Popüler Konu Sevgili günlük...

Yiğidimmmmm yüreğimmm acıyor bedenim
Yağmurlu akşamlarda kimbilir neredesin???

Evet bu şarkı eşliğinde yazıyorum bu satırları. Hafif melankoliğim bugün. Ne zor günlük ya her şey ne kadar da zor.. O orda ben burda.. Ne çok ayrı düştük böyle. Dayanılır gibi değil. Bakmaya doyamadığım yüzüne hasret kaldım şimdi. Yaşıyo muyum böyle? Aslında yaşamıyorum. Gün geçiriyorum,zamanı tüketmeye çalışıyorum. Tükenen sadece zaman değil ama... Ben de tükeniyorum,o da...

Çok hastayım günlük. Bugün nasıl geçti bilmiyorum 6 saat ders ve toplantı sonrası evdeyim. İyi misin diye sorarsan pek değilim.​

Canım çok yanıyor günlük
Bazı arkadaşlarım neden yandığının farkında ve onu aramamı görüşmemi söylüyorlar.
Ama inan benim elimden gelenin fazlasını yaptım daha fazla benden bişey beklemesin eğer ki o bana karşı bişey hissediyorsa kendi çabalasın benim için benden buraya kadar

Şimdi bir kuş olsam uçsam konsam yanıbaşına...
Ya da bunca km. uzaktan bile zihnini okuyabilsem
Aklında mıyım bilsem...
Aah günlük aaah...

Ben geldim günlük

Onu hiç mutlu edememişim biliyomusun
1gün mutluysa 2gün mutsuz olmuş ettiği sitemlerin haddi hesabı yoktu...
Sanki o sitem dolu mesajı o değilde ben ona yazmış gibiydim
Mesajında benim yaşadıklarımı anlatmıştı benim hislerimi
Kaç gündür elimden geleni yaptım ama olmadı yine biliyomusun yine Bitti...

Dün nefesim kesildi bi ara ağladım...
Ama artık üzülmüyorum üzülemiyorum
Bomboşum Aptal gibiyim...

Bu defa bitsin istiyorum biliyomusun
Daha önce ayrılırken barışcağımız günü hayal ederdim..Biliyorum aptallık
Ama böyleydi bizim ilişkimiz
Bu sefer farklı
Rabbime dua ediyorum onu bir daha karşıma çıkarmasın
Bu defa bitsin onu bana nasip etmesin ...
Çok yoruldum gücüm kalmadı

Herşeyini unutmam lazım gözünü,bakışını,kokusunu...
Ondan önce nasılsam Artık öyle olma zamanı geldi

Kalpsiz ruhsuz bir kız kimseyi beğenmeyen sevemeyen bir kız...
Yalnız olan biri
İşte o geri geldi
Bundan sonra böyle olucak hayatım
İçimde isyan yok tam tersi bugünüme bin kere şükürler olsun

Ve sabır sabretmeyi bilmek gerek dimii...!
İşte bu kadar

Son düzenleme:
yine kavga günlük...
beni suçluyor üstelik...
herşey gözünün önünde de olsa beni suçluyor...

yok aptal değil, beni sindirmeye çalışıyor...

artık geri adım atmayacağım, gittiği yere kadar...

din dan don çok şükür dostlar benimde artık bi sevgilim var.

bu ne yaaaaaaaaaaaa.sabahtan beri dilime takılan bi şarkıı !!!!

One Tree Hill'i izleyerek yazıyorum sana bu satırları günlükçüm
Nasılsın bakalım görüşmeyeli?
Ben her zamanki gibiyim işte,biliyorsun beni.
Sana yazmak beni çok rahatlatıyor.Kk'yı açar açmaz önce sana uğruyorum bak değerimi bil
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Daha dün pazartesiydi şimdi nerdeyse hafta bitti.
İnşallah üniversiteye kadar da böyle çabuk geçer.O günleri gözümde çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama umarım hayal kırıklığına uğramam.
O 4 yılı hep birlikte planladım.Umarım da öyle olur günlük.
Bu sabrımızın meyvesini alırız inşallah o zamanlarda.
Eğer 2 yıl falan sonra sana hala uğruyor olursam -ki olacağım büyük ihtimalle- bu kurduğum hayallerin gerçek olduğunu yazarım inşallah
Seni seviyorum günlük.
Annemi,babamı,ablamı,aşkımı,kendimi,arkadaşlarımı,hayatımı seviyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin
Şimdilik benden bu kadar,yeni bir günde görüşmek dileğiyle esen kal pek kıymetli günlüğüm...

