Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlük...
Çoook oldu KK nın yolunu unuttum. evde net yoktu, işten ayrıldım falan filan. ama artık burdayım tamam mı!

Günlükcüm pek pek iyi akşamlar dilerim
Hayatım hareketlendi. Birden birkaç fırsat birden çıktı karşıma. Rutinimin dışına çıkmamdan kaynaklı bir huzursuzluk ve kalp çarpıntısı yaşıyorum :18:Bu benim en karakteristik özelliklerimden biri maalesef, alışkanlıklarıma biraz fazla bağlıyım Ama bu sefer bunu aşmasını bileceğim Yarın fırsatlardan birinin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini göreceğiz :18: Bakalım ona göre yönlendireceğiz kararlarımızı, yolculuklar başlayabilir İyiyim ben günlük be

selam. bugün amcamın kızının çeyiz altı mevlüdü mü ne vardı. gittik annemle. annesi, halaları, babannesi de ordaydı tabi. ellerini öpmedim. başka odadaydık annemle. ikilemde kalmıştım çünkü. ellerini öpmek istediğimde uzatmayacaklardı belki. bu riski göze alamadım. onu özledim. perşembe gününe kadar görüşemicez. benim okul saatleriyle onun iş saatleri uyuşmuyor. mutsuzum. özledim onu. perşembe ve cuma da hastane bahçesinde görüşücez ve sadece 1 saatimiz olucak. belki de bu yüzden aç yiyemicem. birazdan duşa giricem. daha sonra da biraz kuran okuyup dua edicem. herşeyin hayırlısı olsun diye. artık babam kabul etsin diye. eğer hayırlı değilse ikmizinde kalbine soğukluk vers,n isteyerek üzülmeyerek ayrılalaım diye. onu çok seviyorum. ama artık tahammülüm yok hiçbir şeye. biraz da o beni böyle yaptı. staj iyi geliyor. insanlarla iletişimim ilerliyor. yarın okul var. okula gitmek istemiyorum. keşke hep staj olsa.iyi geceler günlük.

sevgili günlüğüm telefonumu değişik değişik nolar arıyor, ben geç gördüüğüm için tekrar dönmüyorum arayan bidaha arar dimi
ama az öncede birisi ödemeli aradı e oha yani hem tanımadığım bi no hemde ödemeli
hayret verici şu insanlar, yüzde doksan peşimi bırakmayan bi kız arkımdır
ama aramicam yani kimse kusura bakmasın

sabahtan beri rafet el romanıın- nerdesin şarkısını dinliyorum çok hoş yaaa eski meski hala süper bi şarkı
Ama gelirsin, sonbahar güneşinde
Çıkarız dağlara, uzanır kırlara
Uyur bir gölgede, seyreder bulutları
Okşarım saçından, koklarım teninden

bugün saçlarımı kestirdim ama pek beğendiğim söylenemez umarım hemencik uzar
buarada bu faceteki abone olayı nedir bilmiyorum ama şimdiden 3 tane abonem olmuş ama hala anlamadım aboneliğin amacını:26:

yarın erkenden okula gidicem, hiçte gidesim yok
neyse günlükçümm hadi bana iyigeceler:79:

