Popüler Konu Sevgili günlük...

şu 1 gün içerinde bile neler neler oldu günlüğüm. baştan anlatıyım.
gece mesaj attı bana babasıyla kavga etmiş, sen yoksun bocalıyorum herşey üstüme geliyor diye. cevap vermedim. sonra bi mesaj daha 'ne olur bi şekilde cevap ver bana sana ihtiyacım var' diye. yine cevap vermedim. sonra ölümle ilgili birkaç şey yazmıştı. dayanamadım ve mesaj attım. konuşmaya başladık teselli ettim, moral verdim vs.
sonra yarın görüşelim çok özledim dedi. tamam dedim. dershanenin çıkışına geldi beni almaya. hiç kavga etmemiş gibiydik. sonra bi ara atıştık ama düzeldi aramız.
her zamanki kafemize gittik. baştan söyledim herşeyi. 'bir daha aynı şeyler olursa gözünün yaşına bakmam numaramı değiştiririm' dedim. 'olmayacak' dedi.her zamanki gibi yani.
ben bu kadar sık ayrılıp barışan bir çift daha görmedim. yanımda her zamanki gibi aşk dolu, romantik, kırmaktan, incitmekten çekinen'o' vardı.
inan artık bi umudum olduğu için değil, kötü zamanı yanında olıyım diye görüştüm. yoksa ben o umudun son kırıntısını da kaybedeli çok oldu. yine aynı şeyler olacak biliyorum ama bu sefer ben o eski ben olmıycam.
o kadar iyi biliyo ki can alıcı noktayı, onu kötü zamanında yalnız bırakmayacağımı.
gittik kafeye oturduk. 'çok özledim seni, herşeyden çok' dedi. hiçbirşey demedim. sarıldık. bi ara yattım omzuna, o kalp atışları dünyadaki duyduğum en güzel ses o kadar huzurluyum ki onun yanında, omzunda.
sözüm vardı ona incir reçelinin sonunu izlememişti bende telefonuma indirmiştim ama izleyememiştik bi türlü. açtım izledik. gözleri doldu sonunda. izlerkende sarıldı sıkıca sustu bi süre, toparlamaya çalıştı sanırım kendisini. sonra döndü elini yüzüme koydu ve sıkı sıkı sarıldı canıım benim ya evet beni kırıyo üzüyo ama bazı anlarda ömre bedel. bakalım ne zamana kadar devam edicek bu :26: eminim ayrılık yine çalacak kapımızı. umarım ben hatalı olmamda vicdanım rahat olur. çünkü bu ayrılıkta da ben hatalıydım ama sonradan sarf ettiği sözler onu hatalı durumuna düşürdü.
ben hatalı olsam da arayıp dönmesini istemezdim gerçi. neyse günlük öyle işte. bu arada fstklkurabiyenin dedesine Allah acil şifalar versin ve tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah o ve tüm hasta olanlar.
görüşürüz günlüğüm, iyiki varsın

günlük merhaba
ben bu aralar hiç iyi değilim günlüğüm.. Sanırım psikolojim bozuldu ve acilen doktora gözükmeliyim.. Hayat bana işkence resmen.. Herşeyi kafama takıyorum ve bu benim başımı ağrıtıyo feci derecede... Okula konsantrasyonumu sağlayamadım.. İçimde hiçbirşeye karşı hiçbir istek yok... Napıcam bilmiyorum günlüğüm.. Uyuyorum olmuyo geziyorum olmuyo okula gidiyorum yine olmuyo...Birkaç yıldır da böyleydim zaten ama artık tavanyaptı bu durum bende.... Çok kötüyüm kendimden tırsmaya başladım... Çevremdeki herkesi de mutsuz ediyorum... Nolur bana bi çıkar yol günlük.... Yalvarıyorum yaaaa

günlük ne olurdu da sadece bir günlüğüne herkez ne istiyorsa o gerçekleşse.
benim günlerim baya yoğun geçiyor günlük
o kişi var yha günlük dün msne girdi ama5 dkikacık
sonra çıktı.bende sevinmiştim
fstklı kurabiyenin umarım dedesi iyi olur.ALLAH acil şifalar versin.
juno nun gönlünde ki ne ise o olur inş...
neyse günlük ben kaçtım

merhaba günlük.. son zamanlarda işimden nefret eder oldum neden herkes bencil ve kendini düşünüyo hersey bana patlıyovee neden herşey iyi giderken bi şekilde bi sorun cıkar ve bir türlü düzelmez offf çok mutsuzum bazı şeyleri nasıl değiştirebilirim bunuda bilmiyorum bu durum özel hayatımada yansıyo suratım asık geziyorum neyse umarım yoluna girer diyorum yoksa ben çıldıracagımm

günlükcan hersey yolunda çok şükür.ev bakmaya başladık işte...hayırlısnı nasip etsın Allahım.bu arada
fıstıklıkurabıyenın dedesıne acil şifalar versin rabbim...onun gibi hasta olan herkese.....AMİN.....