merhaba günlükçüm ben geldimdün ogluma gittim sevmeye garibim grip olmuş :2::2:ne üzüldüm daha 22 aylık küçücük insan paçata diye aglarmı yiirm opnu ben yirpek dadlu oldu ablamla pazara gittilk pazarın altını üstüne getirdik bugünde erkenden kalktım daha yeni oturdum başına pc nin ev işi deyim geöme anacım insan oturunca anlıyo yoruldugunu ya çok yoruldum çok birde erkekler idyolarki ev işi ne yapıyosunuz diyolar pehbirazda onlar yapsında bakalım kolaymı ev işi dip köşe temizledim evei kocaman bir sepet ütü vardı onu yaptım amanın çok yoruldum çok bu arada keten pantolonu kim icad ettiyse güzel bir andımgünlük kıyafetlerimi bile ütüledim neden bu kadar temizim takıntılıyımki anlamadım elalem bir evi temizliyo bir haftaamanın ben duramam bu temizlik titizlik beni öldürücek:84::84::84:huyumu bir türlü degiştiremiyorum evlere temizlige gitsem varya evin altını üstüne getiridim he bende bu temizlik varken ev sahiplerine aman benimö işim bitmedi siz yatın dermişim ay ne kadar komik olur biizm burda biri temizlige gidiyoya diyo şöyle iş yapıyorum amanın üstün körüallahtan dedim bende çok yoruluyorum eşim o kadını dedi çagır gelsin evi haletsin dedim yok benim evi o temizliyemez ne biliyim kendim yapmadan içim rahat etmiyo ya:82::82:çok yoruldum gene akşama yorgunluktan uyuyamıcam kesin aman eşime belli etmeyim sen hakediyosun diyo banainsan oturunca anlıyomuş yoruldugunu yawbu arada demeyi unuttum sana oglum paşaya kız aldım şirinimi nihayet getirdim evimize ilk karşılaşmaları görsen şaşrdım gözlerim yaşardı bizim oglan cilve yapıyo hanım anlamıyobugün yoruldum dedim az oturuyom vallahi kızın suratına diyoki cici kuş aşkım benim dedi gene tık yok işşallah bebekleri olur paşamın tabi kız yanına koyarsa gelin biraz tembel çıktı ne gülesim geldi kıza o lafları derkensanki 2 yetişkin insan var kur yapıyolar demessim muhabbet kuşu diye ablam dedi ilki erkek loursa alırım dedim verremem neden dedi ben yavrularımdan ayrıldım onlar ayrılmasınlar dedim çok agladım dünben nasıl ayırırım paşadan evladını

nerdeyse bir ay olmuş buraya yazmayalı.. daha doğrusu ilk defa boş vakit buldum diyebilirim...

yaşanan ne çok şey oldu şu zaman diliminde..

çok güzeldi çoookkkkkkkkkkkkkkkk

avrupayı gezdik birlikte.. bir sürü yer gördük, bir sürü şey yaşadık paylaştık.................

geride kalanların ne önemi vardı ki?

mutluydum ben gerisi boş

saatleri geriye sarıp tekrar yaşamak istiyorum o bir haftayı beenn :97:

Günnüş;
Benimkiyle küsüm.Ya benim dediğim gibi olur yada biter resti çektim
Okuldan sonra ablamın dersanesine gittim.Dersi bitmiş gittim yanına oturdum hiç farkında değil tabi bi baktı ben şaşırdı kızcağız
Sonra alışveriş yaptık bütün mağazaları talan ettik
Yemek yedik sevdiğimiz tatlıdan yedik ablam evine gitti bende eve geldim.Offf ablam evleneli 4 ay oldu ama alışamadım halen yaa
Yarın ve cuma günü evde oturup araştırmamı yapmalıyım konuları toplamalıyım falan filan.

