Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın herkeseee
bu ne böyle ifadeler gitmiş renkler gitmiş igrenç olmuş yazasım gitti yetkililere duyrulur..

Son düzenleme:
günaydın günlük, günlerim çok yoğun geçmeye başladı, okula gidip derslere girmeden sohbet muhabbet edip geliyorum :) nolcak bu halim bilmiyorum :))
ama genel olarak ruh halim = mutluyum :))) maşallah diyeyimde nazar değmesin...
dün okulda bi çocuk beğendim, arkadaşlarımada gösterdim, herkes onun beni taşıyamayacağını söyledi...
taşınması zor kızlardanmışım :)) aslında kendimi hiç beğenmem ve söyledikleri gibi bi durum olduğun düşünmmüyorum ama sevindim duyduklarıma :)ay çok utandım, ifadelerde olmadığı için duygularımı çok belli edemiyorum günlüğüm kusura bakma :)
tabi exinde kaçıp gitmesinin en büyük sebeplerinden biride buydu belkide bilemiyorum....
neyse günlüğüm haftasonu yoğun bi programa giriyorum, hazırlıklara şimdiden başlamalıyım. öptüm seni :*

abılerim ve eşim sağlıklı olsunlar ınsallah. sevıyorum onları.. yagmurlu hava cok şiddetlı aklım hep onlarda nerden bulmuslar hep araba ile işleri masa bası olsalardı bu kdr dusunmek zorunda kalmazdım onları ALLAHım korusun kazalardan belalardan... (amin) neyse doktora gıtmek ıstedım ama olmadı haftaya artık izleyecek filmde bulamıyorum ya cnm sıkılıyor musterıde yok zatenn

noli ya:S
smiley yok,yazı tipi felan yok!ben nası mimiksiz yazıcam şimdi!peh...
günlükoviç acayip uykum var,ama değiyo uykusuzluğuma...mesela bu cümlenin sonuna pembe kafa koyucaktım aşkla bakan,ama bakamıyorum hırrr!!!buda sinir ifadesi
bu arada günlüğü okudumda,fıstıklı kurabiye nikli arkadaşın dedesi rahatsızmış.Allah acil şifalar versin inşallah.sıkmasın canını,iyileşicek dedeciği...
nerde kalmıştım,hımmm,evet uykusuzum ama aşkımla vakit geçirmek kış uykusuna bedel.bu durumda ayımı oldum?:S geyik modundan çık sultan.şakkk.kendine tokat atan smiley...
yani diyeceğim o ki,aşkım uykumdan daha tatlı,onla vakit geçirmek daha ballı falan işte hihihi...ya ben süpürgeme atlayıp gidiyorum,yazma hevesim kaçtı.hıh tripli smiley

Kursa başlıyorum günnük :)

Gerçi ömrüm benle dalga geçiyo ama olsun. Küçük Asenam benim diyor :) Oryantal Kursu ya kafa buluyo benimle :) Hem göbek atıp hem de üstüne para vereceksin yuh sana diyo

Hem eğlenceli hem de bol kalori yakılıyo :) Süper yaa hareketler falan acayip estetik. İlk der bugündü aslında ama benim bu akşam mesaim olduğu için haftaya başlıycam : Acilen bi Shakira kemeri almam lazım kendime hahahah

off günlük off..
çok pis para harcayasım var
harcıyorumda..
ihtiyacım yok diyorum yine alıyorum ...
şu ihtiyacım olnalarıda alıp rahatlasaydımda alışveriş sezonumu bu aylık kapatsaydım ya keşke

Kız günlük, dün çok fena hasta oldum. Bugün biraz daha iyiyim. Sabah işe gidicem diye telefonu kurdum ama annem işe göndermedi :) Sanki ilkokul çocuğuyum da, okula göndermiyor :) Neyse mesaj attım patrona, çok fenayım gelemiyom dedim. Evden çalışıyorum şimdi de. Biraz koşturmacalı gidiyor. Çok şükür Eskişehir'e gidip okula kaydımı yaptırdım. Mutluyum, huzurluyum :)) Bu ayın sonunda işten çıkacağım ama yerime hala birini bulamadılar. Bugün biriyle daha görüşecekler. Umarım o olur da, yarın hemen birlikte çalışmaya başlarız. Malum gitmeden işi öğretmem lazım.
Şimdilik bu kadar günlükcan. Hadi kal sağlıcakla.

