Popüler Konu Sevgili günlük...

Babamla bu saate kadar gelinlik baktık günlükk
hiç sıkılmadı biliyo musun,beğendiğini gösterdi şu iyi şu kötü şu sana yakışır diyee
canım babamm çok düşkünüm sana ve de seni çok seviyorum
Allahım bizi sevdiklerimizle imtihan etme....

Günlük umarım ilerde sana daha güzel şeyler yazacagım ....

O'nu çok özledim günlük o benim herseyim ... Onsuz yapamıyorum.......................

Gelmesine daha çok var 10 ay 21 gün var ne yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum ...

Bitsin bu askerlik artık, bir daha adını duymak istemiyorum ...

Çok özledim günlük çok, bu ay yanıma gelicek mutluyum, yine gidicek ama

Of günlükkkkk aşk ne kadar büyük yer kaplıyor hayatımızda..
Hayatımızın merkezine yerleşiyor, ne merkezi "hayatımız" oluyor.

Geçmişine baktım da Gece _kuşu adına çok sevindim...
Allah babasıyla muhabbetini daim kılsın
Teremm'e üzüldüm, Allah yardımcısı olsun..
Ve Firarperest..Görmeden kendimi yakın hissettiğim, sevdiğim arkadaşım...
Ona çok çok üzüldüm...Allah hakkında hayırlısını versin ve çok mutlu etsin onu.
Karamsarım, güçsüzüm diyor ya...Kendime benzetiyorum o satırlarda.
Bilemiyorum günlük...Ne yazsam eksik kalacak ona yardım etmeyecek amaa aşka adım atmazsa kendisini daha fazla suçlamayacak mı sonra? Gerçi yaşananları bilmeden bunu yazmam doğru değil amaaa ne bileyim söylemeden geçemedim:26:

yarın abant a gidiyoruz günlük...
kocişim sürpriz yaptı... doğumdan önce belki de son tatilimiz olacak... kızım için de değişiklik iyi gelecek... sıkıldı kuşum evde...
dua et çok güzel geçsin mini tatilimiz olur mu...

Konnichiwa günlükcan.
Gece somurtarak uyumuştum ama gördüğüm güzel rüyaların etkisiyle gülümseyerek uyandım. :))))))
Dünden beri japon harflerini ezberlemeye çalışıyorum. Gerçekten zor.
Zorluğu zaman alacak olmasında daha çok... Bol bol pratik yapmam gerekiyor.
Hemen öğrenmek mümkün değil.
Harfler karışıyor birbirine. "na" harfi t harfine benzer şekilde yazılıyor mesela.
E ben bunu neyle bağdaştırıp da aklımda tutabilirim ki? Hiç bilmiyorum.
Daha bi sürü harf var öyle. Henüz 30 tanesi üstünde duruyoruz. Geri kalanı daha sonra.
Anneme, kardeşime danışıyorum bana bir benzetme bulun diye bazen de.
Öyle öyle iyice aklıma kazımaya çalışacağım. Çok kararlıyım.
Hatta sonra korece ve çinceye el atmayı düşünüyorum.
İngilizceyi boşladım yalnız. :26: Hiç okumadım kitapları daha. Sınavlarda süper olmalıyım oysa.
Bugün bölüm derslerime de bakiim bari. :/ Ayvayı yerim sonra.
Yaz mevsimini de okulda ingilizceyle geçirince baymıştı artık napiim, ben de haklıyım di mi?
Bi an önce yarın olsun, okula gidiimm. Dersler ilaç resmen bana.
Sonraaa bi an önce alışveriş yapmak istiyorum.
Hala araştırmalar içindeyim. Çarşamba birkaç şey alacağım.
Sonra bi de cuma günü alışveriş merkezine gidip son rötuşları yapacağım. Küçük ıvır zıvırlar falan...
Aslında ona hediye almak istiyorum bir yandan lakin ne alsam bilmiyorum. :/
Bugün de küçük bir yürüyüşe çıkacağım topuklu kısa botumu denemek için.:86:
İnşallah rahat yürüyebilirim. Bu bot olmazsa olmaz. Ne yapıp edip giyeceğim.
Değişmiş olarak çıkacağım ya karşısına beni topukluyla görmesi lazım illa.

