Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük ben geldim...
bugün güzel bir gün oldu.çocuklar hoplayıp zıpladık.
yalnız günlük 4 gündür onu göruyorum rüyam da nedir bu anlamadım artık görmek istemiyorum gerçekten
insan daha kötü oluyorkim bilir nasıldır acaba iyi midir of yine geldi aklıma off
neyse günlük.bu arada firarpereste söyle onun adına çok sevindim.
onun için dua etmiştim.tüm kalbimle ve barışmışlar.inş aralarında ki soğuklukta gider:81:
sg_ceydaay söyle günlükçüm.içimden bir ses hisleri doğrultusun da hareket etsin diyor.nedense hisleri bana güçlü geldi.söyliyim dedim
bu hafta 4 gün okul var seviniyim dicem ama maaşım kesiliyor
neyse hamd olsun buna da şükürgünlüm ablamın nişan kıyafeti için elbise aldım ne renk bakalım bil.tabiki de mor
çok severek aldım.umarım kazasız belasız güzel bir nişan olur inş.
neyse iyi geceler ben kaçtım:79::79:

fulya1234 sağolsun günlük inşallah hislerim yanıltmaz beni.
yarın ne giyeceğime de karar verdim tamamdır.

Günlük günlük ben geldim yine içimdeki_sen ve fulyacığıma teşekkür ederek,sg_ceyda'ya aminnnn diyerek ve ne yazacağımı bilemeyerek başlıyorum sözlerime Boğazım çok fena günlük ya üşütmüşüm yutkunamıyorum. Böyle nasıl ders işlenir ki... Bugün de zorlandım zaten ara ara sesim gitti su içtim falan. Bağırmak da gerekiyo sınıflar kalabalık sesim gitmiyo. İnşallah daha ilerlemez ya. Geçen kış da hasta olmuştum nefes alamamıştım acillik olmuştum. Bi daha olmasın ya :2:

Nişanlımla aramız düzeldi. Bugün telde çok konuşamadık ama ne zaman arasam sıcacıktı sesi. Balık tutmuş bugün. Sonra adadaki çay bahçesinde oturuyomuş aradığımda. Sen de gelsene dedi Keşke... Keşke aklıma estiğinde yanına gidebilsem,en azından haftada bi kere görseydim her şey çok farklı olurdu. Hem de çok... Şimdi msn de görüşcez onu bekliyorum günlük ama uykumun gelmemesi lazım ya. Dua et de yarını kolay atlatıyım günlük hastayım ve yarın yoğunum. Çarşamba da toplantı var. Perşembe'yi bekliyorum bi o gün boşum. Gellll Perşembe gellll

Sevgili günlük...
Günler zor geçer oldu artık, eşim olmayınca yanımda hiç birşeyin tadı yok. zaman öldürüyorum sadece. geçer mi 1 sene
Temmuz 31 i gösterir mi takvim. öyle düpedüz gidiyor ki hayatım. işe git gel yemek ye tv izle yat. sabah kalk yşne işe git... böyle devam ediyor işte.
Bense sıkıldım, onu istiyorum artık yanımda günle su gibi geçsin gitsin istiyorum.
işe gitmekde istemiyorum, evde olayım hep, sevmiyorum ki ben çalışmayı...
ama o olmayınca ne yaparım evde tek başıma. iyice bunalıma girerim herhalde. şuan benim için en iyisi bu diye düşünüyorum.
ne zormuş insanın sevdiğinden ayrı kalması.
Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah anlımıza...

Güncem;
Bu kış çok soğuk geçecek biliyormusun...?
Aşkım mezun oldu.. Aralık da askere gidecek..

Son düzenleme:
sevgili kk günlüğü
bizim topiğimizin değerli üyesi
medar-ı iftiharımız Ceyarımızı yine banladılar
lütfen ama lütfen bi an önce cezası bitip aramıza geri dönsün

saygılar

evet başa çıkabileceğimi öğrendim duygularımla ;her sendelemede yere düşülmediğini düşlerimi kaybedip yeniden ayağa kalkabileceğimi ve dimdik durabileceğimi öğrendim ... zor zanaattir ayakta durmak ve tecrübelerle barışmak ...Hoşgeldin yeni hayatım sefalar huzurlar mutluluklar getirdin

