Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük
ben hamileyim biliyosun.
gerci daha halen doktora gitmedim
bu akşam içimi bir korku aldı..
karnım agrıyo
inşallah bişi olmaz.
Kork-u yo-rum

:96:

günnüş ölüyorum...tutku mu delilik mi aşk mı ne bilmiyorum ama şu an tek istediğim araması,sorması,gelmesi...o adımı atmam mı yoksa geçenki sözlerim mi ters tepti acaba...arasa da hemen yumuşayacak mıyım yoksa süründürecek miyim bilmiyorum...ah bu tecrübesizlik...söz veriyorum bu kez çok sevecen olacağım hiç eleştirmeyeceğim trip de yok...ya valla onun yerinde olsam bu kadar hoşgörülü olmazdım,demek ki olgun....oy yerim onu...akrep kadını...oy oy tutku...

artık ağlayınca başım çok ağrıyo neden ki acaba :44:
bu arada her an ağladığım için başım hep ağrıyor yani. geçsin be günlük ayrılık acı vermesin ama ben yine seviyim onu.
yarın dershanenin 2. günü başlarlar artık derse.
beni özlemiş midir ki günlük ? :44: ben bugün eskiyi açıp beni kırmasına rağmen çok özledim.
neyse geçer. anca böyle avutuyorum kendimi, geçtiği falan yok !

Son düzenleme:
günlük öğlene kadar uyuduğum,sonrada akşama kadar tv izlediğim günleri özlemişim
çalışmak zor...:97:

sevgili günlük kocam şu an gece çalışıyor ve ben çok mutsuzum.
bütün düzenimiz değişti sosyal hayatımız kalmadı gibi eski günlerimi istiyorum.
akşam evime misafirlerim gelsin biz gidelim evim eskisi gibi neşe yuvası olsun.
allahım ne olur dualarımı kabul et. hayırlısıyla gündüz işine dönsün inşaallah daha hayırlı olur.
ve ben gece çok korkuyorum ona söylemiyorum rahat çalışsın diye uykusuzluk ve korku dayanamıyorum artık.

Günnüş;
Sevgilimin kıskançlıklarından bıktım. Artık görüşmek bile gelmiyo içimden.Görüştüğümüz gün biri bana baksın günümüz mahvoluyo yaa

Artık gücüm kalmadı......İnceldiği yerden kopsun

günlükcan ben geldim
yoruldum bugün aslında hergün yoruluyorum sevdiceğimin yanına gidiyorum ona yemek yapıyorum
yoruluyorum ama olsun işte seviyorum ki
bide dışarı çıktık bugün akşam yemeğini dışarıda yedik annam bi yedim bi yedim ki sorma karnım kocaman oldu hala geçmedi
içimde bi yemek canavarı varmış bugün keşfettim desem yeridir
eeee sonra günlükcan öyle işte gezdik tozduk her zamanki gibi
bizim bi yobaz kafemiz var dışarı çıkınca orda çay içeriz hep bide çayın yanına bademli tatlı ooooooooohhhhhh mis yemek üstü süper gitti
e sonra eve döndük günlük
ayrı evlerde uyuyor olmak artık canımı sıkıyor
burdan sitemde bulunayım
hadi ben kaçtım günlükcan görüşürüz

Ohayou Gozaimasu günlük. Biraz resmi oldu bu gerçi. :97:
Bugün japonca dersim var çok mutluyum.

Aslında 10.15te de bi dersim var ama gitmeyeceğim.
Daha hiç girmedim o derse. Hoca da bi uyuz bi uyuzzz...
Bi de ilgisizmiş. Ondan tez alan bi öğrenci söylemişti.
Aptal kadın.
Ama allahtan notu çok kıt değil. Yazınca veriyor bir şeyler.

Eskişehir için hiç heyecanlı değilim hala, o heyecan bi olay yüzünden yok olup gitti malesef.
Tedirginim. Neler olur hiç düşünemiyorum, aklıma bile getiremiyorum.

Neyseee yaaa...Hadi baayyy...

bugun erken yazıyorum sana gunluk.her zaman iten cıkıs saatıme denk getırırdım bu sefer daha calısmaya baslamadan yazdım.sevgılı patronum bana tavır almıs durumda konusmuyor benımle onunkı ınatsa bendekıde kürt inadı bende konusmam sevıyor benı bılıyorum ama hata bende hala yuzume gulsun ıstıyorum ne yapabılırımkı pişmiş gibi yuzune bakamam neyse iş defterını kapatıp aşk defterımı acıyorum.

hersey gayet guzel gunluk dun aksam bırı canını sıkmıs askımın küfür etmedıgım kadar küfür ettım bugun dıyor o kadar cok kızmıs anlıayacagın.neyse bıseyı kalmamıstır bugune.az sonra arar..

