Popüler Konu Sevgili günlük...

Yarın o ve ben bir araya geliyoruz.
Hiçbir şey düşünemiyorum.
Attım kendimi bi işin içine gerisini düşünmedim.
Onu sevmiyorum. :/
Hayalimdeki tipe yakın başka bir erkek gördüğümde ondan daha da çok soğuyorum.
Karakter olarak da bana uymuyor zaten, mesele sadece tip değil.
Ama durumumuz bi hoş, enteresan...
2 yıldır yüzümü görmeyip de hala bana aşık olması hiç anlamadığım bir şey.
Bu yüzden yeniden görüşmek istedim.
Sırf surat ifadesini görebilmek için.
Beni bir daha görmesini istediğim için, onu görmek istediğimden değil yani.
Merkeze kendimi koydum.
Belki bencillik, kötülük, ona acı çektirmek demek bu ama o da düşünseydi biraz.
Zaten düşünüyormuş da, daha çok düşünseydi.
Belki beni hiç sevmeyecek, beğenmeyecek, artık soğuyacak kim bilir...
Umrumda bile değil.
Sadece beni görsün, o kadar.
Bu güzelliği ona yapıyorum içimde bir umut var, belki ben de aynı şeyi yaşarım diye.
Ben de bir gün sevdiğimi görürüm diye.
Umarım iyi vakit geçiririz. Her şey sorunsuz olup biter.

Birazdan banyoya girip kendimi mis gibi yaptıktan sonra ne renk oje sürsem diye düşünmeliyim.
Ankara yanıyordu bugün. Eskişehir de sıcak olacak 24 derece.
İstediğim şeyi rahat rahat giyebileceğim.
Neyse işte... Sonra saçlarımı yapmam lazım.
Gözlerim de enfeksiyon kapmış doktora gitmiştim bugün, lense ara ver ilaçları kullanana kadar dedi.
Ama yarın lensleri takmak zorundayım. Gözlük takacak halim yok.
Bir güncükten bir şey olmaz umarım. ( Gözlerim kızarmasın. (
Doktor makyaj da yapma dedi gözlerine. Ama yarın epeyce yapacağım, yani yoğun bir şey olsun ki silinmesin akşama kadar.
Yine bir güncükten bi şey olmaz ümidiyle tabi... Sonra ilaçlara başlarım. :/
Saçlarım da dümdüzzz olacak. Uzun dümdüz saçlarrr...
Rengi ne idüğü belirsiz bir şey ama olsun.. :s
Yıkadıkça açıldı kestane rengi. Kötü görünmüyor neyse ki... İdare eder beni.
Böyle ufak tefek ayrıntılarla uğraşmam lazım gördüğün gibi.
Çok güzel uğraşlar ...
Hadi bayy. :|

günlükkkkkkk
ben 2 yıl önce bi sitede bişeyler okuyodum ve korkudan okumayı bırakmıştım..çünküm evde değişik şeyler olmaya başlamıştı. neyse ben orda bi yazı okumuştum ama üzerinde hiç düşünmemiştim bile 'farkındalık' adında. dün nerden geldiyse aklıma geldi o site ve açtım.. en cok okunanlar kısmında yine aynı konu vardı ve ben yine okumaya başladım. dünden beri onla uğraşıyorum. sanki aradığım şey buymuş gibi. tam zamnında olması gerektiği anda okudum. tam en dipte olduğumu yorulduğumu mutsuzluğumu düşünüp ağlarken onu buldum. sanırım bu işaret fazla üzerinde durmadan okudum ama o bile etkiliydi.. 125 sayfalık word dosyası haline getiridm pazartesi çıkartıcam. genelde bu tarz konular hep inançla çatışır yada dinle farklılaşırdı ama bu iki tarftanda birbirini destekleyerek yazılmış. neden böyle oldu ayrıldık derken aslında bunun benim için hayırlısı olduğuna ve beni mutlu etmek için yaşandığına inandım. yazıya göre teslim oldum. en azından huzurlu hissediyorum kendimi, hiçbirşey içinde suçlamıyorum. meleklerle yaşamak kitabını bu sitede buldum farkındalık konusunuda diğerinde. hepte en kötü anlarımda en dayanamadığım dediğim anda. inanıyorum artık..kendime hayatıma yarınlara herşeye

