ben geldim günlük
dün gece yine tartıştık ve tam herşey yolunda giderken olmayacağına karar verdik yine.
fazla tepki verdim ama sabrım taştı artık bıktım.
numaramı değiştiricem birkaç güne de. ulaşamasın bana artık moralimi bozamasın. istemiyorum onu.
artık sevmekte istemiyorum unutmak bütün anıları bir yere gömmek istiyorum.
bugün eski erkek arkadaşımla konuştum yine. bana aşıkmış hala 3 sene geçti aradan ama hala bana karşı birşeyler hissediyormuş. seni beklerim dedi.
bende benden o kadar umutlu olma falan dedim. üzülsün istemiyorum. sevgilimden yeni ayrıldığımı çok sevdiğimi falan biliyor. ama vazgeçmiycem dedi.
o kadar iyi bi çocuk ki. böyle efendisini mantıklısını görmedim ama. ama ben hala 'o'nu seviyorum. neyse
bugün hiç ders çalışmadım ama çözmem gereken bir sürü test ve çalışmam gereken konular var. yarına kaldı artık. yarın verimli bir şekilde çalışmalıyım.
ne zaman evlenıceksınız dugun ne zaman
ya sankı bız ıstemıyoruz demı keyfımızden beklıyoruz ıste hobı olsun
delı oldum delıı herkes mı aynı seyı sorar ya
İnsan sevdiğine zarar verirmi diye düşünürken, benimde aslında sana ne kadar da zarar verebileceğimi farkettim...
Kıyamam ben sana sen benim en kıymetlimsin, o halini kendi doğumgününde yaşatmayı asla istemezdim.
Öyle kötü oldumki seni öyle gördüğümde,o kadar çaresiz olduğun,bunaldığın ve sığınacak tek limanın olduğum o an dank etti kafama
Keşke bu şekilde olmasaydı,ama bu patlama bugün olmasaydı,elbet başka bir zaman mutlaka olacaktı
Ne olursa olsun senin yanında olacağıma,senden asla vazgeçmeyeceğime söz veriyorum aşkımmm
Beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum inan,hep kendimin seni daha çok sevdiğini düşünürdüm
Ama bende
SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİM
İYİKİ DOĞDUN
İYİKİ BENİMSİN
İYİKİ EŞİMSİN
EN KIYMETLİMSİN
VAZGEÇİLMEZİMSİN
Sevgili günlük:)
Bugün içimde bir huzur var ve herşeyin güzel olacağına dair bir umut.
Her insan kendi yolunda yürür kimi zaman mutlu kimi zamansa mutsuz.
Ben mutsuzluğun yolunu ardımda bırakıp mutluluğa yürüyorum. Yavaş yavaş ama emin adımlarla...
Biraz zaman alacak ama olsun sonunda hayallerim gerçek olacak inanıyorum...
Telefon çalıyor:) Sesimi duydu aşkım daha sonra devam ederim :))
N'aber günlük
Bugün rutindi benim açımdan farklı bir şey yok hayatımda
Dün bi'arkadaşım not amaçlı defterimi almıştı
İçini karıştırdığında şiirlerimin bir kaçını bulmuş
Onlar oraya nasıl girmiş hiçbir fikrim yok
Neyse bunları okumuş ve tüm gün bundan bahsetti
Çok hoşuna gitmiş hepsini tek tek yazmış bi'kenara
Bana senin gibi bi'kız nasıl yazıyor bunları dedi
Güzel kızlardan şair olmaz mı ki
Aslında ben hiç alışkın değilim şiirlerimin başkası tarafından okunmasına
Rahatsız oluyorum başkaları okuyunca
Tuhaf ama bana özel olmalı diye düşünüyorum
Bugüne kadar şiirlerimin hepsini yalnızca karşı komşumuz olan, yalnız yaşayan bir teyze okuyordu
Ki teyze dememe kızıyor aslında
Kendisiyle tüm günümü geçirebilirim o kadar eğlenceli ki
Kokoş mu kokoş, dünyanın en güzel mantısını yapabilme yeteneğine sahip olan bir kadın -annem duymasın-
Her türlü derdimi paylaşırım onunla candır o
Ve bana çoğu zaman şaşırır
Bunları ancak aşkın en acısını tecrübe eden insanlar yazabilir der
Israrla sorar hiç mi aşık olmadın diye
Kendisi çok beğenir yazdıklarımı abarttıkça abartır ne kadar büyük kalbin var der
Ki ben kendimi öyle yetenekli bulmam şiir konusunda
Onun dışında sayılı kişi vardır bir kaç şiirimi okuyan
Hepsinin de tepkisi sen mi yazdın bunları olmuştur
Dışarıdan burnu havada kasıntı görünürüm ondan galiba
Yazdıklarım beğenilir ama aşamıyorum bu bana özel olsun mantalitesini
Aşma gereksinimi de duymuyorum aslında iyi böyle..
Bir de güzel şiirler yazmak için illa aşık olmak mı gerekir anlamıyorum ki
Çevrendekilerin yaşadıklarını görüp tecrübe etmek yetmez mi ki
Benim yazdığım şiirlerin sahibi şu anlık yok
Kim bilir belki ileride şiirlerime layık bir ilham kaynağım olan erkek girer hayatıma ne dersin günlük :97:
yorgun bi bibloyla karşıkarşıyasın
ayaklarım kop-tuuuuuu ama bunu ne anneme söyleyebiliyorm ne babama nede sevgilimeeeee :18: nedenmi çünkü hiçbiri çalışmamı istemedi ben yaparım diyip gittim şmdiden yoruldm desem bırak dicekler
sabahın köründe çagırdılar ya ama yarın tam saatinde gidicem ay gerizekalılar ya sinir oldum bu ajansa sabahtan beri 5 kişi geldi etmez gibi 2 tane izli müşteri yolladılar sonra beni arıyo sizden memlun deillermiş daha atak olmalıymışızzz yuh ya yuhhhhhh :95: üstünemi atlıcaktık kadını ilgilendik işte salaklar ya kesin ilk günüm diye artistlik yapıyolar bana çok muhtacım sanki onlara :82: bide yarın yerinize başka birini alabilirz diyo tektit ediyo aklı sıra amann valla bi mezun oluym yüzlerine bakarmıyım acaba
aşkımı ne kadar özledigimi anlatamam 6 gün oldu artık hiç görüşemiyoruz ya babası türkiyeye döndü ameliyat olcak of ki offf ya ilersi hala muamma çok çalışmamız lazm çok
öyle işte ben şmdi gidiyimmm çok yorgunum :92:
nedir ne değildir diye süren heyecanlı merakım sona erdi nihayet günlükcan...
4 aylık olan melegimin bi kız oldugunu ögrendim
prenses annesi olucam Rabbimin izniyle
eşim benden çok çok çok daha heyacanlı çünkü hep kız istiyodu...
pembe pembe kıyafetler almak zamanıdır:))
gece gündüz dua ediyorum
burda adını bildiğim bilmediğim tüm kardeşlerime Rabbim bu güzelliği yaşatsın
meleklerini sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah....
Günlük söyle bana ben ne yapıcam.... ama öyle boş laf değil.. biri Allah aşkına bana elle tuutlur bi şey söylesin yalvarıyorum söylesin. biri tutsun elimden geçicek desin, desin günlük nolur desin
26 yaşındayım hiç bu kadar canım yanmadı...
Rabbim açar bi kapı biliyorum ama artık dipteyim, tükendim bittim
gune erken baslamanın hazın sonunu yasıyorum
uykumda var gozlerım tanıyo gece erken uykum gelmedı:97:
gece dus almaada usendım sabah karga seyını yemeden kalktım hazırlandım
kurs saatınden once hazırım
dersım erken bıtıcek ben bıtırıcem
oglen olur kocem gelır benı alır tabı uyanabılırse
Ay burda yağmur var hava soguk degıl ama yagmurlu.
çizmelerı giyıcem oglene pişmem ınsallah
neyse eve gelır degısırım napim:97:
Hıc sevmem yagmurlu havaları dısarda yapıcak bısey olmuyo ozaman
alısverıs merkezlerının uğultulu seslerıyle oturmak zorunda kalıyoruz
sınır oluyorum o zaman bende:95:
bugun sabrımın son damlasındayım artık benı ertelemekten vazgecersen cok memnun olucam
kızgınım aslında bakma kin tutmuyorum ama patlamam kötü olucak...
bakalım gunum cok guzel gecer ınsallah hadı kactım
Büyük günü atlatıp geldim.
Sabahtan akşama kadar onunla olmanın bu kadar hoş olabileceğini ve zamanın su gibi akıp gidebileceğini hiç düşünmemiştim. Tahmin de edemezdim.
Gün hangi ara bitti bilmiyorum.
Çok güzeldi.
O daha olgundu, daha rahattı, daha bana hitap eden bir tavır içindeydi.
İkimiz de değişmişiz 2 yıl içinde. :)
Ben de onun için aynı şekilde daha rahat, daha sıcak ve samimiymişim.
Bunların dışında tahmin ettiğim gibi daha da güzelleşmiş olduğumu söyledi. "Sen bu kadar güzel miydin ya" dedi hatta.
Tavrım dışında, tipim de değişmiş. Biliyorum zaten.
Göz rengim bile değişti sonuçta.
2 yıl önceki buluşmamızda benim ruh halim çok fazla kötü olduğu için günümüz mahvolmuştu ve aklımda hep o haliyle kalmıştı her şey. Ona bir şey hissedememiştim o zaman.
Dün de hiçbir şey hissetmem gibi düşündüm ama öyle olmadı.
Karşımda bıdı bıdı konuşurken ona sımsıkı sarılmak, çok çok öpmek istedim.
Bunu hep düşündüm. Demek ki boş değilim hiç. Seviyorum onu, ona dokunmak, onu öpmek, özellikle boynuna gömülmek muhteşem ve çok da istekliyim bunlara ama kör gibi aşık değilim.
Peki kör gibi aşık olmasam da onunlayken iyi hissetmek, güzel vakit geçirmek; dokunmaktan, sarılmaktan çok fazla zevk almak tek başına yetebilecek şeyler değil mi? Bilemiyorum bunu. Zamanla anlayacağım sanırım. Ama ben çok fazla sevmek istiyorum. Hayalimdeki aşk daha başka. Hayalimdeki ben daha başka.
Sürekli beni sevdiğini söyledi, beni unutamadığını vs. Toplamda 4 yıllık bir süre var ortada. Hala hiçbir şey değişmemiş onun için. Yıllardır bitmeyen bir şeymiş hissettikleri ... falan filan. ...
"Daha da kötü oldu o zaman bu buluşmamız senin için di mi" dedim. "Evet" dedi. Çünkü yine çok etkilendi.
Akşam oldu ben trenime bindim. Bir baktım mesaj atmış.
"Tryamor! ben sana yeniden aşık oldum." :26:
Dönüş yolculuğu da nasıl geçti anlamadım, attığı bi dolu aşk mesajıyla. 10dk sonra Ankara'ya vardım gibi oldu. :s
Kafam dumanlı derler ya, aynen o hesaptı durumum.
Ben ne yaptım, yanlış mı yaptım, şimdi daha da çok üzülecek gibi bir sürü düşünce dolaştı beynimde. Ama onun için sorun yokmuş. Umrumda değil dedi. Bu iş benim canımı yakacak olsa bile istiyorum dedi.
Yani hala bir netlik yok bende. Ama onunlayken mutluyum. Ve bir daha görüşmek için can atıyorum. Bu kez İstanbul'a gideceğim, orada buluşacağız.
Eskişehir'e gelecek olursam, bu şehrin gelişmiş hali buysa gelişmemişi nasıldır merak ediyorum. Hiç beğenmedim. Bir daha da asla gitmek istemem.
Bir de benim bir akrabam öyle ballandıra ballandıra anlatıyordu ki insanlar çok rahat orda diye. Bir kız görmüş de, kızın neredeyse iç çamaşırı gözüküyormuş etek altından da vs. ama kimse dönüp bakmıyormuş. :s
Valla herkes de bön bön bakıyordu dün. Çok abartmış insanlar. Süper, harika bilmem ne...
Palavra. Dayım da oraya taşındı bu yıl, hiç memnun değiller. Anlatılanlar gibi olmadığını görünce büyük hayalkırıklığına uğradılar. Neysee... Benden bu kadar.
Artık dersler, okul öyle devam ederim.
Şimdi de kim sam soon'u izliim. Çok özledim dizimi yea.
Ne zamandır yeni bölüme geçemiyordum. Hadi muckss.
sevgili günlüğğüm, dün bi yemek davetine gittik ailemle....
saray gibi bi ev, hizmetçiler, korumalar
zenginlik bi başka be günlük
davette 25 kişi falan vardı herkesin gözü bizdeydi
ama misafirperverlikleri çok iyi değildi yemek çeşitleri çok azdı
herkes kendi çapında eğleniyoddu muhabbet ediyordu
birbirine sürekli bişiler gösteriyorlardı ellerindeki iphone 4lerle
sonra bi ara yemekten kalkarken, tabağımı toplimmi toplamim mi tereddütünde kaldım
yani evin hanımı hizmetçiye yardım ediyordu ama biz tabaklarımızı toplayacakmıydık:26:
bu sorunun cevabını hala bulamadım, ve tabağımı toplamadan kalktım
neyse gece 2 gibi eve döndük, tabi benim yanımda getirdiğim bişey daha vardı migren krizi
uykusuzluk yorgunluk ışıklar hemen etkiliyor beni
gece gezmesine hiç çıkamicakmıyım yaa ben
neyse günlüğüm şimdilik bukdar öptüm:79:
günlük ben geldim, izmire çok güzel yağmur yağdı bütün gece yağmur kokusu dolan bi sabah :) yeni bi gün yeni umutlar getirir inşallah :)
bu arada saram adlı arkadaşım özelden mesaj atmış, ama bnim 100 mesaj hakkım dolmadığı için cevap atamadım ona..burdan söyliyim bari.. o kitabı bu forumda gördüm ilk cnm kişisel gelişimin altındaki reiki bölümünde okudum ve sonra alıp bende okudum :)
11 gündür haber yok...dün nete girmiş kankisiyle tuhaf espiriler yapmış...napıyoruz bilmem ki...şeytan diyor son kez mesaj at...ya da sen de bir şey yapma...ya ele avuca sığmaz da olsa vazgeçemiyorum...istiyorum,bekliyorum...bazen onun açısından düşünüyorum haklı olduğu noktalar var...çok sinir ettim msn de...öncesinde de kırdım...umursamaz ama doğru bir çocuk...kaba değil,iki yüzlü değil...rest çeksem yumuşar mı? ya da o da mı rest çeker...
ey aşk bana bir gün mutluluk getirecek misin?...ah minel aşk...
Bu adananın havası da bir açılıyor bir kapanıyor bir kapanıyor bir açılıyor günlük ya ne dengesiz
Ben de boş boş oturuyorum kahvaltı yaptık arkadaşla geldik birazdan da bıcı bıcı yapcaz
Hastalıklarıma bir de 20lik diş eklendi şu an 3lü ittifakla saldıyolar hadi hayırlısı
offf günlük offffffff çok canım sıkıldı bugün... öncelikle hem hamilelik hemde değişen psikolojim bide üstüne aniden gelişen şeyler beni deli ediyoo:84: bugün hepten umudumuzu kaybettiğimiz bi anda eşimin bi arkadaşı size kiralık ev buldum sıfır çok güzel dedi...biz açıkcası taşınma işinden ev bulamadığımız için vazgeçmiştik....ama bugün bu haber hadi dedik şansa bi bakalım ..neyse öğlen izin aldık işten eşimde bende gittik bi saatliğine eve bakmaya..ev muhteşem ama gel gelelim sabah evi tutmuşlar bindolarda kapora bırakmış adam..deli olcaktım az daha...ağlıcaktım..sinir geldi bi an...nasıl bi şans var bizde dedim kendi kendime..evin bütün fayansları mutfağı bi harikaydı..3 saatlik arayla kaçırmışız..tabiki bu işler kısmet ama allahım affetsin ben böyle şansın içine...çok sinir bozucu bişey..bide işten oraya git ordan işe geri gel hamile hamile bittim resmen..boşu boşuna..gelirkende eltimi gördük yolda ..oda diyo çok zor kiracılık inş bi eviniz olur sizinde diyo..içimden diyorum nerdeeeeeeee...hani o para..allahtan umut kesilmez ama insan gerçekten bıkıyor her ay git ev için adamın eline para say..çok zor..inş bu günlerin arkası aydınlık olur...bebeğimle evim bereketlensin çok istiyorum inş..zaten taşınmayıda sırf bebek kışın gelecek diye çok istedim malum evimin ısınma sorunu var ama napalım..şans şans.....üzüntüm umutlarım hep fors çıkması...çalışma arkadaşlarım belki böylesi daha hayırlıdır senin için üzülme dediler ama napalım...ne anadan şansım var ne babadan kocam bi beni anlayan oda bebeğimde olmasa gerçekten elde tutulur hiçbişeyim yok ama Rabbim öyle bir dirayet vermişki bana...çok şükür bugünümüzede...:97: anadolu yakasında yağmur durmadan yağıyor çokta severim yağmuru... kış geldi sanırım..yarın dahada çok yağacakmış.. olsun yağsın...pislikler gitmiş olur..
Polonya'da 18. gün.. aşkımı görmeyeli, ellerini tutmayalı, gözlerine bakmayalı 18 iğrenç gün oldu! ne vardı da inat ettin diyorum kendi kendime, ne vardı da yapıyosun şu Erasmusu. Bugün sevgilim, anneciği ve bizimkiler beraber kahvaltı yaptılar,çok imrendim, ben de orada olmalıydımm! aradı skype den herkes var bi sen eksiksin diye.. Ahh aşkım ah, o kadar kızgınım ki kendime.. çabuk geçsin şu 3 buçuk ay, yine aynı şehirde nefes alalım, saatlerce telefon konuşmaları yapalım.döndüğümde nişanlı olacağımız gerçeği moral oluyo bana burda, her şey çok yabancı, sen çok uzaksın :'( seni çok özledim yeşil eriğim.. :'(