Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben geldim günlük Bugün evdeyim zaten boş günümdü İstanbul'da okullar tatil ayrıca. Hala hastayım. Bu grip beni mahvetti. Acilen iyileşmem lazım. Bugünü evde geçircem sanırım. Napıyım halim yok zaten. Azıcık dinleniyim.

Anlatacak pek bi şey yok aslında. martagon'a ve içimdeki_sen'e sonsuz teşekkürler. Burada beni anlayan birilerinin olduğunu,yalnız olmadığımı bilmek çok güzel.

Ayrıca cecen hakkında hayırlısı olsun üzme kendini

Günlük çok hastayım :85:
İzin alamıyorum çünkü patronum tatile gitti
Günlük firarperest'e söyle içini ferah tutsun Allah'ın izni ile herşey istediği gibi olur....

Şair demiş ya hani:

"Varlığın bana yetmiyorken
Yokluğunla avunmak zorundayım!
Ya al götür kalanımı,
Ya da gel tamamla eksik kalan yanımı."

İçimde bir boşluk var günlük dolmayan...dolamayan.Ne yazsam nasıl ifade etsem kendimi bilemiyorum. Kelimeler anlatır mı ahvalimi...Ya da çare olur mu dile getirmem. Kime gideyim..Susup oturayım mı, yoksa ağlayayım mı soluğum kesilene kadar...Hiç bitmeyecekmiş gibi...Beklediğim günler hiç gelmeyecekmiş gibi...En iyisi düşünmemek...Olduğu gibi yaşamak,elindekiyle yetinmek ve buna şükretmek galiba...Hayal kursam ne fayda...Yıllardır plan yapıyorum, hayal kuruyorum noldu bak..Hayal kırıklıklarıyla kalakalıyorum...Vardır bunda da bir hayır değil mi? Vardır elbet...İnşallah vardır...

Neyse burdan Firarperest'e geçmiş olsun dileklerimi ileteyim...Ve üzmesin kendini,olumlu düşünsün ki olumlu olsun...Zor bir durum aile içinde sorunların olması, boşanmaların yaşanması...O kendini güçsüz görse de aslında güçlü biri. Sorunların arasında kendi hayatını kurmaya çabalayan ve bunu başarabilecek bir kişi. Hiç bir evliliğin garantisi yok ki...Herkes önünü bilemediği bir yola çıkıyor evlilikte. Şimdiden bu kuruntularla karartmasın yüreğini. İnsanoğlunun hayatında sorunsuz zamanı beklemek biraz da boşa kürek çekmek gibi...
Atanmaya gelince...Kelin ilacı olsa diyeceğim Öyle adaletsiz bir zamandayız ki. Dediğin gibi 77yle atandılar geçen yıl bizim bölümde. Biz bekliyoruz boş umutlarla...Önümüz karanlık...Hayatımızı erteleyip duruyoruz...En azından nişanlın atandı canım. Yüreğini ferah tut.İnşallah bize de yardım eder Rabbim...

İşte böyle başta karanlık sonda umutlu günleri vadeden bir yazı oldu bugün de...

İçimdeki_sen ve busemavi'ye de geçmiş olsun.Allah şifa versin

Son düzenleme:
sevgili günlük,pamuk_helva gelirse söylemisin msj kutusunu boşaltsın

