Popüler Konu Sevgili günlük...

ay günlük gece kuşunun olayına bende güldüm bende evde call yaparken anama babama garip hareketlerle yakalncam diye tırsıom.. gülmesinler bana bananee

Acayip yorgunum günlükcan şöyle ayaklarımı uzatıp keyif çatmak istiyorum.
Kurstan geldim bir gerilmiş omuzlarım bir yorulmuşum ki sorma.
Oysa orda farkında bile değildim gelmek istemiyordum hiç
Bugün 3 tane ebru yaptım günlükçüğüm. Amaaa bir şeye benzediler mi dersin koca bir hayııııırrr
İlkinde bir boya bozukmuş mahvetti hepsini, ikincisinde üst kattaki boyayı çok serpmişim.En son yaptığım eh iştelik oldu. Anlayacağın sinir oldum. İki tane tekne açtı hoca bekle ki sıra gelsin ona da ayrı sinir oldum.
Müstakil bir evin, kocaman güzel bir bahçen güzel de bir kulüben olcak ve orda sana ait bit tekne... Yap dur istediğin kadar. Bu hayal de Bihterlerinkine benzedi neyse almayayim
Şimdi de ahiretliğimi bekliyorum arasın da geyik yapalım biraz.
Neyse günlükçüm ben kaçıyorum çok yorgunum yaaaaa:85:

dün demiştimya sana günlük işten ayrılcam diye ne yapacağımı bılmıyorum.cıksam iş arıyacam burdakı rahatım olmaz burdakı maasım olmaz.yeni iş yeni hayat.sanırım dıçımın üstüne oturmam lazım fazla havalanmamam lazım.işten cıkmama 1.30 saat kaldı pazara gıdecem bugun sevıyorum pazarda dolasmayı.ucuz kıyafetlerı eşelemeyi :)) dnkü ruh halimden eser yok zaten kafamada takamıyorum herşeyi benım mutlu olmam lazım yoksa cok cekılmez oluyorum.hayde çavvv

Rabbim sonsuz şükürler olsun sana...Okul konusnda tam kalbime göre verdin...Öğrencilerim harika..Yönetim ve arkadaşlar da öyle...Yüz üzerinden yüz yani...Odunumdan hiç haber yok...Neyse takma...Ben de o gün deli ettim onu,ona say...

günlük bana acilen beyaz eşyaların hangi markalarının iyi olduğunu söyle off offff

Sevgili günlük öncelikle belirtmek isterimki burda bir arkadasin yazdiklarina daha dogru yasadigi yeni heyecanlara, yeniliklere cok ama cok sevindigimi söylemeden edemeyecegim rabbim gönlüne göre versin insallah bu sefer cok cok mutlu ve huzurlu olur...(adi bende kalsin ama onun basindan gecen benim basimdanda gectigi icin gercek cok sevindim adina)

Neyse simdik bana gelelim ne anlatsam ki simdi bilemedim valla

Derslerle beraber yogun günler basladi benim icin pöff cumartesileri saat 7 de kalkmak cok zor oluyor. Ne zorum var benim diye derin derin düsünüyorum. Cumalarida ders oldugunda gün degil 24 sanki 48 saatmis gibi uzun geliyor sabahtan iste git aksam okula kostur ders dinle olacak ismi yaw benimkisi

Ve sonunda is basvurularima basladim. Millet bana delirmissin sen diyip duruyor evet dogru beya bir risk altina giriyorum ama kaybetmeyi göze almassam hayata hicbir zaman kazanamam degil mi ama?? Dogru kadroluyum devlete ait bir kurumda calisiyorum ama ne ortamimi ne isimi seviyorum hatta sinirlerim geriliyor burda. Ne huzur var ne aradigimi bulabilmislik tek var olan sey mesleki tatminsizlik...

Kim ne derse desin benim yalnis buldugum sirf rahat olabilmek icin kendini huzur bulmadigin ne kariyer ne ortam olarak tatmin olmadigin bir yerde sirf o rahat icin kalmak bununla yetinmek. Her zaman sorumluluk almayi ve kendimi gelistirmeye bilgime bilgi katmayi sevmisimdir neticede zamanimdan sirf bunun icin feragat edip hem fulltime calisip hem parttime universite okuyorum zevkimden degil yani...