Günlük biraz önce bir alışveriş sitesinden kendime pantolon siparişi verdim. Umarım istediğim gibidir pantolon hayatımda ilk defa böyle bişey yaptım.

Ben geldim...dün haber vermeden msn ve face te onu sildim...onun umrunda değil nasıl olsa...en fazla ilkel,köylü yorumlarında bulunur...Diğer yandan düşündükçe kendime kızıyor,ona hak veriyorum.Söyledikleri hoşuma gitmese de doğruydu.Ne vardı kızım bu kadar bağlanacak?Keşke son çırpınışlarda onu beğendiğimi ifade etmeseydim.Değişir diye yaptım olmadı.Demek ki neymiş,ürkütme ama yazılı kanıt da bırakma.Bügün kendimi daha ferah hissediyorum.İş yaşamıma,kendime bakımıma,ne zamandır ertelediğim kurs kayıtlarına döneceğim.
Körü körüne bağlanma,kıskanma,evde kalma fobinden vazgeç,insanlara sert olma,direkt söyleme,saf olma...Yeni tavsiyeler bunlar.Ha bir süre msn ve face ten uzak duracağım.Belki mesaj gelir belki de onu hatırlatıyor diye...Bu arada yeni kankim ana sınıfı öğretmeni olacak gibi...Öğrencileim hala harika...

Kaçıncı seferdir aynı şarkıyı dinliyorum. Boş boş bakıyorum bugün her şeye,herkese. Sanki birileri tutmuş çıkarmış kalbimi yerinden. Hissettiğim tek şey acı... Vazgeçtim ben her şeyden. Ben tükettim elimde ne varsa. Duramıyorum ayakta,karanlık her şey her yer... Bitti,tükendim. Sadece bitsin her şey,dursun. Öylece kalsın,yaşanmasın,yaşamıyım. Ben olmıyım ya bitsin. Öyle avareler gibi dolaştım bugün yollarda. Aklıma neler geldi yapmak istediğim. Her şeye bi son vermek için sadece tek bi ana ihtiyacım vardı. Tek bi an tüm acımı alacaktı,son verecekti her şeye. Çok istedim ama yapamadım. Bugün her şeyden vazgeçtim. Çünkü ben bittim. Bi insan ne kadar dibe vurabilirse o kadar dipteyim. Bu sefer çıkamıyacağımı da biliyorum. Bu sefer ne kalbim ne bedenim çırpınacak durumda değil. Hiçbir şeye inancım yok artık,beklentim amacım hiçbir şeyim yok. Yok!!!

merhaba günnüküm,,,

zaman çokmu hızlı geçiyo bana mı öyle geliyo öyleydi böyleydi derken 2011 ide bitiriyoruz ,, 1 senedir içimde olan duam dileğimle birlikte bitiyo 1 yıl daha bigün kabul olacak duam biliyoruım inanıyorum ama bazen o kadar sabırsızlanıyorum ki ,, sonra da diyorum allah sevdiği kullarının duasını hemen kabul etmezmiş çünkü kulum bana biraz daha dua etsin onun sesini seviyorum dermiş,, inşallah bende allahın sevdiği kullarından biriydim inançla ,, sabırla ve duayla beklemeye devam edeceğim,,

bugünümüzü aratma dert verip derman aratma allahım verdiğin, yaşattığın herşeye binlerce kez şükürler olsun,,

öte yandan ben sevdiğimle çççookk mutluyum günlük nazar smilesi koyduğumu farzet =))

hadi sonra görüşürüz .....

Son düzenleme:
günlükcan FİRARPERESTE söyler misin böyle zamanlarda kendını bırakmasın,Allah a kucak acsın....o onun yar ve yardımcısı olacaktır...