Günlüüük günlük
Sana Ankara'ya geldiğimden beri hiç yazmadım değil mi?
Haklısın kızmakta eminim senin kadar bana sınav ve yerleştirme aşamalarında burada destek veren herkes merek etmiştir
O zaman başlıyorum
Anneciğimle geldik Ankara'ya,o kadar çok eşyam vardı ki tek başıma gelemedim annem de yollamazdı zaten tek başıma
Ellerimle yerleştirmeden rahat etmem dedi canım ya
İlk gece hemen dönemeyeceği için birlilkte kaldık,annemle uyudum
Gece hıçkırıklarımı duymasın diye o kadar uğraştım ki
Ağladığımı görseydi o da üzülecek içi rahat gitmeyecekti biliyorum
O yüzden onun yanında hiç ağlamadım
Sabah oldu,ertesi gün okulun ilk günü.
Tabi ben nasıl gideceğimi ne yapacağımı bilmediğim için büyük korku içindeydim
İndim aşağıya,bi kuyruk var
Servisler buradan mı kalkıyor dedim evet dediler geçtim sıraya
Annem indi bu arada vedalaşmamıza rağmen yine sarıldı üşüme dikkat et gibisinden klasik anne sözleri vee
Gitti
O an çok kötü oldum artık hiç bilmediğim tanımadığım bi şehirde tek başımaydım kendimi hiç o kadar çaresiz hissetmemiştim
Servis geldi ve bindim
Ücretsiz olduğunu düşündüğüm okul servisinin otobüslerden daha pahalı olduğunu öğrenince ufak çaplı bi şok geçirdim
Saat 9'da dersim var ve servis 8:30'da geldi
Kesin ilk günden geç kalacağım korkusuyla gidiyorum
Saat 9:05 gibi indim
Daha fakültemi bilmiyorum sınıfımı bilmiyorum ve ders başladı bile!
Bölüme gittim tam kapıdan içeri girip sekretere soracaktım kii
Temizlik yapan amcanın 'Giremezsin!' seslenişiyle irkildim
Neden dedim,yeni temizledim yahu dedi
Ama sınıfımı bilmiyorum dedim
Hangi bölümsen ben söyleyeyim sana girme dedi ve tarif etmeye başladı
Olmaz girmem lazım özür dilerim dedim girdim içeri
Sekreter de tarif etti amca bana 'gördün mü o da aynı şeyi söyledi girmesen ne olurdu dedi'
Tekrar özür dileyip sınıfı aramaya koştum
Buldum sınıfı ve içeri daldım
Ders başlamış tabi ki ve özür dileyerek kendime yer bakmaya başladım
Zar zor biyere oturduktan sonra hocayı dinledim istediği kitabı not aldım
Hoca çıktı gitti
Daha diğer dersin başlamasına 3 saat vardı ne yapacağımı bilmez halde dolaşırken bi kız gördüm ve kantinin nerede olduğunu sordum
Burada kantin yok sözüyle ufak çaplı bir şok daha geçirdim
Kantin yokmuş kafeler varmış beni oraya götürdü
Oturduk konuştuk
Zaman ilerledi derse girdim neyseki diğer dersin hemen yan sınıfıydı bulmak zor olmadı
Hoca herkesi tek tek tanımak istediğini söyledi sıra bana geldi adımı ve izmirli olduğumu söyledim
'Belli' dedi
Nerden dedim,'İzmir'in nesi meşhur arkadaşlar' dedi herkes 'güzel kızları' diyince utandım baya
Hoca da evet dedi çok güzel olduğumu söyledi
Tanışma bitince hoca ayrıldı dersten
Böylece ilk ders günüm bitmiş oldu
Eve nasıl gideceğimi düşünürken konuştuğum kız geldi nereye gideceğimi sordu söyledim o da o yöne gidiyomuş birlikte gittik
Bi yerde ayrıldık bana yurdumun yerini tarif etti fakat bulmam 2 saatimi aldı
Sokaklarda ağlamamak için zor tuttum kendimi kayboldum hava kararmaya başladı anca buldum o kadar yürüdüm ki
Yurda geldim annemi aradım
Sesimin titremesine engel olmak için çabaladım annem anlamasın diye ağladığımı
Kaybolduğumu söylemedim tedirgin olmasın diye

Bugün 3.günüm burada
İlk gün konuştuğum kızla iyi arkadaş oldum çıkışta bişeyler yapıyoruz hem bana yolları da öğretio
Bugün dersim yok yurttayım aradı arkadaş onun dersi bitince dışarı çıkacağım
Sabah geç uyandığım için yurt kahvaltısını kaçırdım dışarı çıktım alışveriş yaptım şuan bunları yazarken bi yandan da kahvaltımı yapıyorum
Bi eczaneye girdim grip aşısı oldum malum hastayım benim için zorunlu grip aşısı
Aşıyı yapan kız da İzmirliymiş,bi ihtiyacın olursa ben burdayım dedi
Şans benden yana mı ne?
Sanırım öyle