Neyse aman bosver ben baskalarinin ne dedigin kulak asacak biri olsaydim bircok seyi simdiye kadar farkli yapmistim :) Kendimi bildigimi yapiyimda hic olmasa illeride keske demeyim degil mi ama hem düse kalka ögreniyoruz. Hem ben öyle kolayi sececek insan degilimdir "güzel olan zordur" demissimdir her zamanda bunu savunacagim.

Hem ne güzel demis degilmi Dostoyevski "Hem her sey insanın kendi elinde, hem de insan yalnızca korkaklıgı yüzünden ne fırsatlar kacırıyor" - Suc ve Ceza

"Ormanin icinde kesisen iki yol vardi ve ben en az ayak izi olan yolu sectim.
Iste farklilik budur."
- Frost -

Iste bende o ayak izi az olan yoldan gitmek istiyorum cünkü savasan kaybedebilir evet ama savasmayan zaten kaybetmistir (hehe bak buda Brechten bir söz)

Benden havadisler böyle iste günlük. Üc sehir arasindan mekik dokuyup duruyorum. Is, okul bizim kizlar + bizim oglan derken hayat öyle akip gidiyor iste ama...ah o ama varya o ama bitiriyor beni... (anladin sen beni)

Ya aslinda bugün carsiya cikip kendime söyle bi kac cici bakasim var ama biryandan da yok pöff birazdan da tekrar basvurularimin basina oturacagim ohh miss...

Sende demiyormusun birseyler eksik diye bu yazida diyorsun degilmi?? evet iste "O" eksik birtek yanibasimda...

dershanenin ilk gününden merhabalar günlükçüm
sabah kalktım hazırlandım, arkadaşımı bekledim. 9da dershane de olmamız gerekiyo ama biz 8:30 da evden çıktık o trafikte 9da dershane de olmamız imkansızdı tabi. geç kaldım. en nefret ettiğim şey geç kalmaktır. ama arkadaşımı bekleyince böyle oldu işte. neymiş benim düzleştiricimle saçını düzleştiricekmiş. 8:15te geldi 15 dakikada da saçını makyajını yaptı. çok sinirlendim ama belli etmedim. çünkü kız zaten benim için geldi o dershaneye. neyse...
ilk derse 10 dk geç kaldım. girdim sınıfa hoca çok sempatikti zate. herkesle tanıştık falan. ortamı iyi gibi ama bakalım. hele zaman bi geçsinde anlarız.
sonra mesaj attı o dünkü mesajına cevap vermedim ya ondan. beni mafedicek şeyler yazdı yine. önceden ona yaptığım şeylerden bahsetti. çıkışta yemek yedik, kitapçıya uğradık test kitabı aldım. şimdide eve geldim ağlıyorum günlük, hayırlısı.

Son düzenleme:
Persembe günü görüsmeye cagirdilar günlükcüm bak az önce yaziyordum sana söyle böyle diye aradan yarim saat gecmeden aradilar hehe bakalim hayirlisi...

günlük pamuk_helva beni daha iyi anlıyordur şimdi... ne demek istediğimi anlamıştır o

günnükümm uykum geldi,
eve gidip duşumu alıp erkenden uyumak istiyorum
ama öncesinde 1-2 parça daha bişi ütülesem iyi olcakk
haftasonu fellik fellik gezince kaldı herbi işimm
inşallah bu haftada gezerimm
ay bu akşam erken yatsam yarın kendime gelebilsem, akşamına ilk işim kendimi gezmelere atmak olcakk
2 gündür tıpış tıpış eve gidiyorum, heran fenalık basabilir yani bana günnükk
ahh bide seffkilim olsada onla gezsemm ne hoş olur dimiii

günlük ben geldim...
nasılsın bakalım.ben çok yorgunumbugün baya bir yoğun geçti.ALLAHTAN yarın son gün perşembe tatil.cuma 3 ders
ama gel gör ki toplantı varoff neyse buna da şükür.artık her şey yerine oturdu

yha günlük ben gerçekten onu rüyam da görmek istemiyorum artık.

bu ara da esmer şeker söyler misin müsait olduğun da msne girebilir mi rica etsem.
ona bir şey danışım konuşmam lazım.

