Popüler Konu Sevgili günlük...

bu sabah kötü başlamıştı ruh sıkıntısı baş ağrısı amaaaaaaaaa azönce güzel bir haber aldımmmmm aramıza yeni biri katılıyooooo bebişimiz olacak günlükkkkk canım arakadaşım duaların kabul olduuuuuu bu sabah yeni bir umut var içim deeeeeeeeeee

Sevgili günlük
Bugün dersim yok sabah erken kalkıp yapıcaktım ama olmadı işte.DErsler ağır okul uzayacak annem hergün öğüt veriyor.Eski aşlarım depreşiyor.Aldığım kilolar yüzünden mutusuzum bu yüzden kendime olan güvenim yok ve bakımsızım .Asıl traji komik olan bunların farkında olmama rağmen hiç birşey yapmamam.Kendime çok kızıyorum ve mutsuzum

sevgili günlük fulya 1234 teşekkürlerimi ilet inan üzülmek istemiyourm ama ne biliyim ögretmiş gibi akıyolar yanaklarımdan tek istedigim testsonuçlarım ii çıksın neden bebeklerimin beni bıraktıgını biliyim bugün işlerim çok günlük dün kardeşim memleketen geldi eşiyle yemek yedik evlerine gittiler garibimin hamileligi kötü geçiyo allah yardımcısı olsun bebek düşünmüyolardı benim yüzüme yaptılar sırf ben üzülmüyüm anneligi tadıyım diye nisanda hala olucam işşalahşimdiden hediyelere bakmaya başladım bir ögrensem cinsiyetinihelede erkek olursa varya gelme keyfime kızda olsa severim millet kızları sever ben erkek hastasıyım ogullarımı peş pşe kaybettim galiba ondanbazıları gibi güzel hamilelik hiç geçiremedim bebek gibi yattım bir tuvalet bir yatak dışardan bile bakamadım camdan aman gene kanamam olurda yavruma bişey olur diye çok üstüne titredigim içinmi yavrularım gitti günlükçümelalem hamile kalıyo aman diyo kürtaja gidiyo bu nasıl vicdandır bilemiyorum ben burda bebek için ölüp diriliyorum ama ne çare geçen kadın doguma gittim oturuyorum biri oturdu yanıma dedi hayırdır dedi ne sorunun var anlattım bende 3 gebelik geçirdim bir aydan sonra dogum başlıyo alahın işine bak dedi sen çocuk için ölüp ölüp diriliyosun ben ise istemiyourm dedi 2 bebegi varmış 3 bakamam diye aldırıcam dedidedim nasıldsa günaha giriyosun dedim yapma bak bana 10 senedir evlet diye ölüyourm herkeze imrenerek bakıyorum sen neden aldırıyosun dedim neymiş digeri küçükmüş oda bir can öteki tarafta hakkını nasıl vericen dedim cinayete girer dedi kadına degil duvara dedim girdi işini halletti çıktı o an varya onu dövesim geldieşim kızdı sanane boşver kim ne yaparsa yapsın dedi bende bir aglama varmış kadın bebegi aldırdı diye eşim sakın ol paşam biizmde olucak inanıyourm az sabret canım dedi ne vicdansızlar var bebegi istemiyosan kardeşim korun allahım sen ne veririsen hayırlısını ver yarabbim
bu arada günlükçüm benim paşa şirine alışamadı çok kıskanıyo babası eline aldı şirini paşa hemen hop omzunda çok kıskanıyo huzuasuz oldu vallahi birde hayvan dersin eşim ymek yiyodu akşam sen şirini sevdi diye parmagına kondu kafasını kanatlarının arasına koydu uyudugarip eşim yemegi bile yiyemedi az bekle dedim günah dedim bekledi sonra uyandı tam yicek hayde ekmegine sulandı yenek yerken ne gülüyoruz yaşimdide şirine yanaşıyo paşa bey kız yüz vermiyo ne etsekte kızın gönlünü alsakta olsa bu iş bebekleri olsun diye aldım ama biraz zor gelin hanım çok nazlı çıktı günlükçüm bugün çok iş var yemek yok temizlik var pazar var amanın maraton koşosuna çıktım zannettim kendimi bir haftadır evin işi bitmedidip köşe temizlik yaparsan öle olur titizligimi kimi zaman seviyourm kimi zaman sevmiyourm kafama yeterki bir şeyi koyuyum yapıyorum ama ne biliyim hayatım aynı degişiklik istiyourm ya neyse işeler beni bekler ben gidiyimd işleri hallediyim daha tespih çekicem işşallah bugünde namazıma başlıcam şu tespihim bitsede salıya kadar dayıma teslim etsem kabede dualanacak işşallah mevlam muradımı verirde bende mutlu olurum olurum degilmi günlükçüm hayal kurmuyorum degilmi ne olur söyle olur de artık savaşmaya tahakatim kalmadı çok yordu seneler benibir laf var günlükçüm bilirmisin malım mülküm var herşeyei alıcak kudretim var derlerya evladı alamıyourm işte yaradan vericekki olucek benle olanlar dogurdu günlükçüm 31 ekime ne kaldı