:80: neler oldu neler günlüğüm. Yeni işim oldu İstanbul a yerleştim ve ilk aşkımla barıştık ve birlikteyiz yine 1 yıldan beri herşey nasıl gelişti bu kadar çabuk ben bile şaşırıyorum inanki. İstanbulda iş bulmam tamamen mucize diye bakıyorum, şu anda düşündüğümde halla hayal gibi geliyor burda olduğuma inanamıyorum. Hele ailem nasıl buna izin verdi ona ayrı bi şaşkınım ama çok şükür işimden cok memnunum şuana kadar bi hayal kırıklıgım olmadı. Tek kötü yanı ailemden uzaktaym. Ama istediğim zaman iş yerim izin verdiği için onun içinde bi sorun yaşamadım . Biliyormusun günlüğüm aşkını sevdiğin insanı özlemek çok daha kötü bişey aileni özlemekten gerçekten. Aşk başka bişey yaaaa dünyanın en güzel duygusu Allah ım beni bi daha sevdiğimden uzakta kalmiyim, 3 sene uzakta neler çektim bi sen bi ben bilirim, bi daha bu acıları çekmiyim nolursun. benim yüreğim bi daha kaldırmaz çünkü... Öpüyorum seni pempem tekrar görüşmek üzere

hayırlısıyla bugün rüyasını da gördüm, en kısa zamanda güzel başlangıç haberlerimi yazacağım sana
şimdilik öpüyorum
:)

herkes ne kadar da mutsuz günlük :// Allah yardımcıları olsun hepsinin
beni sorarsan bazı anlar dışında iyiyim. çok iyi olmalıyım ama, sadece iyi olmak yetmiyor artık.
çok iyi olmakta zor gibi. ilk defa bu ayrılıkta aramadı beni, ilk defa. acaba ben suçluyum diye mi ? bilmiyorum.
biliyo aramazsa aramayacağımı. inadımdan ve gururumdan ödün veremiyorum işte ! bende böyleyim.
beni aramak istiyo mu acaba, özledi mi beni ? ben öyle çok özledim ki
ayrılınca insan ne kadar çok sevdiğini daha iyi anlıyor galiba. bazı anlar birşeyler yazmak istiyorum ona ama o zaman da ne yazacağımı bilmiyorum :44: sadece özledim mi yazsam acaba ? şuan içinde bulunduğum durumu en iyi o anlatır. napıyo üzülüyo mu çok merak ediyorum.:26:
içimde de eksikliği öyle büyük ki, herşey onu hatırlatıyor. en olmayacak birşey bile onu özletmeye yetiyor.
msn'de birinin yazı şekli ona benziyo diye özlemeye başladım ben. düşün burdan bile özlenecek birşey çıkardım kendime. ayrılığın 9. günü bugün, ne o aradı ne de ben. ilk defa bu kadar çok dayanıyor. arasa hiç konuşmadan özledim dicem o birşey söylemesin, ama arasın. hatalıyım biliyorum ama arayamıyorum ben. attığı birkaç güzel mesaj var telefonumda. hep öyle güzel anlarda yaşasak keşke ilişkimizi, keşke.
neyse öyle işte. özledim sadece

Günlük kuzenlerimi bekliyorum şuan
Bugün evde yalnız olucaz
Film izlicez kola cips falan filan güzel olcak anlican

4kişi takılıyoruz biliyosun ama bi tanesi bu ara bizden çok soğudu ve yalnış şeyler yapıyo
Onunla bugün konuşup bu yalnışından döndürmek istiyorum
Dün konuştuk biraz ağlamaklı oldu ...
Üzülüyorum bir taraftan ama böyle olmaz günlük yapmamalı

Dün ağrıyan kollarıma rağmen bir mesajlaştık ama sorma
Şiir yollayıp durduk birbirimize

Söyle ona kıymetimi bilsin

Neyse haydi gelin nerde kaldınız
Off beaaa

Günlük ben geldim. Nasılım biliyo musun? Yorgun... Biraz konuştuk nişanlımla. Böyle olmasın,daralıyorum falan dedi. İkimiz de hatalarımızı söyledik. Bundan sonra tartışırken eğer çok sinirlendiysek konuşmaya ara vermeye karar verdik. Sakinleşince konuşalım dedik. Barıştık güya ama tam olarak değil. Yani bi soğukluk var şu an aşamadık. Ne mutsuz şeyler yazdım di mi sayfalarına? Üzgünüm..