kardesımle hala konusmuyoruz gunluk 3 hafta oldu canımı cok sıktı özür dileyene kadarda konusmam zaten.hayde cavvv

günlük 2 gündür okadar hastayımki salgın varmış acile gittiğimizde aynı şikayetle 90 kişi gelmiş düşünebiliyomusun
her yerim ağrıyor... ve zayıfladım hiçbişey yemedim dünden beri ama yavaş yavaş geçiyor, şuan sadece ağrım var ve 3. çayımı içiyorum tadını özlemişim
arkadaşlarım sağolsunlar sürekli soruyolar
ama bi arkadaşım varki kendisiyle 5 senedir abi kardeş gibiydik, şaka yapıyor biliyorum ama buaralar benim gibi bi kız bulamicağını, benle evlenmek istediğini yazıp duruyor
şaka olduğuna eminim ama yinede yazmasın rahatsız oluyorum, sonuçta kardeş olarak gördüm hep...
ve işin ilginç tarafı onun gibi temiz bi insan bende bulamam bende bunu biliyorum bi erkek olarak gerçekten çok temiz, Allah onu iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
neyse günlüğüm ben zaten o hayvan yüzünden evlilikten aşktan ve erkeklerden soğumuş biri olarak, kariyer yapmayı planlıyorum. ve kimseyi istemiyorum. tek isteğim zamanın çabucak akıp gitmesi

Selam günlük...
Sana ilk defa yazıyorum...
Bu aralar kafam dumanlı, nedeni çok say say bitmez...
Ancak kendimi dışlanmış hissediyorum, herkes tarafından, her şey tarafından...
Susma kararı aldım bakalım ne zamana kadar dayanabileceğim????

günlük bugün çok bağım ağrıyoor neden bi mutsuzluk var üstümde..
eğlenmek istiyorum ...
bugün canım hiç işe gelmek istemedi...
akşama canlı müzige gideceğimizi düşünerek kendimi biraz motive ediyim bari... :87:

Özlüyorum...Özlüyorum...Özlüyorum....
Yazacak başka bir şeyim yok günlük

off günlük berbat bir rüya gördümmm

düğünüme iki gün kalmış,ortada davetiyeler yok kimseye dağıtılmamış,arabalara bağlanacak havlular yok unutulmuş,sankim havlu bağlıcaz da

bir de bindallım da yoktu... ben yalvarıyordum nolur nasıl olsa kimseye davetiye gitmedi hiçbir şeyim tam değil haftaya yapalım düğünü diyee

bi yerler açık kaldı sanırsam

Sevgili günlük,
son zamanlarda neden hiç kimse beni ciddiye almıyor.
çok canımı sıkıyor bu durum çoook
bazı şikayetlerim var doktora gidiyorum evdekiler psikolojiktir diyor
bi gecede 6 kere tuvalete gitmek onlar için çok normal yanii
bünye meselesiymişş bazısı öle çok gidermiş.
27 yaşında mı şaştı bünyem. bundan önce niye yoktu
dahiliye uzmanı takibindeyim.
demir ve vitamin eksikliği varmış bende. ilaç yazdı.
kullanmasan daha iyi vucudun tembelliğe alışır bırak bedenin kendi üretsin. hasbinallah
doktor kadın hastalıklarına yönlendirdi.
evdekilerin yorumu
hiçç gerek yok aslında. sen bilirsin için rahat etsin gitt git
ohaa yaaa herşeye bi kulp bulunur mu
canım sıkıldı kendime hastalıklardan hastalık beğeniyorm sanki
çok bayılıyorum zaten ben halsizlikten ruh gibi etrafta gezinmeye.
gece gündüz ha babam tuvalete taşınmaya bayılıyorumda bayılıyorum
Ya Rabbi şaftım kaydı... Noluyoo annemle ablama yaa.
Niye beni ciddiye almıyorlar kii.
Ölmek mi lazım kaale alınmak için anlamadım gitti.
Sevgilide onlardan deli al birini vur ötekine işte

Ay catladım bugun gunluk
kadının agzını burnunu kırasım geldı
oturuyoruz gelmıs bızım kursa kayıt yapıcak ya burası senın aradıgın yer degıl dıyorlar yok
10 defa anlattırdı adama bende lafa atladım ozetle olmuyor yanı dedım
kadın sen susar mısın dedı bana zonkk bı bakıs atmısım
sonradan cevap vermememı hazmedememıs olacak ki
cıkarken sen lafa karısma oldu mu dedı oldu dedım sınırle bı laf daha dese
kapısıcaz elin paçozuyla
tav oldum ya gıcık kadın ıcımde kaldı laf edememek ama hocanın yanında
şirretlik yapmak istemedım
uyuz karı ya nasıl kızdım

ay bıde bı modelde otobuste vardı şöförle dalga gecıyorlar ne gereksız davranıslar.
adamcagız gene ıyı bır ınsanmıs kı kıbarca terbıyesızlık etmeyın dedı.
baskası olsa otobusten atardı valla basıt ınsanlar ya