Guten Abend täglich
almanca dersim başladı ay kadın sürekli konuşturuyo anam yandık zaten dil özürlü bi insanım ben ne halt yiyicigimm ya almanca ögrenicem derken az buçuk kalan ingilizcemden olucam napıcaz bilemedim okul tam anlamıyla başlamış bulunmaktaa bu dönemde hayırlı olsun hemencicik bitsin hepsini geçiyim inş amin. bugün kadıköye gittik kitap almaya bide elimizdeki kitapları sattık annemin 40 tlye aldıgı sözlüğü 23e sattım daha yepyeni hiç kullanılmamş duysa yandım dolapta durcagına prası cebimde dursun dimi ama :82: sonra tekrar okula döndük almanca dersi vardı ögrenebilcekmiyim dersin ben pek sanmıyorumda bakalm
yarın boş günümmmm ama çok işim varr çokkkkk sabahtan mutarlıga gidip ikametkah alıcam ordan ajansa gidicem ordan servisle küçükyalıya götürcekler bizi 2 saat egitim var pofff 5-6 gibi anca evde olucam yani :82:
aşkıda bi özledim ki sormaa ama ne diyoruz tek derdimiz bu olsun
anmanca başlayıp ingilizce bitiriyim
good by my diary

Ben geldim my dear diary
Biliyo musun bugün okulda noldu Edebiyat dersinde uyudum
Nasıl uykum vardı anlatamam.Zaten en arkada oturuyorum.Bi de koca 30 kişilik sınıf olunca
Herkes kendi halinde takılıyodu.Hoca da hep oturdu bişeyler anlattı.
Bi ara başımı sıranın üstüne koydum.İşte benim film orda koptu
Ben bi güzel dalmışım,rüya bile gördüm inan
Arkadaşımın su şişesi düşmese uyanmazdım heralde
Neyse olur böyle vakalar
Biliyo musun bazen bana bişeyler oluyo,konuşurken kelimelerin türkçeleri aklıma gelmiyo.
İngilizcesi geliyo türkçesi yoook.Sonra düşünüyorum neydi diye
Kim bilir ilerde nasıl olurum
Ama seviyorum ben Tanrı beni olmam gereken yere göndermiş.
Staj için sabırsızlanıyorummm.Şimdiden ne giysem diye düşünmeye başladım
Ayy çok heyecanlı yaa günlükçüğüm bana öğretmeniiiim diyecek o minikler
Allahçım tez zamanda göreyim o günleri
Hadi ben kaçtım günlük yarın görüşürüzzzz

Hey günlük ben geldim napan? Ya ben çok yorgunum. Bugün okulda çok yoruldum nöbetçiydim ya.. Girdiğim sınıflar da gevezeydi biraz,bastım fırçayı... Ya koca koca çocuklar her şeye gülüyolar,sırf pisliğine sorun çıkarıyolar. Sinir oldum. Zaten boğazım ağrıyo,sesim zor çıkıyo,ders mi işliyim onları mı susturuyum bilemedim. Kızın birini dersten attım. Geçen hafta da yerini değiştirmiştim. Her şeye gülüyo,habire konuşuyo. Çık dışarda neye gülüyosan gül bitince gel dedim. Çıkmadı önce. Ama nasıl sinirliyim,dedim çık beni sinir etme. Çıktı bu 10 saniye geçti geçmedi geri geldi giriyim mi diyo ve hala gülüyo Çık dedim. Az sonra bu tekrar geldi yine gülüyo. Tabi her gelişinde sınıf da gülüyo,ders bölünüyo falan. Bana soldan soldan gelmeye başladılar. Dedim o ifadeni değiştirmediğin sürece dersime giremezsin bu bi iki bi şey dedi çıktı yine. Sınıf gülüyo. Adını söyleyin idareye vericem gitsin orda gülsün dedim. Hemen sustular hocam özür dileriz falan dediler. Az sonra kız yine geldi. Yüzü gayet ciddi hocam oturabilir miyim valla gülmicem dedi. Ben de oturabilirsin dedim. Ya günlük gelmişler 17-18 yaşına. Bi de bu kız yani. Kız dediğin ağır olur,zarif olur. Bu nedir ya bu kendini rezil etmek de nedir yani? Ayy bugün çok asabiydim valla... Kaç tane öğrenci geldi bugün yanıma hocam sizinle komşuymuşuz diyolar. Dedim o zaman taşınıyorum ben. Biri de gelmiş çıkışta hocam gidiyosanız sizi bırakıyım diyo. Bak hele... Dedim yok gitmiyorum. Ya bizim zamanımızda böyle değildi günlük. Çok da yaşlı değilim ama devir değişmiş ya,öğrenci dediğin böyle mi olur? Bu ne rahatlık...