günaydın günlüğüm:79:
sabah güzel bi kahvaltı ile güne başladım,annecim saolsunişe geç kalıyodum o ayrıbu güne kadar hep saatimden önce işimde olmuşumdur
ilk defa kendi işim hariç başka birinin yanında çalışıyorum,ama inan kendi yerim gibi...çok şanslıyım bu konudagerçekten işini ciddiye alan bi yapım var.kendi ayaklarım üstünde duruyorum herşeyden önce.kendi paramı kendim kazanıyorum,annemin babamın eline bakmıyorum,elimden geldiği kadar onlara ben destek oluyorum hatta.buda bana gurur veriyor:78:
26 yaşında olupta ana-baba eline bakmak inan bana çok koyardı
günlüğüm,esmer şekerimin yazdıklarına gözüm takıldı.hala acı çekiyor olması beni üzüyo:26:umarım en kısa zamanda toparlanır.kendini bu kadar bunalıma sokmasın.yeni bir aşka yelken açsın bence günlükumarım onun burda mutluluk haberlerini okurum
bu arada tryamor'unda buluşmasını bende heyecanla bekliyorum=)buluşucağı eski sevgilisi sanırım,ama heyecan yoksa,benim fikrim zorlamasın:26:denenmişi denimiceksin diye boşa dememişler...
aprilimide göremiyorum bu ara iyidir işallah kankam
şimdilik kaçıyorum,görüşürüz günlüğüm

kaira tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ve inşallah tez zamanda bu güzel haberi paşam da verir bizlere...Üzülmesin bu kadar.
Bana gelirseekkk her şey aynı bu aralar günlük...Düşünmemeye çalışıyorum, var olan günümü güzel geçirmeye çalışıyorum ve ne hikmetse artık her şeye ağlayamıyorum Sanki kurudu gözyaşlarım, sanki içim çekildi.
Ve niye böyle oldum diye endişeleniyorum. Hayır bünyeme ters yaniii Duygusuzlaşıyor muyum yoksa büyüyor muyum anlamıyorum günlük.
Bana bunun cevabını ver

Son düzenleme:
günlükcan yaa canım sıkkın bu aralar
net olmayınca sevmiyorum işte
ya siyah ya beyaz olacak arkadaş griye tahammülüm yok ne yapayım

iş yerinde kjeyfim yerinde bu aralar
yeni pazarlamacım bombaa yaa
koca gün kahkaha atıp duruyoruz
diğer arkadaşlarda iyi
4 seneden fazla tek çalışmaya alıştıktan sonra yanımda birilerinin olması zor olur diye düşünüyordum
ama allahtan hepsi iyiler böylede gider

Neden böyle oldu ki... Neden sandığımız kadar güçlü değilmişiz... Neden böyle dağıldık? Oysa hep geçecek bugünler dememiş miydik? Ne oldu bize böyle? Bir kaç mesaj, bir kaç telefon konuşması... Nasıl alışacağım ben. Böyle olmamalıydı....