Alıştım mı?
Sanırım alışıyorum
Ama İzmir'i,ailemi şimdiden özledim
Bu kadar çabuk alışacağımı hiç tahmin etmezdim uzun zaman sonra sanırım şans galiba benden yana

Son düzenleme:
günlükkkcan tünaydınlar....

bir mide bulantısı evli olsam diycem kesin hamileyim olmadığıma göre o halde %99 ihtimal üşüttüm..
o bi ihtimalde kusmak istediğim için sanırım
evet evet yine saçmalıkların ötesinden konuşuyorum bugün.
seviyorum saçma ve ilginç olan herşeyi ve insanları..özellikle murat menteşi..o bi yazar...
marjinal bi yazar.onun kitapları bana çok şey katıyor nemi dersiniz.başkasının kılığında partiye katılan bi adamı hayal ediyorum sonrasında aylar önce aşık olduğu kadını ,kılığına giren adamın sevgilisi olduğunu ögrenmesi..ve buna pozitif yaklaşıp gün bugündür deyişcesine sevinmesi..
çöplük tarzınca bi iş yeri açması ve tüm çöpteki eşyaları değerlendirmesi ona garip bakanlara ise çöplerde sadece yemek kırıntıları yok..bütün hayatlar var demesi..
falan filan. çok güzeldi..çok eğlendim dün o adamın kitaplarını okurken.

hee birde geçen bi arkadaşla konuşurken ırkçılıktan bahsettik...
kendisi kürt kökenli.ben ise türk ama bende erzincanlıyım.
ilk memleket neresi demişti bana erzincan diyince.kürt türk alevi diye bi seçenek sundu önüme.
hiç biri diyesim geldi !!!içimden bozmadım onu.
niyedir bu ırkçılık anlamam sora gögsümü kabartırcasına türk dedim ama bu insanlığımı değiştirmez diyede ekledim.
kendisi ise kürt idi.ve karadenizlilerin onlara kız vermemesini anlattı.
garip ..belki benim ailemde pek hoşlaşmaz ama bu geri kafası bence.
ne yani bu neyi değiştiriyor.aynı dinimdense tamamdır.
tabiki vatanına hainlik etmeyenlerden bahsediyorum digerleri çapulcu.
neyse susuyim ceza almak istemiyorum!!
bizi seven herkezle kardeşizz..atalarımıza,ülkemize vattanımıza sahip çıkan herkes türkiyedendir.

günlük şöyle bi kitap çıkarmak istiyorum.yani isterdim..
yazılar olsun içinde!insanları anlatan.murat menteş gibi bi yazar olmak isterdim sıradışı ...
kimse okumasın beni ama ben yazayım.bu bi tutkudur.
ben çok severim yazmayı değişik uslupler kulalnmayı.
5yıldır günlüklerim vardır hala bıkmıyorum
neyse şimdi hazırlanıp bi teyzemin kızı bide amcamın kızını aldımmı yanıma yolcudur abbas baglasan durmaz :)
hani alkışım hani ışıklar

insanların yanlışlarını halı altına süpürmek yerine şöyle şöyle şöyle diye yüzlerine sölemek ne kadar isterdim.
dün akşam düşündümde insanlara sinirimi sadece ima ederek belli edebiliyorum.
direk söleyebilmek isterdim aslında.
değmez diye kendimi avutuyorum ama aslında sanırım korkaklık bu...

neyse boşver hergün aynı şeyler değişmiyor işte değişmeyecek.
tek bir çare olduğunu düşünüyoruz ama o da olmuyor zaten ve olursada kurtulacağımıza emin değiliz.
daha kaç kişinin hayatını cehenneme çevirecek.

dün akşam arabayla geçerken o çok sevdiğim mağzanın önünden leopar gömlek askıdaydı.
çok beğendim yavs...yeni yeni şeyler gelmiş maaşı alınca bir program yapıp damlamalıyım.
ben şimdi unutamam o gömleği:)
sanırım acıktım,karnımı doyurayım en iyisi ne yisem aca
ba?

o kadar bunalıyorumki günlük baska bir şehire baska bir hayata adım atmak istiyorum ama arkamdakılerı dusunuyorum aılemı ozellıkle babamı.askımla yarın ankaraya gıdebılırız yada cumartesı gezmeye.cok bunaldım cok sıkıldım onu gorememekten gorsemde sureklı vakıtın dar olmasından ıslerının yogunlugundan.

