Popüler Konu Sevgili günlük...

busemavi,kurabiyecim ve cecenimi kocaman kocaman öpüyorum

Bugün hep evdeydim günlük. Aşkımla kamerada görüştük. Bi sürü güldürdü beni.. Hep güldürür zaten Yüzümü güldüren adam derim ben ona,çünkü gerçekten öyle... İşte evlilikten falan konuştuk,planlarımızda değişiklik yokmuş. Tatilin tarihlerine baktık da 20 Ocak-5 Şubat arası tatil. Ben 25 Ocak'ta olsun istiyorum. Yani 6. yıl dönümümüzde. Nişanlım ayarlayabilirsek olur tabi ki dedi. Şaşırıyorum günlük,ben o kadar büyüdüm mü ya sen beni bi görsen hiç evlenecek yaşa gelmiş demezsin Zaman nasıl geçti diyorum şimdi ama yaşarken öyle değildi tabi. Kasım gibi nikah tarihini belirleriz diyoruz inşallah bi engel,bi aksilik çıkmaz. Düşününce bile heyecanlanıyorum ya yaşarken nasıl hissedicem acaba? İnşallah çok güzel olacak günlük ya inşallah

Bu arada hala hastayım,gözlerim yaşarıp duruyo ben yarın okula nasıl gidicem. Gözlerim sulanmaya çok meyillidir zaten benim. Şimdi okulda da yaşarırsa çocuklar bana takılıp dururlar şimdi ya Off neyse inşallah sabaha kadar geçer.​

Ben geldim günlüüüük
Bugün umutlu ve gelecek vaad eden bir gündü.
Öğretmenimden bir dolu iltifat aldım
Benden çok şey bekliyor,inşallah gerçekleştirdiğim günleri de görürüz hep beraber
Şimdi ders çalışacağım.Zaten yazacak başka da bişeyim yok.
Aşkımı çok özledim
Hepsi bu kadar...
Hoşçakal günlüktoş

günlük ben eski gülen sevecen paşayı geri istiyorum ne olur onu bana geri versinleriçim acıyo günlük içim

Söz verdim, ağlayamam.
ağlarsam üzülürmüsün.
söyle anne,
“Annesiz büyür mü bebekler ? “
Mavi boyalı bir odadayım.
Hafiften bir ışık .
Heryerde hastane kokusu.
Oysa burnumda senin kokun olmalı.
Biriri tutuyor elimden, birileri birşeyler söylüyor.
Ağlayamıyorum.
Ağlama üzülür diyorlar.
Söz verdim, ağlayamıyorum.
Peki ağlarsam üzülürmüsün?
Ağlamak istiyorum.
Gözlerimi kapatıyorum.
Gözlerini görüyorum.
ellerin yumuk yumuk.
Ellerini uzatıyorsun.
Uzanıyorum ellerine
Tam tutacakken kayboluyorsun.
Gözlerim açıkken görmek istiyorum seni.
Çünkü ne zaman kapasam gözlerimi kayboluyorsun.
Nisan yağmurları zamanı.
Gökyüzü sağanak sağanak.
Söz verdim gözlerime sağanak
yasak.
Ağlayamıyorum.
Kurt ,kuş
börtü böcek ,
toprak sırılsıklam .
Uyuyup kalmışım bir vakit
Burda duruyor pijaman ve patiklerin.
Çırılçıplak göndermişler seni.
Oysa Nisan yağmurları zamanı.
Nasıl üşür insan bilirim.
Anne ,
“Melekler örtermi kanatlarıyla ölen bebeklerin üzerini ? ”
Uyuyup kalmışım bir vakit.
yanımdasın.
Kollarımın arasında.
Mis gibi süt kokuyorsun.
bir yıldız kayıyor geceden.
Ağla diyorsun.
Ağla anne üzülmem.
Toplar göz yaşlarını bana getirir melekler.
Özlediğimde kayan bir yıldızda seyrederim yüzünü,
Senin yerine melekler uyutur beni.
Ve melekler senin ninnilerini söyler.
Ve melekler üstümü kanatlarıyla örter.
Üşümem.
Ve üzülme anne ölen bebekler büyümek için annelerini bekler...

martagon Eskişehir'in havasından bahsetmiş, çok iyi oldu, sağolsun. :)))
Önerisini dikkate alacağım. )

Günlüğü okumam ben aslında ama çarptı gözüme.
Okusam da her satırı okumam, ya da çok nadir bazılarını okurum.
Bazılarının da ismini gördüğüm an es geçerim. Bunları niye yazıyorum ki, kime ne gerçi.