selam günlükçüm..
şu an nerdeyim tahmin et bakalım??Tabiki onun yanındayım..yarın hava durumuna göre akyaka'ya gidicez denize girilicek gibiyse giricezz:82:
bugün aşk işteydi zorlada olsa öğlenden sonrası için izin istettim geldi o gelene kadar bende alış veriş yaptım evde temizlik yaptım yemek yaptım v.s
dün geldim daha pazartesi de dönüyorum..çok seviyorum ben onu yaa:78: ama çok kızgınım..
arkasında ben laptopla kk dayım..o ise maç izliyor sere serpe yatmış şu maçın sesinden bilem hoşlanmıyorum ya..az öncede tavanda yürüyen bi tane örümcek gördüm feryat figan kaldırdım öldür şunu diye tavana yastık attı manyak aşkım benim örümcekte kayboldu ve ben ağlamak istiyorummm diken üstündeyim resmen..:84:
neyse günlükçüm..yarın olanları yazarım umarım örümceğin kafasına bi tane terlik patlatabilirim
görüşmek üzereeeeee

yüksek dereceli duygusallıktan hüngür foşurt geziyorum..
yazıcak tek kelimem yok resmen...
bir gün tartışmaktan vazgeçtim.. bir gün kavga etmekten..
derken üzgün olduğumda konuşmaktan...
ben kendimi ifade etmekten vazgeçtim..
güvenmekten.. bir arkadaşımın omzuna yaslanmaktan..
yorgunum..

ben geldim günlüğüm
artık akşamları uğrayabiliyorum sadece. dershaneden gelince de uykum geliyo yatıyorum hemen :/
uyku sorununa çözüm bulmam gerek. geçte yatmıyorum aslında ama :44: neyse...
dershane de sorunsuz bi şekilde devam ediyo bana takan her fırsatta 'çok güzelsin' diyen matematik öğretmeni dışında herşey güzel. ne giyiyorum yüzümde ne var detaylı bir şekilde inceleyip bir önceki günle kıyaslıyo. aman neyse
kimse kimseyle kaynaşmadı daha dershanede, hele bizim sınıftan çıt çıkmıyor. herkes kendi halinde. neyseki 2 arkadaşım var da sıkılmıyorum.
haftaya da etütlere kalmaya başlıycam artık. onunla da konuşmaya başladık ama ilk defa soğuğuz böyle birbirimize karşı. ne başlamak için ne de başlamamak için bi çabam yok artık. ne olacaksa olsun ! umrumda değil bu ilişki oluruna bıraktım, benim dışımda gelişsin herşey.
beni çok özlemişte, çok seviyomuşta, özür dilermişte, kendi de yorulmuş benide yormuşta. umrumda değil artık. olan olsun, biten bitsin, kalan kalsın...

Hi günlük!

Kursum iyi gidiyor şu anda çok fazla yazıyoruz ama genel olarak güzel.
Ablamla çok dikkat çekiyoruz sanırım. Herkes çok benziyorsunuz çok benziyorsunuz deyip duruyor.
Yanımdaki kadın arnavutmusun diye sordu dün bana. Hayır neden dedim. Çok güzelsin de sanki arnavutların güzelliğini almışsın dedi. Bu gün de hoca konuşurken sürekli bana bakıyordu. Sonra birden durdu "senin buralarda bir kardeşin mi var yaa" dedi. Evet ablam var yan sınıfta dedim. Hıı şu evli olan kız mı dedi evet dedim. Bu kadar benzerlik olmaz yaa diyor adam şaşkınlık içinde. Tüm sınıfta hep bir ağızdan evet hocam yaaa dimi ne kadar çok benziyolaaaarr dedi birden çok güldüm İkizmisiniz diyenler bile oluyor sürekli hastanede, cafede filan :)) Çok güzelsiniz diyor herkes. :)
Şükürler olsun tabi ki bunun için.