24 yasıma geldım dogru yada yanlısı artık ben gorebılecek yastayım.neden hala bana cocukmusum gıbı davranıyorlar yada hep derlerya buyuklerın gozunde evlatları hiç büyümezmiş.cumartesı gunu akrabamızın dugunu var vay efendım ben gelmezsem olmazmıs gıtme bır yere yahu ben gelsem ne gelmesemne annemede dedım zaten kızı .... benmı sokacam sankı banane dedım :))))

güzel bir hafta sonu gecırecem sanırım yada bu hafta gıdemezsem artık haftaya gıderım.alısverıs benı bekler bazen hıcbırsey degıl askımın omzunda saatlerce durmak ıstıyorum....

selam günlükk

canımın içiyle konuştuk telefonda,haftasonu arkadaşlarıyla pikniğe gidicekmiş ve biri evli birinin de yanında kız arkadaşı var..

beni de çağırdılar ama gidemiyorum;gidemem kii

çok ısrar etti hayatım,hadi nolur gel nolur diyip duruyor ama gidemem.. hızlı trenle artık çok yakın ama uygun olmaz içime de sinmez yani kısacası olmaz.. gidemem ki

ve bu aralar canım öyle sıkkın ki.. her şey üst üste geliyo sanki geldi mi hepsi bir anda

çok sıkıntılı bi süreçten geçiyoruz ama imtihan dünyası işte

kimse zevk sefa sürsün diye yaşamıyo ya bu dünyada.

neyse artık napalım bunlar da geçecek inşallah..:26::26:

ben geldim günlük.
geçmişi okudum da cecennimin yazdıkları çekti dikkatimi. olan olmuş yine, aynı bizde olduğu gibi.
umarım hakkında hayırlısı olur.
bende çok sık giremiyorum artık. malum dershane ev falan. bide test çözmem gerekiyo artık bolca.
dünde onunla barışma noktasına kadar gelmiştik olmadı. yine batırdı herşeyi.
artık hiç bi umudum yok bize dair. geleceğimi planlıyorum artık sadece.
o kadar soğuttu ki beni kendinden. neyse
dünde burdan tanıştığımız bi arkadaşla buluştum.
dershanede de herşey çok güzel gidiyor dersler muhteşem bir şekilde işleniyor. bazı şeyleri düşünmeme zaman kalmıyor. 2 ortaokul arkadaşımla aynı dershanedeyim.
ilki zaten benle birlikte kayıt olmuştu. diğerinide dün gördük ben kantinde otururken geldi sarıldı hemen
ortaokuldaykende çok severdim hala da çok seviyorum
çok görüşmedik ama aramızdaki samimiyet kaybolmamış hiç. bugün dershane çıkışı gidip yemek yedik. oturduk konuştuk herşey,.
haftayada etütlere başlıycam artık. gece 3te yattım çok uykusuzum gidip uyuyım biraz.
görüşürüz günlükçüm.

ben geldim günlükcan.. dün bitti mitti dedik yok yine bizimkisi bi stres atma günüydü.. güzelce deşarj olduk sonrabarıştık işte böyleyiz biz günlük.. ama askerdeyken ne kavgalar ederdik ya.. çok şükür rabbime o günler geride kaldı.. maşallah maşallah ( sizde diyinn ) sonra barıştık işte günlük.bu haftasonu gelcek benim deli yarim birlikte gezcez gidiceğimiz yere henüz karar vermedik.. kıyıköy yada uçmakdere diye düşünüyoruz ikiside uçurum kıyısı doğal harikaları olan yerlerden biri işte

ayy günlük birde ne geldi aklıma biliyormusun.. bitane yarışmadan çaydanlık kazanmıştım.. çaydanlık serisinini ismi siyah inci. benim adımda siyah inci.. nasıl ya dedim bir kere düşünüp.. kullanıcı adımı mı yazmışlar diye düşünmüştüm girdiğim markette o seriden vardıda ordan geldi aklıma günlük hadii kaçtım ben