Ama cecenn'i az çok biliyorum. Bana kendimi hatırlatıyor onun sevdiğiyle ilgili yazdıkları.
Canımsın cecenn üzülme sen.
Her şey hallolur bi şekilde, biter ya da devam eder...

Bana gelirsek...
Çok hoş bir gün geçirdim. Akşama kadar dışardaydım. Bir dersim vardı zaten.
Dersten sonra annecimi çağırdım istediğim sırt çantasını aldık.
Çok güzel, bayıldııımmmm yeaaa.
Bi ara eastpak favorimdi fuşya rengini almıştım, ama sonraları jansporta taktım kafayı ve aldım sonunda.
Daha fazla bölmesi ve daha oturaklı bir görüntüsü var. Çok tttaaatttlıııı.
Siyah aslında ama renkli renkli kısımları var.
Mor,pembe, turuncu, mavi beneklerle süslü bazı kısımları.
Onu aldıktan sonra annem eve dönmek üzere yanımızdan ayrılırken biz arkadaşlarla falcıya gittik.
Uzun zaman olmuştu gitmeyeli.
Bi travesti falcı ve müşteri arasında tartışma oldu.
Tırstık biraz, epeyce gerildi ortam.
Sonra birine baktırdık falları, oraya buraya gittik, gezindik, kardeşime parfüm aldım derken eve geldim işte.
Falcı abla yine kafamı karıştırdı bu arada. :44:
Bıktım valla ya, olacaksa olsun artık.
Ben aslında gerçekten "o"nu mu seviyorum hala günlük?
Galiba seviyorum. Ama başka birini de sevebileceğime eminim.
Birine takılıp kalmış değilim asla. :26:
Şimdi ben blogları, kozmetik ürünlerini araştırmalıyım netten biraz daha.
Yarın alışverişe çıkacağım çünkü.
Sabahın köründeki derse de gitmeyeceğim... oohhh.
Ama öğleden sonraki derslere gireceğim tabi ki. Çok çok önemliler.
Ve o derslerden biri de japonca. Hehehe. . .

günlük neden bilmem ama bir baş ağrısı var şu an..
bugün okullar tatildi.ama bende arkadaşıma gittim iyi mi yaptım kötü mü yaptım inan ben de bilmiyorum.
arkadaşım dediğim insan kankam geçen hafta doğum günüm dü ama kutlamadı unutmuş doğum günümü
yoğundum diyor.ben neden unutmuyorum ki günlük anlamıyorum inan amacım hediye falan değil.sadece hatırlanmak iki güzel söz de olsa çok mu şey istiyorum.
bilmiyorum.öğretmen arkadaşına gitmiş kalmaya bana gel desem gelmez.sadece bir kere geldi.oda ablamın sözü var diye.ben ona o kadar çok gittim ki
ama artık zor da kalmadığım sürece gitmicem.bugün yine şakayla da olsa beni sinir ettim.sanırım o yüzden başım çok ağrıyor.
ablamın nişan için kıyafet aldım ama ayakkabım yok daha henüz beğenmedim.
yarın okul 3 ders öğrenciyken seviniyorum.ama öğretmen olunca toplantıya katılıcam.
günlük içimde ki kırgınlık üzüntü sıkıntı nasıl geçicek.RABBİM lütfen yardım et.
HER ŞEYİN HAYIRLISI.bu arada FİRARPEREST için çok sevindim.barışmalarına.
ihşallah bir daha araları bozulmaz güzel günler yaşarlar.ve ihşallah atanır da rahata kavuşur.
neyse hayırlısı neyse o olur onun için umarım.