Söylemeden geçemicem. fstklkurabiye, cecen, teremm, gamze_belinay, gece_kuşu, paşa, sobrenatural, sg_ceyda, honour9, almiraa ve fulya1234 hepsine çok ama çok teşekkür ederim. Adını yazmayı unuttuğum olmamıştır umarım. Olduysa çok özür dilerim. Meğer ne çok arkadaşım varmış burda. Kimseye anlatamadıklarımı buraya yazdım. Onlar da bana yardımcı olmaya çalıştılar.

Ve şunu farkettim. Kişiler farklı da olsa yaşananlar aşklar,acılar hep aynı... Dilerim rabbim herkese hakkında hayırlısını nasip etsin. Herkes mutlu olsun. Bu hayatın telafisi yok günlük... Yaşayabildiğimiz kadar güzel yaşamalıyız. Hoşçakal...​

Son düzenleme:
Bu site iyi geliyor insana yahu.
Ben 2 yıldır kimseyi sevmediğime üzülürken, benimle aynı yaştaki başka bir üye daha hiç aşık olmadığından bahsediyor. :))))
Demek ki çok da kötü durumda değilim. :26:
En azından aşık oldum bi kez.
Buna da şükür deyip geçiyorum.

günlükcan ben geldim
sevdiceğimin yanındayım yine her zamanki gibi
fillm izledik yine beraber denişik bi adı vardı unuttum
onunlayken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
sabah uyandığım gibi yanına konuşuyorum
allahtan evlerde yakın
buara biraz babama üzülüyrum ama elimden bişi gelmiyor yardım etmek için
aile durumlarını ne yapıcam bilmiyorum
öyle işte günlük sıkıntılı bi dönem geçiriyoruz aile olarak....
inşallah bu zorlu günleride atlatıcaz
şimdilik bu sıkıntımı paylaşmak istedim günlük
akşama gelişmeleri yazarım yine by

Son düzenleme:
Günnüş;
Şu anda evde annemin gerizekalı bir arkadaşı var. Paldır küldür eve daldıya insan müsait misiniz diye sorar.Ne kadar ukala.Ayyyy sen ne kadar cici bir kızsın diyooo kendimi zor tuttum yemin ederim.Annemde bana kızıyo sen niye misafir sevmiyosun diye .Annemlede aramı açtı pis kadın. Hırsımdan ağladım.Bu kadın gelmeden öncede yine tanıdıklar geldiler.Benim ders çalışmam gerekiyo.Haftaiçi okul zaten bugün dinlenecektim sözde yaaa offfff.Suç mu sevmiyorum işte böyle ukala ve zamansız, habersiz gelen misafirleri sevmiyorum hatta nefret ediyorum.
EWt günnüş tek başıma yaşamak istiyorum.Annemlede konuşacam ya ben ayrı bi ev tutarım yada bu duruma bi çözüm bulur............

Kat Kat Giyinmeme Rağmen Üşüyorummm, Sanki Dövülmüş Gibi Heryerim Ağrıyo Birde Üstüne Üstlük Kapımı Karın Ağrısıda Çaldı Yanımda Selpakta Gezdirmeye Başladımmm HOŞGELDİN HASTALIKKK :2:

Bu arada firarperest için çooook mutlu oldum RABBİM HAKKINDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN ONA Ama artık üzülmesin ağlamasın çünkü kıyamıyorum gerçekten ben ona... Neyse gidimde dinlenim biraz çok ağrım var ve titriyorum resmen, off bide ben bronşitli olarak doğmuşum bu yüzden hasta olursam inan çekilmem ve kolay kolaydan yataktan çıkmam