Sg_ceydam sağolsun günlük çok seviyorum onu

Firarperest'ede teşekkürlerimi ilet :) umarım hayırlısı olur..İyiki var burda onun gibi güzel insanlar

Son düzenleme:
Sevgili günlük:126:

Sevdicek tükkanı tuttu tadilata başladı
Malların sipariş listesinide ben hazırladım bugün
Pazar günü davullu zurnalı açılış yapcez inşallah
tabisi ben gitmicem. Hoşlanmam öyle kalabalıktan filan:78:
Yabaniyim yaa ben söledim bugün alınmam dedi
Tabisi dayanamam ben akşamüstü kalabalık dağılınca minik bii surpriz yaparım ona:127:
İnşallah günlüğüm inşallah dikişi tutturur herüfümde tiizz zamanda düze çıkar
Ne sıkıntı çekti adamm yaa
Aşık değilim ama seviyorum onu ben be:125:

günlük
otogara gitmek istemiyorum, keşke yerime sen gitsen zaten açım, zaten bebek nöbette ve zaten ev soğuk oluyor. şu kaloriferler yanmaya başlasa iyi olacak, donuyorum yaHu
neyse hadi bakalım başa gelen çekilir, ne yapalım :)))

günnüş okuluma hayranım...pürüz yok şükürler rabbime...arkadaşlıklarımız da kurulmaya başladı...ohh değmeyin keyfime...bugün aynada kendimi öyle güzel buldum ki...saçım,başım,giysim tam istediğim gibi...odundan ses yok...korkuttum çocuğu,sıktım,ah ben...aşkta hiç mutlu olamayacağım...bu kaçtı kaçar da önümüzdeki maçları kaybetmesem,ürkütmesem...

Ben geldiiiimmm Tüm gün dışardaydım babamla, ordan oraya ordan oraya gire çıka gire çıka ayaklarımda derman kalmadı vallahi..
Önce aile doktorumuza gittik balık yağı hapı hakkında bilgiler edindim ve fuat abi sence ben bunu kullansam olurmu dedim.. tabikide kullanan dedi ( benim bünyemi bildiği için kolay kolay bişi önermez bana ) bunu rahatlıkla kullan faydasını görüceksin dedi, ve hemen aldım hatta hemen bitane içtim bile balık yağını önermem sana veririm 2 gün içinde bırakırsın boşuna almış olursun kokusundan tiksinirsin dedi ve hapını önerdi bana bende ona uydum ve hapını aldım...
Ordan çıkıp senelerdir tanıdığımız güvendiğimiz aktarcımıza gittik babamla, kuzenimin arkadaşı bi şampuan önerdi 2 haftadır kullanıyormuş ve gözle görülür bi uzama olmuş saçlarında, ee bende tabi meraklıyım hemen sarımsak şampuanı hakkında ondanda bilgi edindim, saçları uzatıyormuş güçlendiriyor ve dökülmeyi önlüyormuş, önerirmisiniz peki dedim ? Şuanda çok sattığımız bi ürün dedi , peki sarımsak kokuyormu nasıl kokusu dedim hemen açtı ve koklattı sarımsak kokusundan eser yok hatta harika kokuyor diyebilirim.. saça parlaklıkta veriyormuş hemen arkasındaki yazıları okuduum Neyse babama bi bakış atarak onuda aldımm gel çay içelim biyerde dedi babam ve gittik çay içmeye baba kız karşılıklı keyif yaptık sohbet ettik ... Dün geceki rüyamdan bahsettim babama, bizim burda cafede keyif diye bir yer var canlı müzik yapan gitar çalan bir yer neyse rüyamda oraya gitmişim doğum günüm olucak 10 kişi rezerve yaptırsam nekadar fiyat çıkartırsınız diyorum ordaki ilgili kişide 50 milyon diyor bana sonra ben sabah uyanıyorum insan bi gider doğum günümü kutlar canlı müziğide dinler öyle uyandırılır dimi ama :84: Dedim baba ben sorucam gel hadi gidelim dedim kalktık oraya gittik, şuan için canlı müziğimiz yok bi değişiklik yapıyoruz ve bayramdan sonra tekrar canlı müziğimiz olucak dedi peki dedim ben doğum günümü yapmak istiyorum ve 26 kasım akşamı için 10 kişilik rezerve yaptırıcam bana maliyeti nekadar olur dedim içeceklerinize ve pasta sizdenmi bizdenmi olucak ona göre değişir dedi, içecekler bira olur pastada benden olursa nekadar sizden olursa nekadar olur dedim,, bayramdan sonra siz tekrar gelirsiniz biz size uygun bişiler yaparız dediler ve babamla ayrıldık ordanda.. bayramdan sonra gidicem ama oraya ay inşallah olur İnsan kaç kere 28 oluyorki dimi ama .. ama varya çok yoruldum yaa, şimdide annemin mutfaktan gelen enfes kokuları eşliğinde yemeğin olmasını bekliyorummm..