Aşk hayatımda çok iyi ama ufak tefek pürüzler oluyor ara sıra. Atlatıyoruz kısa sürede çünkü aramızdaki bağ çok kuvvetli artık. Genel olarak memnunum hayatımdan. Çok çok şükürler olsun.

Son düzenleme:
selam günlükk :)

arkadaşımın düğünü var bayramdan sonra ve topuklu ayakkabı alıcam inş..

ama çok topuklu değil öyle yürüyemem ben :))

çok uzun topuklu olmıycak,sade ve şık olucakk

kardeşcim de gelicek inşş.bakalımmm nasıl olucakk

Son düzenleme:
bende sana yazayım bakalım belki iyi geliyodur insana günlükcük
neyse işte şuanda çok kötü midem bulanıyor sanki böyle dilim şşişmişte yutkunamıyo gibi sanki midem ağzıma doğru boğazımdan geçmeye çalışıyor gibi:120:
aynı zamanda karnım ağrıyor zehirlendim mi yoksa yaww diye içimden konuşuyo gibiyim
neyse hayat işte daha kötüsünden korusun ALLAH nazlıyım yapcak bişi yok
birde bu gün çok yoruldum kuzenime yardım ettim pofff yorucu işler onun işleride yahu
özgürlük gibisi yok yani
unuttum mu diyosan gibiyim işte demek ki zaman herşeyin ilacıymış huzurluyum bi gün çok seviliceğimi umuyorum herşeye rağmen
adımlarımı temkinli atamıyorum genede aşk için yaradılmış gibiyim içimde sevgi kelebekleri her daim yaşıyor napalım
romantik biri gelir umarım bi gün banada odun yontmaktan yoruldum sanırım marangoz değilim ki ayol
neyse işte dün alışverişe çıktım bir ayakkabı mağazasında buldum kendimi her zaman ki gibi mıknatıs var sanki beni ayakkabılara karşı çeken kendime değil ama kardeşime ayakkabı aldım beğendiği ama ben bir türlü karar veremedim bütün modelleri beğendim ama en çok aklım pudra pembesi ve dantelli platformlarda kaldı şuan da diyorum ki keşke dantelli olanı alsaydım yaa puff niye karar veremediysem
bu arada 23 ümü doldurdum 24 üme girmek üzereyim ama ben hala sanki 18 gibiyim yavaş yavaş büyüdüğümü hissediyorum ne ilginç
tv de de bişi yok
gidip makyaj mı yapsam acaba
off uuykum var ama uyuyamıyorum böyle giderse en kısa sürede eczaneden bir uyku ilacı alıcam yaa çok uykum var ama uyuyamıyorum nasıl şey bu yaaaaaaa
neyse bu kadar yazdım bu gecelik babay

Ekimin Hüznü Var içimde..
6 Yıldır yoksun babam..
Yüreğin ellerimde
Son halin gözlerimde
Yumuktu gülen gözlerin
Soluktu tenin..
Yıllar sensiz çok zor geçti ve geçmeye de devam ediyor babam..
Alışamadım yokluğuna..
Alışamayacağım..
Seni çok ama çoook özledim canım babam..