4 saattir aralıksız gülüyorum günlükkkk

dizi izlerken bir yandan da pilates bandıyla hareketlerimi yapıyordumbabamın hoşuna gitti ver bakim bi de ben yapıyım dedi,şaşırdım al baba dene bak kollarını çalıştır dedim,ondan önce aldı eline lastiği,eviriyo çeviriyo falantabi muzurluk geldi aklına tuttu çekiyo lastiği vurmucak ama annem nasıl korktu yapmaa nolurrr şişt pişt ediyo babam kovalıyo evdeebiz kardeşimle yerlerdeyiz zatineyse annemle babamın maraton bittibabam bi azimle eline lastiği aldı ama havaları bir görcen sankimm kırk yıllık pilates hocasıdaha baba o havalar ne ölee demeden sen o lastikk babamın ayağından kurtulllllşlakkkkkkkkkk diye bi ses gelsinnnnlastik yer çekimine inatt havalarda şöyleee bi salındııııııbabammmm ahhhhhhhhh dediiiialnınaa şak diye bi yapıştı ben yerdeyimm resmen sesim çıkmıyo ama nasıl gülüyorum var yaaakardeşim iptal olmuşşş zaten gülmektenannem tırstı önce babamın canı acıdıysa gülersem de kızar diyeesanki adam da kızcak hal kalmış gibioyy oyyybabam kahkahayı bastı ama alnı kıpkırmızı olmuşşçocukluğumdan beri böylesi bir acı yaşamamıştım diyorbizz resmen gülmekten komaya girdikhala karnım acıyorayy pilates yaptıkça aklıma bu gelicek eminimmmhala deli dana gibi gülüyorum yeminle yaa

Allahım huzurumuzu bozma

Sana güneş hep arkandan vurmuş,
Gölgen hep önde; geceler zaten kara,
Yüzünü görmek güneşe bakmak gibi zaten,
Ne zaman istesem sen yakıyorsun,
Elim hep dudağında durmuş,
Sessiz bir ifade geceler hep suskun
Aynaya bakmak gibi senle konuşmak
Ne zaman dinlesem sen susuyorsun

Yastığımda kalmış yüzün
Biraz ayrılık biraz hüzün
Say ne kadar zaman oldu
Dokun ellerim mi kör oldu
Bak bulamadım başka bir ten
Gözlerin yakar mı yeniden
Herkesi unuturda yüreğim
Seni saklar birtanem

Laylalalayyyyyy uyandığımdan beri bu şarkı dilimde günlükcan. Zaten karışık günler geçiriyorum. Doğru bildiklerim ters tepiyor.

Kocam çiçek oldu Ben de hayretle izliyorum onu Demek ki arada bi sarsmak gerekiyormuş, herkesi

Evde tadilat işlerine uyuz oluyorum ya :84:
Bi an önce bitseydi bende kurtulsaydım işkence resmen offf.

Ders çalışmaya başlamam lazım artıkın:97:
Ama ben napıyorum biliyomusun
İnternetten onlıne savaş oyunu oynuyorum :129:
Bağımlısı oldum nasıl kurtulcam ben bu oyunlardan yuaaa..

Neyse bugün gördüğün gibi hiç çekilcek bi modda değilim haydin mujxxlar:126:

Yine alıntılarla doldurmuşlar günlüğü. Anlamayacak bu insanlar yok yok.

Çok kötü bir gece geçirdim. Bugün meselenin hallolacağını düşünüyorum.
İyimserim.
Karşımdaki insanın anlayışına bağlı gerçi.
Umarım anlatabilirim derdimi.
Saçma salak düşüncelerinden kurtulup biraz olsun rahatlar o da...
Çok aptalca bir durumun içine düştüm.
Hiçbir şeye hevesim kalmadı.
Eskişehir hevesim de gitti hatta.
Bugün bu durum düzelmezse vay halime...

ben gideyim onaa taaaaa 1 ay önceden doğumgünü hediyesi oalrak takımının formasını alayım planlar yapayım o gelsin sbaah sabah günümün içine etsin.. adadaletmi bu günlük

Dünkü neşemden sonra, şimdi gelip sana sızlanmak benim için de zor ama kusura bakma sızlanabileceğim başka biri yok
Artık onun durumu hiç iyi değil.
İşsizlik onu çok değiştirdi.
Hırçınlaştı ve bazen de dengesizleştirdi.
Bir tarafta da annem.
O benim her şeyim ama beni çok yoruyor bazen.
Yoruldum ikisinin arasında kalmaktan.
Günlük ne zaman güzel bi şeyler olsa, hep başka bir taraftan içim acıyor.
Bazen diyorum ki keşke biraz duyarsızlaşabilsem.
Yarın burada olacak bir iş görüşmesi için.
Allah'ım senden başka sığınacak kimsem yok.
Sen yardım et.

Günnüş fstklkurabye 'ye teşekkürlerimi iletir misin?
Beni anlayan birilerinin olması çok güzel.
Ha burada artık bir öğretmen adayı olmak çok güzel

Sevgili günlük;
Bu gün burda ilk günüm ve sana anlatcak o kadar çok şeyim var ki ama zamanla dimi? :)
Evliliğimin daha 34. günündeyim yarında evliler buluşması var.
Ve bir şey itiraf etmek gerekirse 19 yaşında bu ağarlığı taşımak beni baya yorcak gibi geliyor

off günlük bu ara hasta olanlar,hastaneye kaldırılanlar felan.. bunları duydukça içim karardı iyice

allah dermansız dert vermesin yaa.. sağlık çok ama çok her şeyden çok daha önemli o olmadan hiç bişey olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…