadayıfım benim ay kulaga ne ka güzel geliyo olsada yisek
Günlüklçün erken kalktım eşimi işe yoladım
ve çamaşrılarla seviştim
3 makine astım dile kolay
ya ben neden bu kadar titizim ya milletin evi pis bense delü gibi evi temizliyorum he
anamın kızıyım sonuçta ne olucek
neyse gelelim ban sabah kahvaltısında 4 yeşil zeytin az peynir 1 dilim ekmek 1 bardak açık çay koca cüsse doyarmı bu yediklerimle
karnımda borkoli semizotu karnıbahar ve ıspanak agacı çıkarsa şaşmam
anam talarıda bişey benzese nerde
kilo vermem lazım ama bebeklerim için
yavrularımı böyle oynarken seyretmek istiyourm ben
meyve yedim spora başlıcem ebru şanlıyla plates ediyim dedim hatun bırakmış
okadarda topunu herşeyini aldım ama inan günlükçüm plates deyip geçme vallahi iyi verdim sıkılaştı vucudum
tavsiye ederim yani ban dua et olurmu günlükçüm çabukçana şu fazlalıklarımdan kurtuluyum
çok yok kilom ya 30 kilo versem yeter
allahım bana irade ver de vereyim kiloyu acaba kubilayamı gitsem
oda çok para istiyo yav
ben en iyisi eşimle konuşuyumda gidiyim
bir baksın bakalım kilo nasıl verebilirim:26::26:ah günlükçüm canım çok sıkılıyo bir olsada lak lak yapsak eşimde işte evde degil 10 sene dile kolay günlükçüm canım sıkılıyo sıkıntıdan işe vuruyorum kendimi neden böle oldu günlükçüm biri ban desetdi paşa senin başına böyle şeyler gelicek diye inanmazdım
tek temennim eşim hamdolsun yanımda tek eksigimiz bir bebek
akşama menüm zengin semizotu salatası göbek salatası brokoli karnıbahar haslaması yicem eşimde tarhana çorbası bulgur pilavı cacık ve patlıcan yemegi yicek acaba bir kaşık alsammı ne çıkar
yemiyim demi sonra veremem mazallah:18::18::18:görüşürüz günlükçüm bugün işim çok mimderleri döktim kabartıcam kılıflarını geçirmem lazım çok işim var çok:82::82::82::82:sonra görüşürüz işşallah beni özle anacım
bu arada arkadaşıma söyle o kendini biliyo belkim bölesi daha hayırlı baştan bitsin bu olay sonradan biterse çok acı çekicek