Günlük ben şimdi sana kafamdakileri anlatsam sen de ben dinlesen nasıl olur? Nereden başlayacağımı bilmiyorum ama aklım kalbimi eziyor artık,kaldıramıyorum. Bazen yani her şeyi aynı anda düşünmeye çalıştığım zaman işin içinden çıkamıyorum. Neyse başlıyorum.

Biliyosun ben nişanlıyım,6 seneye yakındır birlikteyiz. Çok seviyorum,seviliyorum. Ama korkuyorum. Ben huzursuz bi ailede büyüdüm. Bana sormadılar,benim seçimim değildi. Ama büyüdüm bi şekilde. Ama ne oldu ben kırılgan,hassas,güçsüz bi insan oldum. Bi şeylere olan inancımı yitirdim. Sinirli biri oldum. Yeri geldi zehir oldu sözlerim. Ben kırıcı bi insan da oldum. Ve evliliğime belki de çok az kalmışken geldiğim şu noktada ya beceremezsem korkusu var içimde.. Diyeceksin ki mutsuz musun onunla? Asla... Bilirim beni ondan başka kimse mutlu edemez. Ama kendimden,gelecekten emin değilim ki... Yarın öbür gün bu bunalımlı halim, bu karamsarlık gelip yapışırsa yakama,beceremezsem mutlu olmayı naparım o zaman? Ya o yarın bu kadar sevmezse beni,ya tahammül edemezse? Önce küçük şeyleri,sonra daha büyüklerini sorun edersek peki? Garantisi var mı günlük sen söyle?

Son zamanlarda en sık duyduğum şey uzun ilişkilerin bitmesi yönünde.. O kadar çok ki örneği... Ben nasıl korkmıyım ki? Annemle babam da güya sevmiş birbirini. Severek başlanan bi evlilik bu hale gelmiş işte,bak uzatmaları oynuyoruz. Ben bi evliliğin yürüyebileceğine,huzurun yaşanabilir birşey olduğuna,huzuru yakalayabileceğime ve onu koruyabileceğime nasıl ne şekilde inanıcam günlük?

Gelelim işime... O bir türlü elde edemediğim kadroya. Olmadı işte ben sınava girmeden önce benim branşım 77 lerle atandı gitti 80 le bekliyorum. Tek bi açıklama var mı? Yok. Umut da yok. Halbuki geç bile kaldım. Bak kardeşim dershaneye gidiyo inşallah kazanacak üniversiteyi. Bunca zaman en çok istediğim şeylerden biriydi onu okutmak hatta dershaneye de ben gönderecektim. Nasıl olacak peki? Olmayacak. Bu da gerçekleşmeyen hayallerimden biri olarak kalacak.

Ev alıcaz güya. Ya hangi parayla? Abim tek başına yapamaz Allah korusun ödeyemeyiz alırlar evi de elimizden. Kiraya çıkıcaz mecbur. Annem abim evlenince nasıl kalacak gelinle falan? Yapamaz ki o... Allah korusun kötü olurlar sonra abimle de.

Şimdi bu boşanma işi varken evliliği düşünmek bencillik gibi geliyo ama benim nişanımda da vardı bu olaylar. O zamanda bekliyim geçsin demiştim. Beklersen yapamazsın bu sorunlar bitmez demişlerdi. Yine geldim aynı soruyla boğuşuyorum. Nişanlımla artık sabrı sonuna kadar tüketmişken böyle bi riski almam doğru mu günlük?