Günnüşşş;
Bugün sevgilimle buluştuk.Aramız limoniydi yaa bende inadına kıpkırmızı rujumu sürdüm Hep sinir olurda..... bugün hava çok güzeldi ince giyindim.Akşamda dondum.
Sinemaya gittik film neydi sence Son Durak offffff bu gece uyuyabilirim inş. yaa en sonda kopan el gözümün önündn gitmiyoooooooooo:18:
Sinemanın saatini beklerken küçük bi erkek çocuğu yanıma geldi babasını çekiştire çekiştire dizime dokundu sonra güldü gitti.Aşkımla çok şaşırdık tabi yanaklarını sıktım ovşaladım birazda ayyyy çok şekerdi yaa
Sevgilim branşını değiştir sen anaokulu öğretmeni ol diyooo.
Bebekler çocuklar beni çok seviyolarmışş:78:
Günnüş atanayım evleniyim bebiş istiyorum
Sevgilimde bugün yine nişanlansak ne olur diyoooo HAYIR dedim Atanmadan ne nişan ne de evlilik istemiyorummmmm
Heeeee bu arada halen küsüm ben tavır trip Allah ne verdiyse yaniii:90:
Bugünde kavga ettik.Sonra barıştık tlfda konuşurken yine kavga ettik.
Pfffffff kavga etmeden geçirdiğimiz bigün olmayacak mı yaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

Günlükkkkkkkkkkk seni çok özledimmmm... Yazamıyorum sana fırsat bulamıyorum... O kadar yoğunum ki. Şimdi de hastayım yaa burnum şarıl şarıl maşallahhhh:2::2::2: Şimdi ödevi bitirdim elif şafakın iskenderini okuyorum... mükemmel mükemmel herkese tavsiye ederim.
Aşkmla aramız iyi allahıma şükür
Bugün gittim öğleyin bir saatliğine kotondan kendime çizme aldım kahverengi allahım bayıldımmmmm
Şu sınavlar belli olsa da ben de evceğizime kavuşsam çok özledim her şeyi....

bu saaate kadar uyumayıp kendimi aştım günlükçüümmmm...
hovardalık yapıyorum valla
bugün sabahtan akşama hastane işleriyle uğraştım... ama güzel haberlerle döndüm
herşey yolundaymış...
mutluyum nedense maşallah diyimki nazar değmesin kendime

Huzur veren denizin beni bu kadar huzursuz edeceğini hiç düşünmemiştim...
Deniz demek huzurdu uçsuz bucaksız mavi gökyüzü özgürlük gibiydi...
Ama şimdi boğuluyorum bu koca denizde bu koca gökyüzünde.
Alabildiğine mavi kayboluyorum bu maviliklerde...
Yalnız hissediyorum kendimi bu şehirde.
Her şeyi bırakıp dönmek istiyorum.

günaydın günlük
sana tüm detaylarıyla son iki günümü anlatmak istiyorum günlük.ama detaylara girmemem gerektiğini hissediyorum.ne biliyim bi his sadece...özet geçicem
okula gittim,derslere giremedim onun yüzünden.onun da girmesine izin vermedim.o dediğim sevgilim falan değil.ara sıra konuştuğum biri.bi arkadaş...
son iki günümü onunla geçirdim.tüm gün nerdeyse.niye yanında kaldığımı bilmiyorum.sebepsiz...
dün doğum günüydü
pasta aldım ona.kimse yapmamış bunu ona.gözleri doldu.çok farklı hissettiğimi hatırlıyorum o an
ahh bana takılıp durması yok mu.katlanıyorum sebepsiz...güldürmüyo da değil hani
iltifatları...2 günün sonunda döküldü:)
'hala yanımdasın gibi.parfümün geçmiş hırkama'
soğuktu hırkasını giymiştim de
günü kötü noktaladık ama
olmaz ayrıca
olamaz .

uzuun zamandır seni ihmal ettim be günlük şimdi içimi sana dökmek için geldim :)
üniye başlayalı daha 3 hafta oldu ve ben ilk sınıfa girdiğimde birini gördüm işte bu dedim yani.tam 2 hafta sadece uzaktan uzağa baktım ve geçtiğimiz hafta konuştuk yani sadece arkadaş olarak nerden geldin cart curt işte. kafeteryada onun ve benim arkadaşlarım oturuyorduk ki keşke oturmasaydık. hani insan bu kadar mı çocukça hareketler yapabilir bilmiyorum yani. sonra dedim bundan bi cacık olmaz. ama sadece söylemekle olmuyor tabiki de bu. ve dün yoktu ve onun en yakın arkadaşıyla baya baya bi muhabbet ettik tabiki de onu söyler miyim sölemem. bundan sonra artık yakın olarak takılacağız sanırım içim yana yana da olsa. artık takmamaya çalışacağım seni.

