Popüler Konu Sevgili günlük...

isoldeye teşekkür edrim günlükçüm güzel temmelileri için sagolsun işşalah yavrusunu sag saglim alır benim gibi yüregi yanmaz kızıma ördügüm patikler örgüler ellerimde kaldı başaramadım tutamadım gene göz yaşlarımı:84::84::84:sonrada haskenanın başı sagolsun günlükçüm inan acısını biliri 3 kere yaşadım çünküheleki birini teselli etmek çok zor hayattan küser ne içer ne yer ruh gibi dolanır heryerde off allahım çok zor kıızm 31 ekimde dünyaya gelicekti bugün evi temizlerken odasına şöyle bir baktım içim gitti hayalimde o çok beyendigim bebek odası vardı koyamadım ona yanıyorumevlat acısı bir başka oluyo insana kimseye benzemiyo acısı babacımda vefat etti çok yandım ama evladım öldü nasıl tarif edeyim tarif edilemez bir duygu yaşayan bilir ancabugün eltim aradı moralim bozuk filan dedim ban kaldırmış aman öldüyse öldü aglayınca gerimi geliyolar dedioan yanımda olsaydı varya hiç şansı yoktu elimde nefesi zor alırdınerden bilsin benim canımın nasıl yandıgını onun çocugu anası babasımı ölmüş dünya ona güzel ama yaradan diyorum başka bişey demiyourm günlükçüm ben bilirim canımın acısını eşime yakalandım bugün aglarken gene gene bir ton azar yedim aglamama kızıyo dedim bak odası boş hani doguma ne kaldı dursaydı şimdiye odasını yapmıştım dedim canım dedi bende senin gibi yanıyorum ne yapalım dedi takdiri ilahi dedi bak tedaviye başladık ögrenicez dedi neyimizin oldugunu dedi yapma benide üzme dedi birbirimize sarılıp bir aglamamız varmış sorma her namaz kıldıgımda aglıyorum gözyaşlarımın pınarı durmuyo bugün bir arkadaş facede mesaj atmış onunda bebegi benim gibi vefat etti mezarına gidicem diye ay bende bir aglama varmış sorma günlük ilk oglumu kaynatam götürdü gömdü yerini demiyo burdan dua et diyo çok yalvardım dinlemedi beni:84::84:diger 2 çocugumuda hastane vermedi patolojiye gidicekmiş çok pişmanım günlük verdigime aglıyorum aklıma geldikçe onları gömüyolarmış öyle dendi bize neymiş kanunmuş vermiyolar neden oldugunu bulmak lazım dediler ilk oglumu vermedim 2 oglumu aldılar neden dolayı düştü diye 3 kıızmdada rahimi diktiler bebektenmi dikiştemni düştüler diye araştırıcaklarmış canları yanmamıştır degilmi ben onları canımla kanımla besledim kılarına bir hal gelmesin diye nelerden geçtim bilemezsin günlükçüm ben anneyim yüregi kanayan anne ay çok kötü oldum yazamıcagım sözün bittigi yerdeyim alahım acım bir nevze olsa dinmedi rabbim canım yanıyoooooooooooooooo

ben geldim günlük
dedemin yanına gittik onunla vakit geçirdik geldik.
dün evden çıktık. gece orda kaldık, zaman çabucak geçti.
o eve gidince ananemi ne kadar çok özlediğimi anlıyorum
onun yatağında yattım öğlen rüyamda gördüm ama nasıl gördüğümü hatırlamıyorum :44: rüyanın üzücü, hatta ağladığımı hatırlıyorum ama net hatırlayamıyorum işte. hafızamı zorladım düşündüm ama yok hatırlamadım.
neyse... salı günü hemen gelsin de dershaneye gidiyim ya evde oturunca sıkılıyorum. boş zaman bol olduğu içinde onu düşünmeye ağlamaya başlıyorum özledim be günlük. ayrıldıktan sonra 2-3 kere konuştuk ama hepsi tartışmayla sonuçlandı yine. olmuyoruz işte bunu defalarca gördük. barışmaya başlayınca bile kavga ediyoruz yine.
anlaşamıyoruz, beceremiyoruz biz bu ilişkiyi. yarın yada salı günü de numaramı değiştiricem ulaşamasın bana, oyalamasın aklımı.
yağmurda başladı istanbulda artık. o ceketi alıyım ben en iyisi

öff pöff günlük.nefret ediyorum böyle hislerden.bekleyişten.her an kulağımın telimde olmasından etc...
yarın yine buluşcaz.bugün bi ısrar bi ısrar.arkadaşıyla buluşcakmış sen de gel nolur diyo.şaşırdım!o kadar ısrar etti ki
kaldı ki normal arkadaşlarıyla ayda bir görüştügünü söylüyodu.hep ayrılışımızda 1 ay sonra görüşürüz dedik:)
ben bugün gördüm zaten onu.rüyamda...elimi falan tutuyodu.2 günde bilincaltıma işledi.
ben onu istiyorum ama olmaz ki ya olmaz.güvenemem
şimdiden eski sevgilisi takmış durumda bana.daha arada bişey yok.hiç sevmediğim şeyler bunlar benim!!!
ama niye deli gibi görmek istiyorum onuuuuyarın olsa da görsem.gözlerinin içine derin derin bakıcam bu sefer.o baktıkça geri çektim çünkü
biraz şeytanlık yapma zamanı
dostumla kavga ettik.g*zekağ ya sinir etti beni.sorarım bunun hesabını cekerim saçını.onun her durumda kendini haklı görmesine sinir oluyorum
ama özlü msjlarımla cvbını verdim bence!!!normalde valla uzuuun bi ceza verirdim ama sevgi doluyum malum bu aralar.yine de seviyorum cok.o benim bacım
görüşürüz yine hasta la manana.şu enye yi hep unutuyorum ya klavyede!

dün aksamdan beri artık hic iyi değilim pembem ağla agla gözümde yaş kalmadı inan. benim ne suçum vardıda bunları yaşamak zorunda kalıyorum. hemde böyle deli gibi aşıkken onun bana yaptıkları kabullenemiyorum artık. ve artık bu sefer 4 senelik ilişki sanırım gercekten bitti üzgünüm günlüğüm ama dayanacak gücüm kalmadı artık kurtulmak istiyorum herşeyden bıktımmmmmmm

merhaba günlükçüm...

çok güzel bir haftasonu geçirdim.... dün akşam eski iş yerindeki arkadaşlarımla buluşup felekten bir gece çaldık... ne çok özlemişiz birbirimizi... başta gidip gitmemekte kararsızdım ama eve döndükten sonra iyiki gitmişim dedim... çok ama çok eğlendik... yaz tatilinden beri bu kadar eğlenmemiştim... bu aralar kendimi yine kötü hissetmeye başlamıştım o kadar iyi geldiki anlatamam... bugünde uyandığımda saat 3 buçuktu anlayacağın bütün günü uyuyarak geçirdim... ama çok iyi geldi iyice dinlendim... daha sonra banyo yaptım ojelerimi sürdüm... saçımı yaptım yarın işe gitmek için hazırım... offf yarın gene iş var malesef... ben tatil istiyorum günlükçüm... bu aralar yine çok yoruldum... zaten kafamda çok karışık... ne olacak benim bu halim bilmiyorum... şimdilik bu kadar gene içim sıkıldı bak... neyse günlükçüm sonra gene görüşürüz.... byee

off bu film, hikayesi,klip dağıttı beni
tekrar tekrar başa alıp dinliyorum izliyorum,sanki psikolojim çok iyi ya altüst oldu bu aralar...
günler başdöndürücü yavaşlıkta geçiyor :44: sanki, ilerledikçe günler tekrar başa atıyor biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık günlük...
en fazla 10gün...nolur geldiğinde eski üzüntülerimizden sorunlarımızdan arınmış olalım,anlasın bişeyleri...
meğer her şarkıda o varmış biliyormusun günlük,dinlerken hep o çıkıyor,her kelime onunla yüklü...çok özledim...
nolur Allahım hayırlısıyla bebeğimizde olsun,annem diyo ki geldiği akşam olsun hemen inşallah ben yine filmi izleyeceğim sanırım günlük
hadi sanada iyi geceler...

ben geldimmmm
ya varya sorunlu insan çok şu ülkede cidden adamın biri standıma geldi yardımcı olabilirmiyim dedim yok bakıyorum dedi ,peki diyip geri çekildimm ... sonra yer degiştirdi kampanyalı ürünün yanında durdu ((Ama kampanya bilgisi yazılı degildi 1 alana 1 bedavaydı)) bu ürün kampanyalı bilginiz olsun dedim tekrar geri çekiliyodum kiiiiiiiiiiiiiiii adam tamam bakıyorum ben dediii...Bende 3 kuruş için asla milletin agız kokusunu çekemem koydum lafımı gittim :82: ürün indirimde ve burda yazmıyo bu bilgi dedim gittim.. sona adam içinden konuştu almıyorm işte dedi gitti ciddi anlamda böyle insanlar için üzülüyorum yazık allah karısına çocuklarına sabır versin...
öyle böyle bi günü daha bitirdim 90 milyon çepte yarın okul var dinlenirim işşte Aşk hayatımı sorarsan özlemim son raddede offf offf belirsiz bi tarih belirsiz bi gelecek öyle zor ki
öyle işte şuan pek bişey yazasım gelmedi yine uğrarım -belki- :78:

Günlük günlük ben geldim. Ya hiçbi şey anlamadım ben bu haftasonundan. Ne çabuk geçti yaaa? Dün çarşıya çıkmıştık akşam da ablamlar ve eşinin ailesi bizdelerdi öyle geçti gitti. Bugün de alışveriş merkezlerine gittik. Sözde dışarı çıkmıcaktım bugün ama annem kanıma girdi. Beğendiğim çizmeleri dayanamadım aldım çok beğendim ama ya... Sonra çeyizime blender aldım. Onu da çok beğendim. Çok geç döndük eve deminden beri okul için hazırlık yapıyorum,ders notu hazırlıyorum. Yeni bitti. Ya günlük hava yağmurlu ben yarın ne giyicem. Hiç aklıma bi şey gelmiyo ya... Bi de bi de ben beyaz french istiyorum ya biri bana yapsınnnn.. Biliyorum burada çok güzel yapan arkadaşlar var. Of ya... Daha saçlarım düzleşecek uykum da geliyo. Ütü de yapmam lazım. Ya niye böyle oldu bu haftasonu ya? Pazartesi sendromu yaşıyorum sanırım daha şimdiden.

Bugün dışarda gezerken geçen seneki öğrencilerimden biri aradı. Çok ama çok sevdiğim bi öğrencim hem de... Nasıl mutlu oldum anlatamam canım benim ya. Yanaklarını sıkasım geldi resmen. Ay günlük pek bi telaşlı gördüm kendimi. Neyse ben gidiyim de sonra gelirim belki...​

Günnüşüm bu erkek milletini anlamakta zorlanıyorum kimi zaman
Gerçi niye zorlanıyorsam:44:
Dümdüzler kütük gibi
Neyse işte
İdare edivericez artık

Yarın sabah OGTT yapılacak
İnşallah ciddi bişi çıkmaz
21.30'dan itibaren yemeği içmeyi kestim
Pimpirikli bi tipim yaa günlük
Kafayı taktım şimdi diyetime
Test için gerekli karbonhidratı aldım mı acaba??
Yeterince iyi beslenebildim mi acaba diye takıldım
Heyy Allahım heyy Allah kimseyi ben gibi takıntılı yapmasın (amin)
Benim gibi takıntılı bi kadına da gamsız bir sevgili verdi ya Rabbim vardır bir bildiği şükürler olsun:)
Sevgili demişken günnüşüm 3gündür yanına uğramadım diye verdi ayarı bugün bana
Dedim tamam yarın hastane dönüşü gelicem oraya.
O dükkan sadece benim değil bizim diyor sıpa

Dün İffet'i izledim de günlük
Kadına şiddeti birkez daha lanetledim
Kurgu bile olsa acıydı... çok acı
Tertemiz kızların namusuna göz diken ş....fsizlerden cümlemizi koru Ya Rab!!
Asıl evire çevire dövülmesi gerekenler onlar

içim iiiçime sıgmmıo günnükcüm.. nası sabah olcakk ki
sonuçç ne olcak :18: korkuyorummm.. ne istedigimi de bilmiorm ki :96:
hayırlısını diliyorum.. :78: :84:

sevgili günlük kafayı yemek üzereyim len bir çizelge yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım yaneden beceremiyourm ben allah rızası için biri sesimi duysun günlükçüm ne olur biri paşaya el atsın çıldırıcim sinirden ya:95::95:bende istiyourm benimde herkez gibi olsun çizelgen çok şeymi istiyorum sesimi duyan yokmu ne olurarkadaş link attı beceriksiz paşa yapamadı neden bu kadar bahsızım istedigim bişey olmuyo biri bana yardım etsin vallahi dua edicem hayır duamı alıcek günlükçüm sence sesimi duyan olurmu ne dersin ya bu şirin suratada yardım edemezmisiniz acaba bakın ne kadar şirinim ama ben :86::86::86::86:

günaydın şeker nasılsın istanbul soğuk bir pazartesiye günaydın dedi
çalışanlar işlerine gidiyorlar benimde kızım prensesim uyandı anne mama ver acıktım diyor
kahvaltısını hazırlıyım yavrumun yine görüşürüz şeker

Yepyeni, tertemiz, yağmurlu, rüzgarlı bir Ankara sabahından günaydın sana günlük:92:. Bugün uyanamadım been Alarm çalmış ve ben kapatmışım Hava da kapalı ya vurmuşum uykunun dibine Trafikte çoktu 30 dakikada ancak gelebildim Tunalı'ya Korkunçtu ya. Nedir bu Ankaralıların araba sevdası. Her arabada bir kişi var, haliyle trafik felç. Oysa toplu taşıma araçlarını kullansak hepimiz rahat ederiz. Servisi olanlar bile binmiyorlar. Memur kenti ya maaşa geçer geçmez herkes araba çekiyor altına

Sakin bi haftasonu geçirdim ben. Temizlik, ütü, yemek Allahtan ömrüm herşeye yardım ediyor. Cumartesi temizlik yaptık beraber. O süpürdü ben silip toz aldım Yemin ederim eve kadın alsam onun kadar iyi süpüremez Koltukları falan da cekti ohhhhhhhh miss gibi oldu evimiz. Sonra onu salonda bıraktım elektronik oyuncaklarını temizledi Benim dokunmam yasak Tozunu alırken çizermişim Çok umrumda sanki ben de verdim eline toz bezini;oynadı durdu akşama kadar

Hayırla geçsin bu hafta hepimizin için, güzel haberler alalım. Güzel cümlere yazıp, birbirimize umut olalım inşallah

selam günlük.2 gündür hastayım burnum durmuyor bugun ıyıyım ama biraz kırgınlık var üzerimde havada kötü yatmayada alıstım 2 gundur zor geldı sabah erken kalkıpta işe gelmesi.

düğüne bir güzel giyindim süslendim gel görki ayakkabım arkası vurdu bende zaten hastaydım kalkmadım yerımden bayan olmak ne zor zanaat.gözlüklü kesti durdu beni bütün gece ama ben ne yaptım ucuz kızlar gibi yüz vermedim burnum havada göz göze bile gelmedim ahhh ahhh gunluk burnu havalarda tavrımla zaten ellı yasıma kadar bekar kalıcam ben bi sevgılım var ondanda hayır yok yas oldu 24 of off.muhtasarlara devam askımla bu hafta sonu gıdecez buyuk ıhtımal ama keske oda ben gıbı heyecanlı olsa öküz işte yahu gunluk butun erkeklermı boyle ben ne guzel bırı gorecek korkusu olmadan gezecek el ele dıye heyecanlıyım buda gelmıs o kadar yol cekılırmı dıyor her andan bır mutluluk cıkartmak lazım.uff ne cok konustum gunluk bugunluk yeter bu kadar çavvvvv

günaydın günlük.......sana ve bütün kk güzellerine güneydın.sen bana bakma neşeli gibiyim ama çok mutsuzumşuan cama yagmur damlaları vuruyor.bu havaları çok severım aslında.böyle hüzünlü,duygusal şeylerı hatırlatır insana...keşke bulutlar gıbı kendımı bırakabılsem bende hüngür hüngür aglayabilsemdün çok kötü bır gundu gunluk.panık atak gibi tekrarlayan bu sinirli hallerımden bırını yasadık..çenem durmadı yıne...kocam bırkez daha benden soğudu...dışarı attı kendını...napacam ben böyle..kurtulmak ıstıyorum bu durumdan.Allaha dua edıyorum içimde ki bu nefretı sökup alsın kurtulayım bu kötülükten diye...onlar yüüznden eşim bana sen kötüsün dıyor...kötü olan ben miyim günlük...söylesene herseyı yapıp yapıp kenara cekılıp izleyen mi olmak lazım bu hayatta...offffff çok dertlıyım ya bekarlık sultanlık derler ya ne de dogruymuş..evlılık bana göre değil galıba...ya da ben 2 kişilik hayatımı sevıyorum.kocam ve ben...bu dunyada mutluyum ben...arada bu küçük dunyamıza mısafır ettıgımız arkadaslarımızdan da memnunum gerisi bana fazla günlük..istemıyorum başka kimseyı..nolur kocama söyle bunu...sanıırm 3-5 gun böyle soguk olacagız birbiirmize...agzından cıkan kelımelerı sinir harbı ile olsa bile unutmucamdua et bizim için...

Icimdeki sesler susmak bilmez oldu,
icimdeki kavgalarim kendime sövüslerim dinmiyor,
icimdeki savas bitmek bilmiyor iste belki bu yüzdendir ki kendimi dis dünyaya kapiyorum, kimseyle ilgilenmiyorum...

Biriyle oturup konusacak, dertlesecek halim kalmadi herkezin herseyi benden cok daha iyi biliyormus gibi hayatima karismasindan söyle yap böyle yap demesinden beni cesaretlendireceklerine sevkimi kirmalarindan biktim usandim.

Yok sabret yok iyi karar ver ne kadarda merakli insanlar baskalarinin hayatina karismaya, sanki kendi hayatlari o kadar yolundada beni yönlendirmeye bana tavsiye vermeye kalkisiyorlar. Sinirlerimi geren insanlarla ayni ortamda bulunmaya artik hic tahamülüm kalmadi.

Kendileri yapamiyor diye benide yolumdan caydirmaya cesaretimi kirmaya calisan insanlarla ugrasacak gücüm yok artik herkez kendi bildigi dogruyu yapsin ve insanlarin hayatina karismaktan vazgecse yaa...

Iste bu yüzdendir ki en yakin arkadaslarima en yakin cevreme karsi bile olsa susmayi tercih ediyorum...Susuyorum sadece susmak istiyorum....

Son düzenleme:
Günaydın günlük.. Güzel haftalar diliyorum herkese..
Günlük dün sevgilimle birlikteydimm :78:

Ve bugün nasıl bir yağmur böyle günlük.. Neyseki işyerimle evim dipdbe ıslanmadan geçiyorum iş-ev arasnı..
Şimdi radyosan istek parça istedim..Ahanda çaldı günlükk Patya gibisin beyaz ve incee

Hiç bişeyden kaçmıyorum günlük biliyomusun
Hani derlerya ayrılıkta slov müzik dinlemeyin...
Her gece dinliyorum...
Ağlıyorum
Onu düşünüyorum...!

Ben biliyorum kendimi bunları yapmassam eğer içimdeki boşluk bana nefes aldırmıyo
Acımı yaşamam lazım sonuna kadar

Sorular yoruyo insanı Acaba benim sevdiğim kadar sevmedimi beni ? ne dersin...
Onunda canı böyle yanıyomu,onunda her an aklına geliyomuyum...
İyi olup olmadığımı merak ediyomudur...
Kurduğumuz hayaller onlar nolucak günlük...

İçim paramparça...

işte geldi istediğim havalar
bi yaz kızı olmama ve bundan önce kış gelmesin diye dua etmeme rağmen bu sene kışı özlemle bekledim.
geldi işte sonunda. ruh halim gibi havada. bir açıyor bir kapanıyor.
sabah yine mesaj attı 2 günlük bi sessizlikten sonra. çok özlemiş beni. bende öyle çok özledim ki onu
görüşmeyeli 3 hafta olucak nerdeyse. ama ben şimdi mesaj atsam konuşmaya başlasak 1-2 saat sonra kavga etmeye başlarız. hiçbir zaman barışıcakken kavga etmemiştik biz ama bu kez farklı oldu herşey. ipler tamamen kopmalı artık.
yıprattı bu ilişki beni. üzüldüm, birçok kez veda ettim ama olmadı.
artık önümde çizmem gereken geleceğim var. kafamı başka şeyler meşgul etmemeli. çokta seviyorum ama cevap atmıycam.
görüşürüz günlüğüm

kış kış kışşşş!!!!!!seni çok seviyorum biraz daha sert gel hemen gel.
ankaraa aşığım sana tek kelimeyle tutkunum sana!her haline!
ama akşam çok yağma lütfen onu güzel bi yere götürcem.lütfeeeennn
şimdik derse gidiyomuş nasıl geçircem şimdi ben o kadar saati
off ne giycem bi de.güzel giyiniyosun dedi ya artık daha bi özenesim geliyo
bu sefer düz fön cektiriym
öyle bi göz makyajı yapıcam kiiii!!
sevgilim olmasını istemiyorum ama galiba bana aşık olmasını istiyorum bu nası bi paradoxsa
şu an mesajla atışıyoruz. eşşek ya.coolluk abidesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…