Bu arada bi şarkı keşfettimm belki doğum günümde bunu bile çaldırabilirim o derece manyak taktım bu şarkıyaa artık sabahları bu şarkıyla uyanıyorummm, moralim bozukken bu şarkıyı dinliyorum ve bu şarkıyla uyuyorummm telefonum bile bu şarkıyla çalıyor.. BAYILDIM BEN BU ŞARKIYAA

Şarkıyı söyleyen Multitap ve şarkının ismide Battaniyem bak sözleride aynen şöyle

Dur bugün benim günüm
Kapandı üzgünüm
Sıkıldım artık insanlardan
Hiç durmadan ararlar
Hiç sormadan gelirler
Hiç yalnız olmasınlar mutsuzlar
Kendi kendilerine kalmak ne zor gelir ki
Rehberinde yer bulur isminin baş harfi
Çaldı bak zırıl zırıl telefonun zili
Açmadım bozmadın keyfimi
Patlamış mısır kahve fincanım ve korku filmi
Gelmesin sakın üçlü koltuğun sürpriz ismi
Yordu onların sahte dertleri geçti şimdi
Battaniyem kareli,battaniyem değerli,
Her saniyem değerli,her saniyem :79::80::81: MUTLAKA DİNLEMELİ GÜNLÜK SAKİNLERİİİİİ

Son düzenleme:
ben geldimm bugünümüde bi rapor geçiyim sana :126:
sabahın kör vaktinde kalktım 9 da dersmi olur ya hemde tek başımaym sınıfta hiçbi yakın arkadaşım yok üstüne bide gıcık oldugum kız ve grubu var napıcam bütün dönem bilmiyorum ordan çık başka bi derse girr :97: hiçbişey anlamıyorum bu derstende valla sınav zamanı tutuşcam yine :44: ders arasında kızlara gittik yinee :78: sonrada almanca dersim vardı vee en son olarak evime ulaştım :82:
aşkla bugün pek knuşamadık ya pof toplasan sabahtan beri 4-5 msj :84: yogundu sanırım akşam knuşuruz artık
ayyy arkadaşla bi hesaplama yaptık okulu yarım dönem erken bitirebilmek için hiç bi dersten kalmazsam üstten ala ala bitirebilicez ama zor tabiki :95: danışmanımlada bi konuşıym tezi en erken kaçıncı dönemde verebiliyolar ayy nolur bitirebiliyim allahm nolurrr ingilice tezide nası yazcam o çok ayrı bi mesele
aaa bu arada bugün kardeşcimin dogum günü iyiki dogmuşş bazen deli ediyo beni ama ne kadar kızsamda akşam dua ederken hep iyi bi yeri kazanmasını ,kimseye muhtaç olmadan yaşaması için dua ediyorum
ajanstanda aradılar bu hafta çalışmaya başlıcakmışım ama bütün gün ayakta nasıl durucam hiçbi fikrim yok :18:
öyle işte çenem düştü yine hadi bana seeu hadi bana tschüs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…