Eveeettt... Melankolik firarperest geldi. Ya dün girdiğim bi sınıfta o kadar güzel sesli öğrenciler vardı ve öyle güzel şarkılar söylediler ki ben bittim. Benim gözler gitti,çok zor tuttum kendimi. Şimdi o şarkıları dinliyorum netten. İçime içime işliyo sanki... Böyle acının dibindeymişim gibi hissediyorum. Herkes sevgilisini görebilirken ben nişanlımı göremiyorum günlük.. Üstelik korkuyorum. Sabrı tükettik,sevgiyi de tüketmeden bi araya gelmek istiyorum. Onu kaybetmekten korkuyorum.

Dün sana yazamadım okuldan gelince. Düşündüğüm kadar kötü geçmedi. Sabah uyandığımda baya bi düzelmiştim. Girdiğim sınıflar da sorun çıkarmayınca gayet iyi bi gün oldu. Akşam kötüydü ama sorma anlatamam. Neyse geçti,geçmek zorunda... Yine yemeği azalttım. Biraz toparlandığımı hissediyodum ama yine bıraktım. Benim kendime dikkat etmem için çok ama çok mutlu olabilmem lazım ama ben bunu pek başaramıyorum günlük. Evde de gergin bi ortam sözkonusu... Allah sonumuzu hayır etsin. Satılık ev de bakmıyoruz artık. Alamayacağımızı düşünüyoruz çünkü. Napalım herkesin de kendine ait evi yok ya. Kiraya çıkarız yine. En azından milyarlarca borcun altına girmemiş oluruz. Allah korusun.

Birazdan annemle çarşıya çıkıcaz. Bi şeyler alasım var ama tutsam mı kendimi? Maaşımın bi kısmı yatmış. Hesabı anlamadım ama az yatmış sanki. Büyük çoğunluğuna dokunmadan belki biraz harcama yapabilirim.

Bu arada saçma ama içimden bi his yakın zamanda atama olacak diyo biliyo musun? Biliyorum saçma ama valla bak. Resmen açıklama bekler gibiyim. O derece hissediyorum yani. Ya da hissetmek istiyorum. Kimbilir...

Günlük... Onu çok özledim.​

ben geldim günlükçüm öncelikle fıstıklı kurabiyeme çok teşekkür ederim güzel temellileri için

almiraayada söyle yazıkları içimi parçaladı bilmesini istedim benim babacımda temmusta vefat ettim bu temmus gelirse 3 yıl bitecek içim halen cır biri baba dese canımdan bir parça koparben çok özledim babamı keşke herkez babalarının kıymetini bilseler ama nerdedün arkadaşın babası çok kötüymüş dudum bagırsak kanseriymiş ameliyat olucakmış allahım şifa versin işşallah arkadaş babasını hiç sevmez yaptıkları için ama bu baba kötüde olsa baba rabbim şifa versin işşallah tez zamanda önceleri baş saglıgına giderdik ama şimdi bize baş saglıgı diliyolar günlükçüm çok zor çok babasızlık insanın kolu kanadı kırılıyo bir tarafı yok gibirabbim kabirlerini cennet etsin işşalah kalanlarada ömür versin beni soracak olursan güne iyi başladım ama gene panik atagım azdıya bu benim halim ne olucak anlamış degilim ya çok kötü oluyourm bazen canım çıkıcak gibi oluyorum okadar çarpıntı geliyoki nöbette bazen zor nefes alıyorum allahım bu hastalıgı benden al dayanılmaz oluyo bazencanım sıkılıyo gene dört duvar arasındayım kimseler yok herşey aynı hiç bir degişiklik yok anlıcagın keşke akranım biri olsada lak lak etsek ne iyi olurdubenden bu kadar günlükçüm daha namaz kılıcam tespihlerim bitmedi yetiştirmem lazım ne olucek benim bu halim sence bede hayat varmı günlükçüm