özledin mi beniiiiii geldim geldimmmm
şimcik nerden başlasam sanki çok atraksiyon yaşadımda
yalovaya gittik bi güzel gördüm ananemleri teyzemler dedemi veee minigimi vanilyamı gördüm ay o nası tatlı bi bebektir allahm içime sokasım geliyo belki yegenim diye öyledir bilmiyorm ama tam bi afacan
dedem fasulye sipariş etmiş anam 32 kilo fasulye ayıkladık ya ayıkla ayıkla bitmiiyii gitmişken bi arkadaşımıda gördüm uzun zamandır görmüyodum iyi oldu degişiklik oldu iiyiki gitmişim
bugün döndük sözde erken çıkcıaz yola 3 te anca evden çıkabildik sonra seraları dolaştı annem-babam allahm yolda durarak gitmekten nefret ederim halbuusii sonra yengemin babasına uğradık adam alzeimer 10. senesi bu yıl .. erimiş bitmiş adam bi tuhaf oldum ki kaç senedir görmüyodum öyle görünce içim gitti ve o hastalar en fazla 10 yıl yaşarmış son senesi yani :26: allah bilir tabi :97: herşeyin başı gerçekten saglık erimiş gitmiş dag gibi adam ya :97: neyse ordanda çıktık haydii bakalm canları balık çekmiş balıkta yedik sahilde kesemize bereket bu aralar batıp batıp çıkıyoruzda mali durum feci halde ve sonunda evime ulaşabildimmmmmmmm :82: huzur buluyorum ben istanbulda ya
bu arada sevgilim yarın izinliymiş :78: kötü oldu aslında :2: 6 ya kadar dersim var benim :2: nası olcek şimdiiiiii tam okula adapte oluym gidiyim diyorum bişeyler çıkıyo neyse yapcaz bişeyler
bak şimdi bu çocuk izinli diye ben okul moduna giremedim şuan ama pekte özledim yaa :103: allah nazarlardan saklasın beni sizi onu bunu herkesiii
bu arada hirasımla msjlaştımm sonunda avrupa turunu bitirip polonyada durabilmiş bitsin erasmus macerası gelsin istanbula taşınsın artık hayallerm var bilsin

Günnüş;
Benimkiylen tartıştık.Hem eve yığınla iş götürüyorum diyooo hemde buluşalım diyoooo.
Yok dedim.Şimdide arıyooo meşgule attım konuşmak istemiyorum
Zaten kırgındım iyice kırıldım bana bağırdı
Bu sefer geri adım atmayacam.Yarında sabah okula öğleden sonrada annemle alışverişe gidicez.Yatsam iyi olacak ama hiç uykum yokkkkk

Sabah uyanmak ne zor geldi be günlük yaaaresmen her yerim ağrıyor,kemiklerim sızlıyorDaha bronşitim ve ilaçlarım btmeden bir de grip başlıyor hapşurmaktan sıkıldım yeminleBir de bunlar yetmezmiş gibi adet olucam onun sancısını çekiyorum Keşke erkek olaymışım beeeeO zaman da çok çapkın olurdum olmaz

Neyseee kem kümmSabah kavlatıdan sonra annem,babam,ben sahile gittik bir sürü fotograflar çekildikbabamla annem el ele tutuştular ben mok gibi kaldımanne ayol çek elini ayağını kıskanıyom nişanlım yok benim diyorum nasıl gülüyoarBirkaç perde modeli baktım ruhum sıkıldı yawww hepsi aynı gibi geliyor valla nasıl seçicem hiç bilmiyorumEvde bir sürü şey bitmişti.Markette iki saat alışveriş yaptık ki aslında madalya takmaları lazımişimiz bitince de yemek yedim ailecek dışarda

akşam kayınvalidemler oturmaya çağırmışlardı onlara gittik,nişanım olmadan canım sıkılıyor ama bir görsen o kadar tatlılar ki...Bana çok iyi davranıyorlarr,sürekli gözleri üstümde kızım şunu ye kızım şundan al falaninşallah her şey böyle devam eder ve ağzımızın tadı bozulmaz çok seviyorum onlarıaylar geçti ama hala kendi ailemin yanında onlara anne baba diyince vicdan azabı çekiyorum adeta,babama ,anneme ihanet ediyormuşum gibi geliyorherkes bu duyguyu yaşadı mı acaba yoksa ben mi takılıyorum bu konuya

aman neyseeeeyatmadan önce nişanlımla iki lafın belini kırdık,çok zorlanıyorum sensiz diyor canım sevdalım yaaaaarabayı da bir türlü satamadık be günlük daha modelli bir şeylere bakıyoruz ama bankadaki paralar puff olcak o zaman,ama gezmeyi tercih ettiğim için araba ağır basıyor valla

neysemmm ben şimdi azcuk pilates neyim yapamama önce bi kahve siigara keyfini hallediyim:86:camış gibi yidim bütün gün yine azcık kalori yakam da gelem ben

