ben geldim günlükçüm
öncelikle fıstıklı kurabiyeme çok teşekkür ederim
güzel temellileri için
almiraayada söyle yazıkları içimi parçaladı bilmesini istedim benim babacımda temmusta vefat ettim bu temmus gelirse 3 yıl bitecek içim halen cır biri baba dese canımdan bir parça kopar
ben çok özledim babamı keşke herkez babalarının kıymetini bilseler ama nerde
dün arkadaşın babası çok kötüymüş dudum bagırsak kanseriymiş ameliyat olucakmış allahım şifa versin işşallah arkadaş babasını hiç sevmez yaptıkları için ama bu baba kötüde olsa baba rabbim şifa versin işşallah tez zamanda önceleri baş saglıgına giderdik ama şimdi bize baş saglıgı diliyolar günlükçüm çok zor çok babasızlık insanın kolu kanadı kırılıyo bir tarafı yok gibi
rabbim kabirlerini cennet etsin işşalah kalanlarada ömür versin beni soracak olursan güne iyi başladım ama gene panik atagım azdı
ya bu benim halim ne olucak anlamış degilim ya çok kötü oluyourm bazen canım çıkıcak gibi oluyorum okadar çarpıntı geliyoki nöbette bazen zor nefes alıyorum
allahım bu hastalıgı benden al dayanılmaz oluyo bazen
canım sıkılıyo gene dört duvar arasındayım kimseler yok herşey aynı hiç bir degişiklik yok anlıcagın keşke akranım biri olsada lak lak etsek ne iyi olurdu
benden bu kadar günlükçüm daha namaz kılıcam tespihlerim bitmedi yetiştirmem lazım ne olucek benim bu halim sence bede hayat varmı günlükçüm