Öyle işte şimdi aklımı kurcalayanlar bunlar... Dedim ya çıkamıyorum işin içinden. Bazen her şey çok ama çok zor geliyo. Benim gücüm yetmiyo,yetemiyorum hayatıma...

günnük firarperest'e söyle nolur karamsar olmasin bu kadar, ben eminim ki o cok mutlu olucak, kendini neye inandirirsa onu yasar, kötü ihtimalleri aklina bile getirmesin.. :130:
bana gelince cok sükür hersey yolunda gibi..
ilk sinavim sonucu olumlu olusu beni motive etti, bir an evvel tüm dersleri verip mezun olmak istiyorum..
sadece bu bas dönmelerim canimi sIkIyor..
bir haftadir hergün daha da sIklasarak devam ediyor..
artik doktora gitmenin zamani geldi sanirim.. :97:
bakalim kötü düsünmeyelim dimi, eminim guatrla bir alakasi vardir..
neyse iste böyle, herkese huzurlu dolu bir gece diliyorum..

günnüş iş hayatında yaşadığım mutluluğu ve huzuru aşk hayaında da istiyorum...Rabbim ne olur o kulun beni arasın,sorsun,önemsesin...Bekliyorum...Ya da olumsuz cevap versin...Bu ne anlamadım...Acele mi ediyorum? Çok mu takıyorum?Bilemedim...Diğer taraftan çok tembelim...Okulun tüm işleri duruyor...Çok çay içiyor,acı yiyor ve nete çok takılıyorum...İradesizliğimden nefret ediyorum.

içim acıyo günlükçü kıızm ömürüm ekimin 31 dogucaktı şuan 36 hafta 2 günlük hamile olmam lazımdı yavrumu heyecanla beklemem lazımdı olmadı olamadı neden dikişlerim tutmadı içimde ne fırtınalar var günlükçüm bilsen gözümde yaş dilimde agıt kalmadı canım acıyo benim şuan içime öyle bişey otruduki kalkmak bilmiyo sana yazarken bile klevyeyi zor görüyourm pıt pıt akıyo gözyaşlarım klevyenin üstünecanımın acısı nasıl geçer sence ne yaptıysam olmadı be günlük ana yüregim hep agır geldi eşi garip eşim çabalıyo mutlu oluyum diye ama ne çarebugün hiç tadım tuzum yok üstelik çok huysuzum tedirginim huzursuzum yanımda sen olmayınca

Çok zor bebeğim çok
Kalbin benimle olmasa
Resmin baş ucumda durmasa
Senden uzakta olmak çok zor

Hergün sesini dinliyorum
Heran seni düşünüyorum
Her saniye yolunu gözlüyorum
Senden uzakta olmak çok zor ....

Benden uzak olmasaydın bu kadar
belki seni özlemeyecektim bu kadar

seni çok seviyorum birtanem..
Seni özlediğim kadar ,
Seni aramızdaki o mesafe kadar çok seviyorum.

günlük bende yazazyım bari sana:97:
çok sıkılıyorum ben giriyorum sitede bir durgunluk bir şeyler oluyor acaba site beni istemiyor mu yoksa