Nabersin cicim

Simdik ben sana öyle asktan meskten bahsetmeyecegim yani varolmayan bir ask hayatindan bahsedilmez degilmi??

Aman neyse gecelim bu ince mevzulari Tek söyleyebilecegim kafam artik öyle eskisi gibi karisik olmadigi

Suanda tek derdim is ve mesleki hayatim ve tabiki okulum. Okulum gayet güzel gidiyor ah birde her cumartesi sabahin göründe kalkmak olmasa cumalari isten sonra yorgun argin aksam saat 21:00 ders olmasa super olucakmis ehehe ki o zamanda ne zaman olucakti bu dersler neyse seviyorum derslerimide, okulumuda ve özelikle bizim kizlar + bizim oglani hehe onlar olmasa herhalde hic cekilmezdi bu parttime universite hayati..

Dedigim gibi sana dün is görüsmesine gittim. Tam yarim saat gec kaldim yolu bulamadim üstelik yasadigim sehirde nasil birseydir bu 5 yillik söfürlugum var ama hayla ha bire düz yolda kalbolup duruyorum yol kabiliyeti hicmi hic yok bende neyse ben baktim gec kalicam aradim dedim böyle böyle ben gec kaldim kb bakmayin yolu bulamadim eh kiz yolu anlati bende sükür buldum. Bir girdim iceri of allahim iyice heyecan basti yaa birde gec kalmaktan nefret eder bir insan illa 10 dak önce orda olucam ama gec kalirsam pöfffff

Sükür bir türk firmasi oldugu icin cok ama cok sicak kanli karsilandim gec kalmamida hic sorun etmediler hatta cok güzel karsiladilar ilk defa bir is görüsmesini türkce yaptim hatta hayatimda böyle güzel bir görüsme yapmamistim o kadar sakindim ki sanki hic normal biriyle konusma yapiyorum...ay süperdi bir türk firmasi olmasi benim icin cok iyi..

Yalniz devletten özele gecmek beya bir riskli ki bu düsüncemi duyan kizim sen manyakmisin gözüyle bakiyor ama hic kimsenin düsüncesini takmiyorum kalbimden gecen dogru buldugum yoldan sasmiyacagim rabbim insallah utandirmaz...

Görüsme cok super gecti firmanin türk olmasi baska bir arti ama tamda benim yapmak istedigim bir is oldugu icin olmasini cok isterim...Kendimi gelistirmesini seviyorum, sayilarla bogusmasmaya bayiliyorum...hayirli olur insallah...

Aman böyle iste günlügüm

Bugün dersim yok isten cikar cikmaz cocukluk arkadasimin kinasina gidecegim esi türkiyeden melesef kinada ne esi ne esinin ailesi yaninca olucak, olsun biz variz iste ama Ne giysem acaba karar veremedim zaten regl oldugum icin karnimda sis biraz pöff acik biside giyemem öff yaa...

Eeehh oraya gitmeden önce bi kac yere ugramaliyim sonra eve git hazirlan simdiden yoruldum valla off hem calisip hem okumak ne zor ya dogru düzgün carsiya ugrayamiyorum alisveris yapamiyorum pöfff...

günlük ben aslında çok şanslıyım...bak anlatıyım sana

bir işim var canımın istedıgını alıp canımın istedıgını yiyebılıyorum kımsenın elıne bakmıyorum kımseye muhtac degılım.ama işten cıkacaktım 1 2 gun onceye kadar hala kalıp kalmıyacagım bellı degıl ama olsunn

bir sevgılım var üzerime tıtrıyor bazen kızıyorum işlerien cok yogunluk verıyorsun dıye ama sonuc olarak benı seven benı sahıplenen bır sevgılım varr

bır aılem var babam bize baktıgında gozlerı parlar annem oyle sabahın korunde ıse kahvaltısız gıtmesın dıye kalkar kahvaltı hazırlar sevıyor dıye sabahın korunde tarhana corbası yapar canlarım benım