offfff offf ben bu gece nasıl uyucam yaaaa
kuzenim ve görümcesi vardı bütün gece başlarına gelen kötü şeyleri anlattılar korkunç olayları çevrelerinde olanlardan da bahsettiler çok korktum çok hep aklıma geliyor acaba ışık açık vaziyette mi uyusam ki bilemedim bu gece kabuslar göreceğim kesin
sanırım bu gece wc ye bile gidemicem korkudan o kadar heyecanlı dinledim bide pür dikkat:18::18::18:

Günlük cecen barışmamış hala ya Zor bi durum... Umarım başa çıkabilir.

Ben mi? Ben garibim günlük ya... Durgun,halsiz... Bazen çok şanssız hissediyorum kendimi. Ne vardı diyorum ne vardı biraz daha kolay olsaydı her şey.. Nolurdu yani sabrımı tüketecek kadar gelmeseydi hayat üzerime. Sonra bi bakıyorum kendime,şaşırıyorum. Bi yıkılıp bi toparlanmışım. En başından,yeniden başlamışım. Yüzümdeki gülümsemeyi,kahkahalarımı her şeye rağmen kaybetmemişim. Sahi nasıl oldu bu? Yani beni görsen bu satırları benim yazdığıma inanmazsın biliyo musun? Okulda görsen mesela... Sürekli gülümseyen bir ben... Başarısızlıklarını,hayal kırıklıklarını,mutsuzluklarını gülücükleriyle gizleyen biri... Nasıl oluyo da bunu başarabiliyorum bilmiyorum. Ama işte akşam olunca,sessizlik çökünce her şeye.. Bir bir tüm olumsuzluklar yapışıyo yakama. Çıkamıyorum işin içinden. Kızıyorum kadere,olanlara. Her şey çok farklı olabilirdi diyorum. Çok daha iyi olabilirdi. Mesela sana şu sıkıntımız var ama biz ailecek aştık diye yazabilirdim belki. Şimdi ne diyorum biliyo musun? Yarın mahkememiz var. Ne olacak bilmiyoruz,biter diyoduk ama babam erteletecek bi şeyler yapmış sanırım. Birkaç ay daha bu garip hayatı sürdürmek zorunda da kalabiliriz. Ya işte böyle gönlümden geçenle hayatın bana sundukları arasında dağlar kadar fark var. Önceden nasıl ağrıma giderdi biliyo musun tüm yaşananlar,söylenen her söz,patladığım zamanlarda sarfettiğim acı sözler önce benim canımı yakardı. Şimdi ise her şey normal geliyo. Sanki hissizleştim. Artık canım yanmıyo. Vazgeçtim. Onlar için üzülmekten,düzelsin diye çabalamaktan vazgeçtim. Ben aile kavramından da vazgeçtim. Madem ki beceremedik biz bunu,kabul etmek de bana düşerdi zaten. Şimdi yapboz gibi oynadıkları hayatı toparlamaya çalışanlara sadece gülüyorum. İnsan bir şeylerin değerini kaybedince anlarmış klişesinin doğruluğunu ispatlarcasına yapılan her şey anlamsız ve saçma geliyo bana. Kaybettiklerimiz yerine konabilir mi günlük? Bu yaştan sonra ben babamı gerçekten sevebilir miyim? Korkmadan mesela... Bayramda bile bayramlaşmaya çekinen biz şöyle yürekten sarılabilir miyiz ona? Kendi bencil isteklerini gerçekleştirmek için bizi defalarca hiçe saymasını unutabilir miyim? Peki o çocukluğumdan beri gözümün önünden gitmeyen,sürekli gördüğüm kabus anları silebilir miyim hafızamdan? Biz bi sofraya tüm aile oturup gülümseyerek yemek yiyebilir miyiz ki? Böyle bi şey bizim evimizde mümkün değil biliyo musun? Asla olmadı. Olmayacak! Ben 23 yaşındayım,kendimi bildiğim kadar bunun olamayacağını da biliyorum. Ve üzülmüyorum artık,sadece kızıyorum. Zaten her şey bu kadar zorken daha da zorlaştırmaya ne gerek vardı? Anlamıyorum,asla da anlamayacağım sanırım. Çünkü hayat çok kısa,kalpler çok hassas... Kırıldı mı tamir olmuyor,kaybedilenlerin yeri dolmuyor. Ben beni kaybedenlerin,kaybettiklerimin farkındayım. Ve bundan sonra sadece kazanmak istiyorum...​

