Merhaba günlük...
Öncelikle beni yalnız bırakmayıp dualarını esirgemeyen, üzüntümü paylaşan cecenn'e, julia'ya, sg_ceyda'ya, Fulya1234'e, cornella'ya, , buzlar ülkesi'ne, BibloSurat'a çok çok teşekkür ederim.Adını unuttuğum arkadaşlar varsa hoşgörsünler...Ayrıca Biblosurat ve Julia sizin de başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...
Böyle anlarda sana dua eden, destek olan birilerinin olması güç veriyor insana. Hele bir de hiç görmediğin insanların senin için güzel temennilerde bulunması ayrı bir mutluluk. Çok sağolun.
Dedemin akciğerlerinde birinci derecede iltihap varmış günlük. Hayati tehlikesi vardı dün. Acilen yoğun bakıma alındı ve çok şükür az önce aldığım bir haberle biraz daha iyi olduğunu öğrendim. İnşallah daha da iyi olur...
Bana gelinceee dün o kadar ağrım oldu ki...Kolum, boynum, elim sızladı durdu. Bizimkilere de söylememiştim o teleaşın içinde bir de benimle ...Bi şey yapamadan çektim o ağrıyı...Yemeği bile zor yedim...Hafif çarptı diyodum ama sonradan çıktı ağrısı. Hala ağrım var....
Bu arada burası ne tuhaf olmuş nereye kaybolmuş ifadeler, yazı renkleri... Bir ben mi bulmadım yoksa?