ay ne kadan cok mılletten konustum
gelelım kendımıze ıstedıgım kurs hakkında hocama danıstım ona gıt faydası olur mutlaka dedı
sevındım kafam karısıktı netlestım o oyle dıyınce:26:
bı program ısmı daha duydum ama o degıl bu hepsinin ana programıdır dedı
okeyledım bende
bıde ısımle hıc alakası yok ama cok ıstedıgımden
cocuk egıtım kursuna baslıyorum 3-6 yasa baslıcam.
aslında 0-3 dusundum ama bu bıtınce
0-3 ede gıdıcem kararlıyım

onun dısında hafta sonu cabuk gelsn
bı an once gelsın ya bazen vakıt hıc gecmıyor
bıde su ehlıyetımı acılen cıkartmam lazım babamı bekleyemem
kızlık soyadımla cıkarmak ıstıyorum bakalım hayırlısı
daha carsambadayız neyse saglıkla huzurla gecsın zaman gene gelırım gunnukc
an

Allahım,sana sonsuz şükürler olsundileklerimi ışık hızıyla kabul edip sesimi duyduğun ve dualarımı kabul ettiğin için.binlerce kez şükürler olsun rabbim sana...
ay günlüköyle mutluyumkidüşüncelerimin çabucak gerçekleşmesi beni öyle mutlu ediyorkigüzel günümü birde pizza ile renklendirdimdeyme keyfime:97:birazdanda bi cigara tüttürücem
bu arada ne zamandır değinmek istediğim bir konu var,yeni üye olduğumdan bu yana bana gelen özel mesajlara cevap veremiyorum,çünkü mesaj sayım 100 olmadığı için cevap yazamıyorum.tanıdık,tanımadık bir sürü üyeden mesaj aldım ama geri dönüş yapamadım.eski nikimden emin olmak isteyen arkadaşlar,evet ben tanrıçayım=)umarım cevap yazamadıklarım bana gönül koymamışlardır
günlükoviç,artık gönlümce makyaj yapabiliyorum:87:sevdiğim makyaj yapmama karışmıyor artık hihoyttt:86:şimdiden hafta sonu makyajım için heyecan yaptım,kafamda dehşet bir makyaj var çünküsana bişey itiraf ediyimmi?kadınlardan iltifat almak beni inanılmaz keyiflendiriyorzaman zaman benimle bu kadar ilgilenmelerine uyuz oluyorum.yok yaşın kaç.nerelisin,nerde oturuyosun falan filansanane kardeşim niye ilgileniyosun bu kadarama mutlaka bir iltifat geliyor muhabbetin sonunda...çok güzelsinde ilgimi çektin diyebizim patronlar artık kadınların lezbo olduğunu düşünmeye başladıvalla hoşuma gidiyo ne yalan söyliyimay günlük insanın kendine güvenmesi kadar güzel bişey yokseviyorum kendimigençliğimi,güzelliğimi,sevgilimi,ailemi,işimi,yediklerimi,içtiklerimi,giydiklerimi,tatlı uykumu,dinlediğim müziği,izlediğim filmi,güldüğüm şeyleri,duygulandığım anları,aşkı derinden yaşadığım anlarım,yaşadıklarımı,hayatımı,kısaca hayatı gönlümce,kendi dünyama göre yaşamayı çok seviyorum.hayatın güzelliklerini yaşamayı biliyorum,o yüzden hayata gülerek bakıyorumgörüşmek üzere günlüğüm

ne salak bi rüya gördüm ya aşkımla başka çocuk arasında tercih yapıyodum gönlüm öbür çocuga kayıyodu hey allahm ya salak biblo :95: rüyaydı neyseki :103:
sabah sabah bi kapı hışırtısı ,etraf karanlık bi dogruldum aaaa diye çıglık attım kardeşimden korktum ya kredi kartımı istedi verdim ama yanlış kartı vermişim parasını yatırmadıgım kart :96: istedigini alamadı gelince bi ton konuşcak artık :82: banane uyandırmasaydı sabah sabah korkuttu beni
sonra kalktım hemen muhtarlıga gittim ikametkah almaya ordan dogru bankaya hesap açtırmak için :82: amma velakin ehliyetimi muhtarlıkta unutmuşum :96: off tekrar geri döndüm çok unutkanım ya daha bu yaşta nedir bu bilmiyorum
ordan dogru ajansa servisle başka yere götürdüler bizi egitim için :87: aşk ajanstaydm sanıyo :78: offf içim çok rahatsz sanki yanlış bişey yaptım ya :78: çok seviyorum ben bu çocugu
bu hafta başlamayabilirmiş iş poffff :44: öbür hafta artık neyse hayırlısı bakalm yarında en yogun günüm pofff ders yap yap bitmicikk
öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…