günaydın günlüğüm, artık bugün okula teşrif etmem gerekiyor, dünde gitmedim hasta olduğum için
dün okadar çok ağladımki, öğlen başladı baş ağrım ilaç aldım geçmedi, akşam tekrar aldım yine geçmedi, kuzey güneyi izlerken biyandanda baş ağrımdan ölüyordum
sonra yatağa gittim ve ağlama krizleri tuttu bu seferde
migren var bende, ama ilaç alınca bile neden geçmiyor yattım ve bu düşünceden başlayan ve taa eskilere giden anılara oturdum ağladım
hiç gücüm kalmamış, artık savaşamamaktan korkuyorum
halbuki bi ara çok rahattım, Rabbime şükrediyordum sürekli, neden artık edemiyorum
isyan etmekten korkuyorum, galiba dün geceki ağlayışlarımda artık yapamicağımı düşündüğümdendi
isyan ettiysem Rabbim beni affetsin
bazen bu hayat bana çok ağır geliyor, yüklerini taşıyamıyorum
gitmek istiyorum buralardan, ama kafama dank ediyor aniden... benim bi ailem var, neyin güçsüzlüğü bu
psikoloğa gitmeyeli çoook uzun zaman oldu, galiba artık gitmeliyim:44: diğer hafta kursum var, kurstan önce gitmeliyim acilen
işte hayat böyle günlük, biriisi girer hayatına, ne hayata güvenin kalır ne insanlara, yaşanmışlıkların acısıda ayrı tabiki..............
pişmanlıklarla dolu 2 sene geçirdim, gençliğimin baharıydı, tecrübesizdim... aşk aptallaştırmıştı, körleştirmişti...
en büyük suçum inanmaktı güvenmekti... erkeğin heryerde herşartta aynı olduğunu bilmiyordum...
onu farklı sanmıştım, üniversitede gördüğüm biçoğundan farklıydı, ama karakteri aynıydı... yani erkek heryerde aynıydı...
umrumdada değil artık ben erkeksizde yaşayabilirim, onuda özlemiyorum... hemde hiç
benim en büyük sorunum içimdeki pişmanlık, "neler yaptım, neler gördüm" işte bu düşüncenin beni esir almasına engel olamıyorum

dün netten tavla oynuyordum bi çocukla, çocuk konuşmalarımdan aşkta darbe yediğimi anladı... benle öylesine konuşuyordu...
aşktan soğuduğumdan bahsettim.... tavlayı bıraktık uzun uzun konuştuk, profiline baktım sınıf öğretmenliği okuyordu...
sonra ona yaşadığım bi anıdan bahsettim, derken sonra hemşeri çıktık.... çocuk çok sevindi aynı kandan olduğumuz için...
daha samimi konuşmaya başladı...
o samimi konuştukça ben kaçtım, konuşmamaya başladım, ve çıktım...
e sonuçta oda erkek dimi, evet çok akıllı konuşuyordu, bana öyle şeyler söylediki, pc başında gözyaşlarına boğuldum...
bana umut vermeye çalıştı, geçmişi unutmamı istedi, bigün hepsinin geçeceğini söyledi... bense işim olduğunu söyledim çıktım...
halbuki sadece konuşuyoduk, ama benim içimde öyle bir duygu oluşmuşki, "oda beni kandırıcak,çünkü oda bi erkek"

işte böyle günlüğüm, sende anladın dimi bi an önce psikolojik yardım almam gerektiğini gidicem maddi imkanları seferber edip gidicem...
ve Allahın izniyle kursada bomba gibi başlicam... Rabbim bana yardım et, güç ver bana nolur

Sabah gelir oldum artık görüyor musun günlükcan...
Bir süre daha böyle devam edecek galiba.

Dün bir japon evladı vardı bizim katta. Maşallahh. Çok tatlıydıı ama ben tam kafamı kapıdan uzattım arkadaşıma gösteriyordum ki hoca gelince sınıfa girmek zorunda kaldım.
Aaahhh ahh bir konuşma şansım olsaydı keşke.
Esmer ve uzun saçlı, ayrıca da kalıplı bir çocuktu bea.
Yine de devam ediyorum dua etmeye. Japon olsun, çinli olsun, koreli olsun farketmez.
Birine aşık oliim, o da bana olsun sonra hemen evlenelim.

Bu ufak üzüntülerin dışında kafam o kadar doluyor ki derslerle, okulla vs. üzülmeye, sıkılmaya vakit yok başka bir şey için diyebilirim.
Çok mutluyummm ve Eskişehir'e gitmeye 1 gün kaldı.
Cumartesi sabahı orda olacağım.
Ankara'da hava ılık olduğuna göre orada da aynıdır herhalde diye düşünüyorum.
Daha önce hiç gitmediğim için havasını bilemiyorum, hep soğuk oluyor derler, soğuğu kötü oluyor derler...
Aman neyse ne, zaten sabah gidip akşam döneceğim.