Son düzenleme:
günaydın günlükkkkk bugün tatil de benimmi haberim yok????? müdür dahil kimse gelmedi...hemen cevap bekliyorum senden eve gidip yatmak istiyorummmmm

sevgili günlük,,

hayatımda geçirdiğim en geçmek bilmeyen 12 gün dü...ama ne yazık ki..sonuç negatif..

bunca yıl eşimin değerlerini arttırmak için uğraştık...ve dr lara neden sonuç negatif olabilir dediğimizde benim yaşımın 34 olduğunu ve yumurta kalitesinin artık azaldığını söylediler..

şimdi ben bu işin içinden çıkamıyorum..neden hep bir sorun çıkmak zorunda...

neden hep böyle oluyor...

neden başkaları için kolay olan şey bizim için zor olmak zorunda..

ağlıyım desem isyan ediyim desen onu da yapamıyorum..

kafam karışık

kafam karışık kafam karışık

kendimi ,, yüzüne koca bir tokat atılmış ama herdefasında hiçbir şey olmamış gibi davranan küçük bir çocuk gibi hissediyorum....

çok yalnızım....

gÜNlükcanım,
bugün şafağımızı yarıladık... hem çok güzel bir duygu bu hem de can sıkıcı..
460tan başladık, 230 olduk.. birsürü kavgalar üzgüntüler yaşadık.. hasret çektik, zorluklar yaşadık, defalarca kmler tepip yollar aştık gidip geldik birbirimizi görmeye... sanki senelr geçti, bu kadar olay seneleeerr içinde gerçekleşti gibi. Ama hayır! daha sadece 7 buçuk ay oldu göndereli... ve daha bir o kadar daha var..
Acaba maçın 2.yarısı da bizi ilk yarısı kadar zorlayacak mı? Korkuyorum günlük:26::85::44:

günlüğüm, insan gayet mutluyken içini bi anda büyük bir üzüntü kaplayabiliyor
hayat işte,dün buraya sabah erkenden okula gitmem gerektiğini yazmıştım ama evdeyim
başım çok ağrıyordu bende gitmedim
tabi başımın ağrıma sbebide uykusuzluk, peki ya uykusuzluğu sebebi
ailevi problemler yaşıyorum günlükçüm, çok büyük problmler olmamakla beraber, insanı huzursuz etmeye yetiyor işte
öyle işte, okula gitmedim ama notları alıcam ilk fırsatta:44:
buarada rüyamda hiç iyi şeyler görmedim yine, hadi hayırlısı
kahvaltıda yapmadım hiç iştahım yok
aman bee günlük yaaaaa, 5 dk öncesi ile 5 dk sonrası okadar farklı oluyorki
bunada şükür tabi başımda hala ağrıyo, yemek yemediğim için ilaçta içemiyorum
biraz kendime geleyimde öyle yazim buraya

selam günlük naberr

ne sinir bozucu aynı zamanda güzel bi haftasonuydu öle günlük ya..
biliomusun 4,5 yıllık can ciğer bi arkdaşımız vardı..arkadaşımız diyorum grup olarak bahsediorum çünkü.. kız bi çocukla tanışcaktı 1,5 yıl önce.. ben kıyafetimi verdim başka bi arkadaş sabahın köründe gitti saç makyaj falan herneyse.. sonra ne mi oldu bunlar çıkmaya başladı.. çıkmaya başladıktan 2 ay sonra kız bizi sildi.. evet yanlış duymadın sildi..görüşmedi vs vs.. dah doğrusu bi tane cadoloz olan başka bi kız bozdu aramızı.. cumartesi günü bu eski arkadaşla karşılaştım. aynı mahallede ( aramız maksimum 3 dk) oturmamıza rağmen " akşama nişanım var nuamralarınız yoktu arayamadım dedi ! işyerimi ve evimi bildiğini hatırlattım ona Kısa ve öz ; değmezmiş günlük.. dahası nemi .. o akşam onların evnn ordan geçmem gerekiodu eve giderken.. ne gördüm biliyormusun. zamanında aramızı bozan ve ateş püskürdüğü kız var ya.. o vardı nişanda.. biz davetli değildik ama o davetliydi.. bir ekre daha hiç ama hiç değmezmiş dedim.. yazık ne diyeyim ki ALLAH mutlu mesut etsin dicek başak bişey bırakmadı bize.. hayatında artık bizi de bırakmadı..