Sonra teneffüslerden birinde kendi sınıfıma bi uğrıyım dedim. Demez olaydım. Hiperaktif Yunus Emre iş başındaymış meğer... Kalorifer borusu su akıtıyomuş,sen git o suyun altına elin koy,eli kabarmış böyle. Allahımmmm dedim her şeyi kırın,bozun tamam mı dedim. Bi de bana söylüyolar ben yapacakmışım sınıf öğretmenleri olduğum için. Ya sabır dedim...

Sonra sınıflardan birine derse girdim kız öğrencilerden biri hocam siz sınıfa girince böyle pozitif enerji yayılıyo dedi. Teşekkür ettim güzel bi iltifattı cidden..

Son dersimde beni bi gıcık tuttu rezil oldum galiba günlük.. Ben öksürüyorum öğrenciler öksürüyo ben öksürüyorum onlar derken.. Sinir oldum,geçmedi de bi türlü.

Neyse okulda işim bitti,eve geldim. Annem bikaç eve bakmak istiyodu. Çok yorgundum ama annem çok kafaya takıyo bu ev işini. Kırmak istemedim çıktık. Gez gez bi tane olabilitesi olan bi ev bulduk bakalım. Demin eve geldim. Sözde hemen yatacaktım geçmişi okuyum derken yarım saat gitti bile. Acilen dinlenmem lazım. Yarın öğretmenler kurulu toplantısı var. Eski öğrencilerim yeni okuluma gelmeyi düşünüyolarmış. Nasıl olacak bilmiyorum gelmeyin de diyemedim. Öyle işte günlük ne çok yazdım yavv yorulduğumu anla diye yazdım galiba..

Mutluyum....
Çünkü; yol yakınken dönüşlerim var.
Huzuruma şaşırmayın!
Çünkü yarı yolda duranlardan koşar adım gitmişliğim var... Kızmayın Benim karşıdan tanınmama gibi bir özrüm var.. Gelsin hayat bildiği gibi, Elimde ne varsa hayata dair, Ötesi hiçbir şey ya da vesair... Hani demiş ya şair, ''Mutluluğu sende bulan senindir''
Gerisi misafir..!!

günlük. bugün de sıradan bir okul günüydü. şimdi uzaklardasın ı dinliyorum. hüzün var içimde. şimdi uzaklardaasınnnnn hiç ayrılamam derken kavuşmak hayalll olduuu. acaba bizim ilişkimiz kısmet değil mi? ne bileyim kaderim de o yok mu? neden hala ailem kabullenmiyor? ben hergün biraz daha eriyip bitiyorum. bişeyim var. içleriden. en derinlerimden. ama ne? bilmiyorum. ölüyorum yavaş yavaş.

her gülüşüm, güzel anım yarım kalmak zorunda mı be günlük.
nasip değilmiş demekki demekten başka çare yok.

günnük bugünde okula gitmedim..
dün güya ders calisicam diye gitmedim, bugünde bir aydir gecikmis kirmizi misafirim geldi onun agrisindan gidemedim..
neyse insallah yarin gidicem, gitmeliyim cünkü sinavin sonucunu alicam, bakalim insallah sonuc iyidir.. :97:
biliyor musun icime alisveris canavari girmis galiba, gidip bir sürü sey almak istiyorum, az önce nerdeyse netden aliyordum bir seyler son anda vazgectim.. :78:
ama en iyisi frenlemek kendimi cünkü birikim yapmaya devam etmeliyim..
hayallerim var günnük, gerceklestirmem gerekiyor yoksa ben yalan olurum..
neyse bak hüzünledim ve sinirlendim kendime, sonra görüsürüz günnük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…