Popüler Konu Sevgili günlük...

oyse ben senden neler neler isterdim
senli sevdalarda doğmak isterdim
sabahlar isterdim asi ve mavi
büyüsün isterdim ışığın rengi..

yağ yağmur yağ
benim havalarım bunlar işte...bayılıyorum bu havalara
bugün işe gelirken bir sürü dergi aldım.onları okuyacağım birazdan.hatta bi taneside aykut oğut'un kitabımsı:44:bişeyini vermiş.birazdan göz atıcamdaha inceleme fırsatı bulamadım.aldığım dergilerin adını bile bilmiyorum=)
günlük,aşkımı çok özlüyorum=(her saniye yanımda olsun istiyorumzaten sürekli beraberiz ama yetmiyo!tek hayalimiz biran önce evlenebilmek.işallah oda olucak az kaldı günlüğüm....biraz toparlarsak durumları:26:bu zamanda evlilik gerçekten zor.kolay diyen yalan söyler.imza ile bitmiyor olay.biz kimseden bişey istemiyoruz.kendi imkanlarımızla birşeyler yapmak istiyoruz.Allah yardım edicek biliyorum.biliyorumki biz birbirimizin kaderiyiz.birşeyler sebep olucak ve biz mutlu birlikteliğimizi bir ömür aynı evde sürdürücez.nolur en kısa zamanda olsun bu

sevgılı gunluk bu gunlerde kendımı cok ıyı hıssedıyorum ..gecen aya gore mutluyum kendımden umutluyum:)hava yagmurlu ama ayrı bı guzellık var bu yagmurda uykumu getırıyo yagmurlu havalarda uyumaya bayılırım...istanbul mukemmel ayın 13 randevum var bakalım dr ne dıcek hersey yolundamı cok merak edıyorum ...okuluda dondursammı ve devammı etsem cok kararsızm cunkı burdan antalyay gıtmek hemde 4 kere cok zor olacak bıde bebek dusunurken kafamı kurcalayan soru ısaretlerı bunlar (bu sene sadece bebege yogunlasmak ıstıyorum ders çalışmak ıstemıyorum hiççç...hakkımda hayırlıs olsun inşallah benımde bir gun tombul topalak bir bebişim olacak biliyorum zaman zaman gözlerım dolsada eşimin her bebişi sevıp kokladını gordumde içim acısada inşallah bende mutlu olcam ve benımde bır parçam olacak..şimdilik bunlar hayatımda olanlar bol dr lu gunler tahlıller ilaçlar inş hamile kalıp sürekli aş erip eşimi geceleri avakado almaya gondercem gunler yakın:))kendımı eşimi hayatımı çokkkkkkk sevıyorum herşey çook iyi olacak biliyorummm Allahımın iznıyle....

alıştım sanırım.. ailemden ülkemden sevdiklerimden uzak olmaya, yeni hayatlar kurmaya, yeni yaşamlarda var olmaya.........

ve mutluyum. özlemlerim di'li geçmiş zamandan ötede, yakın geçmişe dair...

gezmek bu hayatta en çok sevdiğim şey. insanların hayallerini bile tam olarak bilemedikleri bi ülkeden kalkıp geldim buraya, kendi hayallerimin farkındayım ve bunları gerçekleştiriyorum.. istediğim her yeri geziyorum, istemediğim herkesi hayatımdan çıkarıyorum. gerçekten huzurluyum. yanında olmak istediğim insanlar, gerçekten hayatıma dahil etmek istediklerim, gerisini boşverdim, umursamıyorum bile. farklı hayatlara girince çok şey öğreniyor insan.. hele de benim gibi gözlem yeteneği gerçekten gelişmişse.. bilmediğin her şeye alışıyorsun zamanla, hatta benimsiyorsun bunca yıllık hayatında sanki o değerleri benimsemişsin hep gibi, vazgeçmek istemiyorsun ve sen de bir parçası oluveriyorsun işte..

seviyorum bu hayatı.. yaşamayı görmeyi ve öğrenmeyi

sağlığım yerinde oldukça Allahım güç kuvvet verdikçe deneyimleyecek öyle çok şey var ki...