Benimkine kırıldım günlük..Şimdi herşeyden habersiz uyuyor biliyorum.. işte bende buna bozuluyorum.. bu akşam nette görüşcektik hani.. eve geldim dedi arayıp haber verdi sonra tek bi kelime bile yok günlük ya.. uyuya kaldı adım gibi eminim. çok yoruluo işte.. o kadar ihmal ediyor ki artık beni

Günlük bir üye ona sardığımı düşünüp beni şikayet etmiş. Valla ben varlığından beni şikayet edince haberdar oldum

Sıkıntılıyım dünden beri. Belli bir neden yok sanki. Kafam çok karışık. Okula gitmek istemiyorum bu günlerde. Ders çalışmak hiç istemiyorum. Kimsenin yüzünü de görmek istemiyorum. Keşke o yanımda olsaydı İstanbul'da olmak yerine. Çok yalnızım gibi geliyor şimdi. Çok umutsuz bir ruh haline büründüm.
(

facebookta her gün birilerinin söz nişan düğün evlilik fotolarını görmekten bıktım artık bütün moralim alt üst oluyo canım sıkılıyo((

ne kadar ihtiyacım vardı seni görmeye.. az da olsa gördüm ya bugün, huzurumun başkenti oldun yine..

günlükkkk ; fıstıklıkurabiyeye selammm dedesi için çok dua ettim bu gece ben dedemi kaybettim o yüzden onu çok iyi anlıorum ne kadar üzüldüğünü tahmin ediyorum allah acil şifalar versin inşallah dedesineee ....

Dün'den beri nefes almakta zorlanıyorum ve ani hareketlerde canım çok acımaya başladı omur iliğimde sanki bıçak var arada sırada ben hareket ettikçe ve nefes aldıkça sanki oyuyorlar sağ tarafımı yatarkende çok zorlandım ilk kez.. gidicem doktora ama korkuyorum be günlüğüm neden dersen biliyorsun ben trafik kazası geçirmiştim ve sağ omuzumdaki köprücük kemiğim kırılmıştı o kazada ve çok soğuklarda ağrım oluyor bunun için askılarım var onu takıyorum ağrım oldukça, işin garip yanı kaza geçirdiğim tarafdaki omur iliğimde bu acıyı hissediyorum sol tarafımda yok sana bahsettiğim bu ağrı... Dün gece çok canım yandı acaba iç çamaşırımmı rahatsız ediyor ondanmı omuriliğim ağrıyor dedim kendi kendime ve kalktım iç çamaşarımı çıkardım öyle yattım ama yok acısı hiç geçmedi ve bugün eğildikçe dahada çok acısını çekmeye başladım.. şunu yazıyorum ya hani sana işte sağ kolum klavyeye gittikçe yani sağ tarafımı oynattıkça ve ben laptopa eğildikçe ağrım dahada çok artıyor.. İnşallah kötü bişi çıkmaz günlüğüm yaa bi doktora gidip röntgen isticem hem omuriliğimden hemde şu sağ köprücük kemiğim içinde bi röntgen isticem uzun zaman oldu kontrole gitmeyeli, gerçekten bu sefer çok kötü ağrım var sanki bıçakla oyuyorlarmış gibi bizimkilere söyleyip telaşlandırmakta istemiyorum belki geçer diye bekliyorum ama sanırım dayanamicam yarın bizimkilere söylicem...

Merhaba günlük...
Öncelikle beni yalnız bırakmayıp dualarını esirgemeyen, üzüntümü paylaşan cecenn'e, julia'ya, sg_ceyda'ya, Fulya1234'e, cornella'ya, , buzlar ülkesi'ne, BibloSurat'a çok çok teşekkür ederim.Adını unuttuğum arkadaşlar varsa hoşgörsünler...Ayrıca Biblosurat ve Julia sizin de başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...