Son düzenleme:
Merhaba ben geldim ekmek kadayıfım benim ay kulaga ne ka güzel geliyo olsada yisek
Günlüklçün erken kalktım eşimi işe yoladımve çamaşrılarla seviştim 3 makine astım dile kolay ya ben neden bu kadar titizim ya milletin evi pis bense delü gibi evi temizliyorum heanamın kızıyım sonuçta ne olucekneyse gelelim ban sabah kahvaltısında 4 yeşil zeytin az peynir 1 dilim ekmek 1 bardak açık çay koca cüsse doyarmı bu yediklerimlekarnımda borkoli semizotu karnıbahar ve ıspanak agacı çıkarsa şaşmam anam talarıda bişey benzese nerdekilo vermem lazım ama bebeklerim içinyavrularımı böyle oynarken seyretmek istiyourm benmeyve yedim spora başlıcem ebru şanlıyla plates ediyim dedim hatun bırakmış okadarda topunu herşeyini aldım ama inan günlükçüm plates deyip geçme vallahi iyi verdim sıkılaştı vucudumtavsiye ederim yani ban dua et olurmu günlükçüm çabukçana şu fazlalıklarımdan kurtuluyum çok yok kilom ya 30 kilo versem yeterallahım bana irade ver de vereyim kiloyu acaba kubilayamı gitsem oda çok para istiyo yav ben en iyisi eşimle konuşuyumda gidiyim bir baksın bakalım kilo nasıl verebilirim:26::26:ah günlükçüm canım çok sıkılıyo bir olsada lak lak yapsak eşimde işte evde degil 10 sene dile kolay günlükçüm canım sıkılıyo sıkıntıdan işe vuruyorum kendimi neden böle oldu günlükçüm biri ban desetdi paşa senin başına böyle şeyler gelicek diye inanmazdımtek temennim eşim hamdolsun yanımda tek eksigimiz bir bebekakşama menüm zengin semizotu salatası göbek salatası brokoli karnıbahar haslaması yicem eşimde tarhana çorbası bulgur pilavı cacık ve patlıcan yemegi yicek acaba bir kaşık alsammı ne çıkaryemiyim demi sonra veremem mazallah:18::18::18:görüşürüz günlükçüm bugün işim çok mimderleri döktim kabartıcam kılıflarını geçirmem lazım çok işim var çok:82::82::82::82:sonra görüşürüz işşallah beni özle anacımbu arada arkadaşıma söyle o kendini biliyo belkim bölesi daha hayırlı baştan bitsin bu olay sonradan biterse çok acı çekicek

mesaj attı benimki :s baya ağır bi mesajdı hemde. bensiz yaşamadığına dair birşeyler yazmış.
ama bu mesajın barışma mesajı olmadığına da belirtmiş. benim onu sevmediğimi düşünüyo, keşke buraya yazdıklarımı okusa da ne kadar çok sevdiğimi anlasa. aradım ama işteymiş eve gidince mesaj atacağını söyledi. neler olucak bakalım :44:

Günnüş;
Pisluk kadın gitti.......
Bende duş aldım.Ama varyaaa nasıl mayıştım.Umarım kahve kendime getirir beni.
Neyse günnüş gidiyim bende araştırmalarıma döneyim.

Gunluk

Simdi bana mail atiyorlar gene cenemi tutamiyorum hakaretler havada ucusuyor ben buna nasil dur diyecegim ! Lakin dayanamiyorum yalan soyluyor 1 cezam var diyor ama 5 ayri cezasi var 1 +1 uyeligim var haberim yoktu diyor 6 tane uyeligi var ben ne yapayim !

sana yazmayı unuttum günlüğüm. biliyor musun ben tam eski sevgilimle msnde konuşurken mesaj attı benimki.
bu çocuk hissediyo galiba :44: aradım daha demin ben sana mesaj atıcam dedi. dahada birşey yapmam üzerine gittikçe g*tü kalkıyor.
neyse eski sevgilimle konuşmak nasıl iyi geldi anlatamam. eski sevgiliden dost olmaz sözünü yalanlarcasına o kadar iyi anlaşıyoruz ki. gerçi sanki hala bana karşı birşeyler hissediyor gibiydi :44: bende seviyorum onu ama sadece arkadaşça. çok isterdim ama onu körü körüne sevmeyi, bağlanmayı. o beni üzmez çünkü kavga çıkarmaz. çok iyi anlaşırdık sevgili olduğumuz zamanlar. keşke şuan onu seviyor olsaydım keşke.
onunla konuşmak o kadar güzel ki ama yok işte onu sevmiyorum ben çok istememe rağmen sevmiyorum.
bu gönül nerde anlaşamadığın var gidip onu bulur zaten.

sevgili günlükçüm neden bu kadar beceriksizim ben ya bir çizelge bile yapamadım ya bu çizelge nasıl yapılıyo kafayi yicem:95::95::95:burda çizelge topigi vardı ama nerde aradım bulamadım ne olur biri el atsınrica ediyourm bnede çizelge yapmak istiyourm günlükçüm çokmu bişey istiyorum yazdım nete hep ingilizce söylüyo türkçeyi söktükte ingilizcesi kaldı yaw beni gören biri varmı yaw:92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…