isoldeye teşekkür edrim günlükçüm güzel temmelileri için sagolsun işşalah yavrusunu sag saglim alır benim gibi yüregi yanmaz kızıma ördügüm patikler örgüler ellerimde kaldı başaramadım tutamadım gene göz yaşlarımı:84::84::84:sonrada haskenanın başı sagolsun günlükçüm inan acısını biliri 3 kere yaşadım çünkü
heleki birini teselli etmek çok zor hayattan küser ne içer ne yer ruh gibi dolanır heryerde off allahım çok zor
kıızm 31 ekimde dünyaya gelicekti bugün evi temizlerken odasına şöyle bir baktım içim gitti hayalimde o çok beyendigim bebek odası vardı koyamadım ona yanıyorum
evlat acısı bir başka oluyo insana kimseye benzemiyo acısı babacımda vefat etti çok yandım ama evladım öldü nasıl tarif edeyim tarif edilemez bir duygu yaşayan bilir anca
bugün eltim aradı moralim bozuk filan dedim ban kaldırmış aman öldüyse öldü aglayınca gerimi geliyolar dedi
oan yanımda olsaydı varya hiç şansı yoktu elimde nefesi zor alırdı
nerden bilsin benim canımın nasıl yandıgını onun çocugu anası babasımı ölmüş dünya ona güzel ama yaradan diyorum başka bişey demiyourm günlükçüm ben bilirim canımın acısını eşime yakalandım bugün aglarken gene
gene bir ton azar yedim aglamama kızıyo dedim bak odası boş hani doguma ne kaldı dursaydı şimdiye odasını yapmıştım dedim canım dedi bende senin gibi yanıyorum ne yapalım dedi takdiri ilahi dedi bak tedaviye başladık ögrenicez dedi neyimizin oldugunu dedi yapma benide üzme dedi birbirimize sarılıp bir aglamamız varmış sorma her namaz kıldıgımda aglıyorum gözyaşlarımın pınarı durmuyo bugün bir arkadaş facede mesaj atmış onunda bebegi benim gibi vefat etti mezarına gidicem diye ay bende bir aglama varmış sorma günlük ilk oglumu kaynatam götürdü gömdü yerini demiyo burdan dua et diyo çok yalvardım dinlemedi beni:84::84:diger 2 çocugumuda hastane vermedi patolojiye gidicekmiş çok pişmanım günlük verdigime aglıyorum aklıma geldikçe
onları gömüyolarmış öyle dendi bize neymiş kanunmuş vermiyolar neden oldugunu bulmak lazım dediler ilk oglumu vermedim 2 oglumu aldılar neden dolayı düştü diye 3 kıızmdada rahimi diktiler bebektenmi dikiştemni düştüler diye araştırıcaklarmış canları yanmamıştır degilmi ben onları canımla kanımla besledim kılarına bir hal gelmesin diye nelerden geçtim bilemezsin günlükçüm ben anneyim yüregi kanayan anne ay çok kötü oldum yazamıcagım sözün bittigi yerdeyim alahım acım bir nevze olsa dinmedi rabbim canım yanıyoooooooooooooooo