tabı kötü olan seylerde var gecmısım bazen keske hayata 24 yasında baslasaydım dıyorum ama herkezın bır gecmısı var onemlı olan bununla basa cıkabılmek.neyse derın mevzular bunlar can sıkmaya degmez.stopajlara baslıcam birazdan ama azim gelmıyor cagırda gelsın gunluk bu gıdısle ıslerı yetıstıremıcem.askımla yarın gıdecektık ankaraya ama haftaya ertelemek zorunda kaldık benım ıcınde ıyı oldu babamın ıstedıgı dugune gıdebılcem dunde dugundeydık senınkı ne zaman dıyıp duruyorlar durun daha desturrrr.hayde çavv

tanıyorum herkesi günlük uzun zaman olmuştur açmayalı derdimi, içime gömeli dökülmeyeli sana hadi bi dertleşelim güvendiğim gerçek anlamda kimse olmadıgını farkettiğimden beri hep sana yazmıyo myum zaten ? neyse çok koşuşturmacalı geçen iki aydan sonra ev tatili verdim kendime rahat durmadım ama taaa yurt dışına geldim canım sıkılıyo habire birşeyler araştırıyorum telepati duru görü v.s ama insanlara yardımcı olmayı seviyorum benimkisi sadece tahmin haşa kim bilebilir ki geleceği? di mi ama.. yinede ufak hislerimden bile bişiyleri hissettiğimi anlaştırıyorlar bana tahminlerim doğru çıkıyo bazen bi iki güzel kelime hayatlarını değiştirmesede yanan bi mum gibi umut oluyo etrafımdakilere. bunun sevinci bile güzel o zaman takmıyorum işte eleştirenleri :) ne yazmışım be keşke biride bana gelip dese o kdar galenia'nın içinde sen sadece yalnızsın diye. boşuna mı kaçtım uzaklara ama kaderimi bursada bırakmama izin verilmediki :/ dertliyim sanıyorum değilim ağlarken gülüyorum tuhafım sadece tuhaf..:44::44:

ben geldim yine...
yüreğimde yıkıntılarla savaşıyorum şimdi...
kaç kez yenildim kendime ben bile saymadım,sayamadım...
ne gurur kaldı yerinde nede gücüm...
sevmek bu kadar ağır olmamalı,sevmek hayatımı değiştirdi resmen... ben sevdiklerimi küçük yaşta kaybetmeye mahkummu oldum şimdi?
günlerce uyumak istiyorum uyanmadan,belki bir ömür öylece kalmak... takatim yok günlük,canım acıyor boğazımda bir düğüm,ne yapsam geçmiyor...
tükendim galiba,yokum artık...

bütün moktan işler benimi bulur be günlük??? 5-6 sene öncesinin faturasını arada bul.. dosya arşivleme diye birşeylerden haberleri bile yok ya.. hepsi biyerde..neyseki çoğu bulundu ama benim başım çatlıyor.. ve işlemem gereken bir ton fiş var...bütün çalışma azmimi aldı gitti bu luzumsuz arama işleri...onun dışında beklenen gün geldi:):)ablamın nişanı bu pazarbide bide eski çalıştığım fabrika satılmışçok üzüldüm ya:26rdan ayrılırken bile bukadar üzülmemiştim:95:yeni alanlar idari kadroyu oluşturamamış daha eleman arıyorlarmış gitsem başvursammı:82:

Neler oldu bi bilsen. Birini seviyor karşılıksız olduğundan sana dertleniyordum. Sonunda muradıma erdim aşkıma karşılık verdi. Bi süre görüştük hatta ailesiyle tanıştım.Ve babasını tanıdım oda beni tanıdı çocukluğumda tacizine uğradığım adamın oğluna aşık olmuşum düşünebiliyo musun? Beni taciz eden adamla gelin kayınpeder tanışması!... Hemen o gün ayrıldım... Farkında olmadan nasılda korkunç bir hayata sürükleniyordum. Çok şükür hepsi geride kaldı o evlendi bende şimdi bi başkasını seviyorum.Diliyorum Alahtan O günlere dair hiçbir iz kalmasın hafızamda. Şuan ki ilişkim gayet yolunda gördüğüm kadarıyla kendiside aileside temiz insanlar. Herşeyden önemliside bu değil mi zaten... İnşallah evleniriz:)))