Bugün sadece bi tanecik dersim var. Sonra annemi çağıracağım çünkü birkaç parça bir şey almam lazım.
Benim kredi kartım olmadığı için o gelmeli.
İstedikleri alayım, ardından eve gelip epilasyon işini hallediim.
Yarına bırakmak istemiyorum cildim kızarıyor diye.
Sonraa da yarın sabahın köründeki dersime gitmem lazımmm.
Saatlerce ders ders dersss dedikten sonraa bu kez de ufak tefek şeyler için alışverişe çıkacağım.
Büyük bir alışveriş merkezine gideceğim. Ancak 4e doğru çıkabilirim okuldan, o pek iyi olmadı.
Neyse olsun. İstediklerime kavuşayım da sorun değil hiç.

Hadi görüşürüzzz canım günlüğüm.
İnşallah güzel haberlerle görüşürüz. :44:

günnüşş nhbr....ilk önce günaydınlarımı sunuyorum sana...yine yeni yeniden evde tek başımayım...nedir bu durgunluk hali anlamadım..........
evimde huzur,mutluluk,aşk,sevgi herşey var ALLAH a şükür......
daha ne mi istıyorum.eşimi daha da mutlu etmek ıstıyorum onun gıbı başarılı olmak istıyorum...
netten uzak durmak istıyorum
ders çalışmak ıstıyorum günnüş.....
ALLAH ım benım içime tez zamanda ders aşkı çalısma istegı versın günnüş...AMİN...

Günlük günaydın.
Dün sinir dolu bir gün geçirdim babamın sayesinde ama akşam biraz düzeldi her şey.
En iyisi baştan anlatıyım.
Biliyorsun nişanlım hala işsiz. Sinirleri çok bozuktu son günlerde. Ankara'da bir firmada görüşmeye çağırdılar salı günü, o da kalktı geldi. Dün ben sabah erkenden işe geldim. Onun görüşmesi de 13:00'de, evde yatıyor. Kahvaltıda babam eğer burada işe girersen ailenden uzak olacaksın, sorun ederler mi, bak isterlerse bir şey desinler, kimse bana engel olamaz, bu işi tamamen bitiririm demiş Ya bu ne demek günlük. Ortada hiçbir şey yok daha. Ki çocuk nerede olsa işe gireyim diye bakıyor, babam da evde olmadığımı fırsat bilip çocuğa neler demiş Ya o benim nişanlım günlük. Yıllardır babamın bize çektirdiklerini o çekmek zorunda değil. Öyle üzülmüş ki anlatamam. Görüşmede kötü geçmiş zaten. Bu olayı bana görüşmeden çıkınca anlattı. Hemen annemi aradım. Çok sinirliydim bağırdım çağırdım, ne yapmaya çalışıyor bu adam diye. Yazık annecim zaten senelerdir çekiyor, o ne yapsın? Eve gelince konuşmuş kuzucumla. Sen bizim oğlumuzsun artık, ne olur takma kafana onun dediklerini, değiştiremiyoruz demiş. Akşam eve geldim. Anaa bi baktım bitanem beni bekliyor. Çok güzel oluyormuş işten gelip onu görmek Sonra yürüyüşe çıktık. Kendi iyiliğimiz için evlenince buradan uzakta olalım, yoksa korkuyorum bu sorunlar bizi etkileyecek dedi, ki haklı. Çok üzülmüş anladım ama Allah'a çok şükür onun dışında bir sorunumuz yok. İki gündür bizdeydi, bugün de bir arkadaşta kalayım dedi. Cuma Eskişehir'e birlikte geçeceğiz.
Babam hakkında daha fazla şey yazmayacağım. Çok öfkeliyim ve senelerdir ne yaşadığımı bir ben bir de Allah biliyor. Ha bu arada,

Günlük Tryamor'a der misin ben de cumartesi Eskişehir'de olacağım Havası Ankara'ya benziyor ama biraz daha sert, özellikle sabahları. Ona göre üstüne mutlaka kalın bir şey alsın, gün içinde çıkarır.

Bir de firarperest'e söyler misin onu çok iyi anlıyorum. İçini ferah tutmaya çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…