merhaba günlükçüm ben geldim gene gözleri yaşlı
ben neden bu kadar herşeyi kafama takıyorum
bugün çok şükür duaları verdim dayıma işşallah kabede benim için dualıcak allah razı olsun okuyanlardanda vesile olanlardanda
ama bugün çok kötü bir haber beni yıktı benim rahmetli babacıgımın bir traktörü vardı gözü gibi baktıgı çocugu gibi sevdigi okadar kişi satın almak istedigi için vermedigi annemler satılıga çıkarmışlar
satılıyo babamın emektarı içim acıdı günlük kardeşim aradı abla imzan lazım dedi beni yarın almaya gelicek gidicez notere elim nasıl gitsin imza atayım sana soruyorum
okadar agladımki bugün hangisine yanayım traktörün satıldıgınamı babacımın en kıymetlisi kardeşlerimin umrunda degil satılsında yeterki içim acıyo günlük o babamdan emanetti bizi onu hergördügümde babam aklıma gelirdi garip babam felçl,i eliyle bizi taryaya götürüdü köydeyken öldügü gün kapının önündeydi günlük babamın naşı giderken ona yaslanıp çok agladım
gözümün önünden gitmiyo üstünde sürmesi ben nasıl yaparım satılmasını istemiyourm ne olur satılmasın
ona okadar kişi ne paralar istediki kimseye vermedi babacım gözü gibi baktı inanmazsın bana blkim ama gözyaşlarım pınar olarak yazıyorum sana
bugün ikinci yıkımıda kend,im yaşadım bugün 10 ekim pazartesi kıızm ömürüm 37 haftalık olucaktı bugün rahimdeki dikişler alınıcaktı beklenicekti dogumum agrı sancı olmasaydı eve yollucaklardı yada bugün alıcaktım kızımı kolarıma 10 senelik özlemim gidicekti günlükçüm
içim acıyı acımı sana nasıl tarif ediyim edemem yaşaman lazım günlükçüm çok agladım bugün çok eşimi işe yolladım hep tespih çektim hem agladım secdelere kapan kapana agladım
allahım dedim ne olur bu bir rüya olsun gözlerimi açtıgımda kızım karnımda olsun dedim kimseye sesimi duyuramadım
kimseler beni anlamıyo günlükçüm canım acıyo içimin bir parçası gitti evlatlarımı çok özledim ben keşkeler ah o keşkeler olmasa ne yaptıysam olmadı gene beni bırakıp gittiler biliyourm ben agladıkça onlarda üzülüyolar belkim gözyaşlarımı siliyorlar ama inanırmısın çok acıyo canım babamın emektarının satıldıgınamı yanıyıö yoksa bebegim öldügünemi şimdi belkim şu saatlerde anne olmuştum yavrumu kollarıma almıştım kokusunu içime çekmiştim keşke elimden bişeyler gelse yok allahım gelmiyo
odasına bakıyorum bomboş hani ömüürm karnımı okşardım bak kıızm burası senin opdan deyim seninle konuşmayı çok özledim inanırmısın bugün kıyafetlerini öptüm kokladım ultroson kagıtlarına baktım kokladım öptüm gene gözyaşlarıma hakim olamadım affedin yavrularım aneniz sizi koruyup kolayamadı ne yedigimden ne içtigimden bir şey anlıyorum içim acıyo annenizi affedin yavrularım
inanın elimden geleni yaptım ama yetmedi kendime bile yetemedim
allahım bu nasıl bir acı yarabbim ne olur birdaha evladımla sınama beni ne olur paşa kulun yıkık harap birşekilde canım yanıyo allahım anne kalbim acıyo
Anne kimse bana senin verdiğin sevgiyi vermiyo,kimse bana senin gibi sarılmıyo,kimse senin gibi içten kızım demiyo,artık bu hayat beni mutlu etmiyo,sensizlik beni hergün yok ediyo,eriyorum anneeeeeee özlüyorum seni anne