Böyle anlarda sana dua eden, destek olan birilerinin olması güç veriyor insana. Hele bir de hiç görmediğin insanların senin için güzel temennilerde bulunması ayrı bir mutluluk. Çok sağolun.
Dedemin akciğerlerinde birinci derecede iltihap varmış günlük. Hayati tehlikesi vardı dün. Acilen yoğun bakıma alındı ve çok şükür az önce aldığım bir haberle biraz daha iyi olduğunu öğrendim. İnşallah daha da iyi olur...

Bana gelinceee dün o kadar ağrım oldu ki...Kolum, boynum, elim sızladı durdu. Bizimkilere de söylememiştim o teleaşın içinde bir de benimle ...Bi şey yapamadan çektim o ağrıyı...Yemeği bile zor yedim...Hafif çarptı diyodum ama sonradan çıktı ağrısı. Hala ağrım var....

Bu arada burası ne tuhaf olmuş nereye kaybolmuş ifadeler, yazı renkleri... Bir ben mi bulmadım yoksa?

Günlük psikolojim hiç sağlam değil.ağlayasım var ama gözümden yaş akmıyo.duygularımı ne zaman kaybettim ben söyler misin.nerde kaybettim!!?
insan sevinirken içinden aslında hiç sevinmiyorum bu bi gösteri diye düşünür mü?üzülürken,ağlarken,gülerken...bu kadar ne hissizleştirdi beni
yalnızım tam anlamıyla.annemi istiyorum ama gelemez.onu cok ihtiyacım var.yanımda olsa bile yeter.evet şuan ağlayabildim...
dün var ya ıslanmayan en ufak bi yerim kalmadı.hastalanmak istiyorum.kafamı yastıktan kaldıramıym bişey düşünecek dermanım kalmasın...
eridim ayrıca.hani derler ya midem sırtıma yapıştı.gel de bi bak allasen şu karnıma.okula gitcektim.tipime bi baktım allahım yolda bayılır kalırım diye korktum.vazgectim gitmekten.
aklımın başıma gelmesi lazım.bir an önce!kafama yedim zaten cevizden büyük bi dolu.daha cok gelseydi keşke.öldürür mü ki o şey
geçen hafta bugüne dönmek istiyorum.çok istiyorum.geçen 6 günü hiç yaşamamış olmak istiyorum.hata yaptım.hata bi hatayı daha doğurdu.bunlar yaşanmamış olsaydı istiyorum
hissizim ya donuğum ya ben güçlü sanardım kendimi ben.ama bit kadar değeri olmamıycak bi mevzu yüzünden psikolojim altüst oldu.
boşluktayım ondan oldu bütün bunlar.bu g*zekalıya izin verdim.onu Allah a havale ediyorum.benden uzak tutsun onu.cıksın gitsin aklımdan rabbim nolur.
irade ver bana.gücüm yok ama irade istiyorum sadece...
arkadaşımdan destek istedim aman tanrım duymadğım şey kalmadı.bıraktım kendi derdimi onunkine üzüldüm bi de.cünkü o da yıktı beni.cok fena hayal kırıklığına uğradım çok fena!
her şey insan içinmiş.büyük konuşmamak lazım hiç bi zaman
yemek yemem lazım çok acil.hiç iyi değilim ben.bi dilim ekmeği yiyemedim.annemi istiyorum sadece annemi...

Günlük sanırım iyi değilim aklıma ne gelse ağlıyorum sinir oldum kendıme.ama bugunden ıtıbaren kendıme dur dıyorum benı uzen ne varsa atıyorum ve bu yasımın güzelliğimin keyfını cıkartıyorum.dun kıtabımı okuyordum ve dıyorkı orda baskasının tırnağını kopartıcam dıye kendı elınden ayagından oluyorsun farkında bıle degılsın , baskasının mutlulugu ıcın kendını feda edıyorsun.bende aynen bunu yapıyorum tırnak kopartıcam dıye hep benden gidiyor bişeyler karsımdakıne bakıyorum üzülme yok kırılma yok kendıme bakıyorum bir tarafım kırgın bir tarafım umut ıcınde kıvranıyor.neyse günlük daha kahvaltı yapmadım canım istemedı bısey.öğlen yerım artık.muckkk umarım bugun bıtecek bu muhtasarlar gunluk.

Günlük bu sefer ciddi bi ayrılık sanırım Firarperest sağolsun ..:) Barışmamız hayal gibi...

Bugünden itibaren farklı kararlar aldım herşey daha güzel olucak inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…