Günlük bugüne korkuyla, üzüntüyle başladık
Ama şimdi daha iyiyiz çok şükür.
Dedem iyice kötüleşti...Tamam hiçbir şey eskisi gibi değil, sürekli uyuyor, annem zorla kaldırıp yemek yediriyor vs. ama dün gece baya derin derin uyuyordu hiç kalkmadı saatlerce, bu sabahta baya kötüydü. Öyle ki annem teyzemlere, dayıma telefon açtı haberiniz olsun diye. Teyzem yola çıkmış hemen ama neyseki dedem şu an çok şükür biraz daha iyi. Gözlerini açtı bir şeyler yedi. Yaşlılık ne kadar zor, hele de hastalık...Yazık anneannem de çok anlamasa da "N'apıyosunuz adama? "diyip duruyorMerak ediyor haliyle. Allah ikisine de sağlık versin dua et olur mu?

Bana gelinceee sanırım yalnızlıktan, sıkıntıdan kilo alıcam Dün sırf canım sıkıldı diye kalkıp pasta yaptım. Üstelik bu iki-üç haftada kaçıncı pasta yani. Buna bir dur demeliyim Yoksa boy yok pos yok ama istenmeyen kiloları olan bir bayan olcam...Ama yalnız hissediyorum be günlük kendimi. Yapayalnız

Çok sıkıldım günlükk.
Haftasonları aşkım çalıştığı için evde oturuyorum böyle.
Erken kalkmaya alıştığm için istesemde uyuyamıyorum.
Son seste müzik dinliyorum, böyle eğleniyorum ben de.
Makyaj bloglarına bakıyorum. Çok seviyorum kozmetik ürünlerini çokkk.
Ders çalışmam gerek biraz ama hiç canım istemiyor. Akşam veya yarın çalışırım artık.
Ciddi işlere girişmek ne kadar stresli ve zormuş günlüğüm. Nişan derdi sardı bizi ://
Bir sorun olmadan atlatırız umarım. Çok fazla kafaya takmamaya çalışıyorum gereksiz kişilikleri.
Aşkımla uğraşarak onunla dalga geçerek rahatlıyorum :))
2 gündür başım, midem çok fena. Migren atağı yaşayacağımı bildiğim halde dün kurstan eve kadar aç kaldım.
Aç kalmak çok fena yapıyor baş ağrımı.
Neyse.. Görüşürüz günlükcüm. :89:

Son düzenleme:
Aşkımdan geliyorum günlük
Nasıl da özlemişim bebeğimi
Sabahtan beri beraberdik,hiç kitap yüzü görmedim bugün.
Ama birazdan çalışacağım.
Ne oldu bir bilsen!
Aşkıma İtalya yolu görünüyor!
Geçen hafta öğrenmiş,bugün söyledi bana.Kalıverdim tabi öylece
Mayısta gidilecekmiş,tam 3 hafta
Tabi %100 değil ama yine de büyük ihtimalle gidecek.
Gitmesini istiyorum,o da istiyor zaten.
Biraz buruldu içim ama asla onu engellemem böyle bi fırsatı varken.
Keşke ben de gidebilsem be günlüük
Neyse bana da üniversitede kısmet artıkın
İnşallah olur günlük,gitmesini çok isterim.İngilizce sınav olucaklarmış,sonra da 4 ay kurs varmış.
Hatta ingilizce çalışıcaz beraber Sırf gidebilsin diye,elimden ne gelicekse yaparım.
İnşallah aşkitomu seçerler:109:
Öyle işte günlük...Her şey yolunda şimdilik
Ben kaçtım haydi hoşça kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…