Erken kalkmayı unutmuşuum
Bugün nihayet kursum başladı da onun aşkına uyandım erkenden. Kurs evime 5 dakika bile sayılmaz ama hazırlık düşüncesi ve heyecan uyutmadı zaten. Yeni bir ortama girmek beni hep ürkütmüştür onun tedirginliği vardı içimde. Üstelik bu tarz bir kursa daha önce gitmişliğim de yok. Yanımda bir arkadaş da olmayınca çekine çekine gittim açıkçası. Ama hocamız çok tatlı, çok da güven verici, ortam da öyle.
Benim gibi bir yeteneksiz ne işler açıyo başına böyle bilemiyorum.
Senin neyine ebru dedim ama dinletemedim.:78:
Umarım yapabilirim.
Babam çabuk öğren de eve tekne açalım diyo
Sanki usta olcam iki günde.
Ama o tabloları, ebrudan yapılmış ayraçları görünce bir heveslendim ki sorma.
Bugün tanışmayla, suyumuzu hazırlamakla geçti o yüzden erken geldim yarın uygulama yapacakmışız
İşte böyle günlükcüm...
Ders çalışmaya başlamadan oyalanayım dedim çünkü evde oturmak çok sıkıcı. Kendimi de bunaltıyorum başkalarını da. Olumsuz duygular üşüşüyo aklıma üzülüyorum sonra. İnşallah iyi olacak bu kurs.
Ben gideyim de biraz video filan izliyim yarına faydası olur belki.

Firarperest'im de barışmış nişanlısıyla çok ama çook sevindim, dua etmiştim onlar için. Umarım çok mutlu olurlar.
Tüm sevenler

inanamıyorum ....
ne rezil bir durumdur bu.
acaba hiç mi midesi bulanmıyor,hiç mi düşünmüyor düştüğü durumu.
hayatımdan silebileceğim biri olsa yemin ederim ki avaz avaz haykırırdım iğrençliğini karşısında,ama katlanmak zorundayım.
kimsenin ettiği yanına kalmaz:97:
buna inanmak Rabbime sığınmak çarem.
iğreniyorum...................................

ahanda ben geldim günlük....kendımden bıktım bılıyo musun....son zamanlarda hep yorgunum uyanıyorum ama göz kapaklarım hep agrıyor sankı hep uykum var gibi...ders çalısmaya da başlamadım 3 yıldır ev kedısı gıbıyım ben ne işe yararım onu da bilmıyorum poff ya bi eşime bak bı de bana:///

pişt günlük,
Beklediğim haberi bugün 16:30'da alacağım. Heyecan hat safhada :18:

dün gece sinirli uyudum .....bi radyo programcısıyla tanıştım şöyleki ortak bi arkadaşımızdan dolayı..
radyosunu nezaketen dinledim ve ricada bulunmak zorunluluğu hissettim...
çıkışta ise teşekkürlerini iletti ..numarımı arkadaşımdan almış !!!akşam meraba ben ..... dedi ben şok tabi!
bu ne özgüven yani...müsaitsen bi çay içelim demezmi..olmaz dedim..
densiz adam ya havalı şey nolcak sanıoki radyocu diye herkez onunla çay içicek hiçte bile....
aldı cevabını oturdu aşagı dahada msj atamadı! hahaytttt canıma değsin...
merak ediyorum daha msj atabilecekmi.
bide radyoyu sunarken benden bahsetti yahu!!erzincanlı bide dio ahmak
niye bukadar sinirlendim bilmiyorum
sanırım feministliğim üzerimde ama nedir yani hemen pat diye çay!tlefon numarası.özgüven bi havalar görsen artist şey.

