merhaba günlükçüm ben geldim
dün ogluma gittim sevmeye garibim grip olmuş :2::2:ne üzüldüm daha 22 aylık küçücük insan paçata diye aglarmı yiirm opnu ben yir
pek dadlu oldu ablamla pazara gittilk pazarın altını üstüne getirdik bugünde erkenden kalktım daha yeni oturdum başına pc nin ev işi deyim geöme anacım insan oturunca anlıyo yoruldugunu ya çok yoruldum çok birde erkekler idyolarki ev işi ne yapıyosunuz diyolar peh
birazda onlar yapsında bakalım kolaymı ev işi dip köşe temizledim evei kocaman bir sepet ütü vardı onu yaptım
amanın çok yoruldum çok bu arada keten pantolonu kim icad ettiyse güzel bir andım
günlük kıyafetlerimi bile ütüledim neden bu kadar temizim takıntılıyımki anlamadım
elalem bir evi temizliyo bir hafta
amanın ben duramam bu temizlik titizlik beni öldürücek:84::84::84:huyumu bir türlü degiştiremiyorum evlere temizlige gitsem varya evin altını üstüne getiridim he bende bu temizlik varken ev sahiplerine aman benimö işim bitmedi siz yatın dermişim
ay ne kadar komik olur biizm burda biri temizlige gidiyoya diyo şöyle iş yapıyorum amanın üstün körü
allahtan dedim bende çok yoruluyorum eşim o kadını dedi çagır gelsin evi haletsin dedim yok benim evi o temizliyemez ne biliyim kendim yapmadan içim rahat etmiyo ya:82::82:çok yoruldum gene akşama yorgunluktan uyuyamıcam kesin aman eşime belli etmeyim sen hakediyosun diyo bana
insan oturunca anlıyomuş yoruldugunu yaw
bu arada demeyi unuttum sana oglum paşaya kız aldım şirinimi nihayet getirdim evimize ilk karşılaşmaları görsen şaşrdım gözlerim yaşardı bizim oglan cilve yapıyo hanım anlamıyo
bugün yoruldum dedim az oturuyom vallahi kızın suratına diyoki cici kuş aşkım benim dedi gene tık yok işşallah bebekleri olur paşamın tabi kız yanına koyarsa gelin biraz tembel çıktı ne gülesim geldi kıza o lafları derken
sanki 2 yetişkin insan var kur yapıyolar demessim muhabbet kuşu diye
ablam dedi ilki erkek loursa alırım dedim verremem neden dedi ben yavrularımdan ayrıldım onlar ayrılmasınlar dedim çok agladım dün
ben nasıl ayırırım paşadan evladını