Hani sana demiştim ya "Giysem terliyorum, çıkarsam üşüyorum mevsimi açıldı..hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun" diye .. artık elimizde şemsiyelerimizde varrr pufff sevmiyorum kardeşim sevmiyorum kapalı havaları sanırım fena alıştım ben yaza ve birden dumur oldum sanki hiç kış gelmicek gibi yaşadım biliyomusun az önce uyandım ben ee hava kapalı yağmurlu camada yağmur damlacıkları vururken o ses eşliğinde yorganın altında olmak pahabiçilemez , bi ara açtım gözümü 1'di saat sonra biraz tavana baktım perdeyi araladım baktım dışarı boşwer yat kızım gamze dedim Şu sıralar zakkum'un anason şarkısına takmış vaziyetteyim bayıldım giriş müziğine ve sözlerine yaa :128:

Neyse kalkimde elma yiyim canım elma çekti sonrada tüm gün nette olurum belkide dvd takar çekilirim koltuğuma film izlerim

____Oturup neden diye düşünmenin bi anlamı yok.Nasıl olduğu farketmez.Eğer şimdi bilmiyorsan.Oturup neden diye düşünmenin bi anlamı yok.____

günlük ağlamak istiyorum, hakikaten ağlamak istiyorum
internet bankacılığım sorun çıkarıyor, bir şeylerle uğraşmaktan çok yoruldum çok güçsüzüm sanırım...
orayı ara burayı ara, o sorunu çöz bunu salla... nereye kadar gidecek böyle, Allah'ım sabrım kalmadı lütfen

Allah'ım çok yorgunuuummm
Sonbahar da geldi iyice..:119: Yağmur yağdı epey. Aslında severim yağmuru, o temilik hissini..Toprak kokusunu...Düşen yaprakları...Dertlerini de dök dercesine...Yağan yağmurla arın tüm karanlığından her şey geçecek dercesine...Ama baharı da özledim şimdiden ben de yeri başkadır çünkü:78:
Bugüne gelirseeeeeeekk baştada belirttiğim gibi çok yorgunum. Ayaklarım sızım sızım sızlıyorGeçtim pc başına bir yandan tıkınıyorum bir yandan yazıyorum
Bugün kursum vardı.Bereketli bir gündü 7 tane ebru yaptım galiba. Yeni teknikler denedik.Gelgit- şal gibi...Yine çok keyif aldım çok. Hocam bir tanesini ayrıca çok beğendi. Tabloluk dedi Eh pek bir sevindim tabi. Toplayıp eve geldim bizimkiler de çok beğendiler. Ama onlara kalsa ilk yaptığım ve adına ebru bile diyemeyeceğim çalışma bile bir şaheser Neyse canım beğenilmek hoş şey....
Yarın da sergi varmış. Hocayla gidicez bakalım beğencek miyim

Geçmişine baktım Tryamor'un buluşmasını aradım ben bile merak ediyodum doğrusu.Beklenmedik gelişmeler olmuş ve olanlar bana bir şeyleri hatırlattı aaahh ahh dedim:97::97:

Ben geldim günlüğüm... Pazartesi sendromunu atlattım da geldim. Yeni okuluma çabuk alıştığımı düşünüyorum maşallah diyelim. Öğrencilerimden de pozitif elektrik alıyorum çok şükür. Bazı sınıflarda dersle ilgisi olmayan,kitapsız deftersiz okula gelen öğrenciler var. Onları da yavaş yavaş kazanmaya çalışıyorum. Bugün bi öğrenci benimle özellikle tartışmaya girmek istedi. Çok belliydi bilerek yaptığı. Ben de açık açık sordum benimle tartışmak mı istiyosun diye. Sonra arkadaşları onu uyarınca sustu bizimki. Hocalara karşı gelmek marifet sanki... Görünüş itibariyle onlara yakın olduğumdan arada sınırı aşıyolar ama kalın bi çizgi çekiyorum araya. Ne olursa olsun seviyorum işimi. İyi ki öğretmenlik okumuşum diyorum bi de atanırsam inşallah daha iyi olacak. Bu arada sana bi sır veriyim beden eğitim öğretmenlerine antipati duyuyorum. Ama sadece erkek olanlara. Niye biliyo musun? Böyle eşofmanla geliyolar okula tamam branşları gereği öyle giyiniyolar ama çok ciddiyetsiz görüyorum onları. Sanki okula muhabbete gelmişler gibi. İki laf ediyosun mecburen hemen şunu yapalım buraya gidelim. O ne ya? Öyle işte günlükcüm yarın nöbetçiyim. Katımı değiştirmişler 11 lerle uğraşıp durucam yarın.

