sevgili günlük fulya 1234 teşekkürlerimi ilet
inan üzülmek istemiyourm ama ne biliyim ögretmiş gibi akıyolar yanaklarımdan tek istedigim testsonuçlarım ii çıksın neden bebeklerimin beni bıraktıgını biliyim
bugün işlerim çok günlük dün kardeşim memleketen geldi eşiyle yemek yedik evlerine gittiler garibimin hamileligi kötü geçiyo allah yardımcısı olsun
bebek düşünmüyolardı benim yüzüme yaptılar sırf ben üzülmüyüm anneligi tadıyım diye nisanda hala olucam işşalah
şimdiden hediyelere bakmaya başladım bir ögrensem cinsiyetini
helede erkek olursa varya gelme keyfime kızda olsa severim millet kızları sever ben erkek hastasıyım ogullarımı peş pşe kaybettim galiba ondan
bazıları gibi güzel hamilelik hiç geçiremedim bebek gibi yattım bir tuvalet bir yatak dışardan bile bakamadım camdan aman gene kanamam olurda yavruma bişey olur diye çok üstüne titredigim içinmi yavrularım gitti günlükçüm
elalem hamile kalıyo aman diyo kürtaja gidiyo bu nasıl vicdandır bilemiyorum ben burda bebek için ölüp diriliyorum ama ne çare geçen kadın doguma gittim oturuyorum biri oturdu yanıma dedi hayırdır dedi ne sorunun var anlattım bende 3 gebelik geçirdim bir aydan sonra dogum başlıyo alahın işine bak dedi sen çocuk için ölüp ölüp diriliyosun ben ise istemiyourm dedi 2 bebegi varmış 3 bakamam diye aldırıcam dedi
dedim nasıldsa günaha giriyosun dedim yapma bak bana 10 senedir evlet diye ölüyourm herkeze imrenerek bakıyorum sen neden aldırıyosun dedim neymiş digeri küçükmüş
oda bir can öteki tarafta hakkını nasıl vericen dedim cinayete girer dedi kadına degil duvara dedim girdi işini halletti çıktı o an varya onu dövesim geldi
eşim kızdı sanane boşver kim ne yaparsa yapsın dedi bende bir aglama varmış kadın bebegi aldırdı diye eşim sakın ol paşam biizmde olucak inanıyourm
az sabret canım dedi ne vicdansızlar var bebegi istemiyosan kardeşim korun
allahım sen ne veririsen hayırlısını ver yarabbim
bu arada günlükçüm benim paşa şirine alışamadı çok kıskanıyo babası eline aldı şirini paşa hemen hop omzunda çok kıskanıyo huzuasuz oldu vallahi birde hayvan dersin eşim ymek yiyodu akşam sen şirini sevdi diye parmagına kondu kafasını kanatlarının arasına koydu uyudu
garip eşim yemegi bile yiyemedi az bekle dedim günah dedim bekledi sonra uyandı tam yicek hayde ekmegine sulandı yenek yerken ne gülüyoruz ya
şimdide şirine yanaşıyo paşa bey kız yüz vermiyo ne etsekte kızın gönlünü alsakta olsa bu iş bebekleri olsun diye aldım ama biraz zor gelin hanım çok nazlı çıktı
günlükçüm bugün çok iş var yemek yok temizlik var pazar var amanın maraton koşosuna çıktım zannettim kendimi bir haftadır evin işi bitmedi
dip köşe temizlik yaparsan öle olur titizligimi kimi zaman seviyourm kimi zaman sevmiyourm kafama yeterki bir şeyi koyuyum yapıyorum
ama ne biliyim hayatım aynı degişiklik istiyourm ya
neyse işeler beni bekler ben gidiyimd işleri hallediyim daha tespih çekicem işşallah bugünde namazıma başlıcam
şu tespihim bitsede salıya kadar dayıma teslim etsem kabede dualanacak işşallah mevlam muradımı verirde bende mutlu olurum
olurum degilmi günlükçüm hayal kurmuyorum degilmi ne olur söyle olur de artık savaşmaya tahakatim kalmadı çok yordu seneler beni
bir laf var günlükçüm bilirmisin malım mülküm var herşeyei alıcak kudretim var derlerya evladı alamıyourm işte yaradan vericekki olucek benle olanlar dogurdu günlükçüm 31 ekime ne kaldı