Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün sıkıcıydı. :s Dersler iyice yoğunlaştı.
Bana bi stres geldi. Yarın biraz çalışiim bari. Sonra vicdan azabı çekmiim.
Ayrıca vize vakti gelince iki ayak bi pabuça girmesin bu kez, aynı tas aynı hamam devam etmek istemiyorum ders mevzularında.
Performansım bu hafta düştü, kendime gelmem lazım acilen.
Ama bu gece değil. Bu gece istediğim gibi nette takılayım.
Kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. Diziyi de izlemedim zaten.
O da bir görevmiş gibi sanki sıkıntı yaratıyor bende.
Bitirmek lazım tüm bölümleri. Eğer adam gibi oturabilirsem yerimde 2 bölüm izlemek isterim şimdi, bakalım, hayırlısı olsun.

cecenn'i öperim.
fstklkurabye'ye selam ederim.

Hala eski sevdiğimi düşünüyorum. Bir yandan da şimdi görüştüğümü seviyorum.
Ne yapacağım belli değil hala. :s İçimde çok garip hisler var.
Bir şeyler olacak ama nasıl olacak tam bilmiyorum.
O yarım kalan şeyi yaşamazsam gözlerim açık gidecek. Yaşamam lazım. :84::84:
Yarım kalmak deyince Şebnem Ferah'ın şarkısı geldi aklıma. "Bazı Aşklar"
Bana "o"u hatırlatıyor. :105::105:

Hadi bay.

yarın dershane var günlüğüm ve daha banyo yapmam gerek. ama ben hala oturuyorum.
birazdan kalkıp banyo yapıcam. bu arada daha demin o ses türkiyede bir ses ilişti kulağıma. Alla'ım o nasıl güzel sestir öyle bayıldım bayıldım bazıları böyle yetenekli işte.
bu arada sabahki mesajından sonra birşey yazmadı. bende yazmadım ve yazmıycam.
ama yüz yüze görüşmek istiyorum onunla. ne kadar kırıldığımı anlatmak, bir daha olamayacağımızı nedenleriyle açıklamak istiyorum. eğer devam etseydik 15.ayımız olucaktı bugün ama kısmet değilmiş.
bazen güzel anılar aklıma geliyor evet bu çocuk beni üzdü kırdı ama bazı anılarımız o kadar muhteşem ki kıyamıyorum onların unutulucak olmasına.
evet günlük vakt-i zamanı gelince unutulacak 'o'da. elbette zaman benim de yaralarıma çare olacak.
acele etmiyorum hiçbir zaman. zamanı gelince unutacağım çok mutlu olacağım biliyorum, inanıyorum.
bu havalar da geldi pir geldi. ama seviyorum artık bu havaları
bide yarın ne giysem derdi var :44: neyse banyo yapıyım da düşünürüm.
bye

Son düzenleme:
günnüküm ben geldim..
cok yorgunum, oysa ki 10 saatden fazla uyudum bugün..
tabi üc gün üst üste gece calisip fazla uyumayinca dördüncü günde böyle yorgun oluyor insan haliyle..
nedense okulu boslamaya basladim yine bu aralar, bu durumu hemen düzeltmem gerekiyor..
ah günnük bi bilsen istedigim hayallere ulasmak ne kadar uzak ne kadar zor benim icin..
neyse ben biraz ders yapayim, daha arastirmam gereken seylerde var zaten..

ben geldim günlükçüm...

dünakaşm demiştim yaa kafam çok karışık çok sıkılıyorum bunaldım diye... bu akşam iyiyim hatta mutluyum uzun bir aradan sonra burada kızlarla muhabbet baya iyiydi kafam dağıldı çok iyi geldi... hepsi o kadar tatlı iyiki burası var ve onları tanımışım.... özellikle minikdepresifim, kestane şekerim ve edenizim iyiki varsınız... edeniz o kadar tatlı o kadar pozitif ki bu akşamki mutluluğumu yüzümün gülmesini ve birazdan uzun bir aradan sonra mutlu bir şekilde uyayacak olmamı ona borçluyum... işte böyle günlük... keyfim yerine geldi bu akşam... tekrar teşekkür ederim edenizim iyiki seni tanımışım... şimdilik bu kadar günlükçüm... en yakın zamanda görüşmek üzere ben yatıyorum...

Günlüüüüüüükkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84:
Ders çalışmaktan geliyorum sınavlarım bayram öncesiymiş bugün tesadüf eseri sorarak öğrendim...
Çok üzüldüm çok dert üstüne dert çıktı her şeyde hem de anlatsam sayfalar yetmez...
Yatıcam şimdi gözlerim ağrıyo. Sana iyi şeyler yazmayı özledim ya.....
Bu arada iyileştim sonunda sabah akşam nane limon içme taktiği işe yaradı herkese duyrulur...

Son düzenleme:
günlük hadi itiraf et bana hata sende de genclıgıne guzellıgını yazık edıyorsun de herkez gibi ne buldun o adamda de.ama benım hatam nerde bılıyormusum hayatımdakı ınsana oldugundan fazla deger vermem fazla tepelere cıkartmam.salak ben kızıyorum kendıme gunluk cok kızıyorum.

Ohh bugün boşum, evdeyim Günnükcan.
Ders yok bugün. Evi dün iş görüşmesine gitmeden temizlemiştim. Şimdi rahaat rahat bu haftanın okumalarını yapacağım.
Ama bir ara dışarı çıkıp yemeklik bir şeyler alıp yemek yapmam lazım. Onu da derse başlamadan yapayım da, sonra full okuma yapayım.:98:

Bu arada sevdalım kocam iş değiştirdi. O yoğunluğa daha fazla dayanamadı. İşi bırakır bırakmaz teklifler almaya başladı. 1 hafta dinlendi yavrum evde gecikmeli balayı yaşadık haha

Dün yeni işine başladı, hayırlı uğurlu olur inşallah aksiliklerle başladı gerçi. Umarım mutlu olur benim sevdiceğizim.
'Çok iş var' burada diyor; yoluna koyana kadar gene geç gelecek akşamları anlaşılan

Nadir kitap diye bie site var Günnükcan muhteşem bir online kitap satış sitesi. Eski basımları olan; artık basılmayan; ikinci el kitapları bulabilmemiz için pek çok şehirden sahafların birleşerek kurdukları bir site. Şimdi bana okul için lazım olan kitaplar vardı, istesem kütüphaneden ödünç alabilirim veya fotokopi çektirebilirim ama kütüphanemde bulunmasını isterim okuduğum her kitabın. Bir parçam olsunlar isterim. Kütüphaneme çok bağlıyım Günlükcan, evimize de çok güzel bir kütüphane aldık, hem de TV ünitesi; her gören çok beğeniyor, diyorlar ki bu kitapların hepsini okudun mu ?

Okudum tabii, :82: içlerinde sevdalıma ait olanlar da epey var, eh kendisi askerde 120 kitap okumuş bir insan yavrusu

Daha görümcecimde de bir dolu kitabımız var, yollayacak onları da.:80:

Neyse, diyordum ki, o sahaflardan aynı kitapyurdundaki gibi online satın alıyorsun, alıcı ödemeli kargoyla hemen yolluyorlar.
Kitapyurdu siparişlerim 1 hafta 10 günü buluyordu. Bu site ise elindeki stoktan yolladığı için ertesi gün kargoya veriyor
Süpper süper!
2 tanesi yolda, 1i henüz verilmemiş, bugün verilirmiş, çok heyecanlıyım haha

Çok konuştum, gidip yemeklik alışveriş edip geleyim.

Bazen ne saçma dertler,konular okuyorum bu forumda...

İnsanlar kabız olsa ona bile başlık açacak yakında.

Allah bunlara gerçek dert vermemiş anlaşılan;

Bir sümük kadar değersiz konudan,bir kıl kadar gereksiz muhabbetlerden bu kadar bahsedildiğine göre...

Dedem hastanede günlük...
Hayati tehlikesi var demiş doktor
Okuyanlar lütfen dua etsin...Gülen gözlü dedecim iyi olsun Allah'ın izniyle...
Bugün aksilikler de hep üst üste geldi...
Bana da bir dolmuş çarptı hafiften...Üstelik yeşil ışıkta karşıya geçerken...Kaldırıma bir adım bile kalmamıştı....Düşmedim ama kolum ağrıyor hala. Bastı gitti sonra plaka filan da yok..Neyse zaten aklım orda değil...Dedemde...Hiç tadım yok günlük hiiç

bugun ikinci yazışım sana günlük.aşkıma dıyorumkı yagmur yagıyor al benı işten özledim senı omzunda yatıyım dıyorum benım araba acılabılır tavan yagmur gırer dıyor her defasında içimde kalmak zorundamı her defasında ben üzülmek zorundamıyım be günlük.anlamıyor benı anlamıyacakta.