ESMER_ŞEKERİM için umarım tüm güzellikler onun olur.gerçekten çok iyi kalpli bir insan.
PAŞAM3405söyle kendisini bu kadar üzmesin.ihşallah bir gün istediği olucak.
rabbim gönlündekini vericek.bana gelince de neyse günlük ne olur ben bilmiyorum.her zaman dediğim sadece HAYIRLISI OLSUN

Son düzenleme:
Günlüküm işten ayrıldım, aradığımı bulamadım, birilerinin egosuna fazla geldim. Ben ayrılıyorum dediğim halde adam sanki kendi kovuyomuş gibi davrandı iyi mi

tövbe yarabbim. Allaha havale ediyorum ne diyim.

Çok kötüyüm günlüğüm şu an hiç olmadığım kadar çok kötüyüm.. yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal.. iki arada bi derede kaldım.. yer yarılsada dibine girsem ikisi de benden kurtulsa ,bende onlardan... üzüntüden saçmalama moduna da geçtim:44:

bu ne yoğunluk günlük yaa sabahın köründe evden çık,ordan oraya ordan oraya nasıl yapıcam ben böle hiç de alışık değilim,şu yıl bi geçse yaa

Naber sekerım
bu aralar gene paranoyaklıgın dıbıne vurmus durumdayım
suan yazdıklarımı bırılerının okuyabaılecegını dusunuyorum
anı uyeler harıcınde bırılerının:26:manyakmıyım neyım
olamaz demı gunluk boyle bısey.
ne olur bırılerı bana olamaz desın

gunluk varya askımı cok sevıyorum
o kadar cok sevıyorum ki ölürüm ben ona ya canımın ıci
hayat seninle guzel yasamak senınle guzel aılemle sevdıcegımle mutluyum
ama sartlar ıste cok zor ne vardı bıraz daha makul olsaydı hayat sartları
herseye ota çöpe para lazım olmasaydı:26:

bu arada kursumda baslayamadı baslasada bıtse ıs bulsam
ne kadan harıka olur para lazım
hadı gorusuruz gunluk:44:

ben geldim şeker
özledim buraları ne günler di kkdaki sohbetler
ne güzeldi şimdi eski tadı yok ama bırakamıyorum valla özlemişim
eskisi gibi gelicem artık sık sık görüşürüz şimdilik öpüyom seni byy

Onu yine sevmek istiyorum eskisi gibi. Acı çekesim geliyor. Sadistliğim tutuyor bazen. Gerçekten istiyorum onu.
Poe'yu okuyunca daha çok istedim bugün. Onun Ligeia'ya manyakça vurulduğu gibi ben de ona vurulmak istiyorum.

Cumartesi buluşacağım bir erkek var düşünmem gereken; ama benim aklımdan geçenlere bak. ( Kendimi mi kandırıyorum yoksa ... O gelse dünya umrumda olmaz yine herhalde. Keşke tekrar beraber olsak. (

Bunları yazdığım için yarın kendime çok kızacağım eminim.

Ama çok sevmiştim. ((((((

Geçmiş geçmiştir. Böyle saçmalamama gerek yok biliyorum. Bir de gerçekler var yalnız... Hayatımda onun varlığı kadar beni mutlu eden başka bir şey yaşamadım. Onun varlığı kadar beni mahvedeni de yaşamadım. Bir insan başka birine bu kadar gerçek şeyleri dibine kadar hissettirebildiyse aradan ne kadar zaman geçerse geçsin arada bi anmak lazım di mi... Yarın kızmamalıyım kendime bunları düşündüğüm için o zaman.

Umarım onu görürüm rüyamda bu gece.

Oyasuminasai günlük. :/

Günlükkkk kardeşşş çoğu zaman saana yazayım diorum hattaaa yazıorum daaaa ama satırlar boğazıma düğümleniooo veeee gerisin geriii siliorum tüm yazdıklarımı bu çok kolaydaaa hayatımdaki beni üzen insanı silemiorummm hem üzülürüm hemd e seviorum ben de değişiğim be günlükkkkk deli aşkımlaaaa dura dura bende delirdim sapııtım bi bakıom ağlıorummm aaaaaaa bide 10 da sora kahkaha ile gülüorum vallaaa günlük kardeşşş oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeee

AŞK AŞK AŞK AŞK uleyn hayatımız AŞKTAN ibaretmi sadece??? AŞK dışında hiçmi bişi yok bizi hayata bağlayan?? AŞK kimi insanı mutlu eder göklere çıkarır kimileriniyse çıkardığı o gökten paraşütsüz aşağı iter ( 3.5 yıl önce benim itildiğim gibi)

Neyseeee şunu diyim ben Aşkzedelere "Zaten aşklar ayakkabılar gibidir. Dar gelen bir ayakkabıyı sadece tarzını beğendiğiniz için, "zamanla açılır" diyen satıcıya inanarak alırsanız, zaman içinde ayak kemiklerinizde "deformasyon" başlar. Ruhunuzu daraltan bir aşk içinde yalnızca fiziksel beğeniye kapılıp "zamanla düzelir" diyenlere kanarsanız, yine zamanla içinizdeki olumlu duyguların "çarpıldığını" görebilirsiniz....

aşk olmazsa olmaz mıdır hayatımızda ?
aşk bizi ele geçirir mi izin vermesekte ?
yada aşk biter mi?
ne çok soru sordum bugün...
ve sorularımın cevapları kişiye göre değişiyor
bana göre cevabıysa ;
ben aşığım ve aşkım olmazsa olmazım hayatımda
birbirimizi tamamladığımızı değil birbirimize ayna olduğumuzu düşünüyorum...
ve evet aşk bizi ele geçirir.. yoğun bir duygudur aşk hayranlık ve sevginin karşımı diye tarif ediyorum aşkı...
son sorumun cevabı da aşk bitmez aşkı yok ettiğini düşünürsün derinlerde bir yerlerde gizlenir aşk
zaman gelince yine gün yüzüne çıkar seninle birlikte yaşar gider bi nevi parazitin olur hayatında...

çok yedim günlük çooooook,
obez olucam ben bu gidişle
ama sabah komşu teyze sürekli zayıfladığımı söyledi
sana bi sır verimmi günlükçüm ben bizamanlar kilolu bi kızdım,azmettim 15 kilo verdim
şimdi çoğundan zayıfım, ama 3 kilo daha versem tam süper olucak
ama bu mideyle biraz zor tabi
hadi günlük ben yatmaya gidiyorum, hayırlı geceler hayırlı rüyalar bana

Madem aşk demiş herkes ...

İnsan aşkı nasıl yaşar..Neleri aşk sanır ..Nelere aldanır günlük..?
Gerçekten aşık olsa insan ve karşı taraftanda aynı yoğunluğu bulsa aşk paha biçilemez olurdu

Ama aşkın içine hesaplar girince aşk şaşar yolundan
Çoğu zaman onu alevlendirdiğini sandığımız şeyler aslında aşkın katilidir...

Yani ben şuan geldiğim durumda bir daha sevmek dahi istemiyorum
Yalnızlık Allah'a mahsustur derler .. Gel gör ki yalnızlığı istemek günahda değil dimi..!

Ve ben istiyorum uzun bir süre yalnız yapayalnız olmak istiyorum

Bu arada Tryamor'a selamımı söyle bakim Yazdıkları önemli

benim için :)

Son düzenleme:
bu özlemle nasıl başa çıkıcam ben? ailemi, arkadaşlarımı, ülkemi bile özlemedim onu özlediğim kadar.. nasıl izin veririm nasıl kaptırırım kendimi bu kadar? ve onun umrunda olmazken...

içim acıo günlük..

kafamı dağıtmak için girmediğim ortam kalmadı.. her gece başka bi barda partide .. ama olmuo, aklım fikrim onda... en dolu kahkahamda bile aklıma gelip durgunlaşma sebebim oluo.. bu gece çıkmadım.. daha kötü oldum.. içim yanıoooooooooooooooooooooooooo

Çok hastayım :26: Biri bana; "hadi umutefe git dinlen iyileş" desin.

gözlerimden kan damlıyor avuçlarıma,kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim....

Allah'ım benden beter et... (edeceksin biliyorum)
Sana sığınıyorum....

sağ elim acaippp kaşınıyor .
Hadi bugün deneme yapıyorum.
Avuç içi kaşınınca para gelirmiş,bakalım benim payıma ne düşecek...
:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…