merhaba günlükcan. bayadır sana yazmıyorum. artık inan herşey boş ve saçma geliyor artık bana. sebibini zaten biliyorsun. bazen düşünürdüm insanı hayatta tutan şey sevgi, umut etmek, hayal kurmaktır diye. bunlar olmazsa insan nasıl yaşar derdim. ewet umutsuz ve hayalsiz yaşıyorum. bende inan hiçbir şeyden mutlu olamıyor. kendime türkü türlü meşkaleler buldum. ama nafile. içimde ki sıkıntı bir dirhem azalmıyor, gün ve gün artıyor. artık dua etmeyide bıraktım. isyan etmiyorum. herşeyi oluruna bıraktım sadece. ne zaman olur bilinmez. ama tek bildiğim ya hiç olmayacak yada canımı tüketene kadar bekleyecek. bayadır ağlamıyorumda tepkisizim. ama bugün duygularıma daha fazla engel olamıyorum. sana biraz daha yazarsam benim çeşmeler açılacak. ne zaman görüşürüz diye sorma bende bilmiyorum.

uzun zamandir pek kk yla alakam yok..türkiyeye gittik geldik 20liklerim alindi
canim sIkkin,haftaya sinav var aman skiliyorum iste..
askimin mülakati var 10 gün sonra insallah olur bizde evleniriz artik,herkes evleniyor,nisanlaniyor bizde tik yok
insallah olur ya bu sefer

Sultan'a teşekkürlerimi ilet günlük...Sağolsun.

Firarperest'e de söyle her sıkıntının ardında bir ferahlık gizlidir.Günün en zifiri anı da güneşin doğmasına en yakın an değil midir?Onun bu haline ben de çok üzülüyorum, dertleşmek isterse burdayım... üzmesin kendini bu kadar, düşünmesin....ve Allah'a sığınsın, dua etsin bol bol...Rabbim gönlünü de günlerini de aydınlatsın onun...Tabi burda birbirine sarılan iki arkadaş ifadesi güzel olurdu :)

Son düzenleme:
nolmuş yine bu siteye yahu :44:
neyse. ben bugün yine sevgilimle buluştuum derhanenin çıkışına almaya geldi beni yine.
ay önce günümün nasıl geçtiğini anlatıyım. sabah erken kalkıp gittim dershaneye. erken kalkmaktan da nefret ediyorum bu arada. neyse gittik dersler falan filan derken son ders matematikti. ben derse geç kaldım biraz. hoca girmiş ben kapıyı çalıp 'girebilir miyim ?' dedim. tabi bende zaten bu sınıfta güzel bi kız eksik yanlış mı geldim acaba diye düşünüyordum dedi. sağolun dedim. adam bitek ben farkında değilim bu güzelliğin arkanda bi arkadaş daha farkında gözünü senden alamıyo dedi. ben şok ! utandım birşey de diyemedim. neyse o da kapattı konuyu çocuğu utandırmamak için heralde.
dersler çok iyi gidiyo ama bi dolu çözmem gereken test var. dershanenin çıkışındada sevdiceğim geldi dünde görüşmüştük ama bugün işi vardı beni de almak istemiş. önce gidip o beğendiğim ceketi aldık
kısa mısa dedi cekete ama sonra sen bilirsin dedi. sonra yine her zamanki cafemize gittik. onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. o kadar aşk dolu ki off be günlük bu sefer olucak diye hayal kurmaktan yorulduğum için değişti artık diyemiyorum, diyemeyeceğimde. yuvarlanıp gidicez işte bendeki bize dair umutsuzlukla.
görüşürüüüüüüz

sevgılı gunluk ben geldım
bekar gıttım evlı mutlu kocalı geldım
ozledım burayı ya
evde net yok uzak kaldım
tez vakıtte netci olam lazım:)

Konichiwa günlük.
Bu ne yaa... Avatarlar küçülmüş zaten b*k gibi olmuş. Bir de yazı tek tip halde.
Smileyler de kayıp. Ayyy düzelsin şu siiiteeeeeee....

Beni sorarsan iyiyim.
Uzun zamandır ah çekerek andığım bir makyaj markası bugün karşıma çıkınca inanılmaz sevindim. :)))
Çünkü o marka ile karşılaşmayalı 4 yıldan fazla olmuştu.
Gerçi likit göz altı kapatıcısı yoktu mağazada ama belki istersem getirtebilirler.
Ya da kalktı mı o ürün bilmiyorum ki.
O olmasa stik olanı alırım ben de. Bir de rengarenk farlarını. Hem de ucuz. Oh mis! :)))
Yalnız parayı nerden bulacağım. Bu aralar sıkıntıdayım para konusunda. Oofff... ((
Umarım babam verir bi şeyler de isteklerime kavuşurum hemencecik. İhihihi...

Sayonaraaaaa ... :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…