1 yıldır kimseyle çıkmıyorum.çıkmayıda şuan itibariyle düşünmüyorum oyüzden erkeklerden uzak duruyorum.
temizlik yaptık annemle çamaşır suyundan midem bulandı...midem hassastır ki ben okdr saglıklı besleniyorum.
su,elma sebze vs...hayatımdan cipsleri colaları çekirdekleri çıkardım zati.
çok nadir çekirdek:) okadrcıkta olsun ama deymii...
dün vucudumu ağdaya vurdum :)2haftalık gecikme sonucu adet olabildim of bi stres sorma gitsin.:18:
neyseki bugün temizlendim banyoya gircem birazdan.
biraz meyveye ihtiyacım var vucut direncim düşük bugün çamaşır suyu mahvetti beni
günlük biliomusun pis insanlara tahammülüm kalmadı artık igreniyorum ve soguyorum inşallah ilerde eşim olacak pıtırcık kim ise :)
dişlerine ayaklarına ellerine ve ter olaylarında temizdir.inan midembulanıo.insanlık hali herzaman dört dörtlük değiliz ama baksın biraz kendine.

heee buarada eğitim başladı sorası staj!!ofss.haftasonlarımın içine ettiler....kim gidicek hergün o yolu.ve allahın dağı.
istanbulda bi köy desem yeridir.neyse şimdi yavaştan yol alıyım...
hadi byesss

Günlükcan ben geldim

ne kadar güzel bir hafta sonu oldu yaa
genelde güzel geçiyor ama bu hafta daha bir güzeldi

canm kardeşim kankamm bitanem speddy gonzales ve eşi geldi cumartesi günü bursaya geldiler
boll boll gezdik
çokk keyifliydi canlarım benimm
ilk kez tanışıyr gibi değildik hiç
zaten yıllardır konuşuyorz ama
uzunn yıllar sürecek çok güzel bir dostluğun temelini çok sağlam bir şekilde atmış olduk
iyi ki varsınız canlarım benim

eve gttiğimde cumartesi günü yengemler bizdeydi gece 3 e kadar da onlarla oturduk
dün sabah nasıl kalktım bilmiyorum kşamda düğün vardı
ama gidip gitmeyeceğimiz belli değildi sonra O aradı ben akşam gelicem ama saati belli değil dedi
o öyle söyleyince hemen 1-2 görüşme yaptım vee gittik arkadaşlarla düğüne
sohbet muhabbet zaten süper ötesiydi
sonra O da geldi 1 haftadır görmüyordum özlemişim
kalbim birden takla attı sanki
sonra diğer arkadaşlar gitti biz ne yapalım gidelim mi dedim
beni biraz daha görmek istersen duralım dedi benimde canıma minnet kaldım tabiisi sonra çıktık düğünden
arabayla şöylee turaladık konuştuk anlattık
konu gece gezmesine geldi de bende sen askerdeyken geceyarısına kadar geziyordum falan dedim ben istemem ama öyle gezmeni kıskanırım sonra seni dediii annem vardı ama deyince tamam o zaman sıkntı yokmuş dio
kahve sözümü unutmadım ama geçte oldu dedi
olsun ben içerim dedim gittik kahve içmeye
beni eve bıraktığında saat 12 yi geçiyordu
babamı çok iyi tanıyormuş biliyor musun konuşurken nasıl olduysa baban kalp krizi geçirdimi dedi evet deyince
bilir babanda beni dedi
abisiyle arkadaşlarmış meğersem iyi mi
biraz daha zorlasak akraba çıkcaz dedi aman allah korsuun demişim birden nasıl gülüyo

çokk güzeldi be günlükcan aşık oluyorum sanırsam ama daha net bişey yok ya heveslenmekte istemiyorum
bakalım gelen zaman ne gösterecek
dua et bana olur mu iyi olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…