Fikrimin ince gülüüüüüüüü,
Kalbimin şen bülbülüüüüüüüüüüüüü,
O gün ki gördüm seniiiiiiiiiiiiiiii,
Yaktın ahhhh yaktın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ömrüm face te taglemiş beniiiiiiiiiiiiiiiiiii

Benden ince gül olmaz ama olsun

Ne alakaysa su sarki dolandi dilime birden.
Kendime gülesim geldi oyy

Esmerim biçim biçim
Ölürüm esmer için
Alem bana düşmandır
Esmer sevdiğim için loy
Hele loy loy loy loy
Kibar yarim esmerim

Esmer bugün ağlamış
Ciğerimi dağlamış
Kara kaşın üstüne
Siyah poşi bağlamış loy
Hele loy loy loy loy
Kibar yarim esmerim

Esmerin ağı gerek
Alnında bağı gerek
Yari esmer olanın
Zincirden bağı gerek loy
Hele loy loy loy loy
Kibar yarim esmerim

Bir taş attım havaya
Yuvarlandı gitti mahpushaneye
Onbeş kızı kandırdım
Bir şişe lavantaya loy
Hele loy loy loy loy
Kibar yarim esmerim

Esmer bugün toydadır
Kesimi ne boydadır
Ne kadar esmer varsa
Hepsi bizim soydadır loy
Hele loy loy loy loy
Kibar yarim esmerim

o kadar çok canım sıkılıyor ki dertler bitmek bilmiyor başım ağrıyor düşünmekten sıkıldım artık düşünmek istemiyorum o kadının halini
içim parçalanıyor dayanamıyorum elimden birşey de gelmiyor yanına gidemem ki zaten gittim çok zor oldu ama dayandım ama bir daha
yapamam gitmek istiyorum burdan herşeyi arkamda bırakıp gitmek bir ay sonra da dönmek bu bir ayı burda geçirmek istemiyorum

bugünü hiç sevmedim okula gittim sıkıcıydı ,ordan çıktım uğrak mekanım dişçiye gittim :88:ya bi kere şu lanet yere gittigimde sorun yok diyip yollasınlar ya bi kereeeeeee bıktım şu diş sorunlarımdan dişimi temizletmeye gitmiştim ama dolgusuz eve dönermiyim dönmem :84: yaptıda bitti mi sanıyosun yok cıkkkk bitmez bendeki dolgular :95: neyseki ona alıştım yaptırırım artık ama adam bişey dedi moralim bozuldu 20lik dişlere bakıyodu 3ü çıkmamış bitanesi çıkmaya çalışıyo dedi :18: nasıl yani dedim çıkmayabilirmi :18: bazılarında çıkmıyomuş ameliyatla alıyolarmış ooo siiiittt :84: garanti ameliyatlık olcam yine normal dişlerim bile sorunluyken 20liklerden umutlu olmam saçma dimi :95:
hamilelik döneminde dişler iyice güçsüzleşiyomuş daha nasıl güçsüzleşcek acaba benimki merak ediyorum inş çocugumun dişleri babasına çekerrr
ay neyse bu kadar diş mevzusu yeter içim darlandı eve geldim kuaföre indim malum agda zamanı geldi :97: gördügün gibi bugün çok acılı bi gündü benim için
yarında iş var adam aradı 11deki işe 9buçukta gel diyo ya :95: yuh yani yuhhhhhhhhhhhh :84: sinir oldum :84: zaten bütün gün ayakta durcam offf bugün mutsuz bi insanım kusura bakma günlükcüm hadi tchüss :79:

Başım ağrıyor be günlük..
3 günlük diyetteyim yaa
OGTT yapılacak pazartesi günü.
Doktor önerdi diyeti.
Bakalım sonucu iyi çıkar inşallah!.
27 yaş sendromu yaşıyorum sanırsam.
Başım ağrıyor demiş miydim??
Kendimi boşlukta hissediyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…