Günlük fstklkurabye nin dedesine Rabbim acil şifalar versin ve sevdiklerine bağışlasın.
Kendisinede çok geçmiş olsun söyle Rabbim daha beterinden korumuş

perşembe günü her şey belli olucak günlük
okuyanlar bana da dua edin olur muuu

Günlük kurabiyeye çok geçmiş olsun,dedesine de acil şifalar diliyorum.

Çok yorucu bi gündü ya,vallahi bittim bittim. Aslında yazacak çok bi şey yok be günlük. Ya da yazacak halim yok. Valla niye geldim bilmiyorum. Görüşürüz sonra..​

Firarperest'ime ve Busemavi'ciğime teşekkürlerimi iletir misin günlük. Çok sağolsunlar destekleri için.
Beni Allah korudu gerçekten kolum,boynum hala ağrıyor...Dedem de yoğun bakıma alınmış

yoktum di mi uzun zamandır... kızma bana olur mu başka bir başlıkta neşemi buluyorum diye
bugün keyfim yok ondan sana geldim ; eski dost gibi işte hani işimiz düşünce koşarız ya ya da canımız sıkılınca... ama sen yine eski dostların yaptığı gibi kızmadan dinle olmaz mı

birşey olmadı aslında ; regl öncesi hallerim işte... ama birşeyler olsun isterken olmayışının da etkisi yok değil tabii... :26:

yağmur da var ama hüzünlü bir yağmur... hani öyle şakır şakır olsa kendine getirir ya insanı öyle değil...
neyse kaçıyorum ben

selam günlükcan :79:
bu sabah görümcem ve eşi geldi kahvaltı yaptık birlikte sonra onlar işe gitti bide görümcemle dükkan dükkan gezdik elbise ve bikaç parça şey beğendik daha sonra eve geldik kahve içik bu akşam bir pilav yaptım ki sorma acaip tuzlu olmuş ikimizde yiyemedik tabi neyse bidahaki sefere vazgeçmek yok yola devamsevdiceğim hala işte bende yanlız başıma takılıyorm işte tv izlicem diziler başlasın anneciğimi çok özledimm konuşamadık bugün birzdan arayacağım sesini duyayımkahvemide yapayım da tv keyfi yapayım eccük görüşürüz pai:80::80::80:

bu havalar beni valla karamsar yapıyo ya :95: yine okul yine ev gelip gelip gidiyorum aynı monotonluga devam yarın aşkın izin günüü sonunda kavuşabilcez yani inş tabi babasını hastaneye götürebilir :97: benimde yarın boş günümmm
ayyy bu arada sınavlar sandıgımdan erken başlıyomuş napacaummm ben yaa
bu arada bi kitap okuyorm şu ara ay çok gerilimli valla yatarken tırsıyorum :89: tam katil bu diyorum yok anam degişiyo mikemmell
babanemin yoklugunda bir ay bitti öyle tuhaf bi duyguymuşki ben ilk defa ölüm acısı yaşadım şuan yine dügümlendi bogazım yazamıyorum
kuran okunurken eve yemek gelir ya ikinci günü yemek gelmişti açtım baktım ayran çorbası ve turşu babanem ben gitmeden mutlaka 3 şeyi hazır bulundururdu cevizli börek ,turşu ve ayran çorbası
off neyse fıstklı kurabiyenin dedesine allah şifa versin inş..​

Günlük fstklkurabye'ye geçmiş olsun dileklerimi ilet umarım dedesi bir an önce iyileşir...

Kötüyüm ...
Ne zaman geçiceğini bilmeden bekliyorum
Dün gece 4te uyandım sebebsiz yere
Aklıma direk 'O' geldi...
Ağladım dayanamadım mesaj attım ona kesinlikle cevap vermemesini istedim
İçimi döktüm biraz sonra uyumuşum...

Annem dediki ; gerçek sevgi böyle durumlada belli olur arama mesaj atma
O sana dönerse seni seviyodur dedi...

Anneme bak be canım benim En iyi sırdaşım dostum o benim...
Bakalım günler ne göstericek bana
Şimdilik derdim sıkıntım bu..
Bazılarına göre basit gelebilir ama ben onu gerçekten çok sevdim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…