Popüler Konu Sevgili günlük...

cumartesi rabbıme cok dua ettım gunluk saatlerce agladım.sanırım bana bir kapı actı yada bana oyle gelıyor.bugun yapmamam gereken seylerı yaptım ve patronum öğrendi.işren ayrılcam cekmecelerımı topluyorum.4 senenın sonunda boyle ayrılmak varmıs varsın olsun ben herseyde bır hayır oldugunu ınanıyorum.bende bu kadar gunluk haddınden fazla yıprandım zaten benden bu kadar hayat...

sinirliyim gerginim daha ne olabilir ki, sürekli bi sorunla uğraşamak zorundayım,
mıknatıs gibiyim yaa, ne varsa çekiyorum üstüme, delircemmm günlük

Cok sıkıntılıyım günlük hemde cok tek bir kelime bile söyleyemiyorum içimden gecenlerden bir cümle dahi korkularım var içimi saran gecmek bilmeyen korkular Rabbim yüzüme güler inşallah gecmişim yansıması su an yasadıklarım uykusuzluklarım ağlamalarım boğazımdaki kocaman bir yumuruk hepsi inşallah tez zamanda biter bitmezse ben tükenicem bana dua ederseniz cok sevinirim okuyan arkadaşlarımdan cok ihitiyacım var

günnüş odunumdan haber yok...ha bu arada geçmişte bıraktığım biri hala beni düşünüyormuş...geçmişler ola...neden insan hep peşinden koşanı seçer bilmem...ben artık onu kabul edemem...odunumu seven başkası da mı var?neden bu çocuk sallıyor beni?neden kestirip atmıyor?karar verdim ben de takmıycam onu...ararsa ben buradayım...yoksa yok...işlerim var bir dolu onları yapcam inşallah... hadi kaçtım ben...

selam günlük
grip oldum iyi mi.doktora gittik sevdiceğimle.
hasta hasta öptü beni . oda grip olur kesin:86:
işte böyle. burnumda kızardı yaw

Rabbime binlerce kez şükür olsun.
Beklediğim haberi aldım günlüğüm.
Eskişehirde formasyon almaya hak kazandım.
Bu benim için çok önemliydi.
Yeniden Eskişehirde hayat beni bekliyor.
Mutluluğumu anlatamam günlüğüm

Benim tarzımı kaba bulup kendilerine yolladığım maillerde beni kaba bulanlara ithafen ....

Mahallenin itine sormuşlar hızlımı kaçarsın diye. Valla demiş mahalletin Puştuna bağlı hızlı kovalarlarsa hızlı kaçarım diye olay bu biz birbirmizin aynasıyız ..

günnüş;
çokkk yoruuldummmmm
Gece geç yattım sabah erken kalktım okuldan çıktıktan sonra annişle buluştuk alışveriş yaptık.Kendimize yeni ciciler aldık annemle.
Yarında ablamla gidecektik alışverişe ama ablam yarın tahlil sonuçlarını alacakmış
Yarın boş günüm.Bende kışlıklarımı çıkartırım.
Sevgilimde gece ısrarla aradı aradı açtım.Bi ton laf saydı kapattı.Uykumu kaçırdı benim pisssss
Sabah yine aradı okula gidiyordum açtım neyse telefon kapandı.Ben o kapattı zannettim o da ben kapattım zannettmiş
Heee günnüş bana bi kısmet çıkmış Umrumdışı bunlar benim zati
Neyse gidim ben biraz geziniyim........

Günlüüük ARKADAŞŞŞ' a söyle Allah yar ve yardımcısı olsun, derdi neyse dermanını versin Rabbim
martagon'u da tebrik ediyorum bilirim formasyon haberini beklemenin nasıl olduğunu.

Benim de canım sıkıldı ya...Şu kontrsüzlük mü desem lirasızlık mı bilemedim işte her neyse bıraksın yakamızı özledim ama yaa:97::97::97:

Günlük günlük ben geldim günlük Naber? Ben iyiyim ya Allah'a binlerce kez şükür olsun ki iyiyim. kurabiyeciğime koccaaaman teşekkürlerimi ilet olur mu?

Ay ben çok yoruluyorum ya okulda.. Vallahi bittim bittim yarın nöbetçiyim bi de 7 saat dersim var offf Bugün naptım naptım okula gittim işte gir çık dersler,teneffüste sohbet muhabbet öyle işte Alıştım ya okula,öğrencilere valla bak Ama şöyle bi şey var. Şimdi ben bizim eve yakın bi okulda çalışıyorum ya ne zaman kapıdan başımı uzatsam öğrencilerimle karşılaşıyorum,iyice yüz göz olduk yani Sabah bi çıktım bizim evin önünden geçiyolar,evimi falan öğrenmiş oldular ne biliyim ya iyi mi oldu bilmiyorum. :44:

Neyse okuldan çıktım önceki görev yerimden arkadaşım kızkardeşime matematik dersi veriyo sağolsun,Allah ondan razı olsun. İşte kardeşim gitmiş çalışmışlar falan ben de eve geldim yemek yedim üstümü değiştirdim ben de gittim. Oturduk sohbet muhabbet tabi benim en geveze arkadaşım olduğu için kendisi Ben de arada o susunca falan konuşuyorum işte Canım benim birbirimize her şeyi söyleriz hiç de kırılmayız. Gerçekten harbi bi arkadaş günlük çok seviyorum onu. Onun da kafası biraz karışık. Ne diyim inşallah Allah gönlüne göre verir.

Başka.. Biliyo musun ayın 13'ünde mahkememiz var günlük? Bahsetmiyorum diye bitti sandın di mi? Daha bitmedi ne yazık ki... Bu son mahkeme diyolar,biz de ev bakıyoruz bi yandan. Yani bi anda hayatımız tamamen değişebilir. Aslında ev almak istiyoruz ama gücümüz yetmeyecek galiba. Abim tek başına üstlenemez benim maaş da zaten azıcık. Ah atansaydım var ya ahh ahh.. Öyle işte günlük hayat çok garip. Bugün arkadaşım öyle şeyler anlattı ki anladım ki herkesin bi derdi var. Kimi huzuru bulmuşken kıymetini bilmez,kimi bi damlacık huzur için çırpınır. Hayat mı adil değil,biz mi bu oyunu oynamayı beceremiyoruz günlük? Ha ne dersin? :44:

günnük sanirim tüm korkularim yersiz...
bakalim insallah öyledir..
dün cok güzel bir gecirdik sevdigimle beraber..
bir seyler ima etmeye calisti ama ben orali olmadim günnük..
biliyorum cünkü, bana hic birsey söylemese bile biliyorum ben onu..
biliyormusun hala ayrilacagimizi ümit edenler var..
oysa bilseler, aslinda biliyorlar ya neyse..
okula gitmedim bugün ders calismak icin ama daha kitabi acmadim bile..
calisirim elbet sinavdan önce..
bu arada günnüküm firarperest'e söyle nisanliysa barismasina cok sevindim, diger sorunu icinde hayirlisini diledigimi söyle..

inmicem inmicem gell gelll inmicemm
ay dünki diizideki bu replige bittim dünden beri söylüyorum kadında cocukları indirmek için çıktı agacın tepesinde al dedim biblo 6-7 sene snraki halin
sabah derse bi gittimki sorma geç kaldın bi baktım başlamışlar derse hemide ingilizce alatıyo kadın anam didim noluyii sanki türkçe bi bölümde okuyorm neye sasırıyosam ayy anlıcagın yine bişey anlamadm en bu derslerden ama geçicem ögleden sonraki bi derstende çıktım ay hocamz bi tatlııı :82: bi minnoş şeker bişey ki sormaa çok sevdim ya tontiş dede resmen aşkla buluştukkkk :103: hattını faturalıya falan geçirdik ,sonra gittik bişeyler içtik eve dondük sonra
offofff valla hesap yapa yapa işin içinden çıkamıyoruz evlenmek bu kadarmı zor ya :96: hep benim okulum yüzünden biraz erken mezun olsamda para biriktirseydim off ya sonumuz ne olcak , nasıl olcak merak ediyorum
bi kez daha diyorum kiii :78: İnsanlar plan yapar Allah gülümser

Geçmişini okumakla meşguldüm günlükçüm
2 gündür görüşemiyoz neler yaptın bakalım
Ben ne mi yaptım? Tabisi okula gittim.
Ne kadar heyecanlı bir hayatım var değil mi
Yazıcak bişey de bulamıyorum iyi mi
Bu arada 1 hafta önceki hallerime şuan gülüyorum.
Ne kadar da çabuk değişiyor duygularım.
Ergenlik malum
Büyümek daha mı iyi sence? Büyüyünce de küçülmek mi isteyeceğim?
Hayat kim bilir neler çıkaracak karşıma...Şuan her şey muamma
İnşallah hayırlısı olur...

tercihlerimi yaptım günnük
galiba gidiyorum ben
cok kızgın aslında sevgilim bana annemde öyle
bende üzgünüm aglamaklıyım ama yinede istiyorum
hayırlısı olsun dimi günnüş :85:

az kaldı günlük
saatler kaldı hatta..
bebeğimin cinsiyetini öğrenmeme saatler kaldı..
insallah bi sorun çıkmazda kızımmı olucak oğlummu öğrenirim...
ben sadece sağlıklı olması için dua ediyorum cinsiyeti hiiç önemli dil benim için...
ayyyyyyyyyyyyy çok heyecanlıyım....

günlükkk aşkımın yanına gidiyorum heyyyy
yarın sabah Harmonyy uyolcu bağlasan gene durmaz
bir de şansıma kampanyalıymış bilet bana bayağı ucuza geldi sorma
ne giyeceğim karar veremedim çok heyecanlıyımmmm
çok özledim aşkımı ama
saatler kaldı yaa

günlükçümmm

bu sana ilk yazışım... bu aralar hayatım o kadar hareketli geçiyorki ne sen sor ne ben söyleyeyim.... uzun zamandır arkadaşlarım naber nasılsın ne var ne yok diye sorduklarında sorduklarına sorcaklarına pişman oluyorlardır eminim çünkü ben bi başlıyorum anlatmaya... uzun süredir kimseye iyi işte bildiğin gibi değişen birşey yok diyemiyorum... kimi monotonluktan sıkılır kimide benimn gibi hergün yeni bir olay yaşamaktan... hayatımdaki son değişiklik uzun bir çaba ve emek sarfettikten sonra bugün yeni işime başlamış bulunmaktayım... üstelik eski çalıştığım yerden çok daha iyi şartlarda transfer oldum... Nazar değmesin diyim... 5 senedir yaptığım işi yapıcam çalışan kişiler eskiden tanıdığım kişiler ama yinede içimde tuhaf bir his var.. sanki işi beceremiycekmişim yapamayacakmışım gibi ne biliyim işte tuhaf bişey... işte böyle günlükçüm... belki daha ne istiyorsun diyceksin ama valla bende bilmiyorum ne istediğimi... kafam o kadar karışık ki... herşeye rağmen gene mutsuzum anlıycağın... şimdilik bu kadar en yakın zamanda ben gene gelirim... şimdilik hoşçakal günlükçümmm....

Selam günnüküm,

Sana yazmayalı çok oldu dimi İnan fırsatım olmuyor...İşe giderken daha sık görüşüyorduk vallahi :)
Evde vakit bulamıyorum cimcimeden...Hayatımı sorarsan detaylar dışında herşey yolunda çok şükür... Allah bugünümü aratmasın...
Kafamı bozan acayip birşey var tabii unutmamak lazım, tepem bir atarsa yakacam canlarını...

ben geldiiim günlük
banyomu yaptım, pür- pak oldum. sonra frenchlerimi de yaptım geldim.
yarın ik ders başlıyor günlükçüm Allah bana bu sayfaya kazandığım yerleri yazmayıda nasip etsin inşallah :26:
bugünde ne dilesem oldu çok şükür benim kalbim temiz galiba dünde ezan okunurken o mesaj atsın diye dua etmiştim attı.
gerçi attı da noldu sanki bugünde tam oje sürerken aklımdan mesaj atması geçti bi baktım ondan mesaj. 2 şarkı yazmış bunları dinler misin demiş. cevap falan vermedim.
yarın görücem dershane ortamının nasıl olduğunu. sabrettim başlamasını bekledim başladı işte dershane
çok güzel günler göreyim inşallah, çok mutlu anlarım olsun o dershane de, en güzel yerleri kazanıyım(amin)okuyanlarda amiin derse sevinirim.
sabah erken kalkıcam erken yatmam gerek o yüzden. gerçi nasıl yatıcam bilmiyorum ama :26: neyse artık alışmak zorundayım.
artık çok sıkta giremeyebilirim kk'ya. ama tamamen boşlamam burayı. zaten istesem de boşlayamam çok alıştım.
neyse günlük ben kaçar hadi baş baş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…