"Büyük İnsan" şarkısını İntizar'dan dinledim geçen gün. Ne güzel söylemiş ya... Çok mu arabesk takılıyorum diyorum bazen. Dinlediğim şarkılar bazen öyle oluyo sanki. Napıyım günlük ya hayat zor çok zor hem de... İnsan kendine ait bi şeyler bulduğunda hemen sarılıyo ona. Ben duygularımı anlatabilen biri değilim. Buraya böyle yazıyo olmam bile bi mucize benim için. Her şeye,herkese rağmen,tüm yaşananlara rağmen düşüp düşüp tekrar kalkıyorum. Kalkmak zorundayım günlük... Madem ki geldik bu dünyaya madem ki gidicez öyle ya da böyle bu ömrü tüketmek gerek. Güzel yaşamak dileğiyle...​

Son düzenleme:
günnüş iş hayatıma nazar değdirdim galiba...bugün çok hassas bir konuda hata yaptım tecrübesiz olmam dolayısıyla...yarın fırça yiycem...planlarım filan da hep eksik...ayrıca dün benimkine mesaj attım görüşelim diye...bir bahaneyle sıyrıldı bugüne erteledi...bakalım keyfi yetecek mi...ama bu görüşme olursa nazik,olumlu davranacağım.Fakat onu hayatımdan tamamen çıkarmaya karar verdim.İlk başlardaki hevesine ne oldu...Ömür billah sorumsuz bir adam çekilmez....Bir tek annesinin laflarını umursuyor.Bakalım alacağım ifadesini...Hakikaten öyle olduğu için mi boşluyor,başka bir sebep mi var,ben mi korkutttum,ya da ona göre sorun yok mu anlayacağız...Rabbim sevdiğim beni sevmiyor acı...seveni sevemiyorum acı...sevdiğim sevildiğim vefasız çıkıyor yine acı...ya da ben vefasız oluyorum...ya da aileler...hep sıkıntı...aşkın a sından anlamıyorum...beceremiyorum işte...

cok kirginim günlük cok
bu erkekler sinirlendiklerinde neden bu kadar acimasiz olabiliyolar, düsündükce gözlerim doluyo...

hava böyle çok güzelllnasılda severim böyle havayı yağmur yağsın sabah yağmur sesine uyandık kocişle ama ne yatasım vardı sıcacık yatakta ama kalktık tükkanı temizlemeye gittikbende yardım edeyim dedim bu sabah iyilik meleklerim üstümdeydiheryeri pırıl pırıl yaptıkşimdide doktorları açtım onu izliyorum her bölümünü ezberlemişi heeyemek yapmadım bugün akşam annemler bizde yemekteydilerr ay ne özlemişim ki onuuuuhatta önceki gece benimkine anne diye seslenmişim rüya görüyodum heraldeo derece zor demekki hasretlikkyazarım yinee:79::79:

selam günlük hatırladın mı beni:) nerdeyse 1 ay olmuş girmeyeli.bir telaştır gidiyor bende ama dersler yoğunlaşmadan çok iyi oldu izmirden geldiğimden beri oturmadım bi evi yerleştip dersleri ayarlayıp doğru aşkımın yanına gittm aman allahım ev süper olmuşş ya yeni gelin evi gibiydi paso oyun oynadık tavla batak pis 7li:) güzel geçti buarada ben kafayı buldum bir ara çok komikti azcık içtim ama çok çarptı dizi izledik film izledik bol bol keyifli geçti anlıcağın sonra geldim ben tekrar 2 gün kalıp istanbula gittim arkadaşımın yanına ordada gez toz sıfır uyku mahvoldum bugünü kendime ayırdım artık okulada gitmedim yarın bir uğrayım artık buarada dünyalar tatlısı 2 komşum oldu nazar değmesin ama çok iyi anlaşıyoruz topu topu 1 hafta kaldım geldiğimden beri ama baya iyi arkadaşlık kurduk böyle devam eder inş..akşamada yemeğe gidicez bir onlar bir biz komşuculuk oynuyoruz:)10 gün sonrada aşkımın doğum günü var buraya gelcek burda kutlucaz hediye işini hallettim ama yer pasta falan onlarıda haftaya halletmem gerek ne giyceğimede karar verdim günlük çookk güzel olmalıyım o gün.böyle iştee ayy anlatırken sana bir daha yoruldum neyse ben kaçtımm görüşmek üzeree

dün benim tipi görmeliydin günnük yagmur almış başını gidiyo saat olmuş 4 uyudum tabiiii bayaa
benim ki kalk dedi gidiyoruzz. hönkk diye kalırsın dedim bu havada hasta oluruz ama biyandan da ne giysem şimdi diye başladım dolabı talan etmeye çektim çizmeleri ohhh üstüne ne giysen okey zaten. başıma da doladım şalı, iranlı kadınlara döndüm göya fönüm bozulmuycak ama nafile.gitmedigimiz yer kalmadı!! bi de durcagımız yok üsküdardayız, galatayı mı gördük e hadi gidelim modunda pati düşün ordan nişantaşı, ordan beşiktaş en son ayrılmamak için kayfeyi yudum yudum içiyodum zaman geçmese bi türlü diye günnüküm biz taşındıkkk, gelip yardım da etme tabii.artıkın daha geniş ve ve teraslı bir odam var çok yerleşme nasılsa gidicisin diyo birileri, e dogru da :97: çok manyak fikirler var aklımda, bi dolu eşya aldım baştan aşşa. sade ve şık olcak şuan yeni oldugumuzdan tam derli toplu degil ama bi haftalık iş var savorowvski taşlı ayna alacogum daha var da varr ev işleri böle işte..
evi geç ben bile değiştim beennn git gide sarışın olma yolunda bi adım daha attım ama ben sevdigimden değil boyat boyat diye söylendiler, yine sıkılrsam koyulturum emann takmıyorum suan saçı başı.oldugu gibi iyi kuurs araştırıyorum netten günnük ben kaçarrr

bu tüp bebekte negatifi görmek..beni çok yıktı.....

bana arkadaş , dost olacak sağlıklı hayırlı evlatlar istiyorum....

geçmişe takılıp mutsuz olmak istemiyorum....

gün içinde ne kadar iyi olsamda...panik atağıma engel olamıyorum.......

geldimmmm
yaa bu yagmurlu havaları hiç sevmiyorum çok sıcak olup terlersin ya onlarıda sevmiyorum orta şekerli bişey olmalı işte :87: bütün gün okuldaydım çok sıkıcı dersler vardı bugün yemin ederim yaşlandım bu yaşımda bitsede gitsek modundayım
derslere giriyorumda bi kelime anlıyomuyum sınav zamanı tutuşcam yine hadi hayırlısı :83: aşkı zaten özleye özleye bi hal oldum bu havalar beni karamsar yapıyo ya napıcam böyle valla duramıyorm tıkılıp kalınca şu okulu bi dönem erken bitirsem yazın staj yapsam hiç iş aramadan bide güzel bi şirkette başlasam :86::86: çok mu şey istiyorum he bide biran önce evlensek amaaaaa borçsuz evet farkettm çok şey istiyorum tmam isteklerimle başbaşa kalmaya gidiyormm tchüss :89:

Selammm Günlükcanım!:76:

Evet Tanrı alın yazımızı değiştiriyor şu sıralar.
Başımıza gelen iyi-kötü şeyler var...
Değişmeyen tek şey ise sevgimiz, aşkımız.

Her gün bir garip bir şey oluyor. 'Hayırlısı' diye diye bir hal olduk.:44:

Bugün okula gidemedim, iş görüşmesine çağırmışlardı. Şehrin teee dışında. Sevdalım arabayla git dedi, neyse gittim, boşu boşuna o kadar benzin yaktığımla kaldım.
Asgari ücret+150 TL bişi bişi diyor Allahım yaa, firma da çok ciddi bir firma sektör lideri filan yani. Bu şehirde yeni yatırım yapıyorlar da, o kadar zengin bir firmaya asgari ücret lafları hiç yakışmıyor.
Zaten görüştüğüm kadın da 'Sen çok donanımlısın, bu şartlardan tatmin olmazsın'
Ehh kardeşim o zaman artırın ücretinizi Alla allaaa...

Okul çok güzel gidiyor, yalnız çok yoğun. Hocalar çokkk ilgili ama çok yükleniyorlar.
Eh yüksek lisans ta böyle olur tamam. Keşke kadro açılsa da okulda kalsam yarebbim, en çok istediğim şey...

Başım ağrıyor Günnükcanım, öperim seni şimdilik

merhaba günlükçüm ben geldim gene gözleri yaşlı ben neden bu kadar herşeyi kafama takıyorum bugün çok şükür duaları verdim dayıma işşallah kabede benim için dualıcak allah razı olsun okuyanlardanda vesile olanlardandaama bugün çok kötü bir haber beni yıktı benim rahmetli babacıgımın bir traktörü vardı gözü gibi baktıgı çocugu gibi sevdigi okadar kişi satın almak istedigi için vermedigi annemler satılıga çıkarmışlar satılıyo babamın emektarı içim acıdı günlük kardeşim aradı abla imzan lazım dedi beni yarın almaya gelicek gidicez notere elim nasıl gitsin imza atayım sana soruyorumokadar agladımki bugün hangisine yanayım traktörün satıldıgınamı babacımın en kıymetlisi kardeşlerimin umrunda degil satılsında yeterki içim acıyo günlük o babamdan emanetti bizi onu hergördügümde babam aklıma gelirdi garip babam felçl,i eliyle bizi taryaya götürüdü köydeyken öldügü gün kapının önündeydi günlük babamın naşı giderken ona yaslanıp çok agladım gözümün önünden gitmiyo üstünde sürmesi ben nasıl yaparım satılmasını istemiyourm ne olur satılmasınona okadar kişi ne paralar istediki kimseye vermedi babacım gözü gibi baktı inanmazsın bana blkim ama gözyaşlarım pınar olarak yazıyorum sana
bugün ikinci yıkımıda kend,im yaşadım bugün 10 ekim pazartesi kıızm ömürüm 37 haftalık olucaktı bugün rahimdeki dikişler alınıcaktı beklenicekti dogumum agrı sancı olmasaydı eve yollucaklardı yada bugün alıcaktım kızımı kolarıma 10 senelik özlemim gidicekti günlükçüm içim acıyı acımı sana nasıl tarif ediyim edemem yaşaman lazım günlükçüm çok agladım bugün çok eşimi işe yolladım hep tespih çektim hem agladım secdelere kapan kapana agladımallahım dedim ne olur bu bir rüya olsun gözlerimi açtıgımda kızım karnımda olsun dedim kimseye sesimi duyuramadımkimseler beni anlamıyo günlükçüm canım acıyo içimin bir parçası gitti evlatlarımı çok özledim ben keşkeler ah o keşkeler olmasa ne yaptıysam olmadı gene beni bırakıp gittiler biliyourm ben agladıkça onlarda üzülüyolar belkim gözyaşlarımı siliyorlar ama inanırmısın çok acıyo canım babamın emektarının satıldıgınamı yanıyıö yoksa bebegim öldügünemi şimdi belkim şu saatlerde anne olmuştum yavrumu kollarıma almıştım kokusunu içime çekmiştim keşke elimden bişeyler gelse yok allahım gelmiyo odasına bakıyorum bomboş hani ömüürm karnımı okşardım bak kıızm burası senin opdan deyim seninle konuşmayı çok özledim inanırmısın bugün kıyafetlerini öptüm kokladım ultroson kagıtlarına baktım kokladım öptüm gene gözyaşlarıma hakim olamadım affedin yavrularım aneniz sizi koruyup kolayamadı ne yedigimden ne içtigimden bir şey anlıyorum içim acıyo annenizi affedin yavrularım inanın elimden geleni yaptım ama yetmedi kendime bile yetemedimallahım bu nasıl bir acı yarabbim ne olur birdaha evladımla sınama beni ne olur paşa kulun yıkık harap birşekilde canım yanıyo allahım anne kalbim acıyo

Anne kimse bana senin verdiğin sevgiyi vermiyo,kimse bana senin gibi sarılmıyo,kimse senin gibi içten kızım demiyo,artık bu hayat beni mutlu etmiyo,sensizlik beni hergün yok ediyo,eriyorum anneeeeeee özlüyorum seni anne

günlükçüm.. bende buraya çok özendim ve kendime ait bi günlük oluşturmaya karar verdim hatta bugün yatmadan önce herşeye başlıyorum ama ilk önce buraya yazmak istedim :) bugün o kadar güzel bi gündü ki o an hiçççç bitmesin istedim. bugün ders çıkışı sınıftakiler basket maçı yapcaklardı ve bizide davet ettiler.bizde bi arkadaşımla onları izlemeye gittik tabi hava o zamanlar güzeldi.1 saat sonra çok fena bi şekilde yağmur başladı ki Allah tan şemsiyemi getirmiştim.sonra bunlar maçı bitirdiler sırılsıklam olcaklardı ki bizim şemsiyeler var :) ama 3 şemsiye olunca 10 kişi giremedk altına. arkadaşım bi kısıma soyunma odasına kadar şemsiyesiyle eşlik etti ki bende dışarda "o" nunla ve arkadaşlarıyla kaldım.sonra kafeteryaya gitcektik 5 kişi olarak ve 2 şemsiye.bu bana hadi çabuk gel dedi ki şemsiye bndeydi sadece o ve ben bi şemsiyenin altında..o an hiç ama hiç bitmesin istedim ya :) sonra kafeteryada otururken bi an da bana sataşmaya başladı hiç konuşmuyosun ya falan diye ki o zaman kimse konuşmuyodu :) aradan zaman geçti ve ben servise gitmek için hazırlanırken "gitme gitme" diye bi ses geldi ve o ydu bana gitme diyen. o kadar çok kalmak istedim ki içimden ama yapamadım işte ama bundan sonra daha yakın olup daha çok konuşacağımız içinde mutluyum be :) bugünkü mutluluğumu kimse bozamaaz

günlüğüm yoğun geçen günlerin ardından büyük bi migren ağrısıyla sana yazıyorum
okul mokul uğraşıyorum, kafamın yoğun olması çok güzelmiş
okuldan sonarada arkadaşlarımla sohbet muhabbet ettik çok iyi geldii
buraya yazıcak bişey bulamıyorum artık
özellikle" Farzetki o burayı okuyacak" bölümüne girdim, düşündüm düşündüm:26:
yazıcak bişey bulamadım ve çıktım
çünkü o diye birşey yok hayatımda
herşey yolunda gitsin günlüğüm, çok mutlu oliyim
yarın görüşürz:80:

Günnüş;
Bugün sabah okula gittim.Öğleden sonrada sevgilimle görüştük.Birde bu yüzden topuklu ayakkabı giydim oyyyyy ayaklarım ağrıyo yaa.
Sevgilime kıyafet aldık.Ben onun giyim tarzını beğenmiyormuşumda tarzını değiştirecekmiş...Allahım bu çocuk beni öldürecek:90:
Bugünde 2 cadı beni görünce fısss fısss yaptılar kesin benim hakkımda bişiler söylediler.Belkide iyi bişey bilemiyorum.
Günnüşşşşş o kadar para verdim çıt çıt aldım daha 1 kere taktım.Çıtçıtlarım siyah kaldı saçım aktı kızıllaştı çıtçıtımı takamıyorum:84: Sevgilime saçlarımı siyaha mı boyatsam ki yeniden dedim çıtçıtlarımı takamıyorum dedim.Saçlarını siyaha boyatma çıtçıtlarını boyat dedi yaaTabiii siyah saç yakıştığı için istemiyoooo kıskanç şeyyyy
Yarın okul yokAkşama kadar uyuyacam bugün çok yoruldum çünküüüü :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…