Günlük günlük ben geldim günlük
Naber? Ben iyiyim ya Allah'a binlerce kez şükür olsun ki iyiyim.
kurabiyeciğime koccaaaman teşekkürlerimi ilet olur mu?
Ay ben çok yoruluyorum ya okulda.. Vallahi bittim bittim yarın nöbetçiyim bi de 7 saat dersim var offf
Bugün naptım naptım okula gittim işte gir çık dersler,teneffüste sohbet muhabbet öyle işte
Alıştım ya okula,öğrencilere valla bak
Ama şöyle bi şey var. Şimdi ben bizim eve yakın bi okulda çalışıyorum ya ne zaman kapıdan başımı uzatsam öğrencilerimle karşılaşıyorum,iyice yüz göz olduk yani
Sabah bi çıktım bizim evin önünden geçiyolar,evimi falan öğrenmiş oldular ne biliyim ya iyi mi oldu bilmiyorum. :44:
Neyse okuldan çıktım önceki görev yerimden arkadaşım kızkardeşime matematik dersi veriyo sağolsun,Allah ondan razı olsun. İşte kardeşim gitmiş çalışmışlar falan ben de eve geldim yemek yedim üstümü değiştirdim ben de gittim. Oturduk sohbet muhabbet tabi benim en geveze arkadaşım olduğu için kendisi
Ben de arada o susunca falan konuşuyorum işte
Canım benim birbirimize her şeyi söyleriz hiç de kırılmayız. Gerçekten harbi bi arkadaş günlük çok seviyorum onu.
Onun da kafası biraz karışık. Ne diyim inşallah Allah gönlüne göre verir.
Başka.. Biliyo musun ayın 13'ünde mahkememiz var günlük? Bahsetmiyorum diye bitti sandın di mi? Daha bitmedi ne yazık ki...
Bu son mahkeme diyolar,biz de ev bakıyoruz bi yandan. Yani bi anda hayatımız tamamen değişebilir. Aslında ev almak istiyoruz ama gücümüz yetmeyecek galiba. Abim tek başına üstlenemez benim maaş da zaten azıcık.
Ah atansaydım var ya ahh ahh.. Öyle işte günlük hayat çok garip. Bugün arkadaşım öyle şeyler anlattı ki anladım ki herkesin bi derdi var. Kimi huzuru bulmuşken kıymetini bilmez,kimi bi damlacık huzur için çırpınır. Hayat mı adil değil,biz mi bu oyunu oynamayı beceremiyoruz